צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני חדש פה בפורום, ואני לא בטוח אם זה המקום הנכון, אבל אם כן, אשמח לחוות דעת שלכם על התמונות הבאות, ואשמח להצעות לשיפור: תל אביב בתמונות תל אביב בסיבוב השתקפויות בתל אביב
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
החברה הישראלית צורן (חיפה, ישראל) מציגה שבב חדש מסדרת COACH שיקרא COACH9. לשבב רזולוציה מירבית של 16 מ"פ וקידוד DIVX בזמן אמת. "זוהי בשורה לעשרות מליוני בעלי מכשירי DVD תומכי DIVX" מוסר אוהד מיטב סגן נשיא החברה. מקור וקרדיט: http://www.dpreview.com/news/0701/07010802zorancoach9divx.asp
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
ברשותי מצלמת וידאו מהדגם הנ"ל. נתקלתי בבעיה שכשמפעילים את המצלמה, רואים בצג שחור וגם בעינית שחור, אך על הצג רואים את הנתונים (תאריך,שעה וכו'). המסך עצמו לא נפגע כי כאשר אני מעביר למצב צפיה - Player אני יכול לראות את הסרטים שצילמתי ואת התמונות. בעבר הבעיה לא הייתה לי והיא צצה תוך כדי. חשוב לציין שהמצלמה חדשה ולא נגרם לא נזק וגם שאי אפשר לצלם עם הבעיה הנ"ל , משום שכשאר מצלמים התמונה יוצאת שחורה. לא רואים כלום. אשמח אם תוכלו לעזור לי. לדעתי העינית נפגעה איכשהו אך אין לי ידע מעמיק בנושא, אז אשמח שתעזרו לי לפתור את הבעיה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אז ככה אחרי הרבה זמן של חיפושים אחרי המצלמה האולטימטיבית החלטתי ליקנות עוד היום את אחד מהמצלמות הבאות: Casio Exilim EX-S770 Casio Exilim EX-Z1000 כמובן אני צריך את עזרתכם להחליט את מה לקחת המצלמה בעיקר צריכה להיות מהירה. עם צילום ווידאו בפורמט שלא לוקח הרבה מקום כמו המצלמות של CANON כמו כמה שיותר קומפקטית, וחשוב לי מאוד אבל מאוד איכות! זה מתחלק לכל הפרמטרים איכות בביצועים, בעדשות, ביכולות וידאו, בחומרים מהם בנויים, צריכים לקבל בביקורות ציונים גבוהים וחולי... אני דיי בהתחלה חשבתי על הCANON למינן אבל הבנתי שהביצועים שלהם לא כל כך טובים(בסידרה של הקומפקטיות במיוחד). והפנסוניק LX1 וLX2 ביגלל שהן לא כל כך קומפקטיות הורדתי אותן מהפרק . דיי חשוב לי ווידאו כמובן שהעת…
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
כחלק מפעילויות החינוך הצבאיות יצאנו השבוע לטיול בירשוליים והכותל לכבוד תקופת הסליחות. כדי להנות מהחוויה הכי טוב הטיול התחיל בערך ב1:30 בלילה והסתיים עם הזריחה הנה כמה תמונות שצילמתי עם CANON A610 במצב אוטומטי (אני עצלן). ישנן עוד כמה תמונות על מצלמה צה"לית שאני אנסה לחלץ במהלך השבוע הקרוב [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
-
האם מישהו יודע אם התמונות שנמצאות באתרי ביקורות המוכרים כגון : Dpreview, Steve וכו'... עברו עריכה כלשהי? (תיקון צבעים, חידוד וכו' )
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום, רכשתי Canon PowerShot SD770 IS , אני מעוניין לדעת, מה הנפח המקסימלי של כרטיס זכרון שהיא יכולה להכיל? תודה (:
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
צילמתי עם המצלמה שלי ולמרות שמספר התמונות שנותרו לצלם קטן מאלו שהיו אמורות אם הכרטיס היה ריק אני לא מצליח לצפות בתמונות לא במצלמה ולא במחשב. יש דרך להציל את התמונות הללו ולשחזרם?
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
המצלמה תומכת בזכרונות SD/MMC card, אני לא יודע מה עדיף מבין השניים, חברות מוכרות זה ברור אבל איזו מהירות? אני מחפש זכרון בנפח 256 או 512 עם עלות ממוצעת ביחס לתועלת. לדוגמא, האם שווה לי להשקיע ב SanDisk SD 512MB Ultra II 325 שקל או לקחת ב 194 שקל את ה Lexar Media SD512MB ???
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
-
אני טס מחר לחו"ל ואני מעוניין לקנות משם או מהדיוטי פרי מצלמה איכותית בתקציב של עד 500$. אני מחפש מצלמה קומפקטית או SLR תלוי לאיזה משניים יש איכות תמונה עדיפה במסגרת התקציב שלי. השימושים העיקריים: - -מצלמת point&shoot לטיולים/אירועים עם צילומי נוף ואתרים, בלי יותר מידי משחקים עם ההגדרות. - בעיקר חשובה לי איכות התמונה, כל שאר הפיצ'רים פחות קריטיים לגבי. - זום אופטי גדול של לפחות X6. - חובה עדשות איכותיות, כמו LEICA או קארל זייס ולא "ג'נריות" של החברה. - נחמד אם המצלמה תהיה מסוגלת לצלם וידאו באיכות טובה, אם כי לא חובה. לאחר סקר שוק קצר אני מתלבט בין שלושת הדגמים האלה: Fuji finepix-s8100fd או Nikon coolpix-p80 או DMCFZ18 Panasonic איזו מבין השלוש היא הע…
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
ומה אפשר לעשות בקשר לזה?
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, תודה.
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למצלמה קומפקטית טובה בסכום של עד 1300 שקל שתיהיה דקה ושתוציא תמונות טובות
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
האם זום אופטי במצלמה וודיאו דיגטאלית שווה ערך לזום אופטי במצלמה דיגטאלית לסטילס ,השאלה נובעת מכך שראתי שיש מצלמות וודיאו דיגטליות עם זום ענק של כפול 40 http://www.electroshop.co.il/product.asp?productid=3327 שאם הוא שווה ערך למצלמה דיגטאלית אז מדובר במשהו שווה ערך ליותר מ- 1000 מ"מ :s05:
-
- 6 תגובות
- 743 צפיות
-
-
יש לי שאלה אני כרגע עדיין עם הכרטיס של ה 16 מגה שמגיע עם המצלמה וככה מאז שקניתי אותה הייתי רוצה לקנות כרטיס של ג'יגה אבל השאלה שלי כזאת ביגלל שהמצלמה שלי דיי ישנה אז לא היה כרטיס בגודל כזה ויכול להיות מצב כזה שהכרטיס לא יפעל טוב אני שמעתי אנשים שאמרו שהיה להם בעיה בוידאו עם כרטיס של ג'יגה כי המצלמה לא ממש תומכת בזה..לתמונות זה היה בסדר גמור אולי יש איזה קשוחה למצלמה שלי או שלא תיהיה בעיה עם המצלמחה שלי והכרטיס בגודל הזה חייב לציין שמה ששמעתי זה לא היה על הדגם שלי אלה על דגמים אחרים והרוב היו של אולימפוס
-
- 6 תגובות
- 743 צפיות
-
-
היי אנשים, אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית במחיר של עד 800 ש"ח. אני משתמש במצלמה בעיקר לצרכים בייתים. חשבתי על olympus fe-230 או על canon A-560 אבל אני בהחלט פתוח להצעות. אשמח לקבל עזרה.
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
תמונה בשחור לבן מהיום צולם בשעות הבוקר, תודה לאור ( orlupo ) על העריכה (: תודה מראש לכל המגיבים.
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש מצלמה דיגיטלית למשפחה לצילום תמונות באירועים משפחתיים וטיולים וכדומה ולכן אין לי צורך במאקרו או זום אופטי גדול. חשוב לי מאוד שהזמן תגובה של המצלמה יהיה טוב ולא יהיה דילאי בין התמונה שעל המסך כשאני מצלם לתמונה שיוצאת בסוף וגם הזמן בין תמונה לתמונה. גם חשוב שיהיה וידאו עם סאונד ומסך 2.5"! בינתיים האופציה הכי טובה שראיתי היא זאת: http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=11397718 התקציב כאמור הוא 1200 ש"ח אבל אם אפשר להוציא פחות אני אשמח, תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
חוץ מ- A710 של canon יש מלמות יותר מומלצות במחיר הזה? אני צריך את זה דיי דחוף אני בצבא ולא רואה את המחשב הרבה זמן. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
רציתי לשתף אותכם בתמונה הראשונה שלי מהפאלפון W800I הפצץ שקיבלתי לפני כמה ימים. מדי פעם אני אעלה פה ושם תמונות יפות שצילמתי אשמח אם משהו יציע לכותרת. תגובות?
-
- 7 תגובות
- 743 צפיות
-
-
היי אנשים , יש לי את ה Canon S2 אני מצלם במועדונים , אני משתמש ב iso 400 , ואתם בטח יודעים שאיסו גבוה זה לא צד חזק אצל הקנון הזאת. רציתי לדעת אם יש דרך כלשהי , לגרום לתמונה להיות יותר צבעונית ופחות רעשים... חשיפה יותר ארוכה\קצרה ? F יותר גבוה\נמוך ? , הפלאש כרגע על הכי חלש , כי ברמה בינונית , התמונה נשרפת. המייצב תמונה משפיע על כמות הרעשים? כדאי(אפשר בכלל?) לבטל אותו? זה יעזור? כל דבר עצה לשיפור תתקבל בברכה. תודה! (בקרוב אני אוסיף פלאש חיצוני , כרגע זה מה יש :\ ) נ.ב אם מישהו רוצה לראות כרגע איפה אני עומד מבחינת התמונות (וזה בהחלט לא מיודע מה) , כנסו ל atraf.co.il , לגלריה , מועדון Play בתאריך 6.7 . (צילום : שגיא מור) . תודה!
-
- 8 תגובות
- 743 צפיות
-