עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. אני עובד עם תהליכונים בjava, ולמרות שהקוד בנוי כך שכל תהליך משחרר את המעבד בעזרת yield אם הוא לא צריך אותו כרגע, המעבד עדיין עובד על מאה אחוז, ואני צריך להגביל את מספר המעבדים שעליהם סביבת העבודה רצה כדי לא לתקוע את כל המערכת. המבנה המופשט של כל תהליכון הוא פחות-או-יותר ככה: תהליכון X אם הגיע אירוע i .... אחרת אם הגיע אירוע j ..... אחרת yield כאשר הבדיקה אם הגיע אירוע נעשית בזמן 0, וישנם בערך 17 תהליכונים דומים שרצים במקביל. רעיון, מישהו?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by unknown,

אני צריך תוכנה שאפשר לעבוד איתה בצורה נוחה. שמעתי על תוכנה בשם cdsim, אז אם מישהו יוכל לשלוח לי אותה אני אשמח.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by omrit,

היי, אני יוצר הודעת דואר על השרת בעזרת המחלקה- System.net.mail.mailmessage (C# .net2) כאשר אני שולח את ההודעה היא נשלחת מיושרת לשמאל דוגמא לטקסט שמיושר לשמאל מישהו יודע אם יש אופציה לישר אותה לימין? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. אני אסביר לכם מה אני רוצה לעשות אני עובד עם מערכת הפעלה WIN 7 בעברית עכשיו אני רוצה שכל שגיאה שאני אקבל הנוסח שלה כלומר במקום " לא יכול לאתר את מיקום הקובץ." אז היא תוצג לי באנגלית כאילו אני עובד עם WIN 7 באנגלית עכשיו אני שמתי לב שהשגיאה מושפעת משפת מערכת הפעלה איך אני יכול לשנות את זה בתוכנית שלי שבמקום " לא יכול לאתר את מיקום הקובץ." אז שיוצג הנוסח באנגלית בלבד כאילו אני נמצא על מערכת הפעלה WIN 7 בשפת הממשק אנגלית תודה רבה לכולם

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  5. Started by Holdit91,

.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by lilian,

הי, עשיתי טעות של צעירים בעת התקנת Java. כאשר רציתי לעדכן ספריה של path (איפה שנמצא לבסוף ה-bin) מחקתי את כל השורה במקום להוסיף. לכן בזבזתי יום שישי שלם, על טעויות משלמים... מישהו יודע איך ניתן לשחזר אותו? תודה !

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  7. שלום, יש לי לכתוב צייר ב CSharp כפרוייקט, כרגע ב main form אני פשוט מצייר קו פשוט 1) מדוע הקו לא מרענן את החלקים הקודמים כלומר בזמן הגרירה שלא יצייר צבע אלא לבן? 2) איך אני משלב את זה לתוך Class עם הורשה כך שתהיה פונקציית ציור ב Base Class ויירשו ממנה? אשמח לדוגמא לבחירת ציור קו או עיגול. תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by rivkar,

יש למישהו קוד של רברסי בשפת פרולוג (צריכה קוד שנכתב עפ"י אלפא ביתא)?

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  9. Started by snaidis,

מישהו כאן נסע, השתתף באולימפיאדה למדעי המחשב? אם כן אז תספרו חויות ועוד בקשה קטנה: מישהו יכול להעלות לכאן את השאלות שהיו השנה? פשוט השנה לא יכולתי להשתתף ובשנה שעברה כן השתתפתי... השנה לא היה זמן...

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by shaithebest,

שלום הנה קוד לתפריט ניווט לרוחב הדף ol { text-align:center; display:block; list-style-type:none; padding:0; margin:0 auto; } li { background-color:Silver; width:100px; border:solid 2px purple; display:inline; padding:2px 5px; } li:hover{background-color:Transparent;} איך אני עושה תפריט ניווט דומה בעיצוב רק לאורך הדף?כל נושא יהיה מתחת לנושא תודה לעוזרים כי זה דחוףףףףף

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  11. Started by ilia121,

שלום, אני מעוניין לעשות תיבה כזאת עם תאריך ולידה יהיו חיצים למעלה ולמטה שברגע שלוחצים על אחד מהם התאריך קופץ יום קדימה ויום אחורה, בהתאמה. זה משהו כמו זה שאפשר לראות בחלון השעון של הוינדוס, זה שבו מזיזים את השעה... אז איך אפשר לעשות את זה? תודה!

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  12. מדובר בwin ce 5.0 ואני מנסה לתפוס את הEvent "On Event" רק שאני לא מוצא שום נתונים עליו חוץ מפה- http://msdn.microsoft.com/en-us/library/bb154521.aspx On Event Keyboard event associated with application buttons that turn on the screen, and other items. The keyboard sets this event, but also sends the appropriate VK code. יש למישהו מושג היכן אני יכול למצוא מידע נוסף או אפילו שם הevent כדי שאוכל לתפוס אותו?

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  13. Started by דוטנט,

הפרק "תבנית הקומפוזיט" הוא השני בסדרה "תבניות". הכתובת: תבנית הקומפוזיט מתארת את המחלקות הנדרשות לבניית עץ אובייקטים. בסרטון דיון בתבנית, דוגמאות קוד ושאלות למחשבה. דוגמאות הקוד ניתנות להורדה. פרטים ראו בתיאור הסרטון ביוטיוב. סרטונים נוספים בערוץ: http://www.youtube.com/user/lidotnet צפיה מהנה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by POD,

שלום לכם, אני מנסה לעשות DEBUG ל-SCRIPT שכתבתי אך Microsoft Script Editor פשוט לא מריץ אותו. הוא נכנס למצב של RUN לשתי שניות אבל לא רואים תוצאות. זה ממש מעצבן , אולי יש משהו בהגדרות שאני צריך לשנות?

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  15. Started by שריה 24,

שלום! אני רוצה פלגין של וורדפרס, שייתן לי אפשרות לתמונה שהיא מפה, עם אזורים, שיהיו קישורים, ויציגו טקסט ותמונה, וכמה שיותר אפשרויות. מישהו המליץ לי על הפלגין הזה: http://wordpress.org/plugins/gwyns-imagemap-selector/developers/ האם הוא באמת המומלץ? ואם כן, איך מקשרים את הפוסטים של האתר לאיזורים של התמונה? לא ממש הבנתי, אולי יש דוגמא ברשת, שמסבירה איך משתמשים עם הפלגין הזה עם האפשרויות המיוחדות שלו? הנה הקוד של וורדפרס, שלא עובד לי [פתחתי קטגוריית "first", ויש שם 3 פוסטים, והייתי מצפה שהאזורים על התמונה יובילו לפוסטים]: [imagemap category_name="first" map="imgmap_css_container_imgmap201362114494" id="imgmap201362114494" img="http://mergel.bkalut.co.il/wp-conte…

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  16. Started by sby333,

שלום לכולם, רשמתי מאקרו מותנה לפקד, אשר אמור לפתוח טופס בתנאי שיש התאמה בין 2 טבלאות במסד נתונים. התנאי נבנה בבונה הביטויים של אקסס. הטבלאות מקושרות לטופס. אני מקבל שגיאה בעת ריצת הטופס כאשר כתוב בשגיאה שאין גישה לטבלאות. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  17. יש לי איזה תכנית שעבדה מצויין ב- Win98, אבל כשעברתי ל-2000 יש איתה איזה בעייה: איזור מסוים בתכנית נראה כג'יבריש. נראה לי שהתכנית נכתבה ב-Delphi. כנראה הגופן שהיא משתמשת בו לא מתאים ל-2000. השאלה שלי היא: האם יש איזושהיא דרך למצוא באיזה גופנים התכנה משתמשת?

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  18. Started by aerosmith,

שלום לכולם, יש לי מערכת פורומים : Invision Power Board(U) v1.3 Final באנגלית. איך אני עושה תמונה לכל פורום? תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. יש לי טופס, לטופס יש בדיקה של javascript, עכשיו אני רוצה ליתר ביטחון שיהיה גם בדיקה בasp. ואני רוצה שהבדיקה בasp תיהיה בקובץ שמוסיף למסד נתונים (ככה שאם מישהו יעקוף את הבדיקה של ה javascript אז יהיה בasp שהוא לא יוכל לעקוף.) השאלה שלי איך עושים בדיקה בasp שתיהיה לפני הפונקצייה שמוסיפה, ורק אם הכל טוב זה יוסיף. עשיתי שיבדוק בasp אם מה שנשלח הוא ריק ככה: (דוגמא) If fname = "" or lname = "" then response.redirect ("כתובת") End If ואני רוצה שיבדוק בשדות מסויימים שמה שנכנס יהיה בעברית, איך אני עושה את זה? יש לי בטופס ככה: if ((strfname.charAt(i)<'א')||(strfname.charAt(i)>'ת')) { window.alert("שם בעברית בלבד בבקשה"); register.fname.focus(); register.fn…

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  20. אני בונה יומן אירועים בWINDOWS FORM ואני מוסיף ומסיר אירועים דרך שאילתות בLINQ, אני מעוניין שביום שיש לי אירוע אני אראה ב - monthCalendar את אותו יום בצבע שונה, אשמח לעזרה.

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  21. אם אפשר עברית ומשהו קריא ולא מסובך מידי להבנה כללית לשימוש פשוט

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  22. Started by TecNodRom,

שלום רב, אני מנסה להזיז Jpanel לקואורדינטות מסויימות וזה פשוט לא זז. אשמח לעזרתכם. להלן הקוד: JFrame import java.awt.*; import javax.swing.JFrame; import javax.swing.JPanel; import javax.swing.JTabbedPane; public class MediaWindow extends JFrame{ public MediaWindow(){ setDefaultCloseOperation(JFrame.EXIT_ON_CLOSE); setResizable(false);//disable Resizable setSize(1024, 768); getContentPane().setBackground(Color.DARK_GRAY); leftPanel panel = new leftPanel(); add(panel); //this.setLayout(null); setVisible(true); } public static void main(String[] args) { MediaWindow Start = new MediaWindow(); } } import java.awt.*; import javax.s…

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  23. Started by angel_liz,

היי לכולם, אני מנסה למצוא אתר שמלמד איך לבנות טופס כזה בדיוק [ATTACH=CONFIG]7851[/ATTACH] האם מישהו יודע איפה אני יכולה לקבל את המידע, חיפשתי בהמון אתרים ולא הצלחתי למצוא פתרון לאיך לגרום לטופס כזה לפעול באתר. תודה מראש,

24. לאחר קריאת החידה מהדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=248936 החלטתי לנסות לפתור את הבעיה באופן ממוחשב ויחסית כללי. לאחר כמה דקות של קידוד הגעתי לפתרון הזה: חשבתי שאם כבר כתבתי, נפרסם פה את הקוד (הוא לא הקוד הכי טוב שיש, הוא קודד יחסית מהר, סתם כדי לראות את התשובות), אפשר למשל לשפר אותו בקלות שיעבוד באופן מקבילי על כמה ליבות וכו'. כתבתי את הקוד ב C#: using System; using System.Collections.Generic; using System.Text; namespace Test { //enteries must be sorted? class Configuration { int[] side_a; int[] side_b; int time; public Configuration father; int number; public bool side; public int[] pass; public static Li…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by omer1595,

שלום שוב.. : ישבתי היום כמה שעות על לנסות להבין איך אני יוצר ומכניס תמונה בWIN API לתוך picturebox (כמו שיש בFORM אבל פשוט יותר נוח לי לעבוד בWIN API) אם מישהו יוכל לתת לי דוגמא ליצירת picturebox וטעינת תמונה לתוכו (להצגה על המסך) אני יותר מאשמח! תודה רבה לכל מי שיעזור

• 0 תגובות
    • 709 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.