עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. בזמן האחרון כשאני מצלם הרבה מהתמונות יוצאות עם סוג של כתם, שערתי שזה מהשמש אבל גם כשהמצלמה מופנת לצד שני מהשמש הכתם עדיין נמצא, מישהו יכול להסביר לי? תודה

• 6 תגובות
    • 973 צפיות
  2. Started by GAL_FX,

היום בצהורים עוד שהיתי בבית הספר אבא שלי הלך וקנה לי ולו (טוב מה אני יעשה ) אתה המצלמה פוג'י S5500 מחר היא מגיעה ואני יעלה תומונות שלה (יענו שהיא מצלמת ...) אני לא הכי מבין בזה אבל הבנתי שהיא מצלמה איכותי מאוד אם יש איזה מאמאר עליה או שמישהו קנה ויש לו טיפים .... אני כאן אם אני ירצה לקנות לה עדשות לפי מה שהבנתי יש אפשרות לחבר אליה עדשות .... איפה אני יכול לראות או לקנות עדשות .. למי יש אתר ? אתה המצלמה אני יקבל אם תיק כרטיס של 128 מגה ומטען לא נידפקתי הרבה נכון חחחחח

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by desert,

איזה יותר כדאי? אני יודע ששניהם זה לא להיט אבל זה התקציב. ל HP יש 3.27 מגה פיקסל עם זום דיגטילי X5 בלי זום אופטי. ל MUSTEK יש 5 מגה פיקסל עם זום דיגיטלי X4 בלי זום אופטי .

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום לכולם.... אני מחפש מצלמה דיגיטלית (זו תהיה המצלמה הדיגיטלית הראשונה שלי...הגיע הזמן) אני לא מבין כלום במצלמות דיגיטליות וצריך קצת עזרה, המצלמה תשמש אותי בעיקר לטיולים (משלחת לפולין ועוד) -צילומים חובבניים בעקרון התקציב שלי הוא 1000-1500 (אפשר עוד 200 שח אבל לא יותר. האפשרויות שלי הן: NIKON - Coolpix 2100,2200,3100,3200,4300,4500,SQ etc OLYMPUS - μ-25,30,400,410 / X-250 /E-1 etc - C -3020z,4000z,5050z,700uz,730uz etc Fuji film - Finepix S5000 etc Pentax - Optio -550 etc בבקשה תמליצו לי איזה מבין המצלמות האלה הכי טובה יחסית לתקציב שלי (המצלמות האלה מתחברות לי לנגן iriver h320 - mp3 ) תודה מראש...דניאל

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Tapeworm,

חור שחור: מפלצת התות:

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by orlupo,

מה ההבדלים macro ו-super macro? בתודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by noambaum,

שלום לכולם! אז ככה אני הבעלים הגאה של המצלמה הנ"ל.עד כאן הכול טוב. אבל הבעיה שהמצלמה מגיעה עם ספר בעברית אומנם אך הוא לא מפרט כלום על המצלמה. אפילו לחבר שלי שיש לו את ה- Z1 יש יותר פירוט בספר שהוא קיבל באנגלית!! יש לציין שקניתי מהיבואן "דלתה פילם" ולא מיבואן פרללי שלחתי להם אי מייל אך הם מתעלמים!!! מה לעשות ? איך להשיג את הספר?

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  8. Started by D-M-X,

איפה אפשר למצוא דרייבר לumax dc astrapix 320s?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. 5-8-10 שניות f-3.2 אם טעיתי במשהו אז תאמרו לי תודה מראש [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 783 צפיות
  10. המצלמה: HP Photosmart 735 איך המצלמה? אני רוצה תגובות לשיפור אם יש...תודה!

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  11. יש ברשותי מצלמה (מאוד ישנה) : Premier DC1500. רציתי לדעת אם אפשר לעבוד עם כרטיס זיכרון (CF) של 128 מגה. במנואל כתוב רק עד 48 מגה, אבל אולי הענין לא מעודכן אז ליתר ביטחון אני שואל פה. האם יכולה להיות בFIRMWARE מגבלה כלשהי לזה? הענין קריטי משום שאם פותחים את האריזה של הכרטיס - אי אפשר להחזיר אותו במסגרת האחריות. תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  12. Started by benor,

לא משהו מיוחד כל כך [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  13. Started by D-M-X,

דוד של חבר שלי נוסע לטיוואן והוא אמר לי שהוא יכול להביא לי משם מצלמה בזול (ככה זה בטיוואן...) מישהו פה יודע בערך פי כמה יותר זולות שם המצלמות? אני מתלבט בין מספר מצלמות קומפקטיות: canon a520 casio z55 casio z40 olympus mju400 olumpus C450 מה מאלה הכי טובה? אם יש למישהו הצעה אחרת עד 2000 שח אני פנוי להצעות...

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  14. Started by Chevy,

השתעממתי בשעות הקטנות של הלילה אז החלטתי לצלם את השעון שלי Canon S50 + עדשה מגדילה (מאקרו של 4 ס"מ, עם אופציה לזום x3 תוך שמירה על מרחק מינימלי של 4 ס"מ). מצטער על הסט הארוך יחסית, התלבטתי בין 2 ו-3, מה יותר יפה. 1. Casio 4. תקריב של 3. 5. קרופ 100% של תמונהמס'3 1. 2. 3. 4. 5.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by shshmul,

מזל שהצלחתי בכלל להתקרב אליו [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אם מישהו שמכיר את המצלמה או נתקל בבעיה יכול לעזור זה יהיה אחלה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by stingeR-,

... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 934 צפיות
  18. Started by KoM,

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by eran1,

שלום לכולם. אבא שלי קיבל מצלמת וידיאו JVC GRD 33. עכשיו הציעו לו אפשרות לשדרג את המצלמה לאחרת בתוספת תשלום, נתנו לו 2 אפשרויות: 1. JVC GRD 250 בתוספת של 400 ש"ח. 2. HITACHI 550 בתוספת של 2000 ש"ח. נסתי למצוא ביקורות על המצלמו אבל לא ממש מצאתי ואני לא כל כך מבין במצלמות וידיאו אז ני מבקש עזרה לגבי למה כדאי ושווה לשדרג את המצלמות. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  20. שלום אני לא מבין כ"כ בתחום המצלמות הדיגיטאליות אלה יותר בתחום הפילים הטובים והישנים ( יש לי מצלמת רפלקס :) בקיצור, אחותי רוצה לקנות מצלמה דיגיטאלית בתקציב של עד 500 ש"ח ורציתי את המלצותיכם למצלמה טובה ככול האפשר במסגרת התקציב הזה. מחכה לתשובתיכם.

• 7 תגובות
    • 781 צפיות
  21. מה שכתבתי בכותרת. אני ממש לא מבין בעניין. שיהיה 128MB. (שיהיה זול כמובן).

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום, לפני מס' שנים חגגתי בר-מצווה והחלטתי לקנות מצלמה דיגיטלית. כנראה שעשינו סקרי שוק, וקנינו בלונדון את Kodak DC-4800 מאז עברו כמה וכמה שנים, ואני עדיין מתחרט על הקנייה הכ"כ יקרה, וכמעט שלא נגעתי במצלמה הזאת. http://www.kodak.com/global/en/service/products/ekn006609.jhtml?pq-path=10/3905/3915/683 מצלמה שאולי יש לה יכולות צילום טובות, אבל מאוד כבדה, מגושמת ולא נוחה. השנה החלטתי סוף סוף לקנות חדשה, ועכשיו אבא שלי נוסע לחו"ל, ואני צריך המלצות על מצלמות. אני מחפש מצלמה עם איכות טובה, לצילומים של משפחה, אירועים, חברים.. תמונות חובבניות רגילות. מה בעיקר אני מחפש שהיא תהיה קטנה, ושאני פשוט אוכל לתחוב אותה לכיס בג'ינס. וכבר ראיתי כאלה (של Casio), אבל הן בטח נורא יקרות... התקציב…

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  23. Started by PhP dUdE,

אל תדאגו אני לא משתמש בהם בשביל סקייטבורדינ קיבלתי אותם מחבר כי אני צריך אותם בשביל המכונת CNC ;D

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום לכולם, אני מעוניינת לרכוש מצלמת רשת איכותית אשר מסוגלת להפיק תמונות סטילס איכותיות ככל האפשר לצילום פנים. בחיפושים שלי מצאתי את ה logitech pro 4000 אבל לא ניסיתי אותה בפועל. האם מישהו מכיר אותה ויכול לחוות את דעתו? האם יש מצלמות מומלצות אחרות? מהם הפרמטרים החשובים אשר משפיעים על איכות התמונות שהמצלמה מפיקה? ממש זקוקה לעזרתכם, קרן

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  25. שלום! אבא שלי קיבל הצעה לקנות את המצלמה casio qvr51 ב-1450 ש"ח כולל 128 MB ונרתיק איכותי למלמה, בגלל שהוא קונה מהיבואן הראשי, וכאילו דרך החברה שלו או משהו כזה אז לפי מה שהבנתצי זה יוצא זילזול... רציתי לדעת עם זה שווה? בזאם היה רק את QVR61 ו QVR40 שזה דגם יותר מתקםד ודגם אחד פחות מתקדם אז חישפתי באתר השוואות אחר קצת פחות מוכר והכי זול שמצאתי היה ב-1595ש"ח ורק עם 32 MB זכרון (http://www.bazman.co.il/fourth_level.jsp?parentCatId=134&orderBy=3&catId=134&prodId=52_qvr51) הנה פרטים על המצלמה http://www.pixmania.co.uk/uk/uk/41425/p/Price--Casio--QVR51.html# אז מה אתם אומרים?<

• 3 תגובות
    • 819 צפיות

דיונים חדשים בפורומים