צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
-
חחח אני איבדתי את הכבל שלי ועכשיו אני צריך חדש. תודה מראש slim_shady.
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
האם יש הבדל באיכויות הצילום בין Z1 ל-Z10/20 בגלל החיישן שהוא 1/2.7 במקום 1/2.5? בתודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להביא מצלמה מחן"ל חשבתי על ה A510 של CANON ורציתי לדעת על אתר להזמנה או יותר נכון לברר מחירים בארה"ב
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
היום בים המלח... עבר הבהרה קלה בפוטושופ והקטנה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז הגיע הזמן לעלות שלב ולהתחיל להכנס לפאן האומנותי יותר בצילום. לאחר 3 שעות צילום ועריכה אני מעלה בלעדית לפורום האתר את התמונה "שנאה" שתדבר בעד עצמה.
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה, אני מתלבט בין המצלמות הבאות: Fuji FinePix E550 Canon Powershot A95 C765 Olympus (קצת מעל התקציב, ושמעתי שגם בה, כמו במצלמה שיש לי היום, הצילום בתנאי אור לא טובים ממש לא טוב) עכשיו אני עם FINEPIX S3000, מצלמה די זוועתית לדעתי, אז רציתי לקבל קצת עזרה בהחלטה לגבי המצלמה הבאה שלי... תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, ניסיתי לצלם היום כמה תמונות ואני רוצה לשמוע את דעתכם ועצות לשיפור הנה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
מה אתם אומרים? ב 350 שקל אפשר לקנות 512 ULTRA II של SANDISK? שווה או עדיף לרדת ל SD הרגיל באזור ה 230-290 ש"ח (תלוי ביצרן).
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מצלם במצלמה של ב-5 מגה פיקסל 2560X1920 ואחרי שאני מעביר למחשב אני רוצה להקטין את הרזולוציה לכל מיני מטרות שונות איך אני עושה את זה?....עם איזה תוכנה?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אין לי מושג מה הדבר הזה ,אולי יתוש כלשהו? מי יודע?! אשמח לקבל ביקורת,עדיין מתלמד תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לפי ההצעה שהבאתם לי, אני הולך לקנות מצלמה דיגיטלית Canon A60. אני רק מנסה לארגן את יתרת הכסף ע"י מכירת חלי חומרה...מהמחשב שלי. רק מישהו הציע למכור לי את המצלמה (יד שנייה)... ציטוט שלו: אתם אומרים שהיא יותר עדיפה? ובכמה הוא צריך למכור לי אותה אתם חושבים? היא יד שנייה
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
-
שני פרחים שצילמתי היום , ספונטני...(תודה מיוחדת לאבא של HOLY J שגידל את הפרחים האלו : [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
היי חברים, אני שמח להודיע שחבר הקהילה matan_18 הוא בעליה הגאים של מצלמת NIKON COOLPIX 8800 באמירה מוסגרת אומר שבהחלט התרשמתי מהשיפור שעשו ניקון בדגם הספציפי, איכות בנייה מדהימה, מצלמה מאסיבית, איכותית וגם ברמת הצילום מרשימה לא פחות. ונעבור לתמונות (הרשתי לעצמי להשוות איכות מול הקנון הקטנה): אני בפורטרייט (קאנון a95) אני בפורטרייט (ניקון) מאקרו - קאנון מאקרו - ניקון ואני הייתי חייב לצרף את עצמי למועדון החרציות אז הנה (צולם עם הקאנון)... כמובן שאנצל ההזדמנות לומר למתן תתחדש תהנה מהרכש החדש אני חושב שאתה בעל אחת המצלמות המקצועיות יותר פה בפורום. מי יתן ותפגיז בתמונות איכותTM
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם. יש לי מצלמת SLR רגילה canon eos 300 עם עדשה 28-200 . השאלה שלי היא אם אני קונה מצלמה דיגיטלית של canon נגיד את אותו הדגם canon eos 300D אני יכול להעביר את העדשה שיש מהמצלמה הרגילה לדיגטלית או שאני צריך לקנות עדשה שמתאימה לדגם הדיגטלי. תודה לכל העונים וחג שמח!!
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבחירת מצלמה דיגיטלית אז ככה דוד שלי צריך להגיע בקרוב מארהב וחשבתי לבקש ממנו שיביא לי מצלמה דיגיטלית משם השאלות שלי הם : 1)האם בכלל משתלם להביא מארהב מצלמה דיגיטלית 2)בבקשה תעזרו לי לבחור מצלמה אני צריך מצלמה אכותית לכל המשפחה. קלה לשמוש ושתהיה עמידה המחיר לא צריך להיות יקר מידי ולא זול מידי משהו ממוצע כזה למשפחה אז תודה רבה לכל מי שיעזור לי וחג פורים שמח לכולם
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
תמונה מטיול ... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 10 תגובות
- 851 צפיות
-
-
עיבוד כבד לתמונה שהייתה אחרת לגמרי...
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מאקרו, התכנון היה לצלם אותו ישן אבל הוא בדיוק פתח עיניים... לפחות תפסתי אותו סוף סוף - הוא מהיר! ;D [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אשמח לתגובות, תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
טוב, קודם כל חוות דעת כללית על המצלמה תעזור לי להחליט.. ואיך היא בצילומי בהם התאורה גרועה או צילומי לילה? כי למצלמה שיש לי עכשיו ממש קשה איתם.. והאם למישהו יש הצעה למצלמה יותר טובה עד 1700~ (לא כולל כרטיס זכרון ובטריות+מטען) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלומות אנשים 8) מה אתם אומרים על התמונה? חוצמיזה אני צריך עזרה.. יש לי קאנון A75 ויש לי בעיה עם תמונות מאקרו, כמעט תמיד שאני מצלם פרח לדוגמא הפרח יוצא מטושטש והרקע יוצא חד.. למה זה? מה אני עושה לא נכון? אילו הגדרות צריך להגדיר כדי לשנות את זה? אגב שמצלמים במצב ידני מה ההבדל בין המצבים שאני יכול לצלם בהם?
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
תצפו בהן ולאחר מכן תאמרו לי מה אני צריך לשפר בעתיד וגם הן הוקטנו מגודלן המקורי תודה מראש [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-