צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
צריך המלצה על מצלמה קומפקטית בתקציב של עד 1000ש"ח כרגע על הכוונת יש את ה Canon IXUS220 HS
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני נוסע לסין בקרוב לטיול תרמילאים, כדי למזער את ההיסחבות החלטתי לרכוש עדשת חופשה בודדת ולקחת אותה ואולי עוד פריים אחת. המצלמה היא samsung gx10 והאופציות שהעלתי נכון לעכשיו על דעתי הן השתיים הבאות http://www.bhphotovideo.com/c/product/373749-REG/Sigma_777109_18_200mm_f_3_5_6_3_DC_Lens.html http://www.bhphotovideo.com/c/product/363592-REG/Tamron_AF014P700_18_200mm_f_3_5_6_3_XR_Di_II.html למישהו יש המלצה על איזו מהשניים לרכוש? נכון לעכשיו יש לי את הקיט tamroon 70-300 ועדשת פנטקס 50mm f 1.7. תודה על ההמלצה.
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
הנ"ל ב-300 שח במבצע בבאג. מתאימה לתקציב, יש חלופות מחיר קרוב? תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם בזמנו קניתי מצלמה עם אחריות mack ל3 שנים. קרתה המצלמה קלה ופניתי אליהם (גב' שריל, למי שמכיר) למימוש האחריות. היא השיבה שהאחריות מכסה מוצרים זולים מהמצלמה שקניתי. קניתי אחריות למצלמה מתחת ל250 דולר. המחיר מעל 250 דולר רק אם מחשיבים את המע"מ בארץ. ככל שאני יודע הם אמורים להתייחס למחיר ללא מע"מ האם מישהו יודע האם אמנם כך? חוץ מזה כשפניתי אליהם אח"כ בשאלות הבהרה הם לא ענו. אין קול ואין עונה. לידיעת אלו ששוקלים לקנות אחריות של Mack. האם יש משהו שאני יכל לעשות בעניין? לתבוע נציג שלהם בארץ או משהו כזה?
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום לכולם! אז ככה,לחברה יש יומולדת וחשבתי על רעיון של מצלמה.. עכשיו אני ממש לא מבין בכל העסק של המצלמות ומה זה זום אופטי ודיגיטלי ומה זה אומר בכלל.. אני מחפש מצלמה טובה שתתן תמונות טובות ושהזום יהיה מספיק טוב ולא משהו מעפאן כמו של הפלאפונים. עכשיו,חשבתי גם על משהו שעמיד למים אבל אני רואה שאין הרבה מצלמות כאלה,וגם שיש הם לא ממש להיט חוץ מזה שאפשר להכניס אותם למים.. יש פיתרון של שקית כלשהי ואז להכניס מצלמה רגילה למים או שזה לא בטוח? בכל מקרה- ראיתי את המצלמה הזאת והיא תפסה לי את העין..וגם הזום שלה דיי גדול אני רואה..השאלה אם היא באמת טובה ושווה את המחיר הזה או שאפשר למצוא מצלמות בפחות כסף שנותנות פחות או יותר את אותה התפוקה.. אני אשמח לשמוע הצעות והערות.. http://www.wallas…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לרכוש מצלמה לטיול ארוך במזרח, בשיקולים הבאים: מחיר: בסביבות 900 ש"ח, כדי שכולל סוללות נוספות לא תעבור בהמון את ה-1000 צילום: חשוב לי רק סטילס אבל עיבוד אוטומטי טוב ומאפייני תמונה טובים הגעתי לאחר חיפושים לשתי אלו: Panasonic Lumix DMC-TZ18 vs Canon PowerShot A4000 http://www.dpreview....rtDir=ascending אשמח לעצות מי עדיפה מהן וכן למצלמות מוצעות אחרות. תודה רבה! אלן
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות מצלמה בתקציב של באזור ה: 1000$ אני בכוונה מציין בדולרים, כי אני מעוניין לקנות בארה"ב. מה שאני מחפש מהמצלמה זה שתהיה פשוטה יחסית לתפעול לבן אדם שלא מבין יותר מדי בפיצ'רים מתוכחמים ויכולות מתקדמות יותר מדי. שתתן איכות תמונה טובה מאוד. כנ"ל ווידאו. שיהיה לה זום כמה שיותר גדול. מטרת השימוש היא בין היתר צילומי טבע, ובכל זאת צילומים של חיות/ציפורים רחוקות יחסית אז כמה שיותר זום יותר טוב. ומבחינת גודל. אז אני כן מעוניין במצלמה שהיא יותר מקומפקטית, אבל מאידך לא משהו גדול מדי, כך שלא יהיה מבאס לקחת בערך לכל מקום. האם יש מצלמה שבגודלה היא מעט יותר גדולה מקומפקטית, ואפשר להוסיף לה עדשה? כך שלארועים שגרתיים, ארועים משפחתיים וכד' היא תשמש כקומפקטית, אך ב…
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אהלן כרגע יש את המצלמה הנ"ל OLYMPUS STYLUS 1010 עם כרטיס זכרון OLYMPUS XD1GB אני רוצה להרחיב ל4GB עכשיו אני ראיתי שהכרטיסים של OLYMPUS מאוד יקרים אבל ראיתי שיש גם אופציה למתאם MICRO SD רגיל ל OLYMPUS זה עובד? או שזה עושה בעיות? איזה חברה/דגם אתם ממליצים? אני הולך לקנות בEBAY. אני כבר עשיתי עדכון קושחה לגירסה האחרונה שתומכת יותר מ4GB ככה שזה לא צריכה להיות בעיה. תודה מראש על העזרה אריאל
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
מחפשת לשכור ציוד קטן לצילום סטודיו לתאריך 5.08 מאזור המרכז/ירושלים. הציוד הנדרש: 2 פלאשים קטנים (עם בטריות) 2 חצובות 2 מטריות משדר+מקלט אשמח צרו קשר בהודעה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מצלמה קומפקטית ( לא מסוג העבות של קנון ), לצילומי נוף (זום 14 ומעלה ), צילומי משפחה באיכות גבוהה, כוללת אפשרות צילום בוידאו איכותי ( full hd ). התקציב הוא בסביבות 1500 ש"ח. נ.ב אני טס לחול כניראה לסלובקיה, האם שווה לקנות את המצלמה בדיוטי פרי?
-
- 0 תגובות
- 969 צפיות
-
-
היי אני זקוק להמלצה למצלמה דיגיטלית. הצרכים הם בעיקר לטיולים, אבל רצוי שיהיו גם פונקציות שמאפשרות לצלם מתחיל מעט להתפתח בתחום הצילום. תקציב 1500 ש"ח. עדיפות ל canon או nikon. זום אופטי - מינימום X12 רזולוציה - מינימום 10MP יתרון ל GPS אבל ממש (ממש) ממש לא חובה. תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום רב, רציתי לדעת איזה כרטיס זכרון מתאים לצילום סרטונים ב HD (1080p לפי מה שהבנתי הכרטיס צריך להיות מסוג Class 10 הבעיה שגם שם זה מתחלק לפי מהירויות 30 45 95 mb השאלה היא , האם 30MB מספיק או שעדיף ללכת על 95MB ? תודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 975 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! נוסטלגיה לחזור לפה... אז ככה, אני מחפש מצלמה קומפקטית בשביל מטרה אחרת - שיהיה לי ולחברה שלי מזכרות מאירועים יפים ובילויים... אנחנו חובבנים לגמרי בענייני המצלמות, לכן אין שום העדפה ספציפית פרט כמובן לאיכות תמונה מירבית כמובן ביחס למחיר. תקציב- 550 ש"ח אשמח לעזרתכם!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לשדר חתונה בסקייפ וצריך לשם כך מצלמה טובה שתיתן תמונה איכותית המתאימה לשידור חי. קחו בחשבון שאני כנראה לא צריך מצלמה מטורפת כי גם ככה הסקייפ יקטין את האיכות בהתאם לחיבור שכנראה לא יהיה משהו. המצלמה צריכה להתחבר למחשב על מנת שאוכל להעביר את הצילום בסקייפ. תקציב: עד 300 שקל תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים ברשותי המצלמה הבאה http://store.sony.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&partNumber=DSLRA390L קיבלתי אותה מידידה במתנה למרות שאני לא חובב צילום ואין לי מושג במצלמות. המצלמה אומנם לא חדשה אך נראית דנדשה. השאלה שלי מה שוויה היום בשוק הישראלי? למרות שחיפשתי בכל הרשת מצאתי כמה תוצאות ואני לא סגור על זה. לכן אני פונה אילכם חובבי הצילום לקבל פידבק בנושא. (כן, רוב הסיכויים אני מוכר את המצלמה , אני לא רואה את עצמי יוצא לצלם את נחל לכיש באשדוד). תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום רב, מחפש מצלמת כיס בדגש על וידיאו HD חשוב שיהיה הרבה זמן להסריט וסוללה טובה! איך אלה: Sony MHS-PM5 CAMILEO SX900 תקציב: בסביבות 600 + תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב שעומד לרשותך ? ~1000 ש"ח 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה.אין שום ניסיון. 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ?מצלמת CANNON פשוטה. 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו במידת האפשר גם שימושיות - למשל: הרבה תמונות חברה בטיולים באור יום, הרבה תמונות של הילדה בתוך הבית, מעט תמונות ברחובות חשוכים באמצע הלילה, מעט מאוד תמונות של הילדה במופעי ריקוד באולם חשוך, מעט תמונות ציפורים ממרחק רק בשעות הערביים) נוף,חיות, הרבה משפחה אור יום. 5. האם אתה מתכוון להדפיס את תמונותיך …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האחות הקטנה של ה D800 הוכרזה היום ותכיל חיישן 24 מ"פ, עקספיד 3, עסע 100-6400 (עם בוסט, 50-25600), צג 3.2" (אותה רזולוציה כמו בקודמים), וידאו 1080p. תג מחיר מעט גבוה (כצפוי מניקון) - כ 2,000$. http://www.dpreview.com/previews/nikon-d600
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בסוף החודש אני טס לאוסטרליה וניו זילנד, הטיול יכלול ברובו טרקים. למרות המצלמה המהוללת שיש לי בנייד HTC DESIRE HD, לא באמת כן.. אני מעדיף להשקיע במצלמה. בהתחלה נדדתי לכיוון DSLR למתחילים, אבל לאחר מחקר קטן הבנתי שאין צורך בכך מפאת הגודל,התכונות המרובות והמחיר. אז דרושה מלצמה קומפקטית איכותית p&s? בסגנון ה sony cybershot dsc rx100 אני לא רוצה להשקיע 650$ במצלמה ולכן אני מעוניין בהצעות למצלמות באותה קטגוריה במחירים שפויים יותר, ואפילו מיד2. ראיתי דגמים כמו קנון S100/S110, ניקון P7700. אבקש קצת הכוונה תודה על העזרה. עריכה: אז הבנתי שפורום מצלמות מת. אצמצם את האפשרויות: canon s100? panasonic lx7? fujifilm xf1? nikon p7700?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מצלמה קומפקטית לטיול בניו-זילנד משמע מצלמה שיכולה לתפוס את הנופים והטבע בצורה הכי טובה שאפשר במסגרת התקציב. חשוב לי שיהיה לה: 1. יכולת לצילום ווידאו. 2. גוף וסוללה חזקים. 3. אחיזה נוחה. 4. רמת הידע שלי בצילום נמוכה...לכן הייתי רוצה לקנות אותה מראש על מנת להתנסות לפני הטיול. התקציב שלי הוא בסביבות ה-1000 שקל גמיש. חב'רה אני ממש זקוק לעזרה במהירות האפשרית, תודה לכם מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לפורום, תודה מראש על העזרה. להלן השאלון: 1. מה התקציב שעומד לרשותך ? בערך 1000 ש"ח אפשר יותר אם מוצדק. 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. לא יודעת שום דבר. 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? המצלמה שלי: Konica Minolta Dimage Z2 נקנתה ב-2005 ויש לי ממנה תמונות מעולות, אבל היא כבדה וגדולה מדי בשבילי. הייתי רוצה אותה איכות לפחות ממצלמה קומפקטית יותר. 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו במידת האפשר גם שימושיות - למשל: הרבה תמונות חברה בטיולים באור יום, הרבה תמונות של הילדה בתוך ה…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי חיפוש והשוואה קלה באינטרנט אני מתלבט בין המצלמות הבאות לטיול ארוך בדרום אמריקה (לכן צריך מצלמה שתכנס לכיס) : sx230 של קאנון Sony W650 או הניקון coolpix S6300 יש לי ידע בסיסי בצילום (לא מקצוען אבל לא חובבן) ואשמח לאפשרויות מתקדמות יותר - לכן אני נוטה לכיוון הקאנון. התקציב כמו שהבנתם הוא סביב ה-900 שקלים (סוללה ספייר ונרתיק יגיעו מאיביי) מה דעתכם ? יש הצעות אחרות ?
-
- 0 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום, אני טס היום בלילה לתאילנד ואני מחפש מצלמה עד 1000 עם חריגה קטנה, ביום הראשון אני הולך להיות בMBK, האם כדאי לי לחפש שם דגם ספציפי? או שעדיף לי לקנות אחת מהדיוטי פרי? תודה
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום חברים, אימי החליטה שהיא צריכה מצלמה חדשה ומאחר ואין לי את הידע הנדרש בבחירת מצלמות פניתי לעזרתכם המקצועית 1. מה התקציב שעומד לרשותך ? 400 שקלים, עם חריגה של 50 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. מ-1 עד 10, בערך 3 .3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? 2 מצלמות של חברת canon, אינני זוכר את הדגם החיסרון שהגביל אותי באופן הכי עקבי היה הסוללות, וצריכת האנרגיה של המצלמות, לכן המצלמה שתומלץ צריכה להיות בעלת סוללת ליתיום. אימי לא מוכנה להתפשר על משהו אחר. 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ו…
-
- 0 תגובות
- 969 צפיות
-