צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני קונה בקרוב כרטיס זיכרון ל d80. ראיתי שהוא תומך בכמה סוגים של כרטיסים. אפשר יתרונות/חסרונות של הסוגים? ובנוסף, אשמח להמלצה על כרטיס של 4גיגה או יותר אם ההפרשים במחיר לא גדולים. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני מצטער אבל כנראה שלא הבנתי כלום כששאלתי.. בכל אופן עכשיו השאלה אחרת. המצלמה שאני רוצה לקנות (וידאו) היא Panasonic NV-GS35 היא מקליטה בפורמט מיני דיוי כן? שזה אומר.. קלטות קטנות? כמה זמן אני יכול להקליט עילה? ואז אני פשוט מעביר את זה למחשב? כמה ישקול סרט של שעה וחצי נגיד? **אפשר למחוק את שאר ההודעות ואם אפשר להגיב על הראשונה..
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום. צילמתי לא מזמן בקנון שלי והכול היה בסדר, היום אני מוציא את המצלמה ומנסה לצלם, אבל יש לה פתאום איזה בעיה מוזרה. אפשר לראות על המסך שהמצלמה לא יכולה לפקס את התמונה, ואת החשיפה ורואים כל הזמן חשוך מדי. וגם יש פסים מרצדים על המסך דומים קצת לאיך שמצלמים מסכי CRT. ניסיתי להחליף סוללות, להחליף כרטיסי זיכרון, שום דבר לא עוזר... במצב צפיה בתמונות שצולמו לפני הבעיה רואים הכול טוב על המסך. מישהו יודע מה הבעיה? האם הבעיה ידועה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
-
אם מישהוא יודע איפה ניתן להשיג הוראות הפעלה ל- A95 בעברית, באינטרנט...??? יש לי הוראות הפעלה באנלית.... תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום. אתמול באתי להעביר תמונות למחשב מה-Canon A75 של אחותי , אני נכנס למחשב שלי , ולהפתעתי המצלמה לא נמצאת שם כפי שהיא נמצאת שם בד"כ. נכנסתי ל-ZoomBrowserEx (התוכנה שמקבלים עם המצלמה) וגם שם שאני עושה Browse and download images זה רושם לי "No Camera found". בכל מקרה היום מחקתי את הדרייברים והתקנתי מחדש, והכל נשאר אותו דבר , אין תגובה במחשב שלי ולא ב-ZBEX. ניסיתי גם לחבר את המצלמה ל-USB של המודם שאולי ה-USBים האחרים נפגמו או משהו אבל גם אותו דבר. עוד מה שמוזר, שאני מחבר את המצלמה יש את הצליל הזה שיש ב-WinXP שהוא מזהה משהו מחובר ל-USB. מישהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה ? תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
-
קניתי את המצלמה ללא מדריך בעברית, רציתי לדעת אם יש למישהו פה אולי קובץ PDF של המדריך בעברית?
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
-
שלא תבינו לא נכון....אני ממש מבסוט מהמצלמה הזו...יש בה את הכל מהירות / עדשה 28 מ"מ זום אופטי כמעט 4 ....קומפקטיות...והכל אבל אני לא מצליח להגיע לתוצאות טובות מספיק....לפחות לא כמו שאני ציפיתי יותר מידי מגורענות...וליפעמים מטושטשות קצת לא כולן - אבל לא מעט ( אני בודק ע"ג מסך 17" - בהגדלה מלאה (ויודע על המוסג שקוראים לו Pixel Peeping ) 1. רוב התמונות שלי מצולמות בתוך חדרים או אולמות מוארים 2. וגם כשצילמתי מיחוץ לבית...התוצאה לא הייתה חדה מספיק וחייה אלא קצת מטושטשת ומפוקסלת 3. אני מצלם על רזולוצייה מקסימאלית 4. בדרך כלל במצבי האוטומט 5. הISO מכוון על מצב ראליסטי ( או משהו כזה) למישהו יש את המצלמה הזו - והיגיע לתוצאה טובה? מישהו יודע לייעץ לי איך לשפר / טיפים? אני ממש מרגיש …
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-
-
היי, החלטתי לקנות מצלמה דיגיטלית בתקציב של בערך 2000 שקל, רצוי פחות ואם זה ממש יהיה שווה את זה אפשר להעלות ב 200-300 שקל. אני צריך מצלמה + זיכרון + סוללה, זיכרון 128 או 256MB מה שנכנס בתקציב. חשוב לי האיכות תמונה, עדיף שתהיה קומפקטית אבל לא על חשבון איכות, ותהיה מחברה אמינה שלא תתקלקל תוך שנה. דרך אגב, קראתי את המדריך שנתנו פה באתר לפני כמה זמן והמליצו שם על: Olympus Stylus Verve Cannon Powershot S410 מה אתם חושבים על שתי אלה? אפשרויות טובות?
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
טוב, הנה כמה תמונות שלא ממש קשורות אחת לשניה, צולמו במקומות שונים, בזמנים שונים, כחלקים מסטים שונים. בחרתי להעלות אותן בשביל לקבל קצת חוות דעת ולשמוע את דעתכם... עוד כמה סטים בדרך ( מקווה בקרוב להעלות סט מאוטומוטור (: ) Deep In The Sand The Return Of The Third Self Shadow Portrait - Negativ תודה לכל המגיבים, יוסי.
-
- 7 תגובות
- 687 צפיות
-
-
למצלמה יש מצב צילום P, מסתבר שישנם מצבים P רבים. מבדיקות שערכתי מסתבר שישנם 12 שלבים לכל צד כאשר מסובבים את החוגה הקטנה במצלמה: סיבוב שמלאה : קדימות למהירות צמצם (ככל שמסובבים יותר שמאלה כך זמן החשיפה ארוך יותר) סיבוב ימינה : קדימות לגודל חריר (ככל שמסובבים ימינה כך החריר גדל ביחס הפוך למהירות הצמצם) השאלה שלי היא האם זה מה אומר כל אחד מ-12 עשר המצבים השונים בכל צד, על פי מה שראיתי המצבים הללו לא מתועדים בשום מקום וגם בחוברת ההוראות לא מוזכר שום דבר לגביהם. מלבד העובדה שהם מקלים לפעמים על עבודת הצלם החובב איפה ניתן ללמוד עוד מידע לגביהם ? תודה, מקסים.
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אהלן.. אני עורך וידאו מתחיל, וברצוני לקנות מצלמת וידאו חובבנית.. מצאתי כמה דילים שנראים לא רע בכלל.. מקווה שמישהו מבין, יוכל להגיש עזרה. האופציות הן: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1EWGRD720 קצת חורג מהתקציב ואני מאוד קצר בכסף.. אבל אם היא הרבה יותר טובה נלך עליה. http://nanashops.co.il/sale.php?sale=3141263 מתאימה, אני לא ממש מבין את ההבדל בינה לבין הקודמת. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1FCZR500 מחודשת.. אני לא רוצה אותה בעיקרון, כי אין אחריות.. אבל אולי יש לכם משהו לחדש לי? מישהו מוכן לעזור לבחור? בעיקרון אני לא ממש מבין את ההבדל בין השתיים הראשונות.. מה קורה שם בדיוק? (חוץ מזה שעם השניה מקבלים קלטת). מקווה שאני במקום הנכון.. תודה לכולם!
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות מצלמה דיגיטלית לשימוש ביתי חובבני אני רוצה מצלמה שלא תיהיה קטנה מידי ושתיראה כמו המצלמות של פעם עם עדשה. התקציב שלי הוא בערך 1600-1800. אני קונה באילת ככה שזה יוצא יותר זול. הייתי רוצה עזרה בבחירת המצלמה
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון שיהיה ג'יגה והכי מהיר שאפשר.. (NIKON D70)
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
המצלמה צריכה להיות איכותית מאוד המטרה שלה זה צילום של אחרי ולפני טיפול ודרוש שהיא תראה את כל הפרטים בפנים חשבתי על A530 מה אומרים? תודה
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
-
שלום אז כמו שכבר אמרתי אני לפני טיול (ארוך אני מקווה) ורציתי לקנות מצלמה שתתאים לי פחות או יותר. התקציב - 1500 בערך הגעתי לשלוש מצלמות וקצת קשה לי להחליט http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Camera&model_id=469625 http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Camera&model_id=469627 http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Camera&model_id=524177 ואני כמובן פתוח להצעות. תודה מראש תום
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש המון אתרים שמציעים שירות של העלאת תמונות אליהם, הדפסה ושליחה הביתה. אשמח לקבל המלצה על אתרים מסוימים שעושים עבודה טובה, העניין הוא שהתמונות לא יגיעו ישירות אליי אז לא אוכל ממש לבדוק אותן. תודה.
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
רצוי פחות גם אם אפשר. הרכישה תתבצע בארה"ב, ומה שחשוב במצלמה זה בעיקר שהזמן בין צילום לצילום יהיה קטן ככל האפשר (באיכות צילום גבוהה ככל האפשר כמובן). זיכרון המצלמה צריך להיות מבוסס על sd. למישהו יש הצעות?
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
מישהו יודע איך בקנון G9 אפשר לסדר שהסרט שיצולם בהגדרות ברירת המחדל יצולם נורמאלי ??????
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
היומולדת של אבא שלי מתקרבת, ואני אשמח לקבל הצעות למצלמה דיגיטלית חדשה. תקציב: כ2000 ש"ח. במידה וזה לא מספיק, תתנו הצעות, ואני אגדיל את התקציב. דרישה: חברה מוכרת ואמינה! קומקטית, בעלת זום אופטי גדול יחסית. שלא יהיה בעיה למצוא לה כרטיס זכרון. תודה מראש! אשמח לתגובות!
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום, אני חדש כאן.. מקווה שהגעתי למקום הנכון.. אז ככה, אני לא ממש (ז"א בכלל) מבין במצלמות ואני צריך מצלמה בסביבות ה-1000 ש"ח חברים שלי המליצו לי על זאת: http://www.getit.co.il/Group/32183/436 מה דעתכם? האם יש משהו טוב יותר במחיר הזה? תודה רבה!!!
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש לי את המצלמה SX1. מצאתי פלאש ממש ישן מסוג - pentax af160. האם הפלאש הזה יכול להתחבר למצלמה שלי? אגב, פלאש של חברה מסוימת מיועד רק למצלמה של אותה חברת הפלאש? תודה
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-