עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. כולם מכירים בית הספר לאמנות,צילום,קולנוע - מנשר. מה אתם חושבים על הסרט בערוץ 2 על מנשר ? http://www.keshet-tv.com/VideoPage.aspx?MediaID=42914&SourceID=23 תקציר : אבי תורג`מן סיים את לימודי הבימוי וההפקה באוניברסיטה הפתוחה, אבל בבית הספר "מנשר" לאמנות סירבו לקבלו כי הוא חירש. מביה"ב נכתב: "קבלתו תמנע מהסטודנטים האחרים להתקדם, וגם להם יש זכויות" דעתכם חשובה

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  2. צולם על מונופוד בתוך מאות בני נוער לחוצים [attachment deleted by admin]

3. Started by J0n1,

שלום. אחי צריך מצלמה לצילום ילדיו הקטנים, התקציב עומד על 1300 שקל הדרישות הן: 1. עדיף קומפקטית, אבל אם יש מציאה בדמוי SLR אז זה גם בסדר. 2. צילום וידיאו איכותי 3. פלאש חזק ואיכותי 1. זאת צריכה להיות מצלמה שאפשר לקחת לכל מקום, אבל אני לא רוצה שהגודל יוריד מהביצועים, אז אפשר גם לקנות דמוי SLR (לי יש 5700 של פוג'י וזה בסדר) 2. לפעמים רוצים לצלם את הילדים בוידיאו, אז חשוב שיהיה אחד איכותי 3. ילדים לא אוהבים לעמוד בשקט, לכן בתנאי תאורה קשים אין זמן לחכות לחשיפה, לכן צריך פלאש חזק שימנע מריחות, אבל גם לא יהרוס את צבעי התמונה. זהו כעיקרון, אני אשמח למצלמה עם כרטיס SD שהוא זול יחסית, ואם אפשר אז דגם עם כבל AV, זה יהיה טוב לוידיאו תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. שלום חברים וחברות, אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית חדשה + עדשות + ציוד נוסף בחודש - חודשיים הקרובים. חשבתי שמא יש עוד אנשים כמוני שמעוניינים לרכוש מצלמה/עדשה/חצובה/פילטרים/כרטיסי זיכרון או כל ציוד צילום אחר. הרעיון הוא לאסוף כמות אנשים מספיק גדולה שיהוו כח קנייה משמעותי. על ידי כך לנסות לקבל הנחה באחת מהחנויות שמתמחות בצילום וציוד צילום. אם גם אתם בעניין, אנא הרשמו לקבוצה או שלחו מייל שפתחתי לצורך העניין. כדאי שהקנייה שאתם מתכננים תהיה קנייה רצינית מבחינת ההשקעה הכספית ,2000 זוזים ומעלה יתקבלו בברכה. כמו כן רצוי שלא תהיו לחוצים בזמן על הקנייה. ריכוז האנשים, הציוד המבוקש לרכישה ובדיקת המחירים לוקחים זמן לא מועט. הכוונה לעשות את כל העבודה ולהיות מוכנים לקנייה בטווח של חו…

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  5. התקציב הוא עד 1000 שח כולל סוללות מטען כרטיס זיכרון ונרתיק. **חריגה של 100-200 שח היא לא קריטית. המצלמה צריכה לצלם טבע ונופים,המליצו לי חברים על מינימום הגדלת זום של 6, לא יודע מה הולך אבל עדשה רחבה חובה-לא מבין במספרים תגידו לי אתם.. אני לא מעוניין בפלאשים מיוחדים ולא בחצובות, אני מצלם ידנית. התמונות הולכות להיות מאוחסנות במחשב ולא יודפסו,למעט חריגות. חשוב שתהיה קלה יחסית וקטנה. אני הולך לטייל איתה. הערות נוספות: חשוב שתהיה עמידה. חובה שיהיה לה עינית לצילום נגד סינוור מהשמש. חובה סוללות AA. תודה רבה.

6. Started by ALÞHA,

זה מה שקורה בתוך מצלמת ריפלקס מודרנית בשעת הצילום, למתעניינים... http://regex.info/blog/2008-09-04/925

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  7. Started by DeaglinG,

אז החלטתי לקנות את המצלמה הנ"ל. אבל אני מתלבט איפה לקנות. הסתכלתי בזאפ ויש כמה חנויות http://www.isramarket.com/product.aspx?p_id=7769 http://www.cameramia.co.il/ViewProduct.asp?src=zap&ID=1539 שתיהן נראות לי בסדר אבל אני לא מכיר אישית, יש למישהו נסיון? או המלצה על חנות אחרת? בחנויות הנ"ל המחירים הם הנמוכים ביותר. בנוסף, אני מן הסתם אקנה גם כרטיס זיכרון למצלמה, יש משהו ספציפי? או שרק הגודל קובע?

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  8. שלום לכולם אני רוצה לקנות מסנן UV אם אני לא טועה ומגן מסך LCD אשר קיים במצלמה אני לא כל כך מבין במסננים אז אני מכווה שתעזרו לי. תקציב אני לא נותן כי אני לא יודע איזה מחירים קיימים ואיזה מסננים טובים ואיזה לא. תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  9. Started by Cryptonite,

שלום,צילמתי עם מצלמה דיגיטלית דברים והם נמחקו,אבל אני רוצה לשחזר אותם (מתוך המצלמה) יש דרך כלשהי עם תוכנה או משהו לשחזר את הקבצים?? תודה יום טוב

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  10. Started by J0n1,

אני מניח שבשביל להוציא תמונה כזאת צריך עדשת טלה רצחנית, אז אי אפשר לחבר את המצלמה לטלסקופ ביתי עם מתאם כלשהוא?

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  11. Started by MiniMizer,

מומלץ לבקר (חוף הים בראשל"צ), יש שם כמה דברים נחמדים http://hwzone.co.il/newspics/dan/cbit/galerie.php?offset=0

12. פוג'י הכריזו בפוטוקינה 2008 על חיישן חדש Super CCD EXR ומתכוונים להציג קומפקטית שתעלה על ה-F31. יהיה מעניין.

13. כיום יש לי את הIXUS I, ואני מרוצה ממנה מאוד. אני מחפש משהו באותו גודל בערך,וחשוב לי מאוד שתהיה קלה וקטנה לנשיאה. חשבתי על ה IXUS 85 IS, אבל ראיתי מצלמות שונות של CASIO ושל PENTAX שהם בערך באותו גודל. אשמח להמלצתכם. תודה רבה!!

14. Started by ShowstoppeR,

המצלמה: קנון 450D סוג הקובץ: CR2 שימוש בתוכנה: Digital Photo Professional, Photomatix 3 ולשאלות 1. איך בעזרת התוכנה אני מוציא תמונות HDR מקובץ RAW בודד? 2. מה עדיף, להוציא HDR מ RAW בודד או לצלם בחשיפות שונות ב JPEG? מה יותר פשוט האם התוצאה הסופית תהיה דומה?

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  15. Started by benor,

כמה קירות שחרבו ונפלו מהמצודה שהייתה על המצוק. [attachment deleted by admin]

16. ה PANASONIC LZ3 הישנה שלי עדין עובדת אבל התמונות שלה טובות רק באור יום אז חשנו לקנות מצלמה קטנה חדשה. אני צריך זום של לפחות X6 כי ברוב המקרים הצילום מתבצע מרחוק. חשבתי על PANASONIC TZ4/5 או CANON SX1000. יש עוד המלצות למצלמות במחיר הזה. אני מעדיף משהו זול יותר מ TZ5, ה SX1000 נכנסת טוב במחיר (1300 עם אחריות של היבאון הרישמי וכרטיס של 2G). אשמח לשמוע המלצות נוספות. תודה רבה נ.ב. אני מעדיף עם סוללות AA.

17. אז ככה, יש לי 2800 ש"ח הכי הרבה, עדיף פחות .. ויש לי מצלמה Nikon 80D ... עכשיו אני רוצה לקנות עדשה לצילום נופים.. הציעו לי את זה : Sigma 10-20 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=703858 מה אומרים ? אני בטוח שיש לכם עוד הצעות , שתפו אותי בהן בבקשה.. בתודה מראש, מתן.

18. Started by WeirdFish,

אני מחפש מצלמה שהיא בסך הכל תהיה לשימושים בסיסיים ביותר. לצלם משפחה וחברים. בעיקרון היא לא מיועדת ליותר מדי צילום בחוץ (נופים וכו') אבל חשוב שהיא כן תתמודד עם זה בצורה סבירה. בסך הכל, זה לא לצלם מקצועי, ואפילו לא לצלם חובב, בסך הכל כדי לצלם תמונות פה ושם, ובטיולים, אירועים וכו'. חשוב גם שתהיה דיי עמידה ולא תהרס בקלות. התקציב הוא 600-800 שקלים (עם אפשרות לחריגה קלה, אבל עדיף שלא). אחרי הרבה חיפוש וקריאה פה ובאתרים אחרים, אני חושב שהF40 של פוג'י תתאים לי, מה דעתכם? במידה ולא, אני אשמח לקבל המלצה למצלמה אחרת שתתאים לי.

19. Started by PropHat,

Greetings. חבר טוב שלי קיבל את המצלמה הנ"ל לא מזמן כמתנה מחו"ל ובמקרה מאוד מצער המצלמה נפלה ומאז המכסה של העדשה חצי פתוח והמצלמה מסרבת להידלק. :-\ ניסיתי כבר להוציא את הסוללה לחמש דקות ולהחזיר כמו שקראתי בפורומים שונים אחרי חיפוש בגוגל, but to no avail. יכול להיות שבמעבדה טובה כמו ארליך יצליחו לסדר לי את זה, או שאין טעם וכדאי לי לפנות לקנון עצמם ולשלוח להם אותה? אני מניח שבגלל שהמצלמה נרכשה בחו"ל יבואן כלשהו לא יתלהב במיוחד לעזור לי. רב תודות.

20. Started by The-StiG,

לפני כמה דקות סיימתי להתקשר למספר לא קטן של חניות והתפלאתי לראות שאף אחד מהם לא מחזיקה פוגי (בנהם גם חניות מחשבים אזוריות , גם חנויות מחשבים גדולה כו KSP וגם את ניורון שהם רשת חשמל יחסית גדולה . ) אף אחד מהם לא מוכרים פוגי , ומכיון שאני רוצה לרכוש מצלמה של פוגי זה קצת הדאיג אותי . למישהו יש מושג למה זה קורה ולמה הם לא מחזיקים פוגי ?

21. Started by Shtupel,

אני מיתכוון ליקנות אותה מחר בארך....ושמעתי עלייה דברים טובים.......... אבל מעוניין לישמוע מה דעתכם עלייה.....המחיר שלה הוא 1399 ש"ח. תודה!

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  22. Started by big foot,

קיבלתי מצלמה חדשה OPYMPUS FE-115 רציתי לדעת מה ההבדל בין: SHQ,HQ,SQ1,SQ2? נ.ב אם למישהו יש המלצות וטיפים לפונקציות המצלמה תודה מראש BIG FOOT

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  23. Started by benor,

זריחה תורכיה - ההיפודרום

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  24. מה עדיף? עפ"י הוראות הפעלה של המצלמה שלי IXUS 55 אני יכול להשתמש בכל אחד מהכרטיסים תודה רבה לעוזרים נעם

• 1 תגובה
    • 540 צפיות

דיונים חדשים בפורומים