צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני לא מבין כמעט שום דבר בצילום. קראתי מדריכים שונים וכל מה שהבנתי זה שאני מעדיף HDD. חשוב לי שאיכות הצילום תהיה טובה, ושהעברת הקבצים למחשב תהיה נוחה. אשמח לקרוא הצעותיכם.
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש מצלמת וידאו שתתן את היחס הכי טוב של תועלת מול כסף ותספק את הצרכים כמובן. השימוש העיקרי של המצלמה הוא לצילום הרצאות לאינטרנט (יוטיוב וכו'). רוב הזמן אני מתכוון לצלם את עצמי ככה שהמצלמה צריכה לדעת לכוון את הפוקוס בצורה טובה מבלי שמישהו נוסף יכוון אותה. שימוש המשני שלה זה לצילום שיחות של אנשים בתנאים שונים, בעיקר רחובות באור יום. מידי פעם צילום לילה(לא חשוב במיוחד). אומנם לא נדרשת איכות גבוה במיוחד לסרטוני יוטיוב אם זה אפשרי בתקציב הייתי רוצה שהמצלמה תיהיה באיכות צילום HD. התקציב הרצוי הוא 2500 עם חריגות. אני מכוון שהמצלמה תשרת אותי הרבה מאוד זמן לכן יציאות נפרדות למיקרופון למשל יכולות להועיל מאוד בעתיד כאשר ארצה סאונד מקצועי יותר. בנוסף אני צריך ה…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום וחג שמח! כבר ימים שאני קורא סקירות ומאמרים באינטרנט, ואני פשוט לא מצליח להחליט- איזו מצלמה עדיפה יותר? PANASONIC LUMIX DMC ZS1 / TZ6 או PANASONIC LUMIX DMC ZS3/ TZ7 אתרים שונים סותרים לפעמים אחד את השני מה שעוד יותר מקשה על הבחירה: ב- TZ7 המסך גדול ואיכותי יותר.. אבל אור משתקף בו? ב- TZ7 ניתן לצלם וידאו באיכות HD.. שבכלל לא איכותית כל כך? ועל הפלאש, עוד אתר אחד הצליח לערער את בטחוני. אם מתעלמים לרגע מהמחיר, מה היתרונות של זה מול זה? ועל מה אתם ממליצים? ועוד שאלה כללית על העדשה- במאמר נפלא שקראתי בפורום נטען כי עדשה 28 מ"מ עדיפה על 35 מ"מ.. אז עדשה 25 מ"מ טובה עוד יותר על אחת כמה וכמה, נכון? תודה רבה לכם!
-
- 0 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום, אשמח לשמוע אם למישהו מכיר או מחזיק בידיו את המצלמה החדשה של סוני TX7. אשמח לחוות דעת. עניין נוסף - למישהו יש ניסיו ןעם רכישת ביטוח למצלמות מחו"ל באמצעות MACK? תודה
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש מצלמה קומפקטית, אני כנראה יקח את הPANASONIC TZ7 מה דעתכם היא מצלמה טובה? אני גם מעוניין לרכוש סוללה נוספת והבנתי שבגרסא החדשה אפשר להשתמש רק בסוללת פנסוניק מקורית..... מה חד בגרסא הזאת? והאם ניתן להוריד לגרסא ישנה יותר על מנת שהמצלמה תקרא סוללות מזוייפות ( שעולות כ10$ באיביי) מה היתרונות והחסרונות ואיך הפלאש במצלמה! בתודה!!!!
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
באתר של ישפאר מופיע דגם מצלמת וידאו CX105 אבל באתר של BIGBOX מופיע דגם CX115 http://www.bigbox.co.il/homepage.aspx?FolderID=1021&ProductID=19670&VariantID=19671 האם זהו דגם חדש מה ההבדלים בינו ל CX105 , לא מצאתי איזכורים שלו באף אתר ישראלי ומעט מאד בעולם
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=424482 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=725639 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=594517 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=713628 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=38820 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=737829
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
היי כולם, אחרי שנהרסה לי מצלמת ה-FineFix שלי, החלטתי שהגיע הזמן למצלמה חדשה, והפעם החלטתי שהקומפקטיות חשובה לי - אין טעם במצלמה טובה אם אתה לא יכול לקחת אותה איתך לטיולים ובילויים עם החברים בצורה פרקטית. אחרי שקראתי פה הודעות והמלצות ואף מספר ביקורות ב-dpreview, צימצמתי את הבחירה שלי לשתי מצלמות של פנסוניק ה-Z7 וה-DMC-TS1. ברור לי שההבדל המרכזי הוא שהאחרונה עמידה למים. אבל אני לא בטוח עד כמה העמידות הזאת שווה והאם השוני באיכות התמונה שונה משמעותית בין המצלצות. ברור לי שזה גם עניין הרבה של העדפה אישית - אבל למרות זאת, אני מעוניין לשמוע את דעתכם בנושא. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
הזמנתי לפני כמה שעות את הA590, ועכשיו ראיתי שיש גם את הFE-46 ב10 ש"ח יותר..והמפרט נראה בחלקו טוב יותר מזה של הקנון. אז השאלה שלי היא אם שווה להחליף בין המצלמות? תודה
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יכול לקבל אחת מהמצלמות הבאות בחינם: Canon PowerShot A560 Panasonic Lumix DMC-FX12 איזה מהן טובה יותר? מה לבחור? תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
SMX-K40 של SAMSUNG או DCR-SX30E של SONY תודה מראש למגיבים..
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום!! יש לי מצלמה מסוג jvc grd 85 ומה שקורה זה כך ךפני חודש חיברתי אותה למחשב דרך חיבור firewire שיש לי על המחשב והכול היה בסדר אך היום שאני מנסה לחבר אותה שוב למחשב המחשב אכן מזהה אותה אבל אני לא רואה את המצלמה בפועל כלומר בלוח התקנים מופיעה לי שהמצלמה עובדת כראוי אך כשאני נכנס לmovie maker על מנת להעביר את הוידאו שיש לי על הקלטת אני לא מצליח להעביר שום וידאו כי הוא לא מראה לי בכלל את המלמה שלי. למי שיש רעיון איך לעזור לי אני מאוד אשמח תודה מראש על העזרה. יש לי ווינדוס 7 וMovie maker גירסה 2.6 וכן התקנתי את כל הדרייברים של המצלמה ושל הכרטיס firewire כך שמי שחושב שאולי זאת הבעיה זה לא זה. יכול להיות שהבעיה היא גם במחשב עצמו או בכרטיס fire wire עצמו שמשהו לא בסדר ,בקיצר א…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לייקה כמובן עומדים "בציפיות" ומתברר (שוב פעם) שהקסם של לייקה הוא בעיקר סוביקיטיבי. הלייקה M9, מצלמת ה-FF הקומפקטית בעולם, האחרונה בשושלת ה-M שבלי סרקסטיות, הגיעה לשלמות ארגונומית, שוב פעם מפגינה אלקטרוניקה בינונית. ה-M9 קיבלה ציון נמוך משמעותית מכל מצלמות ה-FF הנמכרות כיום. בתכונות שנראות לי הכי חשובות למצלמה כמו הלייקה - טווח דינמי וצבעים - היא נופלת ממובילות קטגורית ה-APS-C (פנטקס K-x והניקון מהדור האחרון - D90/D5000/D300s), היא מציעה פחות טווח צבעים וייתרון זניח בטווח דינמי מרוב מצלמות ה-APS-C המודרניות האחרות (כולל ה-K20D המיושנת שלי). להזכיר שמדובר במצלמה הנושאת תג מחיר של 7000 דולר (+זמן המתנה ארוך) ועדשות שעולות מ-1000 ועד 10000 דולר... כל זה מאוד חבל, כי הלייקה M9…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, המצלמה שהייתה לי כבר 5 שנים(אולימפוס C-370 ZOOM) שבקה חיים ובקרוב יש למשפחתי כמה טיולים שכמובן אנחנו רוצים לתעד בצורה איכותית. מישהו מבין קצת במצלמות שיש כיום בשוק ויכול להמליץ לי על מצלמה שאפשר להכניס לכיס ותיתן תמונות טובות גם ביום וגם בלילה?(שלא יהיו מגורענות) שאלות הכרחיות מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 700-1,000 ש"ח אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? חברים, משפחה, בעיקר בתנאי חדר עם תאורה צהובה בנאלית. חשוב שתמונות בתנאי תאורה חלשים עם פלאש פנימי תצאנה לא מגורענות. כלומר, שהחיישן CCD יהיה כמה שיותר גדול. האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? אפשרי בהחלט, אך רק כאשר ארצה לצלם בחשיפה ארוכה. האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה?לא, אין צורך ב…
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אלו הדברים שאני צריך מהמצלמה: # מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? עד 1000 ש"ח, רצוי פחות # אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? אני קונה את המצלמה בשביל טיול של חצי שנה בדרום אמריקה - מתכוון לצלם הרבה נופים # האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). יכול להיות, אני לא יודע אם ייצא לי לצלם הרבה ללא פלאש או לא # האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא צריך חצובה # האם יש לך נכונ…
-
- 0 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אהלן, כרגע אני בעיצומו של חיפוש אחר מצלמה מתאימה. המטרה היא שהמצלמה תהיה קלה לשימוש ישר מהקופסא, כלומר שבהגדרה אוטומטית יתקבלו תוצאות טובות. רצוי גם שתוכל לצלם תמונות בקצב מהיר. זום אופטי גדול יהיה בונוס נחמד ודרושה גם יכולת צילום וידאו HD. בחיפוש עלו כמה אפשרויות. בעיקר פנסוניק FZ35 וקאנון SX20. המצלמה היא לצילום משחקי ספורט וגם של ילדים (כולל תינוק) וחלקם בתנאי תאורה לא טובים. מקווה שתוכלו לסייע לי בהחלטה. אגב זה טווח המחירים בארץ אבל את הקנייה עצמה אעשה בחו"ל. אם זה פותח לי עוד אפשרויות אשמח לשמוע.
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין למכור את המצלמה הדיגיטלית שלי אך איינני יודע באיזה מכיר... אז הנה הפרטים ואני מקווה שתוכלו לעזור לי קודאק איזי שר דגם: C743 7.1 מגפיקסלים 3X זום אופטי ו4X זום דיגיטלי כרטיס זיכרון SD אני מקווה שתעזרו לי למצוא מחיר הוגן על המצלמה ארד גונן
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מצלמת וידאו שעיקר שימושה יהיה צילום הבן שלי, כשחלק גדול מהצילום יהיה בתוך הבית. כמובן שאם אפשר הכי נוח זה מצלמה עם דיסק קשיח פנימי, אולם במידה וזה בא על חשבון איכות הצילום, אז אני מוכן לקנות אפילו מצלמת minidv אם איכות הצילום תהיה טובה יותר. התקציב שלי הוא עד 500 דולר ואני אקנה את המצלמה בארה"ב, אם יש צורך ניתן לחרוג מהתקציב. תודה רבה!!!
-
- 0 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניינת לקנות מצלמה דיגיטלית. המצלמה תשמש אותי בעיקר לטיולים, חברים, אירועים ושימושים אחרים סטנדרטיים. אני לא מקצוענית ולא נמצאת בתחום הצילום. הייתי היום בעיר והתייעצתי עם כמה מוכרים, וכרגע אני נוטה לקנות משהו של Canon. המוכרים אומנם אמרו לי ש-Canon יקרים בלי סיבה, אבל לחברה שלי יש מצלמה של Canon והיא ממליצה. מילאתי את השאלון למטה ואשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי לדגמים מומלצים. האם התקציב שלי בסדר? אוכל להוסיף עוד 100-300 שקלים אם זה שווה. תודה רבה שולמית מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1000 אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בעיקר באור יום, אבל לפעמים גם בלילה האם אתה מתכוון לצלם באור חלש …
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
לפני קניית המצלמה הנ"ל, רציתי לדעת לגבי צילום וידאו - מהו גודל כרטיס הזיכרון שכדאי לקנות? מהי נוחות/מהירות העברת הסרטים למחשב? האם יש דחיסה של הסרטים במצלמה (גודל ממוצע של סרטון בן 3 דקות ב-HD)? מהי איכות הסאונד? כמו-כן - האם איכות תמונות הסטילס מעולה או לא?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני הכל- אני לא מבין יותר מדי בנושא, והשימוש יהיה חובבני בלבד. הנקודות שהכי חשובות עבורי: 1. וידאו- לפחות 720/30P 2. עדיף איכות תמונה (מבחינת צבעים, טשטושים וכדומה) על רזולוצייה. מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1500 ש"ח אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בערך 60% אור יום האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא נראה לי האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא האם יש ל…
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
הי חברה. יש לי מצלמת פוג'י פיינפיקס S5600 עם כרטיס זיכרון 1 גיגה ואני זקוק לכרטיס גדול יותר. מצאתי את שני הכרטיסים הללו: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.18571 http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.13219 מישהו רואה מה ההבדל בנהם? אם אני קורא נכון את הטבלה הבאה, המצלמה שלי לא תומכת בכרטיסים מעל 2 גיגה, נכון? http://www.fujifilm.com/support/digital_cameras/compatibility/card/s/
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אני מתכנן טיול של בערך שנה למספר יעדים בעולם, רוצה מצלמה שתתפוס את החוויות האלה בצורה הטובה ביותר כרגע יש לי את ה קאנון a1000is ברמה הכללית אחריי טיול לתאילנד אני דיי מרוצה ממנה אבל בתמונות חשוכות יש לה אפס יכולת ההגדרות האוטומטיות שלה איומות ולהגדיר אותה ידנית זה סיוט אז פספסתי המון רגעים עם תמונות לא מוצלחות מה שחשוב זה שהמצלמה תהיה קומפקטית ונוחה לנסיעה בתיק קטן וכאלה לא כבדה מדיי ולא עדינה מדיי כרטיסי זיכרון כבר יש בשפע אני חושב על בסביבות ה 1500 שקל? אם אפשר להוציא משהו ברמות שאני מבקש יותר בזול זה יהיה טוב וידאו לא חשוב כמעט בכלל.
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מתעניין במצלמה הזו ורציתי לשאול למי יש אותה ואו יכול לתת המלצה.. תודה מראש אוריה
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
היי! אני מנסה לצרוב דיסק עם קבצי MPG. צרבתי את הדיסק בתור VIDEO CD וזה נצרב רק יש בעיה אחת.. הקבצים פועלים ללא קול..איך אני יכולה לשנות את סוג הקובץ או לגרום לקול לעבוד? האם יש תוכנת עריכה מסוימת שתומכת בקבצים מסוג זה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-