צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום! יש לי מצלמת וידאו של סוני ואני מעוניין להעתיק את הסרטים שצילמתי למחשב.. כיצד ניתן לעשות זאת? יש לי חיבור FIREWIRE במצלמה וחיבור USB.. הבנתי שחיבור FIREWIERE זה לסרטים והUSB זה להעברת התמונות... האם זה נכון... אשמח לתגובות...
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מומלץ לבקר (חוף הים בראשל"צ), יש שם כמה דברים נחמדים http://hwzone.co.il/newspics/dan/cbit/galerie.php?offset=0
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
בס"ד jupa תוכנה לעיצוב עצמי של אלבום תמונות קלילה וידידותית להורדת התוכנה: http://www.wesell.co.il/click/AGBHz1M9pzFnLRM/pMMeMGtHdvgEgG1/TsAGBHz1M9pzFnLRMtS
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מה עדיף? עפ"י הוראות הפעלה של המצלמה שלי IXUS 55 אני יכול להשתמש בכל אחד מהכרטיסים תודה רבה לעוזרים נעם
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש נרחב בפורום זה וראיתי את ההמלצות רבות על logitech Express אבל בzap קטלו את logitech לא רק על הדרייברים אלה גם על איכות התמונה הירודה שלה והיה שם אפילו מישהו בביקורת שאמר במפורש שהוא מכיר מישהו שיש לו gpt והתמונה בו בהרבה יותר טובה.בקיצר מה אתם אומרים מה יותר טוב ומאיזה סיבה? מאוד אשמח אם תעזרו למה אני תקוע.
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
-
אני רוצה לחבר 20 מצלמות אינטרנט ביחד לשרת אחד ? יש מפצל USB שיכול לחבר את כולם ביחד? אם כן משהו יכול לתת לי לינק למקום שממנו אפשר ליקנות את זה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
ערב טוב, דיי התאכזבתי מהסוללה של המצלמה. היא נגמרה לי ממש ממש מהר בלי שימוש מיוחד. אני רוצה לקנות סוללה נוספת. איזה מומלצת? האם רצוי שהיא תהיה מקורית גם? אהה ואיפה קונים? (קרוב לראשל"צ) תודה !
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קנו לי מצלמת HDD של סוני בארה"ב מדגם DCR-SR42, עד כמה שאני יודע השיטת שידור האמריקאית היא NTSC, רציתי לדעת כמה זה יכול להשפיע מכיוון שהמצלמה היא דיגיטלית - יש לה דיסק קשיח. ואם אני מעביר את זה למחשב מה יכול לקרות אם בכלל. כי גם ככה אני יכול לצרוב את הוידאו איך שאני רוצה, או שאני טועה? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
-
היי קבלתי את המצלמה לפני 3 ימים, ומשום התמונות יוצאות מאד חדות אבל חסרות חיים. האם יש משהו שאני מפספס בהגדרות ? או שאני פשוט רגיל לקנון ? הייתי שמ חלקצת כיוון בעניין תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
תמונות מקוריות מההופעה של גורג מייקל באנגליה שבוע שעבר צולם ב A710 חבר שלח לי אותם ישר מאנגליה... דן
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
אם אני מקליט וידאו בקלטת וידאו דיגיטאלית, האם האיכות שלה יורדת עקב שחיקת הקלטת כמו במצלמות אנאלוגיות? ניסיתי לחפש את התשובה לזה בhowstuffworks ושם רשום שהאיכות לא יורדת מכיוון שזה מידע דיגיטאלי אבל העניין הוא שזה עדיין מוקלט על קלטת ועדיין יש שחיקה. ??? ???
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
מה דעתכם עליה ? היא יכולה להיכנס לכיס ?.. תתאים לטיול משפחות בחו"ל ? ...אני יכול להביא אותה ב1200 שקל ללא כרטיס זכרון
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
המחשב לא מזהה את המצלמה ואין לי מושג איך להעביר תמונות. המחשב לאחר פירמוט, ולפני הפירמוט הוא זיהה את המצלמה.
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
שלום ! אני מחפש פלאש חיצוני ל Canon G10 שלי. התקציב הוא כ 200$ בארצות הברית. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
מה ההבדל בין המצלמות הנל? http://www1.zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=SD850 ובמה הייתים בוחרים. המצלמה בעיקר לצילום במצב אוטו, ילדים וטיולים.
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
אני מצלם במצלמה של ב-5 מגה פיקסל 2560X1920 ואחרי שאני מעביר למחשב אני רוצה להקטין את הרזולוציה לכל מיני מטרות שונות איך אני עושה את זה?....עם איזה תוכנה?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה המקום הנכון אבל לא ידעתי איפה לרשום אני צריך המצלמה למצלמת וידאו עד סכום של 2000 ש"ח (מצלמה ביתית) תודה
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
סוס כפות ברומניה. חשבתי לעשות בשחור לבן גדי להעביר את המסר יותר טוב אבל איכשהו הניגודיות בין הסבל של הסוס לציבעוניות נראתה לי יותר מטרידה לעין [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
אני צריך מצלמה דיגטלית לא ממש משוכללת אבל איכותית עד 1,000 ש"ח חשבתי על מצלמה דיגיטלית CANON דגם POWERSHOT A530 אני צריך גם כרטיס זיכרון של בערך 1GB או 2GB אבל לא יקר, איכותי והוא לא קשור למצלמה(לא כלול בתקציב) תודה
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
רציתי לברר על המצלמה הזאת, איך היא נחשבת ? כי ראיתי בזאפ שהמחיר שלה מאד זול אפילו פחות מsd1100 ואני לא מבין איך זה יכול להיות. תודה
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
יש לי מצלמה של Casio שבה אין אפשרות לכבל USB להעברת תמונות, אלא כרטיס זיכרון. צילמתי על אותו כרטיס תמונות רבות כולל טיולים ארוכים בחו"ל ועכשיו כשאני רוצה להוריד את התמונות למחשב, הוא דורש לעשות FORMAT קודם. איך אני אוכל בכל זאת להוריד את התמונות למחשב? הרי שאם אעשה FORMAT, התמונות ילכו לאיבוד. תודה!
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
אני צריך מצלמה שתהיה איכותית אבל לא הכי מקצועית. או בקיצור מה הכי טוב שאפשר לקנות ב500 שקל? נכנסתי לזאפ והנה כמה דגמים שלפי הביקורות נראים לי מתאימים: Kodak C330 Canon A450 Pentak Optio M20 Coolpix 4600 Nikon אולי יש לכם הצעות אחרות שלא רשמתי כאן.. תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מצלמת וידאו ב HD מכיון שאני לא יודע בערך מה המחירים שלזה ולפי בדיקה קצרה בזאפ ראיתי שמצלמת HD ממוצאת עולה 2000 שקל נכון? יש אפשרות ליקנות בדיוטי פרי לא כזה משנה אם זה יהיה 1080P או 720P ראיתי את המלצלמה הזו http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=724704 והבנתי שיש לה 5 מיקרופונים ל 5.1 DOLBY זה נכון האתר של פנסוניק http://panasonic.net/avc/camcorder/hd/global/products/hdc-sd200/ יש משהוא יותר טוב בטווח מחירים הזה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-