עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by Bakshi1,

שלום, המצלמה היישנה התקלקלה ולכן הגיע הזמן לקנות מצלמה חדשה. אני צריך מצלמה למשתמש פשוט (צילום בחגים, ארועים משפחתיים וחו"ל) מצלמה למשתמש פשוט שתיהיה של חברה אמינה וטובה. בבקשה שתהיה כולל סוללות נטענות, ואפשרות לחריגה עד 200 ש"ח.. תודה.

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  2. Started by yinnond,

שלום לחברי הפורום הנכבדים. אולי משהו יודע מדוע אני לא מצליח להתקין ב- פנטיום III עם תוכנת XP את הדריבר של מצלמת DV חדשה מתוצרת פנסוניק. הדריבר הוא: video stream הדחיה מנוסחת כך: this dr. cannot be installed with the operating sys, on your PC לציין שהמצלמה מצוידת בכבל USB וכ"כ הצלחתי להתקין את תוכנת ניהול הקבצים והעריכה מה-CD. בתודה מראש, ינון

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  3. Started by tomer861,

שלום לכולם ראיתי את הטופס למילוי השאלה רק שאני לא מכיר שם שום דבר והמצלמה לא בשבילי וקשה לי להאמין שהיא מכירה אם היא ביקשה ממני אני צריך המלצה למצלמת בתווך 1000-1300 שקל עדיפות לחברה מוכרת סוני יהיה נחמד תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  4. Started by Gil28,

מבצע בוואלה מצלמה+2GB +מטען עם סוללות+תיק+4 שנים אחריות ב-999 ש"ח?

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  5. Started by benor,

בנאלי, אבל יפה.

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  6. Started by דודי הסטלן,

היי רציתי לשתף אותכם במאקרו שצילמתי לדעתי יצא יפה לא רציתי להתקרב עוד אבל רק תסבירו לי דבר אחד מה זה הדבר הזה??? זבוב?? דבורה??

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  7. http://gizmodo.com/gadgets/digital-cameras/canon-eos1d-mark-iii-shoots-10-frames-per-second-238661.php

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  8. Started by malkind86,

היי לכולם אני מחפש מצלמה קומקפטית דיגיטאלית עד 1000 שח מכיוון שנשבר לי המסך במצלמה הישנה CANON A540 מצלמה שהיתי מאוד מרוצה יחזיקה מעמד משהו כמו 2.5וחצי יש פשוט מבחר ענקי עכשיו וקצת קשה להחליט כמה פיקסלים? ZOOM לפחות 5אופטי דיגיטאלי לא משנה לשימוש ביתי\טיולים\חול וכו' עוד משהו חשוב שיהיה אפשר לצלם וידיו עם קול באיכות טובה יחסית למחיר תודה!!!

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  9. Started by Chevy,

Storing Your Digital Images

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  10. Started by .AloN,

לא משהו מיוחד, תמונה מהיום בבוקר - 06:30. תמונה ראשונה שלי פה אז לא להרוג אותי

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  11. Started by imac,

מי שקרה את הנושא שפתחתי מלפני חודש בערך הבין שהמצלמה הקודמת שלי נדפקה.. Father החליט לקנות מצלמה חדשה מכיוון שהיא עושה הרבה בעיות בלי קשר למה שקרה והוא ביקש ממני שאני ימליץ לו על מצלמה טובה.. התקציב הוא 2000-2500, קראתי את הנושאים שמתחתיי אבל ממש לא הבנתי כלום (כי אני N00b בכל הקשור למצלמות דיגיטליות).. אני לא הולך להקים סטודיו עם המצלמה, אני פשוט מחפש מצלמה טובה עם איכות צילום טובה וחיי סוללה ארוכים... תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  12. Started by dsane,

כל תגובה תתקבל בברכה [attachment deleted by admin]

13. Started by shtrodel,

מי מכיר את המצלמה canon power shot a60... אפשר להוסיף תאריך? בדקתי באינטרנט.. וחרשתי את המצלמה... ו... נראה לי לא הגיוני שלא יהיה אפשרת כזאת. :s05:

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  14. מה אתם אומרים? יש עתיד?

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  15. Started by blitsi,

אז, מישהו הצליח לצלם משהו נחמד מאתמול בערב? אני וחבר נוסף יצאנו למקום די חשוך ליד החוף [אשקלון] והצלחנו לתפוס משהו שלדעתנו הוא כוכב נופל. התמונה צולמה עם Canon S5 IS. אנלא מומחה בצילום והתמונה צולמה ככה: ISO 1600, F.A 6.3 , זמן חשיפה: 15 שניות. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  16. Started by Shasoosh,

איפה אני יכול למצוא ריכוז טיפים והמלצות צילום למצלמה הנ"ל? כמו כן, האם מישהו יודע אם קיים מדריך למצלמה כמו ה Pdf מהאתר של קנון אבל בעברית?

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  17. חשוב שיהיה מסך מפרקי. יש את זה רק בקנון לא? תודה רבה לעונים!

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  18. יש לי מצלמה דיגיטלית Nikon coolpix 3100 עכשיו הבעיה היא שהיא ממש ממש אוכלת בטריות..וזה בעיה שפשוט אי אפשר להסתדר איתה.. למה כל 5 תמונות שאני מצלם נגמרת הבטריה.. וזה בטריות נטענות חדשות.. וגם ניסיתי בבטריות חדשות אחרות.. אני כבר משתגע למה אני חייב מצלמה ונמאס לי להיות מוגבל בצורה כזאת גדולה ככה.. תודה על העזרה..אגב שמתי אותה הודעה גם בפורום חומרה וציוד הקפי מצטער לא ראיתי את הפורום הזה ..

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  19. Started by benor,

האם מישהו יודע אם התמונות שנמצאות באתרי ביקורות המוכרים כגון : Dpreview, Steve וכו'... עברו עריכה כלשהי? (תיקון צבעים, חידוד וכו' )

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  20. Started by dsane,

כל תגובה תתקבל ברכה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 712 צפיות
  21. היא עולה 1,724 ש"ח האם כדאי לקנות אותה או שכדאי בכסף הזה לקנות מסרטה אחרת?

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  22. Started by ALÞHA,

23. Started by sagi5,

איך?

• 8 תגובות
    • 711 צפיות
  24. אתרים מומלצים למצלמות!!

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  25. Started by SMoKeR,

נפל לי אתמול המגן שמש של העדשה (Lens Hood)... אין לי מושג איך זה קרה אבל אפילו לא שמתי לב, כנראה הוא פשוט לא היה מחובר כמו שצריך ואני משער שכשהידקתי אותו לא עשיתי זאת עד הסוף...אז הוא פשוט נפל מאיפה אני משיג אחד חדש שיתאים למצלמה שלי? מצלמה Fuji S6000/6500 כל רעיון יתקבל בברכה

• 4 תגובות
    • 711 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.