צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
ההפרשים במחיר של ה 2 גיגה לא משמעותיים כל כך .ואם sd אז איזה (יש מבחר רב של מהירויות)
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
איך המצלמת וידאו הזו מישהו יתנסה בא? אני מחפש מצלמת וידאו במחיר הזה בערך, אשמח אם מישהו יביא המלצה? ושאלה: מה זה minidv ואיך הופכים את זה לDVD כדי לראות בו?
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
-
הצרכים שלי הם... הצרכים שלי הם בעיקר שימושים - יומיומיים צילומים רגילים של המשפחה בטיולים משפחתיים חשוב לי מואד שבתמונות לא יהיו מרוחות כמו במצלמות דיגיטליות שהיו לי כי לפעמים אני מצלם בלילה ואז התמונה נמרחת וזה מבאס ואני מצלם לפעמים שאני לא מיצב (היד זזה) ואז התמונה גם נמרחת * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? - עד ה-900 שקל לא צריך להיות משהו מפוצץ *אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? מתכון לצלם משפחה וחברים בטיולים שזה באור יום אבל גם בלילה שיוצאים כול החברה לפאבים או סתם יושבים בערב *האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לא *האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא *האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא …
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
1. במידה והמטרה היא מסרטה ביתית, כולל עריכה, וצפייה במסך LCD, האם יש חשיבות לנושא ה PAL/NTSC ? או שאפשר לרכוש בארה"ב NTSC ולהשתמש בארץ ללא חשש ? 2. מה ההבדל החשוב בין HG20 ל HG21 והאם מצדיק לדעתכם את הפער במחיר ? 3. מישהו יודע מדוע יש פערים לעיתים גדולים, ולעיתים קטנים, בין הארץ לחו"ל ? לדוגמא, הפער למסרטת HG21 מצדיק (לטעמי) רכישה בחו"ל, אבל הפער עבור SR12 - לא. 4. אילו אתרים גדולים ואמינים פרט לאמאזון יש בארה"ב, שניתן להזמין OnLine ? 5. SR12 משום מה לא קיים באמאזון, והוא מציע "דגם חדש יותר" : Sony HDRXR100 80GB ב 2,400 ש"ח האם הדגם אכן חדש יותר ומומלץ ? (הוא עולה כמעט מחצית מ SR12...) 6. אשמח לשמוע דעתכם מהי המסרטה המועדפת (כולל מסרטות שלא מופיעות ברשימה). תודה רבה ! * ל…
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
-
אין בעיה בכבל / בחיבורי ה USB חיברתי את המצלמה הנ"ל בפעם הראשונה למחשב (WIN XP PRO), מערכת ההפעלה לא זיהתה את המצלמה. הורדתי מהאתר של CANON דרייבר למצלמה ( (Canon WIA Driver (6.2.5) אגב, מה זה בכלל WIA ? הורדתי מכאן : http://software.canon-europe.com/Cameras/Digital_Cameras/PowerShot_A9510088.asp התקנתי, המחשב עדיין לא מזהה את המצלמה. מישהו מכיר בעיה עם המצלמה הזו ? האם יש דרייבר מעודכן יותר ? מה ניתן לעשות ? תודה !
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
היי, הקצבתי לעצמי כ-1700 ש"ח לקניית מצלמה דיגיטלית. אני חושב לקנות את הcanon S1 IS. 1. למישהו יש את המצלמה? איך היא? 2. חושבים שאפשר לקנות מצלמה טובה יותר (SLR) באותו כסף? 3. מה דעתכם על הfuji 5X00? על מינולטה Z3?
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום ! יש לי את המצלמה הבאה DSC-W5 של sony אבל הווינדווס שלי לא מתקין את הדרייבר שלה יש לי windows xp 64 bit ובאתר של sony ראיתי שרשום שאין תמיכה ... מה לעשות ?! יש איזו דרך או פאצ' או משהו?!?!?!
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אחי הקטן נגע לי בעדשה עם האצבע ונהיה עליה כתם קל, עם מה אני מנקה את זה ? (אין לי שום נוזל ייעודי לזה או כל דבר אחר) תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
-
אני מתלבט בין ה 610 ל 620 - בואו נגיד שאם ההבדל הוא רק התוספת פקסלים ולא בגודל CCD אז זה לא ממש חשוב לי. עכשיו לגבי קניה - יש היום חנויות שמיבאות לבד ונותנות אחריות עצמי - האם אפשר לסמוך עליהם? ואיזה זיכרון הרחבה לקנות? האם יש זכרונות טובים יותר ופחות? תודה
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
מה דעתכם עליה ? היא יכולה להיכנס לכיס ?.. תתאים לטיול משפחות בחו"ל ? ...אני יכול להביא אותה ב1200 שקל ללא כרטיס זכרון
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
שלום יש לי מצלמה של פוצ' E510 ורציתי לדעת אם אני יכול לצלם סרט ושהפלש יעבוד בזמן ההסרטה זה אפשרי? אם כן אך? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין במצלמה דיגיטלית חדשה תקציב עד 1800 אפשר חריגה של עד 100 ש"ח מקסימום. חשובה לי איכות תמונה וצבעים אמיתיים. שמאפשרת לצלם המון תמונות בטעינה אחת...בטרייה חזקה. עיבוד תמונה מהיר. אודה לכם על המלצות ונימוק על ההמלצה.
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אז יש לי מצלמה של פוג'י F40 ואחותי חזרה מהוואי עם תמונות סוףףףףףףףףף הדרך ואני בא לחבר למחשב ואז מה שקורה זה שפשוט המחשב נכבה לי ממש נכבה, אני מחבר את המצלמה עם הכבל שלה למחשב,ואז המחשב נכבה כאילו ניתקתי אותו מהחשמל,משהו מוזר ואם אני משאיר את המצלמה מחוברת למחשב אז אי אפשר להדליק את המחשב,רק אם אני מנתק אותה אפשר להדליק כאילו זה גורם אולי לקצר או משהו כזה אם אני מחבר את המצלמה למחשב,אולי סתם הכבל דפוק? וניסיתי בכמה כניסות USB וזה עדיין אותה הבעיה מה הפיתרון?
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
המצלמה היא לטובת חברה שלי, שמעצבת חלונות ראווה, ככה שהיא צריכה לצלם תמונות במרחק קרוב ואולי עם זום גדול. כמו כן, עדיף שהמסך שלה יהיה גדול ככל האפשר ושתהיה נוחה לשימוש. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
מה זה מקארו? מה ההדבל בינו לבין צילום רגיל? אני מעוניין לקנות את ה A75 של קנון. איזה סוג זכרון מומלץ להתאים לה? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון שיהיה ג'יגה והכי מהיר שאפשר.. (NIKON D70)
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
יש לי בעיה בטיימר של המצלמה קאנון אני רוצה לשנות את הזמן כדי להיכנס לתמונה אבל זה לא נותן לי לשנות את האפשרות מ-off לon זה כאילו קפוא אז מה עושים? כי איבדתי את החוברת הוראות.......
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
למצלמה יש מצב צילום P, מסתבר שישנם מצבים P רבים. מבדיקות שערכתי מסתבר שישנם 12 שלבים לכל צד כאשר מסובבים את החוגה הקטנה במצלמה: סיבוב שמלאה : קדימות למהירות צמצם (ככל שמסובבים יותר שמאלה כך זמן החשיפה ארוך יותר) סיבוב ימינה : קדימות לגודל חריר (ככל שמסובבים ימינה כך החריר גדל ביחס הפוך למהירות הצמצם) השאלה שלי היא האם זה מה אומר כל אחד מ-12 עשר המצבים השונים בכל צד, על פי מה שראיתי המצבים הללו לא מתועדים בשום מקום וגם בחוברת ההוראות לא מוזכר שום דבר לגביהם. מלבד העובדה שהם מקלים לפעמים על עבודת הצלם החובב איפה ניתן ללמוד עוד מידע לגביהם ? תודה, מקסים.
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני צריך להביא לבצפר תמונה לרישום: תמונה בגוונים שחור אפור לבן, אבל רק חלק מתמונה ואז אני ממשיך את הרקע או את התמונה עצמה..... אז אם למישהו יש רעיון לתמונה טובה עדיף בשחור לבן אפור אבל לא חייב(אני יכל לשנות לשחור לבן בפוטושוף) TNX BEFOR) (
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אבא שלי רוצה לקנות מצלמת וידאו חדשה. הוא מתנגד לתת לי תקציב וטוען שאתם צריכים לזרוק דגמים בכל מיני מחירים... אין לי מושג מה הקטע שלו. אז אני צריך הסברים מה הטכנולוגיה הכי טובה כרגע.. DV, כרטיס זיכרון או סתם קלטת... לא צריך HD או משהו כזה... עדיף שיהיה אפשר להעביר למחשב ולצרוב על DVD למשל או סתם לגבות על המחשב. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מצלמה דיגטלית חדשה ואני מתאר לעצמי שחוץ מהנתונים היבשים בסופו של דבר יש דגמים שמומלצים יותר ופחות. לכן אני שואל פה בפורום ולא סתם משווה בין הנתונים. ראיתי שתי דגמים עיקריים canon a540 ב900 ש"ח ו- fuji a600+נרתיק+מטען ו4 בטריות וכרטיס של 256 ב1100 ש"ח בלי קשר לחבילה מי מהן יותר טובה, ואם יש אפשרות להמליץ על אחרות באותו הסכום בערך תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה פרצו לביתנו וגנבו את האולימפוס c-700 uz המתיישנת שלנו, וכעת אנחנו מחפשים מצלמה חדשה. התקציב הוא 1500-2000 ש"ח. הסתכלנו בינתיים על 4 דגמים: Olympus SP-510 UZ Canon Powershot S2 Canon Powershot S3 Fuji FinePix S5600 הדרישות שלנו מהמצלמה הן כמובן איכות תמונה טובה, וזום אופטי גבוה (10 ומעלה). איזו מצלמה מומלצת ביותר?
-
- 7 תגובות
- 658 צפיות
-