עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by dorke10,
    • 0 תגובות
    • 351 צפיות
  2. Started by omerr01,
    • 0 תגובות
    • 351 צפיות
  3. Started by shimronfio,
    • 0 תגובות
    • 350 צפיות
  4. Started by shimronfio,
    • 0 תגובות
    • 348 צפיות
    • 0 תגובות
    • 348 צפיות
  5. Started by MARY-E,

נתון a - מערך ממוין בסדר עולה של מספרים שלמים ונתון הממוצע שלהם k שהוא מספר מסוג double . כתבו פונקציה יעילה שמקבלת את המערך הממוין a, גודלו n וממוצע k, ומחזירה את המספר הגדול ביותר במערך שקטן או שווה לממוצע. לדוגמא: עבור המערך a = {-5, -2, -1, 0, 2, 4, 4, 9} הפונקציה תחזיר 0 (הממוצע הוא 1.375) על הפונקציה לרוץ בסדר גודל של logn .

• 0 תגובות
    • 347 צפיות
  6. Started by TomerPerez,
    • 0 תגובות
    • 334 צפיות
  7. Started by nivzion,
    • 0 תגובות
    • 333 צפיות
  8. Started by Marksiman,
    • 0 תגובות
    • 330 צפיות
  9. מסיבה לא ברורה גוגל טוענים שהאתר שלי שימש לפישינג ולכן הוא סגור, א"א אפילו לשלוח את הכתובת שלו במייל, אפילו ששכפלתי אותו לכתובת אחרת שוב פעם למחרת סגרו לי אותו בטענה שהוא שימש לפישינג מה שברור שהוא שקר כיון שאף אחד לא ביקר בו ואת רובו פרט לדף אחד יצרתי 5 דקות קודם... גם במרכז הניהול של גוגל הם מראים שהדף תקין ואין בעיות אבטחה... האתר בנוי במערכת של גוגל סייט ומשתמש בסקריפטים של גוגל לצורך הצד שרת (הסקריפט לא קשור לגולש בשום צורה שהיא, זה רק בשבילי בשביל עדכון המערכת בנתונים). הגשתי ערעור ודווחתי שזה לא ספאם. במסך הניהול כתוב - לא ניתן להציג את האתר הזה. הסיבה לכך היא הפרה של התנאים וההגבלות או של תקנון התוכנית. התוכן חסום להצגה בפני משתמשים. מה עושים ע…

10. אני עובדת על פרויקט בשפת javascript ואני משתמשת ב router אני רוצה להעביר פרמטרים דרך פונקציה שמזמנת את ה navigate וגם: אני עושה ניתוב לUSER מסוים ואני רוצה להשתמש בID שלו שמגיע מהניתוב לדוגמא:' user/:id' - אני רוצה להשתמש בID שיש בניתוב איך אני עושה את זה?

• 0 תגובות
    • 324 צפיות
  11. Started by gshhary,
    • 0 תגובות
    • 322 צפיות
  12. Started by eliom,
    • 0 תגובות
    • 313 צפיות
  13. Started by tom7yel,
    • 0 תגובות
    • 313 צפיות
  14. Started by erezo,