צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, אני מחפש מצלמה טובה, קומפקטית, כשהדגש הוא על יכולות הוידאו שלה. לגבי התקציב, עד 1000 ש"ח זה מספיק, ואם יש צורך אפשר גם עד 1500. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
היא עולה 1,724 ש"ח האם כדאי לקנות אותה או שכדאי בכסף הזה לקנות מסרטה אחרת?
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום, מאחר שהבנתם כבר שאני מעוניין לקנות את הF11, רציתי לדעת מה החבילה שאני קונה מכילה. תודה.
-
- 7 תגובות
- 752 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אין בעיה בכבל / בחיבורי ה USB חיברתי את המצלמה הנ"ל בפעם הראשונה למחשב (WIN XP PRO), מערכת ההפעלה לא זיהתה את המצלמה. הורדתי מהאתר של CANON דרייבר למצלמה ( (Canon WIA Driver (6.2.5) אגב, מה זה בכלל WIA ? הורדתי מכאן : http://software.canon-europe.com/Cameras/Digital_Cameras/PowerShot_A9510088.asp התקנתי, המחשב עדיין לא מזהה את המצלמה. מישהו מכיר בעיה עם המצלמה הזו ? האם יש דרייבר מעודכן יותר ? מה ניתן לעשות ? תודה !
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מצלמה חדשה. מחפש איכות טובה, מהירה, אפשרות לצילום וידאו, עדשה רחבה- יתרון, ואשמח מאוד (אפילו בגדר הקריטי) לשליטה ידנית. בקשר לבטריה- לא כ"כ רוצה 4XAA, נשמע לי ממש מסורבל.. אולי ליתיום - מה אומרים? התקציב הוא האיזור ה1000-1200, אבל נזיל קצת יותר. אני מתגייס עוד חודשיים כך שאני לא רוצה להשקיע יותר מדי, אבל כן רוצה מצלמה איכותית כי אחרת אני ממש אתבאס. יש הצעות כלשהן? בתודה מראש לכל מי שיטרח לענות, Who_Cares
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
בשעה טובה רכשתי Canon S3 IS. אני יודע שהיא תומכת בכרטיסים של עד 8GB-מישהו יכול לאשר? יש לי 2 שאלות: 1. יש דבר כזה "כרטיס מקורי של קאנון"? (כמו למשל שכל יצרן מדפסת מוכר גם דיו מקורי שלו). ואם כן אז צריך להעדיף דבר כזה? 2. ראיתי שיש דבר כזה שנקרא "קורא כרטיסים". חייב? אי אפשר פשוט לעשות "גזור/הדבק" מהמצלמה למחשב? שבת שלום.
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני לא ממש מבין במצלמות.. ואני מניח שגם הוא לא, שתהיה טובה לחובבים. ובבקשה, אני חייב תשובה עד 16:25 כי אז כבר אוספים אותי לקנות אותה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
שלום יש לי מינולטה A1 http://www.dpreview.com/reviews/minoltadimagea1/ הייתי מעוניין להוסיף לה עדשת זום אך אין לי מושג איזו כדאי (ואם צריך איזה מתאם) ואיפה אני יכול לקנות כזה. אודה לכל עצה ועזרה - תודה
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אז, מישהו הצליח לצלם משהו נחמד מאתמול בערב? אני וחבר נוסף יצאנו למקום די חשוך ליד החוף [אשקלון] והצלחנו לתפוס משהו שלדעתנו הוא כוכב נופל. התמונה צולמה עם Canon S5 IS. אנלא מומחה בצילום והתמונה צולמה ככה: ISO 1600, F.A 6.3 , זמן חשיפה: 15 שניות. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
-
חשוב שיהיה מסך מפרקי. יש את זה רק בקנון לא? תודה רבה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
אפשר המלצה למצלמה דיגיטלית בתקציב של 1300-1500 ש"ח? גם פחות יתקבל בברכה... אני רוצה מצלמה שלא תהיה ממש קופקטית... זאת אומרת לא דקה ממש כזאת... שתהיה איכותית.... שהיחס ביצועים מחיר יהיה טוב... תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מצלמת וידאו שעובדת על קלטות MINI DV תהיה קלה לתפעול... לא צריך איכות סטילס טובה או משהו כזה במצלמה הזאת העיקר זה וידאו באיכות הכי טובה שאפשר בתקציב.... הייתי שמח לקבל הצעות מהאתר www.bhphotovideo.com... תודה מראש, ניר.
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
צילמתי את בובת האסיר מאלקטרז שלי באור חלש של החדר וזוהי התוצאה -
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
-
http://www.sollan.co.il/sale.asp?pid=1070 האם המטען יתאין ל-T10 של סוני? אם לא, איזה מטען יתאים? תודה מראש, EliaV-PeretZ.
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אהלן.. העלתי את ה-JPEG המלא, אשמח לדעת אם זה מעיד על איזו בעיה בעדשה. הינה הקישור - http://www.yousendit.com/download/U0d6V294bEFubHpIRGc9PQ Focal Length = 75mm Exposure Time = 1/90" F Number = F2.8 Exposure Program = Aperture priority ISO Speed Ratings = 200 בתודה מראש חברים
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
השאלה היא קצת off topic לפורום הזה, דני מקווה שזה לא יעצבן אותך, חיפשתי בגוגל ושאלתי את כל מי שאני מכיר ופשוט לא מצאתי אתר נורמלי... מישהו יכול לתת לי המלצה לאתר שאני יכול לפתוח בו גלריה לתמונות שאני מצלם שלא שם חתימה של האתר על התמונה והורס אותה ( ע"ע pic.co.il ), שלא מגביל אותי למספר העלאות ביום אחד ( ע"ע jugend.co.il ), ושיתן לי קישור אחד ישיר לגלריה ולא לכל אלבום בנפרד? תודה לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש לי מצלמה דיגיטלית Nikon coolpix 3100 עכשיו הבעיה היא שהיא ממש ממש אוכלת בטריות..וזה בעיה שפשוט אי אפשר להסתדר איתה.. למה כל 5 תמונות שאני מצלם נגמרת הבטריה.. וזה בטריות נטענות חדשות.. וגם ניסיתי בבטריות חדשות אחרות.. אני כבר משתגע למה אני חייב מצלמה ונמאס לי להיות מוגבל בצורה כזאת גדולה ככה.. תודה על העזרה..אגב שמתי אותה הודעה גם בפורום חומרה וציוד הקפי מצטער לא ראיתי את הפורום הזה ..
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
נפל לי אתמול המגן שמש של העדשה (Lens Hood)... אין לי מושג איך זה קרה אבל אפילו לא שמתי לב, כנראה הוא פשוט לא היה מחובר כמו שצריך ואני משער שכשהידקתי אותו לא עשיתי זאת עד הסוף...אז הוא פשוט נפל מאיפה אני משיג אחד חדש שיתאים למצלמה שלי? מצלמה Fuji S6000/6500 כל רעיון יתקבל בברכה
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום חברים, כחלק מהסדרות הקודמות שהעלתי בעבר אני מעלה סט תמונות נבחרות מטיול לאחד מאתרי קק"ל להאתכם וע"מ לעודד את חובבי הצילום והטבע לצאת ולטייל במרחבי הארץ 8). הפעם, הצפנו לכיוון זכרון יעקב ומעגן מיכאל וירדנו לטייל באזור אמות המים של נחל תנינים. צולם ע"י matan18 ניקון D70s. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
הכל בכותרת, מחפש מצלמה דיגיטאלית טובה עד המחיר הנ"ל, שתתן תמורה שווה למחיר (=
-
- 9 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום הנכבדים. אולי משהו יודע מדוע אני לא מצליח להתקין ב- פנטיום III עם תוכנת XP את הדריבר של מצלמת DV חדשה מתוצרת פנסוניק. הדריבר הוא: video stream הדחיה מנוסחת כך: this dr. cannot be installed with the operating sys, on your PC לציין שהמצלמה מצוידת בכבל USB וכ"כ הצלחתי להתקין את תוכנת ניהול הקבצים והעריכה מה-CD. בתודה מראש, ינון
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
טוב אז לפני שאני מתחיל עם השאלות אני רוצה לציין שבקופסא חסר כרטיס שאמור להיות שם ביום ראשון אני יתקשר לחנות, מעניין איך הם יגיבו ??? בכל מקרה מסריקה ראשונית של פונקציות המצלמה ראיתי שם המון מושגים ופונקציות שאני לא מכיר (עקב היותי צלם מתחיל) כמו ISO (שהבנתי שהטווח במצלמה הוא מאוד גדול 80-1600) אפשרות לשליטה במהירות התריס, אפשרות מתן עדיפות לצמצם/לתריס מישהו יכול לתת לי הסבר קצר על הפונקציות ובמה הם אמורות לעזור (אם ישנם עוד פונקציות מיוחדות במצלמה שלא הזכרתי ואתם מכירים אשמח לשמוע גם עליהם) תודה
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-