צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
היי חברים, הרי לכ שני צילומי פורטרייט, אחד שלי ואחד של חיילת מהמחלקה. כמו תמיד אשמח לתגובות. 1. 2.
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שמי טל, יש לי Canon PowerShot S1 IS, ולאחרונה נכנסתי לתחום צילום חרקים, אשמח לשמוע את דעתכם וביקורתכם! תודה. הגלריה שלי: http://sapog.deviantart.com/gallery/
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קניתי את המינולטה Z5 בשעה טובה ואני מחפש לקנות כרטיס זיכרון מהיר אך אני לא יודע איזה הכי מהיר אני יודע שיש EXTREME ויש ULTRA וכו' אבל איך אני יכול להשוות? בקיצר האם יש אתר שמשווה כאלו נתונים?יש כזו חיה? בתודה מראש לכל העוזרים נועם
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
מה עדיף? אולימפוס D535 + 256MB, שנתיים אחריות ב1040 ש"ח או קנון A510 + 128MB, שנה אחריות ב1140 ש"ח שתיהן חדשות מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולכם! אוקיי, הרבה זמן שאני מחפש מצלמה טובה. אני מתלבט בין Canon PowerShot A520 לבין Canon PowerShot A85 התקציב שלי הוא עד 1000 ומשהו שקל (100 200 שקל יותר לא נורא) אם יש משהו יותר טוב בתקציב הזה אני ישמח לשמוע אההה, שהיה איכות טובה, צילום מהיר וזהו אני חושב? : אממ יש עוד תגידו אני לא מבין בבזה!! טוב תודה רבה למי שיעזור!! :-*
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אהלן,אני כרגע בהתלבטויות בנוגע לקניית קנון A85 ,שבקרוב עומדות להעלם מעולמנו ושמכירן ברצפה. בדקתי באתר קאמרה 4 סייל DPS לגבי הדיל של השילוש הקדוש- דיל מוכן: תיק מתנה + מטען powerhouse לבית ולרכב 2500 + Canon A85 + lexar 128 mb סה"כ- 1,470.00¤ ולאחר מיכן "בניתי" שילוש משודרג באותו מחיר- דיל מורכב: מטען GP PowerBank Travel 2100 -מחיר: ¤ 155.00 Canon A85 Canon PowerShot -מחיר: ¤ 1,175.00 San-Disk CompactFlash 256MB -מחיר: ¤ 139.00 סה"כ 1,469.00 ¤ עכשיו ההיתלבטות שלי עם ללכת על הדיל המוכן- בשקל אחד יותר יקר ( ;D),בא עם סוללות יותר חזקות (אבל יצרן לא מוכר),זיכרון בעל נפח יותר קטן + בונוס תיק. או על הדיל השני-שעם סוללות יותר חלשות,זכרון יותר גדול,ובלי תיק. מה דעתכם בעניין,תוכ…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני מחפש מצלמה בגבול ה 2000 שקל ה A95 נשמעת סבבה אבל חשבתי יותר לכיוון של ה Canon IXUS S500 שהגודל שלה ממש עושה לי טוב... אני לא רוצה זום מטורף הקומפקטיות הרבה יותר חשובה לי וכמובן איכות התמונה. מעל 3 מגה ורצוי שיהיה סאונד בוידאו. בכלל כל IXUS נראות לי נחמדות, אני ישמח אם מישהו ימליץ על אחת מועדפת. כמובן שכמה שיותר זול יותר טוב...
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
היי לכולם, אני צריך המלצה למצלמה דיגיטלית עם המאפיינים הבאים: שתהיה ספונטנית, שהזמן שמהרגע שאני לוחץ על הכפתור צילום עד שהמצלמה מצלמת יהיה כמה שיותר נמוך שתהיה לה יכולת לצלם טוב בכל מני תנאי תאורה. לא צריכה להיות עם יותר מדי אפשרויות ידניות.. בתקציב נמוך עד בינוני (משהו ששווה את הכסף אבל לא משנה מטורף)
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד 200 ש"ח. ראיתי בזאפ חצובות, אבל לא של S1.
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
איזו מצלמה יותר טובה? ולמה? עוד 0.8mp זה משמעותי? תודה 8)
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תמונה בזווית של קצת גלים [תמונה בלי משמעות של שמיים הפיצפונת שלי לפני הפיצפונת שלי אחרי לפני הצונמי !! הצונמי !! ואז רגיעה ואם מדברים על ים אז הנה ים של חרציות !!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז הלכתי היום עם אבא שלי ועם שלושת המצלמות שלי , וצילמנו , המון , והנה כמה מהדברים שצילמנו....(זה רק מעט , הרוב בפילם...) : המרינה בהרצליה והסביבה(ליד המסגד שם) : יאכטות המדרגות לים ולסיום , בקבוק בירה באמצע שומקום...
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
-
הורדתי אתמול פוטושופ בגירסת השלושים יום, והתחלתיללמוד קצת את רזי עריכת התמונות. יש מקום בתמונה לליטושים קטנים, אבל דיי אהבתי את התוצעה. מה דעתכם.
-
- 6 תגובות
- 951 צפיות
-
-
קניתי מצלמה Canon A510, והיא באה עם כרטיס זכרון 128 של החברה הנ"ל, רציתי לדעת אם הם מוכרים בכלל וכשאני יקבל את המצלמה, איזה קצב של העברת נתונים זה הממוצע בערך. הכרטיס SD כמובן. פרטים: http://www.sagatek.com.tw/fsd_e.htm ואם מישהו יודע כמה זמן יש לי אחריות על הכרטיס. תודה :-*
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
היי חברים, בכל הנוגע לתפיסה טובה של מרחב בצילום אני עדיין טירון מסתבר. מבקש לדעת מה זה בדיוק TELEFOTO ו- FLEXIZONE מה זה פוקוס של 9 נקודות, איך ליצור עומק שדה טוב? איך לקבל פוקוס מושלם על אובייקט (אני רק יודע שפורטקייט טוב לעשות בזום מוגדל כי זה יוצר עומק טוב וחדות לאובייקט אבל האם להשתמש בפוכוס נקודתי, ממורכז, ע"פ תווי שטח ?) אני מנסה להעזר באתר המעולה של ACDSEE אך השפה המקצועית לא תמיד ברורה לי.
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
קניתי את ה Canon A510 שבוע שעבר , אני עדיין Noob בכל מה שקשור לצילום ... אז הנה תמונה ב Auto סך הכל אני מרוצה מהמצלמה ... יש איזה טיפים למתחילים ?
-
- 4 תגובות
- 931 צפיות
-
-
1.סימו לב לאנטנה הסולרית במיכל הכחול 2.עורב על צמרת העץ ( העץ בגובה של בניין 5 קומות) 3. אני מודע לכך שהתמונות זקוקות לעריכה כמו חיתוכים, ניקוי, וכו'.. אבל תוכנת העריכה שכרגע יש ברשותי היא הצייר של החלונות, ואיתו אני מקטין את התמונות על חשבון האיכות, אבל זה מה יש כרגע. למישהו יש המלצה לתוכנה חינמית לעריכה? כמו כן התמונות עם העורב צולמו על זום מקסימלי של המצלמה (Z1) ובלי חצובה, ועם ידים רועדו של מעשן כרוני.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
ראיתי את המפרטים שלהם ולא ראיתי הבדל משמעותי חוץ מהרזולוציה של מסך LCD שלהם של W1 זה 123.00 ו - W5 זה 115.000 למרות ש W5 יותר חדשה יצא גם W7 שהיא 7.1pixels האם שווה לקנות את אחד הדגמים האלו והזה מהם ואם יש מצלמות שוות יותר בתקציב שלהם
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
שלום עליכם. אחרי התלבטות נרחבת וכסיסת צפורניים, המליצו לי על מצלמה של פנסוניק DMCFZ10 שעולה בסביבות ה3000+. עכשיו הרקע שלי בצילום הוא בסיסי ביותר אבל אני מחפש להשכיל בתחום ולכן נראה לי שהיא יכולה להתאים. יש לכם הצעות אחרות למצלמות בטווח הזה או בכלל השגות? תודה רבה רבה.
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
-
SAMSUNG ממש משקיעים חזק בפלאפונים עם מצלמות דיגטליות שלהם http://www.gizmodo.com/gadgets/cellphones/samsung/index.php#live-from-cebit-samsung-7-megapixel-schv770-cameraphone-035517 http://www.gizmodo.com/gadgets/cellphones/samsung/index.php#live-from-cebit-samsung-52-megapixel-anycall-phone-with-optical-zoom-035500 7MEGAPIXEL....
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 דגמים Fuji s-5500/5100 או Canon a95 תודה לעוזרים התקציב שלי זה בערך 1700
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-