עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. שלום יש לי CANON A510 וכרטיס SD של KINGSTON ובטעות מחקתי תמונות וסרטונים שעליו מאז לא צילמתי עליו מתוך מחשבה שיתכן כי של אפשרות לשחזר (כמו UNDELETE) מישהו מכיר דרך כלשהיא ?

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  2. Started by rafiei,

שלום. יש ברשותי כיום מצלמה S600 של סוני, שאני לא ממש מרוצה ממנה. מה שאני מעוניין זה מצלמה עם חיישן גדול מספיק שיוכל להפיק לי תמונות איכותיות עם עומק שדה רדוד. שמעתי ביקורות טובות על FUJI6500 שזה גבול התקציב שלי גם (כ1500 ש"ח), אך שמעתי שהחסרון שלה הוא זמן ארוך בין תמונה לתמונה. מעבר לכך היא מצלמה גדולה מאוד,משהו שלא הכרתי עד עכשיו ואני מקווה שלא אצטער על הגודל.. השאלה היא,האם מישהו מכיר מצלמה אחרת במימדים קטנים יותר שיכולה להפיק לי תמונות איכותיות עם עומק שדה רדוד גם כן, מיייצב תמונה במידה ויש זום גבוה... תודה!

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  3. Started by ShOw-Time,

לא מזמן אחותי הביא נחו"ל מצלמה FUJI F40 פעם ראשונה שלנו עם דיגיטלית בבית חחחח.. בקיצור אמרתי לה לחפש F31 אבל לא היה,בניו יורק היא הייתה אז הF40 אחלה מצלמה אבל יש איתה כמה דברים שצריך לסדר למשל שאני מצלם סתם תמונות פשוטות על מצב אוטומטי,אז התמונות יוצאות כהות ממש ואם אני מצלם על מצב לילה,אז תמונות שאני מצלם למרחק יוצא מטושטוש ומעפן,רק מה שמקרוב יוצא סבבה עוד משהו זה למשל אם אני רוצה לצלם את הירח,איך אני עושה את זה? אני עושה זום ואז יוצא חרא תמונה,ואם אני מוסיף מקרו זה עדיין משפר אולי רק בקצת יש מלא טריקים שאני חייב לדעת כדי ללמוד להוציא תמנוות יפות,אני לא מדבר על סתם לצלם חברים כן.... תודה

4. Started by NOVA,

hey guys, I'm now in London and thinking of buying the Canon 400D. A local retailer is offering me the Camera Kit + 2GB Sandisk Extreme 133 + a Bag for 3600 Shekels. Two things are bothering me now: 1. is the price attractive enough in comparison to what Israel has to offer? 2. Is the warranty in case i need to use it, valid in Israel? I'd like to know if any of you had ever bought abroad and could answer these questions.. Thanks.

5. Started by Nasok,

מישהו יכול לעזור לי בנושא אך אני מגדיר את המצלמה שלי D40X ד"א

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  6. Started by yanivgold,

יש לי מצלמה קומפקטית שאין בה אופציה לצילום raw האם בכל זאת יש דרך לצלם בjpeg ולערוך HDR?

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  7. אני די נעול על הדגם הזה ויש לי כמה שאלות אחרונות: 1.האם התמונות שלה ממש גרועות בחושך בשל העובדה שהפלאש שלה קטן ולא עוצמתי ויעיל ל1.5M? 2.באיזה פורמט וידאו המצלמה מצלמת?[כדי לדעת האם היא חסכונית ויהי ניתן לדחוס הרבה וידאו] 3.הבנתי שהיא עובדת על סוללת ליטיום,והבנתי שסוללה כזו תחליפית תעלה לי 100 שח,האם בישביל ההחלפה אני אצטרך לפרק את המצלמה בכדי להחליף סוללה,או שההחלפה פשוטה קלה ולא כרוכה בפירוק פיזי של גוף המצלמה? 4.האם שווה לשלם עליה 550 שח[יד שניה,כולל 512 זיכרון דיופרו]? 5.איך הזום אופטי שלה? ואיכות התמונות שלה? תודה מראש.

8. איזה מצלמה טובה יותר מבין שני אלה (תמונות ופרטים בפנים) http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Camera&model_id=592305 או http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Camera&model_id=591737

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  9. Started by NI4NI,

שלום אני רחוק מלהיות צלם רציני. מצלם בבית ובטיולים אבל בלי יומרות מקצועיות. עד היום הייתה לי מצלמה דיגיטלית קומפקטים של ניקון בת 3-4 שנים והחלטתי שהגיע הזמן להתקדם הלאה (גם מבחינה טכנולוגית וגם מבחינתי כצלם). אני מחפש דמויית SLR בתקציב של סביב 2000 שקל עם זום גדול ושמצד אחד לא תצריך סימסטר אוניברסיטאי כדי ללמוד לתפעל אותה ולהפיק תמונות איכותיות ומצד שני שיהיה בה פוטנציאל להתפתחות. לאחר קצת מחקר ברשת די התבייתתי על שני דגמים של פנסוניק: DMC FZ18 ו DMC FZ50. בכל המקומות כותבים שה 50 קרובה יותר ל SLR אמיתי אבל חוץ מהכיוון הידני של הזום לא הבנתי למה. איזו מהן תתאים לי יותר ? האם הזום הידני הוא כזה יתרון ? האם למרות הזום הידני היא עדיין יודעת לעשות פוקוס אוטומטי ? ואולי שווה …

10. Started by kisin,

ברשותי מצלמת CANON שקניתי לפני 4 שנים בערך. לפני שבוע היא התקלקלה, כשמצלמים משהו זה יוצא סגול אפור ומעוות עד כדי כך שאי אפשר להבין מה צולם. 1. איפה אני יכול לתקן את המצלמה? 2. יש מצב שהמצלמה הלכה קפוט ואי אפשר לתקן אותה?

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  11. אני לא ממש מבין במצלמות.. ואני מניח שגם הוא לא, שתהיה טובה לחובבים. ובבקשה, אני חייב תשובה עד 16:25 כי אז כבר אוספים אותי לקנות אותה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  12. יש לי תקציב של 1000 ש"ח , מהי המצלמה הכי טובה שאפשר לקנות בסכום הזה? המטרה שלה תיהיה צילום בסיסי ושימושים רגילים(לא משהו מיוחד). חשבתי על הFUJI F20 או הF40(יש ביניהן הבדל של 100 ש"ח)איזו עדיפה?,חוץ מאלה יש עוד מצלמות מומלצות בתקציב?

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  13. Started by vsync,

http://reviews.cnet.com/digital-cameras/canon-powershot-sd870-is/4507-6501_7-32471274.html?tag=specs חבר שלי קנה אותה בתאילנד ושיחקתי איתה היא מדהימה ממש, והסתכלתי על הספסיפיקציה שלה והרשים אותי. גם העדשת 28 ממ שלה בונוס רציני. הזמנתי בעקרון f31fd מחול אבל התקשרו והוידיעו שאין להם....מבאסים. התייאשתי מה 31fd בקיצור, ושקלתי לקנות את זו. מישהו גם התנסה איתה? היא דיי חדשה

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  14. Started by Xardas,

חשבתי על, Canon PowerShot G9 מה אתם אומרים? כדאי לקנות, או שיש מצלמה טובה יותר במחיר הזה, או בקצת יותר..?

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  15. שלום לכם... לא ממש מבין בכול העסק של המצלמות ורציתי שתסבירו לי משהו אני בתור מישהו שבא לקנות מצלמה...מה אני אמור לחפש במצלמה דיגיטלית על איזה פרטים אני צריך לשים לב במפרט של המצלמה? אלו חברות טובות היום בשוק הזה? מה יותר חשוב זום אופטי או כמה פיקסל יש במצלמה? אני אודה מאוד אם יתנו לי הסבר מפורט תודה מראש

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  16. Started by Bakshi1,

שלום, המצלמה היישנה התקלקלה ולכן הגיע הזמן לקנות מצלמה חדשה. אני צריך מצלמה למשתמש פשוט (צילום בחגים, ארועים משפחתיים וחו"ל) מצלמה למשתמש פשוט שתיהיה של חברה אמינה וטובה. בבקשה שתהיה כולל סוללות נטענות, ואפשרות לחריגה עד 200 ש"ח.. תודה.

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  17. שני ענינים: 1. טוב, יצאתי לפני כמה דקות לבחוץ, חושך מוחלט (22:00 בלילה בכל זאת..) שמתי במצלמה מצב M , ידני.. הגדרות ISO 1600 פתיחת צמצם ל 30 שניות - ומכוון על הבית של השכן: מה אומרים? שתבינו, אני עומד שם ולא רואה כלום לפני, חושך מוחלט - אור כוכבים... אני יודע שעם פוטושופ אפשר לסנן את הרעש הלבן הזה... 2. ניסיתי לצלם את הכוכבים - עם דגש על חץ הצפון, ומשום מה שום הגדרה לא נותנת לי פוקס טוב, יש רעיונות איך לצלם כוכבים בלילה?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  18. Started by VL,

אני צריך המלצה למצלמה העונה לתקציב בכותרת. הדרישות שלי מהמצלמה הן: שתחזיק מעמד הרבה זמן איכות תמונה סבירה , שלא תהיה דפוקה ושלא יהיה יותר מדי טוב כי התקציב לא יספיק לתמונה איכותית. שלא תהיה יותר מדי קטנה ולא יותר מדי גדולה עם פלאש/עזרים לצילום בלילה.

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  19. Started by Peri228,

שלום , אני מחפש מצלמת P&S בתקציב של כ 1500 שקל , ללא כרטיס זיכרון\סוללות\נרתיק וכו' ... המצלמה תשמש למגוון מטרות - אבל בעיקר תצלומי אנשים (ביום ובלילה, עדיף ללא פלאש) ונופים (אין צורך בעדשה רחבה ..) . הדבר הכי חשוב הוא שאני לא אצטרך להתעסק עם זמני חשיפה , מהירות צמצם וכאלה , בשביל להשיג תמונות טובות . תודה מראש ...

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  20. תודה

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  21. אמא מיואשת- נמאס לי מהמצלמה שלי-למיטב זכרוני זו CANON A8: אני מצלמת בעיקר את הילדים וארועים שונים (לעיתים מצלמת נופים כמו תיירת סטנדרטית) , אבל המצלמה לא מספיקה לעמוד בקצב -זמן התגובה של המצלמה איטי במיוחד והילדים כל הזמן זזים...ויוצאים מהפריים (כן, כן, אני חובבנית )גם כאשר אני מעבירה לתוכניות הייעודיות הקיימות במצלמה- המצב לא משתפר. בנוסף- איכות צילום הסרטונים במצלמה שלי ירודה במיוחד- כמעט כמו סרט שנשאר משנות ה-60 |(-:, אגב, ניסיתי כרטיס זכרון מהיר- לא הרגשתי שיפור במהירות התגובה. אני מחפשת מצלמה שתהיה קלה לתפעול מהיר (בלחיצת כפתור) ושתגיב במהירות, אה, וגם עם פונקציית ביטול עיניים אדומות התקציב- עד 1500 ש"ח האם תבואו לעזרי?

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  22. יש לי בעיה כאשר אני מנסה להעביר תמונות מהמצלמה למחשב אני נתקל בבעיה, כשאני מחבר את המצלמה המערכת מודיעה לי שחוברה חומרה חדשה (canon a630) , לאחר מכן הוא מפנה אותי לאשף חומרה חדשה, אני מנסה להתקין והמערכת מחפשת את הפריט לאחר מכן היא אומרת לי להכניס את הדיסק של XP וללחוץ על אישור. אין לי מושג איזה דיסק הם רוצים, המערכת דורשת ממני להעתיק קבצים מתוך כונן F . והפעולה נכשלת יש לצין שבעבר הצלחתי להעביר תמונות למחשב. מה הבעיה לדעתכם?

23. Started by atila3,

שלום. האם תוכלו להמליץ לי בבקשה על מצלמת וידאו דיגיטלית עד תקציב של כ-2000 ש"ח? האם במסגרת התקציב הזה ניתן למצוא מצלמות וידאו תומכות HD? תודה מראש וסוף שבוע שקט.

24. Started by moshel7,

כשאני מצלם מופיעות לי תמונות מטושטשות וסמן blur בצבעים אדום ירוק וצהוב מה זה אומר ואיך משפרים את איכות התמונה

• 1 תגובה
    • 822 צפיות

דיונים חדשים בפורומים