עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. ברור שלצורך הדפסה אין שום תחליף למצלמת stills יעודית ,השאלה היא האם לצורך צילום וצפייה על מסך המחשב ניתן להסתפק במצלמת mini-dv עם 800,000 pixel 0.8 MP ? השאלה באה על רקע הירידה הדרסטית שחלה במצלמות mini-dv סטנדרטיות שעד לא מזמן ניחשבו איכותיות מאוד ועכשיו ניראות מיושנות מאוד מול מצלמות 3ccd ובעיקר מול מצלמות hd defnition high יתרון נוסף משמעותי שיש במצלמות mini-dv לעומת מצלמות stills הוא הזום האופטי הגדול של 33 שאי אפשר למצוא בשום מצלמה דיגיטלית (ואני לא מדבר על slr עם עדשות שצריך משכנתא על מנת לקנות אותם ). יתרון נוסף הוא הכמות האינסופית כמעט , של תמונות stills שניתן לצלם על גביי קלטת ה-mini-dv (הקיבולת של קלטת mini-dv היא ( 13 GB לעומת קיבולת …

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  2. אז כרגיל.... עדיין בלונדון למרות שדי נמאס לי לפרסם תמונות ממקום אחד אז פעם הבאה תיהיה מגרמניה או ארה"ב או סתם איזה מקום נחמד באירופה ניראה לפי החשק.... בכל מיקרה אז אמרתי כרגיל בלי עריכה ותגובות יתקבלו בברכה לילה מצויין שבוע טוב

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  3. Started by aviv512,

4. Started by raananan,

שלום, רציתי לדעת איך המצלמה החדשה של אולימפוס דגם c765. היא עושה רושם טוב אבל יש כמה דברים לא בטוחים לגביה. ראשית אומרים שבתנאי אור לא טובים היא מוציאה תמונות גרועות, שנית יש לה סוללה מיוחדת שזה אומר שאם היא נגמרת אז אתה תקוע (אפשר לקנות עוד סוללה אבל זה יקר). בקיצור אם יש כאן מישהו שיש לו אותה והוא יכול להמליץ או לא אז שיכתוב. תודה

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  5. Started by netanel1,

כמו שנאמר בכותרת, אני קצת חדש בנושא המצלמות אז אני אסביר מה אני צריך-מצלמה דיגיטלית קלה לתפעול ופשוטה, שאני אוכל להוריד את התמונות למחשב שלי, שהתמונות יהיו ברורות וזהו בערך. נ.ב. התחלתי לחפש כמה מצלמות ושמתי לב שציינו ליד כל מצלמה ## מגה פיקסל למה מתכוונים בזה?

• 7 תגובות
    • 764 צפיות
  6. Started by bluemail,

אני צריך עדשה נגד השתקפות השמש ועדשה של 28 למצלמה S5600 איפה אני יכול להשיג

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  7. Started by idg83,

אחותי נוסעת להונג קונג ואני רוצה שהיא תקנה לי מצלמה אבל אין לי מושג איזו מצלמה .... אני אני צריך לחפש ? אילו פרמטרים? יש לי בסביבות ה 2000 ש"ח אני ישמח מאוד לשמות שתיתנו לי חבקות ספציפיות עם דגמים אם יש עליהם אחריות עולמית אני גם ישמח לדעת תודה לכל עזרה

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  8. בעת הצגת תמונה (לאחר הצילום) איזורים שרופים מהבהבים לי באדום וחשוכים (תת חשיפה) נצבעים לי בצהוב. מישהו נתקל בתופעה הזו? האם זה פיצר? האם אפשר לבטלו? תודה.

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  9. אני רוצה למסגר אותה. עד איזה גודל אני אוכל להדפיס את התמונה מבלי לאבד איכות ? תודה.

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  10. Started by sharo,

צילמתי כשהייתי בניו יורק שנה שעברה. חשבתי לשתף [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  11. Started by galav1,

אני צריך המלצה למצלמה דיגטלית עד 800 שקל שתהיה הכי טובה לתקציב אם אפשר גם שתהיה קומפקטית

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  12. Started by benor,

זריחה תורכיה - ההיפודרום

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  13. Started by fungiman,

קיבלתי היום את ה-f40fd שהזמנתי (לפני מספר חודשים נגנבה ה-A630 שלי והחלטתי לרכוש מצלמה קומפקטית זולה כגישור עד שיהיה תקציב ל-SLR). עכשיו צריך לרכוש כרטיס זיכרון ותיק ראויים. משום מה באתר של lowepro וגם של חברות אחרות ממליצים ל-f40fd תיקים שגם מתאימים למצלמות בסדר גודל של ה-A6XX, מה שנראה לי מוזר. אשמח לשמוע מחברי פורום שמחזיקים מצלמה זאת על תיקים מומלצים בגודל מתאים. נ"ב מצער אותי להחליף מצלמה עם בקרה ידנית מלאה ויכולת הקלטת RAW במצלמה אוטומטית כמעט לחלוטין, נראה אם איכות החיישן תפצה על זה.

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  14. Started by fungiman,

לאחר חודשים בהם חשבתי שהיא נגנבה, צצה לה פתאום ה-A630 הישנה שלי. לעמת ה-F40 הצנומה, ה-A630 עם 4 סוללות ה-AA, המסך המפרקי והגריפ הגדול נראת כמפלצת. שימוש קצר רק חידד את הנקודה שכ-P&S ה-F40 עדיפה בהרבה, עם מצב אוטומטי טוב יותר, צבעים עשירים יותר ויתרון של לפחות סטופ אחד מבחינת הרעש ב-ISO מעל 200. לקאנון, יחד עם זאת, יש מספר יתרונות טכניים מעניינים. מלבד בקרות ידניות מלאות (מצבי M,Av,Tv "אמיתיים") ניתן להוסיף לה (ולדגמי קאנון נוספים) את התוסף החינמי chdk, שכבר דובר בו בעבר בפורום זה. עדכנתי את התוכנה לבניית הallbest האחרונה הכוללת מכל טוב ויצאתי לנסות קצת חשיפות ארוכות במיוחד ושיטות מיסגור. מאחר שמדובר ב-HDR להמונים ובזול, אני ממליץ בחום על תוכנות חופשיות שזמינות גם ללינ…

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  15. שלום לכולם, אני מעוניינת לרכוש מצלמת רשת איכותית אשר מסוגלת להפיק תמונות סטילס איכותיות ככל האפשר לצילום פנים. בחיפושים שלי מצאתי את ה logitech pro 4000 אבל לא ניסיתי אותה בפועל. האם מישהו מכיר אותה ויכול לחוות את דעתו? האם יש מצלמות מומלצות אחרות? מהם הפרמטרים החשובים אשר משפיעים על איכות התמונות שהמצלמה מפיקה? ממש זקוקה לעזרתכם, קרן

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  16. שלום , אני מעוניין לרכוש מצלמת וידאו דיגיטלית שתהיה טובה ואמינה. עדיפות ל- SONY וכן למצלמה עם דיסק קשיח - אלא אם כן תמליצו לי על חברה או טכנולוגיה אחרת.. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  17. Started by shlomom,

אריאל זילבר הופיע לידי בפארק, חשבתי שזאת הזדמנות לבדוק את המגבלות של המצלמה - חושך ותנועה. זה מה שיצא: וכך זה נראה בבוקר שאחרי . . .

18. מעיון באתר השוואת מצלמות עולה כי סדרת מצלמות הוידאו של קנון נקראת בחו"ל Optura כאן, לעומת זאת, הדגם מתחיל באותיות MV ואילו שם המותג (Optura) לא מוזכר כלל. מהו הדגם הזה ה Optura? ואיך ניתן להשוותו לדגמים המשווקים בארץ והמתחילים באותיות MV לדוגמא: MV850i.

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  19. Started by weissby,

• 7 תגובות
    • 763 צפיות
  20. Started by Shadowman,

חוות דעת בבקשה חולה על התמונה הזאת ;D אני ציירתי... יותר נכון השיעמום לפעמים זה בנגטיב מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  21. Started by sashaefi,

לכל המעונין שיהיה בהצלחה.אני בעצמי שוקל לקנות למרות שאני לא זקוק לעד מצלמה כרגע. http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=1312&aff=zap

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  22. Started by Chevy,

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  23. Started by MODY69,

שלום לכם חברי הצלמים אני קונה בקרוב רפלקסית ושקלתי הזמנה מחו"ל. במהלך שיטוטי ברשת מצאתי את הלינק הבא: http://www.expresscameras.com/prodetails.asp?prodid=460117#inthebox האם זה הגיוני ש- D200 תהיה עד כדי כך זולה? אני בטוח ב- 99% שזה זיוף אך מכיוון שאין לי שום נסיון בהזמנה מחו"ל ואני לא מתמצא במחירים שם, אני לא רוצה לקבוע ב- 100%. אז מה אתם אומרים, יש סיכוי שמוכרים D200 ב- 400$?

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  24. Started by Lirux,

אני רוצה לפתוח גלריה באיזה אתר, אבל לא גלריה של צילומים מקצועיים. אני רוצה גלריה שאני יוכל להעלות אליה צילומים שחברים יוכלו לראות. בקיצור לא משהו כמו flickr שזה לצילומים רציניים או שפליקר טוב גם למה שאני מחפש? יש המלצות לאתר? לירן.

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  25. Started by RDS,

טוב תראו, אני צריך מצלמה קומפקטית במיוחד (דקה), שתהיה בתקציב שלמעלה, רצוי לכיוון ה-1000, אך אם יש צורך רציני שהמצלמה תעלה קרוב ל1500, בסדר. בכל מקרה, שתהיה מצלמה טובה... תודה

• 4 תגובות
    • 762 צפיות

דיונים חדשים בפורומים