עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by eh50,

אז ככה... יש לי מצלמה אולימפוס, דגם: fe-115 ואין לי דרייבר בשבילה... מה לעשות?? פליז תעזרו לי..

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  2. שלום, אני מעוניין לפנק את עצמי במצלמה דיגיטלית חדשה. הסכום שאני מעוניין להשקיע הוא 300$ גג. כרגע יש לי NIKON COOLPIX 5600 שאני מאוד מרוצה האיכות התמונות שהיא מוציאה אבל אני רוצה לשפר ולהתקדם.. המלצות?

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  3. האם יש אצלי במצלמה אפשרות של חשיפה ארוכה? יש לי MINOLTA DIMAGE 7... מהירות התריס הנמוכה ביותר זה 4 שניות... אפשר יותר נמוך?

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  4. שלום, אני מחפש מצלמה דיגיטלית למשפחה לצילום תמונות באירועים משפחתיים וטיולים וכדומה ולכן אין לי צורך במאקרו או זום אופטי גדול. חשוב לי מאוד שהזמן תגובה של המצלמה יהיה טוב ולא יהיה דילאי בין התמונה שעל המסך כשאני מצלם לתמונה שיוצאת בסוף וגם הזמן בין תמונה לתמונה. גם חשוב שיהיה וידאו עם סאונד ומסך 2.5"! בינתיים האופציה הכי טובה שראיתי היא זאת: http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=11397718 התקציב כאמור הוא 1200 ש"ח אבל אם אפשר להוציא פחות אני אשמח, תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  5. אפשרות לקניה בחו"ל, עדיפות ראשונה היא סוללות רגילות ולא יחודיות. עדיפות שניה היא המחר עדיפות שלישית היא שליטה ידנית על פרטי הצילום (חשיפה גודל צמצם)

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  6. אני לא ממש מבין במצלמות.. ואני מניח שגם הוא לא, שתהיה טובה לחובבים. ובבקשה, אני חייב תשובה עד 16:25 כי אז כבר אוספים אותי לקנות אותה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  7. רציתי לבדוק אילו זכרונות טובים קימיים במחיר לא גבוה וגם סוללות נטענות למצלמה kodak c300... והאם שקונים זיכרון יש אפשרות שהזיכרון שבא עם המצלמה יהיה יחד עם זה שאני אקנה? ---------------בשביל מי שלא הבין--------------------- כלומר יש במצלמה זיכרון של 16 ואני רוצה להוסיף עוד 256 אז אני יכול להוסיף את ה256 למצלמה ככה שיהיה לי 272 מגה זיכרון במצלמה? (16+256=272)

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  8. Started by eliav-peretz,

http://www.sollan.co.il/sale.asp?pid=1070 האם המטען יתאין ל-T10 של סוני? אם לא, איזה מטען יתאים? תודה מראש, EliaV-PeretZ.

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  9. Started by sagi5,

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  10. Started by malcolmx9,

לפי ההצעה שהבאתם לי, אני הולך לקנות מצלמה דיגיטלית Canon A60. אני רק מנסה לארגן את יתרת הכסף ע"י מכירת חלי חומרה...מהמחשב שלי. רק מישהו הציע למכור לי את המצלמה (יד שנייה)... ציטוט שלו: אתם אומרים שהיא יותר עדיפה? ובכמה הוא צריך למכור לי אותה אתם חושבים? היא יד שנייה

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  11. אני מחפש מצלמה בתקציב של עד 1200 ש"ח שתופעל על סוללות AA ותהיה קטנה מספיק כדי שיהיה נוח להכניס אותה לכיס של מכנסיים צבאיים. אשמח להצעות. שנה טובה ומתוקה.

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  12. Started by STi,

שלום חברים, אני מחפש המלצה למצלמה דיגטלית קומפקטית ואמינה, ראיתי מצלמה מצויינת אבל התאכזבתי בגלל חיסרון אחד, אין קול בצילום וידאו, המצלמה היא olympus ef-170 סה"כ ממש אהבתי אותה, יש לה איכות טובה, אני רוצה המלצות אם מישהו יודע על אולימפוס דומה במחיר כזה, עם תמיכה בקול. לא חייב אולימפוס, אבל בגלל שיש לי אחת אני יודע שהיא מעולה

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  13. Started by rafiei,

שלום. יש ברשותי כיום מצלמה S600 של סוני, שאני לא ממש מרוצה ממנה. מה שאני מעוניין זה מצלמה עם חיישן גדול מספיק שיוכל להפיק לי תמונות איכותיות עם עומק שדה רדוד. שמעתי ביקורות טובות על FUJI6500 שזה גבול התקציב שלי גם (כ1500 ש"ח), אך שמעתי שהחסרון שלה הוא זמן ארוך בין תמונה לתמונה. מעבר לכך היא מצלמה גדולה מאוד,משהו שלא הכרתי עד עכשיו ואני מקווה שלא אצטער על הגודל.. השאלה היא,האם מישהו מכיר מצלמה אחרת במימדים קטנים יותר שיכולה להפיק לי תמונות איכותיות עם עומק שדה רדוד גם כן, מיייצב תמונה במידה ויש זום גבוה... תודה!

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  14. היי אנשים , יש לי את ה Canon S2 אני מצלם במועדונים , אני משתמש ב iso 400 , ואתם בטח יודעים שאיסו גבוה זה לא צד חזק אצל הקנון הזאת. רציתי לדעת אם יש דרך כלשהי , לגרום לתמונה להיות יותר צבעונית ופחות רעשים... חשיפה יותר ארוכה\קצרה ? F יותר גבוה\נמוך ? , הפלאש כרגע על הכי חלש , כי ברמה בינונית , התמונה נשרפת. המייצב תמונה משפיע על כמות הרעשים? כדאי(אפשר בכלל?) לבטל אותו? זה יעזור? כל דבר עצה לשיפור תתקבל בברכה. תודה! (בקרוב אני אוסיף פלאש חיצוני , כרגע זה מה יש :\ ) נ.ב אם מישהו רוצה לראות כרגע איפה אני עומד מבחינת התמונות (וזה בהחלט לא מיודע מה) , כנסו ל atraf.co.il , לגלריה , מועדון Play בתאריך 6.7 . (צילום : שגיא מור) . תודה!

• 8 תגובות
    • 714 צפיות
  15. Started by moses_23,

מישהו מכיר את החברה? האם הזיכרונות שלה טובים? קניתי 1 GB עם אחרויות לכל החיים... האם זה היה שווה?

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  16. Started by psychuil,

ראיתי שיש כמה גרסאות של הפלאש, אחת לניקון, אחת לקאנון וכיוב'. כשאני קונה, אני חייב בהכרח אחת לפנטקס או שזה onesize fits all?

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  17. יש אצלי בבסיס בשקם מצלמה דיגיתלית 6 מגע פיקסל ב300 שקל!!!!! צילמתי תמונה ואם מישהוא יכול לעזור לי בלגלות מה החברה והדגם כדי לדעת מה הקאץ'. התמונה מצורפת [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  18. Started by Rocket_Pool,

^

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  19. הכל בכותרת, מחפש מצלמה דיגיטאלית טובה עד המחיר הנ"ל, שתתן תמורה שווה למחיר (=

• 9 תגובות
    • 713 צפיות
  20. Started by benor,

גבעת אולגה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  21. Started by Lost Spirit,

צילום נוסף שלי מלפני הרבה זמן (25.7) אקסיף: f/16 1/60 100ISO [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  22. זה שהיא מתחממת פשוט הפריע לי נורא ואפילו קצת כאב,בשירות לקוחות אמרו לי שככה זה ולי אישית זה הפריע,איזו מצלמה אחרת אתם ממליצים לי עד 1800 שקל, אפשרות לטיפה יותר יקר. שיהיה אפשר לעשות זום בזמן הסרטת ווידיאו. מה לגבי קאנון SX100 IS?

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  23. Started by sagi5,

dimage z5 5.2 מגה פיקסל 12 זום דיגיטלי 4 זום אופטי אשמח לחוות דעת בדרך אם למישהו יש אתר שאפשר לעלות תמנות אליו אז שיתן לי בבקשה שאני אראה לכם תמונה

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  24. Started by LRa,

בשביל תמונות מקרו מ 10-15 סנטימטר ותמונות פורטרט? תודה

• 0 תגובות
    • 712 צפיות

דיונים חדשים בפורומים