עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by Asaf.Y,

שלום, רכשתי Canon PowerShot SD770 IS , אני מעוניין לדעת, מה הנפח המקסימלי של כרטיס זכרון שהיא יכולה להכיל? תודה (:

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  2. קניתי את המצלמה ללא מדריך בעברית, רציתי לדעת אם יש למישהו פה אולי קובץ PDF של המדריך בעברית?

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  3. אהלן.. אני עורך וידאו מתחיל, וברצוני לקנות מצלמת וידאו חובבנית.. מצאתי כמה דילים שנראים לא רע בכלל.. מקווה שמישהו מבין, יוכל להגיש עזרה. האופציות הן: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1EWGRD720 קצת חורג מהתקציב ואני מאוד קצר בכסף.. אבל אם היא הרבה יותר טובה נלך עליה. http://nanashops.co.il/sale.php?sale=3141263 מתאימה, אני לא ממש מבין את ההבדל בינה לבין הקודמת. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1FCZR500 מחודשת.. אני לא רוצה אותה בעיקרון, כי אין אחריות.. אבל אולי יש לכם משהו לחדש לי? מישהו מוכן לעזור לבחור? בעיקרון אני לא ממש מבין את ההבדל בין השתיים הראשונות.. מה קורה שם בדיוק? (חוץ מזה שעם השניה מקבלים קלטת). מקווה שאני במקום הנכון.. תודה לכולם!

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  4. Started by Y-T-M,

חבר שלי רכש מלמת וידיאו מסוג mini dv של sony דגם DCR-HC32 עכשיו הוא הסריט עליו מלא סרטים חלקם על הכרטיס זיכרון וחלקם על הקסטות עכשיו אם המצלמה קיבלנו את התוכנה picture package משם אני רואה שהתמונות והסרטונים עוברות אליי עכשיו השאלות שלי הם: 1.איך אני יכול להעביר את כל הסרטונים לדיסק לצרוב דרך nero או משהו? 2. הסרטים שעוברים זה רק מהכרטיס זיכרון ולא מהקסטה האם אפשר מהקסטה גם? 3.ולמה שאני מעביר את הסרטונים למחשב אין קול? דרך אגב מחקתי את התוכנה וניסיתי בלי התוכנה להעביר את התמונות וגם זה מביא לי רק מהכרטיס זיכרון! תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  5. Started by joniar,

יש אותה בקניה ב-600 שקל http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/groupsalesproduct_7705058.html?came=574 איך היא?

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  6. Started by J0n1,

התחלתי להתענין בקטע של הוספת עדשה הפוכה. ויצאו לי תמונות שדי סיפקו אותי, רק עדיין נשאר לי לפתור את ענין העיגול השחור שיוצא בתמונה (ממה שהבנתי זה נובע מצמצם סגור, אבל בעדשה שהוספתי הוא פתוח לרווחה) בכל אופן, רציתי לרכוש מתאם שיחזיק לי את העדשה לבד בלי שאצטרך להחזיק אותה כל הזמן, זה די מעצבן. אני לא יודע אילו פרמטרים אני צריך לבדוק כאשר אני מחפש מתאם כזה. העדשה המקורית שלי היא DA18-55 והעדשות שאני מוסיף הן (לסירוגין) canon ef 38-76 Nikon 28-80 האם כל מתאם בקוטר 52/58 יתאים? תודה :]

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  7. http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=JBa520 היא גירסה מתקדמת של A75(נכון?) שהייתה המומלצת של האתר לשנת 2004,כלומר איכות התמונה דומה, נכון ? מהו זמן הצילום בין תמונה לתמונה בגירסה הזו? דרך אגב יש לכם את ההמלצה לשנת 2005?

• 7 תגובות
    • 669 צפיות
  8. Started by rbu99fm,

אם מישהוא יודע איפה ניתן להשיג הוראות הפעלה ל- A95 בעברית, באינטרנט...??? יש לי הוראות הפעלה באנלית.... תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  9. Started by gal_zaken,

מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? 5000 האם אתה מתכוון לקנות עם אותו תקציב גם ציוד נוסף (עדשות נוספות, פלאש וכו')? בהתחלה רק עדשה אחת האם לאחר הקנייה הראשונית יש לך כוונה לרכוש בהמשך ציוד צילום נוסף (עבור מצלמת ה-DSLR)? אם כן, איזה סכום בשנה אתה מתכוון להקצות לכך? סביר להניח שכן האם יש לך נכונות לקנות מצלמה ו/או ציוד משלים בשוק היד שניה? לאהאם יש לך ציוד קודם ממצלמת DSLR או ממצלמת SLR פילם? אם כן, פרט. לא אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? לא יודעת האם אתה מתכוון לצלם בעלי חיים מרחוק? ציפורים במעוף? חרקים מקרוב? לא יודעת- זורמת, סביר להניח שכן האם אתה מתכוון לצלם ספורט? אם כן, איזה ענף ספורט ובאי…

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  10. Started by PyroGhost,

טוב, הנה כמה תמונות שלא ממש קשורות אחת לשניה, צולמו במקומות שונים, בזמנים שונים, כחלקים מסטים שונים. בחרתי להעלות אותן בשביל לקבל קצת חוות דעת ולשמוע את דעתכם... עוד כמה סטים בדרך ( מקווה בקרוב להעלות סט מאוטומוטור (: ) Deep In The Sand The Return Of The Third Self Shadow Portrait - Negativ תודה לכל המגיבים, יוסי.

• 7 תגובות
    • 669 צפיות
  11. המצלמה צריכה להיות איכותית מאוד המטרה שלה זה צילום של אחרי ולפני טיפול ודרוש שהיא תראה את כל הפרטים בפנים חשבתי על A530 מה אומרים? תודה

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  12. Started by lo_toda,

(מקור WALLA)

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  13. רציתי לקנות כרטיס זיכרון למצלמה מסוג Ultra ll CF האם הוא יעבוד במצלמה הזאת?

14. יש תקציב (עד 1700 שקל), עכשיו ההתלבטות היא לגבי: ה T10 של סוני. או ה EXS600 של Casio. ולטעמי הפוג'י המקבילה אליהן אינה מספיק קטנה כדי להכנס לכיס. שניהן קיבלו ביקורות סבירות ומעלה (7.8 בערך בעולם), מה דעתכם? אשמח לחוות דעת נוספות בקשר גם למצלמות אחרות. תודה.

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  15. שלא תבינו לא נכון....אני ממש מבסוט מהמצלמה הזו...יש בה את הכל מהירות / עדשה 28 מ"מ זום אופטי כמעט 4 ....קומפקטיות...והכל אבל אני לא מצליח להגיע לתוצאות טובות מספיק....לפחות לא כמו שאני ציפיתי יותר מידי מגורענות...וליפעמים מטושטשות קצת לא כולן - אבל לא מעט ( אני בודק ע"ג מסך 17" - בהגדלה מלאה (ויודע על המוסג שקוראים לו Pixel Peeping ) 1. רוב התמונות שלי מצולמות בתוך חדרים או אולמות מוארים 2. וגם כשצילמתי מיחוץ לבית...התוצאה לא הייתה חדה מספיק וחייה אלא קצת מטושטשת ומפוקסלת 3. אני מצלם על רזולוצייה מקסימאלית 4. בדרך כלל במצבי האוטומט 5. הISO מכוון על מצב ראליסטי ( או משהו כזה) למישהו יש את המצלמה הזו - והיגיע לתוצאה טובה? מישהו יודע לייעץ לי איך לשפר / טיפים? אני ממש מרגיש …

• 6 תגובות
    • 668 צפיות
  16. Started by mcnm,

שלום, אני חדש כאן.. מקווה שהגעתי למקום הנכון.. אז ככה, אני לא ממש (ז"א בכלל) מבין במצלמות ואני צריך מצלמה בסביבות ה-1000 ש"ח חברים שלי המליצו לי על זאת: http://www.getit.co.il/Group/32183/436 מה דעתכם? האם יש משהו טוב יותר במחיר הזה? תודה רבה!!!

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  17. Started by Psy_Hunt3R,

המצלמה הזאת יכולה לשמש גם כמצלמת אינטרנט?

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  18. Started by M_power,

בשעה טובה החלטתי לקנות Panasonic TZ5 הבעיה היחידה היא שאני מתלבט מאיפו לקנות חשבתי על שני אפשרויות או דיגיטל שואפ או MDK השאלה שלי היא מניסיונכם האם כדי לקנות מהחנויות?אם ישנם חנויות אחרות בבקשה תציעו. ההיתלבטות היא האם החנות דוחפת מצלמות מחודשות ואם אפשר לסמוך על האחריות של החנויות?

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  19. Started by asaf44,

ערב טוב. מעוניין בהמלצה על מצלמה בעלת זום אופטי גדול ככל האפשר המצלמה מיועדת לאבא שלי, כך שרצוי שהתפעול והתפריטים יהיו ברורים ופשוטים. הוא מצלם כל יום במסגרת עבודתו כמה עשרות של תמונות והוא חייב תאריכון (להדפיס תאריך על התמונה) חשבתי בכיוון של: fz18 sp-560uz coolpix p80 תודה לכל העוזרים .

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  20. שלום לכם, אני מתלבט כרגע בין 2 מצלמות: Canon EOS 350D ו Sony DSC-R1 אני אשמח לשמוע את דעתכם - מי המומלצת? תודה

• 7 תגובות
    • 668 צפיות
  21. Started by jeyjey,

מה עדיף? אולימפוס D535 + 256MB, שנתיים אחריות ב1040 ש"ח או קנון A510 + 128MB, שנה אחריות ב1140 ש"ח שתיהן חדשות מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  22. שלום אני מקווה שהשאלה מתאימה לפורום אני מחפש מצלמה נוחה לא גדולה שתצלם תמונות באיכות טובה. המטרה היא לא תמונות מקצועיות ביותר אלא מצלמה שתשמש אותיבטיולים לצילום מצלמה שתהיה חובבנית אבל עם פלוסים ופלוס גדול יהיה אם המצלמה תיכנס לכיס של מכנס -גודל קומפקטי. אני זקוק למצלמה בעיקר לצילומי טיולים,ים,נופים, חברה קצת מסיבות בתאורה בעייתית דברים בסיסיים אני מאוד אוהב מצלמותשל קנון אך מתלבט בין כמה מצלמות אשמח להמלצות. אני מציין שחיפשתימידע באינטרנט על המצלמות וזה לא עזר לי ממש. ההתלבטות היא בין דגמי canon הדגמים הם A 630 A640 A 720 SD 1100 A570IS A530 אשמח לכל המלצה שקיימת וכל דעה תודה רבה [br]פורסם בתאריך: 2.02.2009 בשעה 14:54:16 מידע נוסף אני זקוק למצלמה בעיקר לצילומי טיולים,ים,…

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  23. Started by orlupo,

האם B+W נרכשה ע"י schneider? קניתי פילטר של B+W מסוג UV RCM 58 MM למצלמה שלי להגנה על העדשה (ד"א מומלץ בחום לא נראה שינוי בתמונה) ומאחורי הקופסה כתוב את האתר של schneider וכתובות דוא"ל של schneider ולא מצאתי את האתר של B+W רק את האתר של schneider. גם הפילטר כתוב עליו made in germany ולא כמו המקור של B+W בארה"ב. בתודה מראש

24. Started by yossitehila,

אני מעונין לקנות מצלמה דיגיטלית לשימוש ביתי חובבני אני רוצה מצלמה שלא תיהיה קטנה מידי ושתיראה כמו המצלמות של פעם עם עדשה. התקציב שלי הוא בערך 1600-1800. אני קונה באילת ככה שזה יוצא יותר זול. הייתי רוצה עזרה בבחירת המצלמה

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  25. Started by benor,

1. חשיפה ארוכה מאתמול 2. סוס 3. סוס נוסף 4. רוכבי אופניים (צולם בגעש) [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 667 צפיות

דיונים חדשים בפורומים