צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
כמה שיותר קומפקטית, עדיפות לסוללת ליתיום כרטיס זיכרון לפחות גיגה
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות בטריה נוספת למצלמה PENTAX K7 מצאתי ב- EBAY מכירה של בטריה חלופית, בעלות של $10 כולל משלוח להלן הלינק: http://cgi.ebay.com/Camera-Battery-D-Li90-DLi90-For-Pentax-k7-K-7-Digital_W0QQitemZ230389995666QQcmdZViewItemQQptZBatteries_Chargers?hash=item35a4505892 רציתי לדעת מה דעתכם. האם כדאי לקנות? האם יש משהו מיוחד בבטריה המקורית, שווה להשקיע בה יותר ($60בלי משלוח)?
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי את המצלמה לפני שבוע, ויש לי מס' שאלות: 1.מישהו מכיר מדריך בעברית באינטרנט למצלמה? 2.התקנתי את הדיסק שמקבלים עם המצלמה ויש אפשרות Register והם דורשים שם Serial number , איפה אני מוצא אותו? 3.בנוסף הזמנתי את הכרטיס הבא: http://www.fotofilm.co.il/page.php?product=1750&from_category=253 רציתי לדעת איך אני יודע שהוא לא מזוייף? ( ראיתי בפורום על דיון נעוץ של זיופים ) תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם... קניתי לפני חודש Canon A610 שאיתה קיבלתי כרטיס זיכרון של HCOM בנפח 128 מגה. אחרי שאני מצלם קצת תמונות וסרטונים הוא עושה לי Memory card error ולא נותן לצלם או לראות חלק מהתמונות. חיפשתי באינטרנט ומצאתי כמה אנשים שיש להם כל מיני canon ואחרי שנה וחצי של שימוש נתקעה להם המצלמה לגמרי... זה לא המקרה פה, פה הוא אומר memory card error בד"כ אחרי שאני מכבה ומדליק אותה לצלם עוד תמונות. היא לא נתקעת לגמרי או משהו, עדיין אפשר להשתמש בה. לפעמים אם אני מכבה ומדליק מלא פעמים אז זה מסתדר, בדרך כלל לא... לפעמים אני מדליק וישר מצלם תמונה לפני שיהיה את ה error, ואז אני יכול לראות רק את התמונות החדשות ולא את הישנות שלפני הכיבוי (תחבולה? ) לפעמים אני מוריד את התמונות למחשב ו…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום מחפש המלצה למצלמה בסביבות ה400 ש"ח. המצלמה מיועדת לטיול בהודו. בנתיים ראיתי את הt100 של אולימפוס. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=751250 ואת המצלמה Canon PowerShot A490 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=748933 איזו עדיפה.? או אם יש מצלמה ממולצת אחרת במסגרת התקציב+- אני אשמח. תודה, גל.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, אני מחפש לקנות מצלמה לחברה חובבת צילום (היא מחזיקה ברשותה מצלמתDSLR) והיא רוצה מצלמה קומפקטית שתוכל להסתובב איתה גם ביום יום ועדין תוכל להתאים לדרישות שלה. ההתלבטות שלי היא בין השתיים הללו: http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=3980 http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=4383 מכיוון שאני לא ממש מבין במצלמות השאלה שלי האם המצלמה החסרת מראה באמת יותר מקצועית ומוצלחת מהמצלמה המסורתית יותר? אשמח אם מישהו שמבין בעניין יכווין אותי. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב שעומד לרשותך ? עד 2500-30002. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. קורס צילום בסיסי,המושגים המוכרים 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? צילמתי במצלמות קומפקטיות רגילות וכן קצת ברפלקס פילם (-: וגם מעט מאד (בהשאלה קצרה) בניקון d300 ו d700 אבל לפרקי זמן קצרים מאד 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו במידת האפשר גם שימושיות - למשל: הרבה תמונות חברה בטיולים באור יום, הרבה תמונות של הילדה בתוך הבית, מעט תמונות ברחובות חשוכים באמצע הלילה, מעט מאוד תמונות של הילדה…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בעוד שאתרים בחו"ל מרבים להמליץ על ה-S90 ,ראיתי כאן רק התייחסות אחת? האמנם היא לא כזאת WOW ביחס לZS3 או אחרות בתחומה?
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
חבר שלי ואני רוצים לקנות עכשיו את ה-sd200 או ה-sd300 של Canon. לפי הבדיקה שלנו, ההבדלים היחידים הם כמות ה-MP והמראה החיצוני - ה-300 נראית יותר טוב. מישהו מכיר הבדלים אחרים או שיקולים אחרים שאנחנו מפספסים? ההבדל במחיר הוא 100$. ולגבי הזכרון - אנחנו רוצים לקנות ג'יגה של זכרון SD עבור המצלמה החדשה שלנו. האם קיימים הבדלים משמעותיים בין הסוגים השונים של הזכרונות? האם אנחנו צריכים לחפש חברה או דגם מסויים או שכולם יתנו לנו את אותה התמורה פחות או יותר? אנחנו לא מוגבלים לשוק בארץ - אנחנו כנראה נזמין דרך האינטרנט לארה"ב. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
אני מנחש שאם פיתחתם תמונות מהמצלמה הדיגיטלית שלכם אתם מבינים מה אמורים להיות המחירים (שיראה טוב). אני לא ילך לחאפרים שמדפיסים על נייר לבן. לפי מה שאני זוכר, הסטנדרט היה 80 שקל למאה תמונות קרי 80 אג' לתמונה.
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
מצלמת כיס, דיגיטלית, איכותית יחסית, לפחות 8 מגהפיקסל (צריך תמונות יחסית גדולות). אם אפשר בבקשה לא לחרוג מהתקציב של 700 שח אני אשמח. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למצלמה העונה לתקציב בכותרת. הדרישות שלי מהמצלמה הן: שתחזיק מעמד הרבה זמן איכות תמונה סבירה , שלא תהיה דפוקה ושלא יהיה יותר מדי טוב כי התקציב לא יספיק לתמונה איכותית. שלא תהיה יותר מדי קטנה ולא יותר מדי גדולה עם פלאש/עזרים לצילום בלילה.
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
-
מבקש המלצה למבזק ל-40D. נועד לשימוש חובבני/חובבני מתקדם בצילומי פנים וחוץ. מה הפרמטרים שיש לבדוק? התקציב כרגע לא סגור אבל אשמח למוצר במחיר סביר שנותן תמורה טובה למחיר (אני יכול להביא מארה"ב).
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות בקרוב (בארהב) מצלמת וידיו חדשה הדרישות שלי הם: הקלטה על זכרון פלאש (ללא קלטות) איכות HD 1080 אפשרות הקלטה גם ב60 וגם ב24 (פורמט קולנועי יותר) פריימים. ועדשה רחבה ככל שניתן (רוב המצלמות שראיתי מתחילות איפשהו ב40+ mm) מייצב תמונה ושימושיות באור חלש גם חשוב. מחיר עד 1300$ תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
-
המליצו לי על מצלמה פנסוניק FZ28 . מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
שלום אנשים... איפה לכל הרוחות והשדים אפשר למצוא USB Driver for Digital Video Camera למצלמת וידאו של PANASONIC NV-GS47??? אפילו באתר של PANASONIC לא מופיע הדגם של המצלמה !!!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו כאן מתעניין בסטריאוסקופיה? אני מחפש מדריך טוב באינטרנט שיעזור לי להבין איך כדאי לצלם תמונות ( באיזה זווית צריך לפרוש את הצילומים, מה יתן תחושת עומק טובה יותר וכו' ) כמו כן האם אפשר איכשהו לשפר או אפילו להוסיף תחושת תלת מימד לתמונה בעזרת פוטושופ וכו'?
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
אחרי שרציתי לקנות את הFuji F20 ובכל החנויות היא לא במלאי יש לי את האופציות הבאות: Fuji F480 Fuji F650 Canon A550 מי מהם הכי מוממלצת? והאם יש מצלמות אחרות בערך במחיר שלהם (התקציב הוא עד 1000 ש"ח) שעדיף לי לקנות?
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
שלום חברים, אני בהתלבתות מאוד קשה בין שתי המצלמות האלו התקציב שלי הוא עד 5000 ש"ח אני לא צלמת מקצועים - אבל אני רוצה ללמוד מצלמת הרבה , גם מקרו לתמונות של canon צבעים יותר חיים מהניקון האם זה נכון או אני טועה? אשמח לתשובה
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
-
-
חיפשתי בהרבה חנויות וכולם אמרו שכבר לא מייצרים את המצלמה הנ"ל ב C4L אין יותר וגם ברוב החנויות שהמחיר של המצלמה הנ"ל שפוי אין במלאי ולא יביאו כנראה מישהו מכיר חנות שעדיין מוכרת את המצלמה הזאת?? והאם כדאי לחכות לA85 שמגיעה בסוף החודש ומחירה יהיה 1900 שקל ? חנויות במרכז..
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
-
-
היי לכולם אמא שלי טסה לטיול במצריים עוד יומיים ועכשיו נזכרה שאין לה מצלמה... אודה מאוד אם תוכלו לעזור לי למצוא מצלמה מתאימה. תודה שאלון: * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? כ- 2500 ש"ח * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בעיקר פירמידות, נופים אבל גם בתוך מבנים ותנאי חושך. * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? כן * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? יש נכונות אך לא סביר במיוחד * האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא * האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש כן * האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אחרת? לא * האם אתה מתכוון להדפיס או לצפות בתמונות על גבי מסך? כן…
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
היי אני מתעניין בקניית מצלמת וידאו ובודק גם את אופציית היבוא מארצות הברית . ראיתי כי עדיין יש דגם אירופאי ודגם אמריקני PAL / NTSC . מה הרלוונטיות של זה ב HD ? האם עדיין יש הבדל עבור צילום SD ? תודה, שאול.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-