תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
היי אני רוצה לשמור כמה רשימות בקובץ בינארי כדאטה ואחכ להוציא מהקובץ ולשמור אותם בחזרה ברשימות..בניתי 2 פונקציות שאחת שומרת את המידע ואחת קוראת ואני רוצה לדעת שאני לא טועה והמידע אכן נשמר השמירה: FileStream fs = new FileStream("saveGame.bin", FileMode.Create); //create new binary file to save data BinaryFormatter bf = new BinaryFormatter(); fs.Position = 0; bf.Serialize(fs, list); fs.Close(); הקריאה List<Card> c = new List<Card>(); FileStream fs = new FileStream("saveGame.bin", FileMode.Open); //open file to read // BinaryReader br = new BinaryReader(fs); //pointer that read from binary file BinaryFormatter bf = new BinaryFormatt…
-
- 0 תגובות
- 432 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 429 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 428 צפיות
-
-
יש לי כמה פרויקטים סרבר (לדוג ב-node.js)שמחוברים למונגו ועכשיו כל פעם שאני מנסה להריץ הוא כותב לי את השגיאה: error: MongoNetworkError: unable to get local issuer certificate cause: Error: unable to get local issuer certificate התרגום: שגיאה: MongoNetworkError: לא ניתן לקבל אישור מנפיק מקומי סיבה: שגיאה: לא ניתן לקבל אישור מנפיק מקומי למישהו יש רעיון פתרון מפורט מה לעשות אשמח לשמוע?? (ואולי גם יודע למה זה קרה גם אשמח לדעת??) בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 422 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 418 צפיות
-
-
האם יש במחשבי מאק אפליקציה לכתיבת קוד ב#c? או שחייבים להתקין ווינדווס?
-
- 1 תגובה
- 409 צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 0 תגובות
- 406 צפיות
-
-
מה התוצאה של List<T>.First במקרה ואין אובייקט להחזרה? null?
-
- 0 תגובות
- 405 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 404 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 402 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 401 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 398 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 397 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 393 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 392 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 390 צפיות
-
-
היי אשמח להסבר כללי איך לבצע בSQL שליפה של סכום מסוים בין טווח וותק של משתמשים - כלומר איך לאחד ולדעת שעבר בין משתמשים בדיוק 5 שנים ולחשב סכום בין כל המשתמשים שבטבלה בטווח של 5 שנים דוגמא לטבלה: ת"ז וותק מחיר 1 0.3 20 2 1.6 55 3 0.2 90 4 7.2 3 5 5.5 56
-
- 0 תגובות
- 389 צפיות
-
-
אני עובדת על פרויקט בשפת javascript ואני משתמשת ב router אני רוצה להעביר פרמטרים דרך פונקציה שמזמנת את ה navigate וגם: אני עושה ניתוב לUSER מסוים ואני רוצה להשתמש בID שלו שמגיע מהניתוב לדוגמא:' user/:id' - אני רוצה להשתמש בID שיש בניתוב איך אני עושה את זה?
-
- 0 תגובות
- 388 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 388 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 386 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 385 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 383 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 381 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 381 צפיות
-
-
מסיבה לא ברורה גוגל טוענים שהאתר שלי שימש לפישינג ולכן הוא סגור, א"א אפילו לשלוח את הכתובת שלו במייל, אפילו ששכפלתי אותו לכתובת אחרת שוב פעם למחרת סגרו לי אותו בטענה שהוא שימש לפישינג מה שברור שהוא שקר כיון שאף אחד לא ביקר בו ואת רובו פרט לדף אחד יצרתי 5 דקות קודם... גם במרכז הניהול של גוגל הם מראים שהדף תקין ואין בעיות אבטחה... האתר בנוי במערכת של גוגל סייט ומשתמש בסקריפטים של גוגל לצורך הצד שרת (הסקריפט לא קשור לגולש בשום צורה שהיא, זה רק בשבילי בשביל עדכון המערכת בנתונים). הגשתי ערעור ודווחתי שזה לא ספאם. במסך הניהול כתוב - לא ניתן להציג את האתר הזה. הסיבה לכך היא הפרה של התנאים וההגבלות או של תקנון התוכנית. התוכן חסום להצגה בפני משתמשים. מה עושים ע…
-
- 0 תגובות
- 377 צפיות
- 1 follower
-