צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום לחברי הפורום הנכבדים. אולי משהו יודע מדוע אני לא מצליח להתקין ב- פנטיום III עם תוכנת XP את הדריבר של מצלמת DV חדשה מתוצרת פנסוניק. הדריבר הוא: video stream הדחיה מנוסחת כך: this dr. cannot be installed with the operating sys, on your PC לציין שהמצלמה מצוידת בכבל USB וכ"כ הצלחתי להתקין את תוכנת ניהול הקבצים והעריכה מה-CD. בתודה מראש, ינון
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
דבר ראשון-זה ניסיון ראשון שלי בנושא הפאנינג[או משהו ] אז בבקשה ביקורות בונות בלבד ואני אשתדל לקבל הכל לתשומת ליבי. לפני כמה ימים אני ועוד שני חברים שמענו שיש בהרצליה פרארי חדשה אז נסענו לבדוק אם היא שם ואולי לתפוס תמונה או שתיים[או 3..]. הפרארי לא הייתה שם[למרות שהיא הייתה אמורה להיות, ולפי דיבור עם העובדת שם היא נמצאת שם הרבה פשוט באותו יום לא הייתה], אבל צילמנו הרבה מכוניות יפות אחרות[סתם תמונות]. במקרה ניסיתי לצלם רכבים בתנועה וזאת התוצאה הכי יפה ומעניינת שיצאה לי לפי דעתי.. אגב הנה עוד אחת שיצאה נחמדה[אני מצטער מראש על כך שהמכוניות מכוערות, וקצת החשיך שצילמתי את התמונות הללו אז היה קצת קשה לתפוס משהו חד בצורה טובה]: תביעו בבקשה את דעתכם, זה חשוב לי. תודה מראש, …
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-
-
היי חברה. אני מהרהר כרגע ברכישת מצלמה דיגיטלית ראשונה (כן, קצת באיחור). עד עכשיו צילמתי עם SLR פילם של CANON, ופשוט נהיה קשה למצוא פילם, שלא לדבר על שאר החסרונות(מספר תמונות מוגבל, עדשה לא משהו וכו'). עכשיו, אחת הבעיות שלי היא שיש לי הפרעה קלה במוטוריקה וכתוצאה מכך אני ממש לא מסוגל להחזיק דברים יציב, מה שגורם לכל צילום באור נמוך בלי חצובה ו\או בלי פלאש לבלתי אפשרי מבחינתי. היות שפלאש ישיר הורס את התמונה בחלק גדול של המקרים (ובואו לא נתווכח, זו העדפה. אור טבעי, גם אם נמוך>>פלאש.) אני מעדיף לא להשתמש בו. עד כמה שאני יודע לחלק מהמצלמות יש מייצבי תמונה- עד כמה הם עוזרים ומשמעותיים? זה דבר אחד, ודי חשוב לי. עכשיו בקשר לסוג. אני לא חושב שיש לי תקציב כרגע לSLR דיגיטלית+עד…
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
שלום יש לי מינולטה A1 http://www.dpreview.com/reviews/minoltadimagea1/ הייתי מעוניין להוסיף לה עדשת זום אך אין לי מושג איזו כדאי (ואם צריך איזה מתאם) ואיפה אני יכול לקנות כזה. אודה לכל עצה ועזרה - תודה
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
-
היי לכולם אני מחפש מצלמה קומקפטית דיגיטאלית עד 1000 שח מכיוון שנשבר לי המסך במצלמה הישנה CANON A540 מצלמה שהיתי מאוד מרוצה יחזיקה מעמד משהו כמו 2.5וחצי יש פשוט מבחר ענקי עכשיו וקצת קשה להחליט כמה פיקסלים? ZOOM לפחות 5אופטי דיגיטאלי לא משנה לשימוש ביתי\טיולים\חול וכו' עוד משהו חשוב שיהיה אפשר לצלם וידיו עם קול באיכות טובה יחסית למחיר תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
-
יש לי מצלמה דיגיטלית Nikon coolpix 3100 עכשיו הבעיה היא שהיא ממש ממש אוכלת בטריות..וזה בעיה שפשוט אי אפשר להסתדר איתה.. למה כל 5 תמונות שאני מצלם נגמרת הבטריה.. וזה בטריות נטענות חדשות.. וגם ניסיתי בבטריות חדשות אחרות.. אני כבר משתגע למה אני חייב מצלמה ונמאס לי להיות מוגבל בצורה כזאת גדולה ככה.. תודה על העזרה..אגב שמתי אותה הודעה גם בפורום חומרה וציוד הקפי מצטער לא ראיתי את הפורום הזה ..
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מצלמה חדשה. מחפש איכות טובה, מהירה, אפשרות לצילום וידאו, עדשה רחבה- יתרון, ואשמח מאוד (אפילו בגדר הקריטי) לשליטה ידנית. בקשר לבטריה- לא כ"כ רוצה 4XAA, נשמע לי ממש מסורבל.. אולי ליתיום - מה אומרים? התקציב הוא האיזור ה1000-1200, אבל נזיל קצת יותר. אני מתגייס עוד חודשיים כך שאני לא רוצה להשקיע יותר מדי, אבל כן רוצה מצלמה איכותית כי אחרת אני ממש אתבאס. יש הצעות כלשהן? בתודה מראש לכל מי שיטרח לענות, Who_Cares
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום, אינני צלם מקצועי ואני לא ממש מתעניין במצלמה מקצועית. אני מחפש מצלמה ביתית(שמעתי שקוראים לזה דיגיטלית קומפקטית זה נכון?) בתקציב של עד 1000 שקלים. אינני יודע אילו מצלמות יש במחיר הזה, אם קיימת מצלמה טובה שמשתמשת בכרטיס זה יהיה טוב מאוד עבורי,מכיון שיש לי כרטיס כזה מהמצלמה הקודמת שלי. אם קיימת מצלמה טובה יותר שמשתמשת בכרטיס אחר והיא טובה יותר מהשנייה בצורה שניתי יהיה להבחין בה אני אשמח לשמוע עלייה גם כן. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
-
קודם כל לכל מי שמתעניין הצלחתי לשלוט בפלאש בסופו של דבר... הפלאש במצב A, מכוון על ISO 8,000 ועל F16, זום על 20 מ"מ וכרטיס לבן בחוץ, יחד עם הפלסטיק הלבן הזה שמכסה 3/4 מהכרטיס הלבן ( שניהם באותה זווית, הפלסטיק לא מונח על הפלאש עצמו - משהו שאחד הצלמים היותר מנוסים הראה לי, לא יודע אפילו אם זה משנה משהו ) המצלמה - מצב M, חשיפה - 1/8, צמצם F4. התמונות יצאו טובות מספיק, עם תאורה עדינה מהפלאש שלא שורפת את האנשים ועם צבעים יפים מהרקע, אמנם לא תוצאות כמו DSLR אבל בכל זאת, לכל מצלמה שהיא לא DSLR יש מגבלות בגלל החיישן והעדשה, ככה שאין לי יותר מידי מה לעשות עם זה. ולשאלתי, האם אפשר לנעול את החשיפה במצלמה בלי להחזיק כפתור לחוץ כל הזמן? במהלך הצילום במסיבות נתקלתי בבעיה שהרבה פעמים קר…
-
- 8 תגובות
- 727 צפיות
-
-
השאלה היא קצת off topic לפורום הזה, דני מקווה שזה לא יעצבן אותך, חיפשתי בגוגל ושאלתי את כל מי שאני מכיר ופשוט לא מצאתי אתר נורמלי... מישהו יכול לתת לי המלצה לאתר שאני יכול לפתוח בו גלריה לתמונות שאני מצלם שלא שם חתימה של האתר על התמונה והורס אותה ( ע"ע pic.co.il ), שלא מגביל אותי למספר העלאות ביום אחד ( ע"ע jugend.co.il ), ושיתן לי קישור אחד ישיר לגלריה ולא לכל אלבום בנפרד? תודה לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני טס מחר לחו"ל ואני מעוניין לקנות משם או מהדיוטי פרי מצלמה איכותית בתקציב של עד 500$. אני מחפש מצלמה קומפקטית או SLR תלוי לאיזה משניים יש איכות תמונה עדיפה במסגרת התקציב שלי. השימושים העיקריים: - -מצלמת point&shoot לטיולים/אירועים עם צילומי נוף ואתרים, בלי יותר מידי משחקים עם ההגדרות. - בעיקר חשובה לי איכות התמונה, כל שאר הפיצ'רים פחות קריטיים לגבי. - זום אופטי גדול של לפחות X6. - חובה עדשות איכותיות, כמו LEICA או קארל זייס ולא "ג'נריות" של החברה. - נחמד אם המצלמה תהיה מסוגלת לצלם וידאו באיכות טובה, אם כי לא חובה. לאחר סקר שוק קצר אני מתלבט בין שלושת הדגמים האלה: Fuji finepix-s8100fd או Nikon coolpix-p80 או DMCFZ18 Panasonic איזו מבין השלוש היא הע…
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
אהלן חברימוס, יש לי canon S2IS אין לה הוטשו לכן פלאש חיצוני אמלי יצטרך להיות סלייב עם בראקט יש למישהו המלצות? כמו כן אני מחפש איפה אפשר לקנות לה מתאם לפילטרים... תודה
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום. מדובר במצלמה שבקישור המצורף. אשמח לחוות דעת ו.או להמלצותשונות במסגרת מחיר דומה. http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/5591978/Trail/searchtext%3ESAMSUNG+L313.htm תודה מראש וחג שמח.
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
מי עדיפה ? השימושים שלי הם : משפחה, חברים, צילום לכיף ואומנות של אובייקטים למשל מאקרו וכאלה.. תודה מראש ! אני רוצה את זו שתתן לי תוצאות טובות יותר מבין השימושים הללו.
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
מי מכיר את המצלמה canon power shot a60... אפשר להוסיף תאריך? בדקתי באינטרנט.. וחרשתי את המצלמה... ו... נראה לי לא הגיוני שלא יהיה אפשרת כזאת. :s05:
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
אז ככה אחרי הרבה זמן של חיפושים אחרי המצלמה האולטימטיבית החלטתי ליקנות עוד היום את אחד מהמצלמות הבאות: Casio Exilim EX-S770 Casio Exilim EX-Z1000 כמובן אני צריך את עזרתכם להחליט את מה לקחת המצלמה בעיקר צריכה להיות מהירה. עם צילום ווידאו בפורמט שלא לוקח הרבה מקום כמו המצלמות של CANON כמו כמה שיותר קומפקטית, וחשוב לי מאוד אבל מאוד איכות! זה מתחלק לכל הפרמטרים איכות בביצועים, בעדשות, ביכולות וידאו, בחומרים מהם בנויים, צריכים לקבל בביקורות ציונים גבוהים וחולי... אני דיי בהתחלה חשבתי על הCANON למינן אבל הבנתי שהביצועים שלהם לא כל כך טובים(בסידרה של הקומפקטיות במיוחד). והפנסוניק LX1 וLX2 ביגלל שהן לא כל כך קומפקטיות הורדתי אותן מהפרק . דיי חשוב לי ווידאו כמובן שהעת…
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
יש לי מצלמת וידאו עם יציאת DV מקוצרת. רציתי המלצה למעבדה באיזור באר-שבע לתיקון. אשמח לשם מלא של המעבדה\חנות + טלפון. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
-
תמונה בשחור לבן מהיום צולם בשעות הבוקר, תודה לאור ( orlupo ) על העריכה (: תודה מראש לכל המגיבים.
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-