עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by kisin,

התקנתי שרת apache ויצרתי טופס שמקבל טקסט דרך textarea ומציג את הפלט על המסך. הזנתי את המילה 'שלום' וקיבלתי את הפלט: 'שלום' מה אני צריך לעשות כדי שהפלט יהיה בעברית בדיוק כמו שהזנתי אותו בטופס? אני מניח שמדובר פה בהגדרות של השרת או של השפה, מישהו יודע באיזה הגדרות מדובר?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  2. אורח mikicita
    Started by אורח mikicita,

אני רוצה לעשות שתוכנת C# תעלה בFADE יפה כזה. הצלחתי לעשות את זה אבל זה עולה בFADE של ריבוע שחור ואז מופיעה התוכנה מישהו יודע איך עושים שיראו את הFADE של התוכנה ולא של ריבוע שחור?

3. Started by Electric Boom,

אהלן אהלן, עד לא מזמן עבדתי עם VS6.0(הישן והטוב..) פתאום הוא לא קימפל שום דבר(התקנה חדשה לאחר פרמוט), פשוט עף לו התקנתי VS2008(מבלי להסיר את ה-6.0, הפלא ופלא אחרי ה-6.0 עבד כמו גדול, אבל מחקתי אותו כמו אידיוט גדול), עכשיו הוא היחיד שיש לי לא ברור לי למה הוא לא נותן לבנות שום דבר (אחרי בילד, שגם הוא קבור תחת אלף תפריטים, אני מקבל את אותה ההודעה שהפת' לא נמצא...) ובכלל את כל ה-PRECOMPILE שיט הזה ונמאס לי לראות STDAFX בכל חור מישהו יכול להסביר (בבירור, שלא כמו בטוטוריאל שלהם - אלף לינקים, אפס הסבר) איך אני בונה פרוייקט, הכי פשוט שיש ,עם הגרסא החדשה?.. אני מבולבל לגמרי מכל העסק...

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  4. Started by yigael_o,

היי, אני מתכנת ב C# כבר מעבר לשנה ויש לי ידע מלפני כן ב C ו C++ אבל אני לא יודע כלום על תיכנות לרשת. HTML יודע ממש טיפה אבל אני לא יודע דברים בסיסים כמו התקנת IIS והגדרת אתר בו (ניסיתי, הלך ממש רע) יש למישהו אולי קישור למקום שמסביר תיכנות לאינטרנט בצורה טובה? אני צריך גם משהו שמסביר בצורה מנהלתית, אין מעלים אתר, האם יש משהו חשוב ב PUBLISH של VS2005 למי פונים לקבלת דומיין וכן הלאה. תודה

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  5. שלום, אין פה פורום מתאים לכתוב את השאלה הזאת ולדעתי הכי נכון לשאול את זה פה... לחבר שלי יש מערכת phpbb ולאחרונה הוא קנה vbulletin. השאלה שלי אם יש תוכנה שממירה לvbulletin. אם יש בבקשה תנסו למצוא כי חיפשנו יותר מידיי ובינתיים לא מצאנו

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  6. Started by TheRedEye,

אני עובד עם VB6. בניתי תוכנה מסויימת שאני רוצה להגן עליה באמצעות שם משתמש וסיסמא שנמצאים בDB על שרת FTP. יש לי ידע ממוצע בVB.. קצת מיותר מידע תאורטי יעזור לי[קודי מקור למינהם].. חיפשתי בplanet source איזה שעה לא מצאתי כלום.. מישהו יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  7. Started by infifi,

האם קיימת איזושהי פקודת טיימר בדוס? לדוגמא שתוכנה תפעל בעוד 5 דקות.. תודה.

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  8. Started by avivlyaviv,

שלום. הקובת FORM שלי מאוד אורך...אני מעוניין שהתוכנית תציג כל פעם חלק אחר ממנו.... מזתומרת: נגיד האורך של הFORM הוא 5 אלף... אני רוצה שכשהתוכנית תרוץ יוצג נגיד 100 מהאורך של הFORM ונגיד כל 3 שניות הוא יצויג עוד חמישים... התחלה > 100 אחרי 3 שניות > 150 אחרי 3 שניות נוספות (סה"כ6) > 200 וכך אלה... איך אני עושה אתזה?

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  9. יש לי דף HTML שקיימת בו כתובת של מצלמת רשת זורמת בקצב של תמונת JPG כל שתי שניות. כרגע אני לוכד את התמונות לקובץ AVI עם תוכנת SCREEN RECORDER ואולם הבעיה היא שהתוכנה מסוגלת ללכוד רק מה שנראה על המסך. האם ניתן לשמור את התמונות ברגע שהן שמגיעות, על הדיסק, בלי קשר למה שמוצג על הצג? יש פקודה או סקריפט כלשהו שעושים זאת? אני מניח שאוכל אח"כ להפוך אותן לסרטון. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  10. קיבלתי משימה למצוא תוכן מסויים ב ACTIVE DIRECTORY יותר נכון לוודא שכל קבוצה (DISTERBUTION LISTS) המסתיימת עם סיומת "all-", ניתן לשלוח אליה מייל דרך AUTHENICATED USERS ONLY, ישנו TAB שנקרה EXCHANGE GENERAL, ובו יש CHECKBOX בשם FROM AUTHENTICATED USERS ONLY. יש סקריפט שיכול לרוץ ולבדוק מי כן ומי לא? או לתת לי ערך מסויים במידה וכולם כן או כולם לא? או אפילו יותר טוב לבדוק מי לא ולסמן את ה V אוטומטית? תודה!

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  11. Started by ranran,

שלום אני יציג תבעיה בקצרה string conStr = @"Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;" + @"Data Source=C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\StockS\StockS\StocksDB.mdb;" + @"Persist Security Info=True"; אני רוצה מיקום יחסי איך לעשות? דרך אגב מה יותר כדאי OLEDB או SQL מה היתרונות\חסרונות?

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  12. משהו מוזר מאוד קורה אני כותב קוד שבודק משכורת של עובד לפי דרגה ומספר השעות שעבד בחודש פלט האלגוריתם הוא משכורתו של העובד והבהרה כיצד חושבה המשכורת כתבתי ככה את הקוד: #include <stdio.h> void main () { int rank, sph,salary; float hours; printf ("enter rank\n"); scanf ("%d",&rank); printf ("enter amount of hours this month\n"); scanf ("%f",&hours); switch (rank) { case 1: sph=100; break; case 2: sph=80; break; case 3: sph=50; break; default: sph=15; } salary=hours*sph; printf ("Your salary this months for amount of %.2f hours is: %d Shekels\n",hours,salary); } המהדר לא רושם לי שהיתה שום טעות אבל כשאני בא להריץ את הקובץ הוא מודיע לי על זה שהקומפיילר …

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  13. Started by morany,

שלום רב, אני אשמח עם מישהו יוכל לתת לי קצת מידע לגבי COLLECTION IN .NET, הדבר היחיד שאני יודע על זה שזה קשור לכפתורים, תיבת דו שיח וכו' ... אני צריך קצת חומר על זה

14. שלום רב ! הוספתי לחצן בגיליון אקסל, ואני רוצה לשנות את הכיתוב שעליו (וכן את הToolTip שלו), על סמך ערך שנמצא באחד מתאי הגיליון. זאת בעזרת מאקרו. ז"א: כאשר לוחצים על הלחצן, יתבצע מאקרו, ובין היתר ישנה את הכיתוב ע"ג הלחצן. האם יש שם ללחצן ? איפה אפשר למצוא שם זה ? (בכפתור ימני ניתן לשנות את העיצוב של הכיתוב, אבל אני רוצה לשנות בקוד מאקרו ולא ידנית) תודה, אסתר

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  15. Started by ofcourse,

היי אני מעוניין לבנות אתר חדש שירכז סיפורים שגולשים יעלו ע"י אימייל או טופס. אני אהיה מעוניין שתהיה אפרות לבלוגים אישיים ורשת חברתית בא הגולשים וכותבי הסיפורים יוכלו לדבר בינהם. חשבתי לבנות את האתר עם ג'ומלה או עם BUDDYPRESS. אציתי לדעת מה מבינהם הוא מומלץ ועדיף לאתר מהסוג הזה ? או אם יש משהו שהוא יותר טוב. תודה

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  16. Started by O.D,

היי חבר'ה, ברצוני להקים אתר קניות, לא משהו בסדר גודל מטורף, חנות צנועה יחסית אבל בכל זאת שיראה טוב ויתפקד כראוי. מברורים שלי בנושא, הבנתי שיש המון תוכנות קוד פתוח אשר נותנות בעצם את המענה בנושא של קטלוג המוצרים, ממשק ניהול וכו' ברשותכם כמה שאלות : הבנתי שהתוכנה העיקרית היא osCommerce וממנה התפתחו עוד המון תוכנות כמו TomatoCart וZen Cart 1.העניין העיקרי שרציתי לברר עליו הוא על הצד האבטחתי. מה בעצם דרוש ע"מ לאבטח את האתר כראוי ולבצע רכישה דרך כרטיס אשראי בהנחה שהאתר מבוסס על אחת מהתוכנות הללו? 2. מבחינת עיצוב, עד כמה התוכנות הללו פתוחות לשינויים ומה דרוש מבחינתי בעצם כדיי לעצב את הממשק החיצוני כרצוני? 3. על איזה מכל התוכנות המוצעות אתם ממליצים בהנחה שהצד העיצובי חשוב…

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  17. Started by guyby,

יש לי בעיה עם התקנת האורקל שלא מצאתי לה פתרון. התקנתי אותו מזמן והיו לו בעיות ליצור "קיצורי דרך" בשולחן העבודה ובתפריט "התחל" זה לא הפריע לי אז כדי למצוא את ה-SQL+ ולהתחיל לפעול איתו. כעת צריך לדוגמא את הכלי oracle enterprise manager ולא מצאתי דרך להפעיל אותו. חיפשתי המון באינטרנט ולא מוזכרת דרך להפעילו דרך start-->run אלא רק דרך התחל--> תוכניות וכו' שכאמור אין לי במחשב. נא עזרתכם, תודה. גיא

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  18. Started by Pirate,

שלום לכולם, בקצרה: צריך למצוא ביטוי שמקבל ערך מסוג int, כאשר הערך שווה ל0 הביטוי כולו שווה 1. וכאשר הערך שווה יותר מ-0, הביטוי כולו שווה 0. בגדול: תוכנית שמורידה את המספרים מ-10 ל0 כל הפעלה של השיטה מורידה ב-1, אם מפעילים יותר מ10 פעמים את השיטה - אסור שיהיה מינוס אחד, מינוס שתיים, וכן הלאה... כלומר להישאר על 0. מגבלות: ניתן להשתמש אך ורק באופרטורים אריטמטיים בלבד. (לא תנאים, לא משתנים נוספים...) סטטוס נוכחי: הגעתי למצב שהתוכנית מורידה את הספרות מ10 ל1 ונשארת שם... לא מגיעה ל0 באמצעות הביטוי הבא:

19. Started by ychamp,

הסתדרתי בסוף :bash:

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  20. Started by Aviv C,

איך אני יכול להפסיק את ההנפשה של תמונה ב- VB.NET?

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  21. Started by 17core,

שלום, ברצוני להוסיף לדף אינטרנט מודולים מסויימים, למשל: -כתובת IP של המבקר באתר. -מבזק חדשות של ynet עשיתי חיפוש ומצאתי "תוספים" של joomla ו phpbb..... ??? את האתר אני בונה באמצעות frontpage ואין לי ידע בפלטפורמות פיתוח כמו ה"קללות" הרשומות בשורה מעל. האם יש דרך להוסיף את המודולים / תוספים האלו, בצורה פשוטה ?

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  22. Started by Nuritzur1985,

בנייתי טופס צור קשר עם אפשרות לעלת קובץ לשרת אך יש לי בעיה עם קובץ Php אשמח עם תעזרו לי למצוא את הבעיה הנה הקוד <?php $name = $_REQUEST['name'] ; $email = $_REQUEST['email'] ; $phone = $_REQUEST['phone'] ; $status = $_REQUEST['status'] ; $company = $_REQUEST['company'] ; $job = $_REQUEST['job'] ; $reference = $_REQUEST['reference'] ; //*** Attachment ***// if($_FILES["fileAttach"]["name"] != "") { $strFilesName = $_FILES["fileAttach"]["name"]; $strContent = chunk_split(base64_encode(file_get_contents($_FILES["fileAttach"]["filetmp"]))); $strHeader .= "--".$strSid."\n"; $strHeader .= "Content-Type: application/octet-stream; name=\"".$strFilesName."\"\n"…

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  23. Started by Ghosthunter,

שלום, אני בונה תוכנה בVB 6 ורציתי לדעת האם יש דרך לשלוח דוחות שאני בונה(הרגילים לא CRYSTAL) בEMAIL? תודה!

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  24. Started by creative,

איך עושים שיפתח עוד חלון עם תכנית חוץ מהתכנית הרגילה בפסקל אני מנסה עם WINCRT אבל אין לי UNIT כזה

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  25. Started by ה*לה,

יש לי את התכנית המצורפת. מה אני צריכה לשנות כדי שה'קלינט' יוכל גם הוא לפתוח בשיחה? <שהתקשורת תהיה דו צדדית> [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 550 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.