עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by dsane,

כל תגובה תתקבל בברכה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  2. Started by n.L,

היום יצאתי לטיול קצר עם המשפחה לנחל תנינים ליד הבית שלי.. יש שם מלא שפמנונים אז אחותי הקטנה זרקה להם במבה ופתאום באה שפירית ותפסה טרמפ על הבמבה:

• 9 תגובות
    • 745 צפיות
  3. Started by tdavidi,

אבא שלי רוצה לקנות מצלמה: MUSTEK 5250 זה יעלה 590 ש"ח במחיר הזה אפשר למצוא משהו יותר טוב?? (או במחיר טיפה יותר גבוה)

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  4. Started by ras81,

שלום יש לי מינולטה A1 http://www.dpreview.com/reviews/minoltadimagea1/ הייתי מעוניין להוסיף לה עדשת זום אך אין לי מושג איזו כדאי (ואם צריך איזה מתאם) ואיפה אני יכול לקנות כזה. אודה לכל עצה ועזרה - תודה

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  5. Started by eegg,

אני מעוניין לרכוש פילטר ND בשביל המצלמה שלי panasonic fz28. איזה סוג כדאי לקנות: ND2, ND4, ND8? ויש לכם המלצות נוספות לסוגי פילטרים שכדאי לקנות חוץ מUV וND?

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  6. מה אתם אומרים? יש עתיד?

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  7. Started by שי הלוחש לטכנולוגיה,

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  8. Started by epichorus,

שלום רב , רכשתי את הכרטיס הנ"ל בשביל מצלמה מסוג CANON A610 אך משום מה כאשר אני מכניס אותו למצלמה אני מקבל הודעה: memory card error card locked הכרטיס אינו על מצב lock ומגיע עם מתאם USB והמחשב קורא אותו תקין. האם זה אומר שהוא אינו נתמך על ידי המצלמה ?

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  9. Started by Shasoosh,

איפה אני יכול למצוא ריכוז טיפים והמלצות צילום למצלמה הנ"ל? כמו כן, האם מישהו יודע אם קיים מדריך למצלמה כמו ה Pdf מהאתר של קנון אבל בעברית?

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  10. היי! אני מנסה לצרוב דיסק עם קבצי MPG. צרבתי את הדיסק בתור VIDEO CD וזה נצרב רק יש בעיה אחת.. הקבצים פועלים ללא קול..איך אני יכולה לשנות את סוג הקובץ או לגרום לקול לעבוד? האם יש תוכנת עריכה מסוימת שתומכת בקבצים מסוג זה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  11. היא עולה 1,724 ש"ח האם כדאי לקנות אותה או שכדאי בכסף הזה לקנות מסרטה אחרת?

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  12. Started by Ghosthunter,

שלום, מאחר שהבנתם כבר שאני מעוניין לקנות את הF11, רציתי לדעת מה החבילה שאני קונה מכילה. תודה.

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  13. שלום, אינני צלם מקצועי ואני לא ממש מתעניין במצלמה מקצועית. אני מחפש מצלמה ביתית(שמעתי שקוראים לזה דיגיטלית קומפקטית זה נכון?) בתקציב של עד 1000 שקלים. אינני יודע אילו מצלמות יש במחיר הזה, אם קיימת מצלמה טובה שמשתמשת בכרטיס זה יהיה טוב מאוד עבורי,מכיון שיש לי כרטיס כזה מהמצלמה הקודמת שלי. אם קיימת מצלמה טובה יותר שמשתמשת בכרטיס אחר והיא טובה יותר מהשנייה בצורה שניתי יהיה להבחין בה אני אשמח לשמוע עלייה גם כן. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  14. Started by !!צפעון!!,

שאני מצלם חפצים בלי פלאש האיכות יוצאת זבל איזה פורמט או מה אני צריך לשנות בשביל שיצא חלק כמו בפלאש? תודה לכם...

15. Started by tomerbd,

עם איזו תוכנה (חינמית) אפשר להוריד purple fringing מתמונות? האם החצובה הזאת טובה? או שאין חשיבות לבחירת החצובה

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  16. טוב אז ככה נכנסתי לאתר הזה http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_cat.asp?cat_id=309&d_link=Cat_מצלמות%20דיגיטליות ואני רוצה להוציא מצלמה דיגיטלית ,הבעייה היא שאני חובבן(זאת אומרת שבחיים לא הייתה לי מצלמה וזאת הקנייה הראשונה שלי,אבל זה לא אומר שאני טמבל ותביאו לי מצלמה פשוטה) ואני לא יודע איזה מצלמה לבחור ,הייתי רוצה מצלמה איכותית,טובה,בעלת המון פונקצית(שיהיה לי הרבה מה ללמוד ממנה),אמינה,לא זוללת סוללה,חסכונית בקשר לסרטי וידאו בMB ,שאני אוכל לצלם גם מרחוק טוב ממנה כלומר שיהיה זום טוב,שיהיה פוקוס,שאני אוכל לצלם במהירות והתמונה לא תמרח,שהצילום בלילה יהיה טוב-וכמובן גם הפלאש,שתהיה מהירה,רצוי מסך LCD גדול אבל שהמצלמה לא תהיה גדולה מדי, וכל הפיצ'רים האחרים והבסיסיים שיש למ…

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  17. Started by QQQ,

http://i.turboimagehost.com/p/342713/IMG_0938.JPG.html עיתוי מוצלח, אה? מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  18. שלום לכם, אני מחפש מצלמה טובה, קומפקטית, כשהדגש הוא על יכולות הוידאו שלה. לגבי התקציב, עד 1000 ש"ח זה מספיק, ואם יש צורך אפשר גם עד 1500. תודה מראש.

19. Started by Bartleby,

בשעה טובה רכשתי Canon S3 IS. אני יודע שהיא תומכת בכרטיסים של עד 8GB-מישהו יכול לאשר? יש לי 2 שאלות: 1. יש דבר כזה "כרטיס מקורי של קאנון"? (כמו למשל שכל יצרן מדפסת מוכר גם דיו מקורי שלו). ואם כן אז צריך להעדיף דבר כזה? 2. ראיתי שיש דבר כזה שנקרא "קורא כרטיסים". חייב? אי אפשר פשוט לעשות "גזור/הדבק" מהמצלמה למחשב? שבת שלום.

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  20. מה המצב אנשים??? אתמול קיבלתי תמצלמה החדשה שלי ... בעיקרון אימא שלי הזמינה את המצלמה c-460 ובמקום הביאו לנו C-50 שהיא יותר טובה עם יותר אופציות ואיכות טובה יותר... בקיצר הצטרפתי לעולם הצילום הדיגיטלי ושיגיע המחשב החדש אני יצלם איתה ויראה לכם תמונות והכל... דרך אגב קיבלתי איתה שלט שאיתו אני יכול לצלם לעשות זום ולדפדף בין התמונות והכל... הכי מבאס זה הסרטונים שאין להם סאונד אבל האיכות שלהם משו סוף... בקיצר מגיע לי מזל טוב... אם למישו יש טיפים לצילום עם המצלמה או משו שיגיד... תודה ולילה טוב...

21. Started by blitsi,

אז, מישהו הצליח לצלם משהו נחמד מאתמול בערב? אני וחבר נוסף יצאנו למקום די חשוך ליד החוף [אשקלון] והצלחנו לתפוס משהו שלדעתנו הוא כוכב נופל. התמונה צולמה עם Canon S5 IS. אנלא מומחה בצילום והתמונה צולמה ככה: ISO 1600, F.A 6.3 , זמן חשיפה: 15 שניות. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  22. שמתי לרגע בצד את עניין דגמי מצלמות הווידאו, ע"מ להבין משהו בסיסי יותר, וזאת מכיוון שלחלק מהמצלמות יש פערי מחיר גדולים בין הארץ לחו"ל (לעיתים כמעט 100%). להבנתי, לאחר קריאה בפורומים שונים : אין בעיה לערוך חומר NTSC במחשב, כאשר מדובר בצפייה בפלזמה/LCD, אין בעיה לראות חומר שצולם ב NTSC (ואפילו בחלק מטלויזיות ה CRT) ולרוב המכשירים כיום (נגני DVD וכו'), ואפילו ישנים יחסית, אין בעיה לנגן NTSC, כלומר, אם אני משתמש במסרטת NTSC, אין בעיה לערוך את החומר, לייצא אותו ל DVD ולנגן אותו ב DVD שמחובר לפלזמה/LCD. הבעיה שקראתי עליה עד כה היא כאשר מעוניינים לערוך חומר ממספר מצלמות, כאשר מצלמה אחת היא NTSC והשניה היא PAL (למשל), ואז תתכן בעיה. אשמח לדעת האם הנ"ל מדוייק, והבעיה היחידה היא ערי…

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  23. Started by zoman,

צילמתי את בובת האסיר מאלקטרז שלי באור חלש של החדר וזוהי התוצאה -

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  24. Started by benor,

בנאלי, אבל יפה.

• 7 תגובות
    • 742 צפיות
  25. יש לי מצלמת וידאו עם יציאת DV מקוצרת. רציתי המלצה למעבדה באיזור באר-שבע לתיקון. אשמח לשם מלא של המעבדה\חנות + טלפון. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 742 צפיות

דיונים חדשים בפורומים