צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אני צריך מצלמה דיגטלית לא ממש משוכללת אבל איכותית עד 1,000 ש"ח חשבתי על מצלמה דיגיטלית CANON דגם POWERSHOT A530 אני צריך גם כרטיס זיכרון של בערך 1GB או 2GB אבל לא יקר, איכותי והוא לא קשור למצלמה(לא כלול בתקציב) תודה
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני מחפש מצלמה קומפקטית שאני יוכל לסחוב אותה בקלות בכיס למועדונים ופאבים. היא צריכה להיות איכותית,עמידה וקטנה ככול האפשר... חשובה לי במיוחד גם האיכות שלה בתנאי תאורה בעייתים וחשוכים. כמו כן גם המלצה למטען עם בטריות חזקות וכ.זיכרון. תקציב, בסביבות ה 1,500ש"ח ~ תודה
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית חדשה שתשמש אותי בעיקר בצבא (תמונות ביום, לילה, וידאו וכו'). התקציב הוא עד 1000 שקל... * אני ממש רוצה לקנות את המצלמה היום, מחר אני חוזר לצבא ואני מקווה שהיא תהיה אתי (:. אפשר לקבל חוות דעת והצעות למצלמות ?? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
היי מה קורה? אז ככה אני די מתלבטת בין כמה מצלמות שהציעו לי המצלמה הנוכחית שלי היא CANON A75 אני מתלבטת אם להמשיך בסדרת המצלמות "הרגילות" וללכת על PowerShot SX10 IS שהבנתי שהיא מצלמה טובה עם 10 מיליון מגה פיקסלים ו20* זום או לקפוץ ל"גדולים" ולהשקיע עוד כסף על מצלמה מקצועית/חצי מקצועית כמו : CANON D450 או NIKON D60 הבנתי שניקון מעולים, אבל להחליף עדשה בעתיד יעלה לי כמו חצי מצלמה וזה לא הכי מתאים ואמרו לי בעבר, שמי שניסה עם קנון, לא ירוץ וייחפש משהו אחר, כי קנון זה קנון... אז אשמח אם מישהו ייתן לי כיוון ,המלצה וכדו'... בגדול הצילומים הם בשביל צילומיי משפחה, אירועים, נופים, טבע, אנשים, וכו'... השאלה המתבקשת אם להישאר בשביל ההגדרות צילום האלה עם מצלמה כגון הSX10 (שצ…
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
בס"ד jupa תוכנה לעיצוב עצמי של אלבום תמונות קלילה וידידותית להורדת התוכנה: http://www.wesell.co.il/click/AGBHz1M9pzFnLRM/pMMeMGtHdvgEgG1/TsAGBHz1M9pzFnLRMtS
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אז מחיפוש פה בפורום וברחבי הרשת צמצמתי את האפשרויות לשני דגמים: ה Panasonic TZ5 שממש מומלצת פה בפורום ובכלל. וה Canon SX110IS שלא ממש מצאתי התייחסות אליה בפורום וגם ברשת, כנראה בגלל שהיא די חדשה, אבל ממה שכן מצאתי נראה כאילו היא מתחרה ראויה. שניהם די דומים מבחינת המפרט והמחיר.. ולכן אני מבקש את עזרתכם בהכרעה תודה מראש וסופ"ש נעים לכולם.
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
תהרגו אותי אינני מצליח להבין את הגודל המספר תמיד מתחיל בשבר מצד שמאל?!
-
- 1 תגובה
- 5.4k צפיות
-
-
שלום לכם, שאלה לי אליכם, הסדרה של המצלמות CANON S1 LS ועד CANON S5 LS עדיין ממשיכה ? כי לא ראיתי כל-כך שמוכרים את הS5. ואני רוצה מצלמה דומה לה בתכונות. הציעו לי את מצלמה CANON SX-110IS . האם היא דומה בתכונות ותואמת תקציבית לסדרת ה LS. האם יצאה או שעומדת לצאת מצלמה S6 או S7 וכדו' ? מנו
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
לא מזמן יצאה ביקורת אוהדת מאוד ל-LX3 של פנסוניק שבאה עם עדשה רחבה של 24 מ"מ.. נתקלתי עכשיו בתאם הזה: Panasonic DMW-LW46 46mm 0.75x Wide Angle Lens הוא אמור לתת לה אורך מוקד מקביל ל-18 מ"מ שזה היסטרי למצלמה קומפקטית.. אז - 1. זה שווה את בכלל או שזה עבודה בעיניים?? (הכוונה אם זה סתם לא משפיע או שזה אפקטיבי כמו עדשה אולטרה רחבה במצלמת SLR) 2. שווה להשקיע על זה עוד 120 דולר? נ.ב. -אורן, מצפה לתגובתך
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
-
כשמקטינים תמונה בפוטושופ ראו תמונה. הערכים למעלה הם גודל התמונה המקורית. וDOCUMENT SIZE זה גודל התמונה כשמדפיסים אותה. עד כאן הכל נכון? מה אומר המספר בRESOLUTUON מעבר להגדרה פיקסלים באינץ'? המצלמה שלי מצלמת ב180 פיקסלים לאינץ'. אם אני מעלה את המספר ז"א שאני מקטין את גודל התמונה, התמונה הופכת להיות ליותר חדה? שאלה נוספת, כשאני עושה פעולה זו אני לא רואה שום הבדל באיך שהתמונה נראית, היא לא חדה יותר. למה זה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם אנו מתכננים לקנות מצלמה לגיסי ליום הולדת 30 אנו מתלבטים בין דמוי SLR לבין DSLR עם נטייה לכיוון DSLR אין לו רקע בצילום אבל הוא כן מתעניין ונראה שאם יקבל מצלמה טובה יכנס לנושא ברצינות רבה. את המצלמה אנו מתכוננים לרכוש בחו"ל B&H. התקציב למצלמה, שתי עדשות, פלאש ואם יספיק גורילפוד ותיק הוא בסביבות 1000$ כרגע לא מתוכננת קניה של ציוד נוסף אני מניח שאם יתפתח בנושא יקנה עוד עדשות גם מיד שניה. קיימות עדשות ישנות ממצלמות פילם ישנות שבהן יש צורך לעשות פוקוס בצורה ידנית (שני חצאי העיגול למי שמכיר) של קנון ואולימפוס השאלה אם הן בכלל רלוונטיות ? נושאי הצילום מגוונים אנשים נוף ביום ובלילה במבנים ובחוץ לא נראה שכרגע יצלם בע"ח בתנועה או ממרחק רב לא הבנתי מה זה עומק שדה מצומ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם אמא שלי טסה לטיול במצריים עוד יומיים ועכשיו נזכרה שאין לה מצלמה... אודה מאוד אם תוכלו לעזור לי למצוא מצלמה מתאימה. תודה שאלון: * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? כ- 2500 ש"ח * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בעיקר פירמידות, נופים אבל גם בתוך מבנים ותנאי חושך. * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? כן * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? יש נכונות אך לא סביר במיוחד * האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא * האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש כן * האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אחרת? לא * האם אתה מתכוון להדפיס או לצפות בתמונות על גבי מסך? כן…
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה שימושים - יומיומיים צילומים רגילים של המשפחה בטיולים משפחתיים חשוב לי מואד שבתמונות לא יהיו מרוחות כמו במצלמות דיגיטליות שהיו לי כי לפעמים אני מצלם בלילה ואז התמונה נמרחת וזה מבאס ואני מצלם לפעמים שאני לא מיצב (היד זזה) ואז התמונה גם נמרחת אז מי שמכיר שימליץ אם לפי דעתכם יש משהו יותר טוב אשמח להצעות S200 Nikon 7MP NikonCoolPix S550 OLYMPUS דקה X835 OLYMPUS דקה X855 והנה תשובות ל"שאלון לקניית מצלמה דיגיטלית קומפקטית" * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? - עד ה-900 שקל לא צריך להיות משהו מפוצץ *אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? מתכון לצלם משפחה וחברים בטיולים שזה באור יום אבל גם ב…
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
-
הייה קשה במיוחד להדביק בגלל העשן הגננים והשמש.... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
2 שאלות : 1. האם שווה לקנות עדשות מחודשות\משופצות שעברו את השיפוץ\חידוש ע"י קנון ?שכולל גם אחריות ל 90 יום. 2.מה ההבדלים? האם המצלמה הזאת Canon EOS 450D Digital Rebel XSi / Kiss X2 Digital המילה KISS X2 נוספה לתיאור.. ו זאתי Canon EOS Digital REBEL XSi אותו הדבר, אם כן ,מה הההבדלים?
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
שלום לכם חברים יקרים. יש לי שאלה שאיני יודע אם היא מהותית בשבילי: אני מחפש עתה לרכוש מצלמה ולהתחיל בתחום הצילום, אני לא מעוניין להוציא סכומים גדולים תחילה ולכן אני מחפש מצלמה מסוג "דמוי DSLR". הגעתי בסופו של דבר ל2 מצלמות שמתאימות לי: הפוג'י 9600 (שהבנתי שנורא קשה להשיג אותה עכשיו, אבל נזניח את העובדה למען הדיון) והפאנאסוניק לומיס DMC אף.זי 28. מבחינת איכות תמונה אני מאוד מסופק ממה שראיתי אצל הפנאסוניק- מצלמה איכותית לכל דבר. אך יש לי שאלה: הצילום שלי מתעניין בעיקר באנשים (פורטרטים אומנותיים) ושלל סיטואציות אחרות. האם לשימוש הזה הטבעת זום ופוקוס של הפ'וגי נותנת לה יתרון כלשהו? (בהקשר הזה), או מה הדבר לא עלול להרתיע אותי מלבחור בפאנאסוניק (שכל הנתונים שלה מתאימים לי מאוד, …
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר התלבטויות רבות בין הF100fd לTZ5 החלטתי ללכת לחנות ולראות את המצלמות ולהחליט במקום מה לקנות. המוכר בחנות אמר לי ששתיהן מצלמות טובות, אבל אולי כדאי לי לחכות כי יש מצלמה שאמורה להגיע Nikon CoolPix s60 שהיא עם מסך מגע ונתונים מאוד טובים לפי המפרט שיש להם בחנות. מה דעתכם? מישהו מכיר ? תודה
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
הגיעה אלי לפני שבוע קניתי ב-CAMERA.CO.IL בהמלצתו של Boren באתר המחיר הוא 1000 ש"ח (ליתר דיוק 999) אבל יש שם אפשרות לדבר איתם על המחיר והם הסכימו ל900 ש"ח ב-2 תשלומים!!! הגיע תוך כמה ימים ואני מאוד מרוצה מהעדשה!! כמה דוגמאות: [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
אני מחפשת מעצב לתמונת מחזור בבית הספר של ביתי. מי יודע איפה אפשר לעשות, או מי עושה עבודות כאלה ? תודה בתיה
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
היי, מחפש מצלמה סופרקומפקטית כמתנה לאחותי שיולדת בימים הקרובים (לצילום התינוקת). להלן התשובות לשאלון: * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1000 שקל * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בעיקר את התינוקת, מכאן שיהיו צילומים גם בבית בשעות הערב עם תנאי תאורה חלשים יותר. * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). בהחלט * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא * האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי כיום CANON S3 והיא בסדר בצילומי חוץ. צילומי בית או תאורה בעייתי אחרת - היא בעייתית. על מה תוכלו להמליץ? חלק נכבד מהצילומים הם צילומי בית - טווח של 10 מטר (כמובן ישנם גם צילומי חוץ אבל פחות). מינימום התעסקות עם פונקציות פנימיות מעבר לבורר המצבים על המצלמה. תקציב של 3500 פחות או יותר. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
לינקים כדי שזה לא יתפוס המון מקום. רק לא להיות אכזריים מדי P: http://psychuil.deviantart.com/art/Till-The-Clouds-Clear-108852706 http://psychuil.deviantart.com/art/Tall-and-Proud-108852449 http://psychuil.deviantart.com/art/Playing-with-light-108852350 http://psychuil.deviantart.com/art/Outing-the-cat-108852276 http://psychuil.deviantart.com/art/Concert-108852202 http://psychuil.deviantart.com/art/Fish-108851930
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
אני מתחיל בענייני הצילום ואוהב את זה... רוצה מצלמה איכותית עם עדשה. חבר שלי שלמד בצבא המליץ על ה-D80. מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-