צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה למסגר אותה. עד איזה גודל אני אוכל להדפיס את התמונה מבלי לאבד איכות ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
קיבלתי במתנה מצלמה נהדרת, פנסוניק dmc g1 אך לצערי חסר לי הדיסק עם התוכנות הנלוות למצלמה כגון: silkypix development שבעזרתה אוכל לטפל בקבצי raw. האם יש למישהו רעיון מאין אפשר להשיג את הדיסק הנ"ל?
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
האם יש עדכון FRIMWARE למצלמת CANON PowerShot A80 ? מאיפה אני יכול להוריד ,לא מצאתי באתר שלהם. אולי אי לא מחפש במקום המתאים. אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
עם עדשה רחבה וזום גדול ככל האפשר במסגרת המגבלה- שתהייה קומפקטית.תודה
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מצלמה שתשמש אותי בעיקר לטיולים ואירועים. הנה המאפיינים העיקריים שמשמעותיים עבורי במצלמה: -התקציב לא עולה על 1,500 שקל -אני מתכוון לצלם בעיקר תמונות טבע בשטחים פתוחים אבל גם תמונות במקומות סגורים. רוב התמונות יצולמו באור יום. -אין לי כוונה להשתמש בחצובה או בפלאש חיצוני. -לא ממש הבנתי את העניין של טווח עדשה וזום אבל אני יכול לומר שחשובה לי האפשרות לקלוט בתמונה שטח נרחב ולמרחק. -כמו כן חשובה לי מהירות התגובה של המצלמה מרגע הלחיצה ועד הופעת התמונה והמהירות שבין תמונה לתמונה. -תכונות כלליות נוספות שחשובות לי הן מסך מסתובב ופוקוס אוטומטי. שאר התחומים בשאלון לא ברורים לי ולכן לא עניתי עליהם. אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
השאלה העיקרית בכותרת המצלמה חדשה לא מחודשת/תצוגה שווה?
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
-
היי צילמתי כמה תמונות והעברתי אותם מהמצלמה הדיגטלית לספריה מסוימת אח"כ מחקתי את התמונות מהמצלמה וצילמתי תמונות חדשות והעברתי אותם לאותם ספריה ואז הופיע לי הערה באנגלית האם להחליף את התמונות שבספריה בתמונות במצלמה ובטעות לחצתי כן. מה שקורה כרגע כשאני פותח את הספריה אני רואה את התמונות באיקונים וכשאני פותח את התמונה אני לא רואה את מה שראיתי באיקון. האם יש סיכוי להציל אתה התמונות שבאיקונים שאני יוכל לפתוח אותם. תודה AIC11
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
מצלמה : LZ3 של PANASONIC לא ערכתי אף אחת מהתמונות (חוץ מגודל) למרות שחלק לא יזיק להן עריכה. כל התמונות צולמו באוטו' חוץ מכמה בודדות (במקרה כזה אני ירשום מעל התמונה). הלכתי לטיול בלי חצובה (לא יודע למה עשיתי את זה). אבנים יפות שראינו על החוף (מאקרו) המלון מבחוץ (צילום לילה + חשיפה הכי ארוכה שאפשר במצלמה) המסדרון בקומה שלנו במלון (חשיפה ארוכה) כד שהיה בלובי של המלון (ISO 400) כד אחר שהיה בלובי (ISO 400 + חשיפה ארוכה) כד שלישי שהיה בלובי (ISO 400 + חשיפה ארוכה) הכניסה לעיר העתיקה (שלהם) השטח שמיסביב לעיר העתיקה חלקים מהחומה של העיר יונים בעיר העתיקה בית הכנסת הישן מאוחר יותר אני אוסיף עוד תמונות.
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
-
http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=523 איך? נראית אחלה (גם מבחינת מפרט)... כדאית?
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני צריך לקנות כ.זכרון 2 GB שיתאים לD40 מחנות קאמרה מיה מה אתם ממליצים><?
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
לכל מי שעוד לא יודע או לא שמע, קאנון השיקה בתאריך 17/02/2005 מצלמה חדשה, המבוססת על הדגם המצליח ה D300. הדגם החדש קטן וקל יותר, עיצובו נוח יותר לאחיזה בעיקר בגלל עיצוב סימטרי. המצלמה בהשוואה ל 20D. http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=canon_eos350d%2Ccanon_eos20d&show=all תמונות חלקות ללא רעשים. D350 משמאל לצד אחותה הבוגרת ה D300 היום הולדת שלי ב24 לספט' אגב ...
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה קומפקטית עם דגש על איכות תמונה עד 700 ש"ח. לפי שאלון: אני מתכוון לצלם בכל מצב תאורה, בתאורה חלשה אני אשתמש בפלאש. חשוב שיהיה מייצב תמונה כי אני לא הולך להשתמש בחצובה או משהו ואני לא רוצה תמונות מטושטשות. עדשה רחבה יכולה להיות נחמדה, אולי גם צילום פנורמה. מצב M מלא זה חשוב מאוד, צילום AUTO טוב ולא מטושטש גם מאוד חשוב (בCANON A510 הקודמת שהייתה לי,היה מצב תנועה שאיתו היה אפשר לצלם במהירות והתמונות היו יוצאות טוב). ** עוד שאלה קטנה - KODAK Z712 תתאים לצרכים שלי? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelID=587098&
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
מה אחוז ההפחתה הסביר להפחתה למצלמה( קומפקטית) מחודשת? (לפי מה שראיתי בחנויות בזאפ בערך 20%). מה דעתכם, האם מדובר ב-"הזדמנות" או שקונים מוצר שהיתה בו בעיה שתוקנה ואין לו את אותה אמינות של מוצר חדש?
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
אהלן החלטתי לקנות את ה TZ7 בסוף לאחר ברור, יש מספר חנויות שכל אחת נותנת אחריות של שנה מטעמה למצלמה אני גר באזור נתניה וקיבלתי המלצה על CAMERA MIA ברמת השרון ו DIGIMAN ברעננה. מצד שני את יש רשת CAMERA שהיא בעצם (4H) שנותנת 3 שנות אחריות למצלמה. איך יש כזה פער? האם אין יבואן רשמי למצלמה? (כמו קרט שמייבאת את CANON...) איפה לדעתכם עדיף לקנות?
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה למצלמה דיגיטאלית עד 400 ש"ח. תודה
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
המסך בה לא פועל כמה בערך יעלה לתקן אותו אתם חושבים? והאם אפשר לצלם תמונות סטילס איתה?אם כן אז זה רק עם הממורי סטיק נכון? ובכדיי להעביר את הוידיאו למחשב גם חובה ממורי סטיק נכון? ועל איזה memory stick אתם ממליצים לי? תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אפשרות העיניים האדומות מסומנת על on ועדיין יוצאות תמונות עם עיניים אדומות. עוד דבר קטן-בתוכנה של קנון יש אפשרות לבטל את העיניים האדומות אבל אני לא יודע איך להשתמש בפונקצייה הזאת,בבקשה שמישהו יעזור לי בשני הנושאים,תודה.
-
- 8 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני לא ממש יודע איך קוראים להם אבל אלו המכשירים האלו שמתקבלים על המסך ומגינים עליו וכשפותחים עליו עושים עליו צל ככה שניתן לצלם בתאורה קשה. מישהו יודע איפה אפשר לקנות כזה בארץ וכמה הוא יעלה? אני מחפש ל fuji f11 שיש לה מסך של 2.5" האם זה יספק הגנה כלשהיא נגד זעזועים? http://www.sollan.co.il/Product_page.asp?PID=2160&CAT=20&SCAT=301&b=refzap
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מצלמת דמוי SLR (צלם חובב) בתקציב של 1,500 ש"ח, במהלך בדיקות שערכתי, מצאתי את המצלמה Canon S5 IS שעומדת בתקציב שלי. איך הביצועים שלה? איזו עוד מצלמות נכנסות בתקציב (ובקריטריונים) שלי? אני מצלם בעיקר נופים, לא אכפת לי שהמצלמה תיהיה גדולה או כבדה. תודה לכולם.
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית. הידע שלי בתחום לא ממש גבוה ואני יודע רק שהתקציב שלי הוא בין 1000 ל2000 שקל. מה המצלמות המומלצות היום למשתמש הממוצע והרגיל?? התקציב אצלי אין לו משמעות רק נתתי בערך תחום של כסף שבו אני רוצה לקנות מצלמה. איזה חברות הן המועדפות היום במצלמות דיגיטליות ?? אני רוצה כמובן שיהיה זכרון נורמלי עם אפשרות להרחבה(?), זום, לפחות 3.0 פיסקל(לא שזה אומר לי הרבה), וכל הפיצ'רים והשטויות שחשובים בצמלמה דיגיטלית. אז על איזה דגמים אתם ממליצים ?? תקציב: 1000-1500 תודה רבה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-