עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by premier,

יש לי מישהו שיכול להסיג לי את המצלמה Olympus C-740 ב 1300 שקל ( חדשה לא מתצוגה ולא מחודשת) אז אני מבקש את חוות הדעת שלכם אם כדי או לא ( אם לא אז למה) אני קראתי את הביקורות בכמה אתרים ( עשיתי גם חיפוש באתר אבל המצלמה רק מוזכרת כדרך אגב ללא פרטים) , אני יודע שהזיכרון הוא אבל לדעתי ב 1300 זה די שווה לא? חוץ מזה אני לא מוצא ממש חסרונות חזקים אז אם תואילו בבקשה לקחת מזמנכם ולהמליץ לי ( בין אם זה בעד או נגד ) תודה מראש!!!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by ShowstoppeR,

מצלמות קומפקטיות זה לא בדיוק התחום שלי, לכן אני שואל פה הוא מחפש מצלמה קומפקטית, עד 1500 ש"ח איכות טובה לצילומים משפחתיים תוצאות טובות בצילום במצב אוטומטי רצוי מאוד שיהיה מצב וידאו באיכות טובה תודה

• 1 תגובה
    • 898 צפיות
  3. שלום חברים, הייתי צריך מצלמה די דחוף ולשרשור הקודם שלי לא היו תגובות, אז פשוט הלכתי וקניתי לפי המלצת חנות רק שנראה לי שהמוכר בעצמו לא בידיוק הבין במצלמות. מה קניתי? Sony DCR-SR68 80GB Hard Disk Drive Handycam Camcorder ב2050. מה הדרישות שלי ומה הובטח לי? אני מצלם בעיקר ליוטיוב, וצריך שזה יצא באיכות טובה מאוד ( לא HIGH DEFENITION כמובן אבל איכות טובה ). מצלם בעיקר הרצאות בכיתות וסצנות מבויימות בתנאי יום. (דוגמה להרצאות שכבר כן צולמו במצלמה אחרת http://donjuan.co.il/%D7%9E%D7%90%D7%92%D7%A8%D7%99-%D7%9E%D7%99%D7%93%D7%A2/%D7%95%D7%99%D7%93%D7%90%D7%95/ הייתי שמח לאיכות קצת יותר טובה מזאת, למראות שגם היא מספקת). מצלם גם הרבה את עצמי זאת אומרת מצלמה צריכה לדעת לכוון…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by natan805,

כי שמעתי שהוא תוצרת סין.{מאחד המגיבים של זאפ} לעומת ה sx20 שהוא תוצרת יפן

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  5. Started by fofo66,

קניתי את המצלמה לא מזמן אבל קיבלתי חוברת ודיסק בסינית ככה שהתוכנה כתובה בסינית ולא ניתן להבין מה כתוב בא בבקשה מיהו יכול להמליץ לי על תוכנה שעושה את העבודה בצורה הכי טובה { הורדת עניים אדומות .בהירות התמונה . חדות .} רק לא פוטושופ זה יותר מידי מסובך ניסיתי כבר את red eye remover ואין בא מספיק פונקציות ותודה מראש

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  6. Started by DeaglinG,

אז החלטתי לקנות את המצלמה הנ"ל. אבל אני מתלבט איפה לקנות. הסתכלתי בזאפ ויש כמה חנויות http://www.isramarket.com/product.aspx?p_id=7769 http://www.cameramia.co.il/ViewProduct.asp?src=zap&ID=1539 שתיהן נראות לי בסדר אבל אני לא מכיר אישית, יש למישהו נסיון? או המלצה על חנות אחרת? בחנויות הנ"ל המחירים הם הנמוכים ביותר. בנוסף, אני מן הסתם אקנה גם כרטיס זיכרון למצלמה, יש משהו ספציפי? או שרק הגודל קובע?

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  7. Started by EXTREAM,

אני ממש מיתלבת איזה מצלמה כדאי ליקנות יש לי תקציב של בערל 1500שח וההיתלבתות שלי היא בין CPIX3200 - DIMAGEZ1 - A75

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  8. Started by unfair,

היי רציתי לדעת איזה עדשות לקחת ל 2 סוגי מצלמות קנון 350D וניקון D50 קנון: האם עדשת הקיט עדיפה על העדשה Sigma Zoom Super Wide Angle 18-50mm f/3.5-5.6 DC? ואיזו עדשה טובה יותר, Sigma Zoom Telephoto 70-300mm f/4-5.6 DG Macro או CANON EF 70-300mm f/4.5-5.6 USM ? ניקון שוב, עדשת הקיט עדיפה על ?Sigma Zoom Super Wide Angle 18-50mm f/3.5-5.6 DC G ואיזו עדיפה, Nikon AF Nikkor 70-300mm f/4-5.6G או Sigma Zoom Telephoto 70-300mm f/4-5.6 DG Macro ? (השאלות מתייחסות לאיכות בלבד) תודה

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  9. Started by GLP,

עם איזה תוכנה אפשר להמיר את הוידאו כך שיהיה אפשר לראות אותו בDVD קורא pioneer 383 - divx?

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  10. היי אני רוצה לקנות פלאש יד שניה ואני מתלבט בין כמה דגמים אפשר המלצה Nikon sb-600 ב 350 שקל Nikon sb-800 ב 400 שקל Yn600ex rt ב 250 שקל לא מבין בפלאשים בכלל על מה אתם ממליצים מבחינת תועלת מול מחיר ומה ההבדלים בין הדגמים תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. Started by DL,

היי, החלטתי לקנות מצלמה דיגיטלית בתקציב של בערך 2000 שקל, רצוי פחות ואם זה ממש יהיה שווה את זה אפשר להעלות ב 200-300 שקל. אני צריך מצלמה + זיכרון + סוללה, זיכרון 128 או 256MB מה שנכנס בתקציב. חשוב לי האיכות תמונה, עדיף שתהיה קומפקטית אבל לא על חשבון איכות, ותהיה מחברה אמינה שלא תתקלקל תוך שנה. דרך אגב, קראתי את המדריך שנתנו פה באתר לפני כמה זמן והמליצו שם על: Olympus Stylus Verve Cannon Powershot S410 מה אתם חושבים על שתי אלה? אפשרויות טובות?

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  12. מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? סה"כ בין 400 ל1000 אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בעיקר אנשיםאו פעילויות אולי ספורט וקצת נוף... בעיקר באור יום או בחדר האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא אין סיבה מיוחדת למה דווקא באור חלש... נראלי זה לא צריכה להיות תכונה עיקרית האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא... אין לי חצובה האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין …

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  13. Started by GAL_FX,

[/

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  14. Started by Danikk8,

שלום לכולם אני מחפש מצלמה בעלת: - Full HD - מייצב הכי טוב שיכול להיות במצלמה ביתית (אופניים, סקי) - פיצרים מגניבים יתרון עד עכשיו הסתקלתי על canon HF S20 Panasonic HDC-TM300 Sony HDR-XR520E אז ככה רציתי את ההמלצות לגבי הדגמים הנ"ל או שיכולים להמליץ על דגמים דומים לאלו מלמעלה (את המצלמה אני מביא מארה"ב או גרמניה) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by re5pect,

האם ניתן לרכוש עדשות לקומפקטיות? וספציפית לpowershot A75? אם כן, לינק בקשה ;D

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  16. יש לי מצלמת ווידיאו Samsung VP-D353 ניסיתי לחבר אותה למחשב דרך פיירוויר שמחובר להארדיסק חיצוני אבל ברגע שחיברתי להראד דיסק המחשב לא זיהה אותו(את ההארדיסק) וניסיתי לחבר במיני USB אבל צריך איזו תוכנה? בקיצור מישו יכול להגיד לי במדוייק ועם איזו תוכנה עושים את זה?

• 1 תגובה
    • 912 צפיות
  17. Started by Snir999,

איך המצלמה הבאה: http://olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22955370&af=2055&bid=true ומה אתם אומרים על המחיר ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. Started by IL ORANGE,

שלום ברצוני לרכוש את המצלמה הנ"ל תנו לי בבקשה ביקורת עליה והאם כדאי לקנות אותה, פרטים וכו'

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  19. Started by bad-sector,

מישהו יכול להמליץ כי אני כבר לא עוקב... אין דרישות מיוחדות חוץ מזה שאני אלחץ והיא תצלם והתמונות יהיו יפות... אין צורך בזום דיגיטלי מטורף שתהיה קומפקטית וזהו... תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  20. מעוניין להעלות קבצי word למצלמה f31fd ולא מצליח רעיונות ?

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  21. Started by Shtupel,

אני מיתכוון ליקנות אותה מחר בארך....ושמעתי עלייה דברים טובים.......... אבל מעוניין לישמוע מה דעתכם עלייה.....המחיר שלה הוא 1399 ש"ח. תודה!

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  22. Started by ik_86,

לא צילמתי מזמן ..אין לי זמן סתם לקחתי תמצלמה לצלם תיונים המסריחות האלה שמעצבנות אותי..אולי הן יועילו במשהו..חח לדעתי תמונות סבירות אבל אתם תגידו.. אני מודע לכך שהאיכות לא משהו... ובכחול..

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  23. שלום לכולם ראיתי שבאתר של וואלה מכירות כמובן מפרסמים את המצלמה S2 http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?auction_id=1619779 האם זו באמת היא ? והאם ההבדל בין ה S1 לS2 הוא גדול חוץ מהזום והפקסלים כמובן?

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  24. Started by tootie,

שלום, אני מחפש מצלמה דיגיטלית במחיר של משהו כמו 400-600 ש"ח. לצילום תמונות איכותיות ומשהו שהוא די חשוב שיהיה זה צילום טוב\סביר להופעות. אני לא מחפש משהו רציני\מתקדם אלא מצלמה פשוטה דיגיטלית שתתן לי גם צילום וידאו טוב בהופעות. כבר ביקשתי מחבר שלי שיתן לי המלצה והוא המליץ לי על המצלמה הבאה, http://www.bhphotovideo.com/c/product/672365-REG/Panasonic_DMC_FP3K_LUMIX_DMC_FP3_Digital_Camera.html וגם הוא המליץ לי על כרטיסי זיכרון, SanDisk SDHC Ultra II 4GB SanDisk SDHC Ultra II 8GB SanDisk SDHC Extreme III 4GB SanDisk SDHC Extreme III 8GB עכשיו הוא הציע לי לקחת את הראשון כי 4GB יספיק. מה דעתכם? יש הצעות אחרות?

25. Started by epichorus,

שלום רב , רכשתי את הכרטיס הנ"ל בשביל מצלמה מסוג CANON A610 אך משום מה כאשר אני מכניס אותו למצלמה אני מקבל הודעה: memory card error card locked הכרטיס אינו על מצב lock ומגיע עם מתאם USB והמחשב קורא אותו תקין. האם זה אומר שהוא אינו נתמך על ידי המצלמה ?

• 1 תגובה
    • 703 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.