צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
יש מצלמות דיגטליות שרשום בהן כי העינית היא עם למשל 115,000 פיקסלים שזה די ברור ,מצד שני נתקלתי שרשום במצלמה מסוג Fujifilm FinePix S6500fd ,כי העינית שלה היא אלקטרונית ,למה הכוונה האם זה טוב או רע? הערה : ממה שהבנתי גם כאשר רשום 115,000 פיקסלים מדובר בעינית אלקטרונית ,אז מה ההבדל בכל זאת ???
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
התקציב הוא 1000 ש"ח. כמה דגשים שחשוב לי במצלמה: *איכות תמונה טובה בתנאי תאורה לא טובים. *איכות תמונה טובה בתנאי לילה. *וידאו Full HD. *אפשרויות זום טובות יחסית *פלאש מובנה. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
היי אנשים, קניתי לא מזמן לפני חודש+ מצלמה PANASONIC DMC-FZ28 והשקעתי בכרטיס זיכרון איכותי של SANDISK מסדרת EXTREME III היום אחרי אירוע משפחתי , חזרתי הביתה ואני בא לפרוק את התמונות למחשב...בעזרת כבל הUSB ולהפתעתי הרבה קרה דבר נורא מוזר העתקה נתקעת אחרי כמה תמונות ושאני בודק בהתקנים המצלמה לא מופיעה , עכשיו אני לא יודע מה בדיוק הבעיה ..שכן אני עושה בדיוק מה שעשיתי בכל הפעמים .. (אין לי קורא זכרונות מתאים שכן זה SDHC והקורא שלי קורא רק את האיטים יותר ..לכן אין לי דרך ממשית לדעת האם הבעיה בזיכרון או במצלמה עצמה).. נוסף לתקיעה של העתקה , גם אחרי שאני מנתק את הUSB מהמחשב המצלמה עצמה תקועה ורק הוצאת סוללה משחררת ... ומה שהכי מוזר זה שאת התמונות כולן אפשר לראות במסך ע"ג המצלמה…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל החברים, ברשותי מצלמת Minolta DiMAGE Z5 ואני צריך לרכוש כרטיס זכרון מסוג SD נוסף. אני חושב לרכוש Micro SD ומתאם כך שאוכל להשתמש בכרטיס הקטן במכשירים אחרים כאשר המצלמה לא בשימוש כגון, טלפון נייד ועוד.. ובכרטיס עם המתאם במצלמה. האם זה אפשרי ? האם זה יכול לגרום לתקלות או לאיטיות של המצלמה ? ובכלל אשמח לשמוע את דעתכם לפני שארכוש. תודה
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
http://www.deviantart.com/deviation/43190002/?&q=by%3Aop-ivy&qh=sort%3Atime+-in%3Ascraps
-
- 9 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שוקל לקנות את המצלמה הנ"ל, וצריך גם כרטיס זיכרון עבורה. האם class 6 יספיק, או שיש צורך ב- class 10? יש כרטיס זיכרון (16GB) מומלץ? האם ניתן למצוא בארץ במחיר סביר, או להזמין מ-ebay (את הכרטיס)? תודה.
-
- 22 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
-
- 23 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לאחרונה די קטלתי פה כמה תמונות נוף שצילמו מי מחברי הפורום האחרים. ציינתי גם שאני אישית אינני מרבה לצלם נוף, בין השאר בגלל הביקורתיות הרבה שלי בעניין זה. יחד עם זאת, גם אני חוטא בצילומי נוף מפעם לפעם, כמה תמונות גם פרסמתי כאן בעבר. שתי התמונות הבאות צולמו לפני זמן לא מועט ברמת הגולן עם מצלמה שכבר הספיקה להתפגר מאז (A630) אהבתי את הקומפוזיציה ואת הנושא, אבל פחות את "מרקם" התמונה, הקונטרסט והצבעים המקוריים (בעיה כרונית עם ה-A630) ושיחקתי קצת עם ערוצי הצבע והעקומות עד לקבלת תוצאה שהולמת ככל הניתן את האווירה המקורית (אבל בש"ל). אז בבקשה - לשיפוטכם. http://www.flickr.com/photos/39557720@N07/4052010101/ http://www.flickr.com/photos/39557720@N07/4052774778/
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הנה כמה תמונות שצילמתי בגן חיות עם הF40: מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
-
אני צריך מצלמת Mini-DV, עם FireWire כמובן, עם כניסת מיקרופון. עדיף 3CCD, כמה שיותר זולה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-
-
מחפש אתרים ללימוד טיפים טירקים ובכלל.... המצלמה שלי A60 וחוץ מלשים על אוטומט אני לא יודע כלום... ברור שניסיתי לשחק ועדיין לא הצלחתי להגיע לכלום... לדוגמא איך עושים פוקום על משהו מסויים והשאר מסביב כז מטושטש..? ועוד.... תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום! בגלל שאני אפשר להגיד דיי בור בכל עניין המצלמות הדיגיטליות, אני צריך את עזרתכם שתתנו לי המלצות על מצלמה דיגיטלית ב3.2 מגה פיקסל באיכות סבירה, אני לא צריך משהו מקצועי יותר מדי וחשוב שהיא תיהיה הכי הכי קטנה שאפשר. בקשר לשאר הפונקציות האחרות שקיימות במצלמות הדיגטליות אני לא יכול להגיד מה אני מחפש כי כמו שאמרתי אני לא מבין בזה, אז אני משאיר את זה בידיים שלכם וסומך עליכם שתתנו לי דגמים שמתאימים למה שאני מחפש, ואני חוזר ואומר - דגש שתיהיה קטנה וקומפקטית אה כן, וגם שלא תיהיה יקרה מדי, לא צריך להשתגע עם המחירים ועוד סתם משהו שרציתי לשאול עליו, בגלל שאני לא ממש מבין בכל העניין של המצלמות ראיתי את המצלמה הזאת, היא יחסית זולה עם 6 מגה פיקסל וגם מאוד קטנה, בידיוק כמ…
-
- 6 תגובות
- 987 צפיות
-
-
http://www.dpreview.com/news/1111/11110410redscarletx.asp למי שמתעניין בצעצועים של החברה הזו...
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
-
-
-
צילמתי 5 דק' וידאו ב N82 שלי וזה יצא כמעט 200MB איך אני מקטין את הקובץ אחרי שאני מעביר אותו למחשב? תודה
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
נגיד שאני רוצה פלאש חלש או פלאש הכי חזק, יש דרך לקבוע את זה ?
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש לי Canon A610 ורציתי לדעת איך מצלמים ברצף..! למי שיש עוד טיפים טובים בקשר למצלמה זה יעזור! תודה!
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר קריאה מעמיקה בהמון פורומים ברשת ובדיקה בשתי חנויות צילום הגעתי להתלבטות בין 3 דגמים. הדרישות שלי הם קודם כל איכות תמונה במצב תאורה טוב ובמצבי תמונה פחות טובים, בנוסף אני זקוק לזום טוב בגלל צילומי הנוף שאני רוצה לצלם בטיול, דבר נוסף חשוב הוא הצילום וידאו , וכמובן שעדיף שתהיה קטנה כמה שאפשר. אנא עזרו לי לבחור בין שלושת הדגמים(ואם יש לכם דגם אחר מומלץ אני אשמח) Canon PowerShot SX200 IS Sony Cyber-shot DSC- HX5V Sony CyeberShot DSC-WX1 תודה מראש
-
- 23 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה לסוגים שונים של צילום בתקציב של עד מקס' 1800 ש"ח. לאחר קריאה בפורום ראיתי שהCanon A95 מתאימה מרוב הבחינות אבל הZOOM שלה ממש קטן. איזו מצלמה אחרת יש עם הרבה המלצות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מחפש אחר מצלמה דיגיטלית לשימוש רגיל, שתצלם...הדרישות לא גבוהות כלכך, אין צורך בתפעול ידני ושליטה בכל הפונקציות השונות. שתהיה אוטומטית בעלת מצבי צילום, זה יספיק. צילומים איכותיים דגש חשוב. שתדע להפיק צילומים איכותיים וחדים גם כאשר התנאים אינם מושלמים. זום אופטי אין צורך ביותר מ X3\X6. אפשר להסתפק ב X3, אלא אם כן.... 3מגה פיקסל לדעתי יספיק.אם מסתדר יותר...אפשר...אבל 3 זה המינימום. שתהיה קטנה, כמה שיותר - יותר טוב. דגש חשוב. מעבר לזה...שתהיה מבית טוב, עם שם טוב, נוחה לתפעול. אשמח לשמוע תגובות, יתרונות וחסרונות של מצלמות המתאימות לצרכיי. איני בקיא במחירים, אבל הסכום המוקצב למצלמה הוא כ- 2-3 אלף..(יספיק?) בנוסף גם הייתי מעוניין לשמוע על מקומות אמינים לרכוש מ…
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
4 תמונות מתוך 12 שאני אעלה לפה, ז"א שהת'רד הזה יעודכן עוד פעמיים לפחות התמונות צולמו אתמול בת"א, אלה התמונות הכי טובות מתוך כל מה שצילמתי. אשמח לתגובות, במטרה לבחור את התמונות הכי טובות מהסט הזה. אשמח לתגובות, בתודה מראש לכל המגיבים, יוסי.
-
- 40 תגובות
- 2.2k צפיות
-