צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
מחקתי קובץ בטעות מהמצלמה ולא צילמתי שום דבר מאז אולי יש אפשרות לשחזר? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
תמונה שצילמתי לפני כמה חודשים בA640 מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש חצובה שתעמוד בתנאים הבאים: 1. תתאים לטיולים - היא תשמש אותי בין השאר לטרקים, לכן כדאי שתהיה קלה ולא תשבר בקלות (אם כי הדגש על המשקל). 2. תתאים לציוד שלי - nikon d7100+nikon 18-140, לא צופה שינוי דרסטי בציוד. 3. מחיר כמה שיותר זול, מוכן להתפשר על יציבות, איכות החומרים, ורסטיליות וכו'... (מצטער, אין לי כל כך תקציב כי אני לא מספיק מבין במחירים של חצובות). הרבה תודה,
-
- 0 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מצלמה לצילום אנשים, תמונות לטיולים בארץ ובחו"ל. זה דיי דחוף לי אני מחר רוצה ללכת לקנות כי אני טס בראשון. והאם ממולץ לקנות בחנויות חשמל או בדיוטי פרי. אזור עכו נהריה. אם מישהו יודע להמליץ על חנות. תודה לעוזרים, דיי דחוף. עריכה: לא ראיתי שצריך שאלון מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון?800 +- אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? תנאי תאורה של אור יום ולילה האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? לא רלוונטי האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני?לא האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)? לא רלוונטי האם אתה משתמש כיום ב…
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מצלמת וידאו שעובדת על קלטות MINI DV תהיה קלה לתפעול... לא צריך איכות סטילס טובה או משהו כזה במצלמה הזאת העיקר זה וידאו באיכות הכי טובה שאפשר בתקציב.... הייתי שמח לקבל הצעות מהאתר www.bhphotovideo.com... תודה מראש, ניר.
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
תל אביב של סתם ושל חול, רק עוד רגע, לפני שהיא תהפוך לאוסף של פרויקטים של "פעם במאה" ולשכונה סגורה למיליונרים ומשקיעי חוץ... בפקק גלידה - אבל בוטיק סתם עוד בית תל-אביבי מהמם ועוד פתיחה של מסעדה סדנת צילום בנמל ביקורות בכיף, תמונות נוספות באותו הנושא - עוד יותר בכיף.
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מצלמת וידאו חדשה (מסרטה). דרישות: שתוכל לצלם ב- HD, שתהיה מבוססת הארדיסק בעל נפח רב. תקציב: אין כרגע, אני קודם צריך לראות מה המחירים הסטנדרטיים. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
תכירו זהו יוסי הפיל הרוצח מהספארי. (תכנסו לאתר של הספארי לקרוא את הכתבה עליו http://www.safari.co.il/article.php?id=288 בתמונה הראשונה הוא מת לשירותיים לכן הרגלים האחוריות שלו כך : עוד מתמונה של יוסי:
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
ראיתי שיש דירוג של קלאסים וכמו כן דירוג של כפולות (X60 X133 וכן הלאה) השאלה אם במצלמת P&S מרגישים בהבדל באופן שמצדיק את העליה במחיר? האם כרטיס 4 GB SDHC קלאס 6 הוא מספיק טוב? (טרנסקונד)
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
מה בעיקרון ההבדלים בין הסדרות a500 - a600 - a700 sd1000 ? 2. במה תלוי חדות התמונה ? יש לי כיום A530 וראיתי את הSD1100 ואין בכלל השוואה לחדות של התמונה, ממה נובע ההבדל ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש מצלמת וידאו שתתן את היחס הכי טוב של תועלת מול כסף ותספק את הצרכים כמובן. השימוש העיקרי של המצלמה הוא לצילום הרצאות לאינטרנט (יוטיוב וכו'). רוב הזמן אני מתכוון לצלם את עצמי ככה שהמצלמה צריכה לדעת לכוון את הפוקוס בצורה טובה מבלי שמישהו נוסף יכוון אותה. שימוש המשני שלה זה לצילום שיחות של אנשים בתנאים שונים, בעיקר רחובות באור יום. מידי פעם צילום לילה(לא חשוב במיוחד). אומנם לא נדרשת איכות גבוה במיוחד לסרטוני יוטיוב אם זה אפשרי בתקציב הייתי רוצה שהמצלמה תיהיה באיכות צילום HD. התקציב הרצוי הוא 2500 עם חריגות. אני מכוון שהמצלמה תשרת אותי הרבה מאוד זמן לכן יציאות נפרדות למיקרופון למשל יכולות להועיל מאוד בעתיד כאשר ארצה סאונד מקצועי יותר. בנוסף אני צריך ה…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע איך היא? http://www.canona2000.com/ http://www.electrophoto.co.il/Product.aspx?productid=1643
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
http://panasonic.net/avc/camcorder/hd/hs60_tm60_sd60/ מישהו יכול לחוות דעה?
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מצטער שאני לא מעלה קישורים ישירים, באמת שאין לי עכשיו זמן, ואולי אני אעשה את זה יותר מאוחר, אבל בכל אופן אם בא לך כנסו לגלריה שלי בפוטולייט. http://pc1ko.photolight.co.il/ 5 תמונות ראשונות הן החדשות, מקווה שתאהבו ואם לא כל ביקורת תתקבל בברכה. כל ביקורת תחשב אצלי כמחמאה, כי לא משנה כמה תגידו אולי שהתמונות גרועות, זה אומר שאכפת לכם, אפילו קצת והחלטתם להשקיע זמן ולרשום תגובה. תודה לכולם על זה שבכלל ראיתם את הנושא ואת מי שהתחיל אותו ונכנסתם. ביי, סופ"ש נעים לכולם.
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 900 ש"ח אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? לרוב באור אבל יש מצב שגם בתנאי תאורה חלשים יותר מכיוון שהמצלמה מיעודת לטיול ולא יודע מתי אני אצטרך לצלם בדיוק. האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. בלי חצובה האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לידיעתך, פלאש חיצוני מאפשר לצלם בקלות תחת תאורת חדר …
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
הי, יש לי מצלמת וידאו שקניתי לפני עשור. אני רוצה להשתמש בה כמצלמת רשת, אבל המחשב אפילו לא מזהה אותה (חיבור USB כמובן) אשמח לעזרה בתפעול המצלמה. https://www.amazon.com/Samsung-SC-MX20-Memory-Camcorder-Optical/dp/B001FA1OHW/ref=sr_1_2?dchild=1&keywords=SC-MX20&qid=1587831508&rnid=493964&s=electronics&sr=1-2
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מחפש המלצה למצלמה דמוי SLR בפחות מ1000שח מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? עד 1000 אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם בתנאי אור יום וגם בתנאי תאורה חלשים האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ).לא האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לידיעתך, פלאש חיצוני מאפשר לצלם בקלות תחת תאורת חדר - ללא מריחות תנועה כתוצאה מרעידות היד או תנועה בנ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מצלמת קנון powershot530. לאחרונה כאשר אני מדליק אותה מופיע המסך של עידכון תאריך ושעה ואני נדרש לעדכן או לבטל - את 2 האפשרויות אינני מצליח לבצע מה עוד שהתאריך מיותר לחלוטין עבורי. על מנת לצלם אני לוחץ על כפתור fun/set ואז ניתן לצלם כמה תמונות ברצף שאני רוצה עד ההפעלה הבאה וחוזר חלילה. כיצד ניתן להסיר את מסך עידכון התאריך המיותר. כמו כן, 1. אילו בטריות 1.5V נטענות מומלצות למצלמה? 2. ספר הפעלה בעברית- מישהו מכיר? תודה, צביקה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי , ראיתי כבר את הפוסט שנפתח לפני, וקראתי אותו אבל זה לא ממש עזר לי אין לי ניסיון בצילום מקצועי. אני מכיר רק מושגים בסיסיים כמו מאקרו, ISO וכו'. קצת פרטים: אני מצלם תכשיטים בסטודיו עם תאורה מלאכותית. אני לא פריק של צילומים, והמצלמה תשמש אותי רק לצורך צילום התכשיטים. חשוב לי שאוכל לראות את האובייקט על מסך המצלמה לפני הצילום ולא דרך העינית ( מקווה שיש אופציה כזו לצילום מאקרו...) חשוב לי גם שהסוללות יחזיקו זמן סביר ושלא יגמרו מהר. מודה לכם על העזרה,
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בקנייה של מסגרת דיגיטלית/מסך LCD קטן (באזור ה7 אינצ'). הדבר הכי חשוב לי (ושאותו הכי קשה למצוא, ובגלל זה פניתי לכאן) הוא הדרישה שלי לחיבור AV INPUT. אני צריך את המסך לתפעול DVD (לא לצפייה, רק תפעול) ולכן לא נדרשת איכות תמונה גבוהה. חובה: AV INPUT יתרון: USB קורא סרטי DIVX מקווה שתוכלו לעזור לי תודה מראש, אביעד
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
תקציב - 200-300 דולר, כמה שפחות יותר טוב אני יודע שהתקציב מוגבל, אבל המצלמה היא לשימוש ביתי חובבני. המצלמה חייבת להיות מהדיוטי פרי ( קישור למטה ) http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?CategoryID=80 ( מצלמה שמקליטה על קלטות, אם אנחנו עדיין בעידן הזה ( סליחה על הבורות בנושא ) ) BTW אם משהו יכול להסביר לי בקצרה מה ההבדל בין מצלמה דיגיטלית לאנלוגית אני אודה לו. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות מצלמה בתקציב של באזור ה: 1000$ אני בכוונה מציין בדולרים, כי אני מעוניין לקנות בארה"ב. מה שאני מחפש מהמצלמה זה שתהיה פשוטה יחסית לתפעול לבן אדם שלא מבין יותר מדי בפיצ'רים מתוכחמים ויכולות מתקדמות יותר מדי. שתתן איכות תמונה טובה מאוד. כנ"ל ווידאו. שיהיה לה זום כמה שיותר גדול. מטרת השימוש היא בין היתר צילומי טבע, ובכל זאת צילומים של חיות/ציפורים רחוקות יחסית אז כמה שיותר זום יותר טוב. ומבחינת גודל. אז אני כן מעוניין במצלמה שהיא יותר מקומפקטית, אבל מאידך לא משהו גדול מדי, כך שלא יהיה מבאס לקחת בערך לכל מקום. האם יש מצלמה שבגודלה היא מעט יותר גדולה מקומפקטית, ואפשר להוסיף לה עדשה? כך שלארועים שגרתיים, ארועים משפחתיים וכד' היא תשמש כקומפקטית, אך ב…
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/threads/562267-%D7%9E%D7%97%D7%A4%D7%A9-%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%A6%D7%94-%D7%A2%D7%9C-%D7%9E%D7%A6%D7%9C%D7%9E%D7%94-%D7%A2%D7%9D-%D7%9E%D7%9E%D7%A9%D7%A7-%D7%90%D7%A0%D7%93%D7%A8%D7%95%D7%90%D7%99%D7%93-S4-ZOOM?p=5039374#post5039374 אשמח אם תענו שם - שייך קצת לשני התחומים. תודה
-
- 0 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
נניח אני מצלם כחמישים תמונות עם פלאש - כמה זמן סוללה משוער נותר לי לצילום וידיאו?
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
חזרתי עכשיו מטיול בחו"ל, ונסחבנו עם שני מצלמות- גם סטילס דיגיטלית וגם וידאו דיגיטלית... זה די מעיק למען האמת. יש מצלמה אחת שעושה את שניהם? (כרגע התקציב לא כ"כ משנה... אבל בוא נגיד בתחום הסביר... לא במיליון ש"ח) אני לא מתכוון לאיכות זבל, אלא לאיכות שמשתווה למצלמה דיגיטלית ב-1000 ש"ח, ומצלמת וידאו ב-2000 ש"ח נגיד. קיימת חיה כזאת? תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-