עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by The-Devil,

אני צריך קצת עזרה בתכנות עם VB ו Excel . צירפתי גם קובץ פה, יש לי טבלה (חלק א') שאותה אני מקבל מתוכנה אחרת שנבנתה כבר ואין אפשרות לשנותה ואני רוצה לבנות סקריפט שיעביר את הנתונים אל החלק השני של הטבלה (חלק ב') זה בעצם מעייין טבלת מכירות ואני רוצה שהיא תתמלא באופן אוטומטי אחרי שאני אלחץעל כפתור או משהו כזה יש אפשרות שנתונים חלא יופיעו בחלק א אבל הטבלה המקורית היא הטבלה בחלק ב' ששם תמיד יופיעו כול הפרטים עם כול הנתונים, בעצם חלק א הוא מעיין עידכון לנתונים של טבלה ב' אם מישהו יודע איך לתכנת ב Excel עם VB בבקשה שיעזור לי...

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  2. Started by icebreak,

http://processing.org/ http://processing.org/download/ כרגע בשלבי BETA, לא התעמקתי עדיין בזה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by lharpaz,

שלום, חיפשתי ברשת ולא מצאתי שום מקום שמסביר בצורה נורמלית איך אני בונה קובץ תמונה בתוכנית ג'אוה. (כרגע מה שאני עושה זה ליצור קובץ html שמכיל טבלה ואני משתמש בכל תא בטבלה בתור פיקסל. טריק די מכוער, אני יודע, אבל זה הכי טוב שאני יודע לעשות כרגע. הבעיה היא שזה לא מספיק טוב כי נוצר לי קובץ בגודל 2 מגה שאני לא יכול לשים במצגות וכו') בקיצור, אני מחפש דרך ליצור תמונה דרך תוכנית java, שאני אוכל לקבוע בה את הצבע של כל פיקסל (סה"כ 440*170 = 74800 פיקסלים). בבקשה תסבירו לי איך לעשות את זה או שתפנו אותי לאיזה מדריך נורמלי. ועוד משהו, בטח צריך איזה package או איזה class של מישהו או משהו כזה, אז אני צריך שזה יהיה עם רשיון חופשי ולא משהו גנוב (כי אני צריך את זה לצרכים אקדמיים). תודה מרא…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. כרגע כשאני בונה מודול אני צריך לקרוא לשגרה ככה pkgname::subname אמרו לי שיש דרך שהיא יותר OOR(OBJECT ORIENTED ? כיצד אני מיישם אותה בדיוק

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  5. Started by orninyo,

לאחר שהורדתי את הORACLE XE, פתחתי משתמש חדש (עם כל ההרשאות) תחת המשתמש יצרתי טבלה חדשה עכשיו כל שאילתה שאני מנסה לעשות על הטבלה הזאת אני מקבל את השגיאה שבכותרת הטבלה אכן קיימת והיא תקינה ולמשתמש יש את כל ההרשאות לבצע בה גוגל לא עזר... מה הבעיה? תודה.

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  6. Started by solidus,

אם מישהו יכול להמליץ לי על כאלו אני אשמח. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  7. Started by Bebush,

שלום, אני מחפש מישהו שיודע EXCEL ברמה טובה שיעזור לי לבנות "נוסחה"\קוד לחישוב שעות עבודה. אני צריך שזה יהיה מותאם לפי כמה דברים, א. שיהיה מסודר לפי חודשים-שבועות-תאריכים. לדוגמה, חודש יולי, 04/07/2010 - 10/07/2010 ראשון | שני | שלישי | רביעי | חמישי | שישי | שבת ב. שיהיה מסודר לפי אחוזים לדומגה מ שעת 0 - 8 שעות = 100% מ 8 - 10 שעות = 125% = 26.25 ש"ח לשעה מ 10 - 16 שעות = 150% = 31.50 ש"ח לשעה * ולהוסיף שבשישי מ18:30 עד שבת 18:30 = 150% = 31.50 ש"ח לשעה * ואחרי 6 שעות להוריד חצי שעה. לדוגמה אם עכשיו עבדתי 8 שעות אז שיעשה הורדה אוטומטית של חצי שעה. = 7 וחצי שעות. * ולחשב גם כל דקה = 0.35 ש"ח. אם מישהו יכול באמת לעזור זה יחסוך לי המון זמן אני ממש אודה לו. אם צריך עוד אינפור…

• 0 תגובות
    • 980 צפיות
  8. יש טבלה DG של 100 עמודות. העמודה הכי ימנית זה "מחיר במבה". שאר העמודות משמאל זה מחירה של הבמבה ב-100 החודשים האחרונים. איך גוללים את הטבלה לרוחב כך שהעמודה "מחיר במבה" תשאר קבועה? הערה: קיבוע העמודה צריך להיות בזמן ריצה כי בטבלה מוגדר: AllowPaging="True" בלינק יש המחשה אבל זה לא בשפת HTML ולכן זה לא עוזר לי תודה http://blog.flexexamples.com/2007/08/15/locking-columns-in-a-horizontally-scrolling-datagrid-control/ אני כותב ב: Html vb.net

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by orelzion,

משום מה אני לא מצליח להציג את הscrollbars יש לי כמה textview והם לא יכולים להיות מוצגים כולם על המסך, אז הגדרתי scrollbars בהגדרות של הrelativeLayout ונאדה, הם לא מוצגים על המסך ואי אפשר לגלול מטה. אני די חדש באנדרויד אולי תוכלו לומר לי מה לא בסדר? <RelativeLayout xmlns:android="[url]http://schemas.android.com/apk/res/android"[/url] android:layout_width="fill_parent" android:layout_height="fill_parent" android:background="#FFFFFF" android:scrollbars="vertical" android:scrollbarAlwaysDrawVerticalTrack="true" >

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by טוסטר,

לפני כמה ימים התחיל הדבר הזה... אני עושה Rebuild Solution והקומפיילר פשוט נתקע על Linking.... שום דבר לא עוזר חוץ מ ALT+CTRL+DEL וסגירה אגרסיבית של הקומפיילר. לאחר מכן תקיית הדיבאג שנוצרה בלתי ניתנת למחיקה עד שאני עושה RESTART למחשב... זה לא קורה בכל Rebuild שאני עושה אלא רק "כשמתחשק" לקומפיילר. אחרי שזה קורה אני חייב ריסטרט בשביל לקמפל שוב למישהו יש הסבר לתופעה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by sababchik,

מהו הסינטקס לכתיבת תוכנה שמפעילה שאילתה על מספר טבלאות והפלט של התוכנה הוא הפלט של השאילתה בצורת טבלה תודה (אני עובד על טבלאות מסוג VFP

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by 11moshiko11,

שלום! יש לי בעייה בעבודה שאני עושה בג'אוה: כתבתי תוכנית (java application) ועכשיו אני צריך להעביר אותו לדף אינטרנט. כאשר אני נמצא בקובץ JSP, אני קורא לפונקציה מה- source package שאמורה להחזיר לי ערך, אבל במקום אני מקבל exception org.apache.jasper.JasperException: An exception occurred processing JSP page /RunGame.jsp at line 62 שורה 62 זו השורה האחרונה שכתובה. כל מה שהפונקציה עושה זה להפוך STRING לקורדינאטה. הפונקציה הזו עובדת כמו שצריך. Player currPlayer = null, rivalPlayer = null; //board = (Board) session.getAttribute("board"); p1 = (Player) session.getAttribute("p1"); p2 = (Player) session.getAttribute("p2"); currPlayer = (Player) session.getAttribute("currP…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by assaf990,

לבנות משהו כזה: (גם מצ"ב בקובץ משהו דומה) ____________________ 2010 | 2009 במבה ביסלי | במבה ביסלי ================== 10 15 | 9 8 11 19 | 10 1 .. .. | .. .. ------------------------ הערה: הכותרת המשנית: במבה ביסלי, הם שמות קבועים כלי תיכנות: vb.net 1.0 תודה! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by eyaler,

i am using DDE to export data from c to excel the export is in trouble if excel has an already open dialog box (e.g. "save as") i tried to use "HIDE.DIALOG(TRUE)" to close the dialog, as referenced in XLMACR8, but this doesn't seem to work. any help on closing the dialog or alternative approaches (within DDE) will be appreciated

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  15. שלום רב יש ברשותי תוכנת אקסס המשמשת אותי לצרכי עבודה, התוכנה מנהלת מעקב אחר רשימת הלקוחות ההזמנות והצעות המחיר וכן מסייעת לי בהכנת הצעות מחיר ע"י טופס שבו אני מזין מק"טים של מוצרים והתוכנה מפיקה לי פלט עם תיאור טכני של כל הפריטים העלות שלהם והמשקל שלהם. בטופס שבו אני משתמש לשם הכנת הצעות מחיר ישנו שדה טקסט שאליו אני אמור להזין כל מק"ט וכמות מהפריט הזה. כאשר אני מזין מק"ט שאינו קיים בטבלת המוצרים שלנו התוכנה קורסת. בעיה נגררת ממצב זה היא העובדה שלכל הצעת מחיר יש מספר אוטומטי (AutoNumber) וכל פעם שהתוכנה קורסת אני צריך להמציא מספר חדש כך נוצר מצב שיש לי מספרי הצעות שבהם לא היו באמת הצעות אלה סתם התבזבזו על כלום בגלל התקלה הזו. ההכרות שלי עם האקסס היא בינונית, בתיכון למדתי …

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by orninyo,

שלום אני מעוניין לעשות autocomplete לשמות של שירים ולכתובות של אתרים האם יש מאגרים שאליהם ניתן להתממשק עם CURL או עם דרך אחרת (בעזרת PHP או JS)? (אני יודע שלסרטים יש CURL לאתר IMDB) תודה

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by genia,

אז ככה..יש לי המון קבצים בוורד שבפינה הימנית העליונה שלהם יש תמונה,אני מנסה לכתוב סקריפט VBA שיחליף את התמונה בתמונה אחרת באופן אוטומטי אבל בלי הצלחה גדולה מידי ניסתי את זה במספר קומבינציות אבל בלי הצלחה גם כן: Dim cc As ContentControl Set cc = ActiveDocument.ContentControls(1) If cc.Type = wdContentControlPicture Then If cc.Range.InlineShapes.Count > 0 Then cc.Range.InlineShapes(1).Delete End If ActiveDocument.InlineShapes.AddPicture _ FileName:="c:\logo.jpg", _ linktofile:=False, Range:=cc.Range End If יש הצעות? נ.ב. MS WORD 2007

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by Ovid,

הורדתי GSIM והוא כותב שזה לא מתאים לוינדוס שלי (7 64ביט) הורדתי EDSIM גם משום מה לא עובד... מישהו מכיר סימולטור שכן יעבוד על 7 ? תודה [=

• 0 תגובות
    • 3.2k צפיות
  19. Started by -Tal-,

היי, אני מתכנת משהו ב JAVA ואני צריך להגדיר את המסד נתונים שלי ב ODBC. ברגע שאני מנסה לבחור ב MDB הוא רושם לי שגיאה Microsoft ODBC Administrator --------------------------- The setup routines for the Microsoft Access Driver (*.mdb) ODBC driver could not be found. Please reinstall the driver. המערכת הפעלה שלי - WINDOWS 7 x64 OFFICE 2007 אשמח לעזרה תודה

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by c5123,

טוב אז אני עדין חדש ורק מתחיל לילומד כתבתי משהו פשוט סתם להציג שלושה מספרים הרצתי עבד בסדר אין בעיות חזרתי ל VB2010 שיניתי רק את המספרים בקוד והרצתי עוד פעם פה הבעיה שלי המספרים לא השתנו שמרתי את הקובץ ופתחתי מחדש אבל זה עדין מראה את המספרים הראשונים בסוף עברתי לתרגיל הבא אבל זה עוד פעם קרה לי אחרי שזה רץ פעם אחת כל שינוי שאני עושה לא עובר למה זה מראה דברים שמחקתי וכבר לא רשומים בקוד?

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by ShrekHunter,

שלום לכולם, כתבתי איזה קוד לסכום מספרים דו-ספרתיים ויש לי איזו בעיה כי הוא לא מראה לי את הסכום הנכון. הנה הקוד: .MODEL SMALL .STACK 100h .DATA A DW 0 B DW 0 PStr DB 13,10,'Enter 2 digit number:',13,10,'$' RStr DB 13,10,' + : ',13,10,'$' Ten DW 10 ; .CODE MOV AX,@DATA MOV DS,AX MOV AH,9 MOV DX,OFFSET PStr INT 21h ; MOV A,0 MOV AH,1 INT 21h MOV RStr[2],AL SUB AL,'0' MOV AH,0 MUL Ten MOV A,AX MOV AX,0 MOV AH,1 INT 21h MOV RStr[3],AL SUB AL,'0' MOV AH,0 ADD AX,A MOV AH,9 MOV DX,OFFSET PStr INT 21h ; MOV B,0 MOV AH,1 INT 21h MOV RStr[5],AL SUB …

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by kobikal,

שלום לכולם , לאחרונה ניסיתי לעבוד עם התבניות המוכנות ב Visual C++ 2010 יש שם כל מיני תבניות של אופיס / ויסטה וכו'..... אני מבין את הקונספט אבל רציתי לרדת יותר לפרטים יש למישהו אולי איזה לינק לאיזה מדריך או משהו , כי ב-MSDN משום מה לא מצאתי ( סביר להניח שיש שם ואני סתם לא מוצא )... תודה !

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by oded900,

שלום אני מעוניין לילמוד PHP כנראה בקורס ולפני כן החלטתי להתייעץ לגביי כדאיות הקורסים הנ"ל בארץ. הבנתי שPHP זה לא שפה ש"כובשת" את שוק העבודה בארץ ולא נמצאת בזרם המוביל, אבל בכל זאת מה רמת הלימוד של המכללות השונות בארץ... האם הקורסים כאן באמת מלמדים משהו שאי אפשר ללמוד לבד, מי שיש לו ניסיון עם מכללה מסוימת אשמח אם יפנה אלי אפילו בפרטי. חשוב לי להיות בטוח שאני באמת ילמד משהו מקרוס כזה ולא יצא עם סתם כאבי ראש מיותרים. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Fenomeno,

חשבתי לנסות לעזור ולצרף חבר מכאן, אם אפשר אז למה לא. בכל מקרה פרויייקט מעניין מאוד - עבודה במשכורת ו/או אחוזים מהחברה. מי שמעוניין שיפנה אליי בהודעה פרטית - חשוב שיהיה בן אדם תותח. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by pcfreakk,

טוב חברה פתרתי את הבעיה. - צריך להוסיף לקוד הActionScript 3.0 קוד params="invisible" והופ זה מסתדר... תודה חברה! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 775 צפיות

דיונים חדשים בפורומים