עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by bd,

אחת דיגטלית תמונות משהו עם ביצועים...לעסק של הפירסום..צילום תמונה ברמה גבווה..פיקסלים גבווהים וכל מה שקשור... רזולציה גדולה..שיאפשר להדפיס את מה שמצלמים בדפוס שיצא איכותי.....~! ואחת וידאו אם אפשרות חיבור למחשב ..משהו ביתי וטוב 1200$ גג ל 2 המצלמות ! מצלמה איכותית למשרד פירסום..צילום איכותי משהו איכותי ......5 אלף וחצי אלף שקל יש לכם ואת המצלמה מביאים מחול או מהדיוטי פרי... אז תנו דגם המלצה מחיר תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Bose,

בזמן האחרון אני מוצא את עצמי יותר ויותר מתעסק עם חשיפות ארוכות. הבעיה שאין לי חצובה, אז אני תלוי בכל מיני עצמים כמו שולחנות, כיסאות, מעקים וכו'... אז ככה, מעולם לא הייתה לי חצובה ולא התעסקתי עם כזה דבר. אז רציתי לדעת אם כל חצובה תתאים לכל מצלמה? יש לי שתי מצלמות. אחת ניקון D50 והשניה מצלמת כיס של קנון, שמתי לב שבשניהם יש מין חור למטה שנראה שאפשר להבריג לשם משהו- האם ככה מקבעים את המצלמה? בהברגה לחצובה? החצובה הזאת נראית לי מתאימה לי עם גובה מינימלי של 62 ס"מ וגובה מקסימלי של 170 ס"מ. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=39717# היא אמורה להתאים ל-D50 בלי בעיות, כן? יש חברות שמומלצות יותר או פחות? למה אני צריך לשים לב? תודה

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  3. התקציב שלי הוא עד 2000 שקל ככה ואני מחפש מצלמה טובה, שגם שאם אני אפתח את התמונות הם לא ייצאו מטושטשות או משהו כי זה מה שקרה לי במצלמה הקודמת ... תודה מראש לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. צריך המלצה על מצלמה קומפקטית בתקציב של עד 1000ש"ח כרגע על הכוונת יש את ה Canon IXUS220 HS

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אני מחפש מצלמה סופר קומפקטית שנותנת פלט איכותי לצילומי רחוב (כמה שיותר קטנה וחשאית) * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? עד 1200ש"ח * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? צילום רחוב בלבד. בעיקר באור יום אך יתכן גם אחה"צ * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). בין היתר, כן * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא * האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-6…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by A.j.23,

אני צריך המלצה על מצלמת אינטרנט בסביבות 100-200 שח. התרשמתי מ- creative vista ו- creative NX PRO , אבל אני לא בטוח אם לקנות. אני צריך אותה בעיקר לועידות אינטרנט ולא לצילום וכדומה... תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. Started by A.j.23,

אני צריך המלצה על מצלמת אינטרנט בסביבות 100-200 שח... בינתיים התרשמתי מ- vista creative ן- creative nx pro אבל אני לא בטוח אם כדי לקנות. אני צריך אותה בעיקר לועידות אינטרנט ולא לצילום וכדומה. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. יש לי מצלמה Canon 1000D XS , איזה עדשה טלפוטו הכי מומלצת לצילום מטוסים (ממרחק גדול), נופים ושימוש רגיל ? התקציב שלי הוא גג 800 שקל.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. http://panasonic.net/avc/camcorder/hd/hs60_tm60_sd60/ מישהו יכול לחוות דעה?

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. דברים שאני רואה בהם יתרון: הכי חשוב - מפיקה צילומים טובים במצב אוטמטי בלי להתעסק יותר מידי שתשמש גם את ההורים שלי. הפקת צילומים טובים בתנאי תאורה שונים. ממשק נוח ופשוט. כרטיס זיכרון - לפחות 128 מגה. סוללות כבר יש. בהקשרים האלה מה אתם אומרים על ה Sony DSC-P43 ? תודה על עזרתכם.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום! בגלל שאני אפשר להגיד דיי בור בכל עניין המצלמות הדיגיטליות, אני צריך את עזרתכם שתתנו לי המלצות על מצלמה דיגיטלית ב3.2 מגה פיקסל באיכות סבירה, אני לא צריך משהו מקצועי יותר מדי וחשוב שהיא תיהיה הכי הכי קטנה שאפשר. בקשר לשאר הפונקציות האחרות שקיימות במצלמות הדיגטליות אני לא יכול להגיד מה אני מחפש כי כמו שאמרתי אני לא מבין בזה, אז אני משאיר את זה בידיים שלכם וסומך עליכם שתתנו לי דגמים שמתאימים למה שאני מחפש, ואני חוזר ואומר - דגש שתיהיה קטנה וקומפקטית אה כן, וגם שלא תיהיה יקרה מדי, לא צריך להשתגע עם המחירים ועוד סתם משהו שרציתי לשאול עליו, בגלל שאני לא ממש מבין בכל העניין של המצלמות ראיתי את המצלמה הזאת, היא יחסית זולה עם 6 מגה פיקסל וגם מאוד קטנה, בידיוק כמ…

• 6 תגובות
    • 979 צפיות
  12. אז ככה, אחרי טיול של כמה ימים ברמת הגולן, בסיומו עברתי במסלול הארוך של היהודיה (אחד המקומות הכי יפים בארץ לטעמי) המצלמה הקודמת שלי, FUJI S3000 התמלאה לה קצת במים והתפגרה.. אז עכשיו אני מחפש מצלמה חדשה, בתקציב גבוה בהרבה ממה שהיה לי בשביל הFUJI.. מקסימום 4000 שקל (עדיף בסביבות ה3500) הדרישות שלי מהמצלמה הן: הרבה אופציות ידניות תמונות חדות זום גבוה וצילום בתנאי תאורה נמוכים\חושך טובים חשבתי על המצלמות הבאות: Panasonic DMC-FZ20 Olympus C-8080 Canon PowerShot S2 IS Sony DSCP200 (למרות הזום הנמוך, אם מישהו חושב שהיא עולה בשאר הקטגרויות על המצלמות האחרות אני שוקל גם אותה) בתמונות שראיתי, התמונות של הFZ20 נראות לי הכי חדות, יש לה את הזום הכי גדול, והרבה אופציות ידניות, אז כרגע א…

• 7 תגובות
    • 855 צפיות
  13. שלום אני מחפש כרגע לקנות למישהי מצלמת וידאו עכשיו אני לא מבין בתחום כלום אז רציתי שתסבירו לי מה חשוב לדעת ,מה חשוב שיהיה ותציעו לי דגמים התקציב לא ידוע עד שתאמרו לי בערך באיזה מחיר אפשר להשיג מצלמה איכותית. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 5.4k צפיות
  14. ברוך השם אני מחליף את הסוני עם הקלטות הענקית שלי.. צריך המלצות למצלמת וידאו עם הפרטים הבאים: מחיר עד 2500 שקל... מוכן להתגמש ממש ממש קצת. זום אופטי של 30+ ושיכלול סטילס ברמה טובה. אם מישהו יכול להמליץ לי פה על כמה אפשרויות אני אודה לכם. תודה

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  15. Started by x-amin,

"לשימוש רציני.. אני מאוד אוהבת לצלם ואני רוצה מצלמה שתיתן לי איכות של תמונות טובה, פיקסלים גדולים זום טוב" זה בשביל ידידה וזה הפירוט שלה אז..אשמח לקבל המלצות ואם מישהו יודע על חנויות טובות לצילום באיזור באר שבע

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  16. שלום, אני רוצה לקנות מצלמת וידאו שעובדת על קלטות MINI DV תהיה קלה לתפעול... לא צריך איכות סטילס טובה או משהו כזה במצלמה הזאת העיקר זה וידאו באיכות הכי טובה שאפשר בתקציב.... הייתי שמח לקבל הצעות מהאתר www.bhphotovideo.com... תודה מראש, ניר.

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  17. Started by LeftRight,

תודה =]

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  18. Started by alergic,

מצלמה דיגיטלית איכותית דרישות: צילום תת-מימי עם איכות טובה חדות גבוהה לצילום מיקוד לתמונה-אם זה זז להתמקד בתמונה שלא יהיו עוותים

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  19. שלום, אני צריך חוות דעת לגבי המצלמה FUJIFILM S2000HD. מה היתרונות שלה ומה חסרונותיה? האם היא תספק את הצלם המתחיל? האם הווידאו הוא ברמה כגבוהה כי רשום שזה HD אבל האם כמות הפריימים היא מספקת? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  20. Started by iem,

הדגם המדוייק הוא: Cannon power shot A580 האם הזום הוא סבבה ? חשוב לי זום טוב בעיקר (רק אופטי הכוונה, דיגיטלי לא משחק תפקיד מבחינתי). ובנוסף איך האחריות של קרט בארץ ? תודה לעונים

• 26 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by averaraz,

שלום רב, יש לי זיכוי בסכום של כ600 ש"ח כאן :http://www.celectric.co.il/ProductsList.asp?CatId=8 וברצוני להשתמש בזיכוי זה על מנת לקנות מצלמה. ראיתי שבזיכוי שלי נכנסת הFE3000 ורציתי לשאול מה דעתכם עליהם? אני יודע שבתקציב הזה הcanon 590 היא מומלצת, אך הcanon אינה נמכרת בחנות זו. האם ההFE3000 מצלמה טובה לקנייה יחסית למחיר שלה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  22. Started by spotash,

אחרי שרציתי לקנות את הFuji F20 ובכל החנויות היא לא במלאי יש לי את האופציות הבאות: Fuji F480 Fuji F650 Canon A550 מי מהם הכי מוממלצת? והאם יש מצלמות אחרות בערך במחיר שלהם (התקציב הוא עד 1000 ש"ח) שעדיף לי לקנות?

23. קניתי מצלמת וידאו עדיין לא קיבלתי ואני רוצה לדעת אם היא טובה מי שמבין שיגיד לי אים הקישור לא עובד זאת מצלמה של סמסונג mini dv דגם SC=D103 Samsung Mini-Dv SC=D103 עריכת המנהל: ברוך הבא לפורום, אנא הקדש לתשומת ליבך כותרת אינפורמטיבית (ערכתי לך) וכן דאג להציץ שנית בחוקי הפורום בראש כל פורום.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום ! רציתי לדעת איך המצלמת וידאו הזאת?,היא מומלצת? אני מעוניין לקנות אותה, המחיר שלה הוא 2000 ש"ח. יש מצלמת וידאו יותר טובה מזאת במחיר של 2000 ש"ח?

• 1 תגובה
    • 975 צפיות
  25. Started by alergic,

מצלמה דיגיטלית וידאו וסטילס sansui כולל נגן mp3\mp4 וטייפ מנהלים מובנים דגם dc-250 רזולוציה מדהימה של 10 מגה פיקסל באינטרפולציה(<<אל תשאלו אין לי מושג מה זה) הקלטת וידאו עם סאונדת נגן קבצי mp3 \mp4 זום דיגיטלי X8ת זיכרון פנימי מובנה 16 MB סוללת ליתיום נטענת רמקול ומיקרופון מובנים. אוזניות סטריאופוניות מצורפות מבזק (פלאש) אוטומטי . מסך LCD בגודל 2" יציאת A\V לצפייה בתוכן על גבי מסך הטלויזיה כמות פיקסלים אפקטיביים: 3.1 מגה פיקסל שנה אחריות ע"י פירלס אלקטרוניקה 868 ש"ח מוצר שני: מצלמת וידאו דיגיטלית SONY דגם DCR-HC23E מצלמת וידאו דיגיטלית Mini Dv תפעול נוחת תפריט ידידותי זום אופטי 20X זום דיגיטלי 640X עדשה איכותית Carl Zeiss Vario-Tessar מסך מגע צבעוני 2.5" צילום רחב …

• 7 תגובות
    • 955 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.