עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by J0n1,

יש לי חצובה שבמקור היא לפרוז'קטור, משהו מסיבי ויציב. יש לה בורג 1/4 רגיל בקצה, האם אפשר לרכוש ראש כדורי מאיפשהו ולחבר לה? כדי שאני אוכל להטות את המצלמה לצדדים ולמעלה/למטה... תודה

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  2. Started by הגיימר,

מבקש עזרה מחברי הפרום אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג את חבילת המפות לGPS של המצלמה . המפות אמורות להיות בדיסק בבאנדל אך הוא נאבד לי אשמח לעזרה !

3. Started by Mr.Pepo,

אהלן אני אשמח לקבל המלצה למצלמה בייתית, לצילומי סטילס ווידאו (אם אפשר באיכות HD) הדגש בעיקר על צילומי סטילס, צילום וידאו הוא בגדר בונוס כך שניתן לתת את כובד משקל ההחלטה לצילומי סטילס. דגשים: איכות בנייה, זמן סוללה ארוך וקומפקטית ככל הניתן. התקציב כאמור עד 500 דולר או 2000 שקלים לצורך העניין.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by icebreak,

http://www.worth1000.com/tutorial.asp?sid=161116

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  5. המצלמה מיועדת לאחותי אני רוצה שיהיה לה אפשרות לצלם ב1080P ומספיק שטח אכסון -כי זאת מצלמה שיכולה לשרת אותם גם 10 שנים במקרה שתחזיק לא צריך דברים מיוחדים כי הם לא צלמים מקצועים ואני לא רוצה לקנות סתם לפי מפרטים כי אני לא מבין גדול בתחום בתודה לעוזרים -קרירין

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  6. Started by M.K16,

שלום לכולם... קניתי לא מזמן מצלמה חדשה. CANON SD790. מצלמה ממש מעולה. אבל יש בעיה שאני לא יודע איך לפתור אותה. כשאני רוצה להעביר וידאוים שצילמתי המחשב כל הזמן נותן לי את ההודעה "התקן המצורף למערכת אינו פועל" ושאני מנסה להעביר דרך התוכנה של CANON זה רושם לי "THE CAMERA HAS BEEN DISCONNECTED" תמונות אני עוד מצליח להעביר. הצלחתי להעביר איזה 2 וידאוים. אבל זהו. מאז לא. איך פותרים את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  7. Started by bezadon,

אני ממש לפני הזמנת המוצר הזה. דבר אחרון אני צריך לדעת - איך צריכת החשמל שלה? פשוט זו מצלמה שמגיעה עם בטרייה נטענת ייחודית, כך שאם אני נתקע פתאום , אני לא יכול להכניס לתוכה בטריות אצבע רגילות. אז לחבר'ה שמשתמשים במצלמה הרבה זמן (ובגלל זה לא שאלתי את זה בת'רד של aviko ), מה אתם אומרים? איך הצריכת חשמל שלה? חסכסנית ? והאם הבטריה מספיקה להרבה זמן. תודה מראש .

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  8. היצרנית הסינית מציגה את ה-Yi Action Camera 2 שלה, אשר מתיימרת להיות אלטרנטיבה לדגמים היקרים ביותר של GoPro המפורסמת, בפחות מחצי העלות עוד לא הספקנו לסיים את התרשמותנו מפאבלט ה-Mi Max הענק שלה, והנה נראה ששיאומי שוב כאן בכדי להפתיע אותנו ולעשות את מה שהיא מתמחה בו – לנפץ את הסטנדרטים של השוק, לפחות בכל הנוגע למחיר. המוצר שינסה לעשות את זה כעת הוא מצלמת האקשן הקומפקטית החדשה של תת המותג Xiaoyi, אשר נקראת Yi Action Camera 2 4K (לא להתבלבל עם מצלמת ה-Yi Home Camera 2 הביתית המקוונת שהושקה לפני כמה חודשים) ונראית כמו מתחרה מרכזית עבור ה-GoPro Hero 4 Black, אשר מתומחרת נכון להיום בכ-450 עד 500 דולרים. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%90%D7%A4%D7%A9%D7%A…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by benor,

דוד שלי מעוניין לקנות , מצלמה בעלת זוום ארוך עד לתקציב של 2000 שקלים. הפונקציות הידניות, לא מעניינות אותו (חשוב שהמצבים האוטומטיים יהיו טובים). 3 - 4 מגה פיקסלים יספיקו לו, חשוב שהתמונות יצאו טוב ולא יצטרכו תיקון תמונה רציני בפוטושופ הוא לא יתעסק עם זה... לכן אני שולל מראש את S1. הוא חשב על ה- Minolta Z6 , אבל לפי מה שהבנתי האיכות בנייה שלה לא טובה כ"כ ויש לה כל מיני בעיות גרעיניות. מה שאני חושב להציע לו לבדוק: Fujifilm FinePix S5600/S5200 Olympus C765

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  10. Started by eladh16,

שלום כמו שאתם יודעים כבר, יש לי את המצלמה SX1 IS האם אפשר לדעת איכשהו את הרגישות חיישן שהמצלמה צילמה בסירטון מסוים? כלומר, עכשיו צילמתי עם המצלמה בחדר עם תנאי תאורה דיי גורעים, ובסירטון יש הרבה רעשים עקב שהמצלמה צילמה ברגישות ISO גבוהה. האם ניתן לדעת ע"י איזה תוכנה או משהו אחר את ה ISO של הסירטון? תודה

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  11. שלום, אני מחפש מצלמה קומפקטית לצילום ביתי, אחרי שהסתובבתי קצת בזאפ המצלמה של קסיו הזו נראתה לי מתאימה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=592786 Casio Exilim EX-Z8 הרצתי חיפוש בגוגל , ולא מצאתי יותר מידי ביקורות ונתונים. מבחינת נתונים היא נראת לי מתאימה בול כי היא לא כבדה ולא יקרה במיוחד. אבל עדיין אני חושש לקנות מבלי לקבל אישור כדי של אפול... מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  12. שלום לכולם אני לא מבין הכי גדול במצלמות אבל אני מחפש מצלמה טובה וזולה אני מחפש מצלמה דיגיטלית ללא וידאו אבל שתהיה טובה. מה דעתכם על המצלמה Pentax OPTIO 30 ?? תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  13. Started by avivlyaviv,

שלום. איזה מבין 3 הדגמים יותר טוב? DSCT300Sony DSCT500Sony DSCT700Sony בעיקרון לפי מה שראיתי הם כולם די דומים. אז מה ההבדל? חשוב לי בעיקר שתיהיה סוללה חזקה. אני בקטע של סוני כי אבא שלי מסדר הנחה. האם יש עוד דגמים מומלצים של סוני במחיר הזה (עד 1500)? חשוב כמו שאמרתי סוללה, לא חייב קומפקטית אבל נראה לי שמצלמה דמוי SLR זה ממש הכרחית.... המצלמה לשימוש ביתי, חשוב לי מייצב תמונה טוב, ושיהיו צבעים עשירים וחדים מחכה לתשובות בהקדם. תודה

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  14. שלום לכולם אני מחפש המלצה למצלמה קומפקטית שמיועדת בעיקר עבור אחותי (בת 16) אבל תשמש גם את שאר המשפחה. כרגע יש לנו את ה Ricoh R1, מצלמה חביבה אבל הגיע הזמן לחדש. המצלמה מיועדת לשימוש כללי חובבני, כמו טיולים שנתיים/משפחתיים, קצת בביה"ס, בבית וכו'. חשוב שתוציא תמונות כמה שיותר טובת במצב אוטומטי, מכיוון שהיא תהיה בעיקר בידיים שלא מבינות כלום בצליום, אבל גם אפשרויות שליטה ידניות יהיו אופציה נחמדה כתחביב. משיטוט בפורום חשבתי על מצלמות כמו ה R7 של ריקו או ה TZ3 של פנסוניק, או מהדגמים החדשים יותר R8 וה TZ4\TZ5. אין לי בעיה לחכות קצת לדגמים חדשים אם הם באמת שווים את זה. על מה אתם ממליצים? תודה רבה! נ.ב אני חוזר הביתה (מהצבא) רק בעוד שבועיים ככה שמה שלא יכתב היום אני אוכל לקרוא ול…

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  15. שלום לכולם, אחרי שכבר סגרתי על איזה מצלמה אני הקנה (CANON A710) , הגיעה הזמן על בחירת חנות/אתר לקנייה ממנו. אני מחפש אתר מקצועי, אמין, וטוב ,ואם אפשר, שלא שוחט במחירים לקנייה ממנו. אתר שמתמחה במצלמות/צילום, ולא אתר שמוכר בין השאר מצלמות, אלה, אתר מקצועי שזה ההתמחות שלו. למישהו יש המלצות לאתר טוב? עדיף מניסיון. שמעתי על www.camer4less.co.il, איך הוא? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  16. שלום. יש לי Canon EOS 888 וחשקה נפשי במצלמה דיגיטלית. אז חשבתי למכור אותה מהסיבה שאני לא יודע להוציא ממנה את המקסימום, וגם אם אני ארצה אני לא אשקיע במצלמת פילם, אני רוצה להשתדרג לעולם הדיגיטלי. יש לה עדשת Canon 38-76mm 0.58/1.9ft ופילטר שמש עם מכסה (אם זה מוסיף משהו) העלתי מודעה ביד2 אתמול בלילה והיום בבוקר התקשר אלי מישהו, אמרתי לו שאני בינתיים לוקח הצעות מחיר אז הוא הציע 1000 שקל. קיצר רציתי לדעת בכמה שווה לי למכור את המצלמה, ואיפה כדאי לפרסם... ואולי יש מקום שיאפשר לי לעשות טרייד אין? תודה!

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  17. שלום, אני מחפש תוכנה לצפיה בתמונות ממצלמה דיגיטלית, שכאשר אני נמצא עם הסמן של העכבר מעל תמונה מסוימת (כ0.5 שנ'), אז התמונה מוגדלת אוטומטית במין חלון POP-UP, ללא צורך בקליק על העכבר. ראיתי תכונה כזאת ב-ACDSEE PRO 2, אבל אני מחפש תוכנה פחות כבדה. תודה

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  18. Started by h_yoav,

שלום חברה אני מחפש מצלמת וידאו שתהיה קטנה איכותית שתקליט על קלטות ולא על הרד דיסק או מדית dvd שיהיה לה מיקרופון טוב והכי חשוב שתהיה לה כניסת av בשביל שאני יחבר לה מצלמה שמתחברת לקסדה והיא תוכל להקליט את זה. פחות מעניין צילום טוב בחושך כי כמעט כולם אם לא כולם יהיו באור וחשוב שמתי שיהיו תנועות מהירות התמונה לא תמרח תודה יואב

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  19. Started by yossitehila,

אני מעונין לקנות מצלמה דיגיטלית לשימוש ביתי חובבני אני רוצה מצלמה שלא תיהיה קטנה מידי ושתיראה כמו המצלמות של פעם עם עדשה. התקציב שלי הוא בערך 1600-1800. אני קונה באילת ככה שזה יוצא יותר זול. הייתי רוצה עזרה בבחירת המצלמה

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  20. לתוכנה קוראים ACD fotoslate 3 תוכנה מצויינת! זהו.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אחרי חיפוש והשוואה קלה באינטרנט אני מתלבט בין המצלמות הבאות לטיול ארוך בדרום אמריקה (לכן צריך מצלמה שתכנס לכיס) : sx230 של קאנון Sony W650 או הניקון coolpix S6300 יש לי ידע בסיסי בצילום (לא מקצוען אבל לא חובבן) ואשמח לאפשרויות מתקדמות יותר - לכן אני נוטה לכיוון הקאנון. התקציב כמו שהבנתם הוא סביב ה-900 שקלים (סוללה ספייר ונרתיק יגיעו מאיביי) מה דעתכם ? יש הצעות אחרות ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by debir,

סוף סוף לאחר הרבה בירורים וקריאת ביקורות ברשת קניתי את המצלמה canon sx230 , היה חשוב לי מאד להוציא תמונות חדות במיוחד גם בתנאי תאורה קשים (בתוך הבית) גם במצב אוטומטי, בו אני מצלמת ברוב הזמן. אתמול קיבלתי את המצלמה והתאכזבתי קשות - התמונות בבית לא חדות, בחלקן יצא לי צל מאחורי הילדים ובהגדלה יצאו מגורענות. יש לי מס' שאלות: 1. האם אני עושה משהו לא בסדר? לכאורה הרזולוציה עמדה על הגבוהה ביותר, ואין מידי הרבה הגדרות לאוטומטי. 2. מבחינת החנות, אם אני לא מרוצה מהמצלמה יש אופציה כזו אחרי יומיים שלושה, שאני מצלמת בה להחזיר לחנות ולהחליף למצלמה אחרת? 3. האם אתם מכירים את הדגם של המצלמה sony hx9v? לחברה יש אותה והיא מדהימה אלא שאין להשיג אותה היום בשוק רק את המתקדמות יותר 10,…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by chofim,

לפני קניית המצלמה הנ"ל, רציתי לדעת לגבי צילום וידאו - מהו גודל כרטיס הזיכרון שכדאי לקנות? מהי נוחות/מהירות העברת הסרטים למחשב? האם יש דחיסה של הסרטים במצלמה (גודל ממוצע של סרטון בן 3 דקות ב-HD)? מהי איכות הסאונד? כמו-כן - האם איכות תמונות הסטילס מעולה או לא?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. טוב, קודם כל חוות דעת כללית על המצלמה תעזור לי להחליט.. ואיך היא בצילומי בהם התאורה גרועה או צילומי לילה? כי למצלמה שיש לי עכשיו ממש קשה איתם.. והאם למישהו יש הצעה למצלמה יותר טובה עד 1700~ (לא כולל כרטיס זכרון ובטריות+מטען) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  25. Started by D-M-X,

http://www.geekstuff4u.com/specialorders.php

• 0 תגובות
    • 774 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.