עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. אני קצת מתלבט. תודה.

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  2. Started by dsane,

כל תגובה תתקבל בברכה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  3. עם עדשה רחבה וזום גדול ככל האפשר במסגרת המגבלה- שתהייה קומפקטית.תודה

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  4. Started by alice in chains,

היי צילמתי כמה תמונות והעברתי אותם מהמצלמה הדיגטלית לספריה מסוימת אח"כ מחקתי את התמונות מהמצלמה וצילמתי תמונות חדשות והעברתי אותם לאותם ספריה ואז הופיע לי הערה באנגלית האם להחליף את התמונות שבספריה בתמונות במצלמה ובטעות לחצתי כן. מה שקורה כרגע כשאני פותח את הספריה אני רואה את התמונות באיקונים וכשאני פותח את התמונה אני לא רואה את מה שראיתי באיקון. האם יש סיכוי להציל אתה התמונות שבאיקונים שאני יוכל לפתוח אותם. תודה AIC11

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  5. Started by ccc,

האמת שבדיוק כשפתחתי את הת'רד, תוך כדי שוטטות, מצאתי מבצע קטן באינטרנט ואני הולך לקנות Casio, Exlim EX-Z77 תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  6. Started by Lol10k,

מחר יש לנו טיול שנתי וחבר שלי מביא אותה (יש לו גם D200 אבל הוא לא רוצה להביא אותה ) קיצר הוא לא מבין כלום בצילום,אני גם לא אבל אני יודע כמה דברים. רציתי לדעת איך אני מצלם במאקרו.. למשל חרקים וצמחים. ואיך שולטים גם על חשיפה. גם אנחנו הולכים לראות את הזריחה,יש טיפים לצילום?

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  7. שלום אני צריך המלצה למצלמה דיגיטאלית עד 400 ש"ח. תודה

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  8. Started by arad gonen,

שלום לכולם אני נוסע בעוד כמה שבועות לארצות הברית ואני רוצה לקנות מצלמת וידאו. ראיתי באתר של "באג דיוטיפרי" מצלמה של TOSHIBA דגם: CAMILIO S10 ב-200$כתוב שהיא מצלמת ב HD ורזולוציית הצילום גבוהה H.264 והמצלמה שומרת על כרטיסי זיכרון... (SD) האם המצלמה טובה? ורואים טוב על מסך LCD?

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  9. Started by galz,

http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=523 איך? נראית אחלה (גם מבחינת מפרט)... כדאית?

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  10. רצוי שתיהיה קומפקטית עד כמה שאפשר ,עד 1500 שח ~ תודה

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  11. שלום לכולם אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית. הידע שלי בתחום לא ממש גבוה ואני יודע רק שהתקציב שלי הוא בין 1000 ל2000 שקל. מה המצלמות המומלצות היום למשתמש הממוצע והרגיל?? התקציב אצלי אין לו משמעות רק נתתי בערך תחום של כסף שבו אני רוצה לקנות מצלמה. איזה חברות הן המועדפות היום במצלמות דיגיטליות ?? אני רוצה כמובן שיהיה זכרון נורמלי עם אפשרות להרחבה(?), זום, לפחות 3.0 פיסקל(לא שזה אומר לי הרבה), וכל הפיצ'רים והשטויות שחשובים בצמלמה דיגיטלית. אז על איזה דגמים אתם ממליצים ?? תקציב: 1000-1500 תודה רבה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  12. אני לא ממש יודע באיזה פורום להכיל את הנושא אבל אני לא מוצא דרייברים לXP בשביל- http://www.planetminidisc.com/w-10.html ישנם רק של ל2000. בבקשה עם מישהו יועיל בטובו למצוא לי לXP בבקשה ואני יודה לו מאוד.

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  13. מצלמה : LZ3 של PANASONIC לא ערכתי אף אחת מהתמונות (חוץ מגודל) למרות שחלק לא יזיק להן עריכה. כל התמונות צולמו באוטו' חוץ מכמה בודדות (במקרה כזה אני ירשום מעל התמונה). הלכתי לטיול בלי חצובה (לא יודע למה עשיתי את זה). אבנים יפות שראינו על החוף (מאקרו) המלון מבחוץ (צילום לילה + חשיפה הכי ארוכה שאפשר במצלמה) המסדרון בקומה שלנו במלון (חשיפה ארוכה) כד שהיה בלובי של המלון (ISO 400) כד אחר שהיה בלובי (ISO 400 + חשיפה ארוכה) כד שלישי שהיה בלובי (ISO 400 + חשיפה ארוכה) הכניסה לעיר העתיקה (שלהם) השטח שמיסביב לעיר העתיקה חלקים מהחומה של העיר יונים בעיר העתיקה בית הכנסת הישן מאוחר יותר אני אוסיף עוד תמונות.

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  14. המסך בה לא פועל כמה בערך יעלה לתקן אותו אתם חושבים? והאם אפשר לצלם תמונות סטילס איתה?אם כן אז זה רק עם הממורי סטיק נכון? ובכדיי להעביר את הוידיאו למחשב גם חובה ממורי סטיק נכון? ועל איזה memory stick אתם ממליצים לי? תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  15. Started by DeadByDawn,

מה זה "חשיפה" בצילום?? כאילו יש לי אפשרות כזו,ואני לא יודע מה זה. זה מתחיל ב-2(מינוס 2) עד +2

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  16. Started by Green,

היי כמו שחלק פה יודעים קניתי לאחרונה S9000 לפי בדיקה באתרים הבנתי שעל סוללות 2500 המצלמה יכולה לצלם בערך 200+ תמונות קניתי בנק סוללות של GP עם 4 סוללות 2500 חדש כמובן אחרי טעינה מלאה המצלמה לא מצלמת יותר מבערך 30-40 תמונות והסוללות נגמרות וזה אפילו בלי שימוש בפלאש (לפי מה שזכור לי) וחוץ מזה המצלמה לא מראה שלב בניים של עוצמת הסוללה זתומרת שהיא עובדת וברגע אחד מהבהב לי סוללה אדומה על המסך והמצלמה נכבת ולא עוזר להדליק אותה שוב כי זה באותו המצב נראה לכם הגיוני? ואם לחברה שיש את המצלמה הזו קרה את המקרה הזה? תודה

• 9 תגובות
    • 766 צפיות
  17. Started by Shizel,

שלום איזה מצלמה אכי כידי לרכוש מקיאספי עד 100+\- לצורך צילום תמונות לא איכותיות אבל מובנות וצילום קליפים לעלה לאתרים כמו יווטוב סמתי עין על שתיים אחת של CREATIVE והשניה עם 1.3MP תעזרו לבחור יש שמה הרבה

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  18. Started by roadrunner,

אני מחבר אותה דרך ה USB ולא קורה שום דבר . מישהו מכיר את הבעיה ?

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  19. Started by dsane,

חשוב מאוד שתעבוד על סוללות AA ויהיה לה זום של לפחות כפול 8. כמה שיותר אפשרויות ידניות יותר טוב

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  20. Started by orlupo,

ניגודים: [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  21. סתם תמונה שצילמתי דיי מיזמן...קצת לא ממש יצא בפוקוס אבל לפחות משהו השם שנתתי לא ממש מתאים אז תמליצו על משהו.. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  22. שלום, אני אסביר. הרעיון שלי הוא לעשות פוסטר או לפחות A3 לחדר מחשב. מאחר ורוב מה שאני מנסה לעשות בזמני החופשי זה לשחק, הרעיון הכללי הוא ללכת על הכיוון זה. הרעיון שלי בגדול הוא כזה (תהיו סובלניים, זה נחשב פרץ יצירתיות בלתי יאמן לגבי): לקחת Wall Papers באיכות טובה - נאמר 1600x1200 ומעלה (מה לעשות, אין הרבה ברזולוציות גבוהות יותר) להשתמש בתוכנת גרפיקה, ליצור דף חדש בגודל A3 נניח ולהתחיל לפזר עליו את הקבצים. מעין קולאז' שכזה. את המוצר המוגמר להדפיס על דף באיכות טובה מאוד (לא בבית מטבע הדברים) והרי לכם פוסטר אישי ומגניב. עד כאן הרעיון. השאלות.. - איך ניגשים לדבר כזה? - האם זה ריאלי בכלל? - תוכנת הגרפיקה שואלת אותי בפתיחת קובץ חדש, מה הרזולוציה שאני רוצה בפיקסלים לס"מ. ה- defa…

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  23. Started by abergel,

שלום לכולם. קניתי מצלמה olympus fe-130. צילמתי בה כבר והעברתי תמונות הכל טוב ויפה! עכשיו משהו מוזר.. כשאני מדליק אותה הוא רושם לי "Card-Cover Open" והוא מראה תמונה של המיכסה של הסוללות עם הכרטיס זיכרון. אני מדגיש שלא ניתן לעשות איתה שום דבר.. בבקשה תעזרו לי זה דיי דחוף באמת. תודה לעונים http://isramarket.com/product.aspx?225 זאת המצלמה.

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  24. Started by D-M-X,

מישו יודע איפה אפשר להשיג הוראות הפעלה ברוסית?

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  25. Started by Alex89,

כשאני מצלם איתה לוקח לה כמה שניות לצלם. יש אפשרות לעשות שהיא תצלם יותר מהר? שזמן התגובה בין הכפתור למצלמה יהיה יותר מהיר... + לוקח לה גם הרבה זמן לחזור למצב צילום לאחר שאני מצלם תמונה, יש פתרון לזה?

• 2 תגובות
    • 765 צפיות

דיונים חדשים בפורומים