צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם חברי הצלמים אני קונה בקרוב רפלקסית ושקלתי הזמנה מחו"ל. במהלך שיטוטי ברשת מצאתי את הלינק הבא: http://www.expresscameras.com/prodetails.asp?prodid=460117#inthebox האם זה הגיוני ש- D200 תהיה עד כדי כך זולה? אני בטוח ב- 99% שזה זיוף אך מכיוון שאין לי שום נסיון בהזמנה מחו"ל ואני לא מתמצא במחירים שם, אני לא רוצה לקבוע ב- 100%. אז מה אתם אומרים, יש סיכוי שמוכרים D200 ב- 400$?
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
-
אז ככה, קניתי לפני איזה חודש-חודשיים מצלמה של אולימפוס MJU 700. 7 מגה פיקסל, 3 X זום 1 ג'יגה זיכרון וכו' וכו'.. השאלות שלי הן כאלו: 1. מה ההבדל בין אם אני מצלם את התמונות על 1024X768 או על 2048X1536 או על 3072X2304 או יש לי עוד אפשרות במצלמה שהיא אותו דבר כמו 3072X2304 אבל תופסת יותר מקום. מה ההבדל בהן? אני בד"כ מצלם על 2048X1536, איכות מעולה לדעתי, במחשב רואים טוב(בלי קשר לאיכות התמונות במצלמה). 2. בלילה יוצאות לי תמונות גרועות!! אם אני מתקרב לתמונה שצילמתי קצת אני רואה נקודות אדומות ואפורות כאלה שגורעות מהאיכות של התמונה, אם האובייקט לא קרוב מספיק לפלאש, אז לא רואים אותו בכלל אם הוא לא מואר וכו'... יש לי מצב צילום לילה במצלמה אבל הוא ממש דפוק, כל תמונה לוקח לו לצלם איזה…
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
אני רוצה עדשה חדשה בשביל יותר זום המצלמה באה עם *4 וזה לא מספיק בשבילי אני צריך יותר עזרה
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש מצלמה קומפקטית, אני כנראה יקח את הPANASONIC TZ7 מה דעתכם היא מצלמה טובה? אני גם מעוניין לרכוש סוללה נוספת והבנתי שבגרסא החדשה אפשר להשתמש רק בסוללת פנסוניק מקורית..... מה חד בגרסא הזאת? והאם ניתן להוריד לגרסא ישנה יותר על מנת שהמצלמה תקרא סוללות מזוייפות ( שעולות כ10$ באיביי) מה היתרונות והחסרונות ואיך הפלאש במצלמה! בתודה!!!!
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה במצלמה מדגם SONY DSC-W70, כאשר אני מפעיל אותה המצלמה רושמת: 'access' במסך שחור ואין אפשרות לעשות כלום חוץ מלראות את התמונות שעל הכרטיס זיכרון ... החלפתי בטריה, החלפתי כרטיס זיכרון ופירמטתי אותו, דרך הצפייה בתמונות במצלמה הצלחתי להכנס ל SETUP ועשיתי ריסט למצלמה .. עדיין לא עובד .. ניסיתי להכנס לכל המצבים של המצלמה מחדש ולא הצלחתי ... יש לציין שהאת המצלמה קניתי בתאילנד ... אם מישהו מכיר את הבעיה או יכול לעזור אני אשמח ... נ.ב ישפאר יעזור לי בבזה עם אני יתקשר?
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית על מה צריך לשים דגש לפני שקונים? איזה חנויות מומלצות לשם כך? מה הטווח מחירים של מצלמה ממוצעת? חשוב לי שאיכות השמע תהיה טובה ושיהיה אפשר לצלם בה אם אפשר.
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למצלמה דיגטלית עד 800 שקל שתהיה הכי טובה לתקציב אם אפשר גם שתהיה קומפקטית
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
מעיון באתר השוואת מצלמות עולה כי סדרת מצלמות הוידאו של קנון נקראת בחו"ל Optura כאן, לעומת זאת, הדגם מתחיל באותיות MV ואילו שם המותג (Optura) לא מוזכר כלל. מהו הדגם הזה ה Optura? ואיך ניתן להשוותו לדגמים המשווקים בארץ והמתחילים באותיות MV לדוגמא: MV850i.
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מצלמה קומפקטית בתקציב של כ-1000 שקלים (מצלמה בלבד). מבחינת גודל, רצוי שהיא לא תעבור את סדרת A של קאנון (וגם מצלמות מהסדרה הזאת הן בגדר מוצא אחרון), ואם קיימת מצלמה כזאת עם שליטה ידנית מלאה, מה טוב. אין חשיבות למגה פיקסלים (6, 8 או 10, אין הבדל אמיתי לצרכים ביתיים), זום זה בונוס נחמד אבל מעבר ל-150-160 מ"מ זה רק בונוס ומייצב תמונה זו תוספת רצויה. הדבר האחרון - יש עדיפות למצלמות של אולימפוס (אבל לא חייב), וכמו כן עדיפות לחנויות באזור חיפה והקריות. אחד הדברים הכי מרגיזים שיש זה זמן טעינת הפלאש אחרי צילום במצלמות האלה, לכן אני מעדיף מצלמות עם מינימום לאג בין תמונה לתמונה. אחרי קצת שיטוט בזאפ מצאתי את הפאנאסוניק LZ8 (איך היא מבחינת גודל?):http://zap.co.il/model.…
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
לפני חודש וחצי התיעצתי פה בנוגע למצלמת זום דיגיטלית, וההתלבטות העיקרית שלי הייתה בין הZ10 לZ1. ואחרי שבסוף כמעט הלכתי על הפוגי 5500 (וירדתי בגלל התמונות המגורענות שלו), בסוף הזמנתי את הZ10 לאחר המלצות רבות פה בפורום, וגם כי המחיר ירד ביותר מ200 שקל בחודש האחרון (עכשיו היא עולה בסביבות ה1200). אז הזמנתי את הZ10+כרטיס זיכרון של 256 מגה+ סוללות GP 2300 ותיק למצלמה. יש איזשהו מצלמה שתהיה בחירה יותר מוצלחת בתווך מחיר של 1500 בלי האיבזורים?
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
אבא שלי עוד כשבועיים נוסע לארה"ב ויש לי מצלמת קאנון 400 די האם יש דברים שכדאי לקנות בחו"ל כמו חצובות או משהו דומה?
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מצלמה קומפקטית לצילום ביתי, אחרי שהסתובבתי קצת בזאפ המצלמה של קסיו הזו נראתה לי מתאימה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=592786 Casio Exilim EX-Z8 הרצתי חיפוש בגוגל , ולא מצאתי יותר מידי ביקורות ונתונים. מבחינת נתונים היא נראת לי מתאימה בול כי היא לא כבדה ולא יקרה במיוחד. אבל עדיין אני חושש לקנות מבלי לקבל אישור כדי של אפול... מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
היי... ברשותי Fuji S6500fd האם אפשרי לחבר לה גריפ?... ולכל התוהים...לא המצלמה ממש לא כבדה, אני רוצה גריפ כדי להפוך את העניין של זמינות סוללות לפשוט ונוח... וזה יהיה נחמד יותר אם יהיה לי גריפ =) עד היום ראיתי גריפ רק למצלמות רפלקס ...אבל אולי אני טועה ויש גם גריפים למצלמות כמו שלי מישו יכול לשפוך קצת אור על העניין?
-
- 6 תגובות
- 734 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אני מתלבט בקניית מצלמה דיגיטאלית בסכום של 1200 ש"ח +-. חשוב לי שתיהיה קומפקטית, ואני רק מעוניין ב point and shot. אני לא מתכוון לשחק בפרמטרים וכדומה רק שיצאו תמונות טובות באופן אוטומטי. שמעתי על canon casio שהן טובות . יש למישהו המלצה על דגמים ספציפים?
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
מחפש לקנות מצלמה חדשה בתקציב של סביבות ה- 800 שקל מצלמה רגילה.. לצילום בעיקר בטיולים שימוש בייתי מתלבט בין קנון sx130 לבין ניקון L110 איזו עדיפה והאם יש לכם המלצות נוספות בתקציב?
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני מעוניין בהמלצה למצלמה דיגיטלית טובה ב 250$ לא משהו גרנדיוזי שקשה לשימוש אבל גם לא משהו פשוט מדי של "לכוון וללחוץ" תודה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אהלן, צריך את עזרתכם, קניתי Panasonic FZ7 ואני צריך כרטיס, כנראה 1ג'יגה. איזה כרטיס ובאיזו מהירות? ג'יגה מספיק? האם שווה להשקיע בסוללה נוספת כבר עכשיו? איפה אפשר למצוא תיק? איזה לקנות? מקור טוב ממנו אפשר ללמוד צילום דיגיטלי לבד? תודה
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
תמונה די ישנה שלי לאחר עריכה קטנה: http://img403.imageshack.us/img403/2768/skyba3.jpg
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
קראתי שבהרבה דגמי קנון אין תאריכון, מישהו יודע לגבי הS1 ולגבי הA610 ?
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
-
אז ככה אני מחפש מצלמה עד 1600 ש"ח, אני לא בדיוק מבין במצלמות ולא אכפת לי הגודל אז מה יש לכם להמליץ לי? זה די דחוף...
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
כמה תמונות שצילמתי לאחרונה. רכבת שצולמה מהרכב בעת שעמדתי ראשון במחסום שירד בחשיפה של 2 שניות, האדם בתמונה ממש הגיע בזמן. חופשיים לאחר יום רכיבה - ליד חוות סוסים לרכיבה. גבעה מוריקה - אהבתי את הצל מהענן ואת שילובי התכסית והצבע השונים.
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
חבר שלי שרוצה את המצלמה רוצה מצלמה עם זום אופטי גדול מ3X לא מהקומפקטיות תודה
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-