עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. שלום אני רוצה לדעת אם יש אפשרות ללחוץ על כפתורי פקד UpDown באמצעות API ולאו דווקא הפקד הזה גם על פקד Command אני רוצה ליצור שילוב של פקד UpDown ופקד טקסט להרצת מספרים. בפקד הטקסט כשאני לוחץ על מקשי החצים מעלה/מטה (לא של הפקד עצמו) אני רוצה שפקודת API תבצע לחיצה על פקד UpDown במקום לכתוב קוד בתיבת הטקסט. אני רוצה ליצור 3 תיבות טקסט עם פקד UpDown אני רוצה ליצור דבר דומה שניתן לראות בחלון של שעון המערכת כשמכוונים את השעה, לחיצה על מקשי החצים מעלה/מטה גורמת ללחיצה על פקד UpDown תודה

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  2. היי. יש לי קוד בVisual Basic 6 לשתי לולאות שצריכות ליצור תפריטים, ותת תפריטים בתוך התפריטים שיצרתי. זה אמור להראות כך: תפריט 1 ....... תת תפריט של 1 ....... תת תפריט של 1 ....... תת תפריט של 1 ....... תת תפריט של 1 תפריט 2 ....... תת תפריט של 2 ....... תת תפריט של 2 ....... תת תפריט של 2 ....... תת תפריט של 2 וכך הלאה עד תפריט 4. For x = 1 To 4 Load mnuCatItem(x) mnuCatItem(x).Caption = Menu Item & x + 1 mnuCatItem(x).Visible = True For y = LastItem To LastItem + 4 Load mnuSubCatItem(y) mnuSubCatItem(y).Caption = Menu Item & y + 1 mnuSubCatItem(y).Visible = True LastItem = LastItem + 1 Next y Next x בתוכנה נוצרים תפריטים, אבל תת תפריטים נוצרים רק בתפריט הרא…

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  3. Started by aravmaxim,

יש לי בעיה, אני רוצה להפיץ קבצים ממחשב מסוים למחשבים שנמצאים ברשת איתי ולכן בחרתי בתוכנה Udpcat שהיא קרוס-פלאטפורמית וניתן להוריד אותה ואת קוד המקור באתר הבא http://udpcast.linux.lu/. אך יש בעיה אחד מהפונקציונליות של התוכנה הכי חשובה היא להעביר Stream של קובץ בצורה מקובצת בעזרת הארגומנת pipe-- ותוכנה לקיבוץ כמו למשל gzip או tar. בהפצה בין מחשב וינדוס לוינדוס אין בעיות ובין לינוקס לוינדוס אין בעיות, כמו כן מוינדוס ללינוקס אין בעיה. אך יש בעיה בהעברה מלינוקס לוינדוס. ולכן החלטתי לכתוב קוד ב C בשביל לעשות זאת בצורה קרוס פלאטפורמית. הטריק אם Udpcast עובד כך: תוכנת הפצה(udp-sender) לוקחת את ה STDIN של התוכנה ומפיצה אותו. התוכנה של הקבלה(udp-reciver) שופכת את כל המתקבל לתוך STD…

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  4. אני אסביר לכם מה אני רוצה לעשות אני עובד עם מערכת הפעלה WIN 7 בעברית עכשיו אני רוצה שכל שגיאה שאני אקבל הנוסח שלה כלומר במקום " לא יכול לאתר את מיקום הקובץ." אז היא תוצג לי באנגלית כאילו אני עובד עם WIN 7 באנגלית עכשיו אני שמתי לב שהשגיאה מושפעת משפת מערכת הפעלה איך אני יכול לשנות את זה בתוכנית שלי שבמקום " לא יכול לאתר את מיקום הקובץ." אז שיוצג הנוסח באנגלית בלבד כאילו אני נמצא על מערכת הפעלה WIN 7 בשפת הממשק אנגלית תודה רבה לכולם

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  5. Started by TecNodRom,

שלום רב, אני מנסה להזיז Jpanel לקואורדינטות מסויימות וזה פשוט לא זז. אשמח לעזרתכם. להלן הקוד: JFrame import java.awt.*; import javax.swing.JFrame; import javax.swing.JPanel; import javax.swing.JTabbedPane; public class MediaWindow extends JFrame{ public MediaWindow(){ setDefaultCloseOperation(JFrame.EXIT_ON_CLOSE); setResizable(false);//disable Resizable setSize(1024, 768); getContentPane().setBackground(Color.DARK_GRAY); leftPanel panel = new leftPanel(); add(panel); //this.setLayout(null); setVisible(true); } public static void main(String[] args) { MediaWindow Start = new MediaWindow(); } } import java.awt.*; import javax.s…

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  6. Started by GLP,

שלום, קיבלנו משימה לכתוב שרת פרוקסי אשר יהווה חוליה בין דפדפן האינטרנט לבין השרת שאליו הדפדפן ירצה לגשת. הפרוקסי ישב ביניהם ויעביר את ההודעות מהדפדפן הלאה לשרת המבוקש , יקבל את תשובתו של השרת ויחזיר לדפדפן. בנוסף צריך לטפל בheaders של ה http. הידע שלי בעבודה עם תקשורת מוגבל יחסית. אבל הבנתי איך עובד שרת פרוקסי, שצריך להשתמש ב ServerSocket וב Socket. הפיתרון צריך לתמוך גם ב MultiThreading. ניסיתי לחפש בגוגל ולא מצאתי משהו מספיק ברור ועובד לצורך כך. או שיש דוגמאות ומימושים ממש מסובכים או שיש כאלה שלא ממש עובדים כמו שצריך. אשמח אם תוכלו להפנות אותי למדריכים, דוגמאות וכל דבר רלוונטי אחר. תודה!

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  7. Started by xyo,

העלתי לשרת אכסון template בשם php melody 1.6.5 http://i20.fastpic.ru/big/2011/0424/45/0e10fc1c1f16740775024cf2b8d90a45.jpg http://i20.fastpic.ru/big/2011/0424/d1/e6bf0271bfdc85902bd4b6a0e109aad1.jpg יש הסקיפרט שאני רוצה שיפעל במידת הצורך https://gist.github.com/436663#file_megavideo_get.sh embed <script src="[url]https://gist.github.com/436663.js?file=megavideo_get.sh"></script>[/url] איך מוסיפים אותו בכל האתר ? ובאופן כללי ניתן להוסיף plug in כמו זה? http://activeden.net/item/book-v2/70980 איך אפשר ליצור תוכן חדש שיטען ויוצג בעזרת ה plug in הקבצים בשרת אבל אין אפשרות חדשה ב Admin Area

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אני צריך לפתוח אתר מכירות.. אני זוכר שפעם היה לי פורום מוכן של Phpbb, השאלה אם יש משהו בסגנון בשביל אתר מכירות.. בכל מקרה, כמה יעלה לי פחות או יותר לפתוח אתר מכירות ממישהו שמכין דברים כאלה?

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  9. היי בניתי אתר בתוכנה webmatrix ויצרתי בו דף ליצירת קשר שאמור לשלוח אלי מייל כאשר לוחצים שלח. השליחה מתבצעת דרך שרת SMTP של GMAIL ובניתי את זה ב- CSHTML. הבעיה שאני לא מוצא אף שרת איחסון חינמי שתומך בזה. אם מישהו מכיר שרת כזה אני אשמח. אם לא.. האם יש דרך אחרת פשוטה שאתם מכירים לבצע את זה? ניסיתי כל מיני מדריכים באינטרנט כדי לעשות את זה בשיטה של PHP אבל לא עבד לי וגם בקושי מצאתי מדריך לשליחה עם SMTP. תודה לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  10. Started by c5123,

אני רוצה במקום להדפיס על המסך אם printf לשלוח למדפסת יש פקודה כזאת?

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  11. Started by captaincaveman,

אפליקציית winforms שכתבתי משתמשת בקובץ XML כדי לשמור הגדרות משתמש. אם windows קורס מסיבה כלשהי, הרבה פעמים קובץ ההגדרות נעשה מזובל או ריק. כדי לנסות להתגבר על זה הוספתי קובץ גיבוי. אחרי סיום הכתיבה לקובץ הראשי, אני מנסה לקרוא ממנו, אם הצלחתי אני שומר עותק נוסף שלו. בצורה זו, אם משהו קורה לקובץ הראשי, אמור להיות לי גיבוי משמירה אחת קודם. בפועל שני הקבצים נהרסים... XmlWriter writer = XmlWriter.Create(mSettingsFilePath); writer.WriteStartElement("Settings"); foreach (BaseProperty prop in mSettings.Values) { writer.WriteStartElement("Setting"); prop.Serialize(writer); writer.WriteEndElement(); } writer.WriteEndEle…

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  12. Started by ~שירה,

יש לי DATASET עם נתונים, שאני שומרת ברשימה. אני רוצה לשמור את הנתונים בקובץ אקסל. הקוד שכתבתי: System.Web.UI.WebControls.DataGrid grid = new System.Web.UI.WebControls.DataGrid(); grid.HeaderStyle.Font.Bold = true; grid.DataSource = lstStatistic; grid.DataBind(); // render the DataGrid control to a file using (StreamWriter sw = new StreamWriter("c:\\test.xls")) { using (HtmlTextWriter hw = new HtmlTextWriter(sw)) { grid.RenderControl(hw); } } הבעיה היא - שבקובת אקסל נשמרת לי רק העמודה הראשונה מהDATASET. מדוע?

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  13. שלום חברים. ההודעה שנכתבה כאן ישנה ועתיקה מאוד מאוד ולכן הוסרה. תודה למגיבים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. יש את הבלוג של גוגל. האם אפשר ליצור בתוכו גלריית תמונות בהתאמה אישית? הם אני יכול לייצר כל תבנית שבא לי? אם כן- אפשר דוגמית? תודה

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  15. היי, זה לא עובד: רושם: וזה בגלל שהתאריכים שמורים בעברית בצורה כזאת: משהו יודע איך להעביר את זה לפורמט הרגיל באנגלית? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  16. בתרגיל של ההוכחה לא רגולרית , אם נתתי 2 מילים 0^4i ו- 0^i , אמרתי שהם מגיעות לאותו מצב ושירשרתי את המילה 1^2i והראתי שישנה סתירה והוא מגיע למצבים שונים , האם זה טוב? פשוט ראיתי שכולם נתנו מילים 0^i ו 0^j כאשר i גדול מ- j זה תרגיל 15 בבגרות של היום

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  17. Started by Mishka87,

היי עדיין תקוע בפרוייקט שלי תעזרו לי בבקשה למצא סקריפט שיקח את הפס קול של סרט(AVI) ויהפוך אותו לקובץ אודיו (WAV). בנוסף אצתרך לחלק את הפס קול לקבצים קטנים, כ10MB כ"א, איך עושים זאת? תודה מראש מיכאל

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  18. Started by gshhar,

התחלתי ללמוד לא מזמן C# ואני רוצה לתרגל מעבר למה שאני מקבל בבית, מישהו אולי מכיר מאיפה אני יכול לקחת כל מיני תרגילים לכתוב ? מה שלמדתי עד עכשיו זה מערכים ומתודות. תודה.

• 0 תגובות
    • 6k צפיות
  19. Started by shlomiabo,

אהלן חברים אני מחפש מפתח עם נסיון DATABASE. אני רוצה להוסיף לאתר בסיסי וקיים PHP אפשרות כניסה עם יוזר וסיסמא, לנהל את מאגר המידע של הלקוח (בסיסי מאוד - קבצי אודיו בודדים) ולבצע מעקב אחרי פעולות לקוח. אשמח מאוד אם מישהו מחברי הקבוצה יצור איתי קשר כאן או בפרטי - פרילנסר תודה

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  20. אני צריך לכתוב תוכנה שתדע לקבל קובץ JPG שבו יש צורה גיאומטרית וגוף בעל גודל ידוע מראש. התוכנה תזהה את צלעות הצורה ותדע את אורכן ואת הזויות בינהן. בדיוק מקסימלי. תודה

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  21. Started by a04,

בס"ד פתחתי דיון בפורום אחר ו... נתקענו... http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=7955406 יש לנו קוד שעובד בכרום ולא ב-IE8, ולא מצאנו פיתרוןה מבקש עזרתכם בנושא. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by mcalfi,

**הסבר קצרצר על הקוד: אני פותח "קבוצה" ושניה לפני השורה שבה אני מחכה לנתונים אני שולח נתונים על ידי יצירת thread שמביא אותי לפעולה ששולחת נתונים** הקוד פועל מעולה אבל אני לא הבנתי למה בSEND לא רשום השורה הבאה גם: server.SetSocketOption(SocketOptionLevel.IP, SocketOptionName.AddMembership, MulticastOption); ומה ההבדל בין ליצור את הקבוצה ולהגדיר את הסוקט להיות חלק ממנה (השורה למעלה^) לבין לעשות : JoinMulticastGroup using System; using System.Net; using System.Net.Sockets; using System.Text; using System.Threading; class MAIN { private static MulticastOption CreateGroup() { return new MulticastOption(IPAddress.Parse("224.100.0.1")); } private static void Re…

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  23. Started by lsdproject,

שאני כותב משהו במסמך ואז שומר או נהייה ככה ' ½ן¿½ן¿½ן¿½ן¿½,ן¿½ן¿½ ' ובאתר זה בסדר מדי פעם.. איך מסדרים שזה יהיה נורמלי בתוכנה? אם לא כתבתי בפורום הנכון תעבירו בבקשה.. תודה מראש,לעוזרים

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  24. Started by White Shepherd,

אני רוצה, בשביל האתגר, לפתח מנוע תלת מימד קטן מאפס- לתכנת אותו מרמת ציור פיקסל בודד למסך. חיפשתי פלטפורמה מתאימה מבחינת נוחות ויעילות (חשוב שיעבוד גם עם הכרטיס מסך), אבל החיפוש רק בילבל אותי עוד יותר. חשובה לי גם נוחות ההורדה וההתקנה, דבר שקצת מרתיע אותי ב-OpenGL. יש הצעות?

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  25. Started by Nahum2,

יש לי 2 מערכות שצריכות לדבר בינהן ב WCF הר"צ שלי החליט שכל מערכת תהיה שרת והמערכת השניה תהיה הלקוח שלה. אני חושב שהעיצוב בעייתי ויוצר תלות מעגלית.2 מקומות בהם מוגדרת התקשורת. וכו. ואני מאמין שצריך להשתמש ב SERVERCALLBACK. הר"צ שלי מתקשה להבין את הטיעון. האם מישהו יכול לעזור לי לתאר מה החסרונות במערכת עם שרתים?

• 0 תגובות
    • 742 צפיות

דיונים חדשים בפורומים