צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
מה התקציב למצלמה מקסימום 1700 שח אילו נושאים לצילום: אני מצלמת טבע חי ודומם, משפחה, תנאי תאורה: בבית אור רגיל, בחוץ באור יום. צילום: בתוך הבית פלאש, בחוץ אם צריך אז גם כן. פלאש מובנה במצלמה. חצובה: עדיין אין אך ברגע שתהיה מצלמה ארכוש. לא חשוב לי כרגע לצלם ללא חצובה אך שיהיה פלאש המצלמה שאני משתמשת ניקון S550 ומה חסר בה? הפרטים הבאים: פוקוס ידני, צבעים חדים, הווייט בלאנס לא ממש עושה את העבודה, כאשר אני מצלמת את האחיינים אז שהתמונה לא תהיה מרוחה. תגובת צילום איטית, גם בין לחיצה ללחיצה זה איטי. תמונות נוף יוצאות לעיתים בהירות מדי וחלקן כהות. שאני מצלמת את כל המשפחה עלי לזוז קילומטרים אחורה. ארצה לפתח את התמונות שאצלם לגודל סביר (לא פוסטר, אך גודל בסביבות A4 ומטה…
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ברשותי מצלמת DSLR מדגם K20D כך שאני די מסודר מבחינת סטילס. אני מחפש מצלמה קלה וקומפקטית בדגש על יכולות וידאו איכותיות בחוץ ובתוך הבית + יכולת צילום טובה במצב אוטומטי. ראיתי באדורמה את הפוג'י F300EXR במחיר של 200 דולר ואולי אני אצליח לשכנע חבר שלי שיביא לי אותה לארץ. המחיר הזה נראה מאוד טוב. אופציה נוספת היא הסוני DSC-HX5V שניתן לקנות ב-240 דולר. יחד עם זאת אני ממש לא לחוץ על הקניה ואם יש (או צפויות בזמן הקרוב) אלטרנטיבות רציניות אני מוכן לשקול. אני יודע על ה-ZS10 ועל ה-F550EXR אולם אני לא בטוח אם היכולות הנוספות שלהן שוות את התוספת הכספית הכבדה (הן עולות 350-400 דולר) - כאשר הדגש הוא כאמור על הוידאו. תוספת - אחרי שראיתי עוד ביקורו וסרטוני דוגמא - אני כנראה אזמין את ה-ZS7 …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Nikon Coolpix S5100 או Panasonic ZR1 התקציב הכללי הוא עד 1,000 ש"ח . אין שימושים מיוחדים , מצלמה משפחתית ליום יום . אשמח לקבל המלצות לדגמים נוספים בטווח המחיר מאתר http://www.bigbox.co.il/homepage.aspx?FolderID=1021〈=he . תודה רבה .
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מצלמה לצרכי צילום ביתיים שוטפים (טיולים, ארועים, בית וכו'), התקציב הוא כ 1,000 ש"ח, אשמח לשמוע איזו מצלמה הכי איכותית אפשר לקבל בתקציב הנ"ל. בנוסף, חשוב שהמצלמה תהיה יחסית קלה ודקה, כנקודת ייחוס אני לוקח את Canon Powershot A720 IS, ואני רוצה משהו יותר קל ודק ממנה. (לא המצלמות הכי קלות ודקות, אבל משהו יותר קליל מהמצלמה הנ"ל) להמלצתכם אודה.
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מצלמה שתתאים לתקציב שבכותרת, שמתי עין על Canon A2100, A2200, A1200. המצלמה מיועדת לצילומי אאוטדור בעיקר, נופים וכד' אשמח להמלצותיכם בנושא להלן תשובות לשאלות ההכרחיות: מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 800 למצלמה, כ.זיכרון לא רלוונטי, אם יידרש - אוסיף אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בעיקר באור יום, תמונות אאוטדור כמעט באופן בלעדי האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא, במידה והאור יהיה חלש אשתמש בפלאש האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיע…
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת איך אני עושה מהפלאש שלי מאסטר בצילום אלחוטי( שהפלאש לא מחובר לגוף). כרגע אני מצליח לעשות רק בתור סלייב שהפלאש המקורי של הגוף הוא המסטר. הפלאש הוא פנטקס 540 והגוף הוא פנטקס K 20
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון MICRO SD 32 GB CLASS 10 של LEXAR האם ידוע למישהו איפה ניתן למצוא את זה בארץ? וכן..מי היבואן של לקסר בארץ? תודה
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שאלות הכרחיות מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? עד 700. כמו כן, אפשרי (אולי אפילו מבחינת מחיר מומלץ) לקנות בארהב, ואז אפשרי לקנות מצלמה טובה יותר, במחיר טוב יותר. אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם וגם האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לידיעתך, פלאש חיצוני מאפשר לצלם בקלות תחת תאור…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן המצלמה המשפחתית שלנו נשברה (בשעה טובה) ואני מעוניין לקבל מכם המצלמה למצלמה דיגיטלית לטובת טיולים ואירועים משפחתיים משהו פשוט ואיכותי בסביבות 500 ש"ח מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 500-600 ש"ח, 1-2GB אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? הכל האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לידיעת…
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מצלמה פשוטה יחסית בתקציב של עד 400 שקל. מצאתי את Fuji FinePix AX250 ב400, היא נראת לי טובה יחסית. מה דעתכם? יש לכם המלצות אחרות? תודה, עמית
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
canon sx210 או pansonic tz 10 ? איזו טובה יותר בצילום וידאו ?
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
מחפש לקנות מצלמה חדשה בתקציב של סביבות ה- 800 שקל מצלמה רגילה.. לצילום בעיקר בטיולים שימוש בייתי מתלבט בין קנון sx130 לבין ניקון L110 איזו עדיפה והאם יש לכם המלצות נוספות בתקציב?
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
חברים של אבא שלי בקשו ממני לברר בנוגע למצלמת וידיאו HD בתקציב של 2000-4000 ש"ח. הבנתי שיש כמה סוגים אחד עם הרדיסק והשני עם כרטיסי פלש. אני לא יודע מה עדיף. דבר נוסף, הם ביקשו שהיה במצלמה עיינית.
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
http://www.dpreview.com/products/compare/side-by-side?products=oly_epl2&products=panasonic_dmcgf2&sortDir=ascending אני מתבלט מה לקנות בין 2 הדגמים האלה- תעזרו לי לקבל החלטה סופית , (רכישה בחול) תודה
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום לכולם צריך המלצה למצלמה וידאו כיס או קומפקטית שתצלם ב HD עדיף עם זום אופטי ויכולת לצלם גם בחושך או לפחות התנאי תאורה לא מושלמים. כרגע מופיעה באחד מאתרי הקופונים מצלמת כיס של JVC מחיפוש בזאפ המחיר למצלמה הספציפית הזו אטרקטיבי, כמו כן יש מצמלמות דומות של מספר חברות שונות כגון פליפ, קריאיטיב, קודאק, סוני, סמסונג וכל מיני חברות שאני לא מכיר. אשמח לקבל המלצה על חברה ודגם ספציפי לא חייבים להגיע למגבלות התקציב (ראיתי דגמים החל ה300 ש"ח). ושאלה אחרונה האם מצלמה של סלולרי כמו סמסונג גלקסי S יכולה לתת תוצאה דומה. תודה מראש חזי
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום לכולם, איזה מהמצלמות הללו עדיפות? לשתיהן יש פלוס מינוס אותן תכונות. חשוב לי שבמצלמה יהיה GPS. השימושים הם בעיקר לצילומי משפחה בתוך\מחוץ לבית. המשתמש יהיה אדם כבן 50. האם מישהו התנסה במסך מגע של הפנסוניק ויכול לומר האם הוא מגיב כמו שצריך? כרגע אני מוכן להשקיע כ1500 שח במצלמה ואלו נכנסות בתקציב. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Canon Power Shot A2200 לצילומים רגילים של ילדים/משפחה/טיולים וכו' לא משהוא מיוחד... ב-500 ש"ח.. מה אתם אומרים?מומלץ?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מצלמה דיגיטלית קומפקטית יש לי כמה דגמים של מצלמות שאני חושב לקנות. המצלמה זה להורים שלי שאין להם הרבה ידע 1. canon sx-220 2. canon sx-230 מה שאני יודע שהבדל בין ה 220 ל230 זה שיש לו GPS 3.Olympus SZ-20 מצלמה עם זום קצת פחות אבל יש לו תפריט בעברית והוא יכול לצלם 3D עם יש עוד עוד מצלמות טובות בתקציב של עד 1500 ש"ח תודה מראש ;D
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אהלן,אחרי עוד פעם שבה ההורים לא הסתדרו עם הפנסוניק החלטתי שנמאס לי ואני קונה להם משהו חדש התקציב דל - 500 ש"ח הדרישות- סוללה נטענת,זום אופטי של לפחות 4X(בעידפות לכמה שיותר) כרטיס זכרון SD,מסך של לפחחות 2.7 וזהו,כל השאר לא כ"כ משנה (בעיקר כמות המגה פיקסלים) מיועד לצילומים כללים בטיולים,בדיוק לאנשים הלא טכניים שצריכים P&S .. תודה. (ואל תציעו לי את הTZ8 - יקרה מידי)
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
היי יש אפשרות לראות את מד האור גם באפשרות של AV או TV במצלמת CANON G12? האפשרות הזו קימת רק המצב M ידני לגמריי . רוני
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום אנשים. כרגע יש לי 2 מצלמות ווידאו בבית, סוני DCR-SX33 וקאנון MV900. בגדול אני מרוצה מהקאנון (הסוני שבפועל דגם חדש יותר די מאכזבת) וברב המיקרים היא מוציאה תוצאות משביעות רצון. הבעייה מתחילה במצבי תאורה לא אופטימליים. כל צילום שאינו באור יום מלא או בחדר מואר היטב יוצא גרעיני ומטושטש. אני מחפש כרגע מצלמת ווידאו טובה שהקריטריון הכי חשוב לי הוא איכות הצילום בכלל והיכולת לצלם היטב בתנאי תאורה לא אופטימליים (חדש בתאורת פלורסנט או חדר שאינו מואר היטב). המצלמה תרכש בחו"ל כך שהמחירים והדגמים בארץ לא רלוונטים (שמתי לב שבארץ המחיר כמעט כפול לרב הדגמים). כמובן שאשמח להמלצות מניסיון אישי אבל גם המלצות ע"ס ידע תיאורטי (סקירות וכו) יתקבלו בברכה.
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
מחפש המלצה למצלמה דמוי SLR בפחות מ1000שח מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? עד 1000 אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם בתנאי אור יום וגם בתנאי תאורה חלשים האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ).לא האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לידיעתך, פלאש חיצוני מאפשר לצלם בקלות תחת תאורת חדר - ללא מריחות תנועה כתוצאה מרעידות היד או תנועה בנ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אנחנו מחפשים כבר כמה זמן מצלמה ולא מצליחים למצוא משהו שמוצא חן בעינינו. נשמח לעזרה. 1. מה התקציב שעומד לרשותך ? סביבות 1500 ש"ח. 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. אין מושג בכלל. 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? רכגע המצלמה שיש לנו היא Canon PowerShot A470. הבעיה היא איכות תמונה ירודה - חלק מהתמונות יוצאות לא חדות ומגורענות הצילום האוטומטי. בעיה נוספת היא ההשהיה בין תמונה לתמונה - צריך לחכות זמן רב, ובינתיים מפספסים דברים. 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו במידת האפשר גם…
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול את דעתם על המצלמה kodak c123, אני מתאר לעצמי שהיא לא מאוד טובה אבל האם לדעתם זה מספיק בשביל ילדה בת 12? בנוסף רציתי לדעת אם אני אקנה למצלמה הזאת כרטיס זיכרון SDHC 15mb/s האם הוא יעבוד עם המצלמה? (זה הsandisc ultra sd)
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
הדפסה על קנווס של צילום לגודל 150X75 ס"מ איזה איכות ממולץ להדפיס ? האם יש טעם לבקש ציפוי על התמונה ? מה עוד צריך לברר ? מדובר על סכום לא קטן ואין ברצוני לבצע ניסוי וטעייה תודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-