עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. שלום, אני מחפש בזמן האחרון לקנות מצלמה דיגיטלית חדשה. בעיקרון החלטתי לקנות מצלמה של SONY. עכשיו אני מתלבט בין הדגמים שלהם .. יש את הדגמים שאני ראיתי לפחות DSC-T3 DSC-T9 DSC-T100 לפחות לפי מה שאני ראיתי ה T100 היא הכי איכותית מבין כולן .. יש לי מישהו פשוט בארצות הברית שיכול להביא לי מצלמה ואני צריך להחזיר לו תשובה איזה דגם אני רוצה .. אז בבקשה אם מישהו יודע בוודאות איזה הכי איכותית, שיעזור לי. תודה רבה .

2. Started by eleven11,

שלום האם יש בעיה כלשהי לרכוש מצלמה/עדשות באילת ? האם יבקשו ממני תעודת תושב אילת כדי לתת לי את המחיר המוזל שמתפרסם באתר camera eilat ? תודה

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  3. בוקר טוב. לא יודע מה ניכנס בהורים שלי פיתאום אבל הם ניזכרו שהעולם כבר כמה שנים משתמש במצלמות דיגיטליות ומצלמות הפילם נחלת העבר. הדרישות שלנו דיי פשוטות- מצלמה לא גדולה, דיגיטלית, איכות תמונה טובה, אפשרות לצילום ווידיאו, על כרטיסי זיכרון, על סוללה ניטענת לזמן ממושך, עם חיבור USB למחשב וקלה לתפעול. המצלמה תשמש בעיקר להנצחת אירועים משפחתיים ודברים באותו סטייל. כמו שאפשר להבין ההורים שלי לא מקצועני צילום כמו רובכם כאן לכן הדרישות לא כ"כ גבוהות. המצלמה שהייתה לנו עד כה שירתה אותנו 8 שנים ועדיין היא עובדת מצויין (איזה דגם של SONY). התקציב הוא עד 1000 ש"ח גג. אשמח לשמוע גם המלצה לחנות טובה באיזור המרכז ( אם יש אחת מקצועית ואיכותית בדרום תל אביב זה עוד יותר טוב) נ.ב. אם עב…

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  4. Started by GAL_FX,

חילזון -1 http://img172.imageshack.us/my.php?image=dscf4726750x562jx5.jpg http://img124.imageshack.us/my.php?image=dscf4718750x562lm1.jpg וחתול סטלן שרצה להיצטלם ( אני יודע שיבצד התמונה שרופה אבל איך מיתגברים על ועם משהו יכול לחתוך אותה זה יעזור תודה ) http://img450.imageshack.us/my.php?image=dscf4684750x562ii2.jpg

5. שלום אני מעוננין בקניה של מצלמת וידאו HD 1080P מחיר רשום למעלה. רציתי לדעת על דגמים ממולצים ואיזה נתונים צריך לבדוק כשאני רוצה לקנות מצלמה כזאת. יש איזה דגם של סמסנוג שראיתי שנראת טוב- SMX-K45. אני ישמח לתגובות תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by דור20,

אני מעוניין לקנות מצלמת דמוי slr ונתקלתי בכמה דגמים שאני מתלבט בינהם. 1.Panasonic Lumix DMC FZ45 2.Panasonic Lumix DMC FZ100 3.CANON SX30 התקציב הא עד כ2000 שח..מיועד בעיקר לצילומי נוף.תקריבים וידיאו.. על מה אתם ממליצים..תודה

7. לאחר כל ההתלבטויות הקודמות שלי לגבי בחירת מצלמה, החלטתי ללכת לבסוף על ה-A75 תוך הסתכלות על התקציב הכללי והתמורה שהמצלמה נותנת. התקציב עמד על 2000 שקל, מינוס המחיר של המצלמה זה מה שנשאר לכל מה שמסביב. (למרות שייתכן שתיהיה לי אפשרות לקבל את ה-Canon IXUS S410 במחיר נמוך ממה שהיא נמכרת, ואז אני אשקול גם אותה ומקס' אוותר על כמה אופציות ידניות שקיימות ב-75, אבל מצד שני יתווספו לי עוד כמה מגה פיקסלים...) שמתי לב שקיימות מס' חברות של כרטיסי זכרון, וישנם הבדלים, לכן רציתי את עזרתכם בבחירת כרטיס (256/512, מה שייכנס בתקציב), אגב, פירוט על למה כרטיס אחד עדיף על השני וכו' וכו' יעזור. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by D-M-X,

צריך דרייבר או שXP אמור לזהות ישירות כשמחברים?

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  9. Started by sagi5,

יש הצעות לתוכנה טובה לעריכת תמונות? תודה שגיא

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  10. Started by faceless,

כלבה בחשיפה ארוכה עריכת מנהל הפורום: תדאג להעלות תמונות במקסימום 800x600, לא מעבר. וכן תדאג לכתוב בעברית ולא עם "Caps Lock" (תיקנתי לך....)

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  11. Started by psychuil,

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  12. לא מזמן יצאה ביקורת אוהדת מאוד ל-LX3 של פנסוניק שבאה עם עדשה רחבה של 24 מ"מ.. נתקלתי עכשיו בתאם הזה: Panasonic DMW-LW46 46mm 0.75x Wide Angle Lens הוא אמור לתת לה אורך מוקד מקביל ל-18 מ"מ שזה היסטרי למצלמה קומפקטית.. אז - 1. זה שווה את בכלל או שזה עבודה בעיניים?? (הכוונה אם זה סתם לא משפיע או שזה אפקטיבי כמו עדשה אולטרה רחבה במצלמת SLR) 2. שווה להשקיע על זה עוד 120 דולר? נ.ב. -אורן, מצפה לתגובתך

13. ידידה שלנו רוצה לקנות מצלמה פשוטה וטובה טווח מחירים-200-250 דולר,כנראה שתקנה את זה בדיוטי פרי או משהו כזה... חשוב לה שתהיה סוללה נטענת.... ולי יש כמה שאלות,קנינו לא מזמן מלמה פוג'י F40, ותמיד כשאני מצלם על מצב אוטומטי התמונות יוצאות כהה ביחס לסביבה,אפילו שעדמתי באמצע היום בחוץ שהיה מלא שמש ואור עדין תמונה כהה יוצאת,זה מעצבן למה זה ככה? תודה מראש

14. כמו שניתן להבין מהכותרת, אני נוסע לארצות היפות בעולם, ולכן אני צריך מצלמה איכותית. החדשה תחליף את ה-Olympus SP500UZ המאכזבת שלי, שנקנתה ב-1900 ש"ח לפני המון זמן והייתה שווה לתחת בלשון המעטה. חשוב שיהיה זום גדול, על מנת לצלם נופים מרחוק ואולי לתפוס כמה דברים נדירים. גיליתי לצערי מניסיון רע עם האולימפוס, שמייצב תמונה הוא חשוב מאוד - חובה! המצלמה תהיה עלי כמעט כל הזמן, לכן היא צריכה להיות גם קומפקטית. אני לא רוצה להתפשר על איכות, אבל רצוי למצות את המיטב באיכות ובגודל. התקציב הוא 1000 ש"ח, אבל גמיש. אולי אחליט לקנות את המצלמה בחו"ל ויצא לי זול יותר. תודה, חן

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. זאת המצלמה של אמא שלי, השאלתי אותה לשימוש כ Hard Drive כי אני צריך להעביר קבצים באופן דחוף מהמחשב שלי למחשב שלה, למרבה ההפתעה התיקייה שנפתחת ב My Computer היא של קבצי תמונות בלבד (למרות שהיא ריקה) ואני לא יכול להעביר קבצים לשם! יש דרך לעקוף את זה ולהעלות קבצים ישירות לכרטיס זיכרון דרך חיבור USB למצלמה? או באיזה דרך אחרת? זה דחוף, תודה!

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  16. Started by hila84,

שלום, אני מחפשת מצלמת וידאו ביתית שאיכות הצילום שלה טובה! ושיש מס' אפשרויות צילום טובות (לילה, חדר, נוף.נוחה, גם מבחינה פיזית וגם מבחינת ממשחק - שיהיה נוח ואינטואיטיבי. שיש מייצב תמונה טוב (חשוב!), עם כרטיס קשיח או פלאש . זמן סוללה - שלא יהיה קצר מדי. גודל פיזי - עדיפות לגודל ומשקל סטנדרטי. במחיר של סביבות 1500-1700ש"ח אשמח אם תוכלו להפנות אותי למספר דגמים. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  17. אהלן... אני מחפש מצלמה דיגיטלית עד 1800 ש"ח לא כולל כרטיס זיכרון. הכי חשוב לי שהתמונות יהיו איכותיות מאוד.... כי היא תחליף מצלמת פילם לשים תמונות באלבום. עוד דברים שחשובים הם שהמצלמה לא תהיה כבדה וגדולה מדיי... (אני לא רוצה שהאיכות תרד, ככה שאין ל יבעייה עם יותר גדולות מהסטנדרט אבל שלא יהיו מפלצות) אם אפשר שתתמוך בסמארט מדיה (מהסיבה הפשוטה שיש לי עוד מצלמה בפורמט זה) אך לא חובה. רצוי שגם העדשה וגם המצלמה עצמה יהיו מחברות טובות. (אל תביאו לי אייפטק...) תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by CyborgRAT,

שלום! כמה שאלות: כאשר אני מצלם וידאו בחוץ, האיכות סבירה, וכאשר אני מצלם בתוך הבית, האיכות ירודה. ההגדרות על ברירת המחדל ואני מצלם על 1080p מן הסתם. כמו כן אני משתמש בצילום אוטומט, כך שאינני צריך לכוון את ההגדרות כל פעם בהתאם לסצינה אשר אני מצלם. 1) מה אפשר לעשות בנידון? 2) כאשר אני מצלם תמונות על JPEG Fine + RAW, למה הקובץ RAW משמש? אך ורק לעריכה של התמונה בפוטושופ? ונגיד ומחקתי אותו, אני לעולם לא אוכל לערוך את התמונה בפוטושופ בשום צורה? 3) איך אני מפתח את הקבצי תמונות שנמצאים בכרטיס זיכרון לתמונות של ממש שאני יכול להכניס לאלבום פיזי? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. Started by havan,

שלום, אני רוצה לקנות 2 מצלמות דיגיטליות: אחת-עד תקציב של 600 ש"ח והשניה עד תקציב של 1000 ש"ח אפרט לפי הסעיפים הבאים: 1.מצלמה של עד 1000 ש"ח: מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 100-1100 אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בבית, אירועים משפחתיים, בטבע, בלילה האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? לא קריטי האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)?לא האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אחרת? מהירות הצילום האם אתה מתכוון להדפיס או לצפות בתמונות על גבי מסך? אם הראשון, מהו גודל הנייר המקסימלי שאתה מ…

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  20. Started by Ghosthunter,

לא צריך יקרה/איכותיה מידי.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. Started by ronin,

*נערך* נא לא לפרסם מכירה בפורומים.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by dsane,

יש לי את המדריך שלה פשוט. לדוגמא המאקרו שלה הוא ל 10 CM ולא ל 1 כמפורסם

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  23. Started by pc7,

קריטריונים רוב התמונות שלי הם ביום יום..בצבא וכו' תאורה משתנה, ביום ובלילה, אני לא מאלה שיצלמו ברקים וכאלה אלא תמונות רגילות,ולעיתים רחוקות טיולי טבע.. רוב הצילומים לא להדפסה. גודל המצלמה הוא קריטי לדוגמא זאת מצלמה שמשכה את תשומת ליבי ואני אשמח אם למישהו יש חוות דעת עליה למרות שאני לא נעול על סוני ואשמח לשמוע על דגמים וחברות שונות.. http://www.dpreview.com/reviews/specs/Sony/sony_dsct300.asp צילום וידיאו חשוב חשוב מאוד האיכות למרות שברור לי שהאיכות לא תהיה כשל מצלמה גדולה.. אני חייל כך שהעיקרון הכי חשוב זה שתיכנס לכיס, גודל המצלמה- לדוגמה סוני סדרה T פוג'י סידרה Z וכו' והאם שווה לקנות את סוני T300 או שלמישהו יש מצלמה מומלצת יותר? גמיש במחיר.. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  24. Started by nesoleg,

לאחרונה החלטתי לקנות מצלמה, לאחר חיפושים בזאפ הגעתי ל: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=726328 Canon PowerShot A1100IS מבחינת המיפרט והמחיר בעיניי היא סבבה לגמרי. הדבר היחידי שמדאיג אותי זה צריכת סוללות (אם היא זוללת או חוסכת) - לגבי זה לא מצאתי מידע. ובנוסף, האם הזום האופטי (4X) מספיק לצילום תמונות איכותיות? האם שווה ליקנות אותה? אשמח לקבל עזרה ממי שהתנסה בדגם הנ"ל או בדגמים דומים. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  25. Started by iem,

רציתי לעמוד טיפה על ההבדלים בין שתי המצלמות: Panasonic TZ4K Panasonic TZ5K ההבדל ביניהם במחיר הוא 60$ אז רציתי לדעת אם זה שווה את הכסף... המטרה היא צילום עבור טיולים בחו"ל וחשוב לי מאוד הזום האופטי. תודה [br]פורסם בתאריך: 3.07.2008 בשעה 23:50:22 מקפיץ אני ממש חייב תשובה דחופה :-[...............אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי את ההבדלים המהותיים והאם הם משנים עבור צרכיי... תודה ! :-)

• 1 תגובה
    • 818 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.