עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by TomB,

אני עובד עם גירסה מאד מצומצמת של J2ME. מה שאני צריך שיקרה הוא שאוביקט מסויים יקרא מידע מקובץ שמתעדכן מדי פעם ויודיע על זה לראשי. הדרך הנכונה לעשות את זה היא להשתמש בEVENT, אבל חסרות לי הרבה ספריות במערכת שאני עובד עליה, ואני לא מצליח למצוא הסבר שלא כולל דברים שאין לי... יש לי את ה-interface שנקרא EventListener ואת האוביקט שנקרא EventObject. יצרתי interface חדש - public interface UpdateListener extends EventListener { public abstract void updateFileChanged(String updateData, int flags); } ואני עושה לו Implement מהראשי. יש לי ספריה Update שפותחת וקוראת את הקובץ. פה נתקעתי - לא הבנתי אם היא צריכה להרחיב את EventObject, או שצריך ליצור בה תת ספריה שהיא זו שמרחיבה את EventObj…

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  2. Started by BURTON,

כתבתי מאקרו בחוברת עבודה מסויימת ככה שיבצע בה שינויים מסויימים ואז ישמור אותה בשם אחר. כלומר, קובץ המקור נשאר ללא שינוי. עכשיו אני רוצה לטעון מחדש את קובץ המקור כדי שאוכל לבצע בו שינויים נוספים ושוב לשמור בשם אחר. הבעיה היא שאני לא מצליח לגרום למאקרו לטעון את חוברת העובדה מחדש. שלא נדבר על להמשיך להריץ את הסקריפט מהמקום בו הוא נעצר. ניסיתי להשתמש ב-updatefromfile אבל הוא כל הזמן מחזיר שגיאה. מחיפוש באינטרנט אני מבין שהפונקציה הזאת עובדת רק אם קובץ המקור מעודכן יותר מאשר הקובץ שאני עובד עליו, והרי לא כך הדבר. האם יש איזושהי דרך לעקוף את זה? נניח לשמור קובץ עם תאריך פיקטיבי או אולי שימוש בכלל בפונקציה אחרת. עריכה* הסתדרתי

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by amitk,

שלום אני רוצה לעלות אתר שעשיתי, קיבלתי ממישהו הוסט, שם משתמש, סיסמה וכתובת לבדיקה והוא אמר לי שאלה שרתים שאפשר להריץ עליהם .net שרתים של מייקרוסופט. ניסיתי להשתמש בfilezilla אבל לא יכולתי לראות את הקבצי aspx אלא רק htm (סתם היה אחד לבדיקה). ניסיתי גם לעשות publish מהvisual studio אבל לא הבנתי מה קורה שם, זה פשוט טוען קצת ולא עושה כלום (האתר לא עלה או משהו כזה) מה אני צריך לעשות כדי להצליח לעלות את האתר? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by SpLiNtEr,

שלום לכולם, אני מעוניין במדריך ללמידת שפת תכנות ומדריך לבניית תוכנות, למתחילים - ואני מעדיף בעיברית. מתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  5. Started by Alex89,

איך אני יוצר JTABLE עם כותרות לעמודות ושורה אחת של מידע (בלי מידע)?

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  6. Started by stavko,
    • 0 תגובות
    • 429 צפיות
  7. Started by נגה,
    • 0 תגובות
    • 394 צפיות
  8. Started by efiminzer,
    • 0 תגובות
    • 374 צפיות
  9. Started by Hacker1221,
    • 0 תגובות
    • 438 צפיות
  10. Started by eliom,
    • 0 תגובות
    • 336 צפיות
  11. Started by Hacker1221,
    • 0 תגובות
    • 492 צפיות
  12. Started by bladetriniti1,
  13. Started by robinCris,
    • 0 תגובות
    • 325 צפיות
  14. Started by shimronfio,
    • 0 תגובות
    • 401 צפיות
  15. Started by nivzion,
    • 0 תגובות
    • 357 צפיות
  16. Started by The_Hobbit,
    • 0 תגובות
    • 403 צפיות
  17. Started by orba,
    • 0 תגובות
    • 369 צפיות
  18. Started by matan9023,
    • 0 תגובות
    • 411 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.