עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. אני חדש ב php ומשווע לעזרה (יצירת cookie) הבעיה התורנית שלי הינה: אני עובד על פלטפורמת winxp, שרת web iis ברצוני לקבל באמצעות form פרטי משתמש, נניח, שם פרטי ושם משפחה. יצרתי form בקוד הבא: <html> <head> <body> <form action="cgi-bin/myform.php" method="POST"> Name: <input type="text" name="MYName"/> Age: <input type="text" name="myAge"/> <input type="submit" name="mysubmit"/> </form> </body> </html> עכשיו אני רוצה ליצור cookie אשר יכיל את המשתנים myName, ו myAge. ישנו מישהו היכול ומוכן להראות לי קוד php אשר משתמש בנתוני ה form שכתבתי לעיל , שומר אותם ב cookie ומציגם כל אי…

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  2. Started by The Persian king,

חברה חברה.. רציתי לשאול אם למישהו יש את משחק הרברסי בשפת הפרולוג.. או אפילו משחק בסגנון..אני צריך את הקוד המקורי!.. אם יש לכם את הקוד או שאתם מכירים מישהו שיש לו.. אז.. אני אודה לכם מאוד..

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  3. אני מחפש שיטה להעביר נתונים מJS לוורד באמצעות כל שפת WEB האם מישהו יכול לעזור לי?

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  4. Started by idofr,

לאדע בידיוק אם זה קשור לפה אבל רציתי לשאול איך אני מקבל פרטים מהווינאמפ כמו שם השיר שמנגן וכאלה ואיך אני שולח אליו פקודות כמו play stop וכאלה

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  5. Started by Kalim3ro,

אני צריך מהר שני סקריפטים, אחד ג'אווה סקריפט השני ASP הסקריפט בג'אווה סקריפט צריך לבצע: בדיקת קלט של טופס HTML: לבדוק אם השם משתמש(הוגדר כ-username) תקין...(במקרה זה תקין זאת אומרת כולל רק מספרים ואותיות)... לבדוק אם השם פרטי(הוגדר firstname) והשם משפחה(הוגדר lastname) תקינים(במקרה זה תקינים זאת אומרת שהם כוללים רק אותיות) לבדוק אם הסיסמה (הוגדרה password) זהה לאישור סיסמה(הוגדר password2)... אם משהו לא תקין תופיע הודעה (לדוגמא: passwords does not match) עד כאן ג'אווה סקריפט... ב-ASP הסקריפט צריך לבצע הכנסה של כל הפרטים לתוך קובץ Access. הסקריפט צריך להכניס את הפרטים הבאים: username firstname lastname password password2 gender country... הסקריפט צריך גם לבדוק אם השם משתמש…

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  6. יש לי טופס, לטופס יש בדיקה של javascript, עכשיו אני רוצה ליתר ביטחון שיהיה גם בדיקה בasp. ואני רוצה שהבדיקה בasp תיהיה בקובץ שמוסיף למסד נתונים (ככה שאם מישהו יעקוף את הבדיקה של ה javascript אז יהיה בasp שהוא לא יוכל לעקוף.) השאלה שלי איך עושים בדיקה בasp שתיהיה לפני הפונקצייה שמוסיפה, ורק אם הכל טוב זה יוסיף. עשיתי שיבדוק בasp אם מה שנשלח הוא ריק ככה: (דוגמא) If fname = "" or lname = "" then response.redirect ("כתובת") End If ואני רוצה שיבדוק בשדות מסויימים שמה שנכנס יהיה בעברית, איך אני עושה את זה? יש לי בטופס ככה: if ((strfname.charAt(i)<'א')||(strfname.charAt(i)>'ת')) { window.alert("שם בעברית בלבד בבקשה"); register.fname.focus(); register.fn…

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  7. איך מורידים ומתקינים php ל windows ? -------------------------------------------------------------------------------- נכנסתי ל http://il2.php.net/get/php-5.0.4-Wi...p/from/a/mirror והורדתי את: php-5.0.4-Win32.zip מה mirror של fresh.co.il פתחתי את קובץ ה zip וקיבלתי המסך הזה: והמסך נתקע מבלי יכולת להמשיך את העבודה אלא ב ctrl_alt_del. יש למישהו כתובת ממנה אפשר להוריד php בר התקנה. חשוב לציין: אני מעונין בהתקנה של php המכיל את ה extensions ל mysql, לפיכך ה installer הנמצא באותה כתובת וקל להתקנה אינו מתאים לי כי כאמור אי אפשר לעבוד באמצעותו עם mysql. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  8. יש לי בעיה אני עוזר לחבר שלי בC++ OOP והבעיה היא שOOP אני יודע מJAVA אז הרוב מובן לי אבל עם רישמות מקושרות נתקעתי , ואין לי זמן להבין את הכל לעומק אז אני צריך ממישהו שיתן לי בבקשה קוד אני צריך קוד של אוביקט רשימה שמכילה אוביקטים שמסוגלת לעשות: לאתחל רשימה חדשה להוסיף לרשימה אוביקט (להתחלה) למחוק אוביקט מהרשימה לפני נתונים שינתנו לפונקציה רק בשביל רקע הרשימה צריכה להכיל אוביקטים מהסוג BU וSP שיש להם יחס ירושה מהאוביקט TX כל עזרה תתקבל בברכה

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  9. קודם כל הבעיה ראשונה היא שאני לא יכול לעבור בין הטפסים... ברגע שאני לוחץ על כפתור לעבור לטופס אחר זה נותן לי את השגיאה הזאת http://www.rinat.biz/untitled.JPG בביצפר שלי זה עובד ואין שום בעיות רק אצלי בבית זה לא עובד... (בביצפר גם יש אופיס 2003 רק בעברית ואצלי זה באנגלית...) וכשאני נכנס לטפסים לא דרך טופס אחר אז זה הטופס נפתח טוב.... הבעיה השניה היא ששום פוקנציה של תאריך לא עובדת לי.... וגם כאן בביצפר עובד בבית לא...

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  10. שלום לכולם אני משתמש בבקר winsock על מנת לדבר בן שתי תוכניות אבל נתקלתי בבעיה כשניסיתי להשתמש בבקר הזה בפוקט פיסי האם מישהו יודע אך להשתמש בו בפוקט פיסי או מקיר דרך אחרת לעשות את זה אשמח לקבל דוגמה של קוד תודה גיורא

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  11. אני בטוח שיושבים ביננו חבר'ה שעומדים להגיש את האתר+חוברת לבגרות שלהם השנה. אני בינכם, וההבדל ביננו הוא שלי אין כלום. איך זה קרה? לפני חודש הלכנו למעבדת מחשבים לעבוד על הפרוייקט והמחשב שלי לא נדלק.. אין לי גיבויים ונשארתי בלי כלום. לכל בעלי המוח החינוכי: אני יודע ASP HTML JAVASCRIPT SQL וכמובן DB, אני לא עצלן שפל שרוצה לצאת בזול. בנוסף, הבוחן שואל אותי שאלות על הקוד שלי, אם אני לא יודע את השפות הנ"ל אני לא אוכל לענות עליהן. אני צריך תרומה, דפי קוד יתקבלו בברכה כחתיכות לשלמות האתר, חיפוש\הוספה\הסרה\עריכה\לוג-אין\הרשמה\כל דבר נחוץ אחר. אם אתם סיימתם את הפרוייקט, ולא יהיה איכפת לכם לשלוח אותו בשלמותו... עשו זאת, למען המשך חיים רגוע ומלא גיבויים (בשבילי). תודה רבה והמשך יום נע…

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  12. Started by Ghosthunter,

מישהו נתקל היום בבעיה בשרתים של BRINKSTER? חשבתי להמשיך היום משהו שהתחלתי לעשות פעם ולא סיימתי, ואני רואה שיש שם בעיה. באסה. עריכה: טוב הסתדר. כל היום זה היה כבוי.

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  13. 1.כתבתי log on script שרץ אצל client וניגש לatteribute הactive directory הרלוונטים למשתמש שנכנס לרשת ואז הבעיה מתחילה... בהרצה אני מקבל security erorr ,מה עלי לעשות בכדי לאפשר לאפליקציה לרוץ בכל זאת מבלי לאפשר למשתמשים הרשאות של administrator 2.מהיכן ניתן לימצוא חומר בספריית MSDN שתאפשר לי למצוא פיתרון לבעיה .

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  14. היי אני רוצה לדעת איך שמים את קוד ההצבעה בתחרות אתרים מסויימת בתוך הפורום שלך...עזרה דחוף

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  15. שלום. אני צריך ליצור חלון בצורה מאוד ספציפית. החלון יורכב מ-JLabels אחד מתחת לשני (טור יחיד של לייבלים). כל לייבל בגובה זהה וספציפי (נניח 15 פיקסלים). אם יש שארית (החלון גדול יותר) אז פשוט יישאר מקום ריק. אם אין שארית - מממ... בשביל זה אני מכניס את הפאנל הזה ל-JScrollPane. כלומר אם אני משנה את גובה החלון, גובה הלייבלים לא משתנה אלא מספר הלייבלים שמוצג. אם אני משנה את הרוחב אז הם מתכווצים/מתרחבים כרגיל. איך עושים את זה?

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  16. אם אפשר עברית ומשהו קריא ולא מסובך מידי להבנה כללית לשימוש פשוט

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  17. Started by BuNKeR,

שלום לכולם בניתי תוכנה קטנה והיא עובדת מצויין הבעיה היחידה היא שברגע שאני שולח אותו לTRAY או יוצא מפוקס והיא מתמזערת אז הקוד מפסיק לעבוד ואני צריך שהוא יעבוד לי ברקע כל הזמן אשמח להצעות

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  18. חברה העוסקת בהקמת אתרים מחפשת מתכנת PHP רציני לעבודה זמנית (אפשרות לעבודה ממושכת) כמובן שהעבודה בתשלום * עדיפות למתכנתים מאזור באר שבע והסביבה למעונינים לשלוח שם מלא, טלפון שבו ניתן ליצור קשר,תיק עבודות (לא חובה בשלב זה),מקום מגורים ואימייל לכתובת: idan@de-sign.co.il

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  19. Started by orlupo,

למדתי C וקצת ++C ברמה די פשוטה של פוינטרים,הקצאה דינמי, מערכים ודברים בסיסיים כאלה... עם איזה ספר אני יוכל להרחיב את הידע שלי ובמקביל לעשות הסבה לשפת צד שרת כמו ASP?

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  20. השנה אני מתחיל ללמוד Asp בבית ספר...עכשיו אני יודע שasp שפה מסורבלת ולא טובה. אני לומד אותה רק בשביל הבית ספר...האמת שהתחלתי לא מזמן ללמוד Php. אבל שמעתי על Asp.net ושמעתי עלייה הרבה דברים טובים... בכל מקרה אם אני אלמד Asp יהיה לי יותר קל להתחיל עם Asp.net?או שאין קשר? אם לא אז אני פשוט אלמד Asp בשביל הבית ספר אבל אני אלמד Php לבד.

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  21. Started by PhoenixBoy,

איך הוא עשה פה את התמונות? http://www.upload.co.il/stage/studio/creation.asp?id=70&dwl=true

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  22. שלום, אני מחפש מישהו שהוא מומחה בשפת התיכנות ++C בתשלום, למטרת בניית משחק רציני ומורכב, אם את או אתה, מומחים לשפת תיכנות זאת, אנא צרו איתי קשר באי סי קיו (פתוח בשבת ובימי חול 24 שעות ביממה, 7 ימים בשבוע) שמספרו: 332716250 אשמח לדבר איתכם.............

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  23. שלום מחפש מתכנת בשפת PHP ללא תשלום כרגע אתר חדש שנפתח ודי תקוע, המתכנת הקיים כבר בנה את רוב הקודים אבל מאז אין תזוזה מאחר שאין למתכנת זמן לעבוד על האתר עקב לימודים אשמח לקבל כול עזרה שתוכלו להציע

• 0 תגובות
    • 977 צפיות
  24. אני בונה בVB, ואני פתחתי קובץ TXT. יש לי משתנים ממשיים (SINGLE), איך אני כותב אותן כמספרים שלמים בקובץ טקסט?

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  25. Started by alonlior,

העלתי אתר הכתוב ב vb.net (aspx) לשרת ובמקום עברית הטקסט מופיע בג'יבריש. ה encoding לא עזר לי. כשהאתר שלי היה על השרת הוירטואלי במחשב שלי הכל היה תקין והיה עברית. אודה לכם את תוכלו לעזור לי.

• 0 תגובות
    • 731 צפיות

דיונים חדשים בפורומים