עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by dimarpt,

אחרי עזרה מפורום זה, התמקדתי במצלמה שאני רוצה - ריקו 6. משום מה אני לא מוצא מקום לא בארץ ולא בארה"ב שמוכר מצלמות אלה בצבע אדום, למרות שבאתר היצרן כן מופיע מוצר כזה. מישהוא יודע איפה קונים ריקו 6 בצבע אדום? (אשתי מתעקשת)

2. Started by ccc,

האמת שבדיוק כשפתחתי את הת'רד, תוך כדי שוטטות, מצאתי מבצע קטן באינטרנט ואני הולך לקנות Casio, Exlim EX-Z77 תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  3. התקציב הוא עד 1000 שח כולל סוללות מטען כרטיס זיכרון ונרתיק. **חריגה של 100-200 שח היא לא קריטית. המצלמה צריכה לצלם טבע ונופים,המליצו לי חברים על מינימום הגדלת זום של 6, לא יודע מה הולך אבל עדשה רחבה חובה-לא מבין במספרים תגידו לי אתם.. אני לא מעוניין בפלאשים מיוחדים ולא בחצובות, אני מצלם ידנית. התמונות הולכות להיות מאוחסנות במחשב ולא יודפסו,למעט חריגות. חשוב שתהיה קלה יחסית וקטנה. אני הולך לטייל איתה. הערות נוספות: חשוב שתהיה עמידה. חובה שיהיה לה עינית לצילום נגד סינוור מהשמש. חובה סוללות AA. תודה רבה.

4. שלום אני צריך המלצה למצלמה דיגיטאלית עד 400 ש"ח. תודה

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  5. המסך בה לא פועל כמה בערך יעלה לתקן אותו אתם חושבים? והאם אפשר לצלם תמונות סטילס איתה?אם כן אז זה רק עם הממורי סטיק נכון? ובכדיי להעביר את הוידיאו למחשב גם חובה ממורי סטיק נכון? ועל איזה memory stick אתם ממליצים לי? תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  6. Started by valorien,

מעניין מה HP לא עושה נכון..... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3163098,00.html

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  7. Started by Green,

היי כמו שחלק פה יודעים קניתי לאחרונה S9000 לפי בדיקה באתרים הבנתי שעל סוללות 2500 המצלמה יכולה לצלם בערך 200+ תמונות קניתי בנק סוללות של GP עם 4 סוללות 2500 חדש כמובן אחרי טעינה מלאה המצלמה לא מצלמת יותר מבערך 30-40 תמונות והסוללות נגמרות וזה אפילו בלי שימוש בפלאש (לפי מה שזכור לי) וחוץ מזה המצלמה לא מראה שלב בניים של עוצמת הסוללה זתומרת שהיא עובדת וברגע אחד מהבהב לי סוללה אדומה על המסך והמצלמה נכבת ולא עוזר להדליק אותה שוב כי זה באותו המצב נראה לכם הגיוני? ואם לחברה שיש את המצלמה הזו קרה את המקרה הזה? תודה

• 9 תגובות
    • 753 צפיות
  8. Started by pringles,

אני צריך לקנות כ.זכרון 2 GB שיתאים לD40 מחנות קאמרה מיה מה אתם ממליצים><?

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  9. בעקבות טיול שאני יוצא אליו בחודשין הקרובים החלטתי לקנות מצלמה איכותית. התקציב שלי נע עם כרטיס לבערך 1800 שקל. לאחר קריאה מרובה הבנתי שה a610 של קנון תתן לי את התמורה הטובה ביותר, תקנו אותי אם אני טועה אגב. רציתי לדעת האם אני יכול לשים עליה כרטיס של 1GB והיא אכן תקלוט את זה כי הבנתי שיש למצלמות גבול כלשהו ( אני חדש לנושא ). והאם kingston high speed x50 הוא כרטיס מספיק מהיר בשביל זה. תודה. עריכה הבנתי שהמצלמה יכולה לשאת כרטיס של 1GB לפי האתר של קינגסטון. השאלה היא הדגם, תודה. http://www.ec.kingston.com/ecom/configurator/modelsinfo_dm.asp?SysID=25177&mfr=Canon&model=PowerShot+A610&Sys=25177-Canon-PowerShot+A610&distributor=0&submit1=Search

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  10. אני רוצה למסגר אותה. עד איזה גודל אני אוכל להדפיס את התמונה מבלי לאבד איכות ? תודה.

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  11. מה אחוז ההפחתה הסביר להפחתה למצלמה( קומפקטית) מחודשת? (לפי מה שראיתי בחנויות בזאפ בערך 20%). מה דעתכם, האם מדובר ב-"הזדמנות" או שקונים מוצר שהיתה בו בעיה שתוקנה ואין לו את אותה אמינות של מוצר חדש?

12. שלום לכולם התחלתי ללמוד עיצוב בגדים ובמקום שאני לומד יש שם מקום שעושים שם בוקים לדוגמנים ודוגמניות והיום שמתי לב שהם משתמשים במצלמה מיוחדת שהתמונות יוצאות בה ממש יפות כאילו "איפרו" את התמונות וסתם עיניין אותי לדעת מאיפה משיגים אחת כזאת וכמה היא עולה אגב שמתי לב כשהצלם מצלמם אז העדשה היא כלפי מעלה תודה רבה לעוזרים eli_Asus .

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  13. Started by idg83,

אחותי נוסעת להונג קונג ואני רוצה שהיא תקנה לי מצלמה אבל אין לי מושג איזו מצלמה .... אני אני צריך לחפש ? אילו פרמטרים? יש לי בסביבות ה 2000 ש"ח אני ישמח מאוד לשמות שתיתנו לי חבקות ספציפיות עם דגמים אם יש עליהם אחריות עולמית אני גם ישמח לדעת תודה לכל עזרה

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  14. בעת הצגת תמונה (לאחר הצילום) איזורים שרופים מהבהבים לי באדום וחשוכים (תת חשיפה) נצבעים לי בצהוב. מישהו נתקל בתופעה הזו? האם זה פיצר? האם אפשר לבטלו? תודה.

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  15. Started by roadrunner,

אני מחבר אותה דרך ה USB ולא קורה שום דבר . מישהו מכיר את הבעיה ?

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  16. Started by Henz16,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מצלמת דמוי SLR (צלם חובב) בתקציב של 1,500 ש"ח, במהלך בדיקות שערכתי, מצאתי את המצלמה Canon S5 IS שעומדת בתקציב שלי. איך הביצועים שלה? איזו עוד מצלמות נכנסות בתקציב (ובקריטריונים) שלי? אני מצלם בעיקר נופים, לא אכפת לי שהמצלמה תיהיה גדולה או כבדה. תודה לכולם.

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  17. כותרת :bigglasses:

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  18. Started by dsane,

חשוב מאוד שתעבוד על סוללות AA ויהיה לה זום של לפחות כפול 8. כמה שיותר אפשרויות ידניות יותר טוב

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  19. ^ לדגם A550 של קנון בדקתי באתר של קנון ולא מצוין הנפח תודה

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  20. Started by Shadowman,

חוות דעת בבקשה חולה על התמונה הזאת ;D אני ציירתי... יותר נכון השיעמום לפעמים זה בנגטיב מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  21. Started by fungiman,

קיבלתי היום את ה-f40fd שהזמנתי (לפני מספר חודשים נגנבה ה-A630 שלי והחלטתי לרכוש מצלמה קומפקטית זולה כגישור עד שיהיה תקציב ל-SLR). עכשיו צריך לרכוש כרטיס זיכרון ותיק ראויים. משום מה באתר של lowepro וגם של חברות אחרות ממליצים ל-f40fd תיקים שגם מתאימים למצלמות בסדר גודל של ה-A6XX, מה שנראה לי מוזר. אשמח לשמוע מחברי פורום שמחזיקים מצלמה זאת על תיקים מומלצים בגודל מתאים. נ"ב מצער אותי להחליף מצלמה עם בקרה ידנית מלאה ויכולת הקלטת RAW במצלמה אוטומטית כמעט לחלוטין, נראה אם איכות החיישן תפצה על זה.

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  22. Started by yonatan_dk,

שלום לכולם. אני מחפש מצלמה שתשמש אותי בעיקר לטיולים ואירועים. הנה המאפיינים העיקריים שמשמעותיים עבורי במצלמה: -התקציב לא עולה על 1,500 שקל -אני מתכוון לצלם בעיקר תמונות טבע בשטחים פתוחים אבל גם תמונות במקומות סגורים. רוב התמונות יצולמו באור יום. -אין לי כוונה להשתמש בחצובה או בפלאש חיצוני. -לא ממש הבנתי את העניין של טווח עדשה וזום אבל אני יכול לומר שחשובה לי האפשרות לקלוט בתמונה שטח נרחב ולמרחק. -כמו כן חשובה לי מהירות התגובה של המצלמה מרגע הלחיצה ועד הופעת התמונה והמהירות שבין תמונה לתמונה. -תכונות כלליות נוספות שחשובות לי הן מסך מסתובב ופוקוס אוטומטי. שאר התחומים בשאלון לא ברורים לי ולכן לא עניתי עליהם. אשמח לעזרה.

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  23. Started by alice in chains,

היי צילמתי כמה תמונות והעברתי אותם מהמצלמה הדיגטלית לספריה מסוימת אח"כ מחקתי את התמונות מהמצלמה וצילמתי תמונות חדשות והעברתי אותם לאותם ספריה ואז הופיע לי הערה באנגלית האם להחליף את התמונות שבספריה בתמונות במצלמה ובטעות לחצתי כן. מה שקורה כרגע כשאני פותח את הספריה אני רואה את התמונות באיקונים וכשאני פותח את התמונה אני לא רואה את מה שראיתי באיקון. האם יש סיכוי להציל אתה התמונות שבאיקונים שאני יוכל לפתוח אותם. תודה AIC11

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  24. אז כרגיל.... עדיין בלונדון למרות שדי נמאס לי לפרסם תמונות ממקום אחד אז פעם הבאה תיהיה מגרמניה או ארה"ב או סתם איזה מקום נחמד באירופה ניראה לפי החשק.... בכל מיקרה אז אמרתי כרגיל בלי עריכה ותגובות יתקבלו בברכה לילה מצויין שבוע טוב

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  25. Started by aviv512,

דיונים חדשים בפורומים