עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. שלום לכולם התחלתי ללמוד עיצוב בגדים ובמקום שאני לומד יש שם מקום שעושים שם בוקים לדוגמנים ודוגמניות והיום שמתי לב שהם משתמשים במצלמה מיוחדת שהתמונות יוצאות בה ממש יפות כאילו "איפרו" את התמונות וסתם עיניין אותי לדעת מאיפה משיגים אחת כזאת וכמה היא עולה אגב שמתי לב כשהצלם מצלמם אז העדשה היא כלפי מעלה תודה רבה לעוזרים eli_Asus .

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  2. Started by R0tem1,

http://img131.imageshack.us/img131/7190/dscf0484edelegationtopowg3.jpg מישהו יכול להסביר לי איך לכתוב את הלינק שהתמונה תהיה ממוזערת שנכנסים לעמוד ותפתח בלחיצה?

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  3. Started by Psyco_Dad,

לפחות 2 מגה פיקסל , פלאש וכמות זכרון כלשהיא . מטרת המצלמה היא לצילום יומיומי עם איכות מספקת ולא צריך משהו מדהים. אם יש אפשרות להשתמש בה בתור מצלמת אינטרנט זה יהיה מצויין.. ואם יש לה מסך חיצוני זה גם כן יהיה מעולה. על פי ת'רדים קודמים פה הבנתי שבמחיר הזה יהיה לי די קשה למצוא מצלמה איכותית , אז בואו נאמר שהתקציב ניתן להימתח עד 700 אולי טיפה יותר אבל ממש עדיף להישאר בתחום ה 500 . חבר"ה רק מי שבמבין ויכול להמליץ על מצלמה איכותית , מצאתי מלא בזאפ אבל אני לא רוצה לקחת סתם משהו מעפן , המלצה תתקבל בברכה.. תודה מראש אגב תגידו לי מה אתם חושבים על המצלמה הבאה פשוט האם שווה להשקיע את התוספת http://zap.co.il/model.asp?model_id=17777

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. שלום חברים וחברות, אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית חדשה + עדשות + ציוד נוסף בחודש - חודשיים הקרובים. חשבתי שמא יש עוד אנשים כמוני שמעוניינים לרכוש מצלמה/עדשה/חצובה/פילטרים/כרטיסי זיכרון או כל ציוד צילום אחר. הרעיון הוא לאסוף כמות אנשים מספיק גדולה שיהוו כח קנייה משמעותי. על ידי כך לנסות לקבל הנחה באחת מהחנויות שמתמחות בצילום וציוד צילום. אם גם אתם בעניין, אנא הרשמו לקבוצה או שלחו מייל שפתחתי לצורך העניין. כדאי שהקנייה שאתם מתכננים תהיה קנייה רצינית מבחינת ההשקעה הכספית ,2000 זוזים ומעלה יתקבלו בברכה. כמו כן רצוי שלא תהיו לחוצים בזמן על הקנייה. ריכוז האנשים, הציוד המבוקש לרכישה ובדיקת המחירים לוקחים זמן לא מועט. הכוונה לעשות את כל העבודה ולהיות מוכנים לקנייה בטווח של חו…

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  5. היי לפני כשנה בערך אם אני זוכר נכון, אמא שלי קנתה מצלמה דיגיטלית samsung digimax 370 דרך העבודה (מין מבצעי עובדים כאלה). עכשיו באופן כללי המצלמה סבירה, ומשום שדרישות הצרכן הן מינימליות (אמא...) אנחנו מרוצים מהמצלמה באופן כללי. הבעייתיות נובעת מדבר אחד בלבד, אורך חיי סוללה. בלי הרבה ידע מוקדם לגבי מצלמות דיגיטליות, נראה לי מוזר שתוך פחות מ 20 דקות המצלמה נכבית משום שנגמרו הסוללות (נטענות, 1500A). מנסיונכם, זה משהו שהוא הגיוני? יש פתרון מלבד להחליף לסוללות עוצמתיות יותר? (נטענות/לא נטענות?) או שאולי זה משהו בדגם של המצלמה? (מנסיוני, בכל "מתנות העובדים לחגים" האלה מספקים מוצרים יחסית גרועים) תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  6. Started by Tal601,

היי! יש לי את המצלמה TZ10 של פנסוניק, ושאני מצלם איתה וידאו האיכות יוצאת לא משהו ומטושטש... (ואני מצלם באור יום) איך אני יכול לסדר את זה? אני שם על AVCHD ואיכות SH, חוץ מזה אני לא מבין בכל האפשרויות. נ.ב פתחתי נושא לפני איזה חודש ואף אחד לא עוזר לי!! (ולפי חוקי הפורום הבנתי שאסור להקפיץ נושאים אז פתחתי אחד חדש.) ועכשיו אני צריך לצלם משהו ואני לא רוצה שהאיכות תהיה לא טובה... :'(

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  7. אני בארה"ב ואני רוצה לקנות מצלמת וידאו HD על מה ממליצים ? תקציב 300 $ גג. שימוש ביתי ולטיולים.

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  8. שלום מחפש מצלמת וידאו דיגיטלית בתקציב של עד 550$ (אפשר לחרוג עם יש משהו משתלם) אנחנו יכולים לקנות מאיביי אבל רק מאיביי או מחנות בארץ. אנחנו מחפשים מצלמה קלה ונוחה לשימוש אבל עם זאת בעלת איכות תמונה גבוה וזום אופטי איכותי. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  9. Started by Tw1ZeR,

היי, אז רציתי להתייעץ ולקב להמלצה לבחירת מצלמה לוידיאו בעיקר, ליצירת תוכן ליוטיוב ואינסטגרם בסגנון וולוג וגם לעריכות וידיאו שנראות טיפה "Cineamatic" כגון Travel Videos, תקציב של עד 2500 בערך, אני כן רוצה אולי שאם ומתאפשר יהיה לי אפשרות לעשות איתה פרילאנס מהצד ושהיא תהיה מספיק טובה לעריכה, לא מפריע לי לרכוש מחול או יד שניה גם... חשבתי על הA6300 או הM50 שיש לה אחלה BANG FOR BUCK מה שנקרא. בכ"מ אשמח להמלצות :)

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  10. Started by yshkol,

שלום, מחפש המלצה איפה אפשר לקנות בטרית Pansonic vw-vbt190 באינטרנט באתר ששולח לארץ. ניסיתי באיביי, אמזון, דילאקסטרים) תודה

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  11. רציתי לקנות כרטיס זיכרון למצלמה מסוג Ultra ll CF האם הוא יעבוד במצלמה הזאת?

12. Started by alidanon,

בוקר טוב... אני מתלבט בין 4 סוגי מצלמות וידאו: 1. http://www.mdk.co.il/default.asp?catid={8E1E31F5-64A1-41A2-A8CC-738D8988A8BD}&details_type=1&itemid={8FF8AEE7-8A45-4EA5-A5A2-AF6DA9302676} 2. http://www.mdk.co.il/default.asp?catid={8E1E31F5-64A1-41A2-A8CC-738D8988A8BD}&details_type=1&itemid={E72B60A9-1082-46F6-9269-6D4A8E30904B} 3. http://www.mdk.co.il/default.asp?catid={8E1E31F5-64A1-41A2-A8CC-738D8988A8BD}&details_type=1&itemid={0B4D2BAB-5BD9-4FBF-8B64-2FC0B3DD9EDA} 4. http://www.mdk.co.il/default.asp?catid={8E1E31F5-64A1-41A2-A8CC-738D8988A8BD}&details_type=1&itemid={C22E8D69-88A7-4172-ACA4-725CF30A49C1} אשמח לקבל עזרה. 10x.

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  13. אז ככה, קניתי לפני איזה חודש-חודשיים מצלמה של אולימפוס MJU 700. 7 מגה פיקסל, 3 X זום 1 ג'יגה זיכרון וכו' וכו'.. השאלות שלי הן כאלו: 1. מה ההבדל בין אם אני מצלם את התמונות על 1024X768 או על 2048X1536 או על 3072X2304 או יש לי עוד אפשרות במצלמה שהיא אותו דבר כמו 3072X2304 אבל תופסת יותר מקום. מה ההבדל בהן? אני בד"כ מצלם על 2048X1536, איכות מעולה לדעתי, במחשב רואים טוב(בלי קשר לאיכות התמונות במצלמה). 2. בלילה יוצאות לי תמונות גרועות!! אם אני מתקרב לתמונה שצילמתי קצת אני רואה נקודות אדומות ואפורות כאלה שגורעות מהאיכות של התמונה, אם האובייקט לא קרוב מספיק לפלאש, אז לא רואים אותו בכלל אם הוא לא מואר וכו'... יש לי מצב צילום לילה במצלמה אבל הוא ממש דפוק, כל תמונה לוקח לו לצלם איזה…

14. Started by David Tzahor,

אני מצלם במצלמת סוני דגם hdr-cx 240. לאחרונה, אני שומע רעש רקע כרעש של רוח או גלי ים. למרות שבהגדרות סנן הרעש במצב on. אשמח להצעות פתרון הבעיה.

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  15. היי חברה אני מחפש מצלמת וידאו דיגיטליות, ורציתי עזרה קצת בין החברות מה כדאי מה לא ואיזה פורמטים כדאי והאם בDV או בהארד דיסק וכו'...התקציב הוא מקסימום בסביבות ה5000 ש"ח. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  16. Started by lidor_abo,

חברה היום יצאתי עם חברים צילמתי הרבה תמונות עם פלאש והכל פתאום צלימתי תמונה הפלאש פעל והתמונה יצאה בלי פלאש תודה לעוזרים...!

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  17. Started by sergames,

יש לי מצלמת וידאו תלת מימדית של panasonic. היום רכשתי מסך תלת מימדי למחשב של חברת samsung אך אני לא מצליח לערוך את קטעי הוידאו או לצפות בהם בתלת מימד הייתי מעוניין לדעת איך אני אוכל להפעיל את הצפייה בוידאו במסך. האם יש צורך בתוכנה מסויימת לדבר? ואיך אוכל להגדיר את המסך כך שאוכל לערוך באמצעותו את הוידאו? במסך יש לי אפשרות של התמונות זו לצד זו, frame sequential , ומלמעלה למטה. אודה למי שיוכל לעזור! לילה טוב.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. Started by ZenMaster,

מה יותר מהיר SD או CF מה ההבדל בינהם ???? אני רוצה אותם בשביל מחשב כף יד , אבל אתם הכי מבינים לגבי הכרטיסים האלה פה. אז מה עדיף 1G SD או 1G CF ???

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  19. Started by RDS,

ברצוני לקנות מצלמה fuji s6500.... ברב החנויות באינטרנט, ראיתי שהאחריות הניתנת שם היא שנה... האם זה מספיק? כמו כן ראיתי בזאפ שהתגובות על החנות camera4less, טובות, האם זה באמת ככה? האם כדאי לקנות מהם? תודה

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  20. Started by MYST,

טוב אז זה הולך כך אני בטוח ששאלו פה אלף פעם את השאלה הזאת או משהו בסגנוןן יש לי מישהו בחו"ל שצריך לחזור בזמן הקרוב ואני בקשתי ממנו אם הוא יכול להביא איזה שהיא מצלמה באיכות < עד כמה שניתן> מצוינת עם פנקציות נפח זיכרון גבוהה זום מטורף בקיצור חלום קטן אבל יש בעיה כמו לכולנו :'( :'( :'( נכון מזומנים אז עד 1000 שקל עם סטיה קלה מאוד לצצדים בתודה.......................... : : : : : : : : : : : :D :D

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  21. Started by danker,

אני מפרסם את זה פה,כי פורום צילום דיגטלי פשוט פורום מתתתתתתתת בכול אופן אני אחד מהאנשים(נראה היחידים בעולם) שעדיין משתמשים במצלמה לא דיגטלית שמבוססת על פילם. אני צריך המלצה אני מחפש מצלמה לצילום חובבני כמו בטיול משפחתי ועוד. להורים שלי יש עדיין מצלמה שמבוססת על פילם ואני רוצה לקנות להם מצלמה במחיר של 400+,יש למישהוא הצעה? עדיפות לחיי בטריה גבוהים איכות צילום טובה אין צורך בפיצ'רים מיותרים או מסכי מגע. מספיק שתגידו לי איזו מצלמה יש לכם והאם אתם מרוצים,רצוי מצלמה עם חיי בטריה גבוהים ולא מציקים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by aquarius,

זה בהמשך לתארד הבא http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=152228.10;topicseen האם לדעתכם בדיקות של קרופים של 100 ו200 משנות או לא

23. עדיפות לקומפקטית אבל זה לא משנה שהמצלמה תהיה נוחה - כוון וצלם המצלמה מיועדת בעיקר לצילום ילדים קטנים אחת בת 8 ועוד 2 בני שנה גם לפעמים צילומי טיולים ונופים (פחות חשוב) חובה איכות וידאו טובה ללא הגבלת זמן צילום אממ זהו בעיקרון .. יש אפשרות לחריגה עד 1,200 אם ממש משתלם

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by frogface,

תקציב עד 2000 ש'ח כולל כל הציוד הדרוש להפעלה והחסנה. השימושים הם למטרות צילום ביתי טיולים וכדומה. חשוב מאוד שההקלטה תתבצע על כרטיס SD או משהו דומה לזה כדי להעביר למחשב שכלול בתקציב. רצוי זום גבוה ואיכות תמונה טובה בברכה ארז נ.ב תודה לעונים ולעוזרים

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  25. Started by bababai,

אני צריך עזרה בבחירת מצלמה דיגיטלית אז ככה דוד שלי צריך להגיע בקרוב מארהב וחשבתי לבקש ממנו שיביא לי מצלמה דיגיטלית משם השאלות שלי הם : 1)האם בכלל משתלם להביא מארהב מצלמה דיגיטלית 2)בבקשה תעזרו לי לבחור מצלמה אני צריך מצלמה אכותית לכל המשפחה. קלה לשמוש ושתהיה עמידה המחיר לא צריך להיות יקר מידי ולא זול מידי משהו ממוצע כזה למשפחה אז תודה רבה לכל מי שיעזור לי וחג פורים שמח לכולם

• 1 תגובה
    • 626 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.