עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by Yaron-Cohen,

ואם לא...אז מה הא.ב. שצריך לשיפ לב במצלמות??? לדעתי 3.2 מגה פיקסל... זום אופטי 3X מה עוד??

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  2. Started by zolder,

לאחרונה פתחתי פה דיון שאני מתלבט בין ה-A510 לבין ה-R1 לאחרונה עלה לי התקציב ואני יכול להרשות לעצמי את ה-S80. איך המצלמה הנ"ל ? לא ראיתי שדיברו עלי הרבה וממה שראיתי היא קיבלה ציונים גבוהים בביקורות.

• 7 תגובות
    • 672 צפיות
  3. מצלמה דיגיטלית 6.37 מגה פיקסל SP500 VS מצלמה דיגיטליתו 6מגה פיקסלוMju DiIGITAL/Stylus 600 ו מישהו יכול להגיד לי חסרונות יתרונות של שתיהם? ובעקרון האם שווה להוסיף עוד 400 שקל ל SP500 תודה לעזורים

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  4. Started by J0n1,

אני מתלבט בין שתי עדשות פריים. השימושים הם: 1. צילום מאקרו עם reverse ring/טבעת הארכה 2. צילום בתנאים המצריכים עדשה מהירה אז המועמדות הן: Minolta f/245mm 1:2 ו MINOLTA 50MM F1.7 שניהן מתחברות עם M42. על ה50 קראתי שבחים, שהיא חדה ויש לה אחלה בוקה, ועל ה45 קראתי שהיא ממש ממש חדה. מה כדאי?

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  5. מישהו יודע איך בקנון G9 אפשר לסדר שהסרט שיצולם בהגדרות ברירת המחדל יצולם נורמאלי ??????

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  6. Started by Ro-K,

שלום התקנתי את התוכנה ונראה לי שהיא לא מזהה את המצלמה כי אי אפשר ללחוץ על אפשרות העברת התמונות... יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה? תודה

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  7. אני צריך המלצה למצלמה קומפקטית טובה בסכום של עד 1300 שקל שתיהיה דקה ושתוציא תמונות טובות

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  8. הבקשה בכותרת. תודה מראש slim_shady.

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  9. אחרי שקניתי את הSD800 אני מתלבט לגבי כרטיס. יש לי כבר כרטיס בסיסי של 512MB אבל חשבתי על קנייה של 2GB שהיום לדעתי נמצא ב"סוויט ספוט" של המחיר. השאלה היא האם כדאי להשקיע בכרטיס מהיר מעבר לכרטיס הבסיסי של סנדיסק, שעולה היום בסביבות ה-80 ש"ח. מצאתי כמה כרטיסים במהירויות של X60, X80 וגם X150 אבל של חברות פחות מוכרות במחירים טיפה יותר גבוהים (אזור ה100+ ש"ח). כרטיס X133 של סנדיסק כבר עולה כמעט פי 2 וכרטיסים מהירים של חברות אחרות ששמעתי עליהן טובות כמו פנסוניק עולים כבר יותר מזה. השאלה היא מה המשמעות של זה מבחינת צילום "סטנדרטי". כשאני מעביר תמונות למחשב בסוף סשן צילום ארוך אז פחות אכפת לי אם זה לוקח יותר זמן להעביר את כל התמונות. השאלה היא האם בצילום רגעי של כמה תמונות אחת אחרי…

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  10. נדפקה לי סופית המצלמה - CANON A75 . מחפש משהו זול . ראיתי במכרז פחות מ 1000 שח CANON A720IS + 1GB SD . השאלה אם האיכות שלה לפחות כמו של ה A75 ? או שווה להשקיע עוד 500 שח ל S6500 ? תודה .

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  11. Started by adam_godin,

צולמו באולימפוס fe -120 ותיקה ללא חצובה וללא שימוש בטיימר ! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  12. Started by Cupid Me,

normal,fine,super fine? הבדל של פי 2 מאחד לשני בנפח באותה הרזולוציה (1600*1200)

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  13. Started by shimon16,

חוץ מ- A710 של canon יש מלמות יותר מומלצות במחיר הזה? אני צריך את זה דיי דחוף אני בצבא ולא רואה את המחשב הרבה זמן. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  14. ידידה שלנו רוצה לקנות מצלמה פשוטה וטובה טווח מחירים-200-250 דולר,כנראה שתקנה את זה בדיוטי פרי או משהו כזה... חשוב לה שתהיה סוללה נטענת.... ולי יש כמה שאלות,קנינו לא מזמן מלמה פוג'י F40, ותמיד כשאני מצלם על מצב אוטומטי התמונות יוצאות כהה ביחס לסביבה,אפילו שעדמתי באמצע היום בחוץ שהיה מלא שמש ואור עדין תמונה כהה יוצאת,זה מעצבן למה זה ככה? תודה מראש

15. Started by K0sTa,

אני רוצה לקנות את המצלמה תגידו היא שווה את המחיר שלה ? או שעדיף מצלמה אחרת

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  16. Started by TheTNT.COM2,

לגבי A 520... האם עצם העבודה שהאחרויות של הדיל הבא אינה של היבואן הרשמי (קרט) פוגעת בכדאיות העיסקה? או שאני אקבל את אותו שרות במידה והמצלמה תתקלקל... http://www.camera.co.il/sale.asp?pid=758

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  17. יש לי בעיה במצלמה אני עושה קליפ אוו תמונה זה הכול שחור לא

18. אני מצטער אבל כנראה שלא הבנתי כלום כששאלתי.. בכל אופן עכשיו השאלה אחרת. המצלמה שאני רוצה לקנות (וידאו) היא Panasonic NV-GS35 היא מקליטה בפורמט מיני דיוי כן? שזה אומר.. קלטות קטנות? כמה זמן אני יכול להקליט עילה? ואז אני פשוט מעביר את זה למחשב? כמה ישקול סרט של שעה וחצי נגיד? **אפשר למחוק את שאר ההודעות ואם אפשר להגיב על הראשונה..

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  19. Started by benor,

הלכתי אתמול לצלם בשלולית החורף בנתניה. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  20. אהלן.. אני עורך וידאו מתחיל, וברצוני לקנות מצלמת וידאו חובבנית.. מצאתי כמה דילים שנראים לא רע בכלל.. מקווה שמישהו מבין, יוכל להגיש עזרה. האופציות הן: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1EWGRD720 קצת חורג מהתקציב ואני מאוד קצר בכסף.. אבל אם היא הרבה יותר טובה נלך עליה. http://nanashops.co.il/sale.php?sale=3141263 מתאימה, אני לא ממש מבין את ההבדל בינה לבין הקודמת. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1FCZR500 מחודשת.. אני לא רוצה אותה בעיקרון, כי אין אחריות.. אבל אולי יש לכם משהו לחדש לי? מישהו מוכן לעזור לבחור? בעיקרון אני לא ממש מבין את ההבדל בין השתיים הראשונות.. מה קורה שם בדיוק? (חוץ מזה שעם השניה מקבלים קלטת). מקווה שאני במקום הנכון.. תודה לכולם!

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  21. Started by Y-T-M,

חבר שלי רכש מלמת וידיאו מסוג mini dv של sony דגם DCR-HC32 עכשיו הוא הסריט עליו מלא סרטים חלקם על הכרטיס זיכרון וחלקם על הקסטות עכשיו אם המצלמה קיבלנו את התוכנה picture package משם אני רואה שהתמונות והסרטונים עוברות אליי עכשיו השאלות שלי הם: 1.איך אני יכול להעביר את כל הסרטונים לדיסק לצרוב דרך nero או משהו? 2. הסרטים שעוברים זה רק מהכרטיס זיכרון ולא מהקסטה האם אפשר מהקסטה גם? 3.ולמה שאני מעביר את הסרטונים למחשב אין קול? דרך אגב מחקתי את התוכנה וניסיתי בלי התוכנה להעביר את התמונות וגם זה מביא לי רק מהכרטיס זיכרון! תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  22. Started by joniar,

יש אותה בקניה ב-600 שקל http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/groupsalesproduct_7705058.html?came=574 איך היא?

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  23. Started by J0n1,

התחלתי להתענין בקטע של הוספת עדשה הפוכה. ויצאו לי תמונות שדי סיפקו אותי, רק עדיין נשאר לי לפתור את ענין העיגול השחור שיוצא בתמונה (ממה שהבנתי זה נובע מצמצם סגור, אבל בעדשה שהוספתי הוא פתוח לרווחה) בכל אופן, רציתי לרכוש מתאם שיחזיק לי את העדשה לבד בלי שאצטרך להחזיק אותה כל הזמן, זה די מעצבן. אני לא יודע אילו פרמטרים אני צריך לבדוק כאשר אני מחפש מתאם כזה. העדשה המקורית שלי היא DA18-55 והעדשות שאני מוסיף הן (לסירוגין) canon ef 38-76 Nikon 28-80 האם כל מתאם בקוטר 52/58 יתאים? תודה :]

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  24. Started by malkind86,

שני דגמים מצוינים עפי הסדרים והתכונות שבהם מה יותר איכותי מבניהם? ומה יותר נוח לשימוש? האם יש שפה רוסית/עברית ???

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  25. Started by Asaf.Y,

שלום, רכשתי Canon PowerShot SD770 IS , אני מעוניין לדעת, מה הנפח המקסימלי של כרטיס זכרון שהיא יכולה להכיל? תודה (:

• 1 תגובה
    • 670 צפיות

דיונים חדשים בפורומים