צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
היי, יצאתי לסיבוב ראשון(בערך) עם המצלמה החדשה שלי(400D) ולא שמתי לב שה-ISO היה 1600 =\ הצילומים היה בשדה באור יום מלא. זה נראה על הפנים, האיכות לא טובה ויש מלא רעש בתמונה. אפשר לתקן את זה?
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
מחפש מצלמה דיגיטלית קומפקטית או דמוי SLR (עדיף), כמה שיותר טובה עד המחיר שרשמתי כולל כרטיס זיכרון של 1 GB. אני קונה מחר בדיוטי פרי אז בבקשה כמה שיותר מהר! על כל פנים רציתי לדעת גם אם לא יהיה את המצלמה הזאתי בדיוטי פרי, איזה נתונים כדאי שיהיה למצלמה? מגה פיקסל? זום אופטי? ושאר הדברים הנחוצים. אני לא צלם מקצועי, סתם אחד.
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום, אנחנו מחפשים כבר כמה זמן מצלמה ולא מצליחים למצוא משהו שמוצא חן בעינינו. נשמח לעזרה. 1. מה התקציב שעומד לרשותך ? סביבות 1500 ש"ח. 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. אין מושג בכלל. 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? רכגע המצלמה שיש לנו היא Canon PowerShot A470. הבעיה היא איכות תמונה ירודה - חלק מהתמונות יוצאות לא חדות ומגורענות הצילום האוטומטי. בעיה נוספת היא ההשהיה בין תמונה לתמונה - צריך לחכות זמן רב, ובינתיים מפספסים דברים. 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו במידת האפשר גם…
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
-
אני כרגע בחו"ל שם המצלמות יחסית זולות מאוד. אני ממש לא מבין במצלמות וידאו דיגיטליות אם כי מבין קצת במצלמות דיגיטליות סטילס. ממה שראיתי המצלמות מתחלקות ל-3 סוגים: פלאש, DVD RW, HDD פלאש אני לא חושב שמישהו פה ממליץ. עכשיו העניין הוא מה כדאי? כותב על DVD שצורב ישירות או לקחת מצלמה (שהיא לרוב קטנה יותר) עם 30-60 GIGA זיכרון שכותבת קבצים של MPEG 2. החברות שאני מדבר עליהם כרגע הם סוני ו JVC, כי זה מה שראיתי. עוד לגבי זה שיש הבדל באיכות, מה זה צילום של 1.2 מגה פיקסל או 0.8. מה ההבדל שכן אני יודע שבסטילס לתמונה איכותית צריך לפחות 4.2 מגה פיקסל. אני שמתי עין על מצלמה של סוני שהיא 4.0 מגה פיקסל סטילס, 1 מגה פיקסל צילום וידאו והיא כותבת על DVD- בערך 3000 ש"ח. לעומת זאת ישנם מצלמות ש…
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
צילמתי את בובת האסיר מאלקטרז שלי באור חלש של החדר וזוהי התוצאה -
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
-
אני טס מחר לחו"ל ואני מעוניין לקנות משם או מהדיוטי פרי מצלמה איכותית בתקציב של עד 500$. אני מחפש מצלמה קומפקטית או SLR תלוי לאיזה משניים יש איכות תמונה עדיפה במסגרת התקציב שלי. השימושים העיקריים: - -מצלמת point&shoot לטיולים/אירועים עם צילומי נוף ואתרים, בלי יותר מידי משחקים עם ההגדרות. - בעיקר חשובה לי איכות התמונה, כל שאר הפיצ'רים פחות קריטיים לגבי. - זום אופטי גדול של לפחות X6. - חובה עדשות איכותיות, כמו LEICA או קארל זייס ולא "ג'נריות" של החברה. - נחמד אם המצלמה תהיה מסוגלת לצלם וידאו באיכות טובה, אם כי לא חובה. לאחר סקר שוק קצר אני מתלבט בין שלושת הדגמים האלה: Fuji finepix-s8100fd או Nikon coolpix-p80 או DMCFZ18 Panasonic איזו מבין השלוש היא הע…
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
-
-
אהלן! אני מעוניין לקנות מצלמת slr חדשה, וקראתי את הביקורות ב dpreview על שתי המצלמות. מאוד חשוב לי היכולת הדפסה בגדלים גדולים (במצב raw), וקראתי באתר שלמרות של ג200 יש יותר מגה פיקסלים, והרזולוציה של טובה יותר, אין הבדל משמעותי בהדפסות גדולות מה 30d. איך זה יכול להיות??? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
-
אני מחפש מצלמת וידאו פשוטה וטובה, לשימוש ביתי, צילומים פשוטים, ובעלת סוללה טובה. אני רוצה שהאכסון יהיה על כרטיס זיכרון ושיהיה נוח להעביר את הסרטים למחשב (ושיראו את הוידאו ברמה גבוהה). אני מוכן להשקיע 2,000 עם אפשרות לחריגה למעלה של עד 500-600 ש"ח. תודה
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
מבצע בוואלה מצלמה+2GB +מטען עם סוללות+תיק+4 שנים אחריות ב-999 ש"ח?
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
-
-
איפה אני יכול למצוא ריכוז טיפים והמלצות צילום למצלמה הנ"ל? כמו כן, האם מישהו יודע אם קיים מדריך למצלמה כמו ה Pdf מהאתר של קנון אבל בעברית?
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
היי לכולם אני מחפש מצלמה קומקפטית דיגיטאלית עד 1000 שח מכיוון שנשבר לי המסך במצלמה הישנה CANON A540 מצלמה שהיתי מאוד מרוצה יחזיקה מעמד משהו כמו 2.5וחצי יש פשוט מבחר ענקי עכשיו וקצת קשה להחליט כמה פיקסלים? ZOOM לפחות 5אופטי דיגיטאלי לא משנה לשימוש ביתי\טיולים\חול וכו' עוד משהו חשוב שיהיה אפשר לצלם וידיו עם קול באיכות טובה יחסית למחיר תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
שלום, המצלמה היישנה התקלקלה ולכן הגיע הזמן לקנות מצלמה חדשה. אני צריך מצלמה למשתמש פשוט (צילום בחגים, ארועים משפחתיים וחו"ל) מצלמה למשתמש פשוט שתיהיה של חברה אמינה וטובה. בבקשה שתהיה כולל סוללות נטענות, ואפשרות לחריגה עד 200 ש"ח.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
אתמול טיילתי עם כמה חברים והיה ממש כיף עד שחזרתי הביתה, חיברתי את המצלמה וגיליתי שהמסך שלה שבור. המצלמה המדוברת היא A400 של CANON. עכשיו אני רוצה לדעת אם מישהו פעם החליף מסך במצלמה כזאת או בכל מצלמה אחרת ומכה זה עולה בערך להחליף כי נגמרה לי האחריות. אני בכללי דיי מבואס בגלל זה כי רק קניתי כרטיס זיכרון והתחלתי להישתמש בה והיא נשברה כך שאני מאוד מודה לכל מי שעוזר לי מראש!
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
בשעה טובה רכשתי Canon S3 IS. אני יודע שהיא תומכת בכרטיסים של עד 8GB-מישהו יכול לאשר? יש לי 2 שאלות: 1. יש דבר כזה "כרטיס מקורי של קאנון"? (כמו למשל שכל יצרן מדפסת מוכר גם דיו מקורי שלו). ואם כן אז צריך להעדיף דבר כזה? 2. ראיתי שיש דבר כזה שנקרא "קורא כרטיסים". חייב? אי אפשר פשוט לעשות "גזור/הדבק" מהמצלמה למחשב? שבת שלום.
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום, אינני צלם מקצועי ואני לא ממש מתעניין במצלמה מקצועית. אני מחפש מצלמה ביתית(שמעתי שקוראים לזה דיגיטלית קומפקטית זה נכון?) בתקציב של עד 1000 שקלים. אינני יודע אילו מצלמות יש במחיר הזה, אם קיימת מצלמה טובה שמשתמשת בכרטיס זה יהיה טוב מאוד עבורי,מכיון שיש לי כרטיס כזה מהמצלמה הקודמת שלי. אם קיימת מצלמה טובה יותר שמשתמשת בכרטיס אחר והיא טובה יותר מהשנייה בצורה שניתי יהיה להבחין בה אני אשמח לשמוע עלייה גם כן. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
שלום רב , רכשתי את הכרטיס הנ"ל בשביל מצלמה מסוג CANON A610 אך משום מה כאשר אני מכניס אותו למצלמה אני מקבל הודעה: memory card error card locked הכרטיס אינו על מצב lock ומגיע עם מתאם USB והמחשב קורא אותו תקין. האם זה אומר שהוא אינו נתמך על ידי המצלמה ?
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
אנחנו קונים מצלמה חדשה ואני מתלבט בין הZ6 של מינולטה לבין הS2 -IS של קאנון, מה עדיף? לפני כן הייתה לי את הZ3 והייתי מאוד מרוצה ממנה, אך האם כדאי לקנות את הקאנון במקום להמשיך עם המינולטה? (אם תוכלו לתת בקצרה את היתרונות של המצלמה מול האחרת זה יעזור לי מאוד) +שאלה בשביל מצלמה אחרת - איזה מצלמה(לא מהמצלמות למעלה) בסכום של עד 1500 ש"ח תהיה טובה בעיקר בשביל צילומים של טיולים שנתיים וכאלה לא משהו יותר מדי רציני אבל עדיין חשובה האיכות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
יש לי מצלמה דיגיטלית Nikon coolpix 3100 עכשיו הבעיה היא שהיא ממש ממש אוכלת בטריות..וזה בעיה שפשוט אי אפשר להסתדר איתה.. למה כל 5 תמונות שאני מצלם נגמרת הבטריה.. וזה בטריות נטענות חדשות.. וגם ניסיתי בבטריות חדשות אחרות.. אני כבר משתגע למה אני חייב מצלמה ונמאס לי להיות מוגבל בצורה כזאת גדולה ככה.. תודה על העזרה..אגב שמתי אותה הודעה גם בפורום חומרה וציוד הקפי מצטער לא ראיתי את הפורום הזה ..
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-