צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
המליצו לי על מצלמה פנסוניק FZ28 . מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
מצלמת כיס, דיגיטלית, איכותית יחסית, לפחות 8 מגהפיקסל (צריך תמונות יחסית גדולות). אם אפשר בבקשה לא לחרוג מהתקציב של 700 שח אני אשמח. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מצלמה קומפקטית בתקציב של כ-1000 שקלים (מצלמה בלבד). מבחינת גודל, רצוי שהיא לא תעבור את סדרת A של קאנון (וגם מצלמות מהסדרה הזאת הן בגדר מוצא אחרון), ואם קיימת מצלמה כזאת עם שליטה ידנית מלאה, מה טוב. אין חשיבות למגה פיקסלים (6, 8 או 10, אין הבדל אמיתי לצרכים ביתיים), זום זה בונוס נחמד אבל מעבר ל-150-160 מ"מ זה רק בונוס ומייצב תמונה זו תוספת רצויה. הדבר האחרון - יש עדיפות למצלמות של אולימפוס (אבל לא חייב), וכמו כן עדיפות לחנויות באזור חיפה והקריות. אחד הדברים הכי מרגיזים שיש זה זמן טעינת הפלאש אחרי צילום במצלמות האלה, לכן אני מעדיף מצלמות עם מינימום לאג בין תמונה לתמונה. אחרי קצת שיטוט בזאפ מצאתי את הפאנאסוניק LZ8 (איך היא מבחינת גודל?):http://zap.co.il/model.…
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
# מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? רק מצלמה 700-1200 שח עדיף כמה שפחות # אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם תנאי תאורה חלשים # האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). # האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. - ללא חצובה # האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-600 ש"ח או 1000 עד 1200 ש"ח לפלאש חדש. לא # האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה …
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
שלום אנשים... איפה לכל הרוחות והשדים אפשר למצוא USB Driver for Digital Video Camera למצלמת וידאו של PANASONIC NV-GS47??? אפילו באתר של PANASONIC לא מופיע הדגם של המצלמה !!!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מוכר את המצלמה הזאת ב600 שקל מי שמעוניין שיצור איתי קשר בפרטי
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
היי, אני טסה עוד שבוע לתאילנד לשבועיים וחצי ואני מחפשת מצלמה לטיול בתקציב של 1,500 (כולל כרטיס זכרון ותיק), אני מחפשת מצלמה קטנה כדי שאוכל להסתובב איתה בקלות. על מה אתם ממליצים? תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
צריך מצלמת אינטרנט איכותית כמה שאפשר מוכן להשקיע בין 150-250 תודה
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
שלום, רכשתי Canon PowerShot SD770 IS , אני מעוניין לדעת, מה הנפח המקסימלי של כרטיס זכרון שהיא יכולה להכיל? תודה (:
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
שלום, קודם כל, אני יודע שהתקציב נמוך ואין מצלמות טובות במחיר הזה, אבל לחבר שלי יש יומולדת עוד מעט, והוא ממש רוצה מצלמה, אז החלטתי לקנות לו אחת. החשיבות היא למצלמה כמה שיותר איכותית, גודל המסך וכמות הפיקסלים לא כל כך משנים, האיכות הכי חשובה. יש אפשרות לחריגה מאוד קטנה, קחו בחשבון שכל חריגה מרחיקה אותי עוד מהגיטרה חשמלית שלי חשבתי כבר על שתי אפשרויות: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1FCOLFE370D http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1FCNIS210RB את הניקון יש לי אישית, רציתי לדעת איך האולימפוס בהשוואה אליה. תודה מראש לכולם
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? 5000 האם אתה מתכוון לקנות עם אותו תקציב גם ציוד נוסף (עדשות נוספות, פלאש וכו')? בהתחלה רק עדשה אחת האם לאחר הקנייה הראשונית יש לך כוונה לרכוש בהמשך ציוד צילום נוסף (עבור מצלמת ה-DSLR)? אם כן, איזה סכום בשנה אתה מתכוון להקצות לכך? סביר להניח שכן האם יש לך נכונות לקנות מצלמה ו/או ציוד משלים בשוק היד שניה? לאהאם יש לך ציוד קודם ממצלמת DSLR או ממצלמת SLR פילם? אם כן, פרט. לא אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? לא יודעת האם אתה מתכוון לצלם בעלי חיים מרחוק? ציפורים במעוף? חרקים מקרוב? לא יודעת- זורמת, סביר להניח שכן האם אתה מתכוון לצלם ספורט? אם כן, איזה ענף ספורט ובאי…
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
היא נפלה (כך טוען הילד) מאז העדשה לא נפתחת עד הסוף כולל העינית ...רק חצי דרך, אין אחריות , התיקון יקר מידי. למישהו יש עיצה מה לעשות??? היא אחלה מצלמה עבורי ...עד היום... אשמח לכל עיצה /סיוע תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
צהריים טובים, יש לי מצלמת Nikon s210 כשאני רוצה להעתיק/לגזור תמונות מהמחשב לכרטיס זכרון שבמצלמה (כרטיס חדש) אין אפשרות להדביק את התמונות, הכפתור אינו פעיל. יכל להיות שאין אפשרות לבצע את הפעולה או שאולי אפשר בדרך אחרת? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
חשבתי על אחת משלושת הבאות: Slik Pro 330DX Slik F630 Slik F740 Manfrotto 728B שכמובן העדיפות היא לעלות תועלת גבוהה ככל האפשר.
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה קומפקטית, התלבטתי בין ה-F100 לבין ה-Tz5 של פנסוניק. לבסוף החלטתי ללכת על ה-F100. ניגשתי לחנות והמוכר הציע לי להוסיף עוד 300 שקל ולקחת את ה-F200 אני קצת לחוץ בכסף כרגע וגם ה-F100 לא זולה, אבל אני רוצה מצלמה שתשמש אותי כמה שנים טובות. האם כדאי לקחת את ה-F200 ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, חבר שלי רוצה לקנות מצלמה למשפחתו. המצלמה צריכה להיות כמה שיותר טובה במצב האוטומטי (אף אחד לא יודע שם לצלם). התקציב הוא עד 1500 גג כולל כרטיס זיכרון. הוא לא פירט לי כמה הוא צריך, אבל נראה לי ש- 2 GB יהיה אחלה ולא צריך יותר מזה. למצלמה לא צריכים להיות פיצ'רים מיוחדים חוץ משתהיה סבוניה וכמה שיותר טובה למשתמש שלא מבין בצילום. תודה מראש, mody
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
אני מתכנן לצאת לטיול עם המצלמה במקום בלי חשמל, ועד כמה שהסוללה יכולה להחזיק היא לא תספיק לי לכל הטיול. במקום לקנות ארסנל של סוללות, קיימים אולי מטענים ניידים שעובדים על המצת של הרכב או סוללות AA?
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
היי חברה, לפני הרבה זמן רכשתי מצלמה טובה של קנון - דגם 530A, השתמשתי בא והכל היה סבבה. לאחרונה גיליתי שהכבל המחבר בין המצלמה למחשב נעלם. ניסיתי לחבר למחשב עם כבל USB רגיל, אבל המחשב לא מזהה את המצלמה. כנראה שצריך את הכבל המקורי... יש פתרונות?
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
אני בארה"ב ואני רוצה לקנות מצלמת וידאו HD על מה ממליצים ? תקציב 300 $ גג. שימוש ביתי ולטיולים.
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
קראתי שאחד השיפורים המרכזים של ריקו ב-GX200 לעומת ה-GX100 היה ביצירת RAW BUFFER שמאפשר צילום של עד 5 תמונות RAW ברצף. זה לטעמי עקב אכילס של ה-GX100 שמהירות שמירת קובץ RAW שלה איטי (3-4 שנ'). האם יתכן עדכון קושחה ב-GX100 שיפתור/ישפר את הנושא של מהירות השמירה של קבצי RAW או אולי יאפשר באפר כזה?
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
שלום, רציתי לקבל הצעות ממכם על מצלמות דיגיטליות טובות אבל מאוד! לא פשוטות, משהו עם עדשות מתפרקות אפילו עם HD.. שיהיה משהו באמת חזק ואיכותי.
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
עדיפות לדמויית SLR\קומפקטית עם זום אופטי טוב(10+), עם סוללות LiH נטענות משלה. רזולוציית ווידאו טובה תתברך, חובה יכולת לצלם ווידאו ללא תלות באורך הסרט(כל עוד יש מקום פנוי שזה ימשיך לצלם).
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
מבקש המלצה למבזק ל-40D. נועד לשימוש חובבני/חובבני מתקדם בצילומי פנים וחוץ. מה הפרמטרים שיש לבדוק? התקציב כרגע לא סגור אבל אשמח למוצר במחיר סביר שנותן תמורה טובה למחיר (אני יכול להביא מארה"ב).
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
האם הן עדיפות על מצלמות דיגיטליות רגילות (בהתעלם משיקול התקציב) ובאילו סוגי צילום יש להן יתרון בולט?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-