צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום קניתי זיכרון kingston sd 512 high speed. ברגע שקיבלתי ראיתי שהוא נראה שונה מהתמונה שהייתה באתר, היה כתוב עליו high spped (באתר). http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=521&cID=63 עכשיו התמונה היא בדיוק כמו הזיכרון שאצלי (הם עדכנו את התמונה). הזיכרון הזה הוא באמת הדגם HIGH SPEED?
-
- 7 תגובות
- 952 צפיות
-
-
עכשיו הגיעה אחרי שלקחתי מפומבי בארה"ב , סה"כ אחרי כל ההוצאות יצא 2300 ... ממבט ראשוני זה נראה משהו אש , עוד מעט אני אצלם איתו קצת ואעלה
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
האם יש לה נרתיק מקורי...אם לא אז המלצה לרנתיק שלא יהיה גדול מידי תודה
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
קניתי אתמול את המצלמה S6500, והיה לי מזל וקיבלתי איתה את החוברת של שמעוני (מצלמה מיבואן אפור). קראתי את החוברת עצמה, את המדריכים שיש בסטיקי ועוד כמה דברים שמצאתי בגוגל. אני מחפש עוד מדריכים, שמיועדים למשתמש המתחיל שאין לו הרבה מושג בצילום, כולל כל המונחים בתחום, צילום נכון וכו'. מישהו יכול להביא לינקים מתאימים? אני גם מתכנן לקנות ספר צילום, ברגע שאלמד טיפה את הבסיס, ושמעתי כמה דברים טובים על החוברת של נאג'יונאל ג'יאוגרפיק. היא מומלצת לצלם מתחיל או מסובכת מדי, ומאיפה אני משיג אותה בכלל? אם יש משהו יותר טוב, אז אני אשמח לשמוע המלצות :-).
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום, בידיוק הפעלתי עכשיו את הF11, ויש לי כמה שאלות: 1) כשאני עושה זום IN, התמונה במסך נראת לא מפוקסת. האם ניתן לפתור זאת. 2) לעיתים כשאני מבצע חצי לחיצה, יש אור ירוק כזה. למה האור נועד, ומתי הוא פועל? 3) לא זוכר תשאלה שרציתי לשאול, אני אערוך את ההודעה כשאזכר. תודה!
-
- 8 תגובות
- 800 צפיות
-
-
עריכה: כנראה שנכניסת USB הספציפית שהכנסתי אלייה את המצלמה הייתה דפוקה ניסיתי אחת ארת ואין בעיות.. מוזר תמיד אני משתמש בה ורק עכשיו היא עשתה בעיות מוזר תודה בכל מקרה אפשר לנעול!! בקרוב תמונות!
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
הזמנתי אתמול דרך יורוקום במחיר הלא זול של 1890 שקל ומקבלים יחד עם המצלמה כרטיס 4GB ואחריות לשלוש שנים של יורוקום. הגיע לפני שעה בערך ועכשיו הבטריה בהטענה. אני כבר לא יכול לחכות לראות את איכות הצילום והזום האדיר (X12). ממה שכן התרשמתי עד עכשיו שהיא נוחה גם לחובבנים וגם לצלמים מתקדמים בכל שאפשר לתת למצלמה לבחור את צורת הצילום ואפשר גם ידנית. והגודל שלה ממה מעולה, יושבת ממש טוב ביד ולא שוקלת הרבה בכלל. עריכה: טוב אחרי שימוש לא רב במצלמה אני יכול להגיד שהיא ממש מעולה ומאוד עונה לציפיות שהיו לי. זום מדהים והתמונה יוצאת ברורה מאוד בזום המקסימלי. וידאו גם טוב מאוד (720P). כמו שציינתי שמגיע עם המצלמה כרטיס 4GB אבל אני לא חושב שהוא יספיק וכנראה יש צורך בלקנות עוד כרטיס, במיוחד למי…
-
- 12 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני קניתי אותו.. עדיין לא יצא לי לצלם איתו בצורה רגילה, אבל שמתי את מצב הצילום על AUTO.. והתמונה לא יוצאת כל כך חדה. האם זה בעיה במצלמה וכדי לי להחליף אותה, או שזה בסדר? וסתם שאלה האם במחיר 1000 שקל, זה נקרא "עסקה טובה" וקיבלתי תמורה טובה לכסף או שעשיתי טעות פה? אני פשוט לא מבין בצילום :-\
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב, דיי התאכזבתי מהסוללה של המצלמה. היא נגמרה לי ממש ממש מהר בלי שימוש מיוחד. אני רוצה לקנות סוללה נוספת. איזה מומלצת? האם רצוי שהיא תהיה מקורית גם? אהה ואיפה קונים? (קרוב לראשל"צ) תודה !
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי אותה ב 1700 שקל כולל נקטיק + זיכרון של 128 מגה ! http://www.steves-digicams.com/2003_reviews/nikonsq.html רציתי לדעת משהו אני לא מצליח לעשות שלא יהיה לי עניים אדומות מי שמבין במצלמות שיגיד לי בבקשה !
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המצלמה תומכת בזכרונות SD/MMC card, אני לא יודע מה עדיף מבין השניים, חברות מוכרות זה ברור אבל איזו מהירות? אני מחפש זכרון בנפח 256 או 512 עם עלות ממוצעת ביחס לתועלת. לדוגמא, האם שווה לי להשקיע ב SanDisk SD 512MB Ultra II 325 שקל או לקחת ב 194 שקל את ה Lexar Media SD512MB ???
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
אני רוצה להודות לכל מי שעזר לי בפורום (במיוחד לChevy) בינתיים התמונות נחמדות טיפה מטושטשות, אבל הידים כניראה רועדות מהתרגשות ;D
-
היי יש לי מצלמת סטילס אולימפוס דגם D-560 קניתי כרטיס 1GB של ושהכנסתי למצלמה המצלמה מודיע CARD EROR ושאני מכניס את הכרטיס לקורא זכרונות הוא קורא אותו והכל בסדר, מה הבעיה? יכול להיות שזה כרטיס מתקדם שהמצלמה לא תומכת בו...
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מסרטה דיגיטלית והסרטתי על דיסק קטן,אני לא מצליח לראות תסרט במחשב למה? וגם לא בDVD אבל במסרטה אני רואה את כל הסרט שהסרטתי.. המסרטה היא CAONO DC100 http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3297730,00.html
-
- 5 תגובות
- 897 צפיות
-
-
סוף סוף לאחר הרבה בירורים וקריאת ביקורות ברשת קניתי את המצלמה canon sx230 , היה חשוב לי מאד להוציא תמונות חדות במיוחד גם בתנאי תאורה קשים (בתוך הבית) גם במצב אוטומטי, בו אני מצלמת ברוב הזמן. אתמול קיבלתי את המצלמה והתאכזבתי קשות - התמונות בבית לא חדות, בחלקן יצא לי צל מאחורי הילדים ובהגדלה יצאו מגורענות. יש לי מס' שאלות: 1. האם אני עושה משהו לא בסדר? לכאורה הרזולוציה עמדה על הגבוהה ביותר, ואין מידי הרבה הגדרות לאוטומטי. 2. מבחינת החנות, אם אני לא מרוצה מהמצלמה יש אופציה כזו אחרי יומיים שלושה, שאני מצלמת בה להחזיר לחנות ולהחליף למצלמה אחרת? 3. האם אתם מכירים את הדגם של המצלמה sony hx9v? לחברה יש אותה והיא מדהימה אלא שאין להשיג אותה היום בשוק רק את המתקדמות יותר 10,…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי את המצלמה דיגיטאלית (ניקון קולפיקס 5200) המדריך שהגיע לי עם המצלמה הוא ביפנית, מישהו יכול להביא לי קישור למדריך באנגלית? איפה אני יכול לרכוש מדריך באנגלית?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה חסר במלאי את המצלמה שהזמנתי אז הביאו לי c50 ואמרו לי שזה מהסדרה החדשה...עכשיו בדקתי בכל מיני מקומות ואמרו לי ש המצלמה c460 טובה יותר בגלל שיש לה מסך 1.8 אינץ שלא מאבד צבעים בשמש לעומת הc50 שיש לו מסך 1.5 אינץ... מישהו יכול לתת לי המלצה איזו מצלמה טובה יותר??? יש לי אפשרות להחליף לc460 אבל נראה לי שהב50 טובה יותר... מישהו יכול לתת ליט המלצות מפורטות איזו מצלמה כדאי לי לקנות??? תודה לכם!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
dimage z5 5.2 מגה פיקסל 12 זום דיגיטלי 4 זום אופטי אשמח לחוות דעת בדרך אם למישהו יש אתר שאפשר לעלות תמנות אליו אז שיתן לי בבקשה שאני אראה לכם תמונה
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
שךןם קניתי מצלמה חדשה ויש לי שאלה לא הייה לי ליפניח המצלמה הזות מלמה דיגיטלית אחרת ורציתי לישאול למה המצלמה לא מיתחברת לחיבור שניקרא firewire ולפי מה שהבנתי מצלמות דיגיטליות אמורות להיתחבר לחיבור הזה מישהו יכול להסביר לי בבקשה.??? תודה?????
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
קנינו מצלמה חדשה לאח שלי הגדול (S1000FD, לא משהו רציני, מצלמה ליום יום לצילומים בשטח). יש דרך לבדוק אם המצלמה באמת חדשה ולא מחודשת או משהו?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, קניתי היום TZ5, רציתי לדעת אילו בדיקות כדאי לבצע למצלמה כדי לוודא שהכל תקין. תודה
-
- 6 תגובות
- 895 צפיות
-
-
היום קניתי את המצלמה החדשה ב980 ש"ח,מחיר סביר לפי מה שראיתי,למרות שאפשר גם למצוא אותו ב750 אבל לא נורא. רציתי לשאול את מי שיש לו את המצלמה הזאת,עד כמה היא באמת טובה?אם אפשר דוגמאות לתמונות טובות שהצליחו להוציא ממנה,איך היא בכלליות? לי היא נראית ממש בסדר...
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
סוף סוף קניתי מצלמה... FUJI E500... 1000שח... ממה שצילמתי עד עכשיו אני דיי מרוצה... המצלמה היא לשימושים ביתיים ומשפחתיים בעיקר ואולי קצת להשתעשע איתה באיזה מאקרו המצלמה דיי נוחה וזה אבל אני לא מבין כלום במצלמות דיגיטליות אז אולי גם בדרך אני ילמד משהו... התחלתי קצת לצלם וזה, עשיתי כמה תמונות מאקרו וזה... אז הנה כמה שאלות... יש במצלמה הזאת אפשרות לשליטה ידנית על זמן פתיחת הטריס? שיצאו תמונות כאלה? התמונות האלה משגעות אותי, הן ממש יפות ובא לי גם לעשות כאלה... הנה עוד שאלה, לגבי פוקוס.. פוקוס גבוה מתמקד בעצם קרוב, או רחוק? תודה בהקדם
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
-
אז קניתי את האולימפוס FE100, מצלמה די בסיסית וזולה האיכות מספקת אותי, קלה לתפעול יש עוד דברים שיכולים לשפר את המיומנות שלי, ואף את איכות התמונה?
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-