צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
הצרכים שלי הם... הצרכים שלי הם בעיקר שימושים - יומיומיים צילומים רגילים של המשפחה בטיולים משפחתיים חשוב לי מואד שבתמונות לא יהיו מרוחות כמו במצלמות דיגיטליות שהיו לי כי לפעמים אני מצלם בלילה ואז התמונה נמרחת וזה מבאס ואני מצלם לפעמים שאני לא מיצב (היד זזה) ואז התמונה גם נמרחת * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? - עד ה-900 שקל לא צריך להיות משהו מפוצץ *אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? מתכון לצלם משפחה וחברים בטיולים שזה באור יום אבל גם בלילה שיוצאים כול החברה לפאבים או סתם יושבים בערב *האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לא *האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא *האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא …
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי שכבר סגרתי על איזה מצלמה אני הקנה (CANON A710) , הגיעה הזמן על בחירת חנות/אתר לקנייה ממנו. אני מחפש אתר מקצועי, אמין, וטוב ,ואם אפשר, שלא שוחט במחירים לקנייה ממנו. אתר שמתמחה במצלמות/צילום, ולא אתר שמוכר בין השאר מצלמות, אלה, אתר מקצועי שזה ההתמחות שלו. למישהו יש המלצות לאתר טוב? עדיף מניסיון. שמעתי על www.camer4less.co.il, איך הוא? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
normal,fine,super fine? הבדל של פי 2 מאחד לשני בנפח באותה הרזולוציה (1600*1200)
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
canon sx210 או pansonic tz 10 ? איזו טובה יותר בצילום וידאו ?
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שני דגמים מצוינים עפי הסדרים והתכונות שבהם מה יותר איכותי מבניהם? ומה יותר נוח לשימוש? האם יש שפה רוסית/עברית ???
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
התקציב הוא עד 3000 ש"ח , לא יותר מזה. ראיתי ב-ZAP מצלמות של SONY שנראות לי טוב אך אני מבולבל ולא ממש מבין בתחום... אשמח לשמוע דעות, הצעות, הארות והערות לגבי מצלמות שונות המתאימות לדרישותיי בתחום מחיר הנ"ל. שבת שלום.
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לקחתי קובץ של 1.7 מגה, לאחר ששיפרתי את האיכות תמונה שלו (קצת אור וכו') עשיתי שמירה פשוטה (לחצתי על הלחצן פשוא של השמירה) ופתאום הקובץ הוא בגודל של 400K מה קרה? איך אני יכול למנוע את זה? זה לא מרויד את האיכות בסופו של דבר? תודה
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
אבא שלי רוצה לקנות מצלמת וידאו חדשה. הוא מתנגד לתת לי תקציב וטוען שאתם צריכים לזרוק דגמים בכל מיני מחירים... אין לי מושג מה הקטע שלו. אז אני צריך הסברים מה הטכנולוגיה הכי טובה כרגע.. DV, כרטיס זיכרון או סתם קלטת... לא צריך HD או משהו כזה... עדיף שיהיה אפשר להעביר למחשב ולצרוב על DVD למשל או סתם לגבות על המחשב. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
מה זה מקארו? מה ההדבל בינו לבין צילום רגיל? אני מעוניין לקנות את ה A75 של קנון. איזה סוג זכרון מומלץ להתאים לה? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מצלמה דיגטלית חדשה ואני מתאר לעצמי שחוץ מהנתונים היבשים בסופו של דבר יש דגמים שמומלצים יותר ופחות. לכן אני שואל פה בפורום ולא סתם משווה בין הנתונים. ראיתי שתי דגמים עיקריים canon a540 ב900 ש"ח ו- fuji a600+נרתיק+מטען ו4 בטריות וכרטיס של 256 ב1100 ש"ח בלי קשר לחבילה מי מהן יותר טובה, ואם יש אפשרות להמליץ על אחרות באותו הסכום בערך תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
-
ב"ה שלום חברים יקרים זכיתי במכרז בוואלה שופס הנה http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1885071 לקחתי את המצלמה ב 1200 שח עם 3 שנים אחריות ועם 24 תשלומים שזה כל חודש 50 שח האם המצלמה שווה את זה ? ראיתי שבכל מקום היא עולה 1500 שח !!! או שכדאי לחכות ל FX-01 החדשה שתגיע לארץ ? אם כן כמה היא תעלה בטח יותר מ 2000 שח לא ? מחכה לתשובה חברים והרבה תודה :-*
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום עליכם. אחרי התלבטות נרחבת וכסיסת צפורניים, המליצו לי על מצלמה של פנסוניק DMCFZ10 שעולה בסביבות ה3000+. עכשיו הרקע שלי בצילום הוא בסיסי ביותר אבל אני מחפש להשכיל בתחום ולכן נראה לי שהיא יכולה להתאים. יש לכם הצעות אחרות למצלמות בטווח הזה או בכלל השגות? תודה רבה רבה.
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
קראתי דיונים רבים בפורום, ואף דגתי דגמים מומלצים העונים על הקריטריונים שלי, אשמח לעצתכם. הצורך הוא למסרטה ביתית אמנם, לתיעוד ארועים משפחתיים, טיולים וכו', אך באיכות גבוהה, חשוב לי לצלם באיכות FHD, למטרת הצגת החומר על LCD גדולה בסלון, עריכת חומר הגלם בתוכנות כגון Adobe Premier וכו' התקציב הוא סדר גודל של 1,000$ כאשר להבנתי, עדיף לרכוש בחו"ל, ולרכוש בארץ אחריות/ביטוח MACK, וזאת מפאת העובדה שהמחירים בארץ כמעט כפולים, וללא הצדקה, לכן תשוו את התקציב למחירים בחו"ל, ולא למחירים בארץ. מסרטה קומפקטית שמירה על דיסק קשיח (לפחות 60 ג'יגה = 4 שעות AVCHD באיכות גבוהה) שמירת ב Full HD 1080p תמיכה בפורמט AVCHD מנגנון ייצוב אופטי חיישן 3CCD - בתנאי שלא מייקר יותר מידי את המוצר פרט לחיישן …
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
-
יש לכם המלצות למסגרת יפה? כמה אמורה לעלות מסגרת בערך? תנו דוגמא למסגרת יפה. אני חושב לפתח את התמונה בגודל מעל A3. משהו כמו 70סמ או 50 או משהו כזה. תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום אני מקווה שהשאלה מתאימה לפורום אני מחפש מצלמה נוחה לא גדולה שתצלם תמונות באיכות טובה. המטרה היא לא תמונות מקצועיות ביותר אלא מצלמה שתשמש אותיבטיולים לצילום מצלמה שתהיה חובבנית אבל עם פלוסים ופלוס גדול יהיה אם המצלמה תיכנס לכיס של מכנס -גודל קומפקטי. אני זקוק למצלמה בעיקר לצילומי טיולים,ים,נופים, חברה קצת מסיבות בתאורה בעייתית דברים בסיסיים אני מאוד אוהב מצלמותשל קנון אך מתלבט בין כמה מצלמות אשמח להמלצות. אני מציין שחיפשתימידע באינטרנט על המצלמות וזה לא עזר לי ממש. ההתלבטות היא בין דגמי canon הדגמים הם A 630 A640 A 720 SD 1100 A570IS A530 אשמח לכל המלצה שקיימת וכל דעה תודה רבה [br]פורסם בתאריך: 2.02.2009 בשעה 14:54:16 מידע נוסף אני זקוק למצלמה בעיקר לצילומי טיולים,ים,…
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
היי היתי שמח להתיחסות למצלמות האלו שעל הניר נראות מענינות שלכל אחד מהם יש גימיק שנראה מעניין מאוד.. או המלצות שונות מחברי הפורום Panasonic Lumix DMC-FX500 עדשה שמתחילה ב25 Olympus Stylus 1030 SW עמידה למים ואלימות קלה Fujifilm FinePix F100fd חישן ענק שאר המצלמות לא בולטות בתכונות מיוחדות (כולל הקנון הפנסוניק והסוני) מה שחשוב לי זה: עדשה רחבה (טלה בכלל לא משנה) מיצב זה חשוב (אבל לא חובה) איכות תמונה כמובן (בלי משחק במחשב מצידי, בלי RAW וכל הדברים למקצוענים ) וידיו איכותי זה נחמד (אבל לא חובה) צילום ב16:9 זה כם אופציה טובה בשבילי מכיוון שאני לא מדפיס כלום אלה רק רואה את התמונות על המחשב במסך HD וכמובן שתהיה קטנה וקומפקטית כמה שאפשר נראה לי זה מספיק פרטים תודה
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
למצלמה יש מצב צילום P, מסתבר שישנם מצבים P רבים. מבדיקות שערכתי מסתבר שישנם 12 שלבים לכל צד כאשר מסובבים את החוגה הקטנה במצלמה: סיבוב שמלאה : קדימות למהירות צמצם (ככל שמסובבים יותר שמאלה כך זמן החשיפה ארוך יותר) סיבוב ימינה : קדימות לגודל חריר (ככל שמסובבים ימינה כך החריר גדל ביחס הפוך למהירות הצמצם) השאלה שלי היא האם זה מה אומר כל אחד מ-12 עשר המצבים השונים בכל צד, על פי מה שראיתי המצבים הללו לא מתועדים בשום מקום וגם בחוברת ההוראות לא מוזכר שום דבר לגביהם. מלבד העובדה שהם מקלים לפעמים על עבודת הצלם החובב איפה ניתן ללמוד עוד מידע לגביהם ? תודה, מקסים.
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
-
צילום עם אולימפוס C5060 קומפקטית, מגובה הרצפה ובעזרת המסך המסתובב: צילום עם מינולטה 7D רפלקסית, ב-ISO 400:
-
- 7 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות מצלמה דיגיטלית לשימוש ביתי חובבני אני רוצה מצלמה שלא תיהיה קטנה מידי ושתיראה כמו המצלמות של פעם עם עדשה. התקציב שלי הוא בערך 1600-1800. אני קונה באילת ככה שזה יוצא יותר זול. הייתי רוצה עזרה בבחירת המצלמה
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני צריך להביא לבצפר תמונה לרישום: תמונה בגוונים שחור אפור לבן, אבל רק חלק מתמונה ואז אני ממשיך את הרקע או את התמונה עצמה..... אז אם למישהו יש רעיון לתמונה טובה עדיף בשחור לבן אפור אבל לא חייב(אני יכל לשנות לשחור לבן בפוטושוף) TNX BEFOR) (
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
ערב טוב. מעוניין בהמלצה על מצלמה בעלת זום אופטי גדול ככל האפשר המצלמה מיועדת לאבא שלי, כך שרצוי שהתפעול והתפריטים יהיו ברורים ופשוטים. הוא מצלם כל יום במסגרת עבודתו כמה עשרות של תמונות והוא חייב תאריכון (להדפיס תאריך על התמונה) חשבתי בכיוון של: fz18 sp-560uz coolpix p80 תודה לכל העוזרים .
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
תערוכת צילום - גלריית החלונות נשמח לראות את כולכם בפתיחת התערוכה "לחלום רחוק" ב 06/11 בשעה 20:00 בגלריית החלונות קומה 3 בקניון עזריאלי, תל-אביב התערוכה תוצג במהלך כל חודש נובמבר 2005 ותהיה פתוחה לקהל בשעות הפעילות של הקניון ראו זאת כהזמנה אישית ממני בברכה גיא עולמי אוצר גלריית החלונות כל הזכויות על הצילומים שמורות לצלמי התערוכה http://www.far-dream.info http://www.expoze.co.il http://www.guy-olami.com/Guest14/mon140.jpg
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-