עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by Vladgi,

מצאתי אצלי מצלמת פולארויד ישנה ,קשה לי להגיד איזה דגם במדוייק כי לא רשום עליה.בכל מקרה (מנהלים אגב אל תנעלו כי לא מצאתי מקום אחר בשביל ההודעה אז בבקשה תבליגו) אני לא זוכר אם היא פועלת על סוללות או מטען?אם סוללות אז איפה לשים אותן??? וכמה עולה פילם למצלמה כזו בכל מקרה? אגב זה המצלמות האלו שמפתחות את התמונה במקום..

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. מנסה למצוא פילטר UV מתאים לעדשה הזו 5.8x AF-S DX Nikkor 18-105mm f/3.5-5.6G ED VR לא ברור לי איזה היקף יתאים 52mm , או 67mm או 72mm יש דברים מסויימים שחשוב ליבדוק ואם אתם יכולים לחספק לינק דוגמא = הכי טוב תודה מראש לכל מי שעוזר!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Ok אז סוף סוף קיבלתי את המצלמה אחרי קרוב לחודש, שמח ומאושר אני מצלם כמה תמונות זריזות כדי לראות אותם במחשב וכבר אז התחילו הבעיות (בלי להחשיב את הזמן הרב שלקח להזמנה להגיע ) הסתבר לי מהר מאוד שדיסק הדריוורים שהיה אמור להיגע בחבילה "נעדר" , Ok נכנסתי לאתר הרישמי כדי להוריד את הדריוור ואז מסתבר שזו תוכנה חוקית ואפשר להוריד רק עדכונים...אבל אני ראשי לקבל אותה בחינם אם יש ברשותי מצמה דיגיטלית של כנון כחלק מהבנדל... ok נכנסתי "למקורות" שלי והסגתי את התוכנה (V4.1) ...אבל הצרות לא תמו ומסתבר שהמחשב מסרב להכיר במצלמה אני אמור לראות חלון קטן בוינדוס כשאני מחבר את המצלמה אבל הוא איננו מישהו יודע מה הבעיה ? אני מת לצלם ולהעלות כבר כמה דברים כמו המחשב החדש שלי למשל... תודה מ…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. יש אצלי בבסיס בשקם מצלמה דיגיתלית 6 מגע פיקסל ב300 שקל!!!!! צילמתי תמונה ואם מישהוא יכול לעזור לי בלגלות מה החברה והדגם כדי לדעת מה הקאץ'. התמונה מצורפת [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 690 צפיות
  5. אני צריך עזרה בלקנות מצלמה דיגטלית עד 1900 שקל לא יותר מיידי טוב ולא יותר מידי רע, משהו באמצע שיספיק זום אופטי יותר ב3X זום דיגטלי לא חשוב בין 3-4 מגה פיקסל ושהמצלמה תיהיה קומפקטית כמו זאת למשל: או בגודל הזה (וגם הצורה שתיהיה דומה): אני לא מבין ממש בפרטים הטכניים אז תעזרו לי בבקשה.....

• 9 תגובות
    • 992 צפיות
  6. אני לא ממש יודע באיזה פורום להכיל את הנושא אבל אני לא מוצא דרייברים לXP בשביל- http://www.planetminidisc.com/w-10.html ישנם רק של ל2000. בבקשה עם מישהו יועיל בטובו למצוא לי לXP בבקשה ואני יודה לו מאוד.

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  7. יש לי קטע וידיאו HD שצולם במצלמת PS עם כרטיס לא מתאים (איטי מדי) כתוצאה מכך יש חוסר סנכרון בין הסאונד לתמונה. יש אפשרות לתקן את זה? זה וידיאו נורא חשוב :-\

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני מצרף מספר תמונות ומקוה שתוכלו לתת כיוונים לסיבה התמונות צולמו בקנון 720 IS התמונה ליד הים נא לשים לב לילדה (הפנים) השניה כולה על הפנים מה הסיבה תודה לעוזרים התמונה תקריב צולמה בלילה תאורת מגרש ספורט [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 906 צפיות
  9. Started by J0n1,

ניסיתי לצלם פנורמה, אבל האיזון אור והאיזון לבן מפריע, והתמונות לא יוצאות אחידות. איך אני מבטל את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  10. שלום. נתחיל בכך שהציוד שלי הוא לא מקצועי (בלשון המעטה) - Fuji s5700 אני אוהב לצלם מאקרו אבל נתקל בבעיות רבות בעת הצילום, מטריד אותי שבזמן ההתפקסות על העצם התמונה נראת מעולה אך כאשר הוא מגיע לפוקוס האולטימטיבי מבחינתו התוצאה על הפנים. הנה כמה דוגמאות למאקרו שניסיתי לעשות הבוקר וכמה שאלות, אשמח לתשובות: התמונות לא עברו עריכה, רק הוקטנו הנסיון הראשון - טיפות. מצב אוטומט על סופר מאקרו, בהתפקסות זה נראה מעולה, תוצאה סופית על הפנים. ניסיתי לעשות במצב ידני, ולהתאים את האיזון של הבהירות אבל אותה תוצאה. ניסיתי לזוז קצת כדי שהמנורה האדומה של המצלמה שאאל"ט תפקידה לפקס תפגע בעצם וגם לתת לאור להכנס, התוצאה טיפה יותר טובה, אבל עדיין זה לא מאקרו. נסיון שני - סחלב נסיון ל…

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  11. שלום לכולם אני זקוק לעזרה בהמלצות למצלמה בסדר גודל של המחיר הנקוב מעלה. הדרישות הן שתהיה פרקטית לשימוש בלי פיצ'רים ואפקטים מיוחדים, רוב הזמן במצב auto ללא כיונונים מיוחדים ושתוציא את המיטב, כמובן שמסך סביר לצפיה זה חשוב ו flash אפקטיבי בשעת הצורך, וצילום וידאו עם קול לפי לא מוגבל על פי דקות, ואולי גם IS אם זה עוזר להוציא תמונות סבירות במסגרת התקציב. תודה מראש לכל העוזרים

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית אני רוצה מצלמה שתהייה כמה שיותק קומפקטית וקלה עם 4 או יותר מגה פיקסל ועם זום אופטי של 4 לפחות [עדיף יותר של 6 ככה אם יש] מה כדאי לי? מחיר בערך 2000 אפשר גם קצת יותר אני לא רוצה מצלמה כבדה כזאת וגדולה משהו קטן, קל משקל כמה שיותר ועוד שאלה החברה ניקון היא חברה טובה? כי יש לי מצלמת ריפלקס מקצועית של קנון והיא ואנחנו ממש מרוצים אז חשבנו ללכת על קנון גם הפעם אז איזה מצלמה של קנון יש בהתאם לבקשות שלי? [אפשר גם של חברה אחרת] תודה לכם

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. שלום אנשים אני משתמש חדש כאן רציתי לקנות מצלמה דיגטלית האופציה שעומדת מולי כעת היא HP 945 עם זכרון של 128MB היא תעלה לי 2000 ש"ח מה אתם ממליצים האם אפשר להשיג משהו יותר טוב באותו מחיר? אגב אני מחפש מצלמה עם זום אופטי טוב כי אני אוהב לצלם מרחוק וגם אני צריך מצלמה שתצלם טוב בחושך כי אני מתחיל לצלם תמונות ממועדונים לאתרים שונים . נא עזרתכם

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אז ככה הגיע הזמן ליקנות מצלמה דיגיטלית הסיגנון שלי זה אלו שניכנסים לכיס הקומפקטיות הקטנות אז ראיתי כמה וכמה ורציתי להיתייעץ פה איזה מצלמה לקחת. הנה המצלמה שאני רוצה: SD630 http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=411324 מה אתם אומרים עליה? ממה שהבנתי לעשות וידאו באיכות הכי גבוהה זה 9 דקות והוא תופס ג'יגה מהזיכרון. מאוד חשוב לי מצב הוידאו רציתי לדעת אם יש עוד מצלמות של CANON שטובות מהSD630 ביכולות הוידאו? בקשר לחברות אני סגור אך ורק על CANON ועל הקומפקטיות במיוחד! אני "חובבן ומתחיל" בתחום הצילום אפשר להגיד אבל אני מאוד אוהב לצלם ואני רוצה שתיהיה לי מצלמה ברמה גבוהה יוקרתית ואיכותית! בכללי על איזה מצלמה אתם ממליצים עד 1500 +-

• 14 תגובות
    • 867 צפיות
  15. שלום, המצלמה היחידה שיש לי זאת מצלמת פילם ישנה, הגיע הזמן להתקדם ולקנות מצלמה דיגיטלית... אני רוצה מצלמה ביתית, לא איזה משהו מקצועי... את הדבר הכי טוב שאפשר להוציא במגבלות התקציב שלי, שזה סביבות 500 שקל. אני רוצה מצלמה עם מייצב תמונה וכזאת שאני לא אצטרך להגדיר בה יותר מידי דברים לפני כל צילום - פשוט להוציא אותה ולצלם ושתהיה איכות טובה. בנתיים שמתי לב לשתי מצלמות, אשמח אם תתנו לי חוות דעת עליהם... וכמובן להמליץ על אחרות שאתם חושבים שיתאימו לי במגבלת התקציב. המצלמות: Samsung Digital Camera ES-25 שנראית לי די נחמדה, וגם זולה. http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=758131 ויש את Casio Exilim EX-Z350 שעולה 100 שקל יותר מהתקציב שלי, אבל אני מקבל גם כרטיס זיכרון 2GB ותיק נ…

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. שלום (: אני צריך עזרה בקניית מצלמה דיגטלית. תקציב בלתי מוגבל, זה לא אומר שאתם מביאים את הhigh-end ואת ההכי יקר, פשוט אם מצלמה טובה תביאו אותה גם היא עולה הרבה. יש עדיפות לסוני אבל לא חובה, וזהו. המצלמה בעיקר לטיולים ולצילומים בבית ספר, אך גם לאירועים ולמסיבות. ובבקשה רק תגובות לעניין, ילדים קטנים ולא חכמים מיוחד בפורום אחר(ג**מר), התחילו להראות לי את המלצמות הכי יקרות בzap, מצלמות ב40 אלף שקל, כל מיני שטויות. רשמתי ללא הגבלת תקציב אבל לא צריך בהגזמה. אז תגובה לעניין (: תודה מראש, נדב.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by GUY550,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מצלמה מקצועית בתקציב של עד 12K ושמתי עין על המצלמה הזאת http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=794226 מה אתם אומרים עליה?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by M4z3,

אני לא ממש מבין בתחום המצלמות ולכן החלטתי לשאול אותכם. אני רוצה לקנות מצלמת וידאו דיגיטלית, שתיהיה גם בעלת האפשרות של צילום תמונות רגילות. התקציב נע בין 1500-2500. תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  19. Started by ivanclav,

אני רוצה לקנות מצלמת וידאו עד 2200 שקל.. אילו מצלמות אתם יכולים להציע לי לקנות? ומה אתם אומרים על המצלמה הזאת: NVGS25 Panasonic ? תודה

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  20. אני כרגע בחו"ל שם המצלמות יחסית זולות מאוד. אני ממש לא מבין במצלמות וידאו דיגיטליות אם כי מבין קצת במצלמות דיגיטליות סטילס. ממה שראיתי המצלמות מתחלקות ל-3 סוגים: פלאש, DVD RW, HDD פלאש אני לא חושב שמישהו פה ממליץ. עכשיו העניין הוא מה כדאי? כותב על DVD שצורב ישירות או לקחת מצלמה (שהיא לרוב קטנה יותר) עם 30-60 GIGA זיכרון שכותבת קבצים של MPEG 2. החברות שאני מדבר עליהם כרגע הם סוני ו JVC, כי זה מה שראיתי. עוד לגבי זה שיש הבדל באיכות, מה זה צילום של 1.2 מגה פיקסל או 0.8. מה ההבדל שכן אני יודע שבסטילס לתמונה איכותית צריך לפחות 4.2 מגה פיקסל. אני שמתי עין על מצלמה של סוני שהיא 4.0 מגה פיקסל סטילס, 1 מגה פיקסל צילום וידאו והיא כותבת על DVD- בערך 3000 ש"ח. לעומת זאת ישנם מצלמות ש…

21. Started by omrit,

היי, אני מחפש מצלמה(דיגיטלית) קומפקטית עם זום אופטי לפחות (X5) בתקציב 1000-1600 ש"ח בלי חריגות. אני חובבן ולא מחפש אופציות ידניות/מתקדמות. אני אשמח גם לזמני תגובה טובים במצלמה. תודה רבה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. טוב אז קניתי מצלמה (S6500, יש כבוד ) בכל מקרה אני רוצה לקנות לה איזה כרטיס זכרון...בגלל שאני מצלם דיי הרבה תמונות אז אני מעדיף כרטיס של גיגה.... אני מעדיף שהמחיר לא יעלה על 250 שקל.... אני צריך כרטיס טוב שלא יהיה איטי וישגע אותי...אני לא ממש מכיר חברות והכל אז אם תוכלו לעזור לי זה יהיה נחמד... אהה ובאמת יש הבדל משמעותי בין המהירות 133 או 60 וכל אלה? תמליצו לי בבקשה על כרטיס זכרון טוב של גיגה לפי הדרישות שלי.. http://www.zap.co.il/c-C-FlashMemory תודה...

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  23. Started by tzolerguy,

שלום לכולם יש לי חבר שמעוניין להכנס לתחום ומוכן להשקיע עד 4K במצלמה איכותית SLR עם עדשה טובה אני אישית בעלים של 400D עם עדשת קיט 18-55 אז התחלתי לחפש ונתקלתי בזה http://www.getit.co.il/Group/48244/ מצלמה מוכרת כטובה למתחילים ועם 2 עדשות 18-55 ו 50-200 נראה דיי טוב רציתי לדעת אם אתם ממליצים על משהו אחר במחיר הזה אם כן אז צריך לפחות עדשה שתתחיל מאיזור ה 18 / 20 מ"מ לתמונות נוף ועם זום שיגיע עד איזור ב 200 / 300 מ"מ תודה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. חברי הפורום שלום אני עוזר לחבר שצריך לקנות מצלמה דיגיטלית, קטנה עד כמה שאפשר, עם מסך 2.5 אינטש ומינימום 6 מגה פיקסל. המצלמה תשמש חברה בטיול בדרום אמריקה. האופציות שעלו עד כה: Panasonic FX07 FujyFilm F30 Canon SD700IS את הפנסוניק יהיה קשה להשיג כנראה, מכיוון שאנו גרים באילת ופה המצלמה חייבת להיקנות (ביום שישי בבוקר כבר צריך שהיא תהיה ביד). מה משלושת אלו הייתם קונים? ולמה?

• 9 תגובות
    • 744 צפיות
  25. שמעו! דוד שלי רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית. עכשיו הוא רוצה לקנות בסביבות ה-5- 7 מגה פיקסלים!!! אני לא מצליח להסביר לו שזה סתם ביזבוז של כסף. איך אני אוכל להסביר לו שהוא יוכל להסתפק גם ב- 4 מגה פיקסל? הדרישות שלו הם מצלמה קטנה ואיכותית (אני המלצתי לו על ה-A520 ועל ה- A95) אם יש לכם הצעות אז זרקו... הוא רוצה לקנות את ה-Sony DSCP93 שווה לו? תודה!

• 9 תגובות
    • 834 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.