עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. שלום. אני מעוניין לרכוש מצלמת ווידאו בתקציב של עד 1900 ש"ח (2000 אם ממש מצדיק את זה) וראיתי את הקאנון MV900I שעל פניו נראית מתאימה. יש למישהו ניסיון איתה? האם בטווח מחיר הזה יש מצלמת ווידאו מומלצת יותר? http://www.canon-europe.com/For_Home/Product_Finder/Camcorders/Digital/mv900/index.asp

2. היי חברים יש לי מצלמה חדשה cannon g7x mark 2 .. עכשיו אני לא יודע/לא מבין איך לתפעל עד הסוף בכל האפשרויות/פיצרים מעוניין לדעת לשלוט בה ולהוציא ממנה את המקסימום רציתי לשאול אם קיים שירות כזה שמישהו עוזר לי אחד על אחד להבין את כל מה שיש במצלמה ?

3. Started by Triple-z,

שלום אני מחפש מצלמה קומפקטית איכותית, ואלו 2 המצלמות המובילות מבחנתי כרגע, כאשר לכל אחת את היתרונות והחסרונות שלה, מצד אחד לפנסוניק יש זום גדול יותר, צילום וידאו ב- HD (בדיוק קניתי LCD), אך היא גדולה יותר פיסית הפוג'י אמנם עם פחות זום, אבל בעלת ביצועים מעולים בצילומי לילה, יותר קומפקטית ויותר אהבתי את העיצוב המחיר הוא דיי דומה (לפחות ממה שראיתי הכי זול בזאפ..) אופי השימוש לא מצריך זום ענק, בעיקר צילומי לילה במקומות בילוי, אך לפעמים גם ביום טיולים וכו ממש מבאס שאין HD בפוג'י ראיתי את הקנון IXUS100 שיש לה HD אבל אני מבין שהעדשה שלה לא משהו מי היבואן הרשמי של מצלמות פנסוניק? יורוקום? האם יש קומפקטית אחרת עם עדשה רחבה וצילום וידאו ב- HD בפחות מ-1500 ש"ח? האם מישהו רכש בוואלהש…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. שלום אני צריך מצלמה ב-700 ש"ח בערך, לנסות לא לחרוג יותר מידי. מטרתה צילום בעיקר בטיולים בחו"ל. אני לא צלם מקצועי, אני לא צריך את הטופ. לפי דעתי כדאי לקנות אולי מצלמה טובה אבל דור אחד אחורה, לא חשוב לי שהיא תיהיה הדגם הכי חדש שרק יצא. ראיתי את sx120, אבל יכול להיות שהיא קצת גדולה, לא ראיתי אותה בעיניים. רצוי שיהיה למצלמה זום אופטי טוב. תודה מראש,

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by exXxTreAm,

תגובות. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  6. Started by oleg4444,

שלום לכולם !! אחלה של פורום יש כאן תמשיכו ככה! ועכשיו לשאלתי: יש לי מצלמה קנון 510 אחלה אני מרוצה . כאשר אני מקליט סרט ומעביר אותו למחשב המדיה פלייר לא מזהה את סוג הקובץ ואין וידיאו רק שומעים ... המצלמה יוצרת 2 קבצים אחד AVI ושני THM איך אני יכול לראות את הסרט במחשב?? אולי יש תוכנה?. תעזרו לי חברה!!! ??? ???

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by guyfaran,

איך הצליח הצלם להפיק תמונה כל כך חדה בתנאים כל כך קשים של מסיבה? ו...מה לדעתכם העריכה שהוא עשה?

8. Started by fungiman,

אני ממשיך ללמוד את היכולות של הפנסוניק הקטנה. למרות שקניתי אותה בראש ובראשונה לצילומי וידאו, אני גם מגלה שיכולות הסטילס שלה לא מבוטלות. חשוב לשמור את המצלמה ב-ISO נמוך ככל הניתן (עדיף 80) ולהמנע אם ניתן מטלה-פוטו קיצוני (שבו יש ירידה מורגשת באיכות) ובסך הכל התוצאות סבירות ביותר. שמתי לב שבצילומי חוץ בברירת מחדל המצלמה נוטה ל-WB מעט קריר ועם מעט סטיה לכיוון הירוק. בנוסף חיזוק עדין של ריווי הצבע מוסיף המון. אבל זה לא משהו בלתי נסבל ובוודאי לא משהו שלא ניתן לתיקון. תכונה חשובה של המצלמה שאני לומד היא האפשרות לצלם במצבי 3:2 ו-16:9. הפנסוניק לא סתם חותכת את התמונה המקורית, אלא בזכות עיצוב החיישן שלה באמת נוסף מעט רוחב לתמונות במצבים כאלו. מצב ה-16:9 ביחד עם העדשה הרחבה של ה…

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  9. שלום לכולם, מקווה שההודעה בפורום הנכון ושהחבר'ה פה מבינים גם בוידאו ולא רק בסטילס.. מבקש המלצה לקניית מסרטת/מצלמת וידאו דיגיטלית לפי הפרמטרים הבאים: (אין לי ניסיון בכלל עם מצלמות וידאו דיגיטליות וגם לא יותר מדי עם סטיילס, בקיצור הבנתם) 1. צילום וידאו באיכות טובה עם סאונד 2. יכולת לצלם סרטים עד חצי שעה לפחות 3. נוח למשתמש, אינטואיטיבי 4. קלות עריכה של הסרטים במחשב 5. זום אופטי טוב אבל לא צריך להתפרע 6. אפשרות להרכבה על חצובה 7. הקניה תתבצע בארה"ב, ועדיף חברה מוכרת ואמינה 8. עדיפות למסרטה דיגיטלית, ולא למצלמה דיגטלית רגילה עם יכולות וידאו ניסיתי להגדיר כמה שיותר טוב את הצרכים ומקווה שתענו כמה שיותר מהר. תודה רבה ניר

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  10. Started by Spiritus,

תודה.

11. Started by NeptuneMB,

שלום, מי שמכיר את G6 ויכול לתת לי המלצות + מחיר אטרקטיבי . תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. Started by benor,

אוקיי, יש לי מצלמה דיגיטלית Canon A80 ועדשה של מצלמת רפלקס ישנה Canon AE-1. יש משהו שאני יכול לעשות עם העדשה שלה? חשבתי על מאקרו, זה אפשרי? זה לא עלול לגרום לי לנזק למצלמה? תודה. זאת העדשה: http://www.mir.com.my/rb/photography/companies/canon/fdresources/fdlenses/50mm.htm#f1.8

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  13. Started by Dvich,

יש ברשותי את הF700 של Fuji ביחד עם שני כרטיסי זכרון, אחד של 16MB שסופק עם המצלמה ואחד 64MB שקנינו, לרגל טיסה לארה"ב אנחנו רוצים לקנות כרטיס זכרון 1GB מסוג , והשאלה שלי היא איזה עדיף, של פוג'י או אולימפוס? האם הפוג'י מהיר יותר או להפך? תודה.

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  14. אני די נעול על הדגם הזה ויש לי כמה שאלות אחרונות: 1.האם התמונות שלה ממש גרועות בחושך בשל העובדה שהפלאש שלה קטן ולא עוצמתי ויעיל ל1.5M? 2.באיזה פורמט וידאו המצלמה מצלמת?[כדי לדעת האם היא חסכונית ויהי ניתן לדחוס הרבה וידאו] 3.הבנתי שהיא עובדת על סוללת ליטיום,והבנתי שסוללה כזו תחליפית תעלה לי 100 שח,האם בישביל ההחלפה אני אצטרך לפרק את המצלמה בכדי להחליף סוללה,או שההחלפה פשוטה קלה ולא כרוכה בפירוק פיזי של גוף המצלמה? 4.האם שווה לשלם עליה 550 שח[יד שניה,כולל 512 זיכרון דיופרו]? 5.איך הזום אופטי שלה? ואיכות התמונות שלה? תודה מראש.

15. אזהרה והמלצה ! ברשת עלו בימים האחרונים 3 תחרויות צילום שבמבט ראשון נראות ממש ממש שוות ! אבל כל זאת נכון עד שלא קוראים את האותיות הקטנות ! כמה מכם ממש טורחים לקרוא מסמכים של מספר עמודים ? אז זהו, שגם במקרה דנן לא קראתם, אז "אל תבואו בטענות" אתם מוזמנים לעשות כרצונכם, אבל אל תגידו אח"כ - לא שמענו, לא ראינו, לא ידענו מי שייתן יד לניצול מחפיר שכזה, או בעצם הזמנת עבודה חינם, אל לא להיקרא צלם ( וגם אם רובכם חושבים שאם אתם צלמים חובבים או אקראיים, וכולה איבדתם זכות על צילום אחד ?! אז מה קרה ? ) תחשבו טוב טוב למשמעות של עולם הצילום, אנחנו יורים לעצמנו ברגל, ואני לא בקטע של להציק לכם ואני גם לא נסחף ! אז שלא יעבדו עליכם ואל תתנו יד לשערוריה הזו, הצביעו ב"עיניים" ! ממני,…

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  16. Started by sagi5,

dimage z5 5.2 מגה פיקסל 12 זום דיגיטלי 4 זום אופטי אשמח לחוות דעת בדרך אם למישהו יש אתר שאפשר לעלות תמנות אליו אז שיתן לי בבקשה שאני אראה לכם תמונה

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  17. אני ממש רוצה לדעת מה אתם חושבים על המצלמה הזו? האם יש לה מתחרות בקטגורייה שלה...? מי לדעתכם (אם יש) עדיף בקטגוריות שלה? הנה לינק: http://www.dpreview.com/reviews/nikoncp5700/ תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  18. Started by bubbleboy6,

אהלן אני טס לדרום אמריקה בקרוב ואני עומד לקנות מצלמה בימים הקרובים. קראתי את ההודעות הרבות פה בפורום על ה TZ3 וכדומה ואני מבין את הכל היתרונות שלה. ההתלבטות שלי כרגע היא בין הפנסוניק TZ3 לבין Canon IXUS 75 או Canon SD860 TZ3 עדשה רחבה, זום 10, מייצב תמונה, עבה יחסית. Ixus 75 עדשה רגילה, זום 3, אין מייצב, דקה מאוד. (יחסית) SD860 עדשה רחבה, זום 3.8, מייצב תמונה, יותר עבה קצת מהIXUS. שיחקתי עם שניהם כבר המון (עם ה 75 וה TZ3). מאוד אהבתי את הביצועים של ה 75, מבחינת הרגשה, איכות תמונה, מהירות צילום וטעינת פלש (בעיה שיש לרוב הCANON). עכשיו ברור לי שהפנסוניק עדיפה בהרבה על שני ה CANON מבחינת הזום והעדשה הרחבה (על ה-75). ושהיא מצלמה מעולה שנותנת הרבה מאוד יתרונות בגוף קטן יחסית. …

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  19. Started by Parallel,

החלטתי לקנות את ה-A510 ...ואני צריך לקנות זיכרון למצלמה.. האמת היא שאני ממש חובבן..אין לי דרישות(כי אני לא יודע כ"כ מה לדרוש)...ורציתי לדעת איך הכרטיס הזה http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=550&aff=zap ועוד שאלה..מישהו יכול להמליץ על מקום שאפשר לקנות בו את המצלמה והכרטיס...ויודע שהמקום אמין ולא עושה בעיות תודה רבה

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  20. Started by benor,

ברשותי מצלמת NIKON D40, אני מעוניין לקנות עדשת מאקרו עד 1000 ש"ח. 1. האם אני יכול בסכום הזה לקנות עדשה סבירה? 2. האם אפשר לקנות בסכום הזה עדשת TELE בעלת יכולות מאקרו סבירות? 3. האם אני אזדקק לפלאש חיצוני? 4. אילו עדשות מאקרו הם מומלצות? תודה.

21. שלום, אני חודש הבא נוסע לבקר את המשפחה בארה״ב, ואני מעוניין לרכוש מצלמה בתקציב של עד $1000. עניתי על השאלון מה-FAQ, אם יש צורך במידע נוסף - אשמח לענות. 1. מה התקציב שעומד לרשותך ? - $1000 (תירכש כאמור בביקור בארה״ב) 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. - נאדה 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? - מצלמה דיגיטלית פשוטה של סוני. אני יודע שזה לא אומר הרבה, אבל זה היה לפני הרבה שנים. מאותן מצלמות שקונים אנשים שאין להם מושג או חצי מושג בתחום הצילום ולא רוצים להשקיע יותר מ-$150 4. אילו …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. Started by sagi5,

http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=folder&path=200508051921224846

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. Started by ALÞHA,

זה מה שקורה בתוך מצלמת ריפלקס מודרנית בשעת הצילום, למתעניינים... http://regex.info/blog/2008-09-04/925

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  24. Started by hezi508,

שלום לכולם אנו מתכננים לקנות מצלמה לגיסי ליום הולדת 30 אנו מתלבטים בין דמוי SLR לבין DSLR עם נטייה לכיוון DSLR אין לו רקע בצילום אבל הוא כן מתעניין ונראה שאם יקבל מצלמה טובה יכנס לנושא ברצינות רבה. את המצלמה אנו מתכוננים לרכוש בחו"ל B&H. התקציב למצלמה, שתי עדשות, פלאש ואם יספיק גורילפוד ותיק הוא בסביבות 1000$ כרגע לא מתוכננת קניה של ציוד נוסף אני מניח שאם יתפתח בנושא יקנה עוד עדשות גם מיד שניה. קיימות עדשות ישנות ממצלמות פילם ישנות שבהן יש צורך לעשות פוקוס בצורה ידנית (שני חצאי העיגול למי שמכיר) של קנון ואולימפוס השאלה אם הן בכלל רלוונטיות ? נושאי הצילום מגוונים אנשים נוף ביום ובלילה במבנים ובחוץ לא נראה שכרגע יצלם בע"ח בתנועה או ממרחק רב לא הבנתי מה זה עומק שדה מצומ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. עדיפות לדמויית SLR\קומפקטית עם זום אופטי טוב(10+), עם סוללות LiH נטענות משלה. רזולוציית ווידאו טובה תתברך, חובה יכולת לצלם ווידאו ללא תלות באורך הסרט(כל עוד יש מקום פנוי שזה ימשיך לצלם).

• 1 תגובה
    • 847 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.