עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by POD,

אני לא מבין כ"כ גדול, אבל אני מחפש עדשה שתגרום לצילום להיות כמה שיותר פנורמי (אני מקווה שהסברתי את עצמי נכון :-X). חיפשתי קצת באינטרנט, אבל לא מצאתי שום עדשה שמתאימה ל- FUJI. אודה לכם אם תמליצו לי על משהו.

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  2. Started by dsane,

רצוי פחות גם אם אפשר. הרכישה תתבצע בארה"ב, ומה שחשוב במצלמה זה בעיקר שהזמן בין צילום לצילום יהיה קטן ככל האפשר (באיכות צילום גבוהה ככל האפשר כמובן). זיכרון המצלמה צריך להיות מבוסס על sd. למישהו יש הצעות?

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  3. Started by Katana,

היומולדת של אבא שלי מתקרבת, ואני אשמח לקבל הצעות למצלמה דיגיטלית חדשה. תקציב: כ2000 ש"ח. במידה וזה לא מספיק, תתנו הצעות, ואני אגדיל את התקציב. דרישה: חברה מוכרת ואמינה! קומקטית, בעלת זום אופטי גדול יחסית. שלא יהיה בעיה למצוא לה כרטיס זכרון. תודה מראש! אשמח לתגובות!

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  4. תגידו לי אם המצלמה הזאתי טובה או לא פשוט מאוד אל תמליצו על אחרות וכל מיני... יש לה פלאש טוב? וכמה עולה כרטיס זיכרון 512 אלייה? אפילו 256 מגה.... http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6058 תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  5. מצלמה דיגיטלית 6.37 מגה פיקסל SP500 VS מצלמה דיגיטליתו 6מגה פיקסלוMju DiIGITAL/Stylus 600 ו מישהו יכול להגיד לי חסרונות יתרונות של שתיהם? ובעקרון האם שווה להוסיף עוד 400 שקל ל SP500 תודה לעזורים

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  6. Started by Psy_Hunt3R,

המצלמה הזאת יכולה לשמש גם כמצלמת אינטרנט?

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  7. Started by razoli,

אני יודע שלא מפוקס נכון (צילמתי על AUTO ולא נוף) http://www.freewebs.com/razoli/1.jpg

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  8. Started by Shadowman,

מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  9. Started by joniar,

יש אותה בקניה ב-600 שקל http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/groupsalesproduct_7705058.html?came=574 איך היא?

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  10. השאלה בכותרת תודה

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  11. Started by PyroGhost,

עוד תמונה מהיום, בתוספת עריכה של חבר : והעריכה : תודה מראש לכל המגיבים, יוסי.

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  12. Started by J0n1,

התחלתי להתענין בקטע של הוספת עדשה הפוכה. ויצאו לי תמונות שדי סיפקו אותי, רק עדיין נשאר לי לפתור את ענין העיגול השחור שיוצא בתמונה (ממה שהבנתי זה נובע מצמצם סגור, אבל בעדשה שהוספתי הוא פתוח לרווחה) בכל אופן, רציתי לרכוש מתאם שיחזיק לי את העדשה לבד בלי שאצטרך להחזיק אותה כל הזמן, זה די מעצבן. אני לא יודע אילו פרמטרים אני צריך לבדוק כאשר אני מחפש מתאם כזה. העדשה המקורית שלי היא DA18-55 והעדשות שאני מוסיף הן (לסירוגין) canon ef 38-76 Nikon 28-80 האם כל מתאם בקוטר 52/58 יתאים? תודה :]

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  13. Started by Y-T-M,

חבר שלי רכש מלמת וידיאו מסוג mini dv של sony דגם DCR-HC32 עכשיו הוא הסריט עליו מלא סרטים חלקם על הכרטיס זיכרון וחלקם על הקסטות עכשיו אם המצלמה קיבלנו את התוכנה picture package משם אני רואה שהתמונות והסרטונים עוברות אליי עכשיו השאלות שלי הם: 1.איך אני יכול להעביר את כל הסרטונים לדיסק לצרוב דרך nero או משהו? 2. הסרטים שעוברים זה רק מהכרטיס זיכרון ולא מהקסטה האם אפשר מהקסטה גם? 3.ולמה שאני מעביר את הסרטונים למחשב אין קול? דרך אגב מחקתי את התוכנה וניסיתי בלי התוכנה להעביר את התמונות וגם זה מביא לי רק מהכרטיס זיכרון! תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  14. Started by overload,

צולם לפני שבועיים בוקר, שמש, הכל טוב ויפה. עד שמביטים מהחלון לכיוון הים ומבינים איזה יום הולך להיות אני יודע שכתוב OVEROAD נמחק לי הPSD [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  15. Started by J0n1,

אני מתלבט בין שתי עדשות פריים. השימושים הם: 1. צילום מאקרו עם reverse ring/טבעת הארכה 2. צילום בתנאים המצריכים עדשה מהירה אז המועמדות הן: Minolta f/245mm 1:2 ו MINOLTA 50MM F1.7 שניהן מתחברות עם M42. על ה50 קראתי שבחים, שהיא חדה ויש לה אחלה בוקה, ועל ה45 קראתי שהיא ממש ממש חדה. מה כדאי?

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  16. Started by ROI-COHEN,

האם כדי לקנות מצלמת ווידאו בארה"ב או אירופה? אם אני קונה בארה"ב תיהיה לי בעיה בגלל שיטות השידור השונות?? ואם יש לכם המלצות אני אשמח - שימוש ביתי 300-200$ תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  17. Started by yanivgold,

יש לי מצלמה קומפקטית שאין בה אופציה לצילום raw האם בכל זאת יש דרך לצלם בjpeg ולערוך HDR?

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  18. מישהו יודע איפה ניתן לקנות 25mm to 30.5mm Ring Adapters (למצלמת וידאו) חרשתי את כל החנויות בזאפ שקשורות לציוד צילום הקפי ולא מצאתי :-\ אני יכול להזמין מאיביי 10.99 דולר והמתאם עוד 2 דולר... אבל נכון לעכשיו אין שם את המידה הזאת למישהו יש במקרה? אם כן אני מוכן לקנות ממנו במידה והוא לא צריך.

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  19. Started by almogas,

שלום לכולם.. אני מחפש מצלמה דיגיטלית.. אממ יש כמה דברים שמאוד חשובים לי... שתיהיה קטנה. כי יש לי עכשיו מצלמה שלדעתי היא טובה מאוד fujifukm s5100 אבל היא גדולה ומבעסת.. אני רוצה מצלמה שתכנס לי לכיס שליטה ידנית בכל האפשרויות..כאילו הזום המיקוד האוויט באלאנס וכל שאר הדברים שלא עולים לי בראש.. שתיהיה איכותיית כמה שאפשר.. אה שיהיה לה אפשרות לוידיאו איכותי כמה שאפשר.. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  20. Started by coron10,

מה ההבדל בין המצלמות הנל? http://www1.zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=SD850 ובמה הייתים בוחרים. המצלמה בעיקר לצילום במצב אוטו, ילדים וטיולים.

21. Started by dbx22,

שלום. צילמתי לא מזמן בקנון שלי והכול היה בסדר, היום אני מוציא את המצלמה ומנסה לצלם, אבל יש לה פתאום איזה בעיה מוזרה. אפשר לראות על המסך שהמצלמה לא יכולה לפקס את התמונה, ואת החשיפה ורואים כל הזמן חשוך מדי. וגם יש פסים מרצדים על המסך דומים קצת לאיך שמצלמים מסכי CRT. ניסיתי להחליף סוללות, להחליף כרטיסי זיכרון, שום דבר לא עוזר... במצב צפיה בתמונות שצולמו לפני הבעיה רואים הכול טוב על המסך. מישהו יודע מה הבעיה? האם הבעיה ידועה? תודה.

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  22. הבקשה בכותרת. תודה מראש slim_shady.

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  23. Started by benor,

הלכתי אתמול לצלם בשלולית החורף בנתניה. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  24. Started by udi_bram,

מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? ... התקציב לא רלוונטי, אבל אם יש אופציה זולה ואופציה יקרה - לפרט את היתרונות של היקרה. אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? ... אממ גם צילום יומיומי וגם צילום אומנותי. בכל תנאי התאורה. האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). ... אין לי פלאש חיצוני ואני גם לא בונה על אחד. חשוב לי שיהיה מעט noise, עד כמה שאפשר. האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? ... בלי חצובה. האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? ... לא. האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת …

• 3 תגובות
    • 731 צפיות

דיונים חדשים בפורומים