עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. שלום לכולם וחג שמח! אבא שלי נוסע ביום שבת בערב להונקונג ורציתי כבר לנצל את השהות שלו שם לקניית מצלמת וידאו דיגיטלית שאנחנו רוצים כבר הרבה זמן לפני הכל.. משתלם לקנות מצלמות במקומות כאלה? אם כן אז: הייתי מעוניין, אם מישהו יוכל, בהמלצה על מצלמת וידאו שתכלול צילום סטילס בנוסף לוידאו (לא צריך משהו מטורף.. שפשוט תדע לצלם סטילס). בעניין ההעברה למחשב.. זה נעשה בFireWire נכון? בעניין התקציב- עוד לא ברור מה הוא יהיה אז אשמח אם תציעו מצלמות בכמה תחומי מחירים. זהו בערך.. סליחה אם לא הייתי ברור. תודה רבה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  2. # מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 800 # אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? הכל החל מדברים קטנים עד לנופים עצומים שתיהיה מין מצלמה הייבריד # האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). כנ''ל אני מתכוון לצלם בכל תנאי תאורה קיים! # האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. אולי כרגע לא חשוב נקנה בהמשך # האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לידיעתך, פלאש חיצוני מאפשר לצלם בקלות תחת ת…

3. Started by Tsachi E,

אני חדש בתחום מצלמות האקסטרים, ורוצה פעם ראשונה לקנות אחת כזאת, ולשים על קסדה. וגם אולי להשתמש בה קצת לסרטונים ביתיים, וקצת טרקים רגליים שייצא לי לעשות אולי בקרוב.החלטתי על הגו פרו, והבנתי שיוצא סדרה 5 החדשה בתחילת אוקטובר, אבל יוצאים כמה סוגים וממש אין לי מושג על ההבדלים בינהם, מעבר לזה, אין לי מושג איך אני אמור להרכיב את זה על קסדה? יש שלוש סוגים אם הבנתי נכון: hero 5 black, hero 5 silver , hero 5 session. פספסתי משהו? מישהו מבין בהבדלים בינהם? כי פשוט לא הבנתי כל כך מחיפוש בגוגל. נוסף, מישהו יודע כמה זה צפוי לעלות כאן בארץ?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by tigri1,

דעה לגבי canon sx10 מחודשת עם 4 שנות אחריות של 4H

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  5. Started by tascam,

ב 12.7 פרצו לביתינו וגנבו הרבה מאוד רכוש בין השאר היו FUJI-F31 + CANON G7 הפוגי ניגנבה עים המטען וכרטיס 1GIGA וה CANON ללא המטען אך עים כרטיס 4G במצלמות היו המון תמונות. אן לנו ביטוח אים במיקרה מישהוא גילה את המצלמות הנ"ל למכירה באתרי יד שניה נישמח לקבל אינפורמציה ונתגמל מביא האינפורמציה שתביא למציאת המצלמות. יש בידינו את הקבלות והמיספרים הסידוריים של המצלמות ! ואישור מהמישטרה על הפריצה. המצלמות מדווחות כגנובות בכל המעבדות שירות לצילום של CANON ו FUJU בארץ וכן במישטרה כך שמי שיקנה אותם לא יוכל לקבל שירות עבורם ושם את כספו על קרן הצבי ואף מיסתכן בקניית רכוש גנוב והחזקתו. נישמח לקבל כל אינפורמציה בהודעה פרטית או ל דואר rabi@nana.co.il

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  6. Started by barlevix,

מי עדיפה ? השימושים שלי הם : משפחה, חברים, צילום לכיף ואומנות של אובייקטים למשל מאקרו וכאלה.. תודה מראש ! אני רוצה את זו שתתן לי תוצאות טובות יותר מבין השימושים הללו.

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  7. דגש על מעבד מהדור האחרון , יצוב תמונה , עם סוללה נטענת , עדשה רחבה וקומפקטית .

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  8. Started by GAL_FX,

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  9. Started by Bartleby,

למישהו יש מושג אם יש בעיות תאימות עם דרייברים של מצלמות קנון (A710 במקרה שלי) ב-vista64Bit? לא מצאתי שום דרייבר באתר הרשמי... תודה.

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  10. היי כותרת http://www.ebay.ca/itm/5-1080P-HD-Car-Rear-View-Mirror-DVR-Dual-Lens-Camera-GPS-Navigation-WIFI-U6CA-/121831541157

11. שלום,אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית חדשה שתאפשר לי לצלם וידאו בצורה איכותית... אפשרות של צילום תמונות זה רצוי מאוד גם, והמצלמה צריכה להיות זולה יותר מ1000 ש"ח (לא משהו רציני ומקצועי) אני רוצה שהמצלמה תתמוך בבטריות ולא סוללת ליתיום, ושיהיה קל מאוד לתפעל אותה ולהדליק אותה במהירות תודה ויום טוב

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  12. אולי אתם לא מכירים את התוסף אבל כן יודעים איך לעשות את מה שאני רוצה. אז הנה הסבר ותמונה: כשלוחצים קליק ימני על העכבר יש את האפשרות לראות את התמונה באמצעות התוסף (למי שהתקין כמובן). ואז נפתח חלון חדש ואפשר להגדיל את התמונה. בתמונה שצירפתי, אני הגדלתי ובחרתי להתמקד בחלק הדרום מזרחי. כשזה באינטרנט זה מצויין. אבל מה עושים שרוצים להשתמש בזה בתמונות שכבר בדיסק הקשיח? אולי יש תוכנות שעושות עבודה דומה ולכן חשבתי לשאול פה הנה עוד תוכנה שאני מחפש: אם יש לי 4 תמונות ואני רוצה לאחד את כולם באופן כזה שכל אחד יהיה בצד אחר של המסך. איך עושים את זה? אפשר לפתוח את כולם, להעתיק, להדביק בקובץ חדש ב'צייר' ואז לסדר אותם שיהיו בצד. אבל זה לוקח המון זמן ומוציא את החשק. צירפתי דוגמא לאיך שאני רו…

13. תקשיבו ,אני יודע שזה לא הכי מתאים לפה (בכל זות מדובר על פלאפון ) ,אבל אני רוצה לשאול ,האם מישהוא יודע מה זה flicker cancellation בnokia n93 . בנוסף לכך יש לי שם שתיי אפשרויות ,אחת 50 hz ואחת 60 hz ,מה לשים מיבינהם בשביל לקבל איכות תמונה (אני יודע שעדיף מצלמה אמיתי ,ואכן יש לי לרשותי רוב הזמן שתיי dslr נחמדות ,אבל אני לא יכול להיסתובב אין כל הזמן ,ויוצא לי לצלם הרבה דברים מעניינים . עוד שאלה בלי קשר ,האם את יודעם על עדשות שאפשר לחבר לפלאפונים ,בשביל עוד זום למשל או זווית גדולה יותר ? העם יש כאלו עדשות ל n93 ? או לעוד פלאפונים ?

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  14. Started by Iverson,

אלה סתם תמונות לבידקה של המצלמה... בהמשך עוד תמונות צולם עם K800i הנה הפליקר שלי http://www.flickr.com/photos/11805112@N06/

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  15. Started by daniel89,

תגידו היא שווה את המחיר 650 שקל (כולל כרטיס 1GB - canon kit) ??? אשמח לחוות דעת על המצלמה כי אני רוצה לקנות אותה.. תודה, דניאל.

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  16. כדי לקבל המלצה טובה ככל האפשר לדגמים ספציפיים שיתאימו לצרכים שלכם, קראו את השאלון המתאים וענו על כמה שיותר שאלות: - שאלון לקניית מצלמה קומפקטית או מצלמה דמויית-SLR - שאלון לקניית מצלמת DSLR כדי שיהיה קל להבין את ההקשר של התשובה, העתיקו את השאלות להודעה חדשה בפורום והוסיפו את התשובות מייד לאחר כל שאלה. אם השאלות בחלק השני לא ברורות לכם, אתם יכולים לדלג עליהן, אבל חשוב שתענו על השאלות שבחלק הראשון (עשר השאלות הראשונות).

• 0 תגובות
    • 10.5k צפיות
  17. Started by DOBI123,

סוני Cyber-Shot עולה כשליש פחות עם קונפיגורציה דומה ולכן שאלי: מה ההבדל בין הסדרות הגורם להבדל כה גדול במחיר? SUPER STEADYSHOT DSC-W80 עולה למעלה מ1300 ואילו Cyber-Shot DSC S730 עם נתונים דומים עולה רק 700 ש"ח ו Cyber-Shot DSC W110 עולה 1000ש"ח בלבד כולל 1 גיגה וקורס צילום

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  18. Started by ex_,

היי יש פה למישהו את המצלמה הזו? יש לי הזדמנות להביא אותה דרך חבר אבל אני לא בטוח(אני קנון בכל מה שקשור לצילום...) תודה

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  19. אהלן כרגע יש את המצלמה הנ"ל OLYMPUS STYLUS 1010 עם כרטיס זכרון OLYMPUS XD1GB אני רוצה להרחיב ל4GB עכשיו אני ראיתי שהכרטיסים של OLYMPUS מאוד יקרים אבל ראיתי שיש גם אופציה למתאם MICRO SD רגיל ל OLYMPUS זה עובד? או שזה עושה בעיות? איזה חברה/דגם אתם ממליצים? אני הולך לקנות בEBAY. אני כבר עשיתי עדכון קושחה לגירסה האחרונה שתומכת יותר מ4GB ככה שזה לא צריכה להיות בעיה. תודה מראש על העזרה אריאל

• 0 תגובות
    • 944 צפיות
  20. Started by GUY550,

אני צריך מצלמת וידאו באיכות HD עד 4K ראיתי שתי מצלמות בזאפ http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=695357 ו http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=692048 האם כדאי לקנות את המצלמות האלו? אם כן מה ההבדל בינהם? תודה ענקית לעוזרים

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  21. 1. תקציב, עד 3000 ש״ח כולל עדשה, כאשר יש עדיפות להגיע יותר לכיוון ה2000. 2. אישתי אינה צלמת מקצועית, אבל יש לה הבנה במונחים כמו קומפוזיציה, פוקוס, חשיפה. אורך מוקד לדעתי הוא לא מונח מוכר לה. 3. התנסתה במגוון קנונים וניקונים שונים מהשנים האחרונות בעלויות של עד 5k של ההורים שלי ושלה, אבל מעולם לא הייתה הבעלים של מצלמה. 4. צילום בדרך כלל בבית, משפחה וחתולים. תנאי תאורה בדרך כלל טובים. פה ושם יש גם צילום נוף. 5. אין צורך לשים דגש גדול על גדלי ההדפסה. מעטות מהתמונות מפותחות וגם אז בגדלים סטנדרטיים 10על 15 או A4. 6. אין צורך ביכולות זום מטורפות. 7. מדובר באישה עם כפות ידיים קטנות, אבל אני לא חושב שזה מהותי במיוחד. 8. לא. 9. קנון וניקון, כי היא מכירה אותן. 10. לא. 11. הרבה צילום…

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by ZenMaster,

אז ככה, קניתי 400D (מדהימה) ויתרתי על עדשת הקיט ולקחתי את ה17-85 (חיפשתי מקבילה ל18-70 של ניקון) יש עדשה טובה עם זו רציני, לא מצאתי מקבילה ל18-200 של ניקון, יש משהו קרוב? אני לא מת על הרעיון של להחליף הרבה פעמים את העדשה, לכן אני מחפש משהו שמתחיל רחב מאוד ומגיע לטווחים גדולים. 28-300 קצת לא עונה לי על העניין, יש הצעות? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  23. שלום, אני טס היום בלילה לתאילנד ואני מחפש מצלמה עד 1000 עם חריגה קטנה, ביום הראשון אני הולך להיות בMBK, האם כדאי לי לחפש שם דגם ספציפי? או שעדיף לי לקנות אחת מהדיוטי פרי? תודה

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  24. Started by M_power,

בשעה טובה החלטתי לקנות Panasonic TZ5 הבעיה היחידה היא שאני מתלבט מאיפו לקנות חשבתי על שני אפשרויות או דיגיטל שואפ או MDK השאלה שלי היא מניסיונכם האם כדי לקנות מהחנויות?אם ישנם חנויות אחרות בבקשה תציעו. ההיתלבטות היא האם החנות דוחפת מצלמות מחודשות ואם אפשר לסמוך על האחריות של החנויות?

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  25. Started by guyo,

תערוכת צילומים "אורבניה", בגלריית החלונות, קומה 3 בקניון עזריאלי, בתל-אביב התערוכה היא תערוכת היחיד הראשונה מצילומיו של גלעד בנארי. גלעד מפרסם כבר כמה שנים בגלריות אינטרנט וזוכה להצלחה רבה מאד, וזהו המעבר הראשון לצילום מודפס, ל"עולם האמיתי". בתערוכה מוצגות תמונות של המראה העירוני הקלאסי, מהזווית השונה והמאד אלגנטית של גלעד. הרבה השתקפויות, אבסטרקטים, משחקי אור וצל. התוצאה היא מאד מגוונת ומאד ישראלית. אירוע הפתיחה יתקיים ב 12/8 בשעה 20:00 http://www.guy-olami.com/Recomm.htm התערוכה תוצג בגלריית החלונות עד ה 31/08 כולם מוזמנים ראו זאת כהזמנה אישית ממני גיא עולמי אוצר התערוכה http://www.guy-olami.com אורבניה - כל הזכויות שמורות לגלעד בנארי

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.