צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
לפני חודש וחצי התיעצתי פה בנוגע למצלמת זום דיגיטלית, וההתלבטות העיקרית שלי הייתה בין הZ10 לZ1. ואחרי שבסוף כמעט הלכתי על הפוגי 5500 (וירדתי בגלל התמונות המגורענות שלו), בסוף הזמנתי את הZ10 לאחר המלצות רבות פה בפורום, וגם כי המחיר ירד ביותר מ200 שקל בחודש האחרון (עכשיו היא עולה בסביבות ה1200). אז הזמנתי את הZ10+כרטיס זיכרון של 256 מגה+ סוללות GP 2300 ותיק למצלמה. יש איזשהו מצלמה שתהיה בחירה יותר מוצלחת בתווך מחיר של 1500 בלי האיבזורים?
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
הנה מצאתי מדריך איך לעשות כמו בטלויזיה שמסתירים פרצופים רק במקום לעשות את הרקע כמו במדריך תעשו מה שאתם רוצים הנה דוגמא תמונה שעשיתי http://negetiv.net/index.php?option=content&task=view&id=53&Itemid=26 [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
היי לפני כשנה בערך אם אני זוכר נכון, אמא שלי קנתה מצלמה דיגיטלית samsung digimax 370 דרך העבודה (מין מבצעי עובדים כאלה). עכשיו באופן כללי המצלמה סבירה, ומשום שדרישות הצרכן הן מינימליות (אמא...) אנחנו מרוצים מהמצלמה באופן כללי. הבעייתיות נובעת מדבר אחד בלבד, אורך חיי סוללה. בלי הרבה ידע מוקדם לגבי מצלמות דיגיטליות, נראה לי מוזר שתוך פחות מ 20 דקות המצלמה נכבית משום שנגמרו הסוללות (נטענות, 1500A). מנסיונכם, זה משהו שהוא הגיוני? יש פתרון מלבד להחליף לסוללות עוצמתיות יותר? (נטענות/לא נטענות?) או שאולי זה משהו בדגם של המצלמה? (מנסיוני, בכל "מתנות העובדים לחגים" האלה מספקים מוצרים יחסית גרועים) תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
-
הכרטיס זיכרון SD והמצלמה pantex optio 30 כמה אני יוכל לשמור בערך על איכות גבוהה?
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון שיהיה ג'יגה והכי מהיר שאפשר.. (NIKON D70)
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
האני מחפש מצלמה שיהיה לה זום גדול (אופטי) שיהיה אפשר לצלם איתה תמונות ספורט ושזה לא יהיה מטושטש והכי חשוב זה איכות אבל איכות טובה ( 5~6 mp) ועם אפשר שיהיה עם בטרית ליטיום כמו שיש במצלמות וידאו .....
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
האם יש דרך לעהביר תמונות מהמחשב למצלמה? ניסיתי "ידנית" וזה לא הלך. תודה
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש נרחב בפורום זה וראיתי את ההמלצות רבות על logitech Express אבל בzap קטלו את logitech לא רק על הדרייברים אלה גם על איכות התמונה הירודה שלה והיה שם אפילו מישהו בביקורת שאמר במפורש שהוא מכיר מישהו שיש לו gpt והתמונה בו בהרבה יותר טובה.בקיצר מה אתם אומרים מה יותר טוב ומאיזה סיבה? מאוד אשמח אם תעזרו למה אני תקוע.
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
מה יותר מהיר SD או CF מה ההבדל בינהם ???? אני רוצה אותם בשביל מחשב כף יד , אבל אתם הכי מבינים לגבי הכרטיסים האלה פה. אז מה עדיף 1G SD או 1G CF ???
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
-
צולם בתאריך שצויין בכותרת קוראים לקשת Supernumerary Rainbow, בגלל ריבוי הגוון הכחול שמשתרע בקשת כיוון שהיו באותו זמן טיפות קטנות (סביב ה-0.4 מ"מ קוטר הטיפה), לעומת קשת רגילה בה קוטר הטיפה הוא כ-1.5 מ"מ. בגלל החיבה לאסטרונומיה, גם אופטיקה נכללת - לכן אני גם מצלם "תופעות טבע" של שבירת אור בשמיים בעננים וכד'... אם תראו מישהו הולך ומסתכל על השמיים - זה אני אני אתן לתמונות לדבר בשמי וזהו : עבר עריכה בפוטושופ, חיזוק הצבעים ב-Curves. (אם מישהו מעוניין ב-EXIF, שרק יאמר..)
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
איפה ניתן לעשות פיתוח תמנות דיגיטלי על נייר KODAK לא AGFA? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
אני מנחש שאם פיתחתם תמונות מהמצלמה הדיגיטלית שלכם אתם מבינים מה אמורים להיות המחירים (שיראה טוב). אני לא ילך לחאפרים שמדפיסים על נייר לבן. לפי מה שאני זוכר, הסטנדרט היה 80 שקל למאה תמונות קרי 80 אג' לתמונה.
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
שלום לכם , ברשותי מצלמה תוצרת אולימפוס דגם D490 אשר עשתה ועדיין עושה את עבודתה נאמנה . (2.1 מגה פיקסל) הזמנתי מחו"ל מצלמה חדשה :אולימפוס C8080 עם 8.1 מגה פיקסל מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
ראיתי את המפרטים שלהם ולא ראיתי הבדל משמעותי חוץ מהרזולוציה של מסך LCD שלהם של W1 זה 123.00 ו - W5 זה 115.000 למרות ש W5 יותר חדשה יצא גם W7 שהיא 7.1pixels האם שווה לקנות את אחד הדגמים האלו והזה מהם ואם יש מצלמות שוות יותר בתקציב שלהם
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
קניתי את המינולטה Z5 בשעה טובה ואני מחפש לקנות כרטיס זיכרון מהיר אך אני לא יודע איזה הכי מהיר אני יודע שיש EXTREME ויש ULTRA וכו' אבל איך אני יכול להשוות? בקיצר האם יש אתר שמשווה כאלו נתונים?יש כזו חיה? בתודה מראש לכל העוזרים נועם
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
-
אזהרה והמלצה ! ברשת עלו בימים האחרונים 3 תחרויות צילום שבמבט ראשון נראות ממש ממש שוות ! אבל כל זאת נכון עד שלא קוראים את האותיות הקטנות ! כמה מכם ממש טורחים לקרוא מסמכים של מספר עמודים ? אז זהו, שגם במקרה דנן לא קראתם, אז "אל תבואו בטענות" אתם מוזמנים לעשות כרצונכם, אבל אל תגידו אח"כ - לא שמענו, לא ראינו, לא ידענו מי שייתן יד לניצול מחפיר שכזה, או בעצם הזמנת עבודה חינם, אל לא להיקרא צלם ( וגם אם רובכם חושבים שאם אתם צלמים חובבים או אקראיים, וכולה איבדתם זכות על צילום אחד ?! אז מה קרה ? ) תחשבו טוב טוב למשמעות של עולם הצילום, אנחנו יורים לעצמנו ברגל, ואני לא בקטע של להציק לכם ואני גם לא נסחף ! אז שלא יעבדו עליכם ואל תתנו יד לשערוריה הזו, הצביעו ב"עיניים" ! ממני,…
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבחירת מצלמה דיגיטלית אז ככה דוד שלי צריך להגיע בקרוב מארהב וחשבתי לבקש ממנו שיביא לי מצלמה דיגיטלית משם השאלות שלי הם : 1)האם בכלל משתלם להביא מארהב מצלמה דיגיטלית 2)בבקשה תעזרו לי לבחור מצלמה אני צריך מצלמה אכותית לכל המשפחה. קלה לשמוש ושתהיה עמידה המחיר לא צריך להיות יקר מידי ולא זול מידי משהו ממוצע כזה למשפחה אז תודה רבה לכל מי שיעזור לי וחג פורים שמח לכולם
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
אני מצלם במצלמה של ב-5 מגה פיקסל 2560X1920 ואחרי שאני מעביר למחשב אני רוצה להקטין את הרזולוציה לכל מיני מטרות שונות איך אני עושה את זה?....עם איזה תוכנה?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניינת לרכוש מצלמת רשת איכותית אשר מסוגלת להפיק תמונות סטילס איכותיות ככל האפשר לצילום פנים. בחיפושים שלי מצאתי את ה logitech pro 4000 אבל לא ניסיתי אותה בפועל. האם מישהו מכיר אותה ויכול לחוות את דעתו? האם יש מצלמות מומלצות אחרות? מהם הפרמטרים החשובים אשר משפיעים על איכות התמונות שהמצלמה מפיקה? ממש זקוקה לעזרתכם, קרן
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
אז ככה, הכרטיס התחיל לכתוב לי פתאום CARD ERROR במצלמה, אז שמתי אותו בקורא כרטיסים ושם המחשב כתב שהכונן (הוא רואה אותו ככונן נייד) צריך אתחול.. ואני בלי לחשוב יותר מדי, כי לא היו לי תמונות על הכרטיס אישרתי את האתחול... ועכשיו המצלמה עדיין לא מזהה את הכרטיס, מה אפשר לעשות? (כרטיס של OLYMPUS) תודה ענקית לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-