צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
כזכור רכשתי השנה את ה-R5 של ריקו. המצלמה עמדה ברוב הציפיות שלי, אבל מתג הזום המאוד לא נוח ובעיות הפוקוס באור חלש הכריעו והחלטתי להחזיר אותה לחנות (popflash.com) ולשדרג ל-GX8 היקרה יותר (מצלמה שהכרתי מנסיון קודם, ולכן לא הייתי early adopter כמו עם ה-R5). לפני כחודש קיבלתי את ה-GX8, ביחד עם קיט שכולל מגן שמן ועדשת 22 מ"מ. הסיכום הזמני שלי: מצלמה נהדרת שמתאימה בדיוק למה שאני מחפש במצלמת כיס. היתרונות הבולטים שלה על ה-R5 הם תושבת לפלאש חיצוני, מצבי חשיפה A ו-M, עדשת מתאם 22 מ"מ, גלגל שליטה מהיר, עינית אופטית (לא מהותי עבורי, אבל לא מזיק), אוטופוקוס אמין יותר, תמיכה בזוג סוללות AA בנוסף לפאק ליתיום (שמגיע עם המצלמה), עדשה מהירה יותר (צמצם 2.5 בצד הרחב), כפתורי זום נוחים. ראוי …
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית. הידע שלי בתחום לא ממש גבוה ואני יודע רק שהתקציב שלי הוא בין 1000 ל2000 שקל. מה המצלמות המומלצות היום למשתמש הממוצע והרגיל?? התקציב אצלי אין לו משמעות רק נתתי בערך תחום של כסף שבו אני רוצה לקנות מצלמה. איזה חברות הן המועדפות היום במצלמות דיגיטליות ?? אני רוצה כמובן שיהיה זכרון נורמלי עם אפשרות להרחבה(?), זום, לפחות 3.0 פיסקל(לא שזה אומר לי הרבה), וכל הפיצ'רים והשטויות שחשובים בצמלמה דיגיטלית. אז על איזה דגמים אתם ממליצים ?? תקציב: 1000-1500 תודה רבה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
מה ההבדל בין שתי המצלמות חוץ מהמחיר, הן ממש דומות. http://www.21.tv/P-38213/SAMSUNG http://www.pompa.co.il/pl_product~SMXF30~137~686.htm אשמח מאוד לעזרה
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
-
חוות דעת בבקשה חולה על התמונה הזאת ;D אני ציירתי... יותר נכון השיעמום לפעמים זה בנגטיב מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
קיבלתי היום את ה-f40fd שהזמנתי (לפני מספר חודשים נגנבה ה-A630 שלי והחלטתי לרכוש מצלמה קומפקטית זולה כגישור עד שיהיה תקציב ל-SLR). עכשיו צריך לרכוש כרטיס זיכרון ותיק ראויים. משום מה באתר של lowepro וגם של חברות אחרות ממליצים ל-f40fd תיקים שגם מתאימים למצלמות בסדר גודל של ה-A6XX, מה שנראה לי מוזר. אשמח לשמוע מחברי פורום שמחזיקים מצלמה זאת על תיקים מומלצים בגודל מתאים. נ"ב מצער אותי להחליף מצלמה עם בקרה ידנית מלאה ויכולת הקלטת RAW במצלמה אוטומטית כמעט לחלוטין, נראה אם איכות החיישן תפצה על זה.
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
ברצוני לצלם תמונות HDR, ולפי מה שהבנתי צריך לצלם מספר תמונות בחשיפות שונות... מה הכוונה חשיפות שונות? כמה זמן חשיפה זה תת חשיפה? כמה זה הרבה? איך אני יודע? על פי מה זה נקבע? ובלה בלה בלה תודה
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
מה אחוז ההפחתה הסביר להפחתה למצלמה( קומפקטית) מחודשת? (לפי מה שראיתי בחנויות בזאפ בערך 20%). מה דעתכם, האם מדובר ב-"הזדמנות" או שקונים מוצר שהיתה בו בעיה שתוקנה ואין לו את אותה אמינות של מוצר חדש?
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איך המצלמה החדשה של אולימפוס דגם c765. היא עושה רושם טוב אבל יש כמה דברים לא בטוחים לגביה. ראשית אומרים שבתנאי אור לא טובים היא מוציאה תמונות גרועות, שנית יש לה סוללה מיוחדת שזה אומר שאם היא נגמרת אז אתה תקוע (אפשר לקנות עוד סוללה אבל זה יקר). בקיצור אם יש כאן מישהו שיש לו אותה והוא יכול להמליץ או לא אז שיכתוב. תודה
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
כמו שנאמר בכותרת, אני קצת חדש בנושא המצלמות אז אני אסביר מה אני צריך-מצלמה דיגיטלית קלה לתפעול ופשוטה, שאני אוכל להוריד את התמונות למחשב שלי, שהתמונות יהיו ברורות וזהו בערך. נ.ב. התחלתי לחפש כמה מצלמות ושמתי לב שציינו ליד כל מצלמה ## מגה פיקסל למה מתכוונים בזה?
-
- 7 תגובות
- 742 צפיות
-
-
האם משתלם לקנות את הפלאש 430ex ii מחו"ל? יש על זה מיסים? אף פעם לא קניתי דרך האינטרנט מחו"ל, אפשר לקבל הסבר קצר על התהליך? תודה מראש לעונים.
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחותי החכמה הפילה את המצלמה שלי, Canon A610, בדיוק על העדשה בזמן שהיא היתה דלוקה. והמראה הוא לא יפה.. לקחתי אותו לתיקון, ואמרו לי שלתקן דבר כזה יעלה לי 600 ש"ח. המצלמה כבר בת שנתיים והסכום הזה פשוט נשמע לי מנופח מידי.. לדעתכם, האם שווה לתקן אותה במחיר הזה ? או שאם אני אוסיף עוד 100-200 ש"ח אני כבר אוכל לקנות אחת חדשה שווה באיכותה לפחות ? (יש אפשרות לקנות מארה"ב) תודה !
-
- 6 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי (מתנה מחו"ל) מצלמה דיגיטלית 5 מגה פיקסל... רציתי לשאול אם מישהו מכיר את הדגם הזה ויודע אם היא מצלמה טובה או לא... הנה הדגם: TEKXON TX5000 5MP בעיקרון אני סתם רוצה לדעת על המצלמה כי לתמונות יש איכות טובה מאוד ואני לא יודע איך היא בהשוואה למצלמות אחרות... תודה לעוזרים..
-
- 8 תגובות
- 742 צפיות
-
-
המסך בה לא פועל כמה בערך יעלה לתקן אותו אתם חושבים? והאם אפשר לצלם תמונות סטילס איתה?אם כן אז זה רק עם הממורי סטיק נכון? ובכדיי להעביר את הוידיאו למחשב גם חובה ממורי סטיק נכון? ועל איזה memory stick אתם ממליצים לי? תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אפשרות העיניים האדומות מסומנת על on ועדיין יוצאות תמונות עם עיניים אדומות. עוד דבר קטן-בתוכנה של קנון יש אפשרות לבטל את העיניים האדומות אבל אני לא יודע איך להשתמש בפונקצייה הזאת,בבקשה שמישהו יעזור לי בשני הנושאים,תודה.
-
- 8 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אחותי מחפשת מצלמה לשימושים יום יומיים (צילום ילדים, טיולים וכו') יש לה מספר דרישות : זום אופטי X10 לפחות שלא תהייה ענקית פלאש נגד עניים אדומות (מוצלח) שתהיה בעלת סוללת ליטיום נטענת (ולא AA) בעלת ממשק נוח ופשוט ככל האפשר דגמים ששמתי עליהם עיין: SP 565UZ OLYMPUS PANASONIC DMC-TZ5 Panasonic DMCFZ8 תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
אני מחבר אותה דרך ה USB ולא קורה שום דבר . מישהו מכיר את הבעיה ?
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מצלמת דמוי SLR (צלם חובב) בתקציב של 1,500 ש"ח, במהלך בדיקות שערכתי, מצאתי את המצלמה Canon S5 IS שעומדת בתקציב שלי. איך הביצועים שלה? איזו עוד מצלמות נכנסות בתקציב (ובקריטריונים) שלי? אני מצלם בעיקר נופים, לא אכפת לי שהמצלמה תיהיה גדולה או כבדה. תודה לכולם.
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום, אני טס לחו"ל ביום שני ואני רוצה לקנות משם מצלמה דיגיטלית. השימוש הוא לא מיוחד, סתם לטיולים של המשפחה, וסרטונים. היה לי ניסיון עם מצלמה של HP שכל שניה היתה אומרת שאין בטריות ונכבית למרות שהרגע הטענתי את הבטריות זה היה מעלה לי את העצבים, אז אם אפשר מצלמה איכותית שלא תעשה את הבעיות האלה. תקציב של 200$ גג, אם יש דגמים טובים ומספיקים גם בפחות אז עדיף אותם. תודה רבה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה קומפקטית עם דגש על איכות תמונה עד 700 ש"ח. לפי שאלון: אני מתכוון לצלם בכל מצב תאורה, בתאורה חלשה אני אשתמש בפלאש. חשוב שיהיה מייצב תמונה כי אני לא הולך להשתמש בחצובה או משהו ואני לא רוצה תמונות מטושטשות. עדשה רחבה יכולה להיות נחמדה, אולי גם צילום פנורמה. מצב M מלא זה חשוב מאוד, צילום AUTO טוב ולא מטושטש גם מאוד חשוב (בCANON A510 הקודמת שהייתה לי,היה מצב תנועה שאיתו היה אפשר לצלם במהירות והתמונות היו יוצאות טוב). ** עוד שאלה קטנה - KODAK Z712 תתאים לצרכים שלי? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelID=587098&
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניינת לרכוש מצלמת רשת איכותית אשר מסוגלת להפיק תמונות סטילס איכותיות ככל האפשר לצילום פנים. בחיפושים שלי מצאתי את ה logitech pro 4000 אבל לא ניסיתי אותה בפועל. האם מישהו מכיר אותה ויכול לחוות את דעתו? האם יש מצלמות מומלצות אחרות? מהם הפרמטרים החשובים אשר משפיעים על איכות התמונות שהמצלמה מפיקה? ממש זקוקה לעזרתכם, קרן
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
מצלמה : LZ3 של PANASONIC לא ערכתי אף אחת מהתמונות (חוץ מגודל) למרות שחלק לא יזיק להן עריכה. כל התמונות צולמו באוטו' חוץ מכמה בודדות (במקרה כזה אני ירשום מעל התמונה). הלכתי לטיול בלי חצובה (לא יודע למה עשיתי את זה). אבנים יפות שראינו על החוף (מאקרו) המלון מבחוץ (צילום לילה + חשיפה הכי ארוכה שאפשר במצלמה) המסדרון בקומה שלנו במלון (חשיפה ארוכה) כד שהיה בלובי של המלון (ISO 400) כד אחר שהיה בלובי (ISO 400 + חשיפה ארוכה) כד שלישי שהיה בלובי (ISO 400 + חשיפה ארוכה) הכניסה לעיר העתיקה (שלהם) השטח שמיסביב לעיר העתיקה חלקים מהחומה של העיר יונים בעיר העתיקה בית הכנסת הישן מאוחר יותר אני אוסיף עוד תמונות.
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 741 צפיות
-