תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי CSS מוגדר ל TABLES בכל הדף, אבל יש לי TABLE אחד שאני רוצה שיהיה רגיל, בלי CSS, איזה קוד אני צריך להכניס איפה? תודה. ועוד משהו... <center> <table border="1" bordercolor=black width="600" bgcolor="skyblue"> <tr> <td align="right"> <center> <a href="[url]http://www.gruzia1.com/main/news">[/url] בלה </a> - <a href="[url]http://www.gruzia1.com/main/videoz">[/url] בלה בלה </a> - <a href="[url]http://www.gruzia1.com/main/programs">[/url] םניחב הדרוהל תונכות </a> - <a href="[url]http://www.gruzia1.com/main/friends">[/url] בלה בלה בלה </a> - <a href="[url]http://www.gruzia1.com/…
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם, בקצרה: צריך למצוא ביטוי שמקבל ערך מסוג int, כאשר הערך שווה ל0 הביטוי כולו שווה 1. וכאשר הערך שווה יותר מ-0, הביטוי כולו שווה 0. בגדול: תוכנית שמורידה את המספרים מ-10 ל0 כל הפעלה של השיטה מורידה ב-1, אם מפעילים יותר מ10 פעמים את השיטה - אסור שיהיה מינוס אחד, מינוס שתיים, וכן הלאה... כלומר להישאר על 0. מגבלות: ניתן להשתמש אך ורק באופרטורים אריטמטיים בלבד. (לא תנאים, לא משתנים נוספים...) סטטוס נוכחי: הגעתי למצב שהתוכנית מורידה את הספרות מ10 ל1 ונשארת שם... לא מגיעה ל0 באמצעות הביטוי הבא:
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
- 1 follower
-
-
היי לכולם. אני שולח את השאילתה הבאה באמצעות PHP: ומשום מה, זה בוחר לי את אותה הרשומה בכל פעם, ולא לוקח רשומה רנדומלית. למישהו יש רעיון למה?[br]פורסם בתאריך: 3.09.2007 בשעה 11:02:20 כנראה שאני סתם קופץ מהר מדי. טעות אחרת שלי בקוד שקראה לרשומות הלא נכונות. תודה בכל מקרה
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום, אני באמת מצטער אם זהו לא המקום לפרסם הודעה זאת. דרוש תכנת ליצירת תוכנת "אנטי צ'יט" למשחקי גיימינג ( counter strike 1.6). - חיבור לשרת משחק - לקיחת 'סקרין שוטס' - סריקת תיקיית המשחק - ועוד אפיקלפציות שונות תוכנות לדוגמא: התוכנה הידועה והמעולה BUSTED לינק: http://busted.vgames.co.il תוכנה נוספת CDO לינק: http://www.es-games.co.il/downloads/CDOrg.exe יש לצור קשר עם הפרטים הבאים: - הצעת מחיר - נסיון / תיק עבודות כל אלה החושבים שאני בא לסבן פה, אז לא, יש כסף. נתן לצור קשר בדרכים הבאות: אימייל: Smri@bezeqint.net ICQ: 337834152 פלאפון: 0545831529
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
התקנתי שרת apache ויצרתי טופס שמקבל טקסט דרך textarea ומציג את הפלט על המסך. הזנתי את המילה 'שלום' וקיבלתי את הפלט: 'שלום' מה אני צריך לעשות כדי שהפלט יהיה בעברית בדיוק כמו שהזנתי אותו בטופס? אני מניח שמדובר פה בהגדרות של השרת או של השפה, מישהו יודע באיזה הגדרות מדובר?
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום אנשים, הכנתי באקסס תוכנית קטנה שאמורה לנהל אירועים ולעדכן את הסטטוס שלהם פעם בחצי דקה. האירועים מופיעים בתוך 2 תתי-טפסים - אחד לארועים יזומים והשני לארועי תגובה. כדי לעדכן את הנתונים של האירועים יצרתי recordset שרץ על הטבלאות הרלוונטיות ומעדכן רשומה רשומה... עשיתי את זה ככה rst.edit rst!field_name=value rst.update rst.MoveNext משום מה אני ממשיך לקבל את השגיאה הבאה: Error 3188 "Couldn't update. Currently locked by another session on this machine" השגיאה מופיעה כל הזמן בשורה: rst!field_name=value כאשר אני מעדכן אובייקט OLE מאוגד. יש למישהו מושג איך אני מסדר את התקלה הזאת? ממה היא נגרמת? אני חייב פיתרון מהיר בבקשה... תודה אנשים!
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
מישהו יכול לעלות \לשלוח לי את הקבצים הבאים : tasm.exe tlink.exe tc.exe תודה
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
שלום, אין פה פורום מתאים לכתוב את השאלה הזאת ולדעתי הכי נכון לשאול את זה פה... לחבר שלי יש מערכת phpbb ולאחרונה הוא קנה vbulletin. השאלה שלי אם יש תוכנה שממירה לvbulletin. אם יש בבקשה תנסו למצוא כי חיפשנו יותר מידיי ובינתיים לא מצאנו
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
היי, אני מתכנת ב C# כבר מעבר לשנה ויש לי ידע מלפני כן ב C ו C++ אבל אני לא יודע כלום על תיכנות לרשת. HTML יודע ממש טיפה אבל אני לא יודע דברים בסיסים כמו התקנת IIS והגדרת אתר בו (ניסיתי, הלך ממש רע) יש למישהו אולי קישור למקום שמסביר תיכנות לאינטרנט בצורה טובה? אני צריך גם משהו שמסביר בצורה מנהלתית, אין מעלים אתר, האם יש משהו חשוב ב PUBLISH של VS2005 למי פונים לקבלת דומיין וכן הלאה. תודה
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
יש לי דף HTML שקיימת בו כתובת של מצלמת רשת זורמת בקצב של תמונת JPG כל שתי שניות. כרגע אני לוכד את התמונות לקובץ AVI עם תוכנת SCREEN RECORDER ואולם הבעיה היא שהתוכנה מסוגלת ללכוד רק מה שנראה על המסך. האם ניתן לשמור את התמונות ברגע שהן שמגיעות, על הדיסק, בלי קשר למה שמוצג על הצג? יש פקודה או סקריפט כלשהו שעושים זאת? אני מניח שאוכל אח"כ להפוך אותן לסרטון. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני בונה בצורה הבאה: hwnd = CreateWindow (szAppName, // window class name "Rummikub", // window caption WS_POPUP | WS_VISIBLE, // window style 0, // initial x position 0, // initial y position 1024, // initial x size 768, // initial y size NULL, // parent window handle NULL, // window menu handle hInstance, // program instance handle NULL) ; // creation parameters עכשיו המטרה שלי היא לפתוח חלון על כל המסך אבל הבעיה שאני לא יודע מה הרזלוציה במחשב שהתוכנית רצה בו אני סתם בחרתי 1024*768 כי זה מה שיש במעבדה שלנו בביה"ס אני מחפש אם יש איזה פקודה שתתן לי את הרזולוציה של המסך בו התוכנית רצה ולפיה א…
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
יש למישהו קוד של רברסי בשפת פרולוג (צריכה קוד שנכתב עפ"י אלפא ביתא)?
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני עובד עם VB6. בניתי תוכנה מסויימת שאני רוצה להגן עליה באמצעות שם משתמש וסיסמא שנמצאים בDB על שרת FTP. יש לי ידע ממוצע בVB.. קצת מיותר מידע תאורטי יעזור לי[קודי מקור למינהם].. חיפשתי בplanet source איזה שעה לא מצאתי כלום.. מישהו יכול לעזור?
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני צריכה דחוף מורה פרטית(עדיפות לנקבה) אני ישמח אם מי שמכיר שיפרסם תודה ענקית!!
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
איך אני יכול להפסיק את ההנפשה של תמונה ב- VB.NET?
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום. הקובת FORM שלי מאוד אורך...אני מעוניין שהתוכנית תציג כל פעם חלק אחר ממנו.... מזתומרת: נגיד האורך של הFORM הוא 5 אלף... אני רוצה שכשהתוכנית תרוץ יוצג נגיד 100 מהאורך של הFORM ונגיד כל 3 שניות הוא יצויג עוד חמישים... התחלה > 100 אחרי 3 שניות > 150 אחרי 3 שניות נוספות (סה"כ6) > 200 וכך אלה... איך אני עושה אתזה?
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום רב, אני אשמח עם מישהו יוכל לתת לי קצת מידע לגבי COLLECTION IN .NET, הדבר היחיד שאני יודע על זה שזה קשור לכפתורים, תיבת דו שיח וכו' ... אני צריך קצת חומר על זה
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
שלום אני יציג תבעיה בקצרה string conStr = @"Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;" + @"Data Source=C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\StockS\StockS\StocksDB.mdb;" + @"Persist Security Info=True"; אני רוצה מיקום יחסי איך לעשות? דרך אגב מה יותר כדאי OLEDB או SQL מה היתרונות\חסרונות?
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
קיבלתי משימה למצוא תוכן מסויים ב ACTIVE DIRECTORY יותר נכון לוודא שכל קבוצה (DISTERBUTION LISTS) המסתיימת עם סיומת "all-", ניתן לשלוח אליה מייל דרך AUTHENICATED USERS ONLY, ישנו TAB שנקרה EXCHANGE GENERAL, ובו יש CHECKBOX בשם FROM AUTHENTICATED USERS ONLY. יש סקריפט שיכול לרוץ ולבדוק מי כן ומי לא? או לתת לי ערך מסויים במידה וכולם כן או כולם לא? או אפילו יותר טוב לבדוק מי לא ולסמן את ה V אוטומטית? תודה!
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
IE7 מציג לי אובייקט עם position relative מעל position absolute. לא משנה איך ניסיתי לשחק עם ה z-index לא הצלחתי לגרום לו להציג את זה כמו שצריך. IE8-9 מציגים את זה כמו שצריך. מבחינת הקוד זה החלק החשוב: <div class="nav"> <div class="content-wrapper"> <ul> <li><a href="/index.php" class="button icon home">Главная</a></li> <li><a href="" class="button icon menu">Категории</a> <ul class="submenu"> <li><a href="">Category 1</a></li> <li&…
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
איך עושים שיפתח עוד חלון עם תכנית חוץ מהתכנית הרגילה בפסקל אני מנסה עם WINCRT אבל אין לי UNIT כזה
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
האם קיימת איזושהי פקודת טיימר בדוס? לדוגמא שתוכנה תפעל בעוד 5 דקות.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה לא עובד לי שליחת המיילים דרך האתר, הדף עצמו עובר.. אך לא מגיע מיילים לדואר בפועל, ניסיתי לשנות את המייל שממנו שולחים אך ללא הועיל (חשבתי שאולי חסמו לי אותו) הקוד הוא כזה: אשמח לעזרה!! Set objEmail = CreateObject("CDO.Message") objEmail.From = "support@mekudeshet.co.il" objEmail.To = sEmail objEmail.Subject = "מקודשת - תוכנת ניהול לשדכנים" objEmail.Configuration.Fields.Item ("http://schemas.microsoft.com/cdo/configuration/sendusing") = 1 objEmail.Configuration.Fields.Item ("http://schemas.microsoft.com/cdo/configuration/smtpserverpickupdirectory") = "c:\inetpub\mailroot\pickup" objEmail.C…
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני אמור להשלים חומר בפסקל , על רשימה (LIST) עכשיו השלמתי בערך ואני צריך לכתוב תוכנה קצרה הבעיה היא שאני ממש לא מצליח. המשימה הראשונה: כתוב תוכנית שתכיל שתי פרוצדורות: 1. בונה רשימה לפי קלט משתמש. 2. מדפיסה את הרשימה. אני ניסיתי לכתוב תוכנית שעושה את שני הפרוצדורות הנ"ל רק שהם לא יהיו פרוצדורות (זאת אומרת שכול מה שהתוכנית תעשה זה לקלוט רשימה ואז להדפיס אותה) הבעיה היא שממש לא הלך לי הכנסתי את הקלט הבא: 1 2 וזה הדפיס לי 268 ואמר (בבדיקה שעשיתי לפני ההדפסה שהרשימה ריקה - אחרי שניסיתי להכניס בה את הקלט) מישהו יכול לעזור ולכתוב תוכנית שתעשה את זה - ככה אני אבין מה הולך ואיך משתמשים בכלל בפקודות ואז אני אוכל לפתור את שאר הבעיות לבד (בתקווה) [מצטער שאני לא מוסיף את…
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
היי חבר'ה, ברצוני להקים אתר קניות, לא משהו בסדר גודל מטורף, חנות צנועה יחסית אבל בכל זאת שיראה טוב ויתפקד כראוי. מברורים שלי בנושא, הבנתי שיש המון תוכנות קוד פתוח אשר נותנות בעצם את המענה בנושא של קטלוג המוצרים, ממשק ניהול וכו' ברשותכם כמה שאלות : הבנתי שהתוכנה העיקרית היא osCommerce וממנה התפתחו עוד המון תוכנות כמו TomatoCart וZen Cart 1.העניין העיקרי שרציתי לברר עליו הוא על הצד האבטחתי. מה בעצם דרוש ע"מ לאבטח את האתר כראוי ולבצע רכישה דרך כרטיס אשראי בהנחה שהאתר מבוסס על אחת מהתוכנות הללו? 2. מבחינת עיצוב, עד כמה התוכנות הללו פתוחות לשינויים ומה דרוש מבחינתי בעצם כדיי לעצב את הממשק החיצוני כרצוני? 3. על איזה מכל התוכנות המוצעות אתם ממליצים בהנחה שהצד העיצובי חשוב…
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-