עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by dd7,

מה אתם אומרים על המצלמה הזאתי.? http://www.priceless.org.il/scripts/prodView.asp?idproduct=100

2. Started by coron10,

מחפש חוברת הפעלה בעברית לסוני T100. תודה לעוזרים.

3. אני מבין שה-S9000 תומכת ב- וב-CF. לי יש חצי ג'יגה של אבל אני עכשיו רוצה להרחיב וחשבתי על כרטיס של 2 ג'יגה והשאלה שלי האם עדיף לי לקחת CF בכדי שיהיה לי ל-DSLR (נראה שלי שרובם עם הסוג הזה של הכרטיס לא ?) בעתיד למרות שהבנתי שהמצלמה הנ"ל תהיה איטית אם אני ישים לה כרטיס שהוא לא ? מה אתם אומרים ?

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  4. Started by approx,

http://s162.photobucket.com/albums/t275/danicars15/k800i/?action=view&current=DSC00556.jpg מה דעתכם ?

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  5. Started by hr,

אהלן, רציתי להזמין את ה sony tx200v ופתאום ראיתי מצלמה שלא ידעתי שקיימת בשם tx200. חפשתי מה ההבדל בינהן, בחנות אמרו לי שההבדל היחידי הוא שרק ב 200v יש GPS. ההבדל בינהן במחיר הוא 400 שקל. חפשתי באינטרנט אם קיים עוד הבדל בינהן ולא מצאתי שום דבר. כל הנתונים האחרים שלהם זהים לגמרי לפי מה שאני ראיתי. השאלה אם באמת יש הבדל נוסף בינהן חוץ מהGPS שלא הצלחתי למצוא, אם יש מצב שב200v תקנו עוד כל מיני זבל שלא עבד טוב ב200. בחנות של סוני הגרסא של ה200 לא מופיעה יותר. זה הבדל דיי משמעותי במחיר ואני לא יודע אם הGPS באמת אמור לייקר כלכך את המצלמה. בין אם זה ההבדל היחידי או לא, שווה להשקיע את ה400 שקל האלה בשביל ה200V? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. שלום לצוות הפורום. אני מעוניינת לקנות מצלמה, בעיקר לשימוש ביתי, אני רוצה לצלם את תהליך הציור שלי. כלומר אני מציירת והמצלמה מצלמת תוך כדי מה שאני עושה. לכן אני צריך איכות גבוהה 1080 HD. אני צריכה בנוסף מצלמה שתוכל לצלם רצוף בוידאו באיכות הגבוהה ביותר מינימום 3 שעות, ושהסוללות יחזיקו מעמד גם כן לפחות 3 שעות... אני עדיין ארצה שגם איכות התמונה תהיה טובה ולכן אני מתלבטת בין דיגיטלית לבין רגילה. אשמח לכל דעה בנושא. אוריה

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  7. שלום לכולם! הקדמה: ****** מי שרוצה לדלג לת'כלס שיקפוץ לכ*ו*כ*ב*י*ו*ת שלמטה - אבל אשמח אם תקראו הכל ****** אני הייתי די סגור על זה שאני קונה A75 של CANON ממקום מסויים, ואז לפתע פתאום אחותי האירה והעירה את עיני למס' נקודות שדרשה התייחסות לגביהן. מה הקשר לאחותי?? בוא נגיד שהיא מממנת "קצת" מהמצלמה העתידית שלי (אין לי כסף חייל ) בקיצור- לפתע התקציב של ה1000 ש"ח לא הספיק לי לקניית מצלמה כמו שתכננתי על אתר ספציפי. אחותי "דרשה" שאקנה ממקום עם אחריות לטווח ארוך = 3 שנים ושהיבואן יהיה רשמי ולא "צ'יקימוקו" ששומעים עליו לראשונה , ואולי לאחרונה!?!? ************ *לכ*ו*כ*ב*י*ו*ת* ************ ********** שאלותי: 1.…

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  8. Started by Check_Point,

האם יש דרך לעהביר תמונות מהמחשב למצלמה? ניסיתי "ידנית" וזה לא הלך. תודה

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  9. שלום לכולם, אני מעוניינת לרכוש מצלמת רשת איכותית אשר מסוגלת להפיק תמונות סטילס איכותיות ככל האפשר לצילום פנים. בחיפושים שלי מצאתי את ה logitech pro 4000 אבל לא ניסיתי אותה בפועל. האם מישהו מכיר אותה ויכול לחוות את דעתו? האם יש מצלמות מומלצות אחרות? מהם הפרמטרים החשובים אשר משפיעים על איכות התמונות שהמצלמה מפיקה? ממש זקוקה לעזרתכם, קרן

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  10. Started by redti,

האדום בעיניים שיוצא בתמונות של מצלמה זה כלי דם?

11. Started by 1nstall,

היי אבא שלי נוסע שוב לשליחות בארה"ב, והוא החליט לקנות שם מצלמה דיגיטלים במחיר של 300$ -+ אז איזה מצלמה ההיתם ממליצים לו? אם אפשר גם לינק תודה מראש Install

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  12. יצרנית מצלמות האקסטרים גופרו משיקה את ה-Hero4, המגיע בשלושה דגמים שונים - צילום 4K, מסך מגע ואחד עם תג מחיר נמוך במיוחד לכתבה: http://hwzone.co.il/gopro-hero4-%d7%95%d7%99%d7%93%d7%90%d7%95-%d7%91-4k-%d7%9e%d7%a1%d7%9a-%d7%9e%d7%92%d7%a2-%d7%95%d7%92%d7%a8%d7%a1%d7%94-%d7%96%d7%95%d7%9c%d7%94-%d7%91%d7%9e%d7%99%d7%95%d7%97%d7%93/

13. Started by jeyjey,

השאלה העיקרית בכותרת המצלמה חדשה לא מחודשת/תצוגה שווה?

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  14. היי. המצלמה היא לחברה שלי שרק צריכה מצלמה להסתובב איתה פה ושם ולצלם. היא לא צריכה איזה מצלמה איכותית כדי לצלם נופים או כל מיני דברים בסגנון. היא ביקשה מצלמה קטנה,דקה. מאלו שמאחורה זה כמעט ורק מסך. כסכום התחלתי היא ביקשה 600 שקל. אך אם אין חיה כזאת ב600 שקל. אז אולי ניתן לשנות קצת את התקציב . * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 600 שקל (אפשר להגדיל אותו גם טיפה אם יש משהו ממש מומלץ) * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? אור יום, נושאים כמו חברים,אולי פה שם קצת נוף. * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? לא בדרך כלל. * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? אין צורך בחצובה * האם יש לך נכונות …

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  15. Started by Drazick,

אתמול סיימתי לכתוב ביקרות על הגרסא האחרונה של התוכנה של Topaz Labs: Topaz Denoise 3 Review זוהי אחת מתוכנות הסרת הרעש הטובות בשוק ושווה לקרוא ולהתנסות בה. תהנו...

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  16. Started by i_D_A_n,

מה אתם אומרים על המצלמה ? מה המחיר שלה בארץ?

17. Started by audi4,

חברים שלום יש לי מצלמה מקוצעית אני לא יודע עם היא באמת מקצועית אני חושב שכן מדגם 350D תוצרת קנון עם מס' עדשות 20 80 18 55 אם אני לא טועה הבעיה שאני לא יודע להפעיל את המצלמה לצלם זה הכי פשוט אבל למצלמה יש מליון אופציות והיא קשה לתרגום גם לצלמים מקצועיים לוקח זמן ללמוד את המצלמה שלהם לכן אני מחפש הוראות הפעלה למצלמה מהדגם המצורף כמו כן אשמח לקבל המלצות לגבי המצלמה איך היא מה אתם חושבים עליה האם שווה את הכסף שהשקעתי ?? אשמח לדעת

18. 1. מה התקציב שעומד לרשותך ? 150$, ניתן לחרוג עד 200 במידה והחריגה שווה את זה. 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. יש לי ידע בסיסי ביותר 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? יש בבית מספר מצלמות לא דיגטליות של קאנון ואולימפוס, מצלצה דיגיטלית של אולימפוס שהחלטתי להחליף בגלל כרטיס ה הארור. 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו במידת האפשר גם שימושיות - למשל: הרבה תמונות חברה בטיולים באור יום, הרבה תמונות של הילדה בתוך הבית, מעט תמונות ברחובות חשוכים באמצע הלילה, מעט מאוד תמונות של הילד…

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  19. Started by לילי,

יש לי מצלמה דיגיטלית canon a-75 . איך מוסיפים תאריך על גבי התמונה? אני לא מצליחה לשים .

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  20. Started by ik_86,

היה לי משעמם אז צילמתי...

21. Started by fungiman,

צלמים המשתמשים בלייקה מרבים לצלם צילום אינטרוספקטיביים, עם הרבה מבע והרהור ולרוב בש"ל. לייקה חסכה לצלמים את הטרחה שבהמרה לש"ל והוציאה דגם מונוכרומטי של M9, הווה אומר - שמסנן ה-BAYER הצבעוני הוסר מעל החיישן. היתרון - התוצאה אמורה להיות חדה יותר. החסרון - צריך עוד M9 אם אתה מדי פעם רוצה לצלם בצבע. אבל ממתי עוד לייקה זה חסרון? לסיכום - הפתרון המושלם לצלמים עם עודף של 8000 דולר בחשבון הבנק.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. אהלן חבר'ה! אחותי טסה בחודש הבא לארה"ב לכמעט חודש ואני מעוניין שתקנה לי משם מצלמה דיגיטלית. אשמח לעזרתכם בכל מה שקשור לבחירתה. בסה"כ אני לא מעוניין במצלמה מקצועית אלא במצלמה איכותית, קומפקטית, מעוצבת יפה ונוחה לשימוש.. אולי גם TOUCH.. התקציב הוא בערך 200$.. אני יודע שבוודאות היא תהיה ב - BUST BUY כך שאשמח כאמור לשמוע מכם על דגמים מומלצים וגם אם יש לכם רשימה של חנויות ספציפיות במיאמי ו/או וואגס אני אשמח לשמוע. תודה על העזרה!

• 1 תגובה
    • 960 צפיות
  23. אז ככה, יש לי 2800 ש"ח הכי הרבה, עדיף פחות .. ויש לי מצלמה Nikon 80D ... עכשיו אני רוצה לקנות עדשה לצילום נופים.. הציעו לי את זה : Sigma 10-20 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=703858 מה אומרים ? אני בטוח שיש לכם עוד הצעות , שתפו אותי בהן בבקשה.. בתודה מראש, מתן.

24. Started by Xardas,

חשבתי על, Canon PowerShot G9 מה אתם אומרים? כדאי לקנות, או שיש מצלמה טובה יותר במחיר הזה, או בקצת יותר..?

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  25. Started by springkatz,

שלום לכם, אני מחפש מצלמה קומפטית בסיסית, ראיתי שיש טופס למצלמות SLR או DSLR אבל לא ראיתי טעם למלא אותו כאשר אני מחפש משהו פשוט הרבה יותר. התקציב הוא 600 - 700 ש"ח. המטרות של הצילום הם סטנדרטיות, אירועים משפחתיים, טיולים, שימוש כללי, אין איזה יעד ספציפי של צילום צוקים בתאורת ירח חלקי או משהו דומה הדרישות מהצלמה הן קומפקטיות , צילום מהיר (הכוונה שלא צריך לחכות יותר מדי בין תמונה לתמונה ולא לפרק הזמן של הצמצם), עמידות טובה, אם יש צילום וידאו סביר עם קול וזום תוך כדי זו תוספת מבורכת. חשבתי על sd1200 של CANON נמכרת ברואים עולם ב 700 ש"ח, מה דעתכם עליה? נראה לי שזה הכל, אם חסר משהו או שעברתי על חוק בבקשה לא לנעול, תגידו לי מה חסר ואני אערוך ואוסיף.

• 1 תגובה
    • 956 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.