צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי אולימפוס סי 50 אבל יש לי אפשרות להחליף אותה ל c765 תמורת 800 שקל נוספים...מה אתם אומרים על הc765??? שווה לי להסויף 800 שקל ולקחת אותה או להשאר עם הc50?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מישהו שמע על העדשה הזאת? איך האיכות שלה בסופו של דבר? שמעתי עליה לא מזמן מחבר שמצלם איתה והתוצאות שלו דיי מרשימות... היא גם עולה דיי הרבה כסף ( לא ביחס לכאלה עדשות אבל בכללי ) אז מעניין אותי אם למישהו יצא להתנסות איתה פה או לשמוע עליה דברים חיוביים/שליליים?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
בקרוב אני טס לחו"ל ואני מחפש מצלמה טובה ואיכותית שגם ישמעו טוב גם יראו טוב ושגם הזום שלה יהיה גדול.. אהה וחשוב שהיא תיהיה קטנה. זו מצלמה שאני די בונה עליה עכשיו.. http://www.usa.canon.com/consumer/controller?act=ModelInfoAct&fcategoryid=145&modelid=18335 הבעיה שזאת מצלמה די יקרה.. אם למישהו יש המלצה למצלמה יותר איכותית במחיר סביר אני אשמח לשמוע. אם אפשר גם סרטון הדגמה של האיכות זה יהיה מעולה תודה..
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
ה PANASONIC LZ3 הישנה שלי עדין עובדת אבל התמונות שלה טובות רק באור יום אז חשנו לקנות מצלמה קטנה חדשה. אני צריך זום של לפחות X6 כי ברוב המקרים הצילום מתבצע מרחוק. חשבתי על PANASONIC TZ4/5 או CANON SX1000. יש עוד המלצות למצלמות במחיר הזה. אני מעדיף משהו זול יותר מ TZ5, ה SX1000 נכנסת טוב במחיר (1300 עם אחריות של היבאון הרישמי וכרטיס של 2G). אשמח לשמוע המלצות נוספות. תודה רבה נ.ב. אני מעדיף עם סוללות AA.
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
שלום, שקונים מצלמה איך אני יודע כמה זיכרון יש בה? (זה חשוב מבחינת כמה תמונות נכנס בה ולפי גודל תמונות). זה זיכרון חיצוני?
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
אחותי מחפשת מצלמה לשימושים יום יומיים (צילום ילדים, טיולים וכו') יש לה מספר דרישות : זום אופטי X10 לפחות שלא תהייה ענקית פלאש נגד עניים אדומות (מוצלח) שתהיה בעלת סוללת ליטיום נטענת (ולא AA) בעלת ממשק נוח ופשוט ככל האפשר דגמים ששמתי עליהם עיין: SP 565UZ OLYMPUS PANASONIC DMC-TZ5 Panasonic DMCFZ8 תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
שלום רב, צריך המלצה למצלמה עד 1000 ש"ח חשבתי על שני דגמים 1. מצלמה דיגיטלית FujiFilm FinePix S-1500 2. מצלמה דיגיטלית Olympus SP-600 או שדעדיף דגם אחר המצמצה מיועד לצילומי רגילים משפחתיים תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
שני דגמים מצוינים עפי הסדרים והתכונות שבהם מה יותר איכותי מבניהם? ומה יותר נוח לשימוש? האם יש שפה רוסית/עברית ???
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
חשבתי על S5700, אבל שמעתי עליה דברים לא כ''כ טובים. לכן אני מבקש את הצעותכם. -חיפשתי ברחבי הפורום, ולא כ''כ מצאתי תשובה. -תודה!
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
שאלות הכרחיות מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 800 ש"ח אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? מסיבות במועדונים ופאבים וכו', חתונות ושימוש ביתי רגיל (ימי הולדת וכו' האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). כתבתי למעלה את הנושאים שאני רוצה לצלם אז אפשר להבין משם באיזה תנאים האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. את האמת אני לא צלם מקצועי שרוצה תמונות רציניות, אתם יודעים שימוש כ…
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מסנן UV אם אני לא טועה ומגן מסך LCD אשר קיים במצלמה אני לא כל כך מבין במסננים אז אני מכווה שתעזרו לי. תקציב אני לא נותן כי אני לא יודע איזה מחירים קיימים ואיזה מסננים טובים ואיזה לא. תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
שלום, אני טס לארה"ב בעוד חודש ואני מעוניין לרכוש את המצלמה הראשונה שלי. לגבי ההעדפה לסוג המצלמה עדיף dslr אבל לפי הבנתי הקטנה בסכומים כאלה האיכות של המצלמות מהסוג הזה לא גבוהות. השימוש של המצלמה יהיה בגדול כללי עם העדפה לתכונות של צילומי טבע ונוף (אם יש דבר כזה). אני אשמח שיהיה זמן תגובה טוב וזום טוב וכמובן רזולוציה טובה. זה פחות או יותר הדרישות אני מודע שהם שיטחיות אבל זה עקב חוסר ידע על מצלמות. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לפנק את עצמי במצלמה דיגיטלית חדשה. הסכום שאני מעוניין להשקיע הוא 300$ גג. כרגע יש לי NIKON COOLPIX 5600 שאני מאוד מרוצה האיכות התמונות שהיא מוציאה אבל אני רוצה לשפר ולהתקדם.. המלצות?
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
http://www.digitalshops.co.il/scripts/ אני רואה שיש להם הרבה סניפים, איך הם? חבר שלי רוצה לקנות מהם FUJI S9600 ויש להם פשוט את המחיר הזול ביותר.
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
ההתלבטות העיקרית שלי היא האם להשקיע הרבה בגוף מצלמה כמו של הD90 + עדשת קיט או להסתפק בגוף של משהו כמו 450D + עדשה רצינית יותר. השאלון: מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? כ-900$. קונה בארצות הברית, יותר זול שם. האם לאחר הקנייה הראשונית יש לך כוונה לרכוש בהמשך ציוד צילום נוסף (עבור מצלמת ה-DSLR)? אם כן, איזה סכום בשנה אתה מתכוון להקצות לכך? לאט לאט. אני בטוח ארצה להשקיע בזה עוד, אבל אני עוד לא יודע כמה כסף יהיה לי בשביל זה. האם יש לך נכונות לקנות מצלמה ו/או ציוד משלים בשוק היד שניה? לא האם יש לך ציוד קודם ממצלמת DSLR או ממצלמת SLR פילם? אם כן, פרט כלום אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? חשוב לי צי…
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
תקציב של המצלמה 1500 ופחות. אני מעדיף של חברת קנון. אני רוצה זכרון שיכנס לי בו 200 תמונות, רזולוציה 4מגה פיקס. וגם אתר מאיפה אפשר להזמין במחיר הכי זול, או חנות כזו. ואני רוצה שקניה תכלול גם תיק למצלמה וסוללות נטענות. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
קנון הכריזה על הדיגיטליות החדשות: Canon PowerShot G6 Canon PowerShot S70 Canon PowerShot A95 Canon PowerShot A400 Canon EOS 20D מידע על המצלמות החדשות (קרדיט ל פיסי ספוט): Canon PowerShot G6 קאנון ממשיכה לשפר את סדרת ה-G של המצלמות הדיגיטליות מתוצרתה, סדרה אשר מצטיינת במצלמות מתקדמות עבור חובבי צילום רציניים. G6 באה לשפר את G5 המצויינת, ומציעה את התכונות הבאות - חיישן CCD חדש ברזולוציה של לא פחות מ-7 מ"פ, צג LCD מסתובב בגודל של 2 אינצ'ים ומבנה גוף חדש, קומפקטי יותר. העדשה היא אותה עדשה שלמדנו להכיר מ-G5 - זום אופטי x4 ומפתח צמצם f/2.0-3.0. המצלמה החדשה הינה גם מהירה הרבה יותר מקודמותיה - מהירות המיקוד האוטומטי עלתה בכ-55 אחוזים וזמן ההדלקה קוצר בכ-30 אחוזים לעומת …
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
היי, חברה שלי רוצה לקנות מצלמה מארה"ב שתיהיה איכותית , דקה, ובצבע וורוד (חחח כן, גירלי).. עדיפות ליצרנים הבאים: canon, fuji, olympus. תודה על העזרה!!!
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
האם עדשת 55mm vivitar 35 - 105mm 1:32-4 יכולה להתאים למצלמת קאנון 400די?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, הכרטיס התחיל לכתוב לי פתאום CARD ERROR במצלמה, אז שמתי אותו בקורא כרטיסים ושם המחשב כתב שהכונן (הוא רואה אותו ככונן נייד) צריך אתחול.. ואני בלי לחשוב יותר מדי, כי לא היו לי תמונות על הכרטיס אישרתי את האתחול... ועכשיו המצלמה עדיין לא מזהה את הכרטיס, מה אפשר לעשות? (כרטיס של OLYMPUS) תודה ענקית לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
שלום יש לי מצלמה סוני T9 ושאני מכניס כרטיס אז הוא מגמגם ז"א יש בעיית מגעים לפעמים הוא מצלם על הכרטיס ולפעמים על הזיכרון של המצלמה. מה אפשר לעשות בכדי לסדר את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
שלום :-) חבר שלי עובד בחברת סטראט-אפ, והחברה מעונינת לצלם סרטים באיכות בינונית של הסברים על המוצר (מאחר והם כרגע אינם מעדיפים להוציא סכומי כסף על צלמים מקצועים). הוא ביקש ממני המלצה על מצלמת וידאו. אני מכיר את עולם הסטילס, אבל לא את עולם הוידאו. רציתי לשמוע המלצה על מצלמה באיכות בינונית (אני מניח שזה מוציא את מצלמות ה DVD מהמשוואה), בפורמט HD. האם יש דגם פופלרי בשוק שמצלם באיכות טובה גם אם אתה לא צלם מקצועי? תודה :-)
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
המצלמה צריכה להיות דיגטלית בעת חברה מוכרת ... בטחח המחירים של 500 עד 1000 שח תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-