תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
היי, אנחנו ב- CodersClan השקנו קמפיין בו ניתן לענות על בעיות Stack Overflow ולקבל כסף. רציתי להזמין אתכם לפתור בעיות ולקבל תשלום. כל תשובה תפורסם ב- Stack Overflow, ובמידה ותאושר ע"י השואל, התשלום יועבר אל הפותר. יש צורך בחשבון Paypal בכדי לקבל את התשלום. כניסה לאתר אשמח לקבל פידבקים. תודה! דרור
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, נתקלתי בשאלה ברשת של מימוש interface ו-class של הזמנת חדרים במלון. הבנתי שכדאי לי לממש באמצעות hashMap. הנה לינק לדוגמה: https://codereview.stackexchange.com...erface-in-java אשמח אם מישהו יוכל לצרף לפה פתרון משלו.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למי שיש ידע בפיתוח אתרים מורכבים כולל מסדי נתונים נא לשלוח את הפרטים שלו אלי. עבודה למשך 3 שבועות +-. יש לציין שלא אני מחפש והפרטים יעברו לבחור המעוניין בשרותכם. הזמן קצת והמלאכה מרובה
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לנו באחד האתרים עמוד שמשתמש באובייקט ActiveX. אם הדפדפן של המשתמש חוסם את ה ActiveX אני רוצה להציג הודעה שמסבירה איך להתקין אותו. איך אני יכול לבצע בדיקה כזו?
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
סעיף א הגעתי ל div עם count=1 ו al=4 ah=5 ושם נתקעתי. התשובה היא שמודפס 5 ואין לי מושג איך זה עובד בבקשה שמישהו יסביר לי תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
-
יש לי בעיה שככל הנראה סשנים שונים של משתמשים מתנגשים. למשל משתמש A כותב הודעה אז הנתונים שנכנסים למסד נתונים הם הנתונים של משתמש B. בכל עמוד יש לי session_start(), אם אני אוסיף session_name() נראה לכם שזה יפתור/קשור ? ** זה לא קורה כל הזמן. פעם ב..............
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום אני משדרג למישהו עיצוב אתר קיים והוא בנה אותו במערכת simplemachines בPHP מחפש מישהו מקצועי אמין ושזה המקצוע שלו לאיזה פרוייקט פאסט פוד לחיתוך JPGS ובקיצור לסדר דברים שם עד הסוף. לא ילדים בבקשה אאוטסורסינג רק עם קבלות\חשבוניות מס'. תודה לירון lironmarko@walla.co.il
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום, אני עובד בVISUAL STUDIO 2008 עם DOT NET וכשאני בא להוסיף תמונה מה TOOLBOX ונותן את הנתיב שהיא נמצאת אז אני רואה אותה, וכשאני לוחץ על ה PLAY כדי לראות את זה באספלורר אז אני רואה את התמונה כ X אדום. שאלה נוספת, איךאני גורם לתמונה להיות לינק?
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
היי.. יש לי אתר עם אלפי צפיות ביום, ואני מחפש כיצד אוכל להרוויח כסף מהצפיות האלה ? לדוגמא GOOGLE ADS אבל הוא לא נתמך באתר שלי.. יש אופציה אחרת עם אותו רעיון ? ממש תודה למי שיוכל לעזור לי, תומר.
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
טוב אין לי ממש מושג לאיפה לתקוע את השאלות שלי אבל נראה לי לפה הם יתאימו הרבה יותר. אז ככה חיפשתי כבר בהרבה מקומות ולא כל כך מצאתי משהו שיענה לי בצורה מלאה. אני לא מבין גדול של פורומים אבל אני רוצה לדעת איך אפשר להשתמש בכל האמצעים שהוא יכול לתת. כלומר להכניס תמונה אבל שהיא תהיה לא בגודל המקורי (שינוי גודל בפורום אבל כשלוחצים עליה היא נפתחת בגודל מקורי). וגם הכנסת סירטונים אם יש אפשרות כזאת. ואם יש למשהו איזה מאמר שמקיף את כל המידע על זה, זה יבוא עוד יותר בטוב. אגב איך קוראים לזה?? קודים של פורום או סקריפטים??
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום מחפש מתכנת בשפת PHP ללא תשלום כרגע אתר חדש שנפתח ודי תקוע, המתכנת הקיים כבר בנה את רוב הקודים אבל מאז אין תזוזה מאחר שאין למתכנת זמן לעבוד על האתר עקב לימודים אשמח לקבל כול עזרה שתוכלו להציע
-
- 0 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אני מחפש מדריכים בעיקר סרטונים על השפה פייתון. אשמח להצעות שלכם. רקע יש קליל בJAVA.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום מחפש תוכנה הבודקת העתקות בין שני קבצים או יותר ב C# או JAVA
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום, מישהו בבקשה יכול להסביר/לתת דוגמא להכנסת Click events לתוך אופציית ה- Treeview ב- VB.NET? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
כתבו פונקציה שמקבלת מספר שלם k וקולטת סדרת מספרים שלמים שמסתיימת בזקיף 1-. הפונקציה תחזיר 1 אם קיים בסדרה זוג מספרים שסכומם גדול מ-k ;אחרת, הפונקציה תחזיר 0. ניתן להניח כי יש בסדרה לפחות 2 מספרים. על הפונקציה לעצור כאשר כבר נקלטו שני מספרים שסכומם גדול מ-k. לדוגמא: עבור 18=k והסדרה הבאה )משמאל לימין( : 3, 12, 5, 10, 5, 6, 2, -1 הפונקציה תעצור אחרי שנקלט המספר 10( כי 18>10+12 )ותחזיר 1 . עבור 25=k ואותה סדרה הפונקציה תעצור אחרי שנקלט 1 -ותחזיר 0 ,כי לא קיים זוג מספרים שסכומם גדול מ-25. אסור להשתמש במערכים או ברקורסיה. הגעתי לקוד הזה אבל אני לא יודע ממש איך להמשיך ואיך לתקן אותו אשמח לכיוון: #include<stdio.h> int mycouple(int k) { …
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב אני רוצה להתקין מערכת PHP IB או SMF או כל דבר אחר שתמליצו עליו.. רציתי לדעת מאיפה אני מוריד אותם ואיך אני מתקין אותם על שרת שתומך PHP ודאטאבהייס יש לי תסיסמה של השרת ותסיסמה של הדיירקט אדמין..
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
בדיוטי פרי בשדה תעופה בבן גוריון יש אינטרנט אלחוטי עם מסנן אתרים בשם FortiGuard שחוסם אתרים שהוא לא מכיר וחוסם כנראה גם עוד אתרים כשאתם בונים אתר אינטרנט והאתר מוכן עם כתובת דומיין, לאיזה מסננים אתם מוסיפים אותו כדי שלא יהיה מצב שהוא חסום במקומות כמו שדות תעופה או wifi במשרדים מסויימים אני אתן רשימה של אתרים שאני מכיר שאפשר לשלוח להם בקשה לעשות בדיקה ולהוסיף אתר חדש לקטגוריות שלהם כדי שהאתר לא יהיה חסום אוטומטית https://www.fortiguard.com/webfilter של Fortinet https://www.brightcloud.com/tools/change-request.php http://sitereview.bluecoat.com/ סימנטק Symantec https://www.trustedsource.org/ של Mcafee
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי רציתי לשאול מתי יקרה לי מצב בגרף שE=V^2? בגרף מכוון? בגרף לא מכוון? תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
1. איך עושים שונה באמזי פרולוג אני זוכר שבפעמון פרולוג (דוס) הפעולה הייתה \=? 2. איך עושים מחק_מרשימה באמזי פרולוג לפי מיטב ידיעתי לא קיימת פעולה כזאת באמזי (בקובץ list.plm) בכל אופן הפעולה בפעמון \ פרולוג הייתה: מחק_מרשימה(_חבר,_רשימה,_רשימה_חדשה). 3. איך אפשר להעביר קבצים מפעמון פרולוג לאמזי פרולוג ( לסביבת חלונות בכלל). כשאני מנסה לפתוח את הקבצים שנכתבו בפעמון פרולוג בעזרת אמזי או כתבן אני רואה ג'יבריש. בקטע הזה אני אובד עצות! כל עזרה תתקבל בברכה!!!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, בידי קובץ add-in של excel (קובץ xla.). קובץ זה מכיל מספר פונקציות הכתובות ב-vba. נסיון לראות את שורות הקוד של הפונקציות בעזרת עורך ה-VB מביא להודעה הבא: Project Locked: Project is unviewable האם מישהו יודע איך ניתן לראות את שורות הקוד? לא מדובר פה בקובץ בעל זכויות יוצרים או משהו כזה אלא בקובץ שנכתב ע"י חבר לעבודה שלצערי אינו יכול לעזור.
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מידע בעברית על קבצי TDMS. אשמח לעזרה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא בטוח זכאן המקום הכי מתאים לבקשה אבל לא ידעתי איפה לשים אותה. אני כותב בלוג על חיפוש טיסות ובתוכו כתבתי פוסט קצר על חיפוש טיסה זולה באופן אנונימי. כיוון שאני לא מבין גדול מאוד במחשבים הייתי שמח אם תוכלו להגיד לי אם יש לי אי דיוקים בדברים שכתבתי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-