צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום, להורים שלי יש מצלמת פילים ישנה ומתפרקת. לפני כמה ימים הם קיבלו פרסומת למצלמה דיגיטלית של קודק(C713) ב470 שקל ונדלקו. ומכיוון שהם כבר מזמן שקלו להחליף מצלמה הם החליטו לקנות מצלמה דיגיטלית. נכנסתי לZAP שמתי את טווח המחירים מתחת ל500 שקל וקיבלתי רשימה דיי מכובדת של מותגים ומצלמות שעל הנייר ניראות בסדר גמור. השאלה שלי היא כזו, האם 500 שקל זה לא זול מדיי בשביל מצלמה לשימוש רגיל להורים שלי שרוצים אותה בשביל צילום תמונות סטנדרטי לחלוטין(אין להם דרישות מיוחדות והם פשוט רוצים מצלמה שתעשה את העבודה)? ואם אפשר אני השמח לשמוע חוות דעת על דגמים וחברות מומלצות. * אני באופן אישי משתמש בקנון מאוד עתיקה מצלמה של 3.2 מגה והיא דיי עושה את העבודה(ויצא לי לקנות כמה וכמה מצלמות של קנון).…
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
מה דעתכם עליה ? היא יכולה להיכנס לכיס ?.. תתאים לטיול משפחות בחו"ל ? ...אני יכול להביא אותה ב1200 שקל ללא כרטיס זכרון
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
הצרכים שלי הם... הצרכים שלי הם בעיקר שימושים - יומיומיים צילומים רגילים של המשפחה בטיולים משפחתיים חשוב לי מואד שבתמונות לא יהיו מרוחות כמו במצלמות דיגיטליות שהיו לי כי לפעמים אני מצלם בלילה ואז התמונה נמרחת וזה מבאס ואני מצלם לפעמים שאני לא מיצב (היד זזה) ואז התמונה גם נמרחת * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? - עד ה-900 שקל לא צריך להיות משהו מפוצץ *אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? מתכון לצלם משפחה וחברים בטיולים שזה באור יום אבל גם בלילה שיוצאים כול החברה לפאבים או סתם יושבים בערב *האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לא *האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא *האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא …
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
canon sx210 או pansonic tz 10 ? איזו טובה יותר בצילום וידאו ?
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
ערב טוב. מעוניין בהמלצה על מצלמה בעלת זום אופטי גדול ככל האפשר המצלמה מיועדת לאבא שלי, כך שרצוי שהתפעול והתפריטים יהיו ברורים ופשוטים. הוא מצלם כל יום במסגרת עבודתו כמה עשרות של תמונות והוא חייב תאריכון (להדפיס תאריך על התמונה) חשבתי בכיוון של: fz18 sp-560uz coolpix p80 תודה לכל העוזרים .
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
יש לכם המלצות למסגרת יפה? כמה אמורה לעלות מסגרת בערך? תנו דוגמא למסגרת יפה. אני חושב לפתח את התמונה בגודל מעל A3. משהו כמו 70סמ או 50 או משהו כזה. תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות מצלמת וידאו דיגיטלית. שאומרים על מצלמה" " ב"תרגום" אנלוגי ממצלמה ישנה - לא מסוגלת להעביר ישירות למחשב(צריך להקליט על קלטת ואז להעביר) אז מה הכוונה במשפט הזה?
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
האם B+W נרכשה ע"י schneider? קניתי פילטר של B+W מסוג UV RCM 58 MM למצלמה שלי להגנה על העדשה (ד"א מומלץ בחום לא נראה שינוי בתמונה) ומאחורי הקופסה כתוב את האתר של schneider וכתובות דוא"ל של schneider ולא מצאתי את האתר של B+W רק את האתר של schneider. גם הפילטר כתוב עליו made in germany ולא כמו המקור של B+W בארה"ב. בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מישהו יכול להעריך את ההשפעה של כרטיס זיכרון כפול 80 מול כרטיס זיכרון רגיל של sd כאשר ישתמשו בו במצלמה כמו cannon a530
-
- 6 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש המון אתרים שמציעים שירות של העלאת תמונות אליהם, הדפסה ושליחה הביתה. אשמח לקבל המלצה על אתרים מסוימים שעושים עבודה טובה, העניין הוא שהתמונות לא יגיעו ישירות אליי אז לא אוכל ממש לבדוק אותן. תודה.
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
-
מה זה מקארו? מה ההדבל בינו לבין צילום רגיל? אני מעוניין לקנות את ה A75 של קנון. איזה סוג זכרון מומלץ להתאים לה? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
את זה צילמתי ממרחק של בערך 2 מטרים http://img512.imageshack.us/my.php?image=dscf0762is7.jpg זאת סתם תמונה שכבר העלתי אז אני מפרסם, עבדתי על זה 2 דקות את הצביעה יצאה ממש מעפנה, במיוחד למעלה.. אבל בקטנה http://img166.imageshack.us/my.php?image=dscf0685ng6.jpg
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
המצלמה צריכה להיות איכותית מאוד המטרה שלה זה צילום של אחרי ולפני טיפול ודרוש שהיא תראה את כל הפרטים בפנים חשבתי על A530 מה אומרים? תודה
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום אני מקווה שהשאלה מתאימה לפורום אני מחפש מצלמה נוחה לא גדולה שתצלם תמונות באיכות טובה. המטרה היא לא תמונות מקצועיות ביותר אלא מצלמה שתשמש אותיבטיולים לצילום מצלמה שתהיה חובבנית אבל עם פלוסים ופלוס גדול יהיה אם המצלמה תיכנס לכיס של מכנס -גודל קומפקטי. אני זקוק למצלמה בעיקר לצילומי טיולים,ים,נופים, חברה קצת מסיבות בתאורה בעייתית דברים בסיסיים אני מאוד אוהב מצלמותשל קנון אך מתלבט בין כמה מצלמות אשמח להמלצות. אני מציין שחיפשתימידע באינטרנט על המצלמות וזה לא עזר לי ממש. ההתלבטות היא בין דגמי canon הדגמים הם A 630 A640 A 720 SD 1100 A570IS A530 אשמח לכל המלצה שקיימת וכל דעה תודה רבה [br]פורסם בתאריך: 2.02.2009 בשעה 14:54:16 מידע נוסף אני זקוק למצלמה בעיקר לצילומי טיולים,ים,…
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
האם מישהו התנסה בעדשה שמכפילה את הזום ? האם זה פוגע באיכות התמונה? עיוותים וכאלה? בקיצור מה החיסרונות של עדשה מסוג שכזה?
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין במצלמה דיגיטלית חדשה תקציב עד 1800 אפשר חריגה של עד 100 ש"ח מקסימום. חשובה לי איכות תמונה וצבעים אמיתיים. שמאפשרת לצלם המון תמונות בטעינה אחת...בטרייה חזקה. עיבוד תמונה מהיר. אודה לכם על המלצות ונימוק על ההמלצה.
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
התקציב הוא עד 3000 ש"ח , לא יותר מזה. ראיתי ב-ZAP מצלמות של SONY שנראות לי טוב אך אני מבולבל ולא ממש מבין בתחום... אשמח לשמוע דעות, הצעות, הארות והערות לגבי מצלמות שונות המתאימות לדרישותיי בתחום מחיר הנ"ל. שבת שלום.
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
-
שלום, ברצוני לקנות מצלמה דיגטלית חדשה ואני מתאר לעצמי שחוץ מהנתונים היבשים בסופו של דבר יש דגמים שמומלצים יותר ופחות. לכן אני שואל פה בפורום ולא סתם משווה בין הנתונים. ראיתי שתי דגמים עיקריים canon a540 ב900 ש"ח ו- fuji a600+נרתיק+מטען ו4 בטריות וכרטיס של 256 ב1100 ש"ח בלי קשר לחבילה מי מהן יותר טובה, ואם יש אפשרות להמליץ על אחרות באותו הסכום בערך תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
כמה זמן מצלמה נגיד כמו זאת http://video.org.il/product.asp?productid=490 יכולה לצלם וידיאו אם אני שם לה כרטיס זיכרון של ג'יגה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
ההפרשים במחיר של ה 2 גיגה לא משמעותיים כל כך .ואם sd אז איזה (יש מבחר רב של מהירויות)
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
אני צריך להביא לבצפר תמונה לרישום: תמונה בגוונים שחור אפור לבן, אבל רק חלק מתמונה ואז אני ממשיך את הרקע או את התמונה עצמה..... אז אם למישהו יש רעיון לתמונה טובה עדיף בשחור לבן אפור אבל לא חייב(אני יכל לשנות לשחור לבן בפוטושוף) TNX BEFOR) (
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-