עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by hakoki,

panasonic dmc-lz2 זום אופטי x6 וידאו פלוס קול 5 מגה פיקסל מה חושבים עליה? כמה שווה מבחינה כספית? כמה איכותית? ולאיזה רמת צילום? בערך חובבני פלוס, לא?

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  2. שלום אני מעוניין לרכוש להורי מצלמה דיג' קטנה. יש לי התלבטות בין שתי מצלמות: sony cybershot w35 olympus mju-670 בזמנו יצא לי להתעסק קצת עם מכירה של מצלמות אך אני לא מכיר את שני הדגמים הנ"ל שחדשים יחסית. אני מודע ליתרונות ולחסרונות של כל אחת. לסוני למשל,יש עינית בנוסף למסך,מסך קטן יותר (חסכון בסוללה) שלוש שנים אחריות ועוד. האולימפוס ניראת ובנויה בצורה טובה יותר. לא מעניין אותי מגה פיקסל שזה בעצם לא יותר מאמצעי לרווח כספי של החברות השונות מה שמעניין אותי זה איכות הצילום בבית-חוץ ומהירות צילום. בדגמים ישנים יותר של אולימפוס שמכרתי היה ידוע לי על איכות צילום בינונית בכל מיני דגמים לעומת זאת בדגמים ישנים יותר של סוני,לא נתקלתי ולא בתלונה אחת של לקוחות האם זה עדיין כך ? אשמח…

3. Started by overload,

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  4. אז ככה, קניתי לפני איזה חודש-חודשיים מצלמה של אולימפוס MJU 700. 7 מגה פיקסל, 3 X זום 1 ג'יגה זיכרון וכו' וכו'.. השאלות שלי הן כאלו: 1. מה ההבדל בין אם אני מצלם את התמונות על 1024X768 או על 2048X1536 או על 3072X2304 או יש לי עוד אפשרות במצלמה שהיא אותו דבר כמו 3072X2304 אבל תופסת יותר מקום. מה ההבדל בהן? אני בד"כ מצלם על 2048X1536, איכות מעולה לדעתי, במחשב רואים טוב(בלי קשר לאיכות התמונות במצלמה). 2. בלילה יוצאות לי תמונות גרועות!! אם אני מתקרב לתמונה שצילמתי קצת אני רואה נקודות אדומות ואפורות כאלה שגורעות מהאיכות של התמונה, אם האובייקט לא קרוב מספיק לפלאש, אז לא רואים אותו בכלל אם הוא לא מואר וכו'... יש לי מצב צילום לילה במצלמה אבל הוא ממש דפוק, כל תמונה לוקח לו לצלם איזה…

5. http://gizmodo.com/gadgets/digital-cameras/canon-eos1d-mark-iii-shoots-10-frames-per-second-238661.php

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  6. Started by aeea,

אפשרות העיניים האדומות מסומנת על on ועדיין יוצאות תמונות עם עיניים אדומות. עוד דבר קטן-בתוכנה של קנון יש אפשרות לבטל את העיניים האדומות אבל אני לא יודע איך להשתמש בפונקצייה הזאת,בבקשה שמישהו יעזור לי בשני הנושאים,תודה.

• 8 תגובות
    • 757 צפיות
  7. Started by ido-nava,

שלום, יש לי בעייה במצלמה מדגם SONY DSC-W70, כאשר אני מפעיל אותה המצלמה רושמת: 'access' במסך שחור ואין אפשרות לעשות כלום חוץ מלראות את התמונות שעל הכרטיס זיכרון ... החלפתי בטריה, החלפתי כרטיס זיכרון ופירמטתי אותו, דרך הצפייה בתמונות במצלמה הצלחתי להכנס ל SETUP ועשיתי ריסט למצלמה .. עדיין לא עובד .. ניסיתי להכנס לכל המצבים של המצלמה מחדש ולא הצלחתי ... יש לציין שהאת המצלמה קניתי בתאילנד ... אם מישהו מכיר את הבעיה או יכול לעזור אני אשמח ... נ.ב ישפאר יעזור לי בבזה עם אני יתקשר?

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  8. Started by Check_Point,

האם יש דרך לעהביר תמונות מהמחשב למצלמה? ניסיתי "ידנית" וזה לא הלך. תודה

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  9. המוכר בדיוטי פרי אמר שלא... זה נכון? אם זה נכון אז עד איזה נפח כרטיס המצלמה תומכת?

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  10. Started by spinchicken,

מישהו כאן מתעניין בסטריאוסקופיה? אני מחפש מדריך טוב באינטרנט שיעזור לי להבין איך כדאי לצלם תמונות ( באיזה זווית צריך לפרוש את הצילומים, מה יתן תחושת עומק טובה יותר וכו' ) כמו כן האם אפשר איכשהו לשפר או אפילו להוסיף תחושת תלת מימד לתמונה בעזרת פוטושופ וכו'?

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  11. Started by dsane,

כמה תצלומי צפורה כל תגובה תתקבל בברכה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  12. יופי !!! אז אחרי שקנו לי מצלמה חדשה מדגם SONY T500 עם כרטיס זכרון 4 GB ובטריה ספייר לכבוד הולדת בתי הבכורה, הצלחתי לאבד את המצלמה עם הבטריה הספייר בהמלך ההליכה מהבית לאוטו בדרך ל..............איך לא ? לבריתה. לאחר חיפוש נרחב ותליית שלטים במקום מגוריי הגעתי להשלמה שאת המצלמה הזו אף אחד לא יחזיר לי וביום שישי אני מתכוון לקנות מצלמה חדשה. השאלה היא האם לקנות מצלמה זהה 1:1 כפי שהיתה לי או לקנות מצלמה אחרת . האמת היא שנורא אהבתי את המצלמה הזו (במיוחד את מסך המגע שלה), את איכות הצילום והאפשרות לצלם ב 16:9 אך יחד עם זאת היו לה שני חסרונות בולטים לטעמי 1. מצלמה זללנית מאוד - דבר שלא כל כך מפריע לי כאשר יש לי בטריה ספייר אך נראה לי שככל שהבטרייה נטענת היא , כמו כל סוג של בטריה,…

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  13. היי, סבא שלי מעוניין במצלמת וידאו חדשה ומכיוון שדוד שלי בא לביקור מארה"ב יש לנו אפשרות לקנות שם. התקציב הוא 1200-1500 דולר בערך. אין לי שום מושג במצלמות וידאו לכן אם תוכלו לתת קצת הסברים לגבי דגמים- אשמח מאוד תודה רבה לעונים עריכה: מכיוון שאין תגובות החלטתי לחפש ב Newegg ובתקציב הזה מצאתי רק את זו: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16830114011 הייתה גם פנאסוניק בתקציב דומה אך היא נראית גדולה ומסורבלת למדי. מה דעתכם על המצלמה הזו של היטאצ'י?

• 8 תגובות
    • 756 צפיות
  14. Started by hutc,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות Sony A100 ורציתי לשמוע הערות והארות, בונות, בנושא. יש עדשות של מינולטה, אז הנטייה היא "ללכת על זה". תודה.

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  15. האם ניתן במצלמת Sony DSC T500 לשנות חשיפה ? המטרה היא ליצור תמונת HDR בפוטושופ , ככה שאני צריך רמות חשיפה שונות למשל לשמים לעצים ולאובייקט (לצורך הדוגמא) . תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  16. Started by tsvika,

אני מעוניין בהמלצה למצלמה דיגיטלית טובה ב 250$ לא משהו גרנדיוזי שקשה לשימוש אבל גם לא משהו פשוט מדי של "לכוון וללחוץ" תודה רבה מראש

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  17. אני מדבר על CHDK

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  18. Started by MODY69,

תמונה די ישנה שלי לאחר עריכה קטנה: http://img403.imageshack.us/img403/2768/skyba3.jpg

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  19. Started by blitsi,

אז ככה אני מחפש מצלמה עד 1600 ש"ח, אני לא בדיוק מבין במצלמות ולא אכפת לי הגודל אז מה יש לכם להמליץ לי? זה די דחוף...

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  20. Started by ALÞHA,

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  21. Started by J0n1,

יש לי חצובה שבמקור היא לפרוז'קטור, משהו מסיבי ויציב. יש לה בורג 1/4 רגיל בקצה, האם אפשר לרכוש ראש כדורי מאיפשהו ולחבר לה? כדי שאני אוכל להטות את המצלמה לצדדים ולמעלה/למטה... תודה

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  22. Started by shlomom,

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  23. Started by amisha,

שלום!! אני מעוניין במצלמה שיהיו לה את התכונות הבאות : 1. חיישן בגודל סביר 2. כמות MP נאה 3. זום נורמלי ( אין לי מושג כמה זה נורמלי .. פעם ראשונה שלי בפורום הזה :-X ) 4. עדיף למצלמות שתומכות ב CF כי יש לי כבר כרטיסי CF ..... אחד 256 אחד 65 ועוד אחד של 8 ...... עכשיו עדיף למצלמה עם זמן מחזור נמוך ( כלומר בין צילום לצילום ) וגם לזמן אתחול נמוך .... אני ממש לא מכיר את התחום ואני מתחיל להתעניין בו אז תעזור לי קצת ....( אפשר אפילו לשלוח אותי למאמרים אם יש לכם ....) עריכה : אם יש מנגנון לייצוב תמונה זה מעולה .......

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  24. Started by shon,

אהלן! רציתי לשאול האם במצלמות slr כשאני משנה ידנית את טמפרטורת האור (דרך סולם קלווין), רואים את שינויי הטמפרטורה גם בעינית(viewfinder) עצמה? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 754 צפיות
  25. שלום, אני מחפש מצלמה קומפקטית בתקציב של כ-1000 שקלים (מצלמה בלבד). מבחינת גודל, רצוי שהיא לא תעבור את סדרת A של קאנון (וגם מצלמות מהסדרה הזאת הן בגדר מוצא אחרון), ואם קיימת מצלמה כזאת עם שליטה ידנית מלאה, מה טוב. אין חשיבות למגה פיקסלים (6, 8 או 10, אין הבדל אמיתי לצרכים ביתיים), זום זה בונוס נחמד אבל מעבר ל-150-160 מ"מ זה רק בונוס ומייצב תמונה זו תוספת רצויה. הדבר האחרון - יש עדיפות למצלמות של אולימפוס (אבל לא חייב), וכמו כן עדיפות לחנויות באזור חיפה והקריות. אחד הדברים הכי מרגיזים שיש זה זמן טעינת הפלאש אחרי צילום במצלמות האלה, לכן אני מעדיף מצלמות עם מינימום לאג בין תמונה לתמונה. אחרי קצת שיטוט בזאפ מצאתי את הפאנאסוניק LZ8 (איך היא מבחינת גודל?):http://zap.co.il/model.…

• 1 תגובה
    • 754 צפיות

דיונים חדשים בפורומים