צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית. הידע שלי בתחום לא ממש גבוה ואני יודע רק שהתקציב שלי הוא בין 1000 ל2000 שקל. מה המצלמות המומלצות היום למשתמש הממוצע והרגיל?? התקציב אצלי אין לו משמעות רק נתתי בערך תחום של כסף שבו אני רוצה לקנות מצלמה. איזה חברות הן המועדפות היום במצלמות דיגיטליות ?? אני רוצה כמובן שיהיה זכרון נורמלי עם אפשרות להרחבה(?), זום, לפחות 3.0 פיסקל(לא שזה אומר לי הרבה), וכל הפיצ'רים והשטויות שחשובים בצמלמה דיגיטלית. אז על איזה דגמים אתם ממליצים ?? תקציב: 1000-1500 תודה רבה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
-
-
- 6 תגובות
- 982 צפיות
-
-
כל התמונות צולמו במצב סופר-מאקרו עם מצלמה MINOLTA DIMAGE Z1. החילזון בתמונה הראשונה תפס זולה בפרח - כך הוא היה.. [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי Canon A80 העדשה שלה כבר דיי התלכלכה. האם יש איזה משהו שאני יכול לקנות בשביל לנקות את העדשה, או שכבר יותר שווה לי לשלם לאיזו חנות צילום שתעשה בשבילי את זה? אני קצת מפחד לשרוט את העדשה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
איכות תמונה יוצאת יותר טובה, כאשר היא על זוום יותר נמוך? (אני מדבר על זוום אופטי) תודה!
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אח שלי קנה מצלמה של HP ב 850 שקל, קצת זילזתי תאמת בהתחלה. אבל היום קיבלתי את המצלמה וקצת שיחקתי איתה, זאת הפעם הראשונה שאני מצלם עם מצלמה דיגיטאלית (או בכלל פעם ראשונה שאני מצלם עם מצלמה לכיף). 3 תמונות, שניים בצוהוריים אחת אחרי הצוהוריים-
-
- 7 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אז ככה, קניתי היום סופסוף את המצלמה החדשה שלי.. קוניקה מינולטה Z5 ;D עכשיו, ההורים שלי רוצים לדעת איזה כרטיס זיכרון להוסיף לה? יש לי שלוש שאלות: 1. האם כרטיס של 512 מ"ב מספיק או שרצוי לקחת ג'יגה? (כרגע אני נוטה יותר לכיוון הג'יגה..) 2. איזה סוג של כרטיס SD לקחת? אני מתלבט בין ה-SD II Ultra ל-SD הרגיל.. ההבדל במחיר לא כזה גדול, השאלה אם יהיה הבדל בביצועים בין שני הסוגים? 3. משנה איזה כרטיס של איזה חברה לוקחים או שאפשר לסמוך על כל חברה? (לדוגמה כרטיס זיכרון של PQI..)
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הנה בא הבוקר, יצאתי לגינה ופתאום גיליתי שהורדים התחילו לפרוח... החלטתי לחגוג זאת עם סבב מקרו חביב... הראשון השמש קצת שרפה אותו... שטויות, הוא יהפוך לקומפוסט השני כבר נראה הרבה יותר בריא: והתמונה שלדעתי יצאה הכי טוב:
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
-
אנשים אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטאלית חדשה בתקציב של 2000 ש"ח (יש אפשרות לחריגה למען מכשיר משמעותית טוב יותר ) .. !! בבקשה תמליצו לי על מצלמות שונות .. כמובן לא סתם אטלא למה אתם ממליצים דווקא את המצלמה הזאת מה טוב בה ואם אפשר מפרט של המצלמה .. !! בנוסף הייתי רוצה לדעת מידע כללי על מצלמות דיגיטאליות .. על מה אני צריך להסתכל ??? זום ? רזולוציה ועוד !!! אם אתם חושבים שכדאי להשקיע קצת יותר כסף באיזו מצלמה יותר טובה שהביצועים שלה משמעותית יותר טובים לפי המחיר ... או להפך האם אתם חושבים שכדאי להשקיע פחות במצלמה דיגיטאלית ... תכתבו הכל .. רק בבקשה דברים מוכחים או נסיון אישי ... !!! תודה מראש .. !! בנוסף רציתי לפני זה לקנות מצלמת וידיאו דיגיטאלית שהיא גם מצלמת תמונות רגילו…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הלכתי לי היום בדרך הביתה מביתספר, ראיתי חתול יושב בסבלנות מתחת לצמח ומסתכל על שני יונים שהיו באיזור, החלטתי לצלם.. מה דעתכם? (A510) [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום לכם ידידי, יצאתי לחוף ראשון בשקיעה וצילמתי קצת . ( פעם ראשונה שאני מעלה תמונות) התמונות צולמו במצב צילום "שקיעה" במצלמה : ניקון קול פיק 8800 [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אפילו ביום זוועתי כמו זה אפשר למצוא תמונה יפה... ועכשיו לשאלה, שמתי לב שלרוב תמונות יוצאות הרבה יותר כהות על מסך המחשב מאשר על מסך המצלמה, מה הסיבה לכך ?
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אנשים לפני מספר חודשים קניתי את המצלמה שייחלתי לה הרבה זמן CANON A95 שרכשתי ב CAMERA 4LESS חודשיים המלצה שירתה אותי נאמנה עד שחבר טוב שלי איבד לי אותה , כמובן כמו כל חבר טוב הוא קנה לי מצלמה חדשה במקומה אבל הוא רכש אותה בארה"ב הבעיה שלי עם המצלמה היא שאני לא יכול לשמור את ההגדרות שאני מגדיר את המצבים השוני כגון P AV TV M וכדומה , במצלמה הישנה הגדרתי את המצבים השונים ל צורות צילום ששימשו אותי כגון שחור לבן VIVID צמצם מהיר צמצם איטי , אבל במצלמה החדשה ברגע שאני מגדיר מצב מסוים למשל אם אני מגדיר את P לצלם בשחור לבן , אוטומטית כל שאר המצבים הופכים לשחור לבן למרות שלפני זה AV היה מוגדר VIVID . נא עזרתכם
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים , היום חבר שלי נתן לי תמונת משפחה ישנה והוא ביקש ממני לנסות לשפר אותה. בכללי לא נעשה פה דבר כ"כ מיוחד , רק הרבה עבודה... מה אתם אומרים?: [attachment deleted by admin]
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין בקניית מצלמה דיגיטלית חדשה. הבעיה היא שאין לי מושג במצלמות דיגיטליות והחלטתי לפנות אליכם לעזרה. אני מחפש מצלמה לא יקרה יותר מידיי בעלת איכות טובה שלא יותר מידיי מסובכת להפעלה. בנוסף שלמצלמה יהיה זכרון בנפח מספק, או שתהיה לה אפשרות להוספת זכרון. תודה,דוד.
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
מעוניין בחוות דעת על המצלמה הנ"ל: איכות תמונה, זמן תגובה, זמן חיי הסוללה, צילום וידאו, צילום ליילי וכו'. אם יש לכם הצעה אחרת למצלמה דיגיטלית (חוץ מקנון) במחיר דומה (1500-1800 שקל) וגודל ומשקל פחות או יותר זהים (אני לא מעוניין לסחוב איתי בלוק בטון) אתם מוזמנים להביע את דעתכם. בתודה מראש נ.ב הבעיה היחידה בנתיים שאני מוצא בסוני הוא מחיר כרטיס הזיכרון (בהשוואה לסוגי זיכרון אחרים)
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
סבא שלי רוצה לקנות בעתיד הקרוב מצלמה "שיראו את התאריך של הצילום על התמונות!" ציטוט מפי סבי, עכשיו הוא מתלבט במצלמות בתקציב של A95 אבל זולות יותר (אגב, כמה עולה הA95?), ויש גם עדיפות למצלמה שתחזיק הרבה זמן. אני חשבתי על מצלמה 4MP, משהו איכותי, מה אתם חושבים? תודה רבה, אופיר
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
-
-
כמה שאני אוהב את המצבים שהמצלמה מתכווננת לבד אליהם ;D מה אתם אומרים אפשר לשפר, לתקן, להעיר... תודה נ.ב. מישהו יכול להסביר לי בבקשה (אם יש כמובן הסבר) לצורה שבה התלכדו העננים המצורפים בתמונה השלישית? זה נראה כמו מין "פצצת אטום אווירית" ( :s05:) [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-
-
היי, יש לי דיגיטלית OLYMPUS 750 ULTRA ZOOM אחלה של מצלמה , הבעיה היחידה שלי איתה זה שיש לה פלאש מצועצע כמו לכל מצלמה דיגטלית שמוכרים בימינו(לא להחשיב את המצלמות שעולות 8 אלף ומעלה) ובגלל זה יש יותר מדי עיניים אדומות בתמונות למרות שהגדרתי אותה ידנית ועשיתי כבר הכל מה שאפשר זה בכל זאת לא עוזר יש צילומים שיש עיניים אדומות. אז נשבר לי ואני רוצה לקנות פלאש חיצוני שיפטור לי את הבעיה, אז איזה פלאש אתם ממליצים ואיזה יתאים לי? אני לא רוצה אחד שעולה יקר כי אני לא מצלם כל הזמן בלילה ואחד שמספיק חזק ולא ממש מקצועי יתאים לצרכיי.
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום, אז סוף סוף אמא שלי חזרה ואני עכשיו מסתכל בתמונות ובסרטונים שהיא צילמה בעזרת הIXUS 40 החדשה שהיא קנתה, כשאני מסתכל בתמונות ובסרטונים במצלמה הכל טוב ויפה אבל כשאני מסתכל בסרטונים במחשב, הקובץ המצורף מראה, מה שמראה לי הIrfanView (יש לומר כי שומעים את הקול מהסרטון). תודה רבה, אופיר [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
יש לי מסרטה של JVC DVL9800 200X כמובן שיש לי חוברת הסברים של המסרטה אך אני לא מצליח בשום דרך לחבר אותה למחשב, למישהו יש מסרטה כזו ויודע איך לחברה למחשב אני אשמח לדעת איך הוא עושה את זה, ואים יש איזו דרך אוניבסאלית לחבר את המסרטה למחשב אני אשמח, אני יודע שיש קורא כרטסי זיכרון, זה יכול לפתוח בעיה אחת, אבל אני רוצה לדעת אם יש דרך לראות את ההסרטות דרך המחשב...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מצלמה מצויינת, יש לי כמה אפשרויות בינהם לבחור גודל בין 2560*1920 או 2080*1560 או 1600*1200 מה בעצם נותנת לי האפשרות הראשונה שתופסת הכי הרבה זיכרון, כלומר האם ההבדל הוא רק באפשרות להדפיס על נייר גדול יותר או שהשההבדל ניכר גם על צג מחשב או על הדפסה על A2/4 או נייר תמונות סטנדרטי (קטנות לאלבומים). תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-