עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by gameplan,

http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3024561

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  2. Started by Mafteah,

מזהיר התמונה הוקטנה קצת אבל עדיין גדולה http://mafteah.co.il/shemesh.jpg מה אתם חושבים? יש עוד תמונות אבל זה אחר כך. יש מה לערוך אותה במחשב? ואם כן אז איך? תודה

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  3. קניתי את המינולטה Z5 בשעה טובה ואני מחפש לקנות כרטיס זיכרון מהיר אך אני לא יודע איזה הכי מהיר אני יודע שיש EXTREME ויש ULTRA וכו' אבל איך אני יכול להשוות? בקיצר האם יש אתר שמשווה כאלו נתונים?יש כזו חיה? בתודה מראש לכל העוזרים נועם

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  4. Started by Noaring,

הסוללה שמגיעה עם מצלמת הווידאו Canon HG20 הינה הסוללה הנ"ל, שבפועל מספיקה בערך לשעה וחצי. הסוללה BP-819 שמספיקה לשלוש שעות, עולה בארץ (קרט) 580 ש"ח. הסוללה BP-827 שמספיקה לחמש שעות, עולה בארץ (קרט) 850 ש"ח (באמאזון 540 ש"ח). 1. מישהו יודע היכן בארץ ניתן להשיג את אחת מהסוללות הנ"ל, במחיר שפוי ? :-) 2. BP-819 עולה בבית הצילום 220 ש"ח, אך לא סוללה מקורית, אלא תחליפית - האם למישהו יש ניסיון/ידע האם כדאי ? תודה.

• 1 תגובה
    • 964 צפיות
  5. Started by BIGWOLF,

שלום לכולם ! יש לי כמה קלטות וידאו (קלטות רגילות לגמרי) עם חומר חשוב מאוד עבורי. ברצוני לדעת מה הדרך הפשוטה ביותר (רצוי גם הזולה ביותר), להמיר אותם לקובץ (AVI/MPEG למשל) . מישהו אמר לי שיש דרך לעשות זאת עם קבל כלשהו, זה נכון ? כמו כן, חשוב לי לעשות זאת בכוחות עצמי (אין לי אפשרות ללכת עם קלטות אלו לסטודיו...) אשמח לקבל רעיונות ותגובות תודה

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  6. התקציב הוא 1000 ש"ח. כמה דגשים שחשוב לי במצלמה: *איכות תמונה טובה בתנאי תאורה לא טובים. *איכות תמונה טובה בתנאי לילה. *וידאו Full HD. *אפשרויות זום טובות יחסית *פלאש מובנה. תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  7. Started by ALÞHA,

http://www.dpreview.com/news/1111/11110410redscarletx.asp למי שמתעניין בצעצועים של החברה הזו...

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  8. Started by KoM,

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  9. Started by hutc,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות Sony A100 ורציתי לשמוע הערות והארות, בונות, בנושא. יש עדשות של מינולטה, אז הנטייה היא "ללכת על זה". תודה.

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  10. Started by olivni,

יש מגוון רחב של זכרונוות cf עם מהירויות עבודה שונות ופער המחירים ביניהם גדול מאד .באתרים המקצועיים ואתרי היצרנים יש פירוט מדויק. הספקים והמפיצים בארץ, בדר"כ לא מציינים את מהירות העבודה. לא ברורה לי חשיבות המהירות ואם יש לכך השלכות על איכות הצילומים, או שזה משפיע רק על משך זמן העברת החומר. אשמח לקבל חוות דעתם של מבינים בתחום.

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  11. Started by yanivgold,

יש לי מצלמה קומפקטית שאין בה אופציה לצילום raw האם בכל זאת יש דרך לצלם בjpeg ולערוך HDR?

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  12. חברים כמו בכותרת, בנוסף, המצלמה מיועדת לאוכולוסיה "מתקשה" (הורים שלי) אז שלא תהיה מסובכת מדי בתודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  13. שלום לכולם, ההורים של אישתי רוצים לרכוש מצלמת ווידאו, חיפשתי ברשת מדריכים ולא מצאתי משהו עדכני (המלצות מ2008 או מ2007). אני מניח שאני יכול עוד קצת לחפור, אבל אולי יש פה מישהו שיכול להכיין אותי למקום הנכון? באופן כללי, מה צריך לבדוק? (יציאות, כניסות, פורמט צילום, מדיה שעליה שומרים את הצילום וכו')? יש דגמים מומלצים במיוחד? אני מדבר על צילום חובבני ולא משהו מורכב מידי. אשמח לכל עזרה, תודה, רם

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  14. אני מתלבט בין שתי המצלמות ה- 720 היא בעלת זום גדול יותר ( לא ממש חשוב לי) אבל נאמר לי שה 590 מהירה יותר בין תמונה לתמונה האם זה נכון?

• 1 תגובה
    • 984 צפיות
  15. היי מהו הפיתרון הזול ביותר לצילום וידאו איכותי ליוטיוב ? אין צורך בניידות בזמן צילום וגם לא בסאונד איכותי. חשבתי על מצלמת רשת אבל נראה שה fps שלהם חלש למדיי וכל תנועה מול המצלמה לא נראית טוב... אמח להצעות תודה נתי

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  16. Started by R0tem1,

חבר מוכר: אם מישהו מעוניין שישלח לי פרטי התקשרות בה.פ

17. Started by neogod,

בזמן האחרון מפרסמים בקטלוגים של הרשתות הגדולות לציוד משרדי מצלמות באזור ה 500 שקל ואפשרות לשתשלומים נוחים ! האם מישהו נתקל במצלמה ששווה לקנות ? וכמו שאתם מבינים אינני צלם גדול ואני גם לא מוכן להוציא סכומי ענק על מצלמה . המצלמה בעיקר תשמש אותי לשימוש יומיומי (צילום משפחה, ארועים וכו..) . אז אני פתוח להצעות וגם המלצמה למקום רכישה יתקבל בברכה. תודה

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  18. Started by idoleff,

על איזה מצלמה אתם ממליצים בתקציב של 2200 ש"ח? רצוי שתהיה פשוטה לשימוש...

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  19. Started by xena,

שלום, אני מחפש מצלמת וידיאו בתקציב של עד 2000 ש"ח לשימושים ביתיים. עדיפות ראשונה: וידיאו, אך הייתי רוצה שהיא תהיה גם מצלמת סטילס שיכולה לצלם תמונות באיכות גבוהה. אם צריך לחרוג מהתקציב למען קפיצה רצינית באיכות, אשמח לשמוע על כך.

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  20. Started by idoraptor,

יש לי בעיה. לאחרונה החלפתי מחשב והתקנתי עליו ווינדוס XP 64 ביט. הבעיה היא שהוא לא מוכן בשום פנים ואופן לגלות את המצלמה הדיגיטלית שלי, סוני DSC-P10 הוא לא מוצא קובץ שמתאים בהתקנה האוטומטית.. וכשאני מוריד דרייבר של הסוני המחשב אומר שגירסת הווינדוס שיש לי לא מתאימה.. יש לכם אולי פתרון ? אני אובד עצות. ולא כל כך בא לי להחליף כרגע מצלמה... תודה רבה רבה לכל מי שיוכל לעזור עידו.

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  21. Started by blitsi,

אז ככה אני מחפש מצלמה עד 1600 ש"ח, אני לא בדיוק מבין במצלמות ולא אכפת לי הגודל אז מה יש לכם להמליץ לי? זה די דחוף...

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  22. Started by benor,

אני חושב שזה רעיון טוב לעשות סטיקי של מצלמות דיגיטיליות מומלצות במקום שכל הזמן אנשים ישאלו את אותן השאלות. ולציין את המחיר לצידן (המחיר ששמתי לא משקף את המציאות) אז מה אתם אומרים? 2MP Canon A60 1000 NIS Nikon 2100 1000 NIS 3MP Canon A70 1500 NIS Nikon 3100 1500 NIS 3MP With High Zoom Olympus C740 1800 NIS Minolta Z1 2000 NIS 4MP Canon A80 2000 NIS Nikon 4300 1700 NIS 4MP With High Zoom Olympus C750, 765 2500 NIS, 2700 NIS Minolta Z2

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. רוצה לקנות מצלמת וידאו דיגיטלית בסיסית. השימוש היחידי הוא צילום משחקי כדורסל בחצובה (פחות חשובה איכות הסאונד). התאורה אם יצא לכם לטייל באולמות הספורט בארץ לא אידיאלית (הכל פלורוסנט עמום), אבל בהתאם לתקציב אין דרישה לשום דבר מפואר. מכיוון שאין לי חיבור FW אעדיף להשתמש במצלמה עם יכולות USB או עם כרטיס SD. ביד 2 מצאתי כמה דגמי mini-dv מעניינים שנמצאים בעדיפות שניה כרגע. יש גם מצלמת SD של טושיבה - camileo s10 ב600 ש"ח ~ שמצלמת בFHD אבל בביקורות לא הרשימה מרתיע אותי איכות הצילום מחוץ לתנאי תאורה אידיאליים. אחרי חיפוש ראשוני הEBAY מצאתי בעיקר זבל ג'נרי. ולשאלתי העיקרית, מעבר להצעות שיתקבלו באהבה האם במחיר שהצבתי אוכל לקבל תמורה הוגנת?

24. Started by sk8,

לא מצלמה יקרה ולא מקצועית, אך שיהיו בה פונקציות נחמדות. חשבתי על הניקון nikon 3700 מה דעתכם ?

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  25. היי! אני אשמח מאוד אם מישהו מכיר תוכנה שיכולה לפתור לי את הבעיה הבאה: נניח שאני רוצה לבחור מספר מצומצם של תמונות מתוך ספריה ובה הרבה תמונות. אז הדרך הכי נוחה לעשות זאת, ב-WINDOWS לפחות, היא לפתוח ספרייה, להעביר למצב של תצוגת תמונות ממוזערות ולהתחיל לבחור תמונות עם ה-CTRL. אבל יש עם זה שתי בעיות: א) בכל לחיצה צריך ללחוץ על ה-CTRL, ואם שכחת - כל הבחירה הלכה. ב) התמונות מופיעות בקטן. לכן, תהיתי אם מישהו מכיר תוכנה שמאפשרת להציג את התמונה על כל המסך - ואם רוצים לבחור אותה אפשר ללחוץ על כפתור מסוים, ובסוף ניתן לבצע העתקה של כל התמונות שנבחרו. מישהו מכיר? תודה רבה! (וסליחה על ההודעה הארוכה...)

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.