עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by bd,

אני צלם חובב + לא מיקצועי יש לי מצלמה ניקון d60 עם פלאש של metz וגריפ עדשת קיט 18-55. למדתי דרך גוגל על צמצמם תריס כיוונים וכו.. אני מצלם בדכ בבתי ספר או באירועים מגנטים.. את המצלמה קניתי לפני 4 שנים ואני רוצה להישתדרג למשהו שיתן גם צילום וידאו גם מהירות עיבוד תמונה וגם צבעים חדים בנוסף גם עדשה לצילום מרחוק ליותר פוזציות באירועים וכנסים . התקציב הוא למצלמה +עדשה רחבת טווח + גריפ תואם עד 5k

• 0 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. ?

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  3. אלו הדברים שאני צריך מהמצלמה: # מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? עד 1000 ש"ח, רצוי פחות # אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? אני קונה את המצלמה בשביל טיול של חצי שנה בדרום אמריקה - מתכוון לצלם הרבה נופים # האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). יכול להיות, אני לא יודע אם ייצא לי לצלם הרבה ללא פלאש או לא # האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא צריך חצובה # האם יש לך נכונ…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. המצלמה מיועדת לאנשים חובבנים - מתחילים. תקציב: 1300 שקלים בערך, כמובן שעדיף כמה שפחות. תכונות שחשובות לי במצלמה : מנגנון ייצוב תמונה \ בולם זעזועים\ מונע רעידות מכני , או כל דבר בסגנון. זיהוי פנים. אני מעדיף שלא לוותר על אף אחת מהתכונות הנ"ל, אלא אם כן זה ממש משמעותי . תכונות לא ממש חשובות : קופקטיות , עיצוב , מצבי צילום ( תמיד מצלם על AUTO ) ,יכולות שליטה. חשבתי לקנות את המצלמות הבאות : ( מה דעתכם עליהם ?) Fujifilm FinePix F50 fd ( עונה על הדרישות , פחות טובה מה F30 אך עדיין - מאותה משפחה ). Olympus MJU840 ( תפריטים בעברית - ייתרון , איכות צילום סבירה לפי ביקורות ). אשמח לקבל הצעות למצלמות נוספות והערות על המצלמות שהצעתי. תודה מראש לכל המומחים והעוזרים. [br]פורסם בתאריך…

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  5. מומלצת ? בטווח של עד 1,000$, כמובן רצוי שלא לנצל את כל התקציב, לדעתי עדיפות משמעותית לרכישה בחו"ל + רכישת ביטוח MACK, מכיוון שהמחירים בחו"ל זולים משמעותית. לכן אשמח אם תציינו אם המחיר של המסרטה המומלצת שלהם היא בחו"ל או בארץ. תודה.

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  6. Started by miaoo673,

היי, לפני כ5 שנים רכשתי מצלמת וידאו של פנסוניק מדגם NV-DS50EN. המצלמה הגיעה עם כרטיס זכרון SD בנפח 8 מגה, אותו אני מעוניין להחליף בימים אלה. עברתי על חוברת ההוראות ואתר היצרן בנסיון לאתר את הנפח המקסימלי הנתמך ע"י המצלמה - אך ללא הצלחה. גם חיפוש בגוגל לא החזיר תשובות רלוונטיות. אם למישהו יש את הדגם הנ"ל, או דגם דומה, אשמח אם יסייע לי במציאת המידע הנחוץ.

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  7. Started by arkadur,

רכשתי את הIXUS הזאת לא מזמן רק שהיום היא עשתה לי קטע קצת מסריח אני מחבר אותה למחשב כדי להעביר קצת תמונות, ואני מגלה שעל כרטיס הזיכרון יש תמונות כפולות! זה נכון לגבי התמונות שצילמתי בשבוע האחרון, לגבי השאר, שום דבר לא השתנה חיברתי את המצלמה גם למחשב אחר.. אותו דבר במצלמה עצמה, אני רואה רק עותק אחד. יש פתרון לבעיה?

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  8. שלום, רציתי לדעת כיצד אני משנה את מהירות הצמצם של המצלמה שלי - Canon IXUS 40, תודה רבה מראש, אופיר

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  9. Started by alex257,

כרגע אני בכיוון של canon A550 ב888 ש"ח כולל כרטיס זכרון 2 ג'יגה נרתיק ומטען לסוללות אם מישהו ממליץ עליה או על משהו באיזור ... לא מחפש משהו ממש מקצועי אבל שיהיה תמונה טובה ואמינה.. תודה!

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  10. Started by clix,

שלום! אני מחפש מצלמה לבית בתקציב של עד 1000 ש"ח # מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1K # אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? מצלמה לכל דבר # האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש?לא # האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לא # האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא # האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)? כן # מהו טווח העדשה במ"מ שחשוב לך? לא מבין בזה כ"כ,אבל כמובן שזום גבוה יותר עדיף # כמה מהותייים לך המשקל והגודל של המצלמה? האם תתפשר על תכונות או על איכות תמונה עבור מצלמה שנכנסת לכיס? לא הכרחי שהיא תהיה קטנה,אין בעיה שהיא תהיה דמויית SLR # האם אתה נעול על…

• 0 תגובות
    • 938 צפיות
  11. Started by alergic,

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=424482 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=725639 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=594517 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=713628 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=38820 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=737829

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  12. אני מחפש מצלמה קומפקטית עם דגש על איכות תמונה עד 700 ש"ח. לפי שאלון: אני מתכוון לצלם בכל מצב תאורה, בתאורה חלשה אני אשתמש בפלאש. חשוב שיהיה מייצב תמונה כי אני לא הולך להשתמש בחצובה או משהו ואני לא רוצה תמונות מטושטשות. עדשה רחבה יכולה להיות נחמדה, אולי גם צילום פנורמה. מצב M מלא זה חשוב מאוד, צילום AUTO טוב ולא מטושטש גם מאוד חשוב (בCANON A510 הקודמת שהייתה לי,היה מצב תנועה שאיתו היה אפשר לצלם במהירות והתמונות היו יוצאות טוב). ** עוד שאלה קטנה - KODAK Z712 תתאים לצרכים שלי? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelID=587098&

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  13. Started by orlupo,

נדמה כי אולי מיקרוסופט הצליחה למצוא סידור לכל פרופילי הצבע: http://www.microsoft.com/windowsxp/using/digitalphotography/prophoto/colorcontrol.mspx

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  14. אני לא כזה מבין במצלמות ובטח שלא במצלמות וידאו. אני שוקל לקנות מצלמה חדשה אבל גם צילום וידאו חשוב לי. לפני שאני נכנס לשיקולים של תקציב ומה מתאים וכו' רציתי לדעת מה הפרמטרים שצריך לבחון במצלמת וידאו? האם אלה אותם פרמטרים של מצלמה רגילה (נניח גודל חיישן, זום אופטי וכו') או שיש פרמטרים נוספים שהם שונים ממה שיש במצלמה רגילה? האם יש איזה tradeoff כשבאים לקנות מצלמה שתהיה גם וגם?

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by motib25,

שלום אני מחפש מצלמה דיגיטלית קומפקטית יש לי כמה דגמים של מצלמות שאני חושב לקנות. המצלמה זה להורים שלי שאין להם הרבה ידע 1. canon sx-220 2. canon sx-230 מה שאני יודע שהבדל בין ה 220 ל230 זה שיש לו GPS 3.Olympus SZ-20 מצלמה עם זום קצת פחות אבל יש לו תפריט בעברית והוא יכול לצלם 3D עם יש עוד עוד מצלמות טובות בתקציב של עד 1500 ש"ח תודה מראש ;D

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  16. Started by Lior b 86,

אני טס עוד חודשיים לדרום אמריקה אם מישהו יכול לעזור לי לבחור מצלמה כי אין לי מושג והרבה זמן מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? עד 800 אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? לא ספציפי האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? כן האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)? כן האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אחרת? לא האם אתה מתכוון להדפיס או לצפות בתמונות על גבי מסך? מסך מהו טווח העדשה במ"מ שחשוב לך? בערך 32 אם יש הצעות יותר טובות אפשר גם כמה מהותייים לך המשקל והגודל של המצלמה? שתהיה קלה ונוחה כמה שיותר אך מינימום פגיעה באיכות האם אתה נעול על יצרן מסויים? לא תוד…

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  17. היי אני זקוק להמלצה למצלמה דיגיטלית. הצרכים הם בעיקר לטיולים, אבל רצוי שיהיו גם פונקציות שמאפשרות לצלם מתחיל מעט להתפתח בתחום הצילום. תקציב 1500 ש"ח. עדיפות ל canon או nikon. זום אופטי - מינימום X12 רזולוציה - מינימום 10MP יתרון ל GPS אבל ממש (ממש) ממש לא חובה. תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  18. Started by elad-k1,

מחפש מצלמת וידאו הכי טובה שעד 2000 שקל.. תודה

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  19. שלום אנשים. כרגע יש לי 2 מצלמות ווידאו בבית, סוני DCR-SX33 וקאנון MV900. בגדול אני מרוצה מהקאנון (הסוני שבפועל דגם חדש יותר די מאכזבת) וברב המיקרים היא מוציאה תוצאות משביעות רצון. הבעייה מתחילה במצבי תאורה לא אופטימליים. כל צילום שאינו באור יום מלא או בחדר מואר היטב יוצא גרעיני ומטושטש. אני מחפש כרגע מצלמת ווידאו טובה שהקריטריון הכי חשוב לי הוא איכות הצילום בכלל והיכולת לצלם היטב בתנאי תאורה לא אופטימליים (חדש בתאורת פלורסנט או חדר שאינו מואר היטב). המצלמה תרכש בחו"ל כך שהמחירים והדגמים בארץ לא רלוונטים (שמתי לב שבארץ המחיר כמעט כפול לרב הדגמים). כמובן שאשמח להמלצות מניסיון אישי אבל גם המלצות ע"ס ידע תיאורטי (סקירות וכו) יתקבלו בברכה.

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  20. Started by TripMan,

הזמנתי לפני כמה שעות את הA590, ועכשיו ראיתי שיש גם את הFE-46 ב10 ש"ח יותר..והמפרט נראה בחלקו טוב יותר מזה של הקנון. אז השאלה שלי היא אם שווה להחליף בין המצלמות? תודה

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  21. Started by D-M-X,

צורך פחות חשמל? למה הכוונה REDUCED SIZE? למה הכוונה DUAL VOLTAGE? מתח זוגי? מה זה אמור להגיד לי?

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  22. Started by guyo,

הנני מתכבד להזמינכם לפתיחה החגיגית של התערוכה חום יולי אוגוסט 2 http://www.guy-olami.com/Recomm.htm ברצוני להודות לכל מי שנטל חלק בפרוייקט המצליח תודה ל 191 הצלמים תודה לארבעת השופטים: גלעד בנארי, עינב יהב, יצחק לנגל ושלמה סרי רב תודות לאוצר התערוכה, גיורא שלמי - מנהל המדרשה לצילום גיאוגרפי תודה גדולה לנותני חסותם ולמעניקי הפרסים: מרכז עזריאלי, שלמה כרמל - חברת "עולם אחר", מעבדת אינטרפוטו (אלנבי 19 ת"א), מגזין הצילום "קונטקט", שלג הפקות דפוס, מסגור ולמינציה LIGHTDISPLAY וסרטי FUJI ממני גיא עולמי מפיק חום יולי אוגוסט 2 בשם עמותת אמני הצילום ראשון לציון התערוכה תוצג: 02/09-10/10 בגלריית החלונות, קומה 3 בקניון עזריאלי, ת"א הפתיחה החגיגית ובחירת הצילומים הזוכים יום חמ…

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  23. Started by waizman,

קניתי מצלמה Canon A510, והיא באה עם כרטיס זכרון 128 של החברה הנ"ל, רציתי לדעת אם הם מוכרים בכלל וכשאני יקבל את המצלמה, איזה קצב של העברת נתונים זה הממוצע בערך. הכרטיס SD כמובן. פרטים: http://www.sagatek.com.tw/fsd_e.htm ואם מישהו יודע כמה זמן יש לי אחריות על הכרטיס. תודה :-*

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  24. שלום לכולם אני מחפש מצלמה לשימושים ביתיים ולטיולים דברים כאלו לא משהו מקצועי ומפוצץ כזה. הייתי רוצה שיהיה זום סביר, איכות תמונה טובה מאוד ואפשרות לצלם סרטונים, לא חשוב האורך שלהם. חשוב גם שתסופק עם כרטיס זיכרון ושאוכל למצוא אותה בארץ. התקציב הוא מקסימום 1200 שקל. תודה לעוזר.

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  25. Started by Peri228,

שלום! אחרי הרבה התלבטויות הזמנתי את ה Canon G10, ועכשיו נשאר לקנות ציוד היקפי - תיק, כרטיס זיכרון וסוללה נוספת. בעבר היה לי תיק של Lowepro ומאוד אהבתי אותו. איזה דגם שלהם מתאים למצלמה? בקשר לכרטיס זיכרון, אני מחפש כרטיס בנפח 8GB וראיתי את ה Extreme III של Sandisk שעולה כ-200 ש"ח. איך הוא יתאים למצלמה? או שאפשר ללכת על כרטיס זול יותר? ואחרון חביב - סוללה נוספת. הסתכלתי ב eBay ולא ידעתי מה לעשות עם עצמי. יש שם כמות עתק של סוללות, רובן לא מקוריות. האם חשוב בכלל ללכת על סוללה נוספת מקורית, או שאפשר להתפשר? וכמה בערך אמורה לעלות סוללה נוספת? והכי חשוב - איך אני מזהה אחת מקורית? תודה, תום

• 0 תגובות
    • 787 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.