עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. עם עדשה רחבה וזום גדול ככל האפשר במסגרת המגבלה- שתהייה קומפקטית.תודה

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  2. Started by alice in chains,

היי צילמתי כמה תמונות והעברתי אותם מהמצלמה הדיגטלית לספריה מסוימת אח"כ מחקתי את התמונות מהמצלמה וצילמתי תמונות חדשות והעברתי אותם לאותם ספריה ואז הופיע לי הערה באנגלית האם להחליף את התמונות שבספריה בתמונות במצלמה ובטעות לחצתי כן. מה שקורה כרגע כשאני פותח את הספריה אני רואה את התמונות באיקונים וכשאני פותח את התמונה אני לא רואה את מה שראיתי באיקון. האם יש סיכוי להציל אתה התמונות שבאיקונים שאני יוכל לפתוח אותם. תודה AIC11

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  3. Started by splspl,

אהלן החלטתי לקנות את ה TZ7 בסוף לאחר ברור, יש מספר חנויות שכל אחת נותנת אחריות של שנה מטעמה למצלמה אני גר באזור נתניה וקיבלתי המלצה על CAMERA MIA ברמת השרון ו DIGIMAN ברעננה. מצד שני את יש רשת CAMERA שהיא בעצם (4H) שנותנת 3 שנות אחריות למצלמה. איך יש כזה פער? האם אין יבואן רשמי למצלמה? (כמו קרט שמייבאת את CANON...) איפה לדעתכם עדיף לקנות?

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  4. Started by galz,

http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=523 איך? נראית אחלה (גם מבחינת מפרט)... כדאית?

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  5. Started by DardaDai,

שלום יש לי מצלמת Canon S5 IS - וראיתי שניתן לחבר אליה מכפילים מסוג 1 WC-DC58A רחב 2 TC-DC58B TELE 3 500D 58 מ"מ מקרן וגם מתאם LA-DC58E למכפילים. רציתי לשאול אם הם שימושים באמת, או שמיותרים. כמו כן רציתי להבין אם אני חייב את המתאם כדי לחבר את המכפילים שציינתי. תודה [br]פורסם בתאריך: 23.06.2008 בשעה 11:01:20 גם אם אתם לא מכירים את המוצרים האלו ספציפית אלא דומים אשמח לשמוע חוות דעת.

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  6. Started by DeadByDawn,

מה זה "חשיפה" בצילום?? כאילו יש לי אפשרות כזו,ואני לא יודע מה זה. זה מתחיל ב-2(מינוס 2) עד +2

• 6 תגובות
    • 745 צפיות
  7. אני רוצה למסגר אותה. עד איזה גודל אני אוכל להדפיס את התמונה מבלי לאבד איכות ? תודה.

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  8. Started by shlomom,

אריאל זילבר הופיע לידי בפארק, חשבתי שזאת הזדמנות לבדוק את המגבלות של המצלמה - חושך ותנועה. זה מה שיצא: וכך זה נראה בבוקר שאחרי . . .

9. Started by yonatan_dk,

שלום לכולם. אני מחפש מצלמה שתשמש אותי בעיקר לטיולים ואירועים. הנה המאפיינים העיקריים שמשמעותיים עבורי במצלמה: -התקציב לא עולה על 1,500 שקל -אני מתכוון לצלם בעיקר תמונות טבע בשטחים פתוחים אבל גם תמונות במקומות סגורים. רוב התמונות יצולמו באור יום. -אין לי כוונה להשתמש בחצובה או בפלאש חיצוני. -לא ממש הבנתי את העניין של טווח עדשה וזום אבל אני יכול לומר שחשובה לי האפשרות לקלוט בתמונה שטח נרחב ולמרחק. -כמו כן חשובה לי מהירות התגובה של המצלמה מרגע הלחיצה ועד הופעת התמונה והמהירות שבין תמונה לתמונה. -תכונות כלליות נוספות שחשובות לי הן מסך מסתובב ופוקוס אוטומטי. שאר התחומים בשאלון לא ברורים לי ולכן לא עניתי עליהם. אשמח לעזרה.

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  10. אז כרגיל.... עדיין בלונדון למרות שדי נמאס לי לפרסם תמונות ממקום אחד אז פעם הבאה תיהיה מגרמניה או ארה"ב או סתם איזה מקום נחמד באירופה ניראה לפי החשק.... בכל מיקרה אז אמרתי כרגיל בלי עריכה ותגובות יתקבלו בברכה לילה מצויין שבוע טוב

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  11. Started by HoT-DoG,

הנה תמונת מארקו של המגבר החדש שלי נ.ב: מצוייד במנורה

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  12. Started by jeyjey,

השאלה העיקרית בכותרת המצלמה חדשה לא מחודשת/תצוגה שווה?

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  13. Started by ccc,

האמת שבדיוק כשפתחתי את הת'רד, תוך כדי שוטטות, מצאתי מבצע קטן באינטרנט ואני הולך לקנות Casio, Exlim EX-Z77 תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  14. שלום לכולם התחלתי ללמוד עיצוב בגדים ובמקום שאני לומד יש שם מקום שעושים שם בוקים לדוגמנים ודוגמניות והיום שמתי לב שהם משתמשים במצלמה מיוחדת שהתמונות יוצאות בה ממש יפות כאילו "איפרו" את התמונות וסתם עיניין אותי לדעת מאיפה משיגים אחת כזאת וכמה היא עולה אגב שמתי לב כשהצלם מצלמם אז העדשה היא כלפי מעלה תודה רבה לעוזרים eli_Asus .

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  15. שלום אני צריך המלצה למצלמה דיגיטאלית עד 400 ש"ח. תודה

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  16. שלום , אני מעוניין לרכוש מצלמת וידאו דיגיטלית שתהיה טובה ואמינה. עדיפות ל- SONY וכן למצלמה עם דיסק קשיח - אלא אם כן תמליצו לי על חברה או טכנולוגיה אחרת.. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  17. Started by Zaks Sharon,

היי חברה, לפני הרבה זמן רכשתי מצלמה טובה של קנון - דגם 530A, השתמשתי בא והכל היה סבבה. לאחרונה גיליתי שהכבל המחבר בין המצלמה למחשב נעלם. ניסיתי לחבר למחשב עם כבל USB רגיל, אבל המחשב לא מזהה את המצלמה. כנראה שצריך את הכבל המקורי... יש פתרונות?

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  18. כותרת :bigglasses:

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  19. Started by firemebad,

האם יש עדכון FRIMWARE למצלמת CANON PowerShot A80 ? מאיפה אני יכול להוריד ,לא מצאתי באתר שלהם. אולי אי לא מחפש במקום המתאים. אשמח לעזרה.

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  20. ^ לדגם A550 של קנון בדקתי באתר של קנון ולא מצוין הנפח תודה

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  21. FLASH מוסתר בתוך גוף המצלמה וקופץ אוטומטית כשצריך אבל לא חוזר למקומו בצורה אוטומטית, זאת אומרת אחרי הצילום צריך ללחוץ ידנית על המכסה שלו כדי שירד חזרה לגוף המצלמה. זה אמור להיות ככה או שזו תקלה שהוא לא חוזר בעצמו למקומו לאחר הצילום?

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  22. Started by D-M-X,

http://www.engadget.com/2006/04/25/kodaks-easyshare-v610-with-10x-optical-zoom/ איך היא פועלת עם עדשה כפולה לא הבנתי

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  23. Started by Lirux,

אני רוצה לפתוח גלריה באיזה אתר, אבל לא גלריה של צילומים מקצועיים. אני רוצה גלריה שאני יוכל להעלות אליה צילומים שחברים יוכלו לראות. בקיצור לא משהו כמו flickr שזה לצילומים רציניים או שפליקר טוב גם למה שאני מחפש? יש המלצות לאתר? לירן.

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  24. http://www.kenrockwell.com/nikon/d80.htm

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  25. בעת הצגת תמונה (לאחר הצילום) איזורים שרופים מהבהבים לי באדום וחשוכים (תת חשיפה) נצבעים לי בצהוב. מישהו נתקל בתופעה הזו? האם זה פיצר? האם אפשר לבטלו? תודה.

• 3 תגובות
    • 743 צפיות

דיונים חדשים בפורומים