תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי כמה קבצי XLS (אקסל) מוצפנים ואם סיסמה שכל יום אני מוסיף עוד נתון בדף. אני רוצה לעלות את הקובץ לשרת שלי. איך אני עושה את זה מבלי שתיהיה אפשרות של הורדת הקובץ (שאיך שאני מקליד את כתובת האתר, הדף יעלה לי אוטומטי באקספלולר) ושאני יוכל להוסיף נתונים ולשמור ישירות לקובץ שבשרת. תודה
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
יש לי קובץ NORMAL שמכיך מקרואים והגדרות. יש לי תבנית, שאני רוצה שבעת פתיחתה לא יופעלו ההגדרות של קובץ NORMAL, אלא רק אלו שבתבנית (חלק מההגדרות מתנגשות). האם ישנה אפשרות בעת פתיחת מסמך חדש בThisDocument, לבדוק איזה סוג יש לי, ואם זו תבנית אז לדלג על ההגדרות של הNORMAL?
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכול להמליץ על ספרי לימוד לjava טובים ומפורטים והכי חושב עם דוכמאות תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה לקבל את רשימת ה subscription שלי ב youtube יש עזרה לזה באתר :https://developers.google.com/youtube/v3/docs/subscriptions/list#http-request בעיה ראשונה זה לא עובד על : execute without oauth וגם אם oauth הפרמטר של fields לא עובד אני צריך את תאריך הצטרפות ושם המשתמש . https://www.googleapis.com/youtube/v3/subscriptions?part=subscriberSnippet&forChannelId=UCi-Zy3O4CWziq9OZW-Al_9w&mySubscribers=true&key={YOUR_API_KEY לא עובד לי i have a key from: google console web key and youtube data api is enabled
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
Python / PyCharm - יש לי כמה תרגלים שאשמח שתעזרו לי בהם https://drive.google.com/file/d/11CyykkEACC4NUQFDJX9rTv0WUV0ZqnVq/view?usp=drivesdk
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מכשיר נוקיה 215 ואני מעוניין להסיר ממנו כמה אפליקציות כמו דפדפן, פייסבוק. אני הבנתי שהאפשרות היחידה זה לערוך את הקובץ בינארי שלו ולצרוב אותו על המכשיר, ניסיתי בכל מיני תוכנות לערוך את הקובץ אך ללא הצלחה. אשמח לעזרה ממישהו שיודע את התחום. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום, אני צריך קובת עברית ל SWI-Prolog אבל אני לא מצליח למצוא שם דבר... אודה מאוד אם תעזרו לי! עוד משהו, יש לכם הצעה מעניינת לפרוייקט בבינה מלאכותית?
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני רוצה לשמוע חוות דעת על Virtuemart לעומת המתחרים קוד פתוח כמו prestashop magento וכו
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני מחפש שיטה להעביר נתונים מJS לוורד באמצעות כל שפת WEB האם מישהו יכול לעזור לי?
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אני מנסה לשלוף מטבלה כאשר הנתונים שמה בעברית. אני עושה משהו כזה: "SELECT CatDirLocation " + "FROM CategoriesTab " + "WHERE CatName = @NAME" כאשר הפרמטר נראה ככה: parameters = new SqlParameter[1]; parameters[0] = new SqlParameter("@NAME", SqlDbType.NVarChar); parameters[0].Value = "אינטרנט"; אני עושה את זה דרך VS2008. הבעיה היא שאני לא מקבל תוצאות(אני מקבל טבלה ריקה). כאשר בוודאות אני אמור לקבל.. כמו ששמתם לב העמודה היא NVARCHAR, ככה שזאת לא הבעיה. חשוב לציין שאם הערך הוא באנגלית - זה עובד.
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
-
אני צריך ליצור מצב שכאשר לוחצים על כפתור, נפתח תיבת טקסט אשר ניתן להזין בה טקסט. אשמח לעזרה, תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
package javaapplication2; import java.awt.* ; public class App { Frame f = new Frame( " first app") ; public App () { Button a1 = new Button( " one"); Button a2 = new Button( " two "); f.add(a1); f.add(a2) ; f.setVisible(true); } public static void main(String[] args){ App app = new App () ; } } מופיע חלון אבל התוכנית לא עוצרת ורצה בלי הפסקה ולא מופיעים לי שתי הכפתורים עריכה : שכחתי לשים בקונסטרקטור f.setLayout(new FlowLayout()) ; עכשיו זה עובד טוב מאוד .. אבל האפלט עדיין לא ועוד משהו אני רוצה לצור אפלט פשוט של הצגת תמונה כלשהי מצאתי קוד פשוט והוא לא עובד לי משום מה . import java.awt.*; import java.applet.*; public class TT extends Appl…
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני חדשה בשפה הזו וצריכה לכתוב בה קומפיילר. אם מישהו התנסה בשפה אני ממש אשמח לתקשר איתו. (ניסיתי לעבוד לפי האינטרנט אבל הייתי מעוניינת לשאול שאלות ספציפיות, אם מישהו נתקל בבעיות שבהן נתקלתי). כל מידע יעזור!
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
פתחתי form1 בו יש כפתור "sell" תווית labl_total_money בו מופיע סכום כסף שעולה כל פעם שלוחצים על הכפתור את הסכום הגדרתי כint totalmoney ;lbl_total_money.text=("$"+totalmoney) וכפתור שמעביר לform2 ובנוסף עוד כמה כפתורים ותיבות טקסט שלא רלוונטיים לשאלה. אני רוצה שהפרמטר totalmoney יהיה משותף לשני הטפסים כך שה;lbl_total_money.text=("$"+totalmoney) של form1 יהיה ששווה ל;lbl_total_money.text=("$"+totalmoney) של form2 (אמרו לי sql ואמרו לי אובייקט גלובלי, ניסיתי את שניהם לא עבד)
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני צריך ליצור קשר עם בן אדם שיש לו רקע תכנותי לIPHONE לשאלות, בירורים וכו'. מישהו מוכן לעזור?
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
היי, אני מחפש אתר חינמי שאפשר להוריד ממנו FLASH של שעון חול בחינם. זה צריך להיות באיכות גבוהה. עד עכשיו כל מה שמצאתי בגוגל אלה רק דברים בתשלום. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
חברה העוסקת בהקמת אתרים מחפשת מתכנת PHP רציני לעבודה זמנית (אפשרות לעבודה ממושכת) כמובן שהעבודה בתשלום * עדיפות למתכנתים מאזור באר שבע והסביבה למעונינים לשלוח שם מלא, טלפון שבו ניתן ליצור קשר,תיק עבודות (לא חובה בשלב זה),מקום מגורים ואימייל לכתובת: idan@de-sign.co.il
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
-
היי, אני מנסה ליצור עותק של תמונה כאשר עבור כל 9 פיקסלים של התמונה הקיימת - הם מומרים לערך אחד של שקלול ה- STD שלהם משהן ממש כמו מה שעושים בסרטון הזה הפרדתי את התמונה ל- 3 ערוצים BGR וניסיתי עבור כל ערוץ ליצור מערך של ערכי ה- std שלו כאשר אני מנסה להריץ אני נתקלת בשגיאה בפונקציית ה- append אבל כשניסיתי להריץ את הפונקציה על מערך קטן למשל אז זה כן עבד זה חלק מהקוד שרשמתי שבו אני מנסה ליצור מערך של ערכי std עבור החלק הכחול של התמונה אשמח ממש לעזרה אם למישהו יש רעיון לדרך יישום אחרת או איך אני יכולה לתקן את הקוד הנוכחי ניסיתי למצוא את הקוד באינטרנט אבל מצאתי רק איך ליישם אותו בתאוריה (כמו הסרטון שצירפתי...) אם מישהו יכול להפ…
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
כאשר אני יוצר form חדש אני יוצר דף aspx.cs שמחובר אליו, הוא מכיר את כל האלמנטים הקיימים בדף הaspx , אבל כרגע שאני פותח אותו המתודה היחידה שיש לי שם זה page_load אני רוצה להוסיף עוד מתודות אבל אני אוהב לעשות דברים בצורה מסודרת, לכן חשבתי לעשות קובץ CS חדש ושם פונקציות שאני אכין, הבעיה היא שהדף אינו מכיר את האלמנטים של הפורם, שאלתי היא כזאת : האם אני יכול לקשר את דף הCS החדש שאני יוצר כמו לדף שנוצר אוטומטית? שהוא יכיר את כל האלמנטים כמו דף הaspx.cs? או שאני צריך ליצור CS רגיל, ומדף הaspx.cs ליצור שם אובייקט מסוג הקלאס שאני יוצר ואז לשלוח לו את כל האלמנטים.. אשמח לתשובה
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. קודם אני רוצה להבהיר שאין לי מושג בזה ואני לא יודע אם הנושא חוקי או לא, אז אם הנושא לא חוקי תנעלו בבקשה את האשכול. אחי סיים קורס של .net משהו עם C# וVS קיצר הוא רצה לתרגל והוא הבין שיש פרויקט תרגול MOC 2543 שמגיע עם LABIM מוכנים, אבל באינטרנט מצאתי רק את הPDFים ולא את הלאבים. אם מישהו יכול להפנות אותו למקום שבו יש את הלאבים האלו להורדה אני אשמח. תודה
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
http://code.google.com/soc/ מישהו מהכבדים פה נרשם ? אם כן למה, השנה הפרויקטים די מעפנים, לא ? (ד"א, יש עוד זמן, עד מחר בערב או משהו ).
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
בקיצור : קניתי תוכנה שהופכת מסמכים של EEXCEL ל HTML בשביל שאני יוכל לשים אותה באתר ושאנשים ימלאו פרטים ובסופו של דבר אני יקבל את הפרטים האלה ת עכשיו אין לי מושג איך אי עושה כפתור כזה , אם תוכלו לעזור לי אני ישמח מאד כי זה בשביל העבודה של אבא שלי ואין להם כל כך הרבה כסף בתחיל לשלם למישהוא שיעשה את זה ... תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
<p>בעקרון אני מנסה לעשות COUNTDOWN שיראה כמה זמן נשאר מהזמן הנוכחי של השרת לזמן מסויים שנמצא בבסיס הנתונים.</p><p>אני יודע ליצור זאת כשהזמן הוא הזמן של הקליינט אבל לא כשמדובר על הזמנים של השרת.</p><p>ניסיתי את הדבר הבא</p><p></p><div></div><pre class="ipsCode"><br><br><input type="text" id="sec"><br> <input type="text" id="min"><br> <input type="text" id="hour"><br> <input type="text" id="days"><br> <script type="text/javascript"><br><br><br><br><br><br> function countdown()<br> {&l…
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-