צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש מצלמה דיגיטלית בסיסית ללא צורך באפשרויות מקצועיות צריכה לכלול: מסך גדול עדיף 2.5 זכרון CD או SD לא זוללת בטריות יחסית איכות תמונות סבירה קטעי וידאו ואודיו של לפחות 5 דקות פלאש סביר זום אופטי X3 לפחות 3MP לפחות עדיף חברות ידועות CANON וכו' התקציב עד 2000 אבל עדיף כמה שפחות
-
- 8 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש פילטר ND בשביל המצלמה שלי panasonic fz28. איזה סוג כדאי לקנות: ND2, ND4, ND8? ויש לכם המלצות נוספות לסוגי פילטרים שכדאי לקנות חוץ מUV וND?
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני מדבר על CHDK
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
טס לתאינלד עוד שבוע ככה שנראה לי שהדיוטי האפשרות הכי טובה.. יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
-
אני טס מחר לחו"ל ואני מעוניין לקנות משם או מהדיוטי פרי מצלמה איכותית בתקציב של עד 500$. אני מחפש מצלמה קומפקטית או SLR תלוי לאיזה משניים יש איכות תמונה עדיפה במסגרת התקציב שלי. השימושים העיקריים: - -מצלמת point&shoot לטיולים/אירועים עם צילומי נוף ואתרים, בלי יותר מידי משחקים עם ההגדרות. - בעיקר חשובה לי איכות התמונה, כל שאר הפיצ'רים פחות קריטיים לגבי. - זום אופטי גדול של לפחות X6. - חובה עדשות איכותיות, כמו LEICA או קארל זייס ולא "ג'נריות" של החברה. - נחמד אם המצלמה תהיה מסוגלת לצלם וידאו באיכות טובה, אם כי לא חובה. לאחר סקר שוק קצר אני מתלבט בין שלושת הדגמים האלה: Fuji finepix-s8100fd או Nikon coolpix-p80 או DMCFZ18 Panasonic איזו מבין השלוש היא הע…
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
אהלן! אני מעוניין לקנות מצלמת slr חדשה, וקראתי את הביקורות ב dpreview על שתי המצלמות. מאוד חשוב לי היכולת הדפסה בגדלים גדולים (במצב raw), וקראתי באתר שלמרות של ג200 יש יותר מגה פיקסלים, והרזולוציה של טובה יותר, אין הבדל משמעותי בהדפסות גדולות מה 30d. איך זה יכול להיות??? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אפשר המלצה למצלמה דיגיטלית בתקציב של 1300-1500 ש"ח? גם פחות יתקבל בברכה... אני רוצה מצלמה שלא תהיה ממש קופקטית... זאת אומרת לא דקה ממש כזאת... שתהיה איכותית.... שהיחס ביצועים מחיר יהיה טוב... תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום אנשים בשעה טובה החלטנו לקנות מצלמה דיגטלית טובה ממעבר של 2.1 מגה פיקסל, למשהו דמוי SLR איכותי עם 7-8 מגה פיקסל וזום אופטי של למעלה מ12X לפחות. עכשיו ראיתי שני מצלמות מעולות 1. http://zap.co.il/model.asp?model_id=502889 2. http://zap.co.il/model.asp?model_id=582300 הבדלים: מגה פיקסל 8.3 לS5 ו7 לאוליפוס(לדעתי 7 זה מעל ומעבר!) זום אופטי 12X לS5 ו18X לאולימפוס! יתרון חשוב מאוד לדעתי! מאקרו בS5 של 10ס"מ ובאולמפוס סניטמטר 1, לא יודע מה יותר טוב, פחות או יותר מהירות ISO יותר גדולה באולימפוס כל השאר מפורט בדפים שהבאתי. אלא שני המצלמות הממולצות לדעתי. מה עדיף? תודה מראש אריאל
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
-
היום יצאתי לטיול קצר עם המשפחה לנחל תנינים ליד הבית שלי.. יש שם מלא שפמנונים אז אחותי הקטנה זרקה להם במבה ופתאום באה שפירית ותפסה טרמפ על הבמבה:
-
- 9 תגובות
- 715 צפיות
-
-
צילמתי את בובת האסיר מאלקטרז שלי באור חלש של החדר וזוהי התוצאה -
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
-
-
שלום רב , רכשתי את הכרטיס הנ"ל בשביל מצלמה מסוג CANON A610 אך משום מה כאשר אני מכניס אותו למצלמה אני מקבל הודעה: memory card error card locked הכרטיס אינו על מצב lock ומגיע עם מתאם USB והמחשב קורא אותו תקין. האם זה אומר שהוא אינו נתמך על ידי המצלמה ?
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
-
השירות הנ"ל נסגר,למי שיש שם תמונות הם נותנים אפשרות להעביר את התמונות לספק אחר,לצומת ליבכם. מי שלא יעביר עד התאריך הנ"ל יאבד את כול התמונות . http://closing.photos.yahoo.com/
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
איך המצלמה HP E217? היא שווה 400 ש"ח? ועכשיו שתי שאלות: 1)בכלליות מצלמות זוללות בטריות?בגלל שקיבלתי עם המצלמה 2 בטריות של אנרג'ייזר ליתיום ותוך יום הם התרוקנו. 2)מה זה האפשרות במצלמה FORMAT CARD? תודה
-
- 7 תגובות
- 715 צפיות
-
-
היי! אני מנסה לצרוב דיסק עם קבצי MPG. צרבתי את הדיסק בתור VIDEO CD וזה נצרב רק יש בעיה אחת.. הקבצים פועלים ללא קול..איך אני יכולה לשנות את סוג הקובץ או לגרום לקול לעבוד? האם יש תוכנת עריכה מסוימת שתומכת בקבצים מסוג זה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
http://i.turboimagehost.com/p/342713/IMG_0938.JPG.html עיתוי מוצלח, אה? מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש מצלמה טובה, קומפקטית, כשהדגש הוא על יכולות הוידאו שלה. לגבי התקציב, עד 1000 ש"ח זה מספיק, ואם יש צורך אפשר גם עד 1500. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
מחפש מצלמה דיגיטלית קומפקטית או דמוי SLR (עדיף), כמה שיותר טובה עד המחיר שרשמתי כולל כרטיס זיכרון של 1 GB. אני קונה מחר בדיוטי פרי אז בבקשה כמה שיותר מהר! על כל פנים רציתי לדעת גם אם לא יהיה את המצלמה הזאתי בדיוטי פרי, איזה נתונים כדאי שיהיה למצלמה? מגה פיקסל? זום אופטי? ושאר הדברים הנחוצים. אני לא צלם מקצועי, סתם אחד.
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני כרגע בחו"ל שם המצלמות יחסית זולות מאוד. אני ממש לא מבין במצלמות וידאו דיגיטליות אם כי מבין קצת במצלמות דיגיטליות סטילס. ממה שראיתי המצלמות מתחלקות ל-3 סוגים: פלאש, DVD RW, HDD פלאש אני לא חושב שמישהו פה ממליץ. עכשיו העניין הוא מה כדאי? כותב על DVD שצורב ישירות או לקחת מצלמה (שהיא לרוב קטנה יותר) עם 30-60 GIGA זיכרון שכותבת קבצים של MPEG 2. החברות שאני מדבר עליהם כרגע הם סוני ו JVC, כי זה מה שראיתי. עוד לגבי זה שיש הבדל באיכות, מה זה צילום של 1.2 מגה פיקסל או 0.8. מה ההבדל שכן אני יודע שבסטילס לתמונה איכותית צריך לפחות 4.2 מגה פיקסל. אני שמתי עין על מצלמה של סוני שהיא 4.0 מגה פיקסל סטילס, 1 מגה פיקסל צילום וידאו והיא כותבת על DVD- בערך 3000 ש"ח. לעומת זאת ישנם מצלמות ש…
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
מי עדיפה ? השימושים שלי הם : משפחה, חברים, צילום לכיף ואומנות של אובייקטים למשל מאקרו וכאלה.. תודה מראש ! אני רוצה את זו שתתן לי תוצאות טובות יותר מבין השימושים הללו.
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
היי, יצאתי לסיבוב ראשון(בערך) עם המצלמה החדשה שלי(400D) ולא שמתי לב שה-ISO היה 1600 =\ הצילומים היה בשדה באור יום מלא. זה נראה על הפנים, האיכות לא טובה ויש מלא רעש בתמונה. אפשר לתקן את זה?
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-