עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by DAVIDD,

• 5 תגובות
    • 945 צפיות
  2. Started by NOSTREDAMUS,

שלום חברים, כחלק מהסדרות הקודמות שהעלתי בעבר אני מעלה סט תמונות נבחרות מטיול לאחד מאתרי קק"ל להאתכם וע"מ לעודד את חובבי הצילום והטבע לצאת ולטייל במרחבי הארץ 8). הפעם, הצפנו לכיוון זכרון יעקב ומעגן מיכאל וירדנו לטייל באזור אמות המים של נחל תנינים. צולם ע"י matan18 ניקון D70s. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  3. שלום לכולם, אני רוצה לקנות כמתנה מצלמה דיגיטלית לסבא שלי.. הדגש הוא על מסך גדול יחסית (2-2.5 אינץ' עדיף), הכי קטן 1.8 אינ'ץ. הזום לא גדול מדי..בסביבות 3X ושתהיה איכות תמונה טובה. התקציב הוא עד 1400 ש"ח בערך פלוס מינוס.. היום ראיתי מצלמת אולימפוס FE140 ב- 1400 ש"ח מה אתם אומרים עליה האם שווה? אשמח להמלצות נוספות. בתודה מראש... דני

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Shbd,

מחפש מצלמה ביתית, קטנה ונוחה לטיולים עד 500 ש"ח כנכתב לעיל. אני לא מבין בתחום, אך אני מניח שבסכום הנ"ל ניתן לרכוש מצלמה איכותית מספיק בהתאם לדרישות הללו.

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  5. שלום אני לא מבין כ"כ בתחום המצלמות הדיגיטאליות אלה יותר בתחום הפילים הטובים והישנים ( יש לי מצלמת רפלקס :) בקיצור, אחותי רוצה לקנות מצלמה דיגיטאלית בתקציב של עד 500 ש"ח ורציתי את המלצותיכם למצלמה טובה ככול האפשר במסגרת התקציב הזה. מחכה לתשובתיכם.

• 7 תגובות
    • 799 צפיות
  6. Started by kobi_af,

שלום אני צלם מתחיל אני רק בקטע של להבין מושגים כמו מהירות תריס ,חשיפה וכו'... ברשותי מצלמת fujifilm A850 ופשוט אחותי צילמה את עצמה לפני כמה ימים ורציתי חוות דעת איך התמונה הגיעה למצב הזה ומה אפשר לעשות פעם הבאה כדי להמנע מזה... תמונה http://imageknight.com/images/1236641975.JPG במקור היא הייתה יותר גדולה פשוט הקטנתי אותה דרך צייר וכנראה זה פגע גם בחדות אבל זה כרגע לא משנה לי... נתונים טכניים של התמונה 45\1 f\2.9 iso400 תודה רבה לכל העוזרים.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. היי אנשים , יש לי את ה Canon S2 אני מצלם במועדונים , אני משתמש ב iso 400 , ואתם בטח יודעים שאיסו גבוה זה לא צד חזק אצל הקנון הזאת. רציתי לדעת אם יש דרך כלשהי , לגרום לתמונה להיות יותר צבעונית ופחות רעשים... חשיפה יותר ארוכה\קצרה ? F יותר גבוה\נמוך ? , הפלאש כרגע על הכי חלש , כי ברמה בינונית , התמונה נשרפת. המייצב תמונה משפיע על כמות הרעשים? כדאי(אפשר בכלל?) לבטל אותו? זה יעזור? כל דבר עצה לשיפור תתקבל בברכה. תודה! (בקרוב אני אוסיף פלאש חיצוני , כרגע זה מה יש :\ ) נ.ב אם מישהו רוצה לראות כרגע איפה אני עומד מבחינת התמונות (וזה בהחלט לא מיודע מה) , כנסו ל atraf.co.il , לגלריה , מועדון Play בתאריך 6.7 . (צילום : שגיא מור) . תודה!

• 8 תגובות
    • 700 צפיות
  8. Started by liav25,

אהלן לכולם, אני נוסע עוד שבועיים לטיול של כמה חודשים ואני רוצה לקנות מצלמה טובה. זאת תהיה המצלמה הראשונה שלי, אין לי ידע קודם בצילום אבל אני לא רוצה לצלם בטלפון. 1. מה התקציב שעומד לרשותך ? 500-1000 ש"ח, גמיש 2. מה רמת הידע שלך ? בסיסית מינוס 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? התנסיתי במצלמות פילם ביתיות. 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? הרבה נופים, הרבה אנשים ואני אוהב לצלם שקיעות זריחות ובזמני בין ערביים. אין לי ציוד אחר או העדפה ליצרן כלשהו. חשוב לי בעיקר שהמצלמה תוכל להפיק תמונות עם כמה שפחות רעש, (אם אפשר בלי בכלל אז עדיף ואם יש למישהו הסבר איך נוצר רעש בתמונה ולמנוע אות…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Nick_Less,

סט מלפני שבוע בערך נ.ב לא שמתי לב לגודל של החתימה (השעה משפיעה עלי )

• 12 תגובות
    • 935 צפיות
  10. אני חושב שפעם היו דגמים כאלה והיום אני לא מוצא. אני טועה?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by R0tem1,

אני מתכוון לשדרג בקרוב למצלמת SLR ושמתי לב שבeBay יש דילים זולים בצורה מאד משמעותית ביחס לארץ. ברור לי שהמחיר שרשום שם הוא לא המחיר הסופי שיעלה לי ואין אחריות...רציתי לשאול אם מישהו יודע איך הולך כל העניין: צריך לשלם מכס?? מה הסיכונים (יש מצב שהמצלמה בכלל לא תגיע?!) איך שולחים לארץ?? כמה עולה?? תודה

• 26 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by D-M-X,

איזה הגדרות צריך לקבוע למצלמה כדי שיצאו תמונות כלשהן (לפי מה שידוע לי צריך חפישה ארוכה)?

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  13. שלום (: אני צריך עזרה בקניית מצלמה דיגטלית. תקציב בלתי מוגבל, זה לא אומר שאתם מביאים את הhigh-end ואת ההכי יקר, פשוט אם מצלמה טובה תביאו אותה גם היא עולה הרבה. יש עדיפות לסוני אבל לא חובה, וזהו. המצלמה בעיקר לטיולים ולצילומים בבית ספר, אך גם לאירועים ולמסיבות. ובבקשה רק תגובות לעניין, ילדים קטנים ולא חכמים מיוחד בפורום אחר(ג**מר), התחילו להראות לי את המלצמות הכי יקרות בzap, מצלמות ב40 אלף שקל, כל מיני שטויות. רשמתי ללא הגבלת תקציב אבל לא צריך בהגזמה. אז תגובה לעניין (: תודה מראש, נדב.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by benor,

15 דק' [attachment deleted by admin]

• 34 תגובות
    • 3.3k צפיות
  15. Started by ALÞHA,

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by ShowstoppeR,

אומנם אני לא מתכנן את הקניה ב 2-3 חודשים הקרובים אבל מעניין אותי לדעת מה העדשות המומלצות בטווח מחירים זה, כי עדשת TELE תהיה כנראה הקניה הרצינית הבאה שלי. מטרה עיקרית - צילומי טבע

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by sagioto,

שלום חברים, בשעה טובה אני נוסע לתאילנד ואני מעוניין לקחת איתי מצלמה, חבר המליץ על הפוג'י שכרגע מבלה איתו בדר' אמריקה, אבל לקנון יש כמה יתרונות: 1. היא שוקלת כמעט חצי 2. רק שתי בטריות במקום 4 3. מייצב תמונה בעדשה ולא בחיישן, תכל'ס אני לא יודע מה עדיך אם אם תגידו, אני מחשפ מצלמה שתהיה מספיק טובה בשביל לצלם גם בלילה בלי להמרח, אבל מספיק קלה ופשוטה שאני יוכל להסתובב איתה ולצלם ולא להרגיש כאילו אני סוחב איזה טנק איתי, חוץ מזה כדאי גם שתהיה יחסית זולה ועמידה ולא משהו שאני יצטרך לחשוש יותר מדי מה עולה בגורלו (בגלל זה טווח המחירים של המצלמות הללו) אשמח אם תעזרו לי להגיע להחלטה או שתציעו לדגם אחר... תודה,

• 7 תגובות
    • 983 צפיות
  18. מנסה למצוא פילטר UV מתאים לעדשה הזו 5.8x AF-S DX Nikkor 18-105mm f/3.5-5.6G ED VR לא ברור לי איזה היקף יתאים 52mm , או 67mm או 72mm יש דברים מסויימים שחשוב ליבדוק ואם אתם יכולים לחספק לינק דוגמא = הכי טוב תודה מראש לכל מי שעוזר!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by J0n1,

חזרתי אתמול מהטיול השנתי, ושצפיתי בתמונות שצילמתי במהלך הטיול שמתי לב שהמצלמה מצלמת תמונות חשוכות מאוד. גם בתנאי תאורה אופטימלים, כמו לדוגמא בחוץ במזג אוויר מצוין, התמונות יוצאות יותר חשוכות, וכאשר צילמתי בעבר בתנאי תאורה כאלו עם דמוי SLR התמונות יצאו יותר בהירות. כמו לדוגמא התמונות האלו, שצולמו במצב AUTO בנוסף צילמתי כמה תמונות במגרש החלקה על הקרח, והצלחתי להגיע לתוצאות הטובות ביותר עם מהירות תריס של 60/90 ופיצוי חשיפה +2 אבל עדיין התמונות יצאו די חשוכות לפעמים, ולפעמים גם מטושטשות (הבעיה הייתה שהייתי צריך מהירות תריס גבוהה בגלל התזוזה המהירות של המחליקים אבל לעומת זאת הרבה אור משום שהמקום לא היה מואר מספיק) בנוסף המצלמה לא הביאה לי אפשרות לרדת מצמצם 5.6…

• 19 תגובות
    • 3.7k צפיות
  20. Started by PhP dUdE,

יבש בפורום אז בואו נפרסם כמה תמונות,בשביל להפריח בו חיים. אני אתחיל.

• 6 תגובות
    • 922 צפיות
  21. Started by Saliman,

תמונה שצילמתי מהמרפסת שלשום בלילה... אותה תמונה כחלק מפנורמה קטנה:

• 7 תגובות
    • 899 צפיות
  22. אני מחפש מצלמה שתחליף סוף סוף את האולימפוס C-310 שלי וכמובן ששתי האופציות שאני חושב עליהן הן ה-A710 וה-F30... אני יודע שהנושא נטחן אבל עדיין יש לי כמה התלבטויות שלא הועלו בת'רדים קודמים, לפי מה שראיתי שה-F30 נחשבת יותר טובה אבל אני דווקא יותר נוטה לכיוון הקנון מכמה סיבות: 1. הנסיון שלי עם מצלמות קאנון הוא יותר טוב אני לא אוהב את איך שתמונות נראות כמו "צבעי מים" במצלמת פוג'י של אחי (S5000) וראיתי שזה קורה גם ב-F30 2. אני כן מעוניין בזום הגדול שיש לקאנון. 3. המייצב תמונה של הקנון אמור לעזור לסרטים להיראות יותר טוב (דיי חשוב לי). 4. כמה דברים קטנים אך מעצבנים בפוג'י כמו העובדה שהיא לא עובדת על סוללות AA, משתמשת בכרטיסי , ואין לה עינית. בקיצור רב אני דיי בטוח שהקנון היא…

• 11 תגובות
    • 991 צפיות
  23. יש ברשותי את המצלמה NIKKON COOLPIX 3200 עד אתמול במשך כמה שנים חשבתי שהיא לא משהו בכלל. המצלמה רק 3.2MP. ממזמן ניסיתי לצלם משהו מקרוב במרחק של איזה 10 CM ויצא על הפנים לא משנה איזה תאורה השתמשתי, אמרתי בוא נראה את המפרט של המצלמה ואז ראיתי שהמצלמה מסוגלת לצלם צילום מאקרו במרחק 4 CM אז אמרתי כנראה יש אופציה שאני לא מכיר, אז אמרתי לעצמי רגע יש כל כך הרבה אופציות במצלמה שאני אפילו לא משתמש אולי הם באמת טובות, כי תמיד הייתי שם בחוגה על הסמל של המצלמה וזהו. אבל כנראה שטעיתי ובגדול, אני אפילו יכול לשחק עם הפוקוס באיזה איזור בתמונה -וזאת אחרי שהורדתי את הMANUAL של המצלמה- מסתבר שיש שם הרבה דברים שימושיים. לדוגמא הנה תמונה שצולמה שהמצלמה במצב הרגיל שהייתי מצלם תמיד: והנה תמו…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by חננב,

עכשיו ההודעה השתנתה... אני ממש לא יודע מה להחליט, עד לפני תקופה קצרה הייתי ממש נעול על ה S6500 ובאמת רציתי כזאת. עכשיו יש לי הזדמנות לקנות אותה, אבל שני דברים השתנו מאז: א) המחיר שלה עלה. ב) יצאה לה מחליפה - ה S8000. נתחיל עם ב' - ההגיון (הלאו דווקא הגיוני) אומר לקנות את המצלמה החדשה והזולה יותר , אך הנתונים מראים אחרת: -חיישן 1/2.35 לעומת חיישן 1/1.7 ומספר פיקסלים הגיוני יותר. -זמן חשיפה מינימלי של 4 שניות מול 30 שניות (זאת טעות??). מקסימלי 1/2000 מול 1/4000. -איטיות בצילום תמונות, 1.3 לשניה מול 2.2. -מסך קטן יותר ב0.1 אינץ' : -זום חשמלי רגיל. ב S6500 יש שליטה ידנית בזום. -וכמובן, איכות תמונה פחות טובה ב ISO גבוה בהשוואות באינטרנט. מצד שני, ל S8000 יש זום X1…

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by Snufkin,

וטיפלה יותר קרוב....

• 9 תגובות
    • 815 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.