עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by Array,

אשמח להמלצות קונקרטיות : תקציב : כ 3,000 ש"ח / 700$ - 800$ בהתייחסות למחירים בארה"ב, מכיוון שאני לא מוצא שום הצדקה לרכוש מסרטה בעלות כמעט כפולה בארץ. צרכים : מסרטה קומפקטית ונוחה FHD 1080p שמירה בפורמט AVCHD שמירה על גבי דיסק קשיח (לפחות 60 ג'יגה) בלבד מנגנון ייצוב אופטי עדיפות ל 3CCD במידה ולא חוגר מהתקציב באופן משמעותי אשמח לקבל המלצה לדגמים ספציפית בתקציב והקריטריונים הנ"ל. תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  2. Started by malkind86,

היי לכולם אני מחפש מצלמה קומקפטית דיגיטאלית עד 1000 שח מכיוון שנשבר לי המסך במצלמה הישנה CANON A540 מצלמה שהיתי מאוד מרוצה יחזיקה מעמד משהו כמו 2.5וחצי יש פשוט מבחר ענקי עכשיו וקצת קשה להחליט כמה פיקסלים? ZOOM לפחות 5אופטי דיגיטאלי לא משנה לשימוש ביתי\טיולים\חול וכו' עוד משהו חשוב שיהיה אפשר לצלם וידיו עם קול באיכות טובה יחסית למחיר תודה!!!

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  3. Started by malkind86,

שני דגמים מצוינים עפי הסדרים והתכונות שבהם מה יותר איכותי מבניהם? ומה יותר נוח לשימוש? האם יש שפה רוסית/עברית ???

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  4. 1. 1000שח רק עבור מצלמה ללא סוללות או כ.זכרון 2.מצלמה לכל הצרכים בעיקר אירועים או טיולים לרוב הצילומים יהיו ביום בתאורה רגילה אך שתיהיה גם מתאימה לתנאי תאורה נמוכה... 3.מתכוון לצלם עם פלאש!!! אבל לא חיצוני 4.לא מעוניין חצובה 5.לא מעוניין בפלאש חיצוני 6.השתמשתי בCANON POWERSHOT A540 עד שנשברה 7.על גבי מסך אצפה בתמונות 8.עדשה 28mm 9.שניהם מצלמות קומפקטיות ומשקלם כמעט זהה 250גר'

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  5. יש לי מצלמת ווידיאו Samsung VP-D353 ניסיתי לחבר אותה למחשב דרך פיירוויר שמחובר להארדיסק חיצוני אבל ברגע שחיברתי להראד דיסק המחשב לא זיהה אותו(את ההארדיסק) וניסיתי לחבר במיני USB אבל צריך איזו תוכנה? בקיצור מישו יכול להגיד לי במדוייק ועם איזו תוכנה עושים את זה?

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  6. מי מבין המצלמות הבאות תתן לי את האיכות הכי טובה בסרטוני וידאו קצרים באור יום: Canon PowerShot A590 IS Fujifilm FinePix J10 Casio, Exlim EX-Z77 Fujifilm, FinePix F480 ולמה ? האם יש מצלמה אחרת מומלצת בארץ באותו תקציב ? תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  7. Started by HORADRiM,

מאקרו קצת שונה... [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  8. היי חברה. אני מהרהר כרגע ברכישת מצלמה דיגיטלית ראשונה (כן, קצת באיחור). עד עכשיו צילמתי עם SLR פילם של CANON, ופשוט נהיה קשה למצוא פילם, שלא לדבר על שאר החסרונות(מספר תמונות מוגבל, עדשה לא משהו וכו'). עכשיו, אחת הבעיות שלי היא שיש לי הפרעה קלה במוטוריקה וכתוצאה מכך אני ממש לא מסוגל להחזיק דברים יציב, מה שגורם לכל צילום באור נמוך בלי חצובה ו\או בלי פלאש לבלתי אפשרי מבחינתי. היות שפלאש ישיר הורס את התמונה בחלק גדול של המקרים (ובואו לא נתווכח, זו העדפה. אור טבעי, גם אם נמוך>>פלאש.) אני מעדיף לא להשתמש בו. עד כמה שאני יודע לחלק מהמצלמות יש מייצבי תמונה- עד כמה הם עוזרים ומשמעותיים? זה דבר אחד, ודי חשוב לי. עכשיו בקשר לסוג. אני לא חושב שיש לי תקציב כרגע לSLR דיגיטלית+עד…

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  9. Started by benor,

ברשותי מצלמת NIKON D40, אני מעוניין לקנות עדשת מאקרו עד 1000 ש"ח. 1. האם אני יכול בסכום הזה לקנות עדשה סבירה? 2. האם אפשר לקנות בסכום הזה עדשת TELE בעלת יכולות מאקרו סבירות? 3. האם אני אזדקק לפלאש חיצוני? 4. אילו עדשות מאקרו הם מומלצות? תודה.

10. קנינו מצלמה חדשה לאח שלי הגדול (S1000FD, לא משהו רציני, מצלמה ליום יום לצילומים בשטח). יש דרך לבדוק אם המצלמה באמת חדשה ולא מחודשת או משהו?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by JONathan144,

שלום לכולם , אני מחפש מצלמה בסביבות ה 800 שקל, שיהיה קל להסתובב איתה וכמובן שתצלם גם וידיאו תודה

• 1 תגובה
    • 898 צפיות
  12. Started by R0tem1,

חבר מוכר: אם מישהו מעוניין שישלח לי פרטי התקשרות בה.פ

13. שבת שלום לכולם אני למען האמת לא מבין דבר וחצי דבר במצלמות.אני וחבר טסים לברצלונה וחבר שלי רוכש מצלמה דיגיטלית בימים הקרובים(גם לו אין מושג במצלמות) הוא ראה דגם של מצלמה שרשום כי הוא כולל צילום וידאו HD.יש בכלל דבר כזה? והאם זה משהו שצריך להתיחס אליו כשרוכשים מצלמה? סך הכל אנחנו מתכננים לצלם גם תמונות סטילס אבל גם וידאו.

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  14. חשבתי על S5700, אבל שמעתי עליה דברים לא כ''כ טובים. לכן אני מבקש את הצעותכם. -חיפשתי ברחבי הפורום, ולא כ''כ מצאתי תשובה. -תודה!

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  15. מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? סה"כ בין 400 ל1000 אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בעיקר אנשיםאו פעילויות אולי ספורט וקצת נוף... בעיקר באור יום או בחדר האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא אין סיבה מיוחדת למה דווקא באור חלש... נראלי זה לא צריכה להיות תכונה עיקרית האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא... אין לי חצובה האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין …

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  16. מכירים דבר כזה? אני מחפש תוכנה שתחפש לי תמונות שלי על המחשב על פי צבע ששולט בתמונה.

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  17. Started by neogod,

בזמן האחרון מפרסמים בקטלוגים של הרשתות הגדולות לציוד משרדי מצלמות באזור ה 500 שקל ואפשרות לשתשלומים נוחים ! האם מישהו נתקל במצלמה ששווה לקנות ? וכמו שאתם מבינים אינני צלם גדול ואני גם לא מוכן להוציא סכומי ענק על מצלמה . המצלמה בעיקר תשמש אותי לשימוש יומיומי (צילום משפחה, ארועים וכו..) . אז אני פתוח להצעות וגם המלצמה למקום רכישה יתקבל בברכה. תודה

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  18. Started by adam_godin,

שימו לב לכיתוב למטה בכחול [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  19. Started by benor,

גבעת אולגה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  20. היי. המצלמה היא לחברה שלי שרק צריכה מצלמה להסתובב איתה פה ושם ולצלם. היא לא צריכה איזה מצלמה איכותית כדי לצלם נופים או כל מיני דברים בסגנון. היא ביקשה מצלמה קטנה,דקה. מאלו שמאחורה זה כמעט ורק מסך. כסכום התחלתי היא ביקשה 600 שקל. אך אם אין חיה כזאת ב600 שקל. אז אולי ניתן לשנות קצת את התקציב . * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 600 שקל (אפשר להגדיל אותו גם טיפה אם יש משהו ממש מומלץ) * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? אור יום, נושאים כמו חברים,אולי פה שם קצת נוף. * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? לא בדרך כלל. * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? אין צורך בחצובה * האם יש לך נכונות …

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  21. Started by asaf44,

אחותי מחפשת מצלמה לשימושים יום יומיים (צילום ילדים, טיולים וכו') יש לה מספר דרישות : זום אופטי X10 לפחות שלא תהייה ענקית פלאש נגד עניים אדומות (מוצלח) שתהיה בעלת סוללת ליטיום נטענת (ולא AA) בעלת ממשק נוח ופשוט ככל האפשר דגמים ששמתי עליהם עיין: SP 565UZ OLYMPUS PANASONIC DMC-TZ5 Panasonic DMCFZ8 תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  22. צריך המלצה למצלמה אכותית- תקציב כ2000 ש"ח שלום רב, אני צריך את המלצתכם לגבי קניית מצלמה אכותית בתקציב של 2000 ש"ח בערך הדרישות שלי מהמצלמה והשימוש העיקרי: אני צריך את המצלמה בעיקר לצילום פנים הבית, אני מצלם תמונות כמו ציורי שמן וכו' ואז אני רוצה להפיק הדפסים מהם, לכן חשוב לי: 1)מגה פיקסל גבוהה להדפסות גדולות. 2)חשוב מאוד שהמצלמה לא תעוות את קצוות התמונה 3)איכות התמונה חשובה ביותר - ראיתי שיש מצלמות שהתמונות נוטות לצאת עם רעש ברוב המצבים(לדוגמא במצלמות קנון ראיתי שהתמונות עם פקסלים נקיים יותר) 4)שהמצלמה תצליח ליטפוס פוקוס טוב על התמונה ממרחק של כ2 מטר בערך- שיצליחו ליראות את הטקסטורה של הקנבס למשל. כל השאר לא משנה לי, לא צריך לא נופים ולא כלום , רק בישביל…

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  23. Started by HairyAss,

* מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? - 2500 ש"ח * האם אתה מתכוון לקנות עם אותו תקציב גם ציוד נוסף (עדשות נוספות, פלאש וכו')? כן * האם לאחר הקנייה הראשונית יש לך כוונה לרכוש בהמשך ציוד צילום נוסף (עבור מצלמת ה-DSLR)? אם כן, איזה סכום בשנה אתה מתכוון להקצות לכך? * האם יש לך נכונות לקנות מצלמה ו/או ציוד משלים בשוק היד שניה? * האם יש לך ציוד קודם ממצלמת DSLR או ממצלמת SLR פילם? אם כן, פרט. * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בעיקר ביום אולי קצת בלילה * האם אתה מתכוון לצלם בעלי חיים מרחוק? ציפורים במעוף? חרקים מקרוב? אני אוהב לצלם מקרו אבל לא רק * האם אתה מתכוון לצלם ספורט? אם כן, איזה ענף…

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  24. Started by guyo,

3 אמנים - 3 תערוכות - 3 חללים אוצר התערוכה והגלריה: גיא עולמי ג'ק צימבר "מיסוך" רעיה גרינברג "BLUES" אורי קאופמן Digital Dreams פתיחה ביום ראשון 15/03/09 ב 19:00 הגלריה פתוחה א'-ה' 19:00 10:00 (מומלץ לתאם הגעה מראש) מקום: וואהל סנטר כנסים, אמנות ואירועים דרך קרן היסוד (רחוב אנה ווב) מול אונ' בר-אילן (בכיכר הגדולה) טלפון: 037360662 שלוחה 2 http://www.wohl-center.co.il 30/04/09 15/03/09 http://www.guy-olami.co.il/index.php?module=staticcontent;task=view;id=514

• 1 תגובה
    • 742 צפיות

דיונים חדשים בפורומים