עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by MiniMizer,

אני מתנסה קצת עם RMI אבל נתקלתי במספר קשיים כבר בשלבים הראשונים. יש לי שרת שרץ על הלפטופ שלי, ויש Client שרץ על המחשב הנייח. הבעיה היא שמשום מה הם לא מצליחים לדבר ביניהם. האקספשן שאני מקבל בצד של הלקוח נראה כך: http://pastebin.com/34mHBwdx הקוד של הקליינט עצמו נראה כך: http://pastebin.com/fdurg7zr והקוד של השרת נראה כך: http://pastebin.com/ZK4HsRdE כמובן ששני המחשבים נמצאים באותה רשת, ו-telnet בין הקליינט לשרת על פורט 1099 עובד. את השרת אני מריץ עם הארגומנטים הבאים: -Djava.rmi.server.codebase=file:C:\Users\Dan\Documents\NetBeansProjects\Server1\build\classes\ -Djava.security.policy=C:\Users\Dan\Documents\NetBeansProjects\wideopen.policy כאשר הקובץ נראה כך: …

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  2. Started by infifi,

האם קיימת איזושהי פקודת טיימר בדוס? לדוגמא שתוכנה תפעל בעוד 5 דקות.. תודה.

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  3. שלום יש לי מי שבונה לי אתר וורדפרס. האתר אמור לנגן קבצי אמפישלש וסירטונים. הם מופיעים כפלאיליסט, ובלחיצה הם מנוגנים. אני מעונין שבכל לחיצה על סרטון יפתח דף חדש עם כתובת לסרטון, דבר שיאפשר הערת הערות על הסרטון-שיעור, או הפנייה של אחרים לכתובת זאת לשמיעת השיעור. בונה האתר טוען שאי אפשר לעשות זאת, אלא כל הסרטונים נמצאים באותו הדף. האם לדעתכם יש אפשרות לעשות זאת, וכיצד? דבר נוסף - אני מעונין שהנגן ינגן את הסרטונים לפי סדר כשאחד מסתיים מתחיל הבא אחריו, מבלי צורך ללחוץ על כפתור ההשמעה. האם זה אפשרי - בנוסף לכך שכל אחד יפעל בדף בפני עצמו? כמו רשימת השמעה ביוטיוב. שבעת מעבר לקליפ הבא ברשימה, הדף מתרענן והכותרת למטה היא של הקליפ החדש, וגם שאר המידע והתגובות בהתאם. תודה לכל המסייע…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. אני יודע שהסיכוי לקבל הסבר בנושא קלוש מאחר ובקושי המורות מצליחות להסביר אבל שווה לי לנסות אני צריך להגיש את פרויקט הגמר שלי בקרוב וחסרה לי רק המעטפת של הפרויקט, הצלחתי להבין מה היא. אבל אני מתקשה להבין איך אני מחבר בין המעטפת (התבניות והמנגנון היסק והסבר) לבין העץ החלטה והתפריטים.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. לפתוח קובץ שמע יכול לקחת שתי דקות! יש למישהו פתרון?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Alex89,

מישהו יודע איפו אני יכול למצוא באינט' תרגילים לתרגול PHP תוך כדי למידה? (כמו שיש בכל ספר הסבר ואז תר' אחריו)

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Bar Lopatner,

1. פתחו אלגוריתם לחישוב מחיר שטיח ריבועי, תכנית בשם Carpet. קלוט את האורך/הרוחב של השטיח. קבע מחיר מ"ר כקבוע ותן לו ערך כרצונך בש"ח. חשב את השטח של השטיח ואת מחירו. הצג כפלט את מחיר השטיח. במשולש ישר זווית אורך היתר במשולש שווה לשורש הריבועי של חיבור הריבועים של שתי הצלעות האחרות . כתוב אלגוריתם ותכנית ב- java שקולטת את האורכים של שתי צלעות המשולש ישר זווית ומדפיסה את אורך היתר.

8. Started by rodb1,

שלום, האם לPLC יש קשר לכאן? במידה וכן, אני מעוניין ללמוד אבל מאוד קשה למצוא חומר על זה בעברית מכירים אתר כלשהו ללימוד בעברית? כל חומר בנושא הזה יתקבל בברכה רבה תודה!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by satlan1,

שלום, אני מנסה בעזרת נטבינס להשתמש ב datepicker הבא: DatePicker-V0.99-2006.09.01.jar הוספתי את הקובץ לתוכנה, יצרתי אובייקט שלו: DatePicker a=new DatePicker(null); a.run(); זה פותח לי את החלון של הלוח שנה ומאפשר לבחור תאריך, אבל אני לא מצליח לשמור את התאריך הזה. חיפשתי בגוגל/יוטיוב, לא מצאתי הסבר על התוסף הזה.. יש מצב מישהו יודע איך אני שומר את התאריך שנבחר? אם אתם לא מכירים את הdate picker הזה, ויש לכם המלצה על אחד אחר, גם טוב. תודה!!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by galgul,

נתתי הרשאות מלאות ל- EVERYONE, אבל עדיין הוא מבקש סיסמה!!!! זה על XP PRO מה עושים?

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  11. Started by barp12,

איך עושים תפריט שתופיע כמו באתר http://www.c-unit.com/tutorials/mdirectx/index.php שלוחצים על משהו עז הוא נגלל למטה

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  12. Started by שריה 24,

שלום! מישהו מכיר תכנה/אתר (חינמי או משהו לא יקר) שמאפשרים לצלם אירוע, ולהראות אותו אונליין באתר, מבלי להירשם לאתר או להשתמש באפליקציה שלהם. אלא קישור פשוט. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום, הקוד הבא: <head> <title>test</title> <meta http-equiv="Content-type" content="text/html; charset=iso-8859-1" /> <meta http-equiv="Content-Language" content="en-us" /> <style type="text/css"> #first {width:1em; float:left; border:1px solid red;} #second {width:10em; border:1px solid blue;} </style> </head> <body> <h1 id="first"> A</h1> <h1 id="second">B</h1> </body> מציג את הדף הזה:. האות B מוצבת מימין ל A כפי שהייתי מצפה אך מעט גבוה יותר מסיבה בלתי ברורה לי. שינוי התערך בתכונה width לסלקטור #second ל 1em מביאה לכך ש B ירד מתחת ל A בדף מסיבה בלתי ברורה לי לחלוטין. אם #first…

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  14. Started by a04,

בס"ד פתחתי דיון בפורום אחר ו... נתקענו... http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=7955406 יש לנו קוד שעובד בכרום ולא ב-IE8, ולא מצאנו פיתרוןה מבקש עזרתכם בנושא. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by malikl,

אני חיפשתי להוריד ADX COM Add-In ולא מצאתי. האם משהוא מכיר את זה, האם יש למשהוא את ההתקנה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  16. שלום, אני בונה אתר אינטרנט שאחת מן האפשרויות שלו היא הפקת דוחות מנתונים הנשמרים בDB. אני מפתח בHTML,PHP והשרת MYSQL. ברצוני לשאול האם מישה מכיר מחולל דוחות פשוט ונוח לאתר אינטרנט? כזה שמכיל תבניות מוגדרות שחוסכים את זמן הבנייה משהו דומה שיש בC# בVISUAL STUDIO? תודה.

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  17. שלום לכולם. אני לקראת בניית אתר האינטרנט הראשון שלי. האתר מיועד לשמש כחלון ראווה לעסק המשפחתי. האתר אמור להיות סטטי אך הייתי רוצה לשמור לעצמי את האופציה לשינויים קטנים בעתיד עם זה ברמת התוכן, עיצוב, קוד, ובשל כך אני מנסה לעשות זאת בעצמי ולהימנע מעבודה עם מתכנת שיחייב אותי שכול שינוי יצטרך לעבור דרכו. האתר לא צריך לכלול בתוכו מערכות כגון: פורומים, בלוג וכו'. האתר צריך לייצג את המוניטין של החברה בצורה עניינית ומסודרת וחשוב מאוד שהעיצוב יהיה נקי ומסודר. הידע שלי ב-HTML\CSS הוא בסיסי ביותר ובשל כך חשבתי לבנות את האתר בעזרת WordPress\Joomla, יתרונות? חסרונות?. חשבתי גם על DreamWeaver כאופציה לכלי עזר בחוסר הידע שלי בכתיבת HTML באופן ידני, אשמח לשמוע את דעתכם בעניין. חשו…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by matteo,

מחפש איזה קובץ שסוקר תספרייה windows.h משהו טוב על איך לתפעל לחצנים קומבובוקסס וכו'... ב c++ תודה רבה נ.ב. לא מ msdn

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  19. Started by BedB0y,

שלום, אני מחפש אתר שנותן מדריכים לשפות תכנות וטכנולוגיות + שיתן משימות לביצוע אחרי כל נושא. תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by yellow acid,

שלום לכולם, אני מחפש משהו כמו אקסל, שהתיכנות הוא פשוט מאד ברמה של להכניס נתונים, לשחק איתם, ולהוציא למשתמש, אבל טיפה יותר מורכב מבחינת נוחות: למשל שנותן לי שהתוצאה הכי גבוה תצא בצבע אדום, או לשמור משתנים (באקסל למשל בשביל לשמור משתנה אני צריך לאכלס אותו בריבוע סודי שהמשתמש לא יגע בו), או כפתור שאפשר ללחוץ עליו ואז מפעיל את החשבון או מחליף בין שתי משתנים... בקיצור אקסל אבל עם טיפה יותר גרפיקה ונוחות. יש כזה דבר? (או שאולי אפשר לעשות את כל מה שאמרתי באקסל ולא ידעתי חחח)

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  21. ניתן לעקוף אתרים שמוגנים עם תוכנה למניעת כניסה עם VPN למשל? מצורפת תמונה של האתר שחוסם את הכניסה עם התוסף HOLA או כל VPN אחר

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Godmoney,

כל פעם שקורה משהו בווינדואז שלא צריך זה פותח לי את ה debugger איך אני יכול לבטל את זה?

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  23. Started by bdoron,

אני יוצר אנימציה של כפתור שזז בתוך grid והייתי רוצה שהוא יעצור בcoloumn מסויים ושורה מסויימת אבל בשביל זה אני צריך לדעת מה המיקום של אותו כפתור בתוך הגריד האם יש דרך לקבל מהכפתור את המיקום שלו בתוך הגריד ? זאת אומרת שאני בודק כל הזמן מה הcoloumn ומה הrow של אותו כפתור ואז לעצור אותו ברצוי

• 0 תגובות
    • 957 צפיות
  24. יש לי את הקוד הבא: מחלקת HtmlElement: using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; using System.Threading.Tasks; namespace p2 { public class HtmlElement { public string id { get; set; } public string name { get; set; } public List<string> attributes { get; set; } public List<string> classes { get; set; } public string innerHtml { get; set; } public HtmlElement parent { get; set; } public List<HtmlElement> children { get; set; } public HtmlElement() { attributes = new List<string>(); classes = new List&…

25. Started by OBR,

אני מחפשת חומר עזר בנושא רקורסיה,תרגילים,דוגמאות וכל דבר שיוכל לעזור לי קצת להבין את הנושא(מומלץ בעברית) אשמח לקבל עזרה תודה רבה(:

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.