עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by igal_nazar,

אני לא בדיוק יודע איפה אפשר להעלות את הבקשה שלי אבל נראה לי שזה הפורום המתאים מכולם. אני מנסה למצוא תמונה באיכות גבוהה של מדינות העולם או לפחות של מדינות אירופה ואסיה. חשוב לי ששמה של כל מדינה תופיע על המפה. אשמח אם תעזרו לי למצוא תמונה זו. תודה מראש, יגאל

2. Started by mc_elad,

אין לי מושג בתכום ואיזה סוגי מצלמות קיימות והשוני בין סוגי הזיכרון שלהם או כל מיני פונקציות שהן מכילות.... אם הפשר להסביר קצת על מצלמות וידאו...יעזור לי לבדוק בעצמי....וגם אני יוכל לקנות מצלמה כי הבנתי משהו ולא כי אמרו לי... אני בטוח שאני מחפש מצלמה בייתית ..ולא המפלצות השחורות(מצלמות ולא משהו אחר -**למי שיש ראש כחול) של ערוצי הטלויזיה.. בבקשה עזרה.... :-\

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. בעוד שאתרים בחו"ל מרבים להמליץ על ה-S90 ,ראיתי כאן רק התייחסות אחת? האמנם היא לא כזאת WOW ביחס לZS3 או אחרות בתחומה?

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  4. Started by eliezer,

בקשו ממני לקנות בארה"ב מצלמת וידאו DVD בסביבות $250, וכל חיי צלמתי רק במצלמות סטילס. אין לי מושג במצלמות וידאו ועד היום אפילו לא ידעתי שקיים גם מדיה DVD במצלמות וידאו. אנא עזרו בנקודות הבאות: - אני קורא שה- DVDs במצלמות האלה הוא בקוטר 8 ס"מ, (3 אינטש). זה גודל לא סטנדרטי, נכון? האם ניתן לנגן אותו במנגן DVD ביתי סטנדרטי או במחשב אישי? - אם יש לי בבית מלאי DVD לצריבה עבור המחשב האישי, האם הם למעשה לא מתאימים? האם קיימת מצלמת DVD שמקליטה ל- DVD בגודל סטנדרטי? - אמאזון מפרסמים את סוני DCR-DVD650 שמתאים מבחינת המחיר וה- user review, אך כל הנעלמים שציינתי לעיל מפחידים אותי. תודה עבור העזרה.

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  5. Started by roisg,

ברשותי מצלמה חדשה SONY TX7. יש לה עדשה רחבה המקבילה ל-25 מ"מ. בצילומים ללא זום בעיקר, בדמויות הנמצאות בקצוות התמונה ובעיקר בפינות נראות מעוותות משהו. האם זו תופעה מוכרת או בעייה בעדשה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. Started by Posford,

Canon PowerShot SD980 IS הנה המפרט שלה: http://www.cameta.com/Canon-PowerShot-SD980-IS-Digital-Elph-Camera-Silver-43481.cfm קודם כל, הייעוד של המצלמה הוא לצלם אירועים חברתיים\משפחתיים, טיול ארוך הכולל נופים, טראקים ותיעוד של המון תמונות וגם קצת וידאו. האם המצלמה הזו שווה את המחיר? היא נחשבת למצלמה איכותית לצרכים שלי? מזה אומר שיש לה זום דיגיטלי X5? ע"פ הנתונים באיזה איכות של HD היא מצלמת? האם אפשר לעשות זום במהלך צילום וידאו? האם זה שאין לה עינית, צריך להשפיע? האם ניתן להשתמש בנוסף בסוללות לא מקוריות? כרטיס זכרון, איזה כדאי מבין השתיים מבלי שיעשה בעיות ויגרום למצלמה להתקע? 8GB http://www.cameta.com/Transcend-8GB-HC-SecureDigital-Class-6-SDHC-Card-28756.cfm 16GB http://ww…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. שלום, אני טס לארה"ב בעוד חודש ואני מעוניין לרכוש את המצלמה הראשונה שלי. לגבי ההעדפה לסוג המצלמה עדיף dslr אבל לפי הבנתי הקטנה בסכומים כאלה האיכות של המצלמות מהסוג הזה לא גבוהות. השימוש של המצלמה יהיה בגדול כללי עם העדפה לתכונות של צילומי טבע ונוף (אם יש דבר כזה). אני אשמח שיהיה זמן תגובה טוב וזום טוב וכמובן רזולוציה טובה. זה פחות או יותר הדרישות אני מודע שהם שיטחיות אבל זה עקב חוסר ידע על מצלמות. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  8. Started by alergic,

# מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 700 # אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם בתנאי תאורה חלשים # האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? פלאש ישיר פנימי # האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לא # האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא # האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)? כן # האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אחרת? אם כן, מה שם היצרן והדגם, ומה חסר לך בה? לא # האם אתה מתכוון להדפיס או לצפות בתמונות על גבי מסך? אם הראשון, מהו גודל הנייר המקסימלי שאתה מעריך שתרצה להדפיס? לא # מהו טווח העדשה במ"מ שחשוב לך? שים לב שמכפלת הזום (למשל X10) אינה נתון מועיל …

• 1 תגובה
    • 994 צפיות
  9. עדיף כמה שפחות. אפשר להגיד שכמעט ואני לא משתמש במצלמה, אבל בעוד מספר חודשים אני וחברה טסים לחו"ל ובדיוק באותו הזמן ההורים שלה גם טסים ולוקחים את המצלמה שלהם, ולי יש מצלמה דיגיטלית של OLYMPUS לא משהו בכלל ישנה. עפ"י המלצות שראיתי פה בפורום במספר עמודים, ראיתי שהרבה ממליצים על ה A590 IS http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7731999&came=177 וזה בול נכס בתקציב ניתן להגיד. האם ללכת על זה? או שאפשר לקחת משהו זול יותר.. נגיד כמו הSAMSUNG S17 או משהו בסגנון הזה... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  10. Started by meni85,

למישהו יש?

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  11. אני מחפש נרתיק איכותי ונוח לנשיאה ובנוסף גם מגן מסך למצלמה. סוג ודגם המצלמה : Canon IXUS200IS. אשמח להמלצות ואם יש אתרים מצויין. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by springkatz,

שלום לכם, אני מחפש מצלמה קומפטית בסיסית, ראיתי שיש טופס למצלמות SLR או DSLR אבל לא ראיתי טעם למלא אותו כאשר אני מחפש משהו פשוט הרבה יותר. התקציב הוא 600 - 700 ש"ח. המטרות של הצילום הם סטנדרטיות, אירועים משפחתיים, טיולים, שימוש כללי, אין איזה יעד ספציפי של צילום צוקים בתאורת ירח חלקי או משהו דומה הדרישות מהצלמה הן קומפקטיות , צילום מהיר (הכוונה שלא צריך לחכות יותר מדי בין תמונה לתמונה ולא לפרק הזמן של הצמצם), עמידות טובה, אם יש צילום וידאו סביר עם קול וזום תוך כדי זו תוספת מבורכת. חשבתי על sd1200 של CANON נמכרת ברואים עולם ב 700 ש"ח, מה דעתכם עליה? נראה לי שזה הכל, אם חסר משהו או שעברתי על חוק בבקשה לא לנעול, תגידו לי מה חסר ואני אערוך ואוסיף.

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  13. היי ראיתי שבצילום מקרו , המצלמה נופלת בזה , אין תמונה חדה אחת , וגם ניראה לי שאין לה עומק וצבעים טובים כל כך, זה נכון? יש לי מצלמה ישנה של אולימפוס C3020 דגיטלית שהמקרו שלה מדהים וגם איכות הצילומים שלה מעולה . מה תגובתכם? רוני

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  14. היי אני מתעניין בקניית מצלמת וידאו ובודק גם את אופציית היבוא מארצות הברית . ראיתי כי עדיין יש דגם אירופאי ודגם אמריקני PAL / NTSC . מה הרלוונטיות של זה ב HD ? האם עדיין יש הבדל עבור צילום SD ? תודה, שאול.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. שלום חברים, הייתי צריך מצלמה די דחוף ולשרשור הקודם שלי לא היו תגובות, אז פשוט הלכתי וקניתי לפי המלצת חנות רק שנראה לי שהמוכר בעצמו לא בידיוק הבין במצלמות. מה קניתי? Sony DCR-SR68 80GB Hard Disk Drive Handycam Camcorder ב2050. מה הדרישות שלי ומה הובטח לי? אני מצלם בעיקר ליוטיוב, וצריך שזה יצא באיכות טובה מאוד ( לא HIGH DEFENITION כמובן אבל איכות טובה ). מצלם בעיקר הרצאות בכיתות וסצנות מבויימות בתנאי יום. (דוגמה להרצאות שכבר כן צולמו במצלמה אחרת http://donjuan.co.il/%D7%9E%D7%90%D7%92%D7%A8%D7%99-%D7%9E%D7%99%D7%93%D7%A2/%D7%95%D7%99%D7%93%D7%90%D7%95/ הייתי שמח לאיכות קצת יותר טובה מזאת, למראות שגם היא מספקת). מצלם גם הרבה את עצמי זאת אומרת מצלמה צריכה לדעת לכוון…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית קומפקטית. כרגע, הפייבוריטית שלי היא ה- tz7 או ה- tz10. הבעייה היא שהבנתי שלפנסוניק אין יבואן רשמי בארץ, ולכן עלולה להיווצר בעיה עם האחריות. השאלה שלי היא, אם אני קונה את המצלמה בארה''ב, איזו אחריות (אם בכלל) אני אקבל? תודה לכל מי שיוכל להאיר את עיניי בנושא.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. תקציב בערך 1000 שקל עד 1500(לא שלי), מחפש מצלמה איכותית שתצלם טוב,לא מסובכת מידי לתפעול וכמובן BUILD טוב. אני לא ממש מבין בזה אז הייתי שמח אם תפנו אותי למצלמה תקציבית אך עם זאת איכותית(בהתאם לתקציב) שתוכל לספק את הסחורה לצילומי נוף,משפחה,וכו'

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. יש לי מצלמה של Casio שבה אין אפשרות לכבל USB להעברת תמונות, אלא כרטיס זיכרון. צילמתי על אותו כרטיס תמונות רבות כולל טיולים ארוכים בחו"ל ועכשיו כשאני רוצה להוריד את התמונות למחשב, הוא דורש לעשות FORMAT קודם. איך אני אוכל בכל זאת להוריד את התמונות למחשב? הרי שאם אעשה FORMAT, התמונות ילכו לאיבוד. תודה!

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  19. הי חברייה. חבר טוב שלי קיבל את המצלמה הזו במתנה: http://2click.co.il/ViewProduct.asp?ID=1443 הוא לא מרוצה ממנו ומעוניין להחליף. הוא מוכן להשקיע כ 1000 שח, אשר למתוח את התקציב עד כ 1500 שח אם ממש צריך, ז"א אם מצלמה ב 1500 שח באמת תהיה טובה יותר בצורה שמצדיקה את ההפרש. הבחור חובב בתחום ולא מחפש להתמקצע, מדובר על מצלמה "משפחתית" שתהיה קלה לתפעול ככל האפשר, קרי POINT AND CLICK. ההעדפה שלו היא למצלמה קומפקטית ולא למצלמה דמויית SLR. המלצות? מלאתי את השאלון כמיטב הבנתי: * מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? 1000-1500 שח * האם אתה מתכוון לקנות עם אותו תקציב גם ציוד נוסף (עדשות נוספות, פלאש וכו')? לא * האם לאחר הקנייה הראשונית יש לך כוונה לרכוש בהמשך ציוד צ…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. שלום לכולם, ההורים של אישתי רוצים לרכוש מצלמת ווידאו, חיפשתי ברשת מדריכים ולא מצאתי משהו עדכני (המלצות מ2008 או מ2007). אני מניח שאני יכול עוד קצת לחפור, אבל אולי יש פה מישהו שיכול להכיין אותי למקום הנכון? באופן כללי, מה צריך לבדוק? (יציאות, כניסות, פורמט צילום, מדיה שעליה שומרים את הצילום וכו')? יש דגמים מומלצים במיוחד? אני מדבר על צילום חובבני ולא משהו מורכב מידי. אשמח לכל עזרה, תודה, רם

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  21. קראתי בדיוק על סוג חדש יחסית (שנה בשוק) של סוללות נטענות - NiZn - ניקל אבץ אם אני מבין נכון הם בעלי יתרונות על סוללות ה-eneloop שהם סוללות Low discharged NiMH, האם זה כך? משהו נוסף, האם שווה לקנות מטען זול, בעל יכולת טעינה נפרדת לכל סוללה או שעדיף להשאר עם המטען המקורי של ה-eneloop שלי? מדובר על משהו כזה - http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.6194

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. כמו שניתן להבין מהכותרת, אני נוסע לארצות היפות בעולם, ולכן אני צריך מצלמה איכותית. החדשה תחליף את ה-Olympus SP500UZ המאכזבת שלי, שנקנתה ב-1900 ש"ח לפני המון זמן והייתה שווה לתחת בלשון המעטה. חשוב שיהיה זום גדול, על מנת לצלם נופים מרחוק ואולי לתפוס כמה דברים נדירים. גיליתי לצערי מניסיון רע עם האולימפוס, שמייצב תמונה הוא חשוב מאוד - חובה! המצלמה תהיה עלי כמעט כל הזמן, לכן היא צריכה להיות גם קומפקטית. אני לא רוצה להתפשר על איכות, אבל רצוי למצות את המיטב באיכות ובגודל. התקציב הוא 1000 ש"ח, אבל גמיש. אולי אחליט לקנות את המצלמה בחו"ל ויצא לי זול יותר. תודה, חן

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. Started by dominic16,

שלום אני מחפש מצלמת וידאו ב HD מכיון שאני לא יודע בערך מה המחירים שלזה ולפי בדיקה קצרה בזאפ ראיתי שמצלמת HD ממוצאת עולה 2000 שקל נכון? יש אפשרות ליקנות בדיוטי פרי לא כזה משנה אם זה יהיה 1080P או 720P ראיתי את המלצלמה הזו http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=724704 והבנתי שיש לה 5 מיקרופונים ל 5.1 DOLBY זה נכון האתר של פנסוניק http://panasonic.net/avc/camcorder/hd/global/products/hdc-sd200/ יש משהוא יותר טוב בטווח מחירים הזה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by POD,

אהלן , אני מחפש אתר טוב אליו אני יכול להעלות תמונות בנפחים גדולים (60MB), לעשות אלבומים וכו'. לא איכפת לי לשלם אבל עד 25$ בשנה. רוב האתרים מגבילים עד 20MB לתמונה וזה מבאס . תודה מראש לעוזרים.

25. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מצלמה לשימוש ביתי (אירועים, טיולים וכו') אני לא מבין במצלמות ככה שכל הפירוט שמפורט בכל מקום לא מדבר אליי, אשמח אם תעזרו לי. מחפש מצלמה אמינה ואיכותית של חברה מוכרת, שתהיה לה איכות תמונה טובה בשביל בית. לא מעוניין להשקיע יותר מידי. ראיתי כמה דגמים באתרים השונים, ממה שהבנתי לפחות מהפירוט נראה שהם עומדים בדרישות שלי. SONY - DSC-W320 14MP - ₪799 Panasonic - DMC-F2 10MP - ₪500 SONY - Cyber-Shot S930 10MP - ₪619 מה אתם אומרים? משהו מאלה? משהו אחר שאתם ממליצים אליו? אשמח לעזרה. *עשיתי סיבוב בפורום בכמה דפים האחרונים, לא ממש הגעתי למסקנה מה טוב לי תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים