צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש את המצלמה האיכותית ביותר שאפשר למצוא בסכום הזה כרטיס זכרון בין 256-512
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
היי, אני צריך מצלמה שאני יכול לסחוב אותה בקלות בכיס למועדונים ופאבים. היא צריכה להיות עמידה, זולה וקטנה ככול האפשר... האיכות לא הכי חשובה לי, למעשה המצלמה של האייפון היית מספקת אותי אם רק היה לי שם פלאש. יש המלצות?
-
- 4 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום !!!!! אני צריך המלצה למצלמה שהכי כדאי לקנות בסכום הזה 1800 שקל (בישביל חבר)
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
אני צריך שתעזרו לי בבחירת מצלמה במחירים של 500 עד 1000 ש"ח בערך עם עדיפות למצלמה שתיתן לי יחס מחיר/ביצועים טוב ככל האפשר. אם אפשר תסבירו למה אתם ממליצים על המצלמה. תודה מראש, יובל,
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
-
תודה. שיהיה סביר במחיר בוא נגיד 1000 אפשר למצוא משהו?
-
- 7 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום לוכלם !! אחרי 6 (!) שנים של שימוש אינטנסיבי במצלמה שלנו מדגם אולימפוס מיו 500 ששירתה אותנו נאמנה, היא שבקה חיים. שלחתי אותה לתיקון ונאמר לי שתיקון יעלה 550 ש"ח. זה כמובן לא בא בחשבון. הציעו לי שם מצלמה של אולימפוס מדגם מיו 5000 במחיר של 1000 ש"ח במקום 1400. האם ללכת על המלצתם ?? או שאולי יש בתקציב שלי מצלמות יותר טובות ? הדרישות: מצלמה משפחתית שתעשה את העבודה, תיתן תמונות יפות, חשוב צילום בפלאש, יחד עם כל הפונקציונליות של המצלמות היום. שתהיה עמידה מבחינה פיזית, קשיחה, דקה מסך גדול. ממשק נוח. וזום טוב. אני לא דורש מצלמה מקצועית מדי, כפי שבטח הבנתם. תודה רבה לעוזרים !!!
-
- 7 תגובות
- 985 צפיות
-
-
יש לי מצלמה של CANON שהתקלקלה חשבתי ללכת גם הפעם על מצלמה של CANON . מה אתם אומרים על זו: Canon Powershot A620 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=369863 הדרישות לא גבוהות, מדובר על מצלמה לשימוש ביתי כמובן. אבל חשוב שיהיה זום אופטי, מהירות תגובה מהירה. כל המגה פיקסל האלה לא אומרים לי הרבה. תודה
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
היי, החלטתי לקנות מצלמה דיגיטלית בתקציב של בערך 2000 שקל, רצוי פחות ואם זה ממש יהיה שווה את זה אפשר להעלות ב 200-300 שקל. אני צריך מצלמה + זיכרון + סוללה, זיכרון 128 או 256MB מה שנכנס בתקציב. חשוב לי האיכות תמונה, עדיף שתהיה קומפקטית אבל לא על חשבון איכות, ותהיה מחברה אמינה שלא תתקלקל תוך שנה. דרך אגב, קראתי את המדריך שנתנו פה באתר לפני כמה זמן והמליצו שם על: Olympus Stylus Verve Cannon Powershot S410 מה אתם חושבים על שתי אלה? אפשרויות טובות?
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
שלום, אני ממש לא מבין במצלמות דיגיטליות אז אני צריך את עזרתכם מהי המצלמה הכי איכותית שאני יכול למצוא בסכום הזה? (700-800 ש"ח) תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני צריך שהיא תיהיה בעלת איכות צילום כמה שיותר קרוב לאיכות של בוקים... (שאין לי בכלל ידע כמה עולה מצלמה כזאת) ומה הכי איכותית מבחינת איכות עד 1700 ש"ח חשוב: לא אכפת לי מזום
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חבר של אבא שלי רוצה לקנות מצלמה. הוא חשב על Nikon 5400 CoolPix. יש איתה בעיות? האם יש מצלמות טובות ממנה בתקציב הנ"ל? חשבתי כאפשרות על המצלמה הזאת: Olympus C5060 מה דעתכם? מה שחשוב לו שם זה עדשה רחבת זווית לפחות 28MM. ולפחות 4 מגה פיקסל. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לפתח לעצמי תחביב חדש [צילום..] ואני לא הכי מבין בזה ולא בסוגי המצלמות , לכן רציתי המלצה טובה עד סכום של 1500 שח מצלמה בשביל ההתחלה (כמובן שלא תיהיה מצלמה פשוטה , אלא אחת שתיהיה טובה אבל לא מתקדמת ממש] תודה :]
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה למצלמה דיגיטאלית עד 800 ש"ח אני רק צריך שיהיה מסך צבעוני מאחורה תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קונה מתנה לאחי לחתונה מצלמה דיגיטאלית, אני צריך המלצה בבקשה שתיכנס לתקציב שלי ואם יש איזה שהיא מצלמה שיש לה אפשרות להחליף עדשות . אשמח לקבל כמה דגמים שאתם יכולים להמליץ לי עליהם תודה.
-
- 8 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני צריך רק כמה תמונות ואז היא תשכב בארון ללא שימוש אין לי צורך במשהו מקצועי ממש משהו ברזולוציה כמו 1024 על 700 ומשהו שניתן לחבר למחשב בUSB אני מרים פרויקט מודינג ואני חייב לצלם הכל אז משהו פשוט וזול אבל שיראו טוב אין לי צורך במצלמה חוץ מהעניין הזה תודה למי שעוזר
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
הדרישות הם מצלמה איכותית כמובן... ועדיף מצלמה תומכת כרטיס זיכרון MMC(מכיוון שאני רוצה שישמש גם לפלאפון וגם למצלמה) מצלמה לא כולל הכרטיס עד 1700שקל ועם זום אופטי גדול(10X או אפילו מעל) אני חשבתי בינתיים על הMinolta Z6 אם תוכלו לאשר את בחירתי...
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למצלמה דיגיטאלית עד 2000 ש"ח. אני לא צריך כרטיס זכרון וסוללות+מטען,רק מצלמה. תודה
-
- 11 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למצלמה דיגיטאלית עד 2500 ש"ח התקציב לא כולל זכרון,מטען+סוללות. תודה
-
- 11 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה למצלמה דיגיטאלית עד 400 ש"ח. תודה
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום אני לא מבין כ"כ בתחום המצלמות הדיגיטאליות אלה יותר בתחום הפילים הטובים והישנים ( יש לי מצלמת רפלקס :) בקיצור, אחותי רוצה לקנות מצלמה דיגיטאלית בתקציב של עד 500 ש"ח ורציתי את המלצותיכם למצלמה טובה ככול האפשר במסגרת התקציב הזה. מחכה לתשובתיכם.
-
- 7 תגובות
- 793 צפיות
-
-
היי לכולם, אני צריך המלצה למצלמה דיגיטלית עם המאפיינים הבאים: שתהיה ספונטנית, שהזמן שמהרגע שאני לוחץ על הכפתור צילום עד שהמצלמה מצלמת יהיה כמה שיותר נמוך שתהיה לה יכולת לצלם טוב בכל מני תנאי תאורה. לא צריכה להיות עם יותר מדי אפשרויות ידניות.. בתקציב נמוך עד בינוני (משהו ששווה את הכסף אבל לא משנה מטורף)
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטאלית חדשה (לא מחודשת או משהו כזה..), בעיקר לצילום תמונות של המשפחה וכאלה..לא משהו רציני ש לי תקציב של 900ש"ח מקס' של המקס' 1000 ש"ח נא לא לעבור בשום אופן את האלף... גם אותו בקושי הצלחתי לגרד זה יהיה בונוס נחמד מאוד אם יהיה אפשר לצלם וידאו עם קול , אני צריך גם באותו תקציב גרטיס זכרון של איזה 64Mb, זה מספיק לי... חשבתי על A510 או A75 עם כמה Mb זכרון מובנה מגיעה כל אחת מהם?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך המלצה למצלמה דיגיטלית תקציב עד 1300 ש"ח *חייב שתהיה שליטה ידנית עד אתמול היה לי את המצלה הזאת (אחלה מצלמה) Sony DSCP73 אני מתלבט עכשיו בין Sony DSC-S60 לבין Canon PowerShot A85 מה אתם חושבים?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה דיגיטלית דקה שתיכנס לכיס עד 1000 ש"ח (מוכן גם לחרוג) , עם זום גדול (חשוב זום גדול) המצלמה הראשונה שלי . לצילום רגיל ... חובבני.
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-