עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by benor,

זריחה תורכיה - ההיפודרום

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  2. Started by timac,

מישהו התנסה איתה ?? האם כדאי לקנות אותה אני צריך מצלמה שתיכנס לכיס בלי בעיות קטנה קומפקטית וקלה. תודה.

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  3. שלום, אני טס לחו"ל ביום שני ואני רוצה לקנות משם מצלמה דיגיטלית. השימוש הוא לא מיוחד, סתם לטיולים של המשפחה, וסרטונים. היה לי ניסיון עם מצלמה של HP שכל שניה היתה אומרת שאין בטריות ונכבית למרות שהרגע הטענתי את הבטריות זה היה מעלה לי את העצבים, אז אם אפשר מצלמה איכותית שלא תעשה את הבעיות האלה. תקציב של 200$ גג, אם יש דגמים טובים ומספיקים גם בפחות אז עדיף אותם. תודה רבה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  4. Started by benor,

1 - שחור ולבן 2 - מדרגות לשמיים [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  5. שלום אני צריך המלצה למצלמה דיגיטאלית עד 400 ש"ח. תודה

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  6. בעקבות טיול שאני יוצא אליו בחודשין הקרובים החלטתי לקנות מצלמה איכותית. התקציב שלי נע עם כרטיס לבערך 1800 שקל. לאחר קריאה מרובה הבנתי שה a610 של קנון תתן לי את התמורה הטובה ביותר, תקנו אותי אם אני טועה אגב. רציתי לדעת האם אני יכול לשים עליה כרטיס של 1GB והיא אכן תקלוט את זה כי הבנתי שיש למצלמות גבול כלשהו ( אני חדש לנושא ). והאם kingston high speed x50 הוא כרטיס מספיק מהיר בשביל זה. תודה. עריכה הבנתי שהמצלמה יכולה לשאת כרטיס של 1GB לפי האתר של קינגסטון. השאלה היא הדגם, תודה. http://www.ec.kingston.com/ecom/configurator/modelsinfo_dm.asp?SysID=25177&mfr=Canon&model=PowerShot+A610&Sys=25177-Canon-PowerShot+A610&distributor=0&submit1=Search

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  7. המוכר בדיוטי פרי אמר שלא... זה נכון? אם זה נכון אז עד איזה נפח כרטיס המצלמה תומכת?

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  8. Started by jeyjey,

השאלה העיקרית בכותרת המצלמה חדשה לא מחודשת/תצוגה שווה?

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  9. שלום לכולם, אני מעוניינת לרכוש מצלמת רשת איכותית אשר מסוגלת להפיק תמונות סטילס איכותיות ככל האפשר לצילום פנים. בחיפושים שלי מצאתי את ה logitech pro 4000 אבל לא ניסיתי אותה בפועל. האם מישהו מכיר אותה ויכול לחוות את דעתו? האם יש מצלמות מומלצות אחרות? מהם הפרמטרים החשובים אשר משפיעים על איכות התמונות שהמצלמה מפיקה? ממש זקוקה לעזרתכם, קרן

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  10. אז כרגיל.... עדיין בלונדון למרות שדי נמאס לי לפרסם תמונות ממקום אחד אז פעם הבאה תיהיה מגרמניה או ארה"ב או סתם איזה מקום נחמד באירופה ניראה לפי החשק.... בכל מיקרה אז אמרתי כרגיל בלי עריכה ותגובות יתקבלו בברכה לילה מצויין שבוע טוב

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  11. Started by _BooM_,

אני מחבר את המצלמה למחשב, מתקין הכל כמו שצריך, הכל עובר חלק וההתקנה מתבצעת בהצלחה, אך משום מה אני לא רואה את המצלמה ב-"מחשב שלי" בעודה מחוברת (במצב צפיה כמובן) וכמו כן ה-"ZoomBrowser EX" לא מזהה את המצלמה מחוברת. מה שכן, המצלמה כן מופיה ב'מנהל ההתקנים'. יש לציין שהמצלמה עבדה מצויין עם כל המחשבים שעבדתי איתם (עד שהיא הגיעה לשלי :-\). פתרונות שלא צלחו: הסרה והתקנה מחדש (של הדרייברים ושל כל התוכנות). חיבורי USB אחרים. כבל USB אחר.

• 8 תגובות
    • 709 צפיות
  12. היי... ברשותי Fuji S6500fd האם אפשרי לחבר לה גריפ?... ולכל התוהים...לא המצלמה ממש לא כבדה, אני רוצה גריפ כדי להפוך את העניין של זמינות סוללות לפשוט ונוח... וזה יהיה נחמד יותר אם יהיה לי גריפ =) עד היום ראיתי גריפ רק למצלמות רפלקס ...אבל אולי אני טועה ויש גם גריפים למצלמות כמו שלי מישו יכול לשפוך קצת אור על העניין?

• 6 תגובות
    • 709 צפיות
  13. Started by ido-nava,

שלום, יש לי בעייה במצלמה מדגם SONY DSC-W70, כאשר אני מפעיל אותה המצלמה רושמת: 'access' במסך שחור ואין אפשרות לעשות כלום חוץ מלראות את התמונות שעל הכרטיס זיכרון ... החלפתי בטריה, החלפתי כרטיס זיכרון ופירמטתי אותו, דרך הצפייה בתמונות במצלמה הצלחתי להכנס ל SETUP ועשיתי ריסט למצלמה .. עדיין לא עובד .. ניסיתי להכנס לכל המצבים של המצלמה מחדש ולא הצלחתי ... יש לציין שהאת המצלמה קניתי בתאילנד ... אם מישהו מכיר את הבעיה או יכול לעזור אני אשמח ... נ.ב ישפאר יעזור לי בבזה עם אני יתקשר?

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  14. Started by weissby,

• 7 תגובות
    • 709 צפיות
  15. Started by LAKOTA,

מה ההבדל בין שתי המצלמות חוץ מהמחיר, הן ממש דומות. http://www.21.tv/P-38213/SAMSUNG http://www.pompa.co.il/pl_product~SMXF30~137~686.htm אשמח מאוד לעזרה

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  16. Started by overload,

• 7 תגובות
    • 709 צפיות
  17. שלום לכולם, ניתנה לי אפשרות לקבל מצלמה מהרשימה למטה ללא עלות מצדי. לכן לא חשוב כאן המחיר אלא האיכות ומגוון האפשרויות נטו ! אני מאוד חדש בתחום אבל הולך להפוך את זה לתחביב קבוע. עפ"י המלצה של חבר עלו הדגמים האלו : FUJI S9500 , OLYMPUS E-300, MINOLTA Z6. אבל אני מעדיף לשמוע דעה יותר מקצועית מכם FUJI A345 4.1MP ZoX3 XD16m FUJI A210 3.24MP ZoX3 ReFurbished FUJI A350 5.2MP ZoX3 XD16m FUJI A460 5.1MP ZoX3 XD16m FUJI A500 5.1MP ZoX3 XD16m FUJI S9500 9.2MP ZoX10 FUJI S5600 5.1MP ZoX10 FUJI S7000 6MP ZoX6 KODAK C300 3.2M ZDx5 KODAK C340 5M ZOx3 KODAK EasyShare V530 5MP ZOX3 KODAK EasyShare V550 5MP ZOX3 KODAK Z740 5.0Mp ZOx10 OLYMPUS FE-110 5M ZoX2.8 + XD256…

• 9 תגובות
    • 709 צפיות
  18. http://www.kenrockwell.com/nikon/d80.htm

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  19. Started by D-M-X,

ולא, לא מצאתי תשובה בדביק

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  20. Started by Chevy,

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  21. Started by IceMan_22,

שלום, אני מעוניין לקנות חצובה למצלמה מסוג Fuji Finepix S5500. רציתי לדעת האם לכל החצובות יש סטנדרט חיבור למצלמה, הברגה, הרכבה וכדומה.. ודבר נוסף שרציתי לדעת, מה הם טווחי המחירים בין החצובות? אני מעוניין בחצובה בגובה של 70 ס"מ לפחות. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  22. מבקש המלצה לבטריות נטענות ל CANON A620. מצאתי סט של 4 סוללות AA של energizer + מטען ב119 ש"ח. הן מדורגות כ1700 MAH. האם הן נחשבות חזקות? לכמה זמן בערך הן יספיקו? האם לחפש משהו אחר?

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  23. Started by Gangster,

אני מתלבט בין 2 דגמים Fuji s-5500/5100 או Canon a95 תודה לעוזרים התקציב שלי זה בערך 1700

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  24. Started by pyro_man,

טוב יש לי את המצלמה הזאת.. רציתי לדעת בשביל מישהו שהוא חובב כמובן האם היא נחשבת איכותית? רציתי לדעת אם איפשר לעשות איתה צילום ממושך? ועוד שאלה אחת אחרונה.. אני מצלם הרבה דברים בתנועה אז יש שם מצב של תנועה אבל בגלל שזה לא עצמים ממש רחוק לוקח למצלמה זמן להתפקס עם הסטביליזר על עצם ולא תמיד זה מצליח.. יש דרך אחרת שאני יכול לצלם בתנועה במצב אחר? (ואם אתם משתמשים במושגים כמו מהירות צמצם וזה תסבירו פשוט עד היום לא ממש עניין אותי כל זה עד שגיליתי שזה משנה והרבה) סורי שאני שואל פשוט לא קיבלתי חוברת תיפעול ובאתר שלם יש גג שתי דפים שלא מסבירים ממש ודפים בכללי רובם לא נוגעים למצלמה שלי. שוב יש לכם פורום נפלא ותודה לכל מי שעוזר!!

• 8 תגובות
    • 708 צפיות
  25. Started by scylla,

hello. im in thailand with my olympus SP570 and for some reason there is no sound in videos! i tried everything and nothing helped.... anyone knows? thx, ofir.

• 0 תגובות
    • 708 צפיות

דיונים חדשים בפורומים