עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by dsane,

כל תגובה תתקבל בברכה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  2. Started by ערן ורד,

האם למישהו יש מושג/שמועה אם אמורה לצאתPanasonic DVX100C לשוק מתישהוא?...

3. שלום לכם, אני מחפש מצלמה טובה, קומפקטית, כשהדגש הוא על יכולות הוידאו שלה. לגבי התקציב, עד 1000 ש"ח זה מספיק, ואם יש צורך אפשר גם עד 1500. תודה מראש.

4. היא עולה 1,724 ש"ח האם כדאי לקנות אותה או שכדאי בכסף הזה לקנות מסרטה אחרת?

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  5. אני מחפש מצלמת וידאו פשוטה וטובה, לשימוש ביתי, צילומים פשוטים, ובעלת סוללה טובה. אני רוצה שהאכסון יהיה על כרטיס זיכרון ושיהיה נוח להעביר את הסרטים למחשב (ושיראו את הוידאו ברמה גבוהה). אני מוכן להשקיע 2,000 עם אפשרות לחריגה למעלה של עד 500-600 ש"ח. תודה

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  6. Started by tomer861,

שלום לכולם ראיתי את הטופס למילוי השאלה רק שאני לא מכיר שם שום דבר והמצלמה לא בשבילי וקשה לי להאמין שהיא מכירה אם היא ביקשה ממני אני צריך המלצה למצלמת בתווך 1000-1300 שקל עדיפות לחברה מוכרת סוני יהיה נחמד תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  7. Started by yinnond,

שלום לחברי הפורום הנכבדים. אולי משהו יודע מדוע אני לא מצליח להתקין ב- פנטיום III עם תוכנת XP את הדריבר של מצלמת DV חדשה מתוצרת פנסוניק. הדריבר הוא: video stream הדחיה מנוסחת כך: this dr. cannot be installed with the operating sys, on your PC לציין שהמצלמה מצוידת בכבל USB וכ"כ הצלחתי להתקין את תוכנת ניהול הקבצים והעריכה מה-CD. בתודה מראש, ינון

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  8. שלום...מחר אני קונה מצלמה דיגיטלית ואני צריך המלצה למצלמה לפני הקנייה. יש לי בסביבות ה-1500 ש"ח להשקיע + כרטיס זיכרון של 256 MB (או יותר אני לא יודע). אני מעוניין שהמצלמה תיהיה בעלת איכות גבוהה, נוחה להפעלה (אבא שלי לא מבין כלום) ושאיכות התמונות במצבים שונים יצאו באיכות טובה( בלי עיניים אדומות, לא תמונות שרופות וכו') ללא הגדרה ידנית (כלומר הכל אוטומט) אבא שלי מאוד מעוניין במצלמת אולימפוס...מצלמה אחת שמצאתי היא Olympus C-50, היא טובה...שווה את הכסף? אם לא תמליצו לי בבקשה על מצלמה של אולימפוס.. תודה רבה...דוד.

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  9. Started by ariel-ro,

שלום אנשים בשעה טובה החלטנו לקנות מצלמה דיגטלית טובה ממעבר של 2.1 מגה פיקסל, למשהו דמוי SLR איכותי עם 7-8 מגה פיקסל וזום אופטי של למעלה מ12X לפחות. עכשיו ראיתי שני מצלמות מעולות 1. http://zap.co.il/model.asp?model_id=502889 2. http://zap.co.il/model.asp?model_id=582300 הבדלים: מגה פיקסל 8.3 לS5 ו7 לאוליפוס(לדעתי 7 זה מעל ומעבר!) זום אופטי 12X לS5 ו18X לאולימפוס! יתרון חשוב מאוד לדעתי! מאקרו בS5 של 10ס"מ ובאולמפוס סניטמטר 1, לא יודע מה יותר טוב, פחות או יותר מהירות ISO יותר גדולה באולימפוס כל השאר מפורט בדפים שהבאתי. אלא שני המצלמות הממולצות לדעתי. מה עדיף? תודה מראש אריאל

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  10. Started by aleXtazi,

הגענו לזמנים כאלה שכבר אסור להשאיר אופנים בחוץ כי פשוט יגנבו לך את הגלגל :lol: מצטער עם לא רואים טוב פשוט התמונה צולמה על מוד שחור לבן במצלמה ולא עריכה לשחור לבן ככה שלא יכלתי הרבה לעשות בישביל להבליט את זה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 691 צפיות
  11. Started by benor,

בנאלי, אבל יפה.

• 7 תגובות
    • 691 צפיות
  12. Started by dsane,

כל תגובה תתקבל ברכה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 691 צפיות
  13. Started by zoman,

צילמתי את בובת האסיר מאלקטרז שלי באור חלש של החדר וזוהי התוצאה -

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  14. Started by RDS,

אפשר המלצה למצלמה דיגיטלית בתקציב של 1300-1500 ש"ח? גם פחות יתקבל בברכה... אני רוצה מצלמה שלא תהיה ממש קופקטית... זאת אומרת לא דקה ממש כזאת... שתהיה איכותית.... שהיחס ביצועים מחיר יהיה טוב... תודה רבה

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  15. יש לי מצלמת וידאו עם יציאת DV מקוצרת. רציתי המלצה למעבדה באיזור באר-שבע לתיקון. אשמח לשם מלא של המעבדה\חנות + טלפון. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  16. היי חברה. אני מהרהר כרגע ברכישת מצלמה דיגיטלית ראשונה (כן, קצת באיחור). עד עכשיו צילמתי עם SLR פילם של CANON, ופשוט נהיה קשה למצוא פילם, שלא לדבר על שאר החסרונות(מספר תמונות מוגבל, עדשה לא משהו וכו'). עכשיו, אחת הבעיות שלי היא שיש לי הפרעה קלה במוטוריקה וכתוצאה מכך אני ממש לא מסוגל להחזיק דברים יציב, מה שגורם לכל צילום באור נמוך בלי חצובה ו\או בלי פלאש לבלתי אפשרי מבחינתי. היות שפלאש ישיר הורס את התמונה בחלק גדול של המקרים (ובואו לא נתווכח, זו העדפה. אור טבעי, גם אם נמוך>>פלאש.) אני מעדיף לא להשתמש בו. עד כמה שאני יודע לחלק מהמצלמות יש מייצבי תמונה- עד כמה הם עוזרים ומשמעותיים? זה דבר אחד, ודי חשוב לי. עכשיו בקשר לסוג. אני לא חושב שיש לי תקציב כרגע לSLR דיגיטלית+עד…

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  17. היי אנשים , יש לי את ה Canon S2 אני מצלם במועדונים , אני משתמש ב iso 400 , ואתם בטח יודעים שאיסו גבוה זה לא צד חזק אצל הקנון הזאת. רציתי לדעת אם יש דרך כלשהי , לגרום לתמונה להיות יותר צבעונית ופחות רעשים... חשיפה יותר ארוכה\קצרה ? F יותר גבוה\נמוך ? , הפלאש כרגע על הכי חלש , כי ברמה בינונית , התמונה נשרפת. המייצב תמונה משפיע על כמות הרעשים? כדאי(אפשר בכלל?) לבטל אותו? זה יעזור? כל דבר עצה לשיפור תתקבל בברכה. תודה! (בקרוב אני אוסיף פלאש חיצוני , כרגע זה מה יש :\ ) נ.ב אם מישהו רוצה לראות כרגע איפה אני עומד מבחינת התמונות (וזה בהחלט לא מיודע מה) , כנסו ל atraf.co.il , לגלריה , מועדון Play בתאריך 6.7 . (צילום : שגיא מור) . תודה!

• 8 תגובות
    • 690 צפיות
  18. Started by tomerbd,

עם איזו תוכנה (חינמית) אפשר להוריד purple fringing מתמונות? האם החצובה הזאת טובה? או שאין חשיבות לבחירת החצובה

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  19. Started by Zap,

דבר ראשון-זה ניסיון ראשון שלי בנושא הפאנינג[או משהו ] אז בבקשה ביקורות בונות בלבד ואני אשתדל לקבל הכל לתשומת ליבי. לפני כמה ימים אני ועוד שני חברים שמענו שיש בהרצליה פרארי חדשה אז נסענו לבדוק אם היא שם ואולי לתפוס תמונה או שתיים[או 3..]. הפרארי לא הייתה שם[למרות שהיא הייתה אמורה להיות, ולפי דיבור עם העובדת שם היא נמצאת שם הרבה פשוט באותו יום לא הייתה], אבל צילמנו הרבה מכוניות יפות אחרות[סתם תמונות]. במקרה ניסיתי לצלם רכבים בתנועה וזאת התוצאה הכי יפה ומעניינת שיצאה לי לפי דעתי.. אגב הנה עוד אחת שיצאה נחמדה[אני מצטער מראש על כך שהמכוניות מכוערות, וקצת החשיך שצילמתי את התמונות הללו אז היה קצת קשה לתפוס משהו חד בצורה טובה]: תביעו בבקשה את דעתכם, זה חשוב לי. תודה מראש, …

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  20. Started by dsane,

כל תגובה תתקבל בברכה [attachment deleted by admin]

21. Started by Shasoosh,

איפה אני יכול למצוא ריכוז טיפים והמלצות צילום למצלמה הנ"ל? כמו כן, האם מישהו יודע אם קיים מדריך למצלמה כמו ה Pdf מהאתר של קנון אבל בעברית?

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  22. אתרים מומלצים למצלמות!!

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  23. האם יש אצלי במצלמה אפשרות של חשיפה ארוכה? יש לי MINOLTA DIMAGE 7... מהירות התריס הנמוכה ביותר זה 4 שניות... אפשר יותר נמוך?

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  24. Started by R0tem1,

הסיפור מאחוריו דיי מעניין... מצאתי אותו תלוי מהתקרה באמבטיה. הוא מזכיר לי מעט ששן חום (עקיצה = מוות בלי טיפול רפואי) למרות שהבטן שלו לא נפוחה. בכל אופן הוא קיבל כפכף במחשבה שניה - ההשחרה הזו נוראית ולסיום, סופר זבוב הכל עם טמרון 70-300 MACRO

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  25. אז ככה אחרי הרבה זמן של חיפושים אחרי המצלמה האולטימטיבית החלטתי ליקנות עוד היום את אחד מהמצלמות הבאות: Casio Exilim EX-S770 Casio Exilim EX-Z1000 כמובן אני צריך את עזרתכם להחליט את מה לקחת המצלמה בעיקר צריכה להיות מהירה. עם צילום ווידאו בפורמט שלא לוקח הרבה מקום כמו המצלמות של CANON כמו כמה שיותר קומפקטית, וחשוב לי מאוד אבל מאוד איכות! זה מתחלק לכל הפרמטרים איכות בביצועים, בעדשות, ביכולות וידאו, בחומרים מהם בנויים, צריכים לקבל בביקורות ציונים גבוהים וחולי... אני דיי בהתחלה חשבתי על הCANON למינן אבל הבנתי שהביצועים שלהם לא כל כך טובים(בסידרה של הקומפקטיות במיוחד). והפנסוניק LX1 וLX2 ביגלל שהן לא כל כך קומפקטיות הורדתי אותן מהפרק . דיי חשוב לי ווידאו כמובן שהעת…

• 0 תגובות
    • 690 צפיות

דיונים חדשים בפורומים