צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אז ככה... יש לי מצלמה אולימפוס, דגם: fe-115 ואין לי דרייבר בשבילה... מה לעשות?? פליז תעזרו לי..
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
עריכה: כנראה שנכניסת USB הספציפית שהכנסתי אלייה את המצלמה הייתה דפוקה ניסיתי אחת ארת ואין בעיות.. מוזר תמיד אני משתמש בה ורק עכשיו היא עשתה בעיות מוזר תודה בכל מקרה אפשר לנעול!! בקרוב תמונות!
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
תמונה בשחור לבן מהיום צולם בשעות הבוקר, תודה לאור ( orlupo ) על העריכה (: תודה מראש לכל המגיבים.
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
נדפקה לי סופית המצלמה - CANON A75 . מחפש משהו זול . ראיתי במכרז פחות מ 1000 שח CANON A720IS + 1GB SD . השאלה אם האיכות שלה לפחות כמו של ה A75 ? או שווה להשקיע עוד 500 שח ל S6500 ? תודה .
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה בתקציב של עד 1200 ש"ח שתופעל על סוללות AA ותהיה קטנה מספיק כדי שיהיה נוח להכניס אותה לכיס של מכנסיים צבאיים. אשמח להצעות. שנה טובה ומתוקה.
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
היי אנשים , משהו ממש מוזר ששמתי לב אליו לאחרונה.. התמונות שאני מצלם במצלמה , במסך שלה אני רואה אותם הרבה יותר בהירות ובמחשב יותר חשוכות.. לדוגמא , צילמתי משהו בחדר (ללא פלאש) במקום יחסית חשוך במסך של המצלמה רואים שהכל חשוך , אבל אפשר לראות פה ושם קצת תמונה ואובייקטים מאוד חשוכים.. העברתי למחשב.. מסך שחור לגמרי. למישהו יש מושג כלשהו? תודה.
-
- 6 תגובות
- 735 צפיות
-
-
צילמתי עם המצלמה שלי ולמרות שמספר התמונות שנותרו לצלם קטן מאלו שהיו אמורות אם הכרטיס היה ריק אני לא מצליח לצפות בתמונות לא במצלמה ולא במחשב. יש דרך להציל את התמונות הללו ולשחזרם?
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
-
אהלן חברימוס, יש לי canon S2IS אין לה הוטשו לכן פלאש חיצוני אמלי יצטרך להיות סלייב עם בראקט יש למישהו המלצות? כמו כן אני מחפש איפה אפשר לקנות לה מתאם לפילטרים... תודה
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
-
רציתי לשתף אותכם בתמונה הראשונה שלי מהפאלפון W800I הפצץ שקיבלתי לפני כמה ימים. מדי פעם אני אעלה פה ושם תמונות יפות שצילמתי אשמח אם משהו יציע לכותרת. תגובות?
-
- 7 תגובות
- 735 צפיות
-
-
היי אנשים , יש לי את ה Canon S2 אני מצלם במועדונים , אני משתמש ב iso 400 , ואתם בטח יודעים שאיסו גבוה זה לא צד חזק אצל הקנון הזאת. רציתי לדעת אם יש דרך כלשהי , לגרום לתמונה להיות יותר צבעונית ופחות רעשים... חשיפה יותר ארוכה\קצרה ? F יותר גבוה\נמוך ? , הפלאש כרגע על הכי חלש , כי ברמה בינונית , התמונה נשרפת. המייצב תמונה משפיע על כמות הרעשים? כדאי(אפשר בכלל?) לבטל אותו? זה יעזור? כל דבר עצה לשיפור תתקבל בברכה. תודה! (בקרוב אני אוסיף פלאש חיצוני , כרגע זה מה יש :\ ) נ.ב אם מישהו רוצה לראות כרגע איפה אני עומד מבחינת התמונות (וזה בהחלט לא מיודע מה) , כנסו ל atraf.co.il , לגלריה , מועדון Play בתאריך 6.7 . (צילום : שגיא מור) . תודה!
-
- 8 תגובות
- 735 צפיות
-
-
ומה אפשר לעשות בקשר לזה?
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למצלמה קומפקטית טובה בסכום של עד 1300 שקל שתיהיה דקה ושתוציא תמונות טובות
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
רציתי לבדוק אילו זכרונות טובים קימיים במחיר לא גבוה וגם סוללות נטענות למצלמה kodak c300... והאם שקונים זיכרון יש אפשרות שהזיכרון שבא עם המצלמה יהיה יחד עם זה שאני אקנה? ---------------בשביל מי שלא הבין--------------------- כלומר יש במצלמה זיכרון של 16 ואני רוצה להוסיף עוד 256 אז אני יכול להוסיף את ה256 למצלמה ככה שיהיה לי 272 מגה זיכרון במצלמה? (16+256=272)
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום, מה אני צריך למחשב על מנת שאני אוכל לערוך סרטים ממצלמת וידאו דיגיטלית [עם יציאת MiniDV]? ועל מה אתם ממליצים? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
חוף קרית חיים הדברים הקטנים שעושים את ההבדל [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
חוץ מ- A710 של canon יש מלמות יותר מומלצות במחיר הזה? אני צריך את זה דיי דחוף אני בצבא ולא רואה את המחשב הרבה זמן. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
בוקר טוב.. אחותי טסה עוד מעט לטיול לדרום אמריקה וכל האזור הזה.. עכשיו היא ביקשה ממני למצוא לה מצלמה והעדפתי להתייעץ קודם.. האמת שכרגע מה שנראה לי הכי טוב זה A520 של קנון מבחינת המחיר והביצועים.. אבל שמעתי הרבה אנשים שאומרים שהיא שורפת סוללות ויש דיליי די גדול בין תמונה לתמונה (בעיקר בתמונות עם פלאש ממה שהבנתי). אז איזה עוד מצלמות יש בטווח המחירים הזה? (1000~ שקל.. צריך גם כ.זיכרון של 256/512 מגה לפחות, ככה שזה גם מוסיף למחיר) מה שחשוב זה פשטות הפעלה, שהמצלמה לא תזלול סוללות ואם אפשר אז עדיף משהו עמיד כי היא הולכת להזרק הרבה בתיקים וכאלה.. תודה וחג שמח!
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
זה דיי דחוף... איזה מצלמה עדיפה, לא חשוב הכסף העיקר הביצועים
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לפנק את עצמי במצלמה דיגיטלית חדשה. הסכום שאני מעוניין להשקיע הוא 300$ גג. כרגע יש לי NIKON COOLPIX 5600 שאני מאוד מרוצה האיכות התמונות שהיא מוציאה אבל אני רוצה לשפר ולהתקדם.. המלצות?
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים קניתי לאח שלי הקטן את המצלמה הזאת http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2560210 קניתי אותה במכירה פומבית לא מהאתר הזה קניתי אותה ב400 שקל ורציתי לדעת אם היא שווה את זה היא 2 מגה פיקסל הנה תמונה צילמתי את זה ברזולוציה נמוכה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש אצלי בבסיס בשקם מצלמה דיגיתלית 6 מגע פיקסל ב300 שקל!!!!! צילמתי תמונה ואם מישהוא יכול לעזור לי בלגלות מה החברה והדגם כדי לדעת מה הקאץ'. התמונה מצורפת [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-
-
בשביל תמונות מקרו מ 10-15 סנטימטר ותמונות פורטרט? תודה
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מצלמה דיגיטלית למשפחה לצילום תמונות באירועים משפחתיים וטיולים וכדומה ולכן אין לי צורך במאקרו או זום אופטי גדול. חשוב לי מאוד שהזמן תגובה של המצלמה יהיה טוב ולא יהיה דילאי בין התמונה שעל המסך כשאני מצלם לתמונה שיוצאת בסוף וגם הזמן בין תמונה לתמונה. גם חשוב שיהיה וידאו עם סאונד ומסך 2.5"! בינתיים האופציה הכי טובה שראיתי היא זאת: http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=11397718 התקציב כאמור הוא 1200 ש"ח אבל אם אפשר להוציא פחות אני אשמח, תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-