עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by Mamimo,

זה אמנם קשור לתראד הקודם שפתחתי, אך שם העניין קצת מסובך ופה זו שאלה ספציפית. אני מנסה להציג תמונה באופן הבא (הקוד באדיבות ASK בפורום אחר): <?php header("Content-type: image/png"); // set content type to png $img=imagecreatefrompng("file.png"); // load base image $textcolor = imagecolorallocate($im, 255, 255, 255); // RGB 255-255-255 color imagestring($im, 0,0, 1, $_GET['string'], $textcolor); // draw string received as parameter imagepng($im); // output result as png imagedestroy($im); // free handle ?> אין לי קובץ PNG אז ניסיתי עם קבצי JPG ו GIF והחלפתי את פונקיית imagecreate בהתאם. ומקבל: imagecolorallocate(): supplied argument is not a valid Image resour…

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  2. האם אפשר לגרום ל"מצגת" של פלאש (ז"א קובץ EXE, לא SWF) להריץ קבצים חיצוניים ולהעביר להם פרמטרים? בגרסאות ישנות, פקודת FSCOMMAND בשילוב עם EXEC נתנה את האפשרות להעביר פרמטרים לקבצים חיצוניים. (לדוגמא, תוכנת C++ שמקבלת פרמטרים בשורת ההפעלה שלה) אבל מאז שמישהו השתמש בזה בשביל להריץ את DEBUG ולהרוס קבצים האופציה של העברת פרמטרים נחסמה לחלוטין דרך הפקודות האלה. למרות כל זאת, האם מישהו מכיר דרך להעביר נתונים או פקודות לתוכנות/קבצים חיצוניים? האם יש דרך לשמור נתונים לקבצי TEXT עם ACTIONSCRIPT? אני רק רוצה לחזור ולהדגיש שאני מתכוון לישום לוקאלי ולכן פתרונות של PHP לא יעזרו. תודה, LazyBoy

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  3. Started by D-Viper,

אני הכנתי תוכנה שמקשורת לווינאמפ, (כלומר יש לה את חלק מהפונקציות של הווינאמפ) והוספתי לזה שעון מעורר, עכשיו אני רוצה לעשות גם גרסא ל-Windows media player. בשביל הווינאמפ אני השתמשתי בקובץ DLL (נראה לי משהו כמו WinampFrontEndLib.dll), ואני לא יודע איך לעשות אותו דבר עם ה-Windows Media Player.. יש הצעות? תודה לועזרים

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  4. Started by Dym,

מבוטל, סליחה. אפשר (ורצוי) למחוק.

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  5. Started by shaidope,

שלום לכולם! אני סטודנט להנדסת חשמל, ובמסגרת הפרוייקט שלי אני רוצה לכתוב תוכנה (עצמאית או פלאג אין), שישלח את הdata שמגיע לכרטיס קול (מהווינדוס) גם להתקן USB כלשהו. כמה שאלות: 1) אניר וצה לכתוב את הדרייבר לUSB אבל בפועל אין לי את ההתקן USB שאני רוצה שהדרייבר יתאים לו. האם אפשר לכתוב את הדרייבר גם אם אין לי את החומרה? 2) מישהו יכול לתת כמה קווי מנחה לכתיבת הדרייבר? בעיקרון אני פשוט רוצה להעביר חבילות של DATA שייצאו דרך הפורט של הUSB (כמה זה מסובך?!) 3)ספרות מומלצת? לינקים רלוונטים? 4)מה יהיה יותר פשוט, לכתוב תוכנה שתעשה את ההעתקת המידע שנשלח לכרטיס קול ושולחת אותו גם לUSB או פשוט לכתוב איזה נגן ששולח את הקבצים עצמם? אני רוצה בעיקרון להעביר את כל הסאונד מהווינדוס לUSB ולא רק…

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  6. הכל בכותרת . תפנו בהודעה פרטית או באשכול הזה המערכת: http://www.pic-book.com/gallery2/main.php האתר: http://loading.co.il/uploads/1071834937.jpg תודה

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  7. Started by TomB,

אני עובד עם גירסה מאד מצומצמת של J2ME. מה שאני צריך שיקרה הוא שאוביקט מסויים יקרא מידע מקובץ שמתעדכן מדי פעם ויודיע על זה לראשי. הדרך הנכונה לעשות את זה היא להשתמש בEVENT, אבל חסרות לי הרבה ספריות במערכת שאני עובד עליה, ואני לא מצליח למצוא הסבר שלא כולל דברים שאין לי... יש לי את ה-interface שנקרא EventListener ואת האוביקט שנקרא EventObject. יצרתי interface חדש - public interface UpdateListener extends EventListener { public abstract void updateFileChanged(String updateData, int flags); } ואני עושה לו Implement מהראשי. יש לי ספריה Update שפותחת וקוראת את הקובץ. פה נתקעתי - לא הבנתי אם היא צריכה להרחיב את EventObject, או שצריך ליצור בה תת ספריה שהיא זו שמרחיבה את EventObj…

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  8. אני רוצה ליצור מתודה שתקלוט מחרוזת תווים באמצעות System.in.read() יצרתי משהו אבל הוא נראה לי מסובך ואני בטוח שיש דרך מימוש פשוטה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  9. שלום מחפש תוכנה הבודקת העתקות בין שני קבצים או יותר ב C# או JAVA

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  10. Started by Bh,

שלום. יצרתי פקד Activex, ואני מריץ אותו בסביבת האינטרנט. ה-Activex רץ מתוך המחשב שלי, ונועד לשימוש שלי בלבד. הבעיה היא שכאשר הפקד עולה צריך ללחוץ עליו כדי שיעבוד בצורה נורמלית, כחלק מהגדרות האבטחה של אינטרנט אקספלורר. השאלה היא, איך מבטלים את אופציית האבטחה המיותרת הזאת? שפקד ה-Activex שלי יעלה בצורה חלקה, ללא התערבות מצידי. האם יש דרך כלשהי אולי לאשר פקד Activex ספציפי מבלי לשנות את הגדרות האבטחה הכוללות של אינטרנט אקספלורר? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  11. אתר אירופאי מתכנן סניף בישראל למוצריו. ומחפשים סטודנט או תכנת המתמצא היטב ב- php, mysql. לשם תירגום האתר האירופאי לעברית. כל המעוניין נא ליצור קשר עם דני - dan.timor@stadt-frankfurt.de

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  12. Started by Ghosthunter,

שלום חברי, בשיעורי הבית האחרונים שקיבלתי אני צריך להסביר מה זאת תופעת GIBBS. אני יודע מה זה בגדול(תופעה ש"מעגלת" קצוות מחודדים של פונ), אך לא יודע איך להסביר את זה לעומק. אודה לכם אם תעזרו לי. תודה רבה, אופיר תדמור. נ.ב. שמתי בפורום הזה מכיוון ששיעורי הבית היו כהכנה למעבדת MATLAB.

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  13. http://code.google.com/soc/ מישהו מהכבדים פה נרשם ? אם כן למה, השנה הפרויקטים די מעפנים, לא ? (ד"א, יש עוד זמן, עד מחר בערב או משהו ).

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  14. חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי :-(

• 0 תגובות
    • 3k צפיות
  15. Started by BneXt,

שלום לכולם... הכנתי תוכנה שיוצרת קובץ .dll מסויים... עכשיו אני רוצה קוד שישלח את הקובץ הזה או לאימייל\ל-FTP שלי. חיפשתי בכל האינטרנט, בגוגל הגעתי כבר לעמוד העשירי ופשוט לא מצאתי... השליחה יכולה להתבצע בכל דרך שהיא חוץ מ-OUTLOOK של WINDOWS. מקווה לתגובות ולעזרה... הקוד צריך להיות בתוכנה VB6. תודה, BneXt.

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  16. למי שיש ידע בפיתוח אתרים מורכבים כולל מסדי נתונים נא לשלוח את הפרטים שלו אלי. עבודה למשך 3 שבועות +-. יש לציין שלא אני מחפש והפרטים יעברו לבחור המעוניין בשרותכם. הזמן קצת והמלאכה מרובה

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  17. Started by sof,

בעיה דיי ראשונית שאין לי עליה מענה. אני בא לעבוד על הויזואל מנסה לפתוח פרוייקט. אך משום מה אני לא יכול ליצור בטוענה שהמחשב אינו מצליח להתקשר לlocalhost מה הבעיה? *נוצרה תקיה וירטואלית בIIS ופתיחת הפרוייקט נעשית לשם. *עריכה: לא משנה,קצת הגדלתי ראש (מה שהייתי כנראה צריך לעשות לפני זה ופתרתי) למעוניינים: התקנת Frontpage extension מעודכנת נדרשה =]

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  18. Started by antonio1,

הורדתי את התוכנה שהיא מעולה לעיצוב אתרים בחרתי מהTEMPLETS דוגמת אתר והתחלתי לעצב הבעיה היחידה היא איך אני משנה את המלל של האתר (לא של הכפתוריפ והכותרת את זה הצלחתי) מישהו מכיר מדריך בנושא או יכול לעזור כי אני לא מצליח למצוא את האפשרות הזאת תודה

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  19. Started by omrit,

שלום, אני מחפש מימוש ב JAVA לעצי מקטעים- Interval Trees, חיפושיי בגוגל לא העלו שום דבר... מישהו מכיר מימוש כזה, או לפחות אתר שמכיל מימושים למבני נתונים שונים? (אפילו בשפה אחרת). תודה!

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  20. שלום, אין פה פורום מתאים לכתוב את השאלה הזאת ולדעתי הכי נכון לשאול את זה פה... לחבר שלי יש מערכת phpbb ולאחרונה הוא קנה vbulletin. השאלה שלי אם יש תוכנה שממירה לvbulletin. אם יש בבקשה תנסו למצוא כי חיפשנו יותר מידיי ובינתיים לא מצאנו

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  21. שלום, ברצוני להתחבר למסד נתונים באינטרנט(ACCESS בלבד) ע"י פקד הDATA שהVB מספק(זה שמופיע בצד שמאל). לצערי התחלתי להשתמש בו בתחילת העבודה שלי ואינני יכול להשתמש כעת בADO ושות. חיפשתי בGOGLE, אך מצאתי פתרונות לADO בלבד. אודה לכם אם תעזרו לי במציאת פתרון. תודה, אופיר. עריכה: ראיתי עכשיו משהו שנקרא RDO. הR מציינת REMOTE. האם מישהו השתמש בזה ויכול להגיד לי אם אני בכיוון, או שהאובייקט לא יעזור לי. האם הוא מתנהג כמו פקד הDATA הסטנדרטי של VB?

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  22. אני זקוק למישהו שמבין asp כדי לפתוח אתר איכסון התגמול הוא להיות מנהל משני של האתר או לקבל מהחברה 50 מגה איכסון לקבצים הדואר שלי : doronb12@017.net.il האיסיקיו : 302149801

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  23. Started by big foot,

היי לכולם. אני בונה ממשק משתמש מבוסס dialog ב-visual c++ ומחפש דרך לייעל את הממשק. האם ניתן לקבץ מספר פקדים ל-Group כמו ב-VB שיש index לכל פקד תחת אותו שם? להגיב ל-events מכל הקבוצה וכו'. (לדוגמא יש לי 10 כפתורים, אני רוצה לדעת אם אחד מה-10 נלחץ ) ושאלה נוספת: האם מישהו יוןדע איך עובדים עם tabs control ב-VC? אני יודע איזה tab נלחץ אך לא יודע איך לעדכן את התצוגה ל-dialog שונה בכל לחיצה... כלומר להציג דיאלוג קטן בהתאם ל-tab שנבחר בתוך הדיאלוג הראשי תודה מראש, big foot

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  24. Started by tdknight,

אני בונה תוכנית שמטרתה להעתיק קטעים מקבצים שונים ולרכז אותם ביחד בתוך קובץ אחד הבעיה היא שכל פעם שהתוכנית מעתיק שורה מהקבצים אל הקובץ הנ"ל, היא מוסיפה מרכאות ("") בקצות השורות, מה שלא רצוי במקרה הזה. איך אני מבטל את זה? דוגמא: אם זה הקטע שאני מעוניין להעתיק REG ADD %KEY%\003 /VE /D "switching to cd2" /f REG ADD %KEY%\003 /V 1 /D "cdswitch wincd2 %CDROM% /r: /t:255 /b" /f אז התוצאה היא כזו: "REG ADD %KEY%\003 /VE /D ""switching to cd2"" /f" "REG ADD %KEY%\003 /V 1 /D ""cdswitch wincd2 %CDROM% /r: /t:255 /b"" /f"

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  25. Started by SaarD,

איך אני יוצר הרשאה של כתיבה וקריאה לכל הקבצים?? DirectoryInfo dir = new DirectoryInfo("c:\\"); foreach (FileInfo f in dir.GetFiles("*.bat",SearchOption.AllDirectories)) { f.SetAccessControl(dir); string name = f.FullName; long size = f.Length; DateTime date = f.CreationTime; Console.WriteLine("{0,-15},{1,15},{2,30}", name, size, date); } אני רוצה להגיע גם ל- sub directorys

• 0 תגובות
    • 619 צפיות

דיונים חדשים בפורומים