תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני כותב אפקליצייה קטנה שמטרתה לערוך את הFirmWare של הטלפון שלי בנוחות יחסית. אני מנסה לפתוח קובץ ששוקל 66 מגה והמחשב פשוט נתקע לי. אותו קובץ נפתח תוך חצי דקה בערך בWINHEX. איך אני גורם לאפליקצייה שלי לפתוח את הקובץ בלי לתקוע את המחשב?? ניסיתי ב-2 השיטות הבאות: [left]Private Sub cmdopen_Click() Dim filelocation As String CommonDialog1.ShowOpen filelocation = CommonDialog1.FileName r1.LoadFile filelocation, rtfText Image1.Picture = LoadPicture(filelocation) End Sub Private Sub Command1_Click() CommonDialog1.ShowOpen filelocation = CommonDialog1.FileName Dim file_name As String Dim file_length As Long Dim fnum As Integer Dim bytes() As Byte Dim txt…
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
זה אפשרי לקלוט ככה ב Applet? כי באפליקשן הצלחתי וב Applet לא..ואם כן אפשר תקוד:] [אני בעצם מתכוןן לריבוע הזה שמכניסים אליו תקלט]
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
היי אני רוצה לשמור כמה רשימות בקובץ בינארי כדאטה ואחכ להוציא מהקובץ ולשמור אותם בחזרה ברשימות..בניתי 2 פונקציות שאחת שומרת את המידע ואחת קוראת ואני רוצה לדעת שאני לא טועה והמידע אכן נשמר השמירה: FileStream fs = new FileStream("saveGame.bin", FileMode.Create); //create new binary file to save data BinaryFormatter bf = new BinaryFormatter(); fs.Position = 0; bf.Serialize(fs, list); fs.Close(); הקריאה List<Card> c = new List<Card>(); FileStream fs = new FileStream("saveGame.bin", FileMode.Open); //open file to read // BinaryReader br = new BinaryReader(fs); //pointer that read from binary file BinaryFormatter bf = new BinaryFormatt…
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
נגיד שיש לי EMBED של סרטון מסוים, איזה קוד אני צריך לכתוב כדי לשים אותו בתגובה בפורום (ובפורום שמתיר זאת)? למשל ה EMBED הזה.. <object codebase="http://go.divx.com/plugin/DivXBrowserPlugin.cab" height="480" width="720" classid="clsid:67DABFBF-D0AB-41fa-9C46-CC0F21721616"><param name="autoplay" value="false"><param name="src" value="http://video.stage6.com/1905528/.divx" /><param name="custommode" value="Stage6" /><param name="showpostplaybackad" value="false" /><embed type="video/divx" src="http://video.stage6.com/1905528/.divx" pluginspage="http://go.divx.com/plugin/download/" showpostplaybackad="false" custommode="Stage6" autoplay="false"…
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
יש לי פרויקט שרץ מצוין בצורה לוקאלית, אך לאחר שהעליתי אותו לענן (ויש לי מסד נתונים בענן) - יש בעיה כאשר אני נכנסת ע"י קישור לפרויקט שלי. בלוגים של הסרבר מופיע שיש בעיה במחרוזת החיבור למסד הנתונים- שיש שם פרמטר name, וזה שגוי. בדקתי, הדפסתי ואף ניסיתי מחרוזת חיבור של מישהו אחר שכן עבד לו אותו פרויקט, אך השגיאה נותרה כמו שהייתה. הרבה זמן אני מנסה לפתור את הבעיה שלי, ללא הצלחה. אם מישהו יוכל לעזור לי בעניין- אני מאד אשמח. תודה רבה.warn.pdf
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
- 1 follower
-
-
היי אשמח להסבר כללי איך לבצע בSQL שליפה של סכום מסוים בין טווח וותק של משתמשים - כלומר איך לאחד ולדעת שעבר בין משתמשים בדיוק 5 שנים ולחשב סכום בין כל המשתמשים שבטבלה בטווח של 5 שנים דוגמא לטבלה: ת"ז וותק מחיר 1 0.3 20 2 1.6 55 3 0.2 90 4 7.2 3 5 5.5 56
-
- 0 תגובות
- 461 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
מה התוצאה של List<T>.First במקרה ואין אובייקט להחזרה? null?
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
איך מוסיפים תמונה לדף html בעזרת אתר "zim ?
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 434 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 433 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 431 צפיות
-
-
אני מעוניין למחוק שורות ריקות מקובצי טקסט בתוך תיקייה מסוימת באמצאות קוד C#. המטרה שלי היא שמחיקת השורות הריקות תתבצע ישירות בקבצים המקוריים, ולא שהקבצים יועתקו או שיהיו קבצים זמניים וכו’. כאשר ניסיתי לעשות זאת בעצמי, או שלא הגעתי לתוצאה, או שקיבלתי תוצאות רק בהעתק, ולא כמו שאני מעוניינת - שהשינויים יתבצעו ישירות בקבצי המקור! תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 430 צפיות
- 1 follower
-
-
נתון a - מערך ממוין בסדר עולה של מספרים שלמים ונתון הממוצע שלהם k שהוא מספר מסוג double . כתבו פונקציה יעילה שמקבלת את המערך הממוין a, גודלו n וממוצע k, ומחזירה את המספר הגדול ביותר במערך שקטן או שווה לממוצע. לדוגמא: עבור המערך a = {-5, -2, -1, 0, 2, 4, 4, 9} הפונקציה תחזיר 0 (הממוצע הוא 1.375) על הפונקציה לרוץ בסדר גודל של logn .
-
- 0 תגובות
- 430 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 426 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות