עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by DOBI123,

סוני Cyber-Shot עולה כשליש פחות עם קונפיגורציה דומה ולכן שאלי: מה ההבדל בין הסדרות הגורם להבדל כה גדול במחיר? SUPER STEADYSHOT DSC-W80 עולה למעלה מ1300 ואילו Cyber-Shot DSC S730 עם נתונים דומים עולה רק 700 ש"ח ו Cyber-Shot DSC W110 עולה 1000ש"ח בלבד כולל 1 גיגה וקורס צילום

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  2. Started by psychuil,

ראיתי שיש כמה גרסאות של הפלאש, אחת לניקון, אחת לקאנון וכיוב'. כשאני קונה, אני חייב בהכרח אחת לפנטקס או שזה onesize fits all?

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  3. Started by MODY69,

שלום רב, אני צריך מצלמת רשת לפרוייקט כלשהו. דברים חשובים בה: 1) רזולוציה כמה שיותר גדולה (ולא בעזרת אלגוריתמים מפגרים). 2) FPS- כעיקרון מספיק 30 ואולי אפילו פחות. 3) היעוד של המצלמה הוא לזהות אור של לדים בצורה די מדוייקת (את מיקומם). שמתי לב לתופעה מעצבנת במצלמות רשת- הופעת הילה די גדולה סביב הלד כאשר מצלמים אותו- אז אם אפשר, שהמצלמה תהיה כזאת שלא תראה את ההילה הזאת. אבל גם אם היא מראה- לא נורא- נתגבר על זה בעזרת עיבוד תמונה תודה מראש, MODY69

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  4. שלום רב, מהי מהירות כרטיס הזיכרון הנדרשת בכדי לצלם סרטון לא מקוטע ברזולוציה המירבית במצלמה הנ"ל? האם X100 יספיק או שיש צורך בכרטיס במהירות של X200? בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  5. Started by DeadByDawn,

מה בעצם קובע את איכות התמונה?? כמה שיותר מגה פיסקל ?? לא ככ נראה לי,כי יש לי לדוגמא (אין לי משהו אחר כדי להמחיש) מכשיר סלולארי,עם 1.3mpx ... ועוד אחד אחר עם 1.3mpx ובשני האיכות היא פשוט מדהימה ,רואים יותר חלק,וברור יותר,התמונות טובות יותר. בקיצור,גורם לי לחשוב שחדות ואיכות תמונה (בלי קשר לרזולוציה),זה לא התפקיד של כמות \גודל המה שזה לא יהיה (מגה פיסקל).

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  6. Started by PyroGhost,

זהו המשך לסט הקודם מהים.. בדרך לים עברנו בכמה מקומות, צילמתי בכל הזדמנות שהייתה לי, הרי לכם חלק מהתוצאות : ותמונה שאני לא סגור על השם שלה, אבל נכון לעכשיו היא קיבלה ממני את השם : Memories From The Past, אם למישהו יש הצעות אחרות אני אשמח לשמוע ( באנגלית רצוי ). תודה מראש לכל המגיבים, יוסי.

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  7. אני מחפש מצלמה בתקציב של עד 1200 ש"ח שתופעל על סוללות AA ותהיה קטנה מספיק כדי שיהיה נוח להכניס אותה לכיס של מכנסיים צבאיים. אשמח להצעות. שנה טובה ומתוקה.

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  8. Started by rafiei,

שלום. יש ברשותי כיום מצלמה S600 של סוני, שאני לא ממש מרוצה ממנה. מה שאני מעוניין זה מצלמה עם חיישן גדול מספיק שיוכל להפיק לי תמונות איכותיות עם עומק שדה רדוד. שמעתי ביקורות טובות על FUJI6500 שזה גבול התקציב שלי גם (כ1500 ש"ח), אך שמעתי שהחסרון שלה הוא זמן ארוך בין תמונה לתמונה. מעבר לכך היא מצלמה גדולה מאוד,משהו שלא הכרתי עד עכשיו ואני מקווה שלא אצטער על הגודל.. השאלה היא,האם מישהו מכיר מצלמה אחרת במימדים קטנים יותר שיכולה להפיק לי תמונות איכותיות עם עומק שדה רדוד גם כן, מיייצב תמונה במידה ויש זום גבוה... תודה!

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  9. Started by Rocket_Pool,

^

• 7 תגובות
    • 680 צפיות
  10. Started by hofshi,

שלום, אני חדש פה בפורום, ואני לא בטוח אם זה המקום הנכון, אבל אם כן, אשמח לחוות דעת שלכם על התמונות הבאות, ואשמח להצעות לשיפור: תל אביב בתמונות תל אביב בסיבוב השתקפויות בתל אביב

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  11. Started by STi,

שלום חברים, אני מחפש המלצה למצלמה דיגטלית קומפקטית ואמינה, ראיתי מצלמה מצויינת אבל התאכזבתי בגלל חיסרון אחד, אין קול בצילום וידאו, המצלמה היא olympus ef-170 סה"כ ממש אהבתי אותה, יש לה איכות טובה, אני רוצה המלצות אם מישהו יודע על אולימפוס דומה במחיר כזה, עם תמיכה בקול. לא חייב אולימפוס, אבל בגלל שיש לי אחת אני יודע שהיא מעולה

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  12. ערב טוב כולם, קרובת משפחה שלי ביקשה ממני עזרה בבחירת מצלמת וידאו דיגטלית והרבה זמן לא התעסקתי בתחום כך שאני חושש שאני לא מספיק בעניינים. אשמח לשמוע המלצות שלכם בעניין, התקציב הוא בין 2500 - 3000 ש"ח. אשמח אם תמליצו לי על משהו לפני יום שלישי כדי שהיא תספיק לקנות את המצלמה לפני יום כיפור :-\ תודה מראש

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  13. Started by KoM,

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  14. שלום, אני מעוניין לפנק את עצמי במצלמה דיגיטלית חדשה. הסכום שאני מעוניין להשקיע הוא 300$ גג. כרגע יש לי NIKON COOLPIX 5600 שאני מאוד מרוצה האיכות התמונות שהיא מוציאה אבל אני רוצה לשפר ולהתקדם.. המלצות?

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  15. זה שהיא מתחממת פשוט הפריע לי נורא ואפילו קצת כאב,בשירות לקוחות אמרו לי שככה זה ולי אישית זה הפריע,איזו מצלמה אחרת אתם ממליצים לי עד 1800 שקל, אפשרות לטיפה יותר יקר. שיהיה אפשר לעשות זום בזמן הסרטת ווידיאו. מה לגבי קאנון SX100 IS?

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  16. מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? סה"כ בין 400 ל1000 אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בעיקר אנשיםאו פעילויות אולי ספורט וקצת נוף... בעיקר באור יום או בחדר האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא אין סיבה מיוחדת למה דווקא באור חלש... נראלי זה לא צריכה להיות תכונה עיקרית האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא... אין לי חצובה האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין …

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  17. Started by zvkel,

אין לי בכלל מצלמה דיגיטלית (אני צילמתי אבל המצלמה לא שלי) ככה שכל מני עצות לשיפור ותיקון לא ממש יעזרו לי פשוט רציתי לשתף אנשים בתמונה הזו [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  18. Started by ALÞHA,

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  19. Started by damti1234,

שלום, קיבלתי את המצלמה לפני שבוע, ויש לי מס' שאלות: 1.מישהו מכיר מדריך בעברית באינטרנט למצלמה? 2.התקנתי את הדיסק שמקבלים עם המצלמה ויש אפשרות Register והם דורשים שם Serial number , איפה אני מוצא אותו? 3.בנוסף הזמנתי את הכרטיס הבא: http://www.fotofilm.co.il/page.php?product=1750&from_category=253 רציתי לדעת איך אני יודע שהוא לא מזוייף? ( ראיתי בפורום על דיון נעוץ של זיופים ) תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  20. Started by benor,

גבעת אולגה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  21. שלום רב, ברצוני לקבל המלצה על מצלמה בעבר סבתי. על המצלמה להיות קומפקטית, אך הכי חשוב שתהיה קלה לתפעול. את המצלמה ארכוש בחנות "ממשית" בארצות הברית, ורצוי שהיא תהיה זמינה ברשת גדולה (כמו best buy). עניתי על השאלון, למרות שרוב השאלות בו לא רלוונטיות: המצלמה צריכה להיות לשימוש כללי, ואפשר להתפשר על הכל לטובת קלות התפעול. * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? עד ל 250$ * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? כללי * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). כנראה שלא * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש ע…

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  22. תקציב עד 700 ש"ח דיגיטלית לצילומים מהירים וכמה שיותר איכותית לצערי זה התקציב אין לי יכולת להשקיע יותר.. תודה רבה לעוזרים משהו שמצאתי s5700 מחודשת של fujifilm http://www.getit.co.il/Prod/41657/ 7.1 מגה פיקסל היא טובה?

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  23. היי חברה, אני חדש בתחום הצילום. למעשה, עד עכשיו לא עסקתי בו בכלל, ואני מעוניין להתחיל בכך. אני מעוניין ב-2 המלצות במחיר של 700 ש"ח (אפשר לחרוג ל-800 אם זה שווה את זה...) - מצלמה דיגיטלית לצילום (נופים, וכו'), ומצלמת וידאו דיגיטלית (כן, לצילום סרטים קטנים שאני הולך לתסרט בקרוב). כן כן יש לי הרגשה שזה זול מדי למצלמת וידאו אבל אני חדש אז אל תקטלו אותי ;D בכל אופן... אני צריך שהמצלמה תהיה איכותית, האיכות היא חשובה לי, וגם הנוחות שלה. אני הרי מתחיל. אני פונה אליכם כי אני יודע שאתם תותחים, ויש לכם ניסיון בתחום - וזה מה שחשוב. תודה!!

• 9 תגובות
    • 678 צפיות
  24. אהלן אנשים אני חדש בפורום, רציתי לשאול איזו מצלמה כדאי לי לקנות? בתכלס אני רוצה מצלמה שאני יוכל לקחת איתי לכל המקום וגם מצלמה משכללת כזו שאפשר לעשות צילום לילה כזה.. כמו הקטע הזה עם האורות של המכוניות יש גם איזה קטע עם מצלמות שמכוונים אותם לשמים לאיזה 30 דקות ורואים את הזתזוזה של הכוכבים שזה ממש מגניב!! הקיתר מה כדאי לקנות? אני עכשיו חוסך כסף למצלמה... תודה רבה [move][/move]Joey Tribbani

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  25. Started by x-boy_24,

שלום לפני כמה ימים קניתי לאח שלי הקטן את המצלמה הזאת http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2560210 קניתי אותה במכירה פומבית לא מהאתר הזה קניתי אותה ב400 שקל ורציתי לדעת אם היא שווה את זה היא 2 מגה פיקסל הנה תמונה צילמתי את זה ברזולוציה נמוכה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 678 צפיות

דיונים חדשים בפורומים