צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
ההפרשים במחיר של ה 2 גיגה לא משמעותיים כל כך .ואם sd אז איזה (יש מבחר רב של מהירויות)
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
ערב טוב. מעוניין בהמלצה על מצלמה בעלת זום אופטי גדול ככל האפשר המצלמה מיועדת לאבא שלי, כך שרצוי שהתפעול והתפריטים יהיו ברורים ופשוטים. הוא מצלם כל יום במסגרת עבודתו כמה עשרות של תמונות והוא חייב תאריכון (להדפיס תאריך על התמונה) חשבתי בכיוון של: fz18 sp-560uz coolpix p80 תודה לכל העוזרים .
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מישהו יכול להעריך את ההשפעה של כרטיס זיכרון כפול 80 מול כרטיס זיכרון רגיל של sd כאשר ישתמשו בו במצלמה כמו cannon a530
-
- 6 תגובות
- 702 צפיות
-
-
למצלמה יש מצב צילום P, מסתבר שישנם מצבים P רבים. מבדיקות שערכתי מסתבר שישנם 12 שלבים לכל צד כאשר מסובבים את החוגה הקטנה במצלמה: סיבוב שמלאה : קדימות למהירות צמצם (ככל שמסובבים יותר שמאלה כך זמן החשיפה ארוך יותר) סיבוב ימינה : קדימות לגודל חריר (ככל שמסובבים ימינה כך החריר גדל ביחס הפוך למהירות הצמצם) השאלה שלי היא האם זה מה אומר כל אחד מ-12 עשר המצבים השונים בכל צד, על פי מה שראיתי המצבים הללו לא מתועדים בשום מקום וגם בחוברת ההוראות לא מוזכר שום דבר לגביהם. מלבד העובדה שהם מקלים לפעמים על עבודת הצלם החובב איפה ניתן ללמוד עוד מידע לגביהם ? תודה, מקסים.
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
-
את זה צילמתי ממרחק של בערך 2 מטרים http://img512.imageshack.us/my.php?image=dscf0762is7.jpg זאת סתם תמונה שכבר העלתי אז אני מפרסם, עבדתי על זה 2 דקות את הצביעה יצאה ממש מעפנה, במיוחד למעלה.. אבל בקטנה http://img166.imageshack.us/my.php?image=dscf0685ng6.jpg
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
המצלמה צריכה להיות איכותית מאוד המטרה שלה זה צילום של אחרי ולפני טיפול ודרוש שהיא תראה את כל הפרטים בפנים חשבתי על A530 מה אומרים? תודה
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצמה למצלמה. השימושים הם ביתיים לא כזה משנה לי כמה מגה פיקסל אני לא הולך להגדיל את התמונות למשהו מטורף. אבל אני רוצה איזו מצלמה איכותית במחיר הזה, עם אולי קצת אפשרויות ידניות לשליטה וזום של איזה 3-4 ואם אפשר שלא תזלול סוללות יש לי כמה דגמים של /sd200canon 520/a95/510 או richo rx/r1 וכו'אפשר להציע גם משהו אחר תודה
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
האם מישהו התנסה בעדשה שמכפילה את הזום ? האם זה פוגע באיכות התמונה? עיוותים וכאלה? בקיצור מה החיסרונות של עדשה מסוג שכזה?
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני נוסע בעוד קצת פחות מחודש למסע של 8 ימים. המצלמה שלי היא פוג'י S9500 וכרגע יש לי כרטיס של ג'יגה שבטח לא יספיק לי ל8 ימים. לפי מה שכתוב באתר של פוג'י המצלמה שלי תומכת בסוגי הכרטיס הבאים: 1) -Picture Card 2) CompactFlash 3) Microdrive אז ככה: 1) כרטיס בנפח 2 ג'יגה יעלה לי 300 שקל בערך זה אמור להספיק, אבל אולי יש אפשרות יותר משתלמת ופה אני צריך שתעזרו לי: 2) באותו מחיר בערך אני יכול להביא כרטיס קומפקט פלאש בנפח 4G ובמהירות X120 (נחוץ, תמונה יכולה להגיע ל6 מגה). עכשיו השאלה פה היא האם הוא טוחן את הסוללות כמו שקראתי בכמה מקומות ומה זה משמעותי?? 3) לפי מה שהבנתי זה הארדיסק זעיר, כמה זה עולה?? זה באמת עובד?? לאיזה נפח זה מגיע?? (אם משהו יודע מה זה שיתן קצת פרטים) …
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
מה דעתכם עליה ? היא יכולה להיכנס לכיס ?.. תתאים לטיול משפחות בחו"ל ? ...אני יכול להביא אותה ב1200 שקל ללא כרטיס זכרון
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
אז יש לי מצלמה של פוג'י F40 ואחותי חזרה מהוואי עם תמונות סוףףףףףףףףף הדרך ואני בא לחבר למחשב ואז מה שקורה זה שפשוט המחשב נכבה לי ממש נכבה, אני מחבר את המצלמה עם הכבל שלה למחשב,ואז המחשב נכבה כאילו ניתקתי אותו מהחשמל,משהו מוזר ואם אני משאיר את המצלמה מחוברת למחשב אז אי אפשר להדליק את המחשב,רק אם אני מנתק אותה אפשר להדליק כאילו זה גורם אולי לקצר או משהו כזה אם אני מחבר את המצלמה למחשב,אולי סתם הכבל דפוק? וניסיתי בכמה כניסות USB וזה עדיין אותה הבעיה מה הפיתרון?
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אחי הקטן נגע לי בעדשה עם האצבע ונהיה עליה כתם קל, עם מה אני מנקה את זה ? (אין לי שום נוזל ייעודי לזה או כל דבר אחר) תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני רוצה לחלוק איתכם כמה תמונות שצילמתי, אינני צלם מקצועי או משהו כזה, רק חובב. התמונו האלה צולמו בK800i וN73 לפני שהחליפו לי את ה-N73 צילמתי איתו קצת, אבל עכשיו יש לי כמה טובות של הK800i. http://www.flickr.com/photos/71377573@N00/?saved=1
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
1. במידה והמטרה היא מסרטה ביתית, כולל עריכה, וצפייה במסך LCD, האם יש חשיבות לנושא ה PAL/NTSC ? או שאפשר לרכוש בארה"ב NTSC ולהשתמש בארץ ללא חשש ? 2. מה ההבדל החשוב בין HG20 ל HG21 והאם מצדיק לדעתכם את הפער במחיר ? 3. מישהו יודע מדוע יש פערים לעיתים גדולים, ולעיתים קטנים, בין הארץ לחו"ל ? לדוגמא, הפער למסרטת HG21 מצדיק (לטעמי) רכישה בחו"ל, אבל הפער עבור SR12 - לא. 4. אילו אתרים גדולים ואמינים פרט לאמאזון יש בארה"ב, שניתן להזמין OnLine ? 5. SR12 משום מה לא קיים באמאזון, והוא מציע "דגם חדש יותר" : Sony HDRXR100 80GB ב 2,400 ש"ח האם הדגם אכן חדש יותר ומומלץ ? (הוא עולה כמעט מחצית מ SR12...) 6. אשמח לשמוע דעתכם מהי המסרטה המועדפת (כולל מסרטות שלא מופיעות ברשימה). תודה רבה ! * ל…
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין במצלמה דיגיטלית חדשה תקציב עד 1800 אפשר חריגה של עד 100 ש"ח מקסימום. חשובה לי איכות תמונה וצבעים אמיתיים. שמאפשרת לצלם המון תמונות בטעינה אחת...בטרייה חזקה. עיבוד תמונה מהיר. אודה לכם על המלצות ונימוק על ההמלצה.
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
מה המצב? זכיתי במכרז ב CANON A530 כולל כרטיס 512MB ונרתיק + 3 שנים אחריות של קרט. כולל דמי משלוח זה יוצא 970 ש"ח ורציתי לדעת אם זה יקר / סביר , אם המצלמה טובה.. אם כדאי לבטל.. תודה!
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
מתלבט בין שתי המצלמות וזה די דחוף! תודה למי שיכול לעזור! אם אפשר לציין חסרונות ויתרונות זה יעזור!
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
היי היתי שמח להתיחסות למצלמות האלו שעל הניר נראות מענינות שלכל אחד מהם יש גימיק שנראה מעניין מאוד.. או המלצות שונות מחברי הפורום Panasonic Lumix DMC-FX500 עדשה שמתחילה ב25 Olympus Stylus 1030 SW עמידה למים ואלימות קלה Fujifilm FinePix F100fd חישן ענק שאר המצלמות לא בולטות בתכונות מיוחדות (כולל הקנון הפנסוניק והסוני) מה שחשוב לי זה: עדשה רחבה (טלה בכלל לא משנה) מיצב זה חשוב (אבל לא חובה) איכות תמונה כמובן (בלי משחק במחשב מצידי, בלי RAW וכל הדברים למקצוענים ) וידיו איכותי זה נחמד (אבל לא חובה) צילום ב16:9 זה כם אופציה טובה בשבילי מכיוון שאני לא מדפיס כלום אלה רק רואה את התמונות על המחשב במסך HD וכמובן שתהיה קטנה וקומפקטית כמה שאפשר נראה לי זה מספיק פרטים תודה
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום, להורים שלי יש מצלמת פילים ישנה ומתפרקת. לפני כמה ימים הם קיבלו פרסומת למצלמה דיגיטלית של קודק(C713) ב470 שקל ונדלקו. ומכיוון שהם כבר מזמן שקלו להחליף מצלמה הם החליטו לקנות מצלמה דיגיטלית. נכנסתי לZAP שמתי את טווח המחירים מתחת ל500 שקל וקיבלתי רשימה דיי מכובדת של מותגים ומצלמות שעל הנייר ניראות בסדר גמור. השאלה שלי היא כזו, האם 500 שקל זה לא זול מדיי בשביל מצלמה לשימוש רגיל להורים שלי שרוצים אותה בשביל צילום תמונות סטנדרטי לחלוטין(אין להם דרישות מיוחדות והם פשוט רוצים מצלמה שתעשה את העבודה)? ואם אפשר אני השמח לשמוע חוות דעת על דגמים וחברות מומלצות. * אני באופן אישי משתמש בקנון מאוד עתיקה מצלמה של 3.2 מגה והיא דיי עושה את העבודה(ויצא לי לקנות כמה וכמה מצלמות של קנון).…
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
-
אני צריך המלצה למצלמה קומפקטית שתצלם כמה שיותר טוב במצב האוטומטי שלה. התקציב הוא עד 1K, עדיף קצת פחות. אין דרישות מיוחדות, זום גדול יחסית נחשב לבונוס רצוי בהחלט. תודה רבה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה ניתן לקנות 25mm to 30.5mm Ring Adapters (למצלמת וידאו) חרשתי את כל החנויות בזאפ שקשורות לציוד צילום הקפי ולא מצאתי :-\ אני יכול להזמין מאיביי 10.99 דולר והמתאם עוד 2 דולר... אבל נכון לעכשיו אין שם את המידה הזאת למישהו יש במקרה? אם כן אני מוכן לקנות ממנו במידה והוא לא צריך.
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מצלמה דיגטלית חדשה ואני מתאר לעצמי שחוץ מהנתונים היבשים בסופו של דבר יש דגמים שמומלצים יותר ופחות. לכן אני שואל פה בפורום ולא סתם משווה בין הנתונים. ראיתי שתי דגמים עיקריים canon a540 ב900 ש"ח ו- fuji a600+נרתיק+מטען ו4 בטריות וכרטיס של 256 ב1100 ש"ח בלי קשר לחבילה מי מהן יותר טובה, ואם יש אפשרות להמליץ על אחרות באותו הסכום בערך תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
כמה זמן מצלמה נגיד כמו זאת http://video.org.il/product.asp?productid=490 יכולה לצלם וידיאו אם אני שם לה כרטיס זיכרון של ג'יגה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-