צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב כולם, קרובת משפחה שלי ביקשה ממני עזרה בבחירת מצלמת וידאו דיגטלית והרבה זמן לא התעסקתי בתחום כך שאני חושש שאני לא מספיק בעניינים. אשמח לשמוע המלצות שלכם בעניין, התקציב הוא בין 2500 - 3000 ש"ח. אשמח אם תמליצו לי על משהו לפני יום שלישי כדי שהיא תספיק לקנות את המצלמה לפני יום כיפור :-\ תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום. קיבלתי לפני כמה ימים מצלמת H5 של סוני, עם המצלמה מגיע מטען לסוללות ושתי סוללות נטענות "2500 mAh". השאלה שלי היא שהאם אני יכול להטעין שתי סוללות נטענות שיש לי "GP 1800 mAh" במטען של סוני בלי לגרום נזק לסוללות או למטען עצמו ?.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך מצלמת רשת לפרוייקט כלשהו. דברים חשובים בה: 1) רזולוציה כמה שיותר גדולה (ולא בעזרת אלגוריתמים מפגרים). 2) FPS- כעיקרון מספיק 30 ואולי אפילו פחות. 3) היעוד של המצלמה הוא לזהות אור של לדים בצורה די מדוייקת (את מיקומם). שמתי לב לתופעה מעצבנת במצלמות רשת- הופעת הילה די גדולה סביב הלד כאשר מצלמים אותו- אז אם אפשר, שהמצלמה תהיה כזאת שלא תראה את ההילה הזאת. אבל גם אם היא מראה- לא נורא- נתגבר על זה בעזרת עיבוד תמונה תודה מראש, MODY69
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
-
האם מישהו נתקבל כבר בביקורת רצינית ומקיפה על המצלמה?
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למצלמה קומפקטית טובה בסכום של עד 1300 שקל שתיהיה דקה ושתוציא תמונות טובות
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם, כגולש באתר ובפורומים השונים,שמתי לב שבכמה פורומים,דוגמאת פורום תצוגה וגרפיקה,ישנו דיון בסטיקי של "המלצות החודש". חשבתי שבעקבות התרבות דיונים כמו "צריך מצלמה לצילומים משפחתיים עד 1500 ש"ח" שכמובן שוב ושוב התשובה (בעיקר של צ'אבי) היא A610 עם ציוד נלווה,אפשר פשוט לפתוח דיון שיהיה בראש העמוד,שיעסוק במספר קטגוריות ותקציבים (לדוגמא P&S עד 2000 כולל ציוד,DSLR עד 4000 רק גוף וכו') מלווה בהסברים על המוצרים. זה יתרום המון ויחסוך המון דיונים שחוזרים על עצמם. הדיון יתעדכן בכל חודש (במידה ויש צורך במקרה של מוצר חדש),כך שהוא יהיה רלוונטי תמיד. אני מוכן לעזור באירגון הקטגוריות וההסברים,ויהיה נחמד מאוד עם זה יהיה פרוייקט משותף של חברי הפורום. הנה למשל דוגמא לקטגורייה שיכו…
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום יש לי את המצלמה הזאת: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=409615 ונאבד לי הכבל של ה-USB ושאלתי חנויות ואין להם יש לכם מוסג מאיפה אני יכול להשיג??
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לקבל המלצה על מצלמה בעבר סבתי. על המצלמה להיות קומפקטית, אך הכי חשוב שתהיה קלה לתפעול. את המצלמה ארכוש בחנות "ממשית" בארצות הברית, ורצוי שהיא תהיה זמינה ברשת גדולה (כמו best buy). עניתי על השאלון, למרות שרוב השאלות בו לא רלוונטיות: המצלמה צריכה להיות לשימוש כללי, ואפשר להתפשר על הכל לטובת קלות התפעול. * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? עד ל 250$ * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? כללי * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). כנראה שלא * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש ע…
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר עדשה במצלמה שלי canon a520 האם זה אפשרי ואיזה עדשה לקנות???
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
2500 שקל בכל תנאי התאורה, המצלמה מיעודת לטיול לא מתכוון לקחת פלאש חיצוני רוצה שיהיה אפשרות לצלם באור חלש ללא פלאש לא לא חשוב לא, אבל רוצה שיהיה אפשרות לא A4 מתכוון לצלם נושאים כללים (אנשים, נוף וכו...) לכן אני חושב שעדשת 28-85מ''מ יתאים לי המשקל והגודל חשובים, חשוב גם שהמצלמה תיכנס לכיס בנוסף חשוב איכות בניה טובה עד כמה מצלמות עמידות לטלטולים (כמו רכיבה על אופנוע)? לא חשוב לי שהמלצה תגיב מהר, וזמן צילום קצר בין התמונות, לא מתכוון לצלם מקרו, אין צורך ב - RAW, אין צורך בחשיפה ידנית, רוצה שיהיה אפשרות לצלם וידאו, סוללת פאק ליתיום נטען ושיהיה אפשרות להוצאי את הסוללה ולהחליף אותה באחרת, אחריות יבואן רשמי אני רוצה שהמצלמה תהיה כמה שיותר קלה ופשוטה לתפעול, רק להוצאי…
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
מה עדיף? אולימפוס D535 + 256MB, שנתיים אחריות ב1040 ש"ח או קנון A510 + 128MB, שנה אחריות ב1140 ש"ח שתיהן חדשות מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
רציתי לקנות כרטיס זיכרון למצלמה מסוג Ultra ll CF האם הוא יעבוד במצלמה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
אין לי בכלל מצלמה דיגיטלית (אני צילמתי אבל המצלמה לא שלי) ככה שכל מני עצות לשיפור ותיקון לא ממש יעזרו לי פשוט רציתי לשתף אנשים בתמונה הזו [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אהלן אנשים אני חדש בפורום, רציתי לשאול איזו מצלמה כדאי לי לקנות? בתכלס אני רוצה מצלמה שאני יוכל לקחת איתי לכל המקום וגם מצלמה משכללת כזו שאפשר לעשות צילום לילה כזה.. כמו הקטע הזה עם האורות של המכוניות יש גם איזה קטע עם מצלמות שמכוונים אותם לשמים לאיזה 30 דקות ורואים את הזתזוזה של הכוכבים שזה ממש מגניב!! הקיתר מה כדאי לקנות? אני עכשיו חוסך כסף למצלמה... תודה רבה [move][/move]Joey Tribbani
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? סה"כ בין 400 ל1000 אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בעיקר אנשיםאו פעילויות אולי ספורט וקצת נוף... בעיקר באור יום או בחדר האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא אין סיבה מיוחדת למה דווקא באור חלש... נראלי זה לא צריכה להיות תכונה עיקרית האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא... אין לי חצובה האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין …
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
תקציב עד 700 ש"ח דיגיטלית לצילומים מהירים וכמה שיותר איכותית לצערי זה התקציב אין לי יכולת להשקיע יותר.. תודה רבה לעוזרים משהו שמצאתי s5700 מחודשת של fujifilm http://www.getit.co.il/Prod/41657/ 7.1 מגה פיקסל היא טובה?
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי את המצלמה לפני שבוע, ויש לי מס' שאלות: 1.מישהו מכיר מדריך בעברית באינטרנט למצלמה? 2.התקנתי את הדיסק שמקבלים עם המצלמה ויש אפשרות Register והם דורשים שם Serial number , איפה אני מוצא אותו? 3.בנוסף הזמנתי את הכרטיס הבא: http://www.fotofilm.co.il/page.php?product=1750&from_category=253 רציתי לדעת איך אני יודע שהוא לא מזוייף? ( ראיתי בפורום על דיון נעוץ של זיופים ) תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה. הבר מצווה של אח שלי מגיע (ומהר) ואבא שלי החליט להתחדש במצלמת וידאו. עכשיו אין לי מושג בזה ואנחנו מחפשים המלצה למצלמה המצלמה תיקנה בעזרת ה' מחו"ל ובגדול אין ממש הגבלה למחיר אבל שיהיה סביר והגיוני ויחס מחיר-תועלת טוב. מה חשוב לנו? -ידידותית למשתמש -זום טוב -שעות עבודה טובות -עמידה (אחים קטנים) תודה לעוזרים אהה ואנחנו רוצים שנוכל להקליט בפורמט החדש של ההיי דפניישון שאלה: איזה אמצעי אחסון כדאי לבחור? HD יעשה בלאי לא? מה על הSSD החדש הזה?
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום לכולם... קניתי לא מזמן מצלמה חדשה. CANON SD790. מצלמה ממש מעולה. אבל יש בעיה שאני לא יודע איך לפתור אותה. כשאני רוצה להעביר וידאוים שצילמתי המחשב כל הזמן נותן לי את ההודעה "התקן המצורף למערכת אינו פועל" ושאני מנסה להעביר דרך התוכנה של CANON זה רושם לי "THE CAMERA HAS BEEN DISCONNECTED" תמונות אני עוד מצליח להעביר. הצלחתי להעביר איזה 2 וידאוים. אבל זהו. מאז לא. איך פותרים את זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום חברים, נתקלתי בבעיה.. כשאני מחבר את המצלמה למחשב (SONY T20) חלק מהתמונות מוצגות וחלקן לא.. יש תמונות שמופיע רק חלק קטן מהחלק העליון ושאר התמונה באפור.. כשאני נכנס למציג התמונות של וינדוס הוא רושם שלא ניתן ליצור תצוגה מקדימה של התמונה וכשניסיתי להפעיל את התמונות האלה בפוטושופ הוא הודיע שהתמונות פגומות.. ולא ניתן להעתיק את התמונות למחשב הוא רושם משהו על פרמטר שגוי... עריכה: יכול להיות שזו בעיה בכרטיס זכרון ? אני משתמש בכרטיס זכרון memory stick pro duo של סוני - HIGH SPEED , MAGICGATE כשאני מכניס כרטיס זכרון אחר אין שום בעיות.
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
צולמו באולימפוס fe -120 ותיקה ללא חצובה וללא שימוש בטיימר ! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס SD ולא יודע איזה לקחת,אחד 512 X60 השני 1G X50 עזבו את הגודל כמה העוד 10 האלה (שאין לי מושג כמה הם משמעותיים). האחד http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=760&p=26 השני http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=380&p=26 תודה רבה. המצלמה היא casio exlim s-600..
-
- 7 תגובות
- 715 צפיות
-
-
-
האם כדי לקנות מצלמת ווידאו בארה"ב או אירופה? אם אני קונה בארה"ב תיהיה לי בעיה בגלל שיטות השידור השונות?? ואם יש לכם המלצות אני אשמח - שימוש ביתי 300-200$ תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-