עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by aviv512,

2. אני לא ממש יודע באיזה פורום להכיל את הנושא אבל אני לא מוצא דרייברים לXP בשביל- http://www.planetminidisc.com/w-10.html ישנם רק של ל2000. בבקשה עם מישהו יועיל בטובו למצוא לי לXP בבקשה ואני יודה לו מאוד.

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  3. Started by raananan,

שלום, רציתי לדעת איך המצלמה החדשה של אולימפוס דגם c765. היא עושה רושם טוב אבל יש כמה דברים לא בטוחים לגביה. ראשית אומרים שבתנאי אור לא טובים היא מוציאה תמונות גרועות, שנית יש לה סוללה מיוחדת שזה אומר שאם היא נגמרת אז אתה תקוע (אפשר לקנות עוד סוללה אבל זה יקר). בקיצור אם יש כאן מישהו שיש לו אותה והוא יכול להמליץ או לא אז שיכתוב. תודה

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  4. Started by netanel1,

כמו שנאמר בכותרת, אני קצת חדש בנושא המצלמות אז אני אסביר מה אני צריך-מצלמה דיגיטלית קלה לתפעול ופשוטה, שאני אוכל להוריד את התמונות למחשב שלי, שהתמונות יהיו ברורות וזהו בערך. נ.ב. התחלתי לחפש כמה מצלמות ושמתי לב שציינו ליד כל מצלמה ## מגה פיקסל למה מתכוונים בזה?

• 7 תגובות
    • 774 צפיות
  5. http://gizmodo.com/gadgets/digital-cameras/canon-eos1d-mark-iii-shoots-10-frames-per-second-238661.php

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  6. Started by D-M-X,

מישו יודע איפה אפשר להשיג הוראות הפעלה ברוסית?

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  7. Started by Sprut,

שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש מצלמה קומפקטית, אני כנראה יקח את הPANASONIC TZ7 מה דעתכם היא מצלמה טובה? אני גם מעוניין לרכוש סוללה נוספת והבנתי שבגרסא החדשה אפשר להשתמש רק בסוללת פנסוניק מקורית..... מה חד בגרסא הזאת? והאם ניתן להוריד לגרסא ישנה יותר על מנת שהמצלמה תקרא סוללות מזוייפות ( שעולות כ10$ באיביי) מה היתרונות והחסרונות ואיך הפלאש במצלמה! בתודה!!!!

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  8. Started by ranyr,

אפשר לחבר את Canon A710 IS או את Panasonic LZ7 ל Iaudio X5 ב USB Host ??

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  9. מעיון באתר השוואת מצלמות עולה כי סדרת מצלמות הוידאו של קנון נקראת בחו"ל Optura כאן, לעומת זאת, הדגם מתחיל באותיות MV ואילו שם המותג (Optura) לא מוזכר כלל. מהו הדגם הזה ה Optura? ואיך ניתן להשוותו לדגמים המשווקים בארץ והמתחילים באותיות MV לדוגמא: MV850i.

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  10. Started by moses_23,

הכיצד ניתן לעבור יום עצמאות ללא מטר של זיקוקים? כמה שצולמו היום ברמלה: והכל כמובן לתיפארת מדינת ישראל

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  11. אני קצת מתלבט. תודה.

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  12. Started by orlupo,

ניגודים: [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  13. אז כרגיל.... עדיין בלונדון למרות שדי נמאס לי לפרסם תמונות ממקום אחד אז פעם הבאה תיהיה מגרמניה או ארה"ב או סתם איזה מקום נחמד באירופה ניראה לפי החשק.... בכל מיקרה אז אמרתי כרגיל בלי עריכה ותגובות יתקבלו בברכה לילה מצויין שבוע טוב

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  14. Started by bluemail,

אני צריך עדשה נגד השתקפות השמש ועדשה של 28 למצלמה S5600 איפה אני יכול להשיג

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  15. Started by galz,

http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=523 איך? נראית אחלה (גם מבחינת מפרט)... כדאית?

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  16. Started by idg83,

אחותי נוסעת להונג קונג ואני רוצה שהיא תקנה לי מצלמה אבל אין לי מושג איזו מצלמה .... אני אני צריך לחפש ? אילו פרמטרים? יש לי בסביבות ה 2000 ש"ח אני ישמח מאוד לשמות שתיתנו לי חבקות ספציפיות עם דגמים אם יש עליהם אחריות עולמית אני גם ישמח לדעת תודה לכל עזרה

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  17. Started by spinchicken,

מישהו כאן מתעניין בסטריאוסקופיה? אני מחפש מדריך טוב באינטרנט שיעזור לי להבין איך כדאי לצלם תמונות ( באיזה זווית צריך לפרוש את הצילומים, מה יתן תחושת עומק טובה יותר וכו' ) כמו כן האם אפשר איכשהו לשפר או אפילו להוסיף תחושת תלת מימד לתמונה בעזרת פוטושופ וכו'?

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  18. כותרת :bigglasses:

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  19. Started by Shadowman,

חוות דעת בבקשה חולה על התמונה הזאת ;D אני ציירתי... יותר נכון השיעמום לפעמים זה בנגטיב מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  20. Started by fungiman,

קיבלתי היום את ה-f40fd שהזמנתי (לפני מספר חודשים נגנבה ה-A630 שלי והחלטתי לרכוש מצלמה קומפקטית זולה כגישור עד שיהיה תקציב ל-SLR). עכשיו צריך לרכוש כרטיס זיכרון ותיק ראויים. משום מה באתר של lowepro וגם של חברות אחרות ממליצים ל-f40fd תיקים שגם מתאימים למצלמות בסדר גודל של ה-A6XX, מה שנראה לי מוזר. אשמח לשמוע מחברי פורום שמחזיקים מצלמה זאת על תיקים מומלצים בגודל מתאים. נ"ב מצער אותי להחליף מצלמה עם בקרה ידנית מלאה ויכולת הקלטת RAW במצלמה אוטומטית כמעט לחלוטין, נראה אם איכות החיישן תפצה על זה.

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  21. חברים אני עדיין מחכה לתשובה לשאלה ששאלתי פה לא מזמן ואף אחד לא ענה לי: יש לי מצלמת olympus c460 ורציתי לדעת איך אני יכול לכוון את התריס ולשלוט במהירות הצמצם. והנה שלושה תמונות שצילמתי מהרפסת בבית שלי וערכתי קצת בפוטושופ: אני הכי אהבתי את האחרונה

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  22. Started by Chevy,

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  23. שלום, אני אסביר. הרעיון שלי הוא לעשות פוסטר או לפחות A3 לחדר מחשב. מאחר ורוב מה שאני מנסה לעשות בזמני החופשי זה לשחק, הרעיון הכללי הוא ללכת על הכיוון זה. הרעיון שלי בגדול הוא כזה (תהיו סובלניים, זה נחשב פרץ יצירתיות בלתי יאמן לגבי): לקחת Wall Papers באיכות טובה - נאמר 1600x1200 ומעלה (מה לעשות, אין הרבה ברזולוציות גבוהות יותר) להשתמש בתוכנת גרפיקה, ליצור דף חדש בגודל A3 נניח ולהתחיל לפזר עליו את הקבצים. מעין קולאז' שכזה. את המוצר המוגמר להדפיס על דף באיכות טובה מאוד (לא בבית מטבע הדברים) והרי לכם פוסטר אישי ומגניב. עד כאן הרעיון. השאלות.. - איך ניגשים לדבר כזה? - האם זה ריאלי בכלל? - תוכנת הגרפיקה שואלת אותי בפתיחת קובץ חדש, מה הרזולוציה שאני רוצה בפיקסלים לס"מ. ה- defa…

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  24. Started by הנווט,

שלום ערכתי והעברתי סרטים מהמסרטה הדיגיטאלית שלי למחשב באמצעות תוכנת MOVIE MAKER. שמרתי את הסרטים בפורמט DV-AVI. כאשר אני מנסה לצרוב אותם (באמצעות NERO 7 ) לפורמט DVD , אני אומנם מקבל את הסרט אבל עם קול משובש ומעוות . אודה למי שיכול לייעץ לי איך לפתור את הבעייה או להמליץ על הדרך להעברת סרטים ממסרטה דיגיטאלית לפורמט DVD. תודה הנווט

25. Started by abergel,

שלום לכולם. קניתי מצלמה olympus fe-130. צילמתי בה כבר והעברתי תמונות הכל טוב ויפה! עכשיו משהו מוזר.. כשאני מדליק אותה הוא רושם לי "Card-Cover Open" והוא מראה תמונה של המיכסה של הסוללות עם הכרטיס זיכרון. אני מדגיש שלא ניתן לעשות איתה שום דבר.. בבקשה תעזרו לי זה דיי דחוף באמת. תודה לעונים http://isramarket.com/product.aspx?225 זאת המצלמה.

• 3 תגובות
    • 772 צפיות

דיונים חדשים בפורומים