עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. ערב טוב כולם, קרובת משפחה שלי ביקשה ממני עזרה בבחירת מצלמת וידאו דיגטלית והרבה זמן לא התעסקתי בתחום כך שאני חושש שאני לא מספיק בעניינים. אשמח לשמוע המלצות שלכם בעניין, התקציב הוא בין 2500 - 3000 ש"ח. אשמח אם תמליצו לי על משהו לפני יום שלישי כדי שהיא תספיק לקנות את המצלמה לפני יום כיפור :-\ תודה מראש

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  2. האם מישהו מכיר אתרים בסגנון DPreview או Megapixel שעוסקות במצלמות וידאו דיגטליות? תודה.

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  3. Started by adam_godin,

צולמו באולימפוס fe -120 ותיקה ללא חצובה וללא שימוש בטיימר ! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  4. Started by amos700,

אני רוצה לחבר עדשה במצלמה שלי canon a520 האם זה אפשרי ואיזה עדשה לקנות???

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  5. היי חברה, אני חדש בתחום הצילום. למעשה, עד עכשיו לא עסקתי בו בכלל, ואני מעוניין להתחיל בכך. אני מעוניין ב-2 המלצות במחיר של 700 ש"ח (אפשר לחרוג ל-800 אם זה שווה את זה...) - מצלמה דיגיטלית לצילום (נופים, וכו'), ומצלמת וידאו דיגיטלית (כן, לצילום סרטים קטנים שאני הולך לתסרט בקרוב). כן כן יש לי הרגשה שזה זול מדי למצלמת וידאו אבל אני חדש אז אל תקטלו אותי ;D בכל אופן... אני צריך שהמצלמה תהיה איכותית, האיכות היא חשובה לי, וגם הנוחות שלה. אני הרי מתחיל. אני פונה אליכם כי אני יודע שאתם תותחים, ויש לכם ניסיון בתחום - וזה מה שחשוב. תודה!!

• 9 תגובות
    • 736 צפיות
  6. Started by R0tem1,

http://img131.imageshack.us/img131/7190/dscf0484edelegationtopowg3.jpg מישהו יכול להסביר לי איך לכתוב את הלינק שהתמונה תהיה ממוזערת שנכנסים לעמוד ותפתח בלחיצה?

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  7. Started by approx,

צילמתי על הבוקר עם הK800I

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  8. Started by Crazy Ivan,

תמונה שצולמה ביד לשריון בלטרון די מזמן, קצת אחרי שקניתי את המצלמה (Canon A95). [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  9. Started by MODY69,

אהלן, אני קונה בקרוב כרטיס זיכרון ל d80. ראיתי שהוא תומך בכמה סוגים של כרטיסים. אפשר יתרונות/חסרונות של הסוגים? ובנוסף, אשמח להמלצה על כרטיס של 4גיגה או יותר אם ההפרשים במחיר לא גדולים. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  10. שלום רב, מהי מהירות כרטיס הזיכרון הנדרשת בכדי לצלם סרטון לא מקוטע ברזולוציה המירבית במצלמה הנ"ל? האם X100 יספיק או שיש צורך בכרטיס במהירות של X200? בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  11. Started by R0tem1,

התקציב של הוא עד 2000 ש"ח וזה צריך להיות כולל כרטיס 512MB גודל המצלמה זו לא מגבלה וחשוב לי שיהייה לה זום אופטי גדול ויכולת להוציא תמונות טובות בתנאי תאורה ירודים בלי פלאש חשבתי על Fujifilm Finepix S5600 על מה אתם ממליצים?? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  12. Started by mcnm,

שלום, אני חדש כאן.. מקווה שהגעתי למקום הנכון.. אז ככה, אני לא ממש (ז"א בכלל) מבין במצלמות ואני צריך מצלמה בסביבות ה-1000 ש"ח חברים שלי המליצו לי על זאת: http://www.getit.co.il/Group/32183/436 מה דעתכם? האם יש משהו טוב יותר במחיר הזה? תודה רבה!!!

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  13. יש לי מצלמה של פנסוניק FX07 > שאני די מרוצה מימנה מהרבה בחינות....רק שהתמונות רועשות באופן יחסי והבנתי שזה קשור לעיבוד התמונה הספציפי במצלמה הזו עכשיו הוציאו את ה DMCTZ3וPanasonic - שהיא בעיני פיצוץ של תכונות מכל הבחינות (רק שהיא קצת כבדה לטעמי בישביל קומפקטית) http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=574472 בכל מיקרה > אח שלי רוצה לירכוש אחת כזו והבטחתי ליבדוק לו האם שיפרו כאן גם את ה רעש היחסית גבוה בתמונות ? מישהו יודע אם איכות התמונה כאן השתפרה ? THX

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  14. Started by J.allmighty,

היי כאשר אני מבקש להקליט סרט עם המצלמה זה עוצר אוטומטית אחרי 3 דקות בדיוק של הסרטה קניתי זיכרון יותר גדול - 256 ועדיין עוצר אחרי 3 דקות, איפה אני יכול להגדיר לו להשתמש בכול הזיכרון ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  15. Started by shimon956,

מה קורה היתי פה באיזה מופע נחשים משהו מדהים הנה כמה תמונות יפות שתפסתי [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  16. Started by PyroGhost,

זהו המשך לסט הקודם מהים.. בדרך לים עברנו בכמה מקומות, צילמתי בכל הזדמנות שהייתה לי, הרי לכם חלק מהתוצאות : ותמונה שאני לא סגור על השם שלה, אבל נכון לעכשיו היא קיבלה ממני את השם : Memories From The Past, אם למישהו יש הצעות אחרות אני אשמח לשמוע ( באנגלית רצוי ). תודה מראש לכל המגיבים, יוסי.

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  17. Started by R0ck,

והפעם, באתר megapixel.net... למי שהספיק לשכוח, צולמה מלפני שנה בגשר השלום. http://www.megapixel.net/html/galleries/covers/covers01.php

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  18. Started by hosham,

אני רוצה לקנות כרטיס SD ולא יודע איזה לקחת,אחד 512 X60 השני 1G X50 עזבו את הגודל כמה העוד 10 האלה (שאין לי מושג כמה הם משמעותיים). האחד http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=760&p=26 השני http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=380&p=26 תודה רבה. המצלמה היא casio exlim s-600..

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  19. אהלן אנשים אני חדש בפורום, רציתי לשאול איזו מצלמה כדאי לי לקנות? בתכלס אני רוצה מצלמה שאני יוכל לקחת איתי לכל המקום וגם מצלמה משכללת כזו שאפשר לעשות צילום לילה כזה.. כמו הקטע הזה עם האורות של המכוניות יש גם איזה קטע עם מצלמות שמכוונים אותם לשמים לאיזה 30 דקות ורואים את הזתזוזה של הכוכבים שזה ממש מגניב!! הקיתר מה כדאי לקנות? אני עכשיו חוסך כסף למצלמה... תודה רבה [move][/move]Joey Tribbani

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  20. זה שהיא מתחממת פשוט הפריע לי נורא ואפילו קצת כאב,בשירות לקוחות אמרו לי שככה זה ולי אישית זה הפריע,איזו מצלמה אחרת אתם ממליצים לי עד 1800 שקל, אפשרות לטיפה יותר יקר. שיהיה אפשר לעשות זום בזמן הסרטת ווידיאו. מה לגבי קאנון SX100 IS?

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  21. מי שמכיר מצלמה דיגיטלית טובה עד 4000 ש"ח שימליץ

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  22. Started by KrustyTheKlown,

שלום לכולם יש לי בעיה בהעברת תמונות למחשב אחרי שהתקנתי את התוכנה של FUJI ואת הדרייבר אני מחבר את המצלמה כמו בהוראות, הווינדוס מזהה את החיבור של המצלמה אבל התוכנה לא נפתחת!! ואם אני פותח אותה ידנית היא לא מזהה את המצלמה יש למישהו מושג למה? (כבר הצלחתי להעביר תמונות אבל אחרי כמה ניתוקים וחיבורים אני לא זוכר מה בדיוק עשיתי והתוכנה קלטה את המצלמה)

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  23. כנ"ל קניתי את המצלמה לפני שנתיים בערך (אם זה משנה...)

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  24. מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? סה"כ בין 400 ל1000 אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בעיקר אנשיםאו פעילויות אולי ספורט וקצת נוף... בעיקר באור יום או בחדר האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא אין סיבה מיוחדת למה דווקא באור חלש... נראלי זה לא צריכה להיות תכונה עיקרית האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא... אין לי חצובה האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין …

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  25. Started by orlupo,

האם יש עוד כרטיסי זיכרון עם 10 שנים אחריות? ראיתי לפני כמה זמן באתר של לירה כרטיסים של PQI והורידו ל-3 שנים אחריות או מצאתי כרטיסים של חברת Dane-Elec. האם יש עוד דבר כזה? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 734 צפיות

דיונים חדשים בפורומים