צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
צולם בתאריך שצויין בכותרת קוראים לקשת Supernumerary Rainbow, בגלל ריבוי הגוון הכחול שמשתרע בקשת כיוון שהיו באותו זמן טיפות קטנות (סביב ה-0.4 מ"מ קוטר הטיפה), לעומת קשת רגילה בה קוטר הטיפה הוא כ-1.5 מ"מ. בגלל החיבה לאסטרונומיה, גם אופטיקה נכללת - לכן אני גם מצלם "תופעות טבע" של שבירת אור בשמיים בעננים וכד'... אם תראו מישהו הולך ומסתכל על השמיים - זה אני אני אתן לתמונות לדבר בשמי וזהו : עבר עריכה בפוטושופ, חיזוק הצבעים ב-Curves. (אם מישהו מעוניין ב-EXIF, שרק יאמר..)
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
-
-
אני לא יספר איך זה קרה... כי זה לא משנה, המצלמה נפלה על המסך כשהוא היה פתוח ועכשיו הוא שבור... השאלה שלי כמה עולה תיקון של דבר כזה? והאם זה נכלל באחריות ?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רק שתבינו את הטירוף כלניות שהולך בדרום ! מרבדי ענק !
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, הביאו לי מצלמה zeiss ikon מדגם nettar ואין לי יותר מדי מה לעשות איתה.. חשבתי למכור אותה ולעשות כמה ג'ובות רק מה אני לא הכי מבין בתחום הזה ואין לי מושג בכלל איפה להתחיל לחפש קונים וכמה לבקש עלייה וכו.. היא נראת ככה והיא במצב טוב, זה לא תראד פירסום כי אני לא מנסה למכור לאף אחד, רק מבקש חוות דעת מה לעשות איתה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה יותר מהיר SD או CF מה ההבדל בינהם ???? אני רוצה אותם בשביל מחשב כף יד , אבל אתם הכי מבינים לגבי הכרטיסים האלה פה. אז מה עדיף 1G SD או 1G CF ???
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
תקציב עד 1000 שקל, לא כולל תוספות, 4מגה פיקסל לפחות וזום שיהיה סביר..
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אהלן, יצאתי לטיול אביבי בגבעת האירוסים שבנס ציונה, איזו פריחה נהדרת. ניצלתי גם את ההזדמנות לנסות מצבי צילום שונים. צילום נוף אני חמוד אני ! גפני (דוגמנית הבית) בפורטרט לא זה לא עומרי שרון אירוסים שחורים - פריחה נהדרת, מאקרו. מקווה שיצא מוצלח, אשמח לשמוע הערות מכל סוג, סוף שבע נעים
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום קניתי זיכרון kingston sd 512 high speed. ברגע שקיבלתי ראיתי שהוא נראה שונה מהתמונה שהייתה באתר, היה כתוב עליו high spped (באתר). http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=521&cID=63 עכשיו התמונה היא בדיוק כמו הזיכרון שאצלי (הם עדכנו את התמונה). הזיכרון הזה הוא באמת הדגם HIGH SPEED?
-
- 7 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום אנשים רכשתי מצלמת וידאו דיגיטלית משוכללת ביותר של סוני שעובדת על קלטות אנלוגיות ו- Memory Stick לסטילס. יש למצלמה חיבור usb להוצאת התמונות או סרט קצר אשר נשמר על הכרטיס זיכרון. וכן ישנו חיבור fire wire להוצאת המידע מהקלטות למחשב, רק כאשר קניתי כבל fire wire 4 פין ל- 4 פין (למחשב נייד שלי) הוא לא זיהה את החיבור של הסוני כלומר אפילו לא הקפיץ הודעה שההתקן זוהה. הוא מזהה רק את חיבור ה- USB הרגיל -(... מה לעשות ???????????? הדגם הוא: DCR-TRV22E PAL בבקשה עזרה אנשים!!!!!!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ככה עבדתי עם cardreader של CF עבור כרטיס הזיכרון של ה canon A70 שלי משום מה הוא הפסיק להיות מזוהה ע"י המחשב. עכשיו אני צריך לדעת לשם חידוש של תיקייה שהורדתי למחשב את שם התייקיה הראשית שהמצלמה בונה על כרטיס ע"מ לשמור את תמונות. {משער שזה זהה בכל המצלמות לפחות של canon} אודה אם תעזרו לי בזה, טל נ.ב. אם יש למישהו רעיון למה ה cardreader מבוסס usb של כרטיסי cf לא עובד כשהוא כבר עבד פעם בעבר ? (אני כבר התייאשתי)
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
צולם מהטיול השנתי שהיה לי השבוע.. איזה נופים צילמתי מההר! אם תסתכלו טוב תוכלו לראות את המקדונלדס שנתן לי את הכוח להמשיך במסלול שהיה מאוד קשההה! אחר כך הזמנתי לי ביג מק עם הגדלה, שבעתי והמשכתי! מה דעתכם על התמונות? צולם עם A95
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם ניתן לצלם וידאו או תמונות כשאר המצלמה (Canon S1) מחוברת למחשב באמצעות כבל ה- USB ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 945 צפיות
-
-
חברה! לא יודע מה לבחור את CANON A510 או ללכת על העיצוב המוזר של מינלוטה כשלהם יש זום אופטי מדהים ! ברשותי כ 1500 שח וקנון אני יכול לקנות ב 1250 כולל זכרון נרטיק וסוללות. מה לעשות מה לבחור??? עזרה!!!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי CANON A60 ושם התאריך לא מופיע על גבי התמונה, השאלה שלי היא לגבי ה A85, ועם לא, אז יש המלצות למצלמה בסכום של כ1000 ש"ח עם תאריך על התמונות עצמם ובמפרט של ה A85? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ניתן לחרוג למקסימום 1050! , אפילו לא 1060! , הגג שבגג זה 1050 , בכללי התקציב היה אמור להיות 800 אבל הוא עלה ל1000.... אפשר גם משומשות...
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
לפני כמה שבועות התייעצתי כאן בקשר לקניית מצלמה, הצעתם לי את הCANON כשלבסוף קניתי אותה CANON A60 מחודשת + 256 מגה ראם ב800 שקל. היא מצלמת תמונות מדהימות באיכות מעולה, מקצועית מאוד (אני כל יום לומד עליה משהו חדש). אני מסתכל על תמונות נוף שצילמתי, וגם תמונות מאקרו של צמחים ופרחים ולא מאמין שזה באמת צולם במצלמה שלי שעולה 650 (בלי זיכרון) שמצלמת תמונות באיכות מדהימה כמו של מצלמות שעולות הרבה הרבה יותר. גם הוידיאו שלה מצוין. (מי שרוצה אני אשלח לו תמונות) בלעדיכם לא הייתי מחזיר לחנות מצלמה אחרת שעלתה אותו דבר אבל גרועה הרבה יותר. אז רציתי להגיד לכם תודה, תודה רבה על העצות והעזרה. אתם אחלה.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=523 איך? נראית אחלה (גם מבחינת מפרט)... כדאית?
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
מחפש מצלמת וידאו איכותית אבא שלי נתן לי אוקיי להתחיל לבדוק ולברר וזה מה שאנ עושה .. אני מחפש מצלמה וידאו שתיהיה איכותית שיהיה לה זום אופטי גבוהה שאיכות הccd יהיה גבוה חשוב שיתמוך בכל סוגי הקבצים ושהאיכות תמונה הפיקסלים תיהיה גבוהה אני די מחפש ורוצה משהו טוב ולא סתם משהו.. יש לי מצלמה סטילס דיגיטלית לכן זאיכות התמונה כאשר אני יצלם תמונה ידוע שלא יצא איכות טובה. בתודה ליאור
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות את המצלמה הנ"ל ב800שקל משומשת מחבר עם כרטיס זיכרון של 256מגה(יכול להיות גם 128מגה , אני לא זוכר בידיוק) , שווה? הבנתי שהמצלמה לא רעה בכלל...
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה אני כנראה ננעלתי לקנות את קנון A510 חבר שלי הוא מוכר אותם מציע לי ביחד עם כרטיס 128 וגם תיק וגם מטען עם סוללות ב1250 ש"ח. מה דעתכם? האם שווה? אני משתמש פשוט אבל חשול לי שתיהיה רזולוציה גבוהה מאוד וצילום מהיר בין תמונות, כלומר שאני לא אחכה שעה עד שהתמונה שצולמה תטען לזכרון. אולי שווה לחכות ולקנות כבר את A520? או שאולי ללכת על מינולטה Z2 ?.? מקווה מאוד לתגובות לעניין כי אני ממש רוצה כבר לקנות מצלה זאת תיהיה מצלמה הראשונה שאני קונה לכן אני לא ממש בקיא בעניין. אחלה של פורום תמשיכו ככה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יודע שזה תקציב ממש עלוב ( ) אבל בכל זאת תעשו בבקשה מאמץ בבקשה ותמצאו משהו נורמלי בתקציב הזה. ד"א המצלמה היא לא בשבילי אלה בשביל קרובים-רחוקים שלי... (תגובות של אנשים עם ניסיון עם המצלמה יתקבלו בברכה! :-*)
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-