עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by smootskin,

שלום אני מנסה לפתוח את הדף ומקבל את השגיאה הבאה: איך אני מגדיר את ה - SQLSERVER לאחר ההתקנה בשביל לאפשר התחברות? תודה עריכה: לאחר שעות של חיפושים ונסיונות כושלים, אחד מה"פתרונות" הובילו אותי לכאן: האם ה- TCP/IP אמור להיות על Disabled?

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  2. Started by ~שירה,

יש לי קובץ Crystal Reports שמציג נתונים בטבלה מתוך DB, ואני רוצה להוסיף עמודה. איך עושים את זה?? (יצרתי משתנה formula- איך אני 'מחברת' את הנתונים שהוא צריך להציג?)

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by dor962,

שלום. אני חדש בכל הנושא הזה של בניית אתרים. אני וחברים רוצים לבנות אתר שיכניס לנו קצת כסף. בעיקרון האתר יכיל הרבה סרטונים (לדעתי כל התוכן שלו יכול להגיע לסביבות ה170GB). איך אפשר לעלות כמות כזאת לשרת? כמה יעלה להחזיק אתר כזה? ועל איזה שרתים אתם ממליצים? בנוסף, ההרשמה לאתר תעלה כסף, ואני חשבתי על תשלום דרך SMS (כמו האתר Lamed ושאר אתרים), איך אפשר לעשות דבר כזה? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום, כאשר נכנסים ל-IE ורוצים להדפיס הדף - יש אופציה לבחור באיזה זום (scale או לפי אחוזים) אני מעוניין "לקבע" את IE על כך שגודל ההדפסה יהיה בדיוק וכל הזמן 50% ושלא יצטרך לשנות ידנית חרשתי את הרשת ולא מצאתי פתרון - כל סיוע יתקבל בברכה כל טוב, גבריאל [br]פורסם בתאריך: 23.12.2010 בשעה 11:58:12 מצאתי לבד - אחרי חפירה נוספת HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\MAIN\FeatureControl\FEATURE_STF_Scale_Min "iexplore.exe"=dword:00000100 כשהערך ב-DWORD קובע את איך ש-shrink to fit מתנהג אפשר לנעול, גבריאל

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by almogas,

שלום לכולם יש לי psd של שדות הרשמה שהורדתי, אני יודע html css איך אני משתמש בהם? אני צריך עזרה לגבי כפתור ושדה של חיפוש. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכולם. אני לקראת בניית אתר האינטרנט הראשון שלי. האתר מיועד לשמש כחלון ראווה לעסק המשפחתי. האתר אמור להיות סטטי אך הייתי רוצה לשמור לעצמי את האופציה לשינויים קטנים בעתיד עם זה ברמת התוכן, עיצוב, קוד, ובשל כך אני מנסה לעשות זאת בעצמי ולהימנע מעבודה עם מתכנת שיחייב אותי שכול שינוי יצטרך לעבור דרכו. האתר לא צריך לכלול בתוכו מערכות כגון: פורומים, בלוג וכו'. האתר צריך לייצג את המוניטין של החברה בצורה עניינית ומסודרת וחשוב מאוד שהעיצוב יהיה נקי ומסודר. הידע שלי ב-HTML\CSS הוא בסיסי ביותר ובשל כך חשבתי לבנות את האתר בעזרת WordPress\Joomla, יתרונות? חסרונות?. חשבתי גם על DreamWeaver כאופציה לכלי עזר בחוסר הידע שלי בכתיבת HTML באופן ידני, אשמח לשמוע את דעתכם בעניין. חשו…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אני בכיתה יא', לומד כרגע מערכים עם פעולות בוליאניות שמחזירות אמת או שקר. אני עובד בשפת JAVA בתוכנה NETBEANS. מחר יש לי בוחן ובבוחן יהיה תרגיל שבו תהיה פעולה שגויה ואני צריך לתת דוגמה למערך שמשיג את מטרתו, למערך שאינו משיג את מטרתו ולתקן את קטע התוכנית. בנוסף יהיה תרגיל לכתוב פעולה בוליאנית. חיפשתי בבחינות בגרות ולא מצאתי תרגילים כאלו. אם מישהו יודע היכן יש אני מאוד אשמח. תודה ושבת שלום.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. היי, אני מנסה ליצור סוג של התחברות לאתר, אבל לא משנה איזה נתונים אני מכניס בשדות הטקסט, אותו דף מגיע לי, גם אם הנתונים נמצאים בטבלה, או גם אם לא.. הינה הקוד: זה הקוד של שליפת הנתונים מהטבלה: public class DBAccounts { public DBAccounts() { } public static DBAccountsDataContext DbAccountsConnect =new DBAccountsDataContext(); public static Boolean cheakUsername (String usernameCheak, String passwordCheak) { var result= from p in DbAccountsConnect.tbl_Accounts where p.userName==usernameCheak && p.password==passwordCheak select p; if (result!=null) return true; else return false; } } וזהו הקוד …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. היי, יש לי אתר ב WIX.COM כרגע לאתר יש כתובת דומיין באנגלית שמפנה אליו. קניתי לאחרונה כתובת גם בעברית, ואני מעוניין שגם היא תפנה אל האתר. איך אני עושה את זה? תודה על העזרה :-)

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. האם יש פה מישהו מהצפון שיודע טוב ויז'ואל בייסיק 10 שמוכן לעשות עבודה וכמובן גם להסביר לי... ? דחוף ... !!! ביומיים הקרובים

• 0 תגובות
    • 939 צפיות
  11. Started by zahiz007,

היי, יצרתי אתר ASP.NET, איך אני יכול להכניס אותו בתור IFRAME באתר PHP \ HTML רגיל? שכן VISUAL STUDIO יוצרת מספר עמודים מאחורי ASP.NET. עוד שאלה אם כבר אני כאן אני רוצה ליצור TABLE \ Div אשר גודלו משתנה בצורה דינאמית כאשר מוסיפים לו נתונים... תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by shaithebest,

שלום רב....לא יודע אם הדיון הזה לכאן אבל לא מצאתי משהו אחר!!! טמפלייט מונסטר הוציאו עיצוב תבנית לדפי עסק בפייסבוק ישנם הוראות ושם נתקעתי אולי כי אני מטומטם ולא יודע לקרוא הוראות אבל אני צריך עזרה לאתר מה שהם רוצים אז ככה: 1. Create a Facebook page 2. Add the Static FBML App to your page. Type “fbml” in Facebook search, choose “Static FBML”. 3. Click “Add to my page” and then choose the page you want the FBML to be added to 4. Go to the “Settings” of your page, find Apps -> FBML-FBML -> select “Go to app” 5. Insert the code you will find in a Readme.txt file in a download package. עד סעיף 4 הגעתי בשלום הגעתי לsettings ואני לא מוצא APPS ואת FBML-FBML -> select “G…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. ניסיתי לעבוד עם כל מיני מחלקות, אפילו קובץ facebook api sdk שהורדתי מפייסבוק בעצם, כולם נותנים לי שגיאת שרת. אני מפרסם את הנושא הזה בהמשך לשירשור מתפוז http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=312&MessageId=149008222 תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by _uri,

שלום, היה לי קוד כדי להציג / להסתיר div בעמוד שלי, אני השתמשתי ב inline styling ושינית את ה display. אחרי שקראתי מדריך של google החלטתי לשנות את הקוד ונעזרתי בדוגמה שלהם. לצערי הקוד החדש לא עובד ב explorer. דוגמאות ניתן לראות: http://www.math.tau.ac.il/~urigrupe/student.php ו- http://www.math.tau.ac.il/~urigrupe/index.html הבעיה היא שכשהקוד מופעל מה event listener הוא לא מזהה נכון את האוביקט שבו הוא נימצא. האם למישהו יש פתרון? עדכון: הבעיה נפתרה, הוספתי ארגומנט לפונקציה והשתמשתי ב target.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. יש לי שבוע הבא מבחן במבוא למדעי המחשב. תודה רבה...

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by thesinner19,

שלום לכולם בדרך כלל אני לא מגיב פה אבל אני קורא ולומד מכם המון רציתי לדעת אם תוכלו לעזור לי בתוכנית שקצת הסתבכתי איתה "כתוב תוכנית אשר מציגה על המסך LCD את שמכם בשורה הראשונה ובשורה השנייה תציג את המקשים הנלחצים כתובות השורה הראשונה 80H עד 8FH והשורה השנייה C0H עד CFH" בבקשה אנשים זה דחוףףףףףףףף דרך אגב זה בASM51 תודה מראש=)

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by kalimero1234,

נערך

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. פשוט דבר מציק לגמרי היום פתחתי פרוייקט ישן שלי וכל הסוגריים שפותחים קטעי קוד וסוגרים התהפכו. נגיד Class asxadc } puclbic rgvr } { { מה עושים עם זה? זה קורה גם בפרוייקטים חדשים. ד"א אני באובונטו

• 0 תגובות
    • 938 צפיות
  19. Started by ניר.,

מישהו מכיר מדריך לתיכנות של לשרתים של SERVISION ב-VB ? עדיף ומומלץ בעברית..

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by zahiz007,

שלום, יצרתי מיני אתר בJAVA בגוגל קוד. אני מעלה אותו אך הקישור נראה שבור. מישהוא התנסה בזה?[br]פורסם בתאריך: 22.02.2011 בשעה 09:28:52 הבעיה נפתרה,חובה על דף ה JSP הראשי להיקרא INDEX \ DEFAULT אפשר לנעול

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by ניר.,

שלום רב, יש לי שרת עם IIS7 שאינו תומך בשפה העברית בעת הצגת דפי האתר .. מישהו יודע כיצד ניתן לסדרזאת כך שהשרת יתמוך ויציג דפים בעברית ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. http://bitorama.com האתר הוא בעברית, בסגנון digg ו-reddit, ומיועד לעסוק ספציפית בנושאים הנ"ל. למנהלי הפורום: בשבוע שעבר כתבתי הודעה דומה והושעתי מהמערכת. ניסיתי ליצור איתכם קשר אך לא חזרתם אלי. אולי זה היה בגלל שפרסמתי אותה במספר פורומים? אשמח לקבל הבהרה.

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  23. Started by kobian,

שלום לכולם בזמנו פתחתי שרשור על איך להמיר קובץ לSWF מתוכנת Flash Slideshow Maker וניתקעתי בו. זה השרשור http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=489993.0 התשובות שקיבלתי בשרשור לא עזרו לי כל כך. לכן עם יש מישהו שמבין בהכנת פלאשים ובפיתוח אתרים יכול לעזור לי באופן אישי בתשלום אני יודה לו טלפון 0547127770 astangelov@gmail.com

• 0 תגובות
    • 997 צפיות
  24. Started by zahiz007,

Hi guys, I am trying to get some class properties from a persistent manager in Java. the code is made of JAVA && jsp. some one know how to achieve this? thx

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by eshtul,

שלום, אני יחסית חדש בVBA ואשמח לעזרה. אני סטודנט ועושה כרגע עבודה ללימודים, יש לי בערך 300 תיקיות שבכל אחת מהם 10 קבצים (הקבצים הם דגימות של מערכת כלשהי), שם התיקיה הוא התאריך בה נלקחה הדגימה. אני מעונין להפעיל מאקרו דרך קובץ ריק, שהמקרו יכנס לכל התיקיות, יפתח קובץ ספציפי ויבצע עליו פעולה כלשהו. לבסוף שיעתיק לי את התוצאה ואת שם התיקיה. את הפעולה אקליט בעצמי. הבעיות שיש לי הם איך להיכנס לתת תיקיות (במידה וכל הקבצים היו תחת אותה תיקיה לא היתה לי בעיה) איך לרשום את שם התיקיה (בקובץ המצורף רשמתי את שם הקובץ, אבל אני צריך את שם התיקיה) אשמח לעזרה, בליווי הסברים מכיון שאני יחסית חדש בתחום וזה יעזור לי להיכנס לענינים. תודה ויום טוב אלי Sub Macro1() ' Dim strFilename As Strin…

• 0 תגובות
    • 988 צפיות

דיונים חדשים בפורומים