עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. שלום לכולם, גם אני מחפש מצלמה קומפקטית ב-700 ש"ח (ראיתי שזה סכום פופולרי כאן). המצלמה מיועדת לאדם מבוגר ולכן אלו הנקודות החשובות (לפי סדר עדיפות): גודל תצוגה (מסך LCD) כמה שיותר גדול ידידותית למשתמש איכות תמונה אם יש סיבה טובה אפשר לחרוג קצת מהתקציב. מחר הוא בדיוטי פרי, אז אם ידוע על דגם שגם יש שם במחיר טוב זה יהיה אחלה (כמובן שזה ממש לא חיוני) תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  2. היי, אני שוב שוקל לרכוש את הCANON TX1 - קראתי במספר מקומות ומסתבר שאם אני רוצה שהיא תעבוד בצורה מושלמת אז אני חייב כרטיס זיכרון מסוג SDHC CLASS-6 של חברת KINGSTONE או SANDISK בגודל של 8 ג'יגה. לצערי בארץ מצאתי רק של חברת TRANSCEND, שעליו אנשים דיווחו שלא עובד תקין עם הTX1 כאשר מבצעים איתו זום אופטי בהקלטת סרט באיכות 720P. איפה אני יכול למצוא כרטיס זיכרון כזה בארץ ובמחיר יחסית זול?

• 6 תגובות
    • 687 צפיות
  3. Started by coron10,

אני בסך הכל מחפש מצלמה לא יקרה קומפקטית, קלה ופשוטה לתפעול. אני לא מצלם הרבה בעיקר טיולים ואת הילדים. לפי אתר היצרן יש לה מייצב תמונה דיגיטלי. בסך הכל גם המחיר שלה מאד קוסם מה עוד שיש לי כבר כרטיס מתאים של 1 גיגה. קישור לזאפ: http://www.zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=FE230

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  4. השאלה היא קצת off topic לפורום הזה, דני מקווה שזה לא יעצבן אותך, חיפשתי בגוגל ושאלתי את כל מי שאני מכיר ופשוט לא מצאתי אתר נורמלי... מישהו יכול לתת לי המלצה לאתר שאני יכול לפתוח בו גלריה לתמונות שאני מצלם שלא שם חתימה של האתר על התמונה והורס אותה ( ע"ע pic.co.il ), שלא מגביל אותי למספר העלאות ביום אחד ( ע"ע jugend.co.il ), ושיתן לי קישור אחד ישיר לגלריה ולא לכל אלבום בנפרד? תודה לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 687 צפיות
  5. Started by Chevy,

Storing Your Digital Images

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  6. Started by zxcvbnm,

זה דיי דחוף... איזה מצלמה עדיפה, לא חשוב הכסף העיקר הביצועים

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  7. Started by dsane,

תודה לבובה על שדיגמנה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  8. Started by Satlan,

אהלן.. העלתי את ה-JPEG המלא, אשמח לדעת אם זה מעיד על איזו בעיה בעדשה. הינה הקישור - http://www.yousendit.com/download/U0d6V294bEFubHpIRGc9PQ Focal Length = 75mm Exposure Time = 1/90" F Number = F2.8 Exposure Program = Aperture priority ISO Speed Ratings = 200 בתודה מראש חברים

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  9. Started by Bartleby,

בשעה טובה רכשתי Canon S3 IS. אני יודע שהיא תומכת בכרטיסים של עד 8GB-מישהו יכול לאשר? יש לי 2 שאלות: 1. יש דבר כזה "כרטיס מקורי של קאנון"? (כמו למשל שכל יצרן מדפסת מוכר גם דיו מקורי שלו). ואם כן אז צריך להעדיף דבר כזה? 2. ראיתי שיש דבר כזה שנקרא "קורא כרטיסים". חייב? אי אפשר פשוט לעשות "גזור/הדבק" מהמצלמה למחשב? שבת שלום.

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  10. Started by PyroGhost,

קודם כל לכל מי שמתעניין הצלחתי לשלוט בפלאש בסופו של דבר... הפלאש במצב A, מכוון על ISO 8,000 ועל F16, זום על 20 מ"מ וכרטיס לבן בחוץ, יחד עם הפלסטיק הלבן הזה שמכסה 3/4 מהכרטיס הלבן ( שניהם באותה זווית, הפלסטיק לא מונח על הפלאש עצמו - משהו שאחד הצלמים היותר מנוסים הראה לי, לא יודע אפילו אם זה משנה משהו ) המצלמה - מצב M, חשיפה - 1/8, צמצם F4. התמונות יצאו טובות מספיק, עם תאורה עדינה מהפלאש שלא שורפת את האנשים ועם צבעים יפים מהרקע, אמנם לא תוצאות כמו DSLR אבל בכל זאת, לכל מצלמה שהיא לא DSLR יש מגבלות בגלל החיישן והעדשה, ככה שאין לי יותר מידי מה לעשות עם זה. ולשאלתי, האם אפשר לנעול את החשיפה במצלמה בלי להחזיק כפתור לחוץ כל הזמן? במהלך הצילום במסיבות נתקלתי בבעיה שהרבה פעמים קר…

• 8 תגובות
    • 686 צפיות
  11. Started by eliav-peretz,

http://www.sollan.co.il/sale.asp?pid=1070 האם המטען יתאין ל-T10 של סוני? אם לא, איזה מטען יתאים? תודה מראש, EliaV-PeretZ.

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  12. Started by Posford,

שלום לכולם, אני לא מבין בתחום הצילום כך שאני רוצה להתייעץ איתכם. אני מעוניין לקנות מצלמה דיגטלית (או משולבת עם וידאו) איכותית מארצות הברית. היעוד של המצלמה הוא צילום אירועים משפחתיים, טיולים, קצת צילום פנאי וכו'. מעוניין בשם של מצלמה ודגם שכדאי ומשתלם לקנות אותה בארצות הברית. סביבת מחירים 1000-2000 ש"ח. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  13. Started by Buffer,

היי, יצאתי לסיבוב ראשון(בערך) עם המצלמה החדשה שלי(400D) ולא שמתי לב שה-ISO היה 1600 =\ הצילומים היה בשדה באור יום מלא. זה נראה על הפנים, האיכות לא טובה ויש מלא רעש בתמונה. אפשר לתקן את זה?

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  14. מה המצב אנשים??? אתמול קיבלתי תמצלמה החדשה שלי ... בעיקרון אימא שלי הזמינה את המצלמה c-460 ובמקום הביאו לנו C-50 שהיא יותר טובה עם יותר אופציות ואיכות טובה יותר... בקיצר הצטרפתי לעולם הצילום הדיגיטלי ושיגיע המחשב החדש אני יצלם איתה ויראה לכם תמונות והכל... דרך אגב קיבלתי איתה שלט שאיתו אני יכול לצלם לעשות זום ולדפדף בין התמונות והכל... הכי מבאס זה הסרטונים שאין להם סאונד אבל האיכות שלהם משו סוף... בקיצר מגיע לי מזל טוב... אם למישו יש טיפים לצילום עם המצלמה או משו שיגיד... תודה ולילה טוב...

15. Started by LF,

שלום, מה אני צריך למחשב על מנת שאני אוכל לערוך סרטים ממצלמת וידאו דיגיטלית [עם יציאת MiniDV]? ועל מה אתם ממליצים? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  16. אהלן חברימוס, יש לי canon S2IS אין לה הוטשו לכן פלאש חיצוני אמלי יצטרך להיות סלייב עם בראקט יש למישהו המלצות? כמו כן אני מחפש איפה אפשר לקנות לה מתאם לפילטרים... תודה

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  17. Started by PyroGhost,

תמונה בשחור לבן מהיום צולם בשעות הבוקר, תודה לאור ( orlupo ) על העריכה (: תודה מראש לכל המגיבים.

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  18. Started by NOSTREDAMUS,

שלום חברים, כחלק מהסדרות הקודמות שהעלתי בעבר אני מעלה סט תמונות נבחרות מטיול לאחד מאתרי קק"ל להאתכם וע"מ לעודד את חובבי הצילום והטבע לצאת ולטייל במרחבי הארץ 8). הפעם, הצפנו לכיוון זכרון יעקב ומעגן מיכאל וירדנו לטייל באזור אמות המים של נחל תנינים. צולם ע"י matan18 ניקון D70s. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  19. שלוםף מכיוון שאני רוצה לתעד את המשפחה ההולכת והמתרחבת אני מעוניין במצלמת וידאו - איכותית אך קלה חשבתי על פנסוניק SDR-H280 אשמח לדעת את דעתכם מה שמצא חן בעיני במצלמה זו זה שיש לה מייצב טוב ו-3CCD (ואני לא מתקרב לסוני עם מקל למרות שהעדשות שלהם מדהימות) כל טוב, גבריאל

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  20. Started by ariel-ro,

יש לי את המצלמה פנסוניק TZ5 ראיתי שיש עידכון 1.2 באתר של פנסוניק אבל אני לא יודע מה הוא עושה. לעדכן את המצלמה או לא? האם יש שיפור משמעותי? תודה, אריאל התקנתי הכל עובד בסדר, אפשר לנעול.

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  21. שמתי לרגע בצד את עניין דגמי מצלמות הווידאו, ע"מ להבין משהו בסיסי יותר, וזאת מכיוון שלחלק מהמצלמות יש פערי מחיר גדולים בין הארץ לחו"ל (לעיתים כמעט 100%). להבנתי, לאחר קריאה בפורומים שונים : אין בעיה לערוך חומר NTSC במחשב, כאשר מדובר בצפייה בפלזמה/LCD, אין בעיה לראות חומר שצולם ב NTSC (ואפילו בחלק מטלויזיות ה CRT) ולרוב המכשירים כיום (נגני DVD וכו'), ואפילו ישנים יחסית, אין בעיה לנגן NTSC, כלומר, אם אני משתמש במסרטת NTSC, אין בעיה לערוך את החומר, לייצא אותו ל DVD ולנגן אותו ב DVD שמחובר לפלזמה/LCD. הבעיה שקראתי עליה עד כה היא כאשר מעוניינים לערוך חומר ממספר מצלמות, כאשר מצלמה אחת היא NTSC והשניה היא PAL (למשל), ואז תתכן בעיה. אשמח לדעת האם הנ"ל מדוייק, והבעיה היחידה היא ערי…

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  22. Started by sagi5,

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  23. Started by tamigi,

שלום, אנחנו מחפשים כבר כמה זמן מצלמה ולא מצליחים למצוא משהו שמוצא חן בעינינו. נשמח לעזרה. 1. מה התקציב שעומד לרשותך ? סביבות 1500 ש"ח. 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. אין מושג בכלל. 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? רכגע המצלמה שיש לנו היא Canon PowerShot A470. הבעיה היא איכות תמונה ירודה - חלק מהתמונות יוצאות לא חדות ומגורענות הצילום האוטומטי. בעיה נוספת היא ההשהיה בין תמונה לתמונה - צריך לחכות זמן רב, ובינתיים מפספסים דברים. 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו במידת האפשר גם…

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  24. Started by Kenny,

היי אנשים , משהו ממש מוזר ששמתי לב אליו לאחרונה.. התמונות שאני מצלם במצלמה , במסך שלה אני רואה אותם הרבה יותר בהירות ובמחשב יותר חשוכות.. לדוגמא , צילמתי משהו בחדר (ללא פלאש) במקום יחסית חשוך במסך של המצלמה רואים שהכל חשוך , אבל אפשר לראות פה ושם קצת תמונה ואובייקטים מאוד חשוכים.. העברתי למחשב.. מסך שחור לגמרי. למישהו יש מושג כלשהו? תודה.

• 6 תגובות
    • 684 צפיות

דיונים חדשים בפורומים