עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by mcalfi,

העלתי את הבעיה שלי ל http://stackoverflow.com/questions/10270729/wcf-transactionscope-doesnt-rollback# עזרתם לי הרבה בפעמים הקודמות אז למה לא להמשיך לאתגר אותכם. וחשבתי שאולי תוכלו לתת לי עצה או פתרון במקביל וגם למה לא אם הוא בעברית ! I have a service and client Application and I dont have a clue what is the problem with this code. after doing this line perfectly and save it in my DB, proxy.AddEmployee("Stav", "20"); the next line throw Exception becouse I didnt send a number to the Age parameter, but the Transaction doesnt RollBack the first line so the Information : Stav, 20 still exsist in my DB! proxy.AddEmployee("Stav123", "Not a Number(-->will do Exception)")…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. יש לי בעיה אני עוזר לחבר שלי בC++ OOP והבעיה היא שOOP אני יודע מJAVA אז הרוב מובן לי אבל עם רישמות מקושרות נתקעתי , ואין לי זמן להבין את הכל לעומק אז אני צריך ממישהו שיתן לי בבקשה קוד אני צריך קוד של אוביקט רשימה שמכילה אוביקטים שמסוגלת לעשות: לאתחל רשימה חדשה להוסיף לרשימה אוביקט (להתחלה) למחוק אוביקט מהרשימה לפני נתונים שינתנו לפונקציה רק בשביל רקע הרשימה צריכה להכיל אוביקטים מהסוג BU וSP שיש להם יחס ירושה מהאוביקט TX כל עזרה תתקבל בברכה

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  3. Started by Boomer,

מישהו מכיר במקרה אתר טוב ללימוד אוטומוטים (נושא ביחידה חמישית במדעי המחשב)? פשוט שכחתי להקשיב למורה אז יש לי קצת בעיה בנושא למרות שאני יודע שהוא ממש קל ואני רק צריך להבין אותו טיפה... אז אם מישהו מכיר (גם באנגלית טוב) זה יהיה נחמד. תודה.

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  4. אני עומדת להעלות אתר חדש שבעמוד הראשון שלו יש איפריים אחד, וכל יתר הדפים (עשרות דפים) מוצגים בתוכו. כשמנוע חיפוש מאתר דף באתר כמו זה דרך מילות המפתח שלו, הוא נותן קישור שמעלה את הדף לחוד ולא בתוך האיפריים. יש כאן בעיה, ואני מחפשת דרך לפתור אותה. איך אפשר להתגבר על הבעיה הזאת, ושהאתר יוצג כפי שאני מעונינת? (בתוך הפריים, ולא מחוצה לו).

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. המורה נתנה לנו שאלות חזרה למבחן והיו כאלה שלא הבנתי - 1. נתון המספר השלילי 0eah (בגודל בית), בייצוג משלים ל-2. איזה מהמספרים הבאים הוא ערכו בעשרוני? א.21 ב. (התשובה הנכונה)22 ג.23 ד.234 - למה 22 היא התשובה הנכונה? כי e=14 ו- a=10 אז זה יוצא 24 ולא 22? 2. נתון המספר השלילי 0edh (בגודל בית), בייצוג משלים ל-2. איזה מהמספרים האים הוא ערכו בעשרוני? א.18 ב.19 ג.20 ד.237 - שוב אותה השאלה 3. מהו הייצוג של המספר העשרוני 21 בשתי ספרות הקסדצימליות, במשלים ל-2? א. -15h ב. eah ג. ebh (התשובה הנכונה) ד. ech - איך אני עושה את זה? 4. מהו הייצוג של המספר העשרוני 29 בשתי ספרות הקסדצימליות, במשלים ל-2? א. -1dh ב. e2h ג. e3h (התשובה הנכונה ד. e4h - למה ג' היא התשובה …

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by nall,

מישהו יודע אם יש חברה שמספקת (בתשלום) את השירות הנ"ל ? חיפשתי web services למינהם בחינם אבל הכל משולב עם מניפולציות על string שלא הכי חוקי תודה, נועם.

• 0 תגובות
    • 3k צפיות
  7. שלום רב, אני מנסה לשים טופס שתהיה בו תמונה, שהרקע שלה שקוף, וכן הטופס יהיה שקוף והוא יהיה על גבי תוכנת וידאו. משום מה כשאני מבצע את זה, הטופס מתחיל לרצד הוא כביכול עושה ריפרשים בהתאם לריפרש של הוידאו או משהו כזה. האם יש פתרון הגיוני לבעיה הזו? אני משתמש בטפסי Winform בvs 2005. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  8. שלום חברים מבקש המלצה לאחסון אתר וורדפרס המיועד ל- media downloads, חנות וירטואלית של קבצים בגדלים משתנים החל מ- 300 מגה ועד ל-2 ג'יגה. (הגולש צריך לשלם עבור כל קובץ שהוא רוצה להוריד מהאתר) האתר מיועד לגולשים מכל העולם עם דגש על ארה"ב ואירופה אשמח לדעת גם איזו חבילה עליי לקנות SHARED/reseller/vps... והאם כדאי להתחייב מראש לתקופת זמן או שקודם כדאי לבדוק את התפקוד של האתר? המון תודה למשיבים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. מצאתי ב googlecode קובץ טקסט שמן של 1754 שורות שיש בו בדיוק את מה שאני צריך בשביל לתכנט איזה תוכנה בשפה הזאת... הינה: http://www.google.com/url?sa=t&source=web&cd=7&ved=0CFAQFjAG&url=http%3A%2F%2Fmy-autoit.googlecode.com%2Ffiles%2F_XMLDomWrapper.au3&rct=j&q=autoit%20XML%20get&ei=q7lKTpTLEIaAhQfK5_yECA&usg=AFQjCNHrFXthm6hGCyL8SSZbKIJBnxbvdA&sig2=VBVfv7MkOGr0nj8_gF3vDw&cad=rja אני מתכוון להשתמש ב בקודים _XMLFileOpen , _XMLFileOpen ואולי בעוד כמה שם אבל אני לא יודע איך להשתמש בהם מישהו יכול לעזור לי? תודה לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  10. Started by The-Devil,

אני לומד על SQL ואני רוצה גם לתרגל אבל אין לי את התוכנה ביקרתי באתר של oracle ואין לי מושג מה אני צריך להוריד אם מישהו יודע מה אני צריך או שיוכל לתת לי קישור , אני אשמח מאוד

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  11. Started by adi518,

זה mini-site כזה שבניתי .. שמתי אותו כבר פעם בפורום אבל שיפרתי אותו מאז ! * עיצוב משופר * נוספה תחנה 88FM * הנגן של 102FM עכשיו מעודכן * נוספו מבזקים מ- "וואלה!" מי שרוצה תחנה מסויימת ואין, יכול לבקש פה ואני אוסיף אם מישהו נתקל בבאגים \ יש לו הצעות לשיפור\תיקון פרסמו אותם כאן כמובן. תהנו ! http://www.asdesign.co.il/radio/

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  12. Started by udipr,

הי מחפש עזרה לגבי שיטות צמצום של טוטו. אלגוריתם \ נוסחאות או משהו כזה. תודה

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by Shoko,

שלום, אני מחלק אחסון בחינם בישראל בתמורה לפרסומת (Adsense) שתותאם לאתר במיקום תואם לאתר שלכם על מנת לא להפריע יותר מידי. העדיפות היא לאתרים שעדיין קיימים או אתרים שבשלבי עליה סופיים. החוקים הם : - יש להציב פרסומת Adsense אשר נתאים ביחד לאתר. - לא אתרי פורנו או הורדות - עמידה בחוקים של גוגל אדסנס : http://support.google.com/adsense/bin/answer.py?hl=iw&answer=48182 מי שמעוניין בקבלת האחסון צריך לשלוח לי מייל לכתובת : hostfree18@gmail.com עם הפרטים : שם : גיל: דרכי התקשרות(טלפון וכו') שם האתר, כתובת, תחום עיסוק. אם האתר כבר רץ או עדיין בתהליכי בניה ואם לא מתי מתוכנן לעלות. אם יש דומיין או לא. ןאני כבר אחזור אליכם. החבילה ההתחלתית היא 100mb אחסון ו- 10…

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  14. שלום אני רוצה לדעת אם יש אפשרות ללחוץ על כפתורי פקד UpDown באמצעות API ולאו דווקא הפקד הזה גם על פקד Command אני רוצה ליצור שילוב של פקד UpDown ופקד טקסט להרצת מספרים. בפקד הטקסט כשאני לוחץ על מקשי החצים מעלה/מטה (לא של הפקד עצמו) אני רוצה שפקודת API תבצע לחיצה על פקד UpDown במקום לכתוב קוד בתיבת הטקסט. אני רוצה ליצור 3 תיבות טקסט עם פקד UpDown אני רוצה ליצור דבר דומה שניתן לראות בחלון של שעון המערכת כשמכוונים את השעה, לחיצה על מקשי החצים מעלה/מטה גורמת ללחיצה על פקד UpDown תודה

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  15. שלום לכולם הבנתי שאני צריך להשתמש בפעולה SCHEMA ,כדי לקבל את שם העמודות (FIELDS). יש למישהו מושג בזה?

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  16. Started by k-o-b-y,

שלום לכולם כתבתי dll פשוט שמטרתו לשלוח הודעה לחלון שקרא לו בכל פעם שנוצר חלון חדש במערכת בעזרת קביעת hook. זה הקוד של ה cpp של ה dll: #include "stdafx.h" #include "HookManager.h" #ifdef _MANAGED #pragma managed(push, off) #endif #pragma data_seg(".SHARED") HWND hCallerWnd = NULL; #pragma data_seg() #pragma comment("linker, /section:.SHARED,rws") HINSTANCE hInstance; HHOOK hkShellHook; UINT KBWM_WINDOWCREATED; BOOL APIENTRY DllMain( HMODULE hModule, DWORD ul_reason_for_call, LPVOID lpReserved) { switch(ul_reason_for_call) { case DLL_PROCESS_ATTACH: KBWM_WINDOWCREATED = RegisterWindowMessage(KBWM_WINDOWCREATED_MSG); hInstance = (HINSTANCE) hModule; bre…

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  17. Started by baronlior,

היי, פירסמתי לאחרונה בבלוג פוסטים המסבירים על ארכיטקטורת REST, אחת ההתפתחויות המעניינות של השנים האחרונות: http://www.softwarearchiblog.com/2011/11/rest-restful-web-services.html - סקירה כללית. http://www.softwarearchiblog.com/2011/11/restful-services-2.html - איך מיישמים בפועל. אשמח לקבל תגובות / הערות. אני מקווה שתמצאו פרסום זה מעניין. ליאור

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם אני משתמש בבקר winsock על מנת לדבר בן שתי תוכניות אבל נתקלתי בבעיה כשניסיתי להשתמש בבקר הזה בפוקט פיסי האם מישהו יודע אך להשתמש בו בפוקט פיסי או מקיר דרך אחרת לעשות את זה אשמח לקבל דוגמה של קוד תודה גיורא

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  19. Started by gshhary,

יש לי את השאלה הבאה: לפניך שתי טענות: 1. מחלקות באותה חבילה בג'אווה יורשות ממחלקה אחת שנמצאת אף היא באותה חבילה 2. אפשר להוסיף מחלקה חדשה לחבילה רק אם היא יורשת מאחת המחלקות שכבר צורפו לאותה חבילה מה מבין המשפטים הבאים נכון? א. טענה 1 נכונה וטענה 2 שגויה ב. טענה 2 נכונה וטענה 1 שגויה ג. שתי הטענות נכונות ד. שתי הטענות שגויות אני לא בטוח שהבנתי את טענה 1, ז"א מה שהתכוונו זה שאני לא אוכל לרשת ממחלקה אם היא לא באותה החבילה כי היא לא תכיר אותה ? בכל מקרה טענה 2 אני חושב ששגוייה. עוד שאלה: נתונה הפקודה הבאה: B b = new B(); ((A)b).myFun(); אילו מן המשפטים אינו יכול להיות נכון? א. הפונקציה myFun מוגדרת במחלקה A. ב. הפונקציה myFun מוגדרת בממשק C. ג. B הינה מחלקה הי…

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  20. שלום אני מעונין לאחסן אתר בחברת jetserver.co.il/ הומלץ לי עליהם, והמחיר שלהם מתחיל ב-45 ש"ח לחודש בתכנית הראשונית שגם היא מאד רחבה - כגון שטח דיסק למיקום האתר - ללא הגבלה, וכן תעבורת נתונים חודשית ללא הגבלה, ועוד. אשמח לדעת אם יש למישהו נסיון עם החברה הזו? טיב השירות? מהירות השרתים שלה? כל אינפורמציה תעזור. להלן המחירים של החברה ומה היא מספקת: http://jetserver.co.il/%D7%94%D7%A9%...A8%D7%99%D7%9D __________________

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by shabi_av,

מעוניין בעזרה בעבודה ב- java Design Patterns . יש קובץ עם הדרישות.

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  22. Started by אלחנן111,

שלום, למישהו יש אולי סכימה של pipelined mips שתומך בפקודות slti/lb? או אפילו מימוש שלו בVHDL/ורילוג יותר טוב! תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by כאן,

כולם מכירים את המשחק דאבל או בשמו הישראלי טו גזר במשחק 55 כרטיסים ובכל כרטיס 8 איורים ובכל שני כרטיסים רק תמונה אחת זהה בניהם והאתגר הוא לזהות ראשון (הראשון שזיהה...} במרחבי הרשת יש כמה פוסטים על הנוסחה המתמטית המוסבכת שאיתה יוצרים את הכרטיסים אך גם אתר בשפת תכנות פשוטה שאתו אפשר להכין את הכרטיסים בצורה אוטומטית להכניס מספר תמונות מסוים והאתר מכין אוטומטית את הכרטיסים ומשם למדפסת או פי די אף הבעיה היא שבאתר יש מס' אופציות לגדלים של כרטיסים מרובע מלבן וכו' כולם עובדים בצורה תקינה חוץ מהאופציה לעשות כרטיסים עגולים שזה בעצם הגירסה הנפוצה של המשחק ובזה יש תקלה שהתמונות מודפסות אחד על השני והשאלה היא האם יש דרך לתקן את התקלה (בעל האתר לא עונ…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by shynet,

שלום לכולם, את החופש הזה ניצלתי ללמוד כמה שפות שתרמו לי לפתח את האתר (Javascript , PHP וכו...) ואני דיי חדש אז יכול להיות שאני עושה טעות טיפשית. אני כותב בJavascript קוד ומייבא אותו למסמך HTML שלי, וניראה כי הקוד לא נוסף (לפי ה-LiveCode של DreamWeaver), הינה הקוד שנמצא בתוך הקובץ itt.js: function Setup() { var tooltip = document.createElement("div"); tooltip.setAttribute("id","itt"); document.getElementsByTagName("body")[0].appendChild(tooltip); document.getElementById("itt").style.display = "none"; } window.onload=Setup(); והינה מסמך ה HTML: <html> <head><title>Something</title> <script type="text/javascript" src="itt.js"></script&g…

• 0 תגובות
    • 957 צפיות
  25. Started by A - Type,

שלום לכולם, ברצוני לכתוב פונקצית הצפנה למילה בינארית בעלת 16 סיביות, כלומר יש לי 2 בחזקת 16 צירופים של מילים כאלה. על תוצאת הפונקציה להיות שונה מהמילה המקורית ואסור שיהיו כפילויות להצפנה בין מילים שונות ( כלומר שלא תתקבל אותה תוצאה למילים שונות לאחר ההצפנה) האם הדבר אפשרי? אשמח אם תעזרו לי לממש פונקציה שכזו בשפת C או VB תודה

• 0 תגובות
    • 680 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.