עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. יש אצלי בבסיס בשקם מצלמה דיגיתלית 6 מגע פיקסל ב300 שקל!!!!! צילמתי תמונה ואם מישהוא יכול לעזור לי בלגלות מה החברה והדגם כדי לדעת מה הקאץ'. התמונה מצורפת [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 705 צפיות
  2. אהלן חברימוס, יש לי canon S2IS אין לה הוטשו לכן פלאש חיצוני אמלי יצטרך להיות סלייב עם בראקט יש למישהו המלצות? כמו כן אני מחפש איפה אפשר לקנות לה מתאם לפילטרים... תודה

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  3. Started by rafiei,

שלום. יש ברשותי כיום מצלמה S600 של סוני, שאני לא ממש מרוצה ממנה. מה שאני מעוניין זה מצלמה עם חיישן גדול מספיק שיוכל להפיק לי תמונות איכותיות עם עומק שדה רדוד. שמעתי ביקורות טובות על FUJI6500 שזה גבול התקציב שלי גם (כ1500 ש"ח), אך שמעתי שהחסרון שלה הוא זמן ארוך בין תמונה לתמונה. מעבר לכך היא מצלמה גדולה מאוד,משהו שלא הכרתי עד עכשיו ואני מקווה שלא אצטער על הגודל.. השאלה היא,האם מישהו מכיר מצלמה אחרת במימדים קטנים יותר שיכולה להפיק לי תמונות איכותיות עם עומק שדה רדוד גם כן, מיייצב תמונה במידה ויש זום גבוה... תודה!

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  4. Started by ejal,

שלום. מדובר במצלמה שבקישור המצורף. אשמח לחוות דעת ו.או להמלצותשונות במסגרת מחיר דומה. http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/5591978/Trail/searchtext%3ESAMSUNG+L313.htm תודה מראש וחג שמח.

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  5. Started by moses_23,

מישהו מכיר את החברה? האם הזיכרונות שלה טובים? קניתי 1 GB עם אחרויות לכל החיים... האם זה היה שווה?

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  6. Started by sagi5,

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  7. שלום, אני מעוניין לפנק את עצמי במצלמה דיגיטלית חדשה. הסכום שאני מעוניין להשקיע הוא 300$ גג. כרגע יש לי NIKON COOLPIX 5600 שאני מאוד מרוצה האיכות התמונות שהיא מוציאה אבל אני רוצה לשפר ולהתקדם.. המלצות?

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  8. Started by malcolmx9,

לפי ההצעה שהבאתם לי, אני הולך לקנות מצלמה דיגיטלית Canon A60. אני רק מנסה לארגן את יתרת הכסף ע"י מכירת חלי חומרה...מהמחשב שלי. רק מישהו הציע למכור לי את המצלמה (יד שנייה)... ציטוט שלו: אתם אומרים שהיא יותר עדיפה? ובכמה הוא צריך למכור לי אותה אתם חושבים? היא יד שנייה

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  9. Started by STi,

שלום חברים, אני מחפש המלצה למצלמה דיגטלית קומפקטית ואמינה, ראיתי מצלמה מצויינת אבל התאכזבתי בגלל חיסרון אחד, אין קול בצילום וידאו, המצלמה היא olympus ef-170 סה"כ ממש אהבתי אותה, יש לה איכות טובה, אני רוצה המלצות אם מישהו יודע על אולימפוס דומה במחיר כזה, עם תמיכה בקול. לא חייב אולימפוס, אבל בגלל שיש לי אחת אני יודע שהיא מעולה

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  10. Started by benor,

פה פעור אני אראה לך מי כאן הבוס מחכים לשופט קובעים את החוקים

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  11. Started by Rocket_Pool,

^

• 7 תגובות
    • 704 צפיות
  12. שמתי לרגע בצד את עניין דגמי מצלמות הווידאו, ע"מ להבין משהו בסיסי יותר, וזאת מכיוון שלחלק מהמצלמות יש פערי מחיר גדולים בין הארץ לחו"ל (לעיתים כמעט 100%). להבנתי, לאחר קריאה בפורומים שונים : אין בעיה לערוך חומר NTSC במחשב, כאשר מדובר בצפייה בפלזמה/LCD, אין בעיה לראות חומר שצולם ב NTSC (ואפילו בחלק מטלויזיות ה CRT) ולרוב המכשירים כיום (נגני DVD וכו'), ואפילו ישנים יחסית, אין בעיה לנגן NTSC, כלומר, אם אני משתמש במסרטת NTSC, אין בעיה לערוך את החומר, לייצא אותו ל DVD ולנגן אותו ב DVD שמחובר לפלזמה/LCD. הבעיה שקראתי עליה עד כה היא כאשר מעוניינים לערוך חומר ממספר מצלמות, כאשר מצלמה אחת היא NTSC והשניה היא PAL (למשל), ואז תתכן בעיה. אשמח לדעת האם הנ"ל מדוייק, והבעיה היחידה היא ערי…

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  13. Started by Lost Spirit,

צילום נוסף שלי מלפני הרבה זמן (25.7) אקסיף: f/16 1/60 100ISO [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  14. Started by eh50,

אז ככה... יש לי מצלמה אולימפוס, דגם: fe-115 ואין לי דרייבר בשבילה... מה לעשות?? פליז תעזרו לי..

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  15. Started by LRa,

בשביל תמונות מקרו מ 10-15 סנטימטר ותמונות פורטרט? תודה

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  16. אני מחפש מצלמה בתקציב של עד 1200 ש"ח שתופעל על סוללות AA ותהיה קטנה מספיק כדי שיהיה נוח להכניס אותה לכיס של מכנסיים צבאיים. אשמח להצעות. שנה טובה ומתוקה.

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  17. Started by DOBI123,

סוני Cyber-Shot עולה כשליש פחות עם קונפיגורציה דומה ולכן שאלי: מה ההבדל בין הסדרות הגורם להבדל כה גדול במחיר? SUPER STEADYSHOT DSC-W80 עולה למעלה מ1300 ואילו Cyber-Shot DSC S730 עם נתונים דומים עולה רק 700 ש"ח ו Cyber-Shot DSC W110 עולה 1000ש"ח בלבד כולל 1 גיגה וקורס צילום

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  18. רציתי לבדוק אילו זכרונות טובים קימיים במחיר לא גבוה וגם סוללות נטענות למצלמה kodak c300... והאם שקונים זיכרון יש אפשרות שהזיכרון שבא עם המצלמה יהיה יחד עם זה שאני אקנה? ---------------בשביל מי שלא הבין--------------------- כלומר יש במצלמה זיכרון של 16 ואני רוצה להוסיף עוד 256 אז אני יכול להוסיף את ה256 למצלמה ככה שיהיה לי 272 מגה זיכרון במצלמה? (16+256=272)

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  19. Started by PyroGhost,

זהו המשך לסט הקודם מהים.. בדרך לים עברנו בכמה מקומות, צילמתי בכל הזדמנות שהייתה לי, הרי לכם חלק מהתוצאות : ותמונה שאני לא סגור על השם שלה, אבל נכון לעכשיו היא קיבלה ממני את השם : Memories From The Past, אם למישהו יש הצעות אחרות אני אשמח לשמוע ( באנגלית רצוי ). תודה מראש לכל המגיבים, יוסי.

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  20. Started by R0tem1,

עריכה: כנראה שנכניסת USB הספציפית שהכנסתי אלייה את המצלמה הייתה דפוקה ניסיתי אחת ארת ואין בעיות.. מוזר תמיד אני משתמש בה ורק עכשיו היא עשתה בעיות מוזר תודה בכל מקרה אפשר לנעול!! בקרוב תמונות!

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  21. Started by yuvalg,

האם מישהו נתקבל כבר בביקורת רצינית ומקיפה על המצלמה?

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  22. הכל בכותרת, מחפש מצלמה דיגיטאלית טובה עד המחיר הנ"ל, שתתן תמורה שווה למחיר (=

• 9 תגובות
    • 702 צפיות
  23. Started by J.allmighty,

היי כאשר אני מבקש להקליט סרט עם המצלמה זה עוצר אוטומטית אחרי 3 דקות בדיוק של הסרטה קניתי זיכרון יותר גדול - 256 ועדיין עוצר אחרי 3 דקות, איפה אני יכול להגדיר לו להשתמש בכול הזיכרון ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  24. ערב טוב כולם, קרובת משפחה שלי ביקשה ממני עזרה בבחירת מצלמת וידאו דיגטלית והרבה זמן לא התעסקתי בתחום כך שאני חושש שאני לא מספיק בעניינים. אשמח לשמוע המלצות שלכם בעניין, התקציב הוא בין 2500 - 3000 ש"ח. אשמח אם תמליצו לי על משהו לפני יום שלישי כדי שהיא תספיק לקנות את המצלמה לפני יום כיפור :-\ תודה מראש

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  25. Started by סלמאן,

שלום. קיבלתי לפני כמה ימים מצלמת H5 של סוני, עם המצלמה מגיע מטען לסוללות ושתי סוללות נטענות "2500 mAh". השאלה שלי היא שהאם אני יכול להטעין שתי סוללות נטענות שיש לי "GP 1800 mAh" במטען של סוני בלי לגרום נזק לסוללות או למטען עצמו ?.. תודה.

• 2 תגובות
    • 701 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.