צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
השאלה העיקרית בכותרת המצלמה חדשה לא מחודשת/תצוגה שווה?
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח גלריה באיזה אתר, אבל לא גלריה של צילומים מקצועיים. אני רוצה גלריה שאני יוכל להעלות אליה צילומים שחברים יוכלו לראות. בקיצור לא משהו כמו flickr שזה לצילומים רציניים או שפליקר טוב גם למה שאני מחפש? יש המלצות לאתר? לירן.
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
ברור שלצורך הדפסה אין שום תחליף למצלמת stills יעודית ,השאלה היא האם לצורך צילום וצפייה על מסך המחשב ניתן להסתפק במצלמת mini-dv עם 800,000 pixel 0.8 MP ? השאלה באה על רקע הירידה הדרסטית שחלה במצלמות mini-dv סטנדרטיות שעד לא מזמן ניחשבו איכותיות מאוד ועכשיו ניראות מיושנות מאוד מול מצלמות 3ccd ובעיקר מול מצלמות hd defnition high יתרון נוסף משמעותי שיש במצלמות mini-dv לעומת מצלמות stills הוא הזום האופטי הגדול של 33 שאי אפשר למצוא בשום מצלמה דיגיטלית (ואני לא מדבר על slr עם עדשות שצריך משכנתא על מנת לקנות אותם ). יתרון נוסף הוא הכמות האינסופית כמעט , של תמונות stills שניתן לצלם על גביי קלטת ה-mini-dv (הקיבולת של קלטת mini-dv היא ( 13 GB לעומת קיבולת …
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אריאל זילבר הופיע לידי בפארק, חשבתי שזאת הזדמנות לבדוק את המגבלות של המצלמה - חושך ותנועה. זה מה שיצא: וכך זה נראה בבוקר שאחרי . . .
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
לאחר חודשים בהם חשבתי שהיא נגנבה, צצה לה פתאום ה-A630 הישנה שלי. לעמת ה-F40 הצנומה, ה-A630 עם 4 סוללות ה-AA, המסך המפרקי והגריפ הגדול נראת כמפלצת. שימוש קצר רק חידד את הנקודה שכ-P&S ה-F40 עדיפה בהרבה, עם מצב אוטומטי טוב יותר, צבעים עשירים יותר ויתרון של לפחות סטופ אחד מבחינת הרעש ב-ISO מעל 200. לקאנון, יחד עם זאת, יש מספר יתרונות טכניים מעניינים. מלבד בקרות ידניות מלאות (מצבי M,Av,Tv "אמיתיים") ניתן להוסיף לה (ולדגמי קאנון נוספים) את התוסף החינמי chdk, שכבר דובר בו בעבר בפורום זה. עדכנתי את התוכנה לבניית הallbest האחרונה הכוללת מכל טוב ויצאתי לנסות קצת חשיפות ארוכות במיוחד ושיטות מיסגור. מאחר שמדובר ב-HDR להמונים ובזול, אני ממליץ בחום על תוכנות חופשיות שזמינות גם ללינ…
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
FLASH מוסתר בתוך גוף המצלמה וקופץ אוטומטית כשצריך אבל לא חוזר למקומו בצורה אוטומטית, זאת אומרת אחרי הצילום צריך ללחוץ ידנית על המכסה שלו כדי שירד חזרה לגוף המצלמה. זה אמור להיות ככה או שזו תקלה שהוא לא חוזר בעצמו למקומו לאחר הצילום?
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
כמו שנאמר בכותרת, אני קצת חדש בנושא המצלמות אז אני אסביר מה אני צריך-מצלמה דיגיטלית קלה לתפעול ופשוטה, שאני אוכל להוריד את התמונות למחשב שלי, שהתמונות יהיו ברורות וזהו בערך. נ.ב. התחלתי לחפש כמה מצלמות ושמתי לב שציינו ליד כל מצלמה ## מגה פיקסל למה מתכוונים בזה?
-
- 7 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש מצלמה דיגיטלית קומפקטית בתקציב של 1000 ש"ח פחות או יותר. חשבתי על FE-340 של אולימפוס. מישהו שמע עליה משהו?? (לא מצאתי ביקורות באתרים בפרסמתם בנעוץ)
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
טוב תראו, אני צריך מצלמה קומפקטית במיוחד (דקה), שתהיה בתקציב שלמעלה, רצוי לכיוון ה-1000, אך אם יש צורך רציני שהמצלמה תעלה קרוב ל1500, בסדר. בכל מקרה, שתהיה מצלמה טובה... תודה
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחותי החכמה הפילה את המצלמה שלי, Canon A610, בדיוק על העדשה בזמן שהיא היתה דלוקה. והמראה הוא לא יפה.. לקחתי אותו לתיקון, ואמרו לי שלתקן דבר כזה יעלה לי 600 ש"ח. המצלמה כבר בת שנתיים והסכום הזה פשוט נשמע לי מנופח מידי.. לדעתכם, האם שווה לתקן אותה במחיר הזה ? או שאם אני אוסיף עוד 100-200 ש"ח אני כבר אוכל לקנות אחת חדשה שווה באיכותה לפחות ? (יש אפשרות לקנות מארה"ב) תודה !
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=523 איך? נראית אחלה (גם מבחינת מפרט)... כדאית?
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
http://www.kenrockwell.com/nikon/d80.htm
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
היי חברה, לפני הרבה זמן רכשתי מצלמה טובה של קנון - דגם 530A, השתמשתי בא והכל היה סבבה. לאחרונה גיליתי שהכבל המחבר בין המצלמה למחשב נעלם. ניסיתי לחבר למחשב עם כבל USB רגיל, אבל המחשב לא מזהה את המצלמה. כנראה שצריך את הכבל המקורי... יש פתרונות?
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית. הידע שלי בתחום לא ממש גבוה ואני יודע רק שהתקציב שלי הוא בין 1000 ל2000 שקל. מה המצלמות המומלצות היום למשתמש הממוצע והרגיל?? התקציב אצלי אין לו משמעות רק נתתי בערך תחום של כסף שבו אני רוצה לקנות מצלמה. איזה חברות הן המועדפות היום במצלמות דיגיטליות ?? אני רוצה כמובן שיהיה זכרון נורמלי עם אפשרות להרחבה(?), זום, לפחות 3.0 פיסקל(לא שזה אומר לי הרבה), וכל הפיצ'רים והשטויות שחשובים בצמלמה דיגיטלית. אז על איזה דגמים אתם ממליצים ?? תקציב: 1000-1500 תודה רבה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
-
ברצוני לצלם תמונות HDR, ולפי מה שהבנתי צריך לצלם מספר תמונות בחשיפות שונות... מה הכוונה חשיפות שונות? כמה זמן חשיפה זה תת חשיפה? כמה זה הרבה? איך אני יודע? על פי מה זה נקבע? ובלה בלה בלה תודה
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה קומפקטית עם דגש על איכות תמונה עד 700 ש"ח. לפי שאלון: אני מתכוון לצלם בכל מצב תאורה, בתאורה חלשה אני אשתמש בפלאש. חשוב שיהיה מייצב תמונה כי אני לא הולך להשתמש בחצובה או משהו ואני לא רוצה תמונות מטושטשות. עדשה רחבה יכולה להיות נחמדה, אולי גם צילום פנורמה. מצב M מלא זה חשוב מאוד, צילום AUTO טוב ולא מטושטש גם מאוד חשוב (בCANON A510 הקודמת שהייתה לי,היה מצב תנועה שאיתו היה אפשר לצלם במהירות והתמונות היו יוצאות טוב). ** עוד שאלה קטנה - KODAK Z712 תתאים לצרכים שלי? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelID=587098&
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
האם משתלם לקנות את הפלאש 430ex ii מחו"ל? יש על זה מיסים? אף פעם לא קניתי דרך האינטרנט מחו"ל, אפשר לקבל הסבר קצר על התהליך? תודה מראש לעונים.
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
מצלמה : LZ3 של PANASONIC לא ערכתי אף אחת מהתמונות (חוץ מגודל) למרות שחלק לא יזיק להן עריכה. כל התמונות צולמו באוטו' חוץ מכמה בודדות (במקרה כזה אני ירשום מעל התמונה). הלכתי לטיול בלי חצובה (לא יודע למה עשיתי את זה). אבנים יפות שראינו על החוף (מאקרו) המלון מבחוץ (צילום לילה + חשיפה הכי ארוכה שאפשר במצלמה) המסדרון בקומה שלנו במלון (חשיפה ארוכה) כד שהיה בלובי של המלון (ISO 400) כד אחר שהיה בלובי (ISO 400 + חשיפה ארוכה) כד שלישי שהיה בלובי (ISO 400 + חשיפה ארוכה) הכניסה לעיר העתיקה (שלהם) השטח שמיסביב לעיר העתיקה חלקים מהחומה של העיר יונים בעיר העתיקה בית הכנסת הישן מאוחר יותר אני אוסיף עוד תמונות.
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אהלן החלטתי לקנות את ה TZ7 בסוף לאחר ברור, יש מספר חנויות שכל אחת נותנת אחריות של שנה מטעמה למצלמה אני גר באזור נתניה וקיבלתי המלצה על CAMERA MIA ברמת השרון ו DIGIMAN ברעננה. מצד שני את יש רשת CAMERA שהיא בעצם (4H) שנותנת 3 שנות אחריות למצלמה. איך יש כזה פער? האם אין יבואן רשמי למצלמה? (כמו קרט שמייבאת את CANON...) איפה לדעתכם עדיף לקנות?
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לרכוש מצלמת וידאו דיגיטלית שתהיה טובה ואמינה. עדיפות ל- SONY וכן למצלמה עם דיסק קשיח - אלא אם כן תמליצו לי על חברה או טכנולוגיה אחרת.. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
מה זה "חשיפה" בצילום?? כאילו יש לי אפשרות כזו,ואני לא יודע מה זה. זה מתחיל ב-2(מינוס 2) עד +2
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
-
היי, סבא שלי מעוניין במצלמת וידאו חדשה ומכיוון שדוד שלי בא לביקור מארה"ב יש לנו אפשרות לקנות שם. התקציב הוא 1200-1500 דולר בערך. אין לי שום מושג במצלמות וידאו לכן אם תוכלו לתת קצת הסברים לגבי דגמים- אשמח מאוד תודה רבה לעונים עריכה: מכיוון שאין תגובות החלטתי לחפש ב Newegg ובתקציב הזה מצאתי רק את זו: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16830114011 הייתה גם פנאסוניק בתקציב דומה אך היא נראית גדולה ומסורבלת למדי. מה דעתכם על המצלמה הזו של היטאצ'י?
-
- 8 תגובות
- 749 צפיות
-