צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי במתנה מצלמה נהדרת, פנסוניק dmc g1 אך לצערי חסר לי הדיסק עם התוכנות הנלוות למצלמה כגון: silkypix development שבעזרתה אוכל לטפל בקבצי raw. האם יש למישהו רעיון מאין אפשר להשיג את הדיסק הנ"ל?
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אולי אתם לא מכירים את התוסף אבל כן יודעים איך לעשות את מה שאני רוצה. אז הנה הסבר ותמונה: כשלוחצים קליק ימני על העכבר יש את האפשרות לראות את התמונה באמצעות התוסף (למי שהתקין כמובן). ואז נפתח חלון חדש ואפשר להגדיל את התמונה. בתמונה שצירפתי, אני הגדלתי ובחרתי להתמקד בחלק הדרום מזרחי. כשזה באינטרנט זה מצויין. אבל מה עושים שרוצים להשתמש בזה בתמונות שכבר בדיסק הקשיח? אולי יש תוכנות שעושות עבודה דומה ולכן חשבתי לשאול פה הנה עוד תוכנה שאני מחפש: אם יש לי 4 תמונות ואני רוצה לאחד את כולם באופן כזה שכל אחד יהיה בצד אחר של המסך. איך עושים את זה? אפשר לפתוח את כולם, להעתיק, להדביק בקובץ חדש ב'צייר' ואז לסדר אותם שיהיו בצד. אבל זה לוקח המון זמן ומוציא את החשק. צירפתי דוגמא לאיך שאני רו…
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
קיבלתי היום את ה-f40fd שהזמנתי (לפני מספר חודשים נגנבה ה-A630 שלי והחלטתי לרכוש מצלמה קומפקטית זולה כגישור עד שיהיה תקציב ל-SLR). עכשיו צריך לרכוש כרטיס זיכרון ותיק ראויים. משום מה באתר של lowepro וגם של חברות אחרות ממליצים ל-f40fd תיקים שגם מתאימים למצלמות בסדר גודל של ה-A6XX, מה שנראה לי מוזר. אשמח לשמוע מחברי פורום שמחזיקים מצלמה זאת על תיקים מומלצים בגודל מתאים. נ"ב מצער אותי להחליף מצלמה עם בקרה ידנית מלאה ויכולת הקלטת RAW במצלמה אוטומטית כמעט לחלוטין, נראה אם איכות החיישן תפצה על זה.
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
FLASH מוסתר בתוך גוף המצלמה וקופץ אוטומטית כשצריך אבל לא חוזר למקומו בצורה אוטומטית, זאת אומרת אחרי הצילום צריך ללחוץ ידנית על המכסה שלו כדי שירד חזרה לגוף המצלמה. זה אמור להיות ככה או שזו תקלה שהוא לא חוזר בעצמו למקומו לאחר הצילום?
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
ברצוני לצלם תמונות HDR, ולפי מה שהבנתי צריך לצלם מספר תמונות בחשיפות שונות... מה הכוונה חשיפות שונות? כמה זמן חשיפה זה תת חשיפה? כמה זה הרבה? איך אני יודע? על פי מה זה נקבע? ובלה בלה בלה תודה
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת.. אם אני מכניס כרטיס זיכרון שיש עליו תמונה שצילמתי עם מצלמה אחרת.. יקרה משהו? אפשר להעביר ככה את התמונות למחשב בכול זאת? -תומר.
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
-
אז ככה, קניתי לפני איזה חודש-חודשיים מצלמה של אולימפוס MJU 700. 7 מגה פיקסל, 3 X זום 1 ג'יגה זיכרון וכו' וכו'.. השאלות שלי הן כאלו: 1. מה ההבדל בין אם אני מצלם את התמונות על 1024X768 או על 2048X1536 או על 3072X2304 או יש לי עוד אפשרות במצלמה שהיא אותו דבר כמו 3072X2304 אבל תופסת יותר מקום. מה ההבדל בהן? אני בד"כ מצלם על 2048X1536, איכות מעולה לדעתי, במחשב רואים טוב(בלי קשר לאיכות התמונות במצלמה). 2. בלילה יוצאות לי תמונות גרועות!! אם אני מתקרב לתמונה שצילמתי קצת אני רואה נקודות אדומות ואפורות כאלה שגורעות מהאיכות של התמונה, אם האובייקט לא קרוב מספיק לפלאש, אז לא רואים אותו בכלל אם הוא לא מואר וכו'... יש לי מצב צילום לילה במצלמה אבל הוא ממש דפוק, כל תמונה לוקח לו לצלם איזה…
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי (מתנה מחו"ל) מצלמה דיגיטלית 5 מגה פיקסל... רציתי לשאול אם מישהו מכיר את הדגם הזה ויודע אם היא מצלמה טובה או לא... הנה הדגם: TEKXON TX5000 5MP בעיקרון אני סתם רוצה לדעת על המצלמה כי לתמונות יש איכות טובה מאוד ואני לא יודע איך היא בהשוואה למצלמות אחרות... תודה לעוזרים..
-
- 8 תגובות
- 707 צפיות
-
-
חברים אני עדיין מחכה לתשובה לשאלה ששאלתי פה לא מזמן ואף אחד לא ענה לי: יש לי מצלמת olympus c460 ורציתי לדעת איך אני יכול לכוון את התריס ולשלוט במהירות הצמצם. והנה שלושה תמונות שצילמתי מהרפסת בבית שלי וערכתי קצת בפוטושופ: אני הכי אהבתי את האחרונה
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לעשות צילום פנורמי עם המצלמה שלי אבל לא מוצא את הפונקציה הזאת .....מישהו יכול לעזור לי???
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום אני מחפשת מצלמה סביב ה800 ש"ח ראיתי שהרבה ממליצים על ה A530. איך היא? והאם היא באה עם זיכרון. אני רוצה שהמחיר יכלול כרטיס זיכרון. תודה על התגובות
-
- 7 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני מצלמות אלו ושתיהן מתאימות לי בול לתקציב. אלו מהן כדאי לבחור? בנוסף אני תוהה אם שווה לחרוג מהמחיר ולהשקיע ב fuji e510 (ה e550 היא חריגה חדה מידי כבר לטעמי). תודה מראש חג שמח. http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=fuji_finepixa500%2Cfuji_finepixe510z%2Ccanon_a530&show=all
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני לא ממש יודע איך קוראים להם אבל אלו המכשירים האלו שמתקבלים על המסך ומגינים עליו וכשפותחים עליו עושים עליו צל ככה שניתן לצלם בתאורה קשה. מישהו יודע איפה אפשר לקנות כזה בארץ וכמה הוא יעלה? אני מחפש ל fuji f11 שיש לה מסך של 2.5" האם זה יספק הגנה כלשהיא נגד זעזועים? http://www.sollan.co.il/Product_page.asp?PID=2160&CAT=20&SCAT=301&b=refzap
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
http://reviews.cnet.com/digital-cameras/canon-powershot-sd870-is/4507-6501_7-32471274.html?tag=specs חבר שלי קנה אותה בתאילנד ושיחקתי איתה היא מדהימה ממש, והסתכלתי על הספסיפיקציה שלה והרשים אותי. גם העדשת 28 ממ שלה בונוס רציני. הזמנתי בעקרון f31fd מחול אבל התקשרו והוידיעו שאין להם....מבאסים. התייאשתי מה 31fd בקיצור, ושקלתי לקנות את זו. מישהו גם התנסה איתה? היא דיי חדשה
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מצלמת דמוי SLR (צלם חובב) בתקציב של 1,500 ש"ח, במהלך בדיקות שערכתי, מצאתי את המצלמה Canon S5 IS שעומדת בתקציב שלי. איך הביצועים שלה? איזו עוד מצלמות נכנסות בתקציב (ובקריטריונים) שלי? אני מצלם בעיקר נופים, לא אכפת לי שהמצלמה תיהיה גדולה או כבדה. תודה לכולם.
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
http://s162.photobucket.com/albums/t275/danicars15/k800i/?action=view¤t=DSC00556.jpg מה דעתכם ?
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך מצלמה טובה במחיר של בין 700 ל 850 ש"ח עם עדשה של 28 מ"מ. אני לא יודע איזה כדאי. המבחר לא כזה משהו. רוב המצלמות הטובות במחירים האלו הן עם 35-38 מ"מ וזה לא כל כך עוזר לי. בכל אופן, אי אפשר לבקש משהו מדהים במחיר הזה, אבל המינימום: איכות טובה מאוד באור יום. איכות סבבה עד "בסדר" בצילום לילה (דוגמא - בלי יותר מדי רעש דיגיטלי עם ISO של עד 400). קומפקטית או סופר קומפקטית. זום אופטי של X3 במינימום. אורך חיים נורמלי לסוללה (עדיף לתיום יעודית). מייצב תמונה אפקטיבי , כלומר שלא סתם דחפו שם מייצב אלא שידוע שהוא באמת טוב (בחיישן או בעדשה... לא באמת משנה). שימושים - חיי משפחה, outdoor וזהו פחות או יותר. אז מה אתם ממליצים. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
האם משתלם לקנות את הפלאש 430ex ii מחו"ל? יש על זה מיסים? אף פעם לא קניתי דרך האינטרנט מחו"ל, אפשר לקבל הסבר קצר על התהליך? תודה מראש לעונים.
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש מצלמה קומפקטית, אני כנראה יקח את הPANASONIC TZ7 מה דעתכם היא מצלמה טובה? אני גם מעוניין לרכוש סוללה נוספת והבנתי שבגרסא החדשה אפשר להשתמש רק בסוללת פנסוניק מקורית..... מה חד בגרסא הזאת? והאם ניתן להוריד לגרסא ישנה יותר על מנת שהמצלמה תקרא סוללות מזוייפות ( שעולות כ10$ באיביי) מה היתרונות והחסרונות ואיך הפלאש במצלמה! בתודה!!!!
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
קראתי שבהרבה דגמי קנון אין תאריכון, מישהו יודע לגבי הS1 ולגבי הA610 ?
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מצלמה עם עדשה רחבה לשימושים ביתיים (הבנתי שזה יותר שימושי מעדשת 35-140 וכו') אמרו לי על RICOH אבל אני לא כל כך מכיר את החברה הזו אין משהו של החברות המוכרת יותר? איזה מצלמות מומלצות יש ?
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום ערכתי והעברתי סרטים מהמסרטה הדיגיטאלית שלי למחשב באמצעות תוכנת MOVIE MAKER. שמרתי את הסרטים בפורמט DV-AVI. כאשר אני מנסה לצרוב אותם (באמצעות NERO 7 ) לפורמט DVD , אני אומנם מקבל את הסרט אבל עם קול משובש ומעוות . אודה למי שיכול לייעץ לי איך לפתור את הבעייה או להמליץ על הדרך להעברת סרטים ממסרטה דיגיטאלית לפורמט DVD. תודה הנווט
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני מחבר אותה דרך ה USB ולא קורה שום דבר . מישהו מכיר את הבעיה ?
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-