עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. אני מחפש מצלמת וידאו פשוטה וטובה, לשימוש ביתי, צילומים פשוטים, ובעלת סוללה טובה. אני רוצה שהאכסון יהיה על כרטיס זיכרון ושיהיה נוח להעביר את הסרטים למחשב (ושיראו את הוידאו ברמה גבוהה). אני מוכן להשקיע 2,000 עם אפשרות לחריגה למעלה של עד 500-600 ש"ח. תודה

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  2. אני כרגע בחו"ל שם המצלמות יחסית זולות מאוד. אני ממש לא מבין במצלמות וידאו דיגיטליות אם כי מבין קצת במצלמות דיגיטליות סטילס. ממה שראיתי המצלמות מתחלקות ל-3 סוגים: פלאש, DVD RW, HDD פלאש אני לא חושב שמישהו פה ממליץ. עכשיו העניין הוא מה כדאי? כותב על DVD שצורב ישירות או לקחת מצלמה (שהיא לרוב קטנה יותר) עם 30-60 GIGA זיכרון שכותבת קבצים של MPEG 2. החברות שאני מדבר עליהם כרגע הם סוני ו JVC, כי זה מה שראיתי. עוד לגבי זה שיש הבדל באיכות, מה זה צילום של 1.2 מגה פיקסל או 0.8. מה ההבדל שכן אני יודע שבסטילס לתמונה איכותית צריך לפחות 4.2 מגה פיקסל. אני שמתי עין על מצלמה של סוני שהיא 4.0 מגה פיקסל סטילס, 1 מגה פיקסל צילום וידאו והיא כותבת על DVD- בערך 3000 ש"ח. לעומת זאת ישנם מצלמות ש…

3. Started by KiDi,

אני מתכנן לצאת לטיול עם המצלמה במקום בלי חשמל, ועד כמה שהסוללה יכולה להחזיק היא לא תספיק לי לכל הטיול. במקום לקנות ארסנל של סוללות, קיימים אולי מטענים ניידים שעובדים על המצת של הרכב או סוללות AA?

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  4. Started by shimon956,

מה קורה חברה חזרתי אחרי שבוע אני מוצב בבאר שבע אני מתאמן לקראת ההנתקות אז אין לי זמן להיות פה הררבה וצילמתי כמה תמונות משם והנה תמונה אחת "חושבים" נ.ב= אני יודע שזה קצת מטושטש אבל אהבתי תתמונה ורציתי לשתף אותכם !! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  5. Started by שי הלוחש לטכנולוגיה,

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  6. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , מישהו מכיר עורך EXIF טוב שניתן לשנות בוא את השדה של Date Picture Taken ? יש לי בסביבות ה-500 תמונות מעורבבות מ-3 מצלמות , הבעיה שהייתה רק מצלמה אחת מכוונת. אני צריך להעביר קדימה שעה אחת (ודקה )ביתר התמונות משאר המצלמות. מצאתי תוכנה שאפשר לשנות את השדה , אבל צריך לעבור קובץ קובץ וזה יהיה מטורף לעשות את זה.... :s05: שורה תחתונה: אני מחפש תוכנה לשינוי EXIF לכמות גדולה של תמונות (להעביר שעה אחת ודקה אחת קדימה בתמונות) . מישהו מכיר תוכנה כזאת?? תודה !

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  7. Started by QQQ,

http://i.turboimagehost.com/p/342713/IMG_0938.JPG.html עיתוי מוצלח, אה? מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  8. Started by tomer861,

שלום לכולם ראיתי את הטופס למילוי השאלה רק שאני לא מכיר שם שום דבר והמצלמה לא בשבילי וקשה לי להאמין שהיא מכירה אם היא ביקשה ממני אני צריך המלצה למצלמת בתווך 1000-1300 שקל עדיפות לחברה מוכרת סוני יהיה נחמד תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  9. Started by tdavidi,

אבא שלי רוצה לקנות מצלמה: MUSTEK 5250 זה יעלה 590 ש"ח במחיר הזה אפשר למצוא משהו יותר טוב?? (או במחיר טיפה יותר גבוה)

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  10. Started by Ghosthunter,

שלום, מאחר שהבנתם כבר שאני מעוניין לקנות את הF11, רציתי לדעת מה החבילה שאני קונה מכילה. תודה.

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  11. Started by tomerbd,

עם איזו תוכנה (חינמית) אפשר להוריד purple fringing מתמונות? האם החצובה הזאת טובה? או שאין חשיבות לבחירת החצובה

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  12. http://gizmodo.com/gadgets/digital-cameras/canon-eos1d-mark-iii-shoots-10-frames-per-second-238661.php

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  13. Started by Rhx,

שלום,כשהייתי בצפון בגליל המערבי צילמתי תמונה שלפי דעתי נחמדה(הייתי שם אצל קרובים בביקור,מקום מדהים),והייתי רוצה לדעת מה דעתכם. כמובן שאני לא יודע לערוך,אם הייתי יודע הייתי עורך אותה. רק רציתי לשאול,אני רואה פה אנשים שכותבים את הכתב הזה בתמונה שהם צילמו,כאילו את הניק שלהם איך הם בדיוק עושים את זה?(יש לי PhotoshopCS9) בקיצור,לתמונה. נ.ב התמונה צולמה הישר מתוך המרפסת של הבית. *צולם עם W800i. התמונה יותר מדי גדולה,רציתי לשאול איך אפשר להקטין בעזרת פוטושופ?ובכלל נגיד לעשות מסגרת. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 733 צפיות
  14. אני רוצה מצלמה לצילומים רגילים לא משהו מקצועי במיוחד... כמה שיותר קלה וקומקפטית צילום וידאו עם קול יכול להיות מצויין. לפחות 3-4 מגה פיקסלים. שיהיה מחברה טובה כמו: Canon,Fuji,Olympus.... תודה לעוזרים מראש נ"ב התקציב לא כולל אביזרים נוספים כמו תיק וכרטיס זיכרון....

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  15. Started by buzz man,

השירות הנ"ל נסגר,למי שיש שם תמונות הם נותנים אפשרות להעביר את התמונות לספק אחר,לצומת ליבכם. מי שלא יעביר עד התאריך הנ"ל יאבד את כול התמונות . http://closing.photos.yahoo.com/

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  16. Started by Lethal_Acid,

שלום, לצערי התיק שהוזמן מCAMERA הגיע קטן ולא מתאים למרות שבישקתי מהטלפנית לבדוק זאת. אני מחפש חנות שיהייה ניתן לרכוש בה תיק רגיל לא גדול ולא יקר ל S5200 שלי. לא איכפת לי לרכוש אחד גם יד שנייה אבל שיהייה במצב מעולה. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  17. Started by Bakshi1,

שלום, המצלמה היישנה התקלקלה ולכן הגיע הזמן לקנות מצלמה חדשה. אני צריך מצלמה למשתמש פשוט (צילום בחגים, ארועים משפחתיים וחו"ל) מצלמה למשתמש פשוט שתיהיה של חברה אמינה וטובה. בבקשה שתהיה כולל סוללות נטענות, ואפשרות לחריגה עד 200 ש"ח.. תודה.

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  18. Started by dsane,

תודה לבובה על שדיגמנה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  19. Started by GUY550,

אני צריך מצלמת וידאו באיכות HD עד 4K ראיתי שתי מצלמות בזאפ http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=695357 ו http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=692048 האם כדאי לקנות את המצלמות האלו? אם כן מה ההבדל בינהם? תודה ענקית לעוזרים

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  20. Started by Shasoosh,

איפה אני יכול למצוא ריכוז טיפים והמלצות צילום למצלמה הנ"ל? כמו כן, האם מישהו יודע אם קיים מדריך למצלמה כמו ה Pdf מהאתר של קנון אבל בעברית?

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  21. Started by SilverCivic,

אחותי הקטנה , אוהבת לנגן באורגן. TTL צפונה , ו1.4 לחזית. *ביקורת עצמית - הרגל שלה בין הידיים לא קשורה ומפריעה מעט. *הWB נוטה טיפה לוורוד - שלא במכוון אם כי לדעתי מוסיף מעט לתמונה.

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  22. Started by benor,

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  23. Started by .AloN,

לא משהו מיוחד, תמונה מהיום בבוקר - 06:30. תמונה ראשונה שלי פה אז לא להרוג אותי

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  24. Started by imac,

מי שקרה את הנושא שפתחתי מלפני חודש בערך הבין שהמצלמה הקודמת שלי נדפקה.. Father החליט לקנות מצלמה חדשה מכיוון שהיא עושה הרבה בעיות בלי קשר למה שקרה והוא ביקש ממני שאני ימליץ לו על מצלמה טובה.. התקציב הוא 2000-2500, קראתי את הנושאים שמתחתיי אבל ממש לא הבנתי כלום (כי אני N00b בכל הקשור למצלמות דיגיטליות).. אני לא הולך להקים סטודיו עם המצלמה, אני פשוט מחפש מצלמה טובה עם איכות צילום טובה וחיי סוללה ארוכים... תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  25. Started by fuck off,

אתמול טיילתי עם כמה חברים והיה ממש כיף עד שחזרתי הביתה, חיברתי את המצלמה וגיליתי שהמסך שלה שבור. המצלמה המדוברת היא A400 של CANON. עכשיו אני רוצה לדעת אם מישהו פעם החליף מסך במצלמה כזאת או בכל מצלמה אחרת ומכה זה עולה בערך להחליף כי נגמרה לי האחריות. אני בכללי דיי מבואס בגלל זה כי רק קניתי כרטיס זיכרון והתחלתי להישתמש בה והיא נשברה כך שאני מאוד מודה לכל מי שעוזר לי מראש!

דיונים חדשים בפורומים