צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=JBa520 היא גירסה מתקדמת של A75(נכון?) שהייתה המומלצת של האתר לשנת 2004,כלומר איכות התמונה דומה, נכון ? מהו זמן הצילום בין תמונה לתמונה בגירסה הזו? דרך אגב יש לכם את ההמלצה לשנת 2005?
-
- 7 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום, רכשתי Canon PowerShot SD770 IS , אני מעוניין לדעת, מה הנפח המקסימלי של כרטיס זכרון שהיא יכולה להכיל? תודה (:
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
ידידה שלנו רוצה לקנות מצלמה פשוטה וטובה טווח מחירים-200-250 דולר,כנראה שתקנה את זה בדיוטי פרי או משהו כזה... חשוב לה שתהיה סוללה נטענת.... ולי יש כמה שאלות,קנינו לא מזמן מלמה פוג'י F40, ותמיד כשאני מצלם על מצב אוטומטי התמונות יוצאות כהה ביחס לסביבה,אפילו שעדמתי באמצע היום בחוץ שהיה מלא שמש ואור עדין תמונה כהה יוצאת,זה מעצבן למה זה ככה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס SD ולא יודע איזה לקחת,אחד 512 X60 השני 1G X50 עזבו את הגודל כמה העוד 10 האלה (שאין לי מושג כמה הם משמעותיים). האחד http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=760&p=26 השני http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=380&p=26 תודה רבה. המצלמה היא casio exlim s-600..
-
- 7 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אהלן אנשים אני חדש בפורום, רציתי לשאול איזו מצלמה כדאי לי לקנות? בתכלס אני רוצה מצלמה שאני יוכל לקחת איתי לכל המקום וגם מצלמה משכללת כזו שאפשר לעשות צילום לילה כזה.. כמו הקטע הזה עם האורות של המכוניות יש גם איזה קטע עם מצלמות שמכוונים אותם לשמים לאיזה 30 דקות ורואים את הזתזוזה של הכוכבים שזה ממש מגניב!! הקיתר מה כדאי לקנות? אני עכשיו חוסך כסף למצלמה... תודה רבה [move][/move]Joey Tribbani
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? סה"כ בין 400 ל1000 אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בעיקר אנשיםאו פעילויות אולי ספורט וקצת נוף... בעיקר באור יום או בחדר האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא אין סיבה מיוחדת למה דווקא באור חלש... נראלי זה לא צריכה להיות תכונה עיקרית האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא... אין לי חצובה האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין …
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
זה שהיא מתחממת פשוט הפריע לי נורא ואפילו קצת כאב,בשירות לקוחות אמרו לי שככה זה ולי אישית זה הפריע,איזו מצלמה אחרת אתם ממליצים לי עד 1800 שקל, אפשרות לטיפה יותר יקר. שיהיה אפשר לעשות זום בזמן הסרטת ווידיאו. מה לגבי קאנון SX100 IS?
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
תמונה שצולמה ביד לשריון בלטרון די מזמן, קצת אחרי שקניתי את המצלמה (Canon A95). [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה. הבר מצווה של אח שלי מגיע (ומהר) ואבא שלי החליט להתחדש במצלמת וידאו. עכשיו אין לי מושג בזה ואנחנו מחפשים המלצה למצלמה המצלמה תיקנה בעזרת ה' מחו"ל ובגדול אין ממש הגבלה למחיר אבל שיהיה סביר והגיוני ויחס מחיר-תועלת טוב. מה חשוב לנו? -ידידותית למשתמש -זום טוב -שעות עבודה טובות -עמידה (אחים קטנים) תודה לעוזרים אהה ואנחנו רוצים שנוכל להקליט בפורמט החדש של ההיי דפניישון שאלה: איזה אמצעי אחסון כדאי לבחור? HD יעשה בלאי לא? מה על הSSD החדש הזה?
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני מצטער אבל כנראה שלא הבנתי כלום כששאלתי.. בכל אופן עכשיו השאלה אחרת. המצלמה שאני רוצה לקנות (וידאו) היא Panasonic NV-GS35 היא מקליטה בפורמט מיני דיוי כן? שזה אומר.. קלטות קטנות? כמה זמן אני יכול להקליט עילה? ואז אני פשוט מעביר את זה למחשב? כמה ישקול סרט של שעה וחצי נגיד? **אפשר למחוק את שאר ההודעות ואם אפשר להגיב על הראשונה..
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
יש לי את המצלמה SX1. מצאתי פלאש ממש ישן מסוג - pentax af160. האם הפלאש הזה יכול להתחבר למצלמה שלי? אגב, פלאש של חברה מסוימת מיועד רק למצלמה של אותה חברת הפלאש? תודה
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר אתרים בסגנון DPreview או Megapixel שעוסקות במצלמות וידאו דיגטליות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
-
זהו המשך לסט הקודם מהים.. בדרך לים עברנו בכמה מקומות, צילמתי בכל הזדמנות שהייתה לי, הרי לכם חלק מהתוצאות : ותמונה שאני לא סגור על השם שלה, אבל נכון לעכשיו היא קיבלה ממני את השם : Memories From The Past, אם למישהו יש הצעות אחרות אני אשמח לשמוע ( באנגלית רצוי ). תודה מראש לכל המגיבים, יוסי.
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
והפעם, באתר megapixel.net... למי שהספיק לשכוח, צולמה מלפני שנה בגשר השלום. http://www.megapixel.net/html/galleries/covers/covers01.php
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
-
התקציב של הוא עד 2000 ש"ח וזה צריך להיות כולל כרטיס 512MB גודל המצלמה זו לא מגבלה וחשוב לי שיהייה לה זום אופטי גדול ויכולת להוציא תמונות טובות בתנאי תאורה ירודים בלי פלאש חשבתי על Fujifilm Finepix S5600 על מה אתם ממליצים?? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
לגבי A 520... האם עצם העבודה שהאחרויות של הדיל הבא אינה של היבואן הרשמי (קרט) פוגעת בכדאיות העיסקה? או שאני אקבל את אותו שרות במידה והמצלמה תתקלקל... http://www.camera.co.il/sale.asp?pid=758
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
-
רצוי פחות גם אם אפשר. הרכישה תתבצע בארה"ב, ומה שחשוב במצלמה זה בעיקר שהזמן בין צילום לצילום יהיה קטן ככל האפשר (באיכות צילום גבוהה ככל האפשר כמובן). זיכרון המצלמה צריך להיות מבוסס על sd. למישהו יש הצעות?
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
האם כדי לקנות מצלמת ווידאו בארה"ב או אירופה? אם אני קונה בארה"ב תיהיה לי בעיה בגלל שיטות השידור השונות?? ואם יש לכם המלצות אני אשמח - שימוש ביתי 300-200$ תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
הבקשה בכותרת. תודה מראש slim_shady.
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
היומולדת של אבא שלי מתקרבת, ואני אשמח לקבל הצעות למצלמה דיגיטלית חדשה. תקציב: כ2000 ש"ח. במידה וזה לא מספיק, תתנו הצעות, ואני אגדיל את התקציב. דרישה: חברה מוכרת ואמינה! קומקטית, בעלת זום אופטי גדול יחסית. שלא יהיה בעיה למצוא לה כרטיס זכרון. תודה מראש! אשמח לתגובות!
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
-
כנ"ל קניתי את המצלמה לפני שנתיים בערך (אם זה משנה...)
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-