צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני לא מבין בתחום הצילום כך שאני רוצה להתייעץ איתכם. אני מעוניין לקנות מצלמה דיגטלית (או משולבת עם וידאו) איכותית מארצות הברית. היעוד של המצלמה הוא צילום אירועים משפחתיים, טיולים, קצת צילום פנאי וכו'. מעוניין בשם של מצלמה ודגם שכדאי ומשתלם לקנות אותה בארצות הברית. סביבת מחירים 1000-2000 ש"ח. תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמת וידאו פשוטה וטובה, לשימוש ביתי, צילומים פשוטים, ובעלת סוללה טובה. אני רוצה שהאכסון יהיה על כרטיס זיכרון ושיהיה נוח להעביר את הסרטים למחשב (ושיראו את הוידאו ברמה גבוהה). אני מוכן להשקיע 2,000 עם אפשרות לחריגה למעלה של עד 500-600 ש"ח. תודה
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
דבר ראשון-זה ניסיון ראשון שלי בנושא הפאנינג[או משהו ] אז בבקשה ביקורות בונות בלבד ואני אשתדל לקבל הכל לתשומת ליבי. לפני כמה ימים אני ועוד שני חברים שמענו שיש בהרצליה פרארי חדשה אז נסענו לבדוק אם היא שם ואולי לתפוס תמונה או שתיים[או 3..]. הפרארי לא הייתה שם[למרות שהיא הייתה אמורה להיות, ולפי דיבור עם העובדת שם היא נמצאת שם הרבה פשוט באותו יום לא הייתה], אבל צילמנו הרבה מכוניות יפות אחרות[סתם תמונות]. במקרה ניסיתי לצלם רכבים בתנועה וזאת התוצאה הכי יפה ומעניינת שיצאה לי לפי דעתי.. אגב הנה עוד אחת שיצאה נחמדה[אני מצטער מראש על כך שהמכוניות מכוערות, וקצת החשיך שצילמתי את התמונות הללו אז היה קצת קשה לתפוס משהו חד בצורה טובה]: תביעו בבקשה את דעתכם, זה חשוב לי. תודה מראש, …
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
היי חברה. אני מהרהר כרגע ברכישת מצלמה דיגיטלית ראשונה (כן, קצת באיחור). עד עכשיו צילמתי עם SLR פילם של CANON, ופשוט נהיה קשה למצוא פילם, שלא לדבר על שאר החסרונות(מספר תמונות מוגבל, עדשה לא משהו וכו'). עכשיו, אחת הבעיות שלי היא שיש לי הפרעה קלה במוטוריקה וכתוצאה מכך אני ממש לא מסוגל להחזיק דברים יציב, מה שגורם לכל צילום באור נמוך בלי חצובה ו\או בלי פלאש לבלתי אפשרי מבחינתי. היות שפלאש ישיר הורס את התמונה בחלק גדול של המקרים (ובואו לא נתווכח, זו העדפה. אור טבעי, גם אם נמוך>>פלאש.) אני מעדיף לא להשתמש בו. עד כמה שאני יודע לחלק מהמצלמות יש מייצבי תמונה- עד כמה הם עוזרים ומשמעותיים? זה דבר אחד, ודי חשוב לי. עכשיו בקשר לסוג. אני לא חושב שיש לי תקציב כרגע לSLR דיגיטלית+עד…
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
בשעה טובה רכשתי Canon S3 IS. אני יודע שהיא תומכת בכרטיסים של עד 8GB-מישהו יכול לאשר? יש לי 2 שאלות: 1. יש דבר כזה "כרטיס מקורי של קאנון"? (כמו למשל שכל יצרן מדפסת מוכר גם דיו מקורי שלו). ואם כן אז צריך להעדיף דבר כזה? 2. ראיתי שיש דבר כזה שנקרא "קורא כרטיסים". חייב? אי אפשר פשוט לעשות "גזור/הדבק" מהמצלמה למחשב? שבת שלום.
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום יש לי מינולטה A1 http://www.dpreview.com/reviews/minoltadimagea1/ הייתי מעוניין להוסיף לה עדשת זום אך אין לי מושג איזו כדאי (ואם צריך איזה מתאם) ואיפה אני יכול לקנות כזה. אודה לכל עצה ועזרה - תודה
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
-
הגענו לזמנים כאלה שכבר אסור להשאיר אופנים בחוץ כי פשוט יגנבו לך את הגלגל :lol: מצטער עם לא רואים טוב פשוט התמונה צולמה על מוד שחור לבן במצלמה ולא עריכה לשחור לבן ככה שלא יכלתי הרבה לעשות בישביל להבליט את זה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש לי שאלה אני כרגע עדיין עם הכרטיס של ה 16 מגה שמגיע עם המצלמה וככה מאז שקניתי אותה הייתי רוצה לקנות כרטיס של ג'יגה אבל השאלה שלי כזאת ביגלל שהמצלמה שלי דיי ישנה אז לא היה כרטיס בגודל כזה ויכול להיות מצב כזה שהכרטיס לא יפעל טוב אני שמעתי אנשים שאמרו שהיה להם בעיה בוידאו עם כרטיס של ג'יגה כי המצלמה לא ממש תומכת בזה..לתמונות זה היה בסדר גמור אולי יש איזה קשוחה למצלמה שלי או שלא תיהיה בעיה עם המצלמחה שלי והכרטיס בגודל הזה חייב לציין שמה ששמעתי זה לא היה על הדגם שלי אלה על דגמים אחרים והרוב היו של אולימפוס
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
השאלה היא קצת off topic לפורום הזה, דני מקווה שזה לא יעצבן אותך, חיפשתי בגוגל ושאלתי את כל מי שאני מכיר ופשוט לא מצאתי אתר נורמלי... מישהו יכול לתת לי המלצה לאתר שאני יכול לפתוח בו גלריה לתמונות שאני מצלם שלא שם חתימה של האתר על התמונה והורס אותה ( ע"ע pic.co.il ), שלא מגביל אותי למספר העלאות ביום אחד ( ע"ע jugend.co.il ), ושיתן לי קישור אחד ישיר לגלריה ולא לכל אלבום בנפרד? תודה לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אין בעיה בכבל / בחיבורי ה USB חיברתי את המצלמה הנ"ל בפעם הראשונה למחשב (WIN XP PRO), מערכת ההפעלה לא זיהתה את המצלמה. הורדתי מהאתר של CANON דרייבר למצלמה ( (Canon WIA Driver (6.2.5) אגב, מה זה בכלל WIA ? הורדתי מכאן : http://software.canon-europe.com/Cameras/Digital_Cameras/PowerShot_A9510088.asp התקנתי, המחשב עדיין לא מזהה את המצלמה. מישהו מכיר בעיה עם המצלמה הזו ? האם יש דרייבר מעודכן יותר ? מה ניתן לעשות ? תודה !
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
ומה אפשר לעשות בקשר לזה?
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
איך אני יכול אחרי שאין כלום בכרטיס זיכרון במצלמה לחבר אותה למחשב ולהעתיק אליה תמונות מהMY PICTURES? כי שאני מנסה לגרור או להדביק זה לא מאפשר... CANON POWER SHOT A700 זאת המצלמה? נראה לי כי כל התמונות שמצלמים ושמורים על המצלמה הם ללא שם קובץ ורק שאתה מעתיק אותם אתה עושה להם שמות לקבצים אז אולי צריך איזה תוכנה צד שלישי כזה שתעקוף את המגבלה של המצלמה ? רעיונות מישהו? תודה
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מצלמה חדשה. מחפש איכות טובה, מהירה, אפשרות לצילום וידאו, עדשה רחבה- יתרון, ואשמח מאוד (אפילו בגדר הקריטי) לשליטה ידנית. בקשר לבטריה- לא כ"כ רוצה 4XAA, נשמע לי ממש מסורבל.. אולי ליתיום - מה אומרים? התקציב הוא האיזור ה1000-1200, אבל נזיל קצת יותר. אני מתגייס עוד חודשיים כך שאני לא רוצה להשקיע יותר מדי, אבל כן רוצה מצלמה איכותית כי אחרת אני ממש אתבאס. יש הצעות כלשהן? בתודה מראש לכל מי שיטרח לענות, Who_Cares
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום, אנחנו מחפשים כבר כמה זמן מצלמה ולא מצליחים למצוא משהו שמוצא חן בעינינו. נשמח לעזרה. 1. מה התקציב שעומד לרשותך ? סביבות 1500 ש"ח. 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. אין מושג בכלל. 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? רכגע המצלמה שיש לנו היא Canon PowerShot A470. הבעיה היא איכות תמונה ירודה - חלק מהתמונות יוצאות לא חדות ומגורענות הצילום האוטומטי. בעיה נוספת היא ההשהיה בין תמונה לתמונה - צריך לחכות זמן רב, ובינתיים מפספסים דברים. 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו במידת האפשר גם…
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני בסך הכל מחפש מצלמה לא יקרה קומפקטית, קלה ופשוטה לתפעול. אני לא מצלם הרבה בעיקר טיולים ואת הילדים. לפי אתר היצרן יש לה מייצב תמונה דיגיטלי. בסך הכל גם המחיר שלה מאד קוסם מה עוד שיש לי כבר כרטיס מתאים של 1 גיגה. קישור לזאפ: http://www.zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=FE230
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום לכולם, גם אני מחפש מצלמה קומפקטית ב-700 ש"ח (ראיתי שזה סכום פופולרי כאן). המצלמה מיועדת לאדם מבוגר ולכן אלו הנקודות החשובות (לפי סדר עדיפות): גודל תצוגה (מסך LCD) כמה שיותר גדול ידידותית למשתמש איכות תמונה אם יש סיבה טובה אפשר לחרוג קצת מהתקציב. מחר הוא בדיוטי פרי, אז אם ידוע על דגם שגם יש שם במחיר טוב זה יהיה אחלה (כמובן שזה ממש לא חיוני) תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
היי, אני שוב שוקל לרכוש את הCANON TX1 - קראתי במספר מקומות ומסתבר שאם אני רוצה שהיא תעבוד בצורה מושלמת אז אני חייב כרטיס זיכרון מסוג SDHC CLASS-6 של חברת KINGSTONE או SANDISK בגודל של 8 ג'יגה. לצערי בארץ מצאתי רק של חברת TRANSCEND, שעליו אנשים דיווחו שלא עובד תקין עם הTX1 כאשר מבצעים איתו זום אופטי בהקלטת סרט באיכות 720P. איפה אני יכול למצוא כרטיס זיכרון כזה בארץ ובמחיר יחסית זול?
-
- 6 תגובות
- 709 צפיות
-
-
צילמתי עם המצלמה שלי ולמרות שמספר התמונות שנותרו לצלם קטן מאלו שהיו אמורות אם הכרטיס היה ריק אני לא מצליח לצפות בתמונות לא במצלמה ולא במחשב. יש דרך להציל את התמונות הללו ולשחזרם?
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אז ככה אחרי הרבה זמן של חיפושים אחרי המצלמה האולטימטיבית החלטתי ליקנות עוד היום את אחד מהמצלמות הבאות: Casio Exilim EX-S770 Casio Exilim EX-Z1000 כמובן אני צריך את עזרתכם להחליט את מה לקחת המצלמה בעיקר צריכה להיות מהירה. עם צילום ווידאו בפורמט שלא לוקח הרבה מקום כמו המצלמות של CANON כמו כמה שיותר קומפקטית, וחשוב לי מאוד אבל מאוד איכות! זה מתחלק לכל הפרמטרים איכות בביצועים, בעדשות, ביכולות וידאו, בחומרים מהם בנויים, צריכים לקבל בביקורות ציונים גבוהים וחולי... אני דיי בהתחלה חשבתי על הCANON למינן אבל הבנתי שהביצועים שלהם לא כל כך טובים(בסידרה של הקומפקטיות במיוחד). והפנסוניק LX1 וLX2 ביגלל שהן לא כל כך קומפקטיות הורדתי אותן מהפרק . דיי חשוב לי ווידאו כמובן שהעת…
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום, אינני צלם מקצועי ואני לא ממש מתעניין במצלמה מקצועית. אני מחפש מצלמה ביתית(שמעתי שקוראים לזה דיגיטלית קומפקטית זה נכון?) בתקציב של עד 1000 שקלים. אינני יודע אילו מצלמות יש במחיר הזה, אם קיימת מצלמה טובה שמשתמשת בכרטיס זה יהיה טוב מאוד עבורי,מכיון שיש לי כרטיס כזה מהמצלמה הקודמת שלי. אם קיימת מצלמה טובה יותר שמשתמשת בכרטיס אחר והיא טובה יותר מהשנייה בצורה שניתי יהיה להבחין בה אני אשמח לשמוע עלייה גם כן. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן אני רוצה לקנות מצלמה ולהחליף את הS1IS. עכשיו רוב הזמן אני עוסק בצילומי תעופה,ככה שחשוב לי שתהיה מצלמה איכותית,שתתפוס את הרגע,בצורה הכי יפה שאפשר. פלאש חזק יכול להיות נחמד מאוד כי אני לפעמים מצלם בלילה. חשוב שהמצלמה תהיה עם איכות 5MP ומעלה,עם זום גדול,אני חייב את זה לצילומי מטוסים רחוקים ממני (לא נגזים כמו 10,000 רגל,אבל בנחיתה בנתב"ג לתפוס מטוסים שחונים וכאלה..) חשוב שהיא תהיה כמה שיותר מאסיבית. יש לי CF 512MB של קינגסטון. אם זה עוזר.. תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 709 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה סופסוף (עכשיו זה רציני ב"ה) מצלמה של קנון, כי דוד שלי משיג דיל טוב של עובדי מדינה. קיצר אני מחפש את המצלמה הטובה ביותר עד ~1300 מרשרשים. הוא הציע לי את המצלמה A530 ועוד לא אמר לי מחיר, אבל איך המצלמה הזאת לדעתכם? ישנה מצלמה טובה יותר בסכון שנקבתי? בבקשה מי שיכול שיציע לי מצלמה בסכום המלא ואחת זולה יותר אך טובה גם (כאלטרנטיבה שניה) תודה!
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
מה המצב אנשים??? אתמול קיבלתי תמצלמה החדשה שלי ... בעיקרון אימא שלי הזמינה את המצלמה c-460 ובמקום הביאו לנו C-50 שהיא יותר טובה עם יותר אופציות ואיכות טובה יותר... בקיצר הצטרפתי לעולם הצילום הדיגיטלי ושיגיע המחשב החדש אני יצלם איתה ויראה לכם תמונות והכל... דרך אגב קיבלתי איתה שלט שאיתו אני יכול לצלם לעשות זום ולדפדף בין התמונות והכל... הכי מבאס זה הסרטונים שאין להם סאונד אבל האיכות שלהם משו סוף... בקיצר מגיע לי מזל טוב... אם למישו יש טיפים לצילום עם המצלמה או משו שיגיד... תודה ולילה טוב...
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-