עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by J0n1,

התחלתי להתענין בקטע של הוספת עדשה הפוכה. ויצאו לי תמונות שדי סיפקו אותי, רק עדיין נשאר לי לפתור את ענין העיגול השחור שיוצא בתמונה (ממה שהבנתי זה נובע מצמצם סגור, אבל בעדשה שהוספתי הוא פתוח לרווחה) בכל אופן, רציתי לרכוש מתאם שיחזיק לי את העדשה לבד בלי שאצטרך להחזיק אותה כל הזמן, זה די מעצבן. אני לא יודע אילו פרמטרים אני צריך לבדוק כאשר אני מחפש מתאם כזה. העדשה המקורית שלי היא DA18-55 והעדשות שאני מוסיף הן (לסירוגין) canon ef 38-76 Nikon 28-80 האם כל מתאם בקוטר 52/58 יתאים? תודה :]

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  2. Started by Crazy Ivan,

תמונה שצולמה ביד לשריון בלטרון די מזמן, קצת אחרי שקניתי את המצלמה (Canon A95). [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  3. Started by itaim,

אני טס בקרוב לפולין ויש לי את המצלמה הזאת: minolta z2 אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון של חצי גיגה-גיגה ואני רואה הפרשי מחירים ממש גדולים בכרטיסים עם אותו גודל מקום איכסון אבל עם מהירויות שונות שווה להשקיע בכרטיס עם מהירות גבוהה?

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  4. Started by J0n1,

אני מתלבט בין שתי עדשות פריים. השימושים הם: 1. צילום מאקרו עם reverse ring/טבעת הארכה 2. צילום בתנאים המצריכים עדשה מהירה אז המועמדות הן: Minolta f/245mm 1:2 ו MINOLTA 50MM F1.7 שניהן מתחברות עם M42. על ה50 קראתי שבחים, שהיא חדה ויש לה אחלה בוקה, ועל ה45 קראתי שהיא ממש ממש חדה. מה כדאי?

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  5. Started by joniar,

יש אותה בקניה ב-600 שקל http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/groupsalesproduct_7705058.html?came=574 איך היא?

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  6. שלום רב, מהי מהירות כרטיס הזיכרון הנדרשת בכדי לצלם סרטון לא מקוטע ברזולוציה המירבית במצלמה הנ"ל? האם X100 יספיק או שיש צורך בכרטיס במהירות של X200? בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  7. הבקשה בכותרת. תודה מראש slim_shady.

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  8. Started by udi_bram,

מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? ... התקציב לא רלוונטי, אבל אם יש אופציה זולה ואופציה יקרה - לפרט את היתרונות של היקרה. אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? ... אממ גם צילום יומיומי וגם צילום אומנותי. בכל תנאי התאורה. האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). ... אין לי פלאש חיצוני ואני גם לא בונה על אחד. חשוב לי שיהיה מעט noise, עד כמה שאפשר. האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? ... בלי חצובה. האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? ... לא. האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת …

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  9. מצלמה דיגיטלית 6.37 מגה פיקסל SP500 VS מצלמה דיגיטליתו 6מגה פיקסלוMju DiIGITAL/Stylus 600 ו מישהו יכול להגיד לי חסרונות יתרונות של שתיהם? ובעקרון האם שווה להוסיף עוד 400 שקל ל SP500 תודה לעזורים

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  10. יש לי בעיה במצלמה אני עושה קליפ אוו תמונה זה הכול שחור לא

11. Started by zolder,

לאחרונה פתחתי פה דיון שאני מתלבט בין ה-A510 לבין ה-R1 לאחרונה עלה לי התקציב ואני יכול להרשות לעצמי את ה-S80. איך המצלמה הנ"ל ? לא ראיתי שדיברו עלי הרבה וממה שראיתי היא קיבלה ציונים גבוהים בביקורות.

• 7 תגובות
    • 704 צפיות
  12. איזה מהן מומלצות ? ממה להיזהר ? אגב, מה לגבי Camera4Less, ניתן לסמוך עליהם ?

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  13. Started by POD,

אני לא מבין כ"כ גדול, אבל אני מחפש עדשה שתגרום לצילום להיות כמה שיותר פנורמי (אני מקווה שהסברתי את עצמי נכון :-X). חיפשתי קצת באינטרנט, אבל לא מצאתי שום עדשה שמתאימה ל- FUJI. אודה לכם אם תמליצו לי על משהו.

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  14. Started by M4z3,

אני לא ממש מבין בתחום המצלמות ולכן החלטתי לשאול אותכם. אני רוצה לקנות מצלמת וידאו דיגיטלית, שתיהיה גם בעלת האפשרות של צילום תמונות רגילות. התקציב נע בין 1500-2500. תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  15. Started by benor,

הלכתי אתמול לצלם בשלולית החורף בנתניה. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  16. Started by hosham,

אני רוצה לקנות כרטיס SD ולא יודע איזה לקחת,אחד 512 X60 השני 1G X50 עזבו את הגודל כמה העוד 10 האלה (שאין לי מושג כמה הם משמעותיים). האחד http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=760&p=26 השני http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=380&p=26 תודה רבה. המצלמה היא casio exlim s-600..

• 7 תגובות
    • 703 צפיות
  17. Started by R0tem1,

http://img131.imageshack.us/img131/7190/dscf0484edelegationtopowg3.jpg מישהו יכול להסביר לי איך לכתוב את הלינק שהתמונה תהיה ממוזערת שנכנסים לעמוד ותפתח בלחיצה?

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  18. Started by ccc,

כל מטרתי ממצלמה בעולם הזה היא שתתפוס סרטוני וידאו ב25FPS, תמונות מצידי שיהיו 1מ"פ, כל עוד יש וידאו ב25 פריימים אמיתי, בלי קפיצות רוח רפאים, זה טוב. האמת שהסוני אריקסון שלי בסדר, אבל יש רוח רפאים והוא לא מצליח לתפוס ריצה מהירה למשל. כמו שצריך. המלצות לדגמים בבקשה ? המצלמה תהיה מאיביי בלבד.. כולל יד שנייה, כולל דגמים ישנים. תקציב בכותרת, רשום CHEAPEST FOR THE JOB, אם זה 20 דולר או 100 דולר, מה שיהיה, יהיה. תודה רבה !!

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  19. עדכון- השאלה למטה יש לי מצלמה של סוני מדגם HandyCam DCR-HC24e. למה כשאני מקליט למחשב דרך כבל USB ה- FPS נמוך מאד? לפעמים הוא יורד מתחת ל- 15 אפילו... האם כבל FIREWIRE יפתור את הבעיה? האם תוכנה אחרת חוץ מ- MOVIE MAKER תעזור? ודרך אגב שום דבר לא פועל ברקע, וגם התוכנה של המצלמה עצמה מקליטה ב- 15 FPS.. למרות שמוגדר 30. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  20. Started by approx,

צילמתי על הבוקר עם הK800I

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  21. שלום.. ההבאתי את המצלמה הנ"ל http://zap.co.il/model.asp?model_id=12013 לפני כשנתיים מחוו"ל ואני מרגי שאני לא מספיק מנצל אותה הבעייה היא שאני דבע באנגלית מישהו יודע אם יש ספר הוראות למצלמה בקובץ PDF או וורד ואם יש כל מיני טריקים למצלמה אז תלמדו אותי כי אני מרגיש שאפשר לעשות איתה דברים טובים

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  22. Started by OutRaGe,

שלום. אתמול באתי להעביר תמונות למחשב מה-Canon A75 של אחותי , אני נכנס למחשב שלי , ולהפתעתי המצלמה לא נמצאת שם כפי שהיא נמצאת שם בד"כ. נכנסתי ל-ZoomBrowserEx (התוכנה שמקבלים עם המצלמה) וגם שם שאני עושה Browse and download images זה רושם לי "No Camera found". בכל מקרה היום מחקתי את הדרייברים והתקנתי מחדש, והכל נשאר אותו דבר , אין תגובה במחשב שלי ולא ב-ZBEX. ניסיתי גם לחבר את המצלמה ל-USB של המודם שאולי ה-USBים האחרים נפגמו או משהו אבל גם אותו דבר. עוד מה שמוזר, שאני מחבר את המצלמה יש את הצליל הזה שיש ב-WinXP שהוא מזהה משהו מחובר ל-USB. מישהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה ? תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  23. ברשותי מצלמת וידאו מהדגם הנ"ל. נתקלתי בבעיה שכשמפעילים את המצלמה, רואים בצג שחור וגם בעינית שחור, אך על הצג רואים את הנתונים (תאריך,שעה וכו'). המסך עצמו לא נפגע כי כאשר אני מעביר למצב צפיה - Player אני יכול לראות את הסרטים שצילמתי ואת התמונות. בעבר הבעיה לא הייתה לי והיא צצה תוך כדי. חשוב לציין שהמצלמה חדשה ולא נגרם לא נזק וגם שאי אפשר לצלם עם הבעיה הנ"ל , משום שכשאר מצלמים התמונה יוצאת שחורה. לא רואים כלום. אשמח אם תוכלו לעזור לי. לדעתי העינית נפגעה איכשהו אך אין לי ידע מעמיק בנושא, אז אשמח שתעזרו לי לפתור את הבעיה. תודה.

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  24. Started by Asaf.Y,

שלום, רכשתי Canon PowerShot SD770 IS , אני מעוניין לדעת, מה הנפח המקסימלי של כרטיס זכרון שהיא יכולה להכיל? תודה (:

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  25. האם מישהו מכיר אתרים בסגנון DPreview או Megapixel שעוסקות במצלמות וידאו דיגטליות? תודה.

• 0 תגובות
    • 702 צפיות

דיונים חדשים בפורומים