צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
מחפש ישום שיבצע העתקת שם הקובץ של כל התמונות ל- caption באופן אוטומטי
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
בכוונתי לרכוש מצלמת וידיאו ואני מתלבט בין שני דגמים. Panasonic TM900 או Sony CX700 האם מישהו יכול לעזור לי בעצה טובה ? אני גמלאי בן 73 , טוב בנושא מחשבים וההובי העיקרי בחיי זה עריכת מצגות וסרטוני וידיאו. אני מציין שוב הובי ולא מקצוע. למדתי לבד להשתמש בתוכנות עריכה, powerpoint ,power dirctor 9 ,pinnacle 15 ועוד...... עד היום צעלמתי במצלמת Sony Cyber-Shot ,פתחתי איזור שלי ב-You Tube בו הכנסתי מעל 200 סרטונים שאני ערכתי. בכוונתי להתקדם בנושא צילום הוידאו ולכן מאד חשוב לי לבחור במצלמה הנכונה. אודה לך מאד אם תצליח לבדוק להמליץ לי איזה מהם לרכוש.
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום לחבריי הפורום. קניתי את המצלמה הבאה: canon sx230 hs ורציתי לשאול איזה כרטיס זיכרון עליי לקנות (מבחינת מהירות) על מנת שאוכל לצלם וידאו HD באיכות הגבוהה ביותר שהמצלמה מאפשרת. והאם יש הבדל בין כרטיסים שמוצהר עליהם שהם לצילום וידאו HD, כמו הכרטיס הזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=713502 שהוא "רק" קלאס 4 לבין כרטיסים בקלאס גבוהה יותר, שמהירות הקריאה/כתיבה שלהם מהירה יותר מבחינת צילום הוידאו. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב שעומד לרשותך ? 1000 ש"ח 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. ידע אפסי .. 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? סתם מצלמות פשוטות של CANON ו SONY 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו במידת האפשר גם שימושיות - למשל: הרבה תמונות חברה בטיולים באור יום, הרבה תמונות של הילדה בתוך הבית, מעט תמונות ברחובות חשוכים באמצע הלילה, מעט מאוד תמונות של הילדה במופעי ריקוד באולם חשוך, מעט תמונות ציפורים ממרחק רק בשעות הערביים) אני מאפרת ואני רוצה לצלם את העבודות שלי , לא ברמה של ב…
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה אני מחפש המלצה למצלמת כיס איכותית שנותנת צילום סטילס ווידאו באיכות HD 1080p, ברור לי שיש המון כאלה אבל יש עוד פקטור שחשוב לי הוא איכות הרמקול של המצלמה, אני אסביר: אני בליין ויוצא להמון מסיבות ורוצה לצלם קליפים במועדונים. ברוב המצלמות איכות המיקרופון לא טובה ויש דיסטורשן נוראי כך שחשוב לי שלמצלמה יהיה מיקרופון שמסוגל להסתדר עם עוצמות בגובה 90db ואולי אפילו יותר בלי לייצר דיסטורשן. תקציב באיזור ה-1000 ש"ח. תודה
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום לכם אני חבר באיגוד הביליארד הישראלי ISPA ואנחנו רוצים להתחיל מתחילת השנה בטורנירים חודשיים ולצלם אותם העניין הוא כזה - 1. אנחנו רוצים לצלם בוידאו כל טורניר, ואם אפשר אז לשדרו אותו בלייב סטרימינג, מה זה דורש? (יש לנו אתר וערוץ יוטיוב) 2. אנו רוצים ששני פרשנים ישבו במהלך הטורניר בעמדה מעט מרוחקת מהשולחן המצולם עם מסך מחשב/לפטופ/אייפד ויפרשנו את המשחק, יהיו מחוברים למיקרופונים ויראו את הוידאו בזמן אמת על המסך ויוקלטו. (הם חייבים להיות מעט מרוחקים משולחן המשחק כדי לא להפריע לשחקנים) 3. יש לנו אייפד ולפטופ ואין בעיה להשיג מסך מחשב, מה יהיה עדיף מהבחינה הזו? אודה לכם מאד אם תוכלו להמליץ על מצלמת וידאו HD טובה באיזור 2000שח וכן המלצה על מיקרופונים ואם תוכלו להסביר מה בד…
-
- 0 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אני לא מבין גדול בעניין, זקוק למצלמה דיגיטלית סבירה ולא יקרה באיזור ה-600 שקלים, אם שווה להשקיע עוד כמה שקלים בעבור מצלמה טובה יותר אז בסדר. המצלמה היא לחברה שלא מבינה דבר וחצי דבר בצילום ורוצה מצלמה שתוכל להצטלם עם חברות ובלה בלה בלה... שני הדגמים שנתתי ניראים לי כמו אופציה סבירה וורודה שיעשו את העבודה, אם יש משהו עדיף אשמח לשמוע. תודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש את המצלמה הנ"ל שעולה כ1050 ש"ח. הייתי רוצה לשמוע עליה קצת חוות דעת: האם היא שווה את המחיר? חשוב לי לציין שאני לא מחפש מצלמה מקצועית, אלה מצלמה ליום יום, לטיולים בחו"ל או מפגשים חברתיים למינהם. וגם מעניין אותי העיניין של ה GPS, יש לה מקלט בתוכה? עד כמה העיניין הזה מדוייק? כי זה נראה לי פשוט רעיון מעולה! אם אתה מצלם איזה תמונה ואחרי שנתיים אבל לא זוכר בדיוק איפה זה צולם בעזרת האופציה הזו אתה יכול בקלות לבדוק את המיקום שבו זה צולם תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אריג'נט בשיתוף גליץ, בית הספר לצילום המוביל בישראל מקיימים מפגש מקצועי לצלמים 18:00-18:30 - התכנסות והרשמה 18:30-18:45 - רועי גליץ, דברי פתיחה 18:45-19:15 - אריגנ'ט, סקירת קו מוצרי Wacom 19:15-20:15 - אדם שול, עבודה בפוטושופ ולוחות Wacom לצלמים המפגש יתקיים ביום ג', ה- 27/12/11 בגליץ, רחוב היצירה 26, רמת גן ההשתתפות אינה כרוכה בתשלום מספר המקומות מוגבל ולכן יש צורך בהרשמה מוקדמת להרשמה: http://www.arigent.co.il/forms/Ariscribe.asp?Ari=39
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
Canon PowerShot SX150 IS Canon PowerShot SX230 HS Panasonic Lumix DMC TZ20 / ZS10 אשמח לדעות וחיזוקים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי במתנה מצלמה נהדרת, פנסוניק dmc g1 אך לצערי חסר לי הדיסק עם התוכנות הנלוות למצלמה כגון: silkypix development שבעזרתה אוכל לטפל בקבצי raw. האם יש למישהו רעיון מאין אפשר להשיג את הדיסק הנ"ל?
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני מעדיף כמובן שתוכל לצלם בHD, ואם אפשר בתנאי תאורה ביתיים. אם אפשר לחסוך בתקציב, אשמח. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים, הטכניון מזמין אתכם לתחרות צילום בנושא צילומי טבע וטבע אורבני, הזוכה שיבחר על ידי צוות שופטים מהסגל של בית הספר לצילום של הטכניון יזכה בקורס צילום מתנה. הקישור לתחרות: http://www.facebook.com/cont.edu.technion?sk=app_189824204445569 ב-ה-צ-ל-ח-ה!
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אני כבר הרבה זמן מחפש לקנות מצלמת ווידיאו שנותנת לצלם גם בHD התקציב עד 2000 שקל ועדיף פחות וזה למטרות ביתיות במילים אחרות צילומים ליוטוב \פורומים וצילומי משפחה בכל מקרה בינתיים ראיתי (באינטרנט ) את הsony hdr-cx115e עם יש המלצות על מתחרים זה מאוד יעזור וזה די דחוף לי (מת כבר לקנות )
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אופי הצילום: קצת את הילדים,שיצלם טוב גם INDOOR ובתנאי חשיכה זה חשוב לי מאוד כי הניקון האחרונה שלי ממש לא היתה מוצלחת בתנאי תאורה נמוכים. אני מעדיף קנון אבל פתוח להמלצות (נ.ב רק לא אולימפוס).
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתכנן לטוס לטייל בקרוב ואחרי בדיקות אלו שני הדגמים הסופיים. לא מצליח להחליט. קנון זה קנון והיו לי מצלמות שלהם בעבר ואני ידוע שהן טובות במיוחד ה230 שזה דגם מומלץ (למרות כמה דברים שלי הפריעו- מיקום הפלאש, סוללה חלשה), אך הסוני קורצת לי מאוד ואף פעם לא הייתה לי מצלמה שלהם. מישהו התנסה איתה? אני קצת מפחד לצאת מהמסגרת של קנון שהתרגלתי אליה. אבל יש לי הרגשה ממש חזקה על הסוני . תגובות דעות המלצות יקתבלו בברכה. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי! יש לי את המצלמה TZ10 של פנסוניק, ושאני מצלם איתה וידאו האיכות יוצאת לא משהו ומטושטש... (ואני מצלם באור יום) איך אני יכול לסדר את זה? אני שם על AVCHD ואיכות SH, חוץ מזה אני לא מבין בכל האפשרויות.
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מצלמת דמוי SLR ומחפש אחת במחיר לא גבוה מדי מצאתי שני דגמים אפשריים ואני אשמח לעזרה אם מישהו מכיר אותם KODAK EASYSHARE Z5010 FujiFilm FinePix S2940 מישהו מכיר? יש אולי המלצות אחרות? תודה מראש (:
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני יודע שתמונות ל Google Maps מוסיפים דרך האתר panoramio, וכבר הוספתי כמה... אבל יש גם אפשרות להוספת וידאו ל Google Maps דרך האתר youtube, הבעיה שאני לא יודע איך לקשר סרטון שיש ביוטיוב לגוגל... מישהו יודע איך עושים את זה ?
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום וברכה, אני מעוניין לקנות מצלמה, מה שהכי חשוב לי במצלמה זה 1) שהתמונות יצאו איכותיות בלי רעש דיגיטלי כשמגדילים אותם. 2) צילום וידאו HD עם קול. 3) נטענת(סוללת ליטיום). 4) אני מעדיף גם שהתמונות יצאו איכותיות גם עם צילום אוטומטי. 4) מחיר לא מעל 750 ש"ח בחנויות או באינטרנט, (כאילו איזו מצלמה הכי עונה על הדרישות שלי במחיר הכי נמוך, או לא מעל 750 ש"ח) 1.מה התקציב שעומד לרשותך ? עד 750 ש"ח. 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה.: הרמה שלי היא 50 מתוך 100 בערך. 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? היה לי fujifilm A600 מה שהגבי…
-
- 0 תגובות
- 999 צפיות
-
-
-
אהלן יש לי שאלה קטנה איזה כרטיסי זכרון מתאימים למצלמה OLYMPUS STYLUS 1010? כרגע יש לי OLMYPUS M 1GB , השאלה היא אם יתאים גם SDHC? או שרק יתאים? ובמקרה שרק יתאים האם זה יתאים לי? -MEMORY-CARD-OLYMPUS-1030SW-Stylus-/380338501046?pt=Digital_Camera_Memory_Cards&hash=item588df0f5b6'>http://www.ebay.com/itm/8GB-8G--MEMORY-CARD-OLYMPUS-1030SW-Stylus-/380338501046?pt=Digital_Camera_Memory_Cards&hash=item588df0f5b6 תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
בעייה בחיווי הסוללה של המכשיר. ברגע שאני שם בטריות חדשות( לא נטענות) או בטריות טעונות במלואן, המצלמה מראה כעבור 5 תמונות שהבטריה עומדת להיגמר ואכן המצלמה נסגרת כעבור עוד מספר תמונות. כשאני מנסה עם אותן הבטריות במצלמה אחרת זה לא קורה. האם יש איזשהו פיתרון לכך? נראה לכם שזאת בעיה חומרתית או אפליקטיבית ? אשמח גם לשמוע המלצות למעבדת תיקונים ( מגורים באיזור עזריאלי בתל אביב) תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-