תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אני יוצר מערך של INTEGER ולכל תא במערך אני עושה RANDOM הבעיה שאני לא רוצה שיהיה אותו מספר פעמיים במערך איך אני אומר לרנדום לא ליצור אותו מספר פעמיים?
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
היי, בנושא אחר שלי אני שאלתי איך לכתוב תוכנה בעברית, מה שלא כ"כ הצליח, ורוב הפתרונות שניתנו שם היו איך לגרום שבמחשב שלי יראו בDOS עברית. בכל מקרה, החלטתי לעשות את הפרוייקט שאני צריך לעשות בדרך אחרת, ולא בתכנות, אבל בזמן שחפשתי איך לעשות שבתוכנה שלי יהיה עברית, התקנתי את HEBDOS, וזה שינה לי את הפונט של הDOS. אני רוצה להחזיר את הפונט למה שהוא היה, הקטן והעבה הזה של XP, מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה? :'( תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולם אני כותב תוכנה בשפת ++C ב- MFC . כבר שבועיים אני מנסה למצוא פונקציה ( שבטוח קיימת) שתיתן לי אפשרות שליטה במקשים של המקלדת. זאת אומרת אני רוצה שכשאני נמצא באיזשהו dialog box שברגע שהמשתמש לחץ ל מקש, ולאו דוקא על איזשהו edit tool, אלא בכל מקום בbox , שאני אוכל לדעת מה נלחץ. ניסיתי להשתמש ב- onkeydown , באיזשהו מדריך באינטרנט כתבו ב- pretranslatemessage() ואמנם ברגע שהקשתי על תו באמת נכנסתי לפונקציה אבל אני לא מצליח לקרוא איזה תו קלטתי. מבחינתי אני אסתפק אפילו ברמה יותר נמוכה כמו פונקציית scanf ב-C הבעיה היא שה-MFC עוקף את זה. בקיצור אני שברתי את הראש אם מישהו יכול לעזור.. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
איך אני יכול להתאים את הערך של תיבה נפתחת למשתנה ASP? אני מתכוון שבמקום הערך הראשון שתמיד מופיע שתיבות נפתחות אני רוצה שיהיה נגיד הערך השני אבל מותאם למשתנה ASP. למישהו יש מושג איך אני עושה את זה?
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום אני מחפש ספרים בעיקר בנושא של עיצוב תוכנה. כשאני אומר עיצוב תוכנה אני מתכוון לכל מה שבא לפני שלב התיכנות. יצירת קבצי דוקטמנטציה, עיצובי UML, ועוד כל מיני דברים שכנראה קיימים ואני לא יודע אליהם. לא מצאתי פורום אחר לשים בו את הנושא הזה, מצטער מראש אם זה לא הפורום המתאים. ותודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כותב פרויקט ב-C# עם אפליקציות, יצרתי פורמים שונים, והגדרתי אותם בצורה גלובלית, כאשר אני כותב עבור אחד הפרומים Formm.fFirstGame.Close(); ואח"כ דרך פורם אחר אני מנסה לכתוב Formm.fFirstGame.Show(); הוא שולח לי שגיאה, על אף שברור לי שהפורם Formm.fFirstGame לא נהיה null כי אני יכול להוסיף ולשנות לו דברים, האם מישהוא יודע מה הפתרון?
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
במבחן נתון הקוד הבא ויש לומר האם הוא מתקמפל ומדוע. ב-Visual Studio מתקבלת שגיאת הקומפילציה "'initializing' : ambiguous conversions from 'D *' to 'A *'" ושאלתי היא - למה בדיוק? #include <iostream> using namespace std; class A { public: void print() const { cout << 'A' << endl; } }; class B : public A { public: void print() const { cout << 'B' << endl; } }; class C : public A { public: void print() const { cout << 'C' << endl; } }; class D : public B, public C { public: void print() const { cout << 'D'; } }; void main() { A *p = new D; p->print(); }
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
הורדתי והתקנתי את הקומפיילר, כאשר בסוף ההורדה וההתקנה עקבתי אחרי קובץ הreadme, ויצרתי 2 קבצי cfg. כעת, איך אני מריץ את הקומפיילר ? ניסיתי כל מיני קבצי exe, אבל הם בסך הכל פותחים חלון דוס שנסגר מיד. יש לציין שאני חדש בתחום התכנות, ולא מזמן התחלתי ללמוד C++
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש לי באנר כלשהו.... כשאני שומר אותו בתור swf הכל טוב ויפה.... כשאני שומר אותו בתור gif אז הוא מפסיק לזוז.... הוא מציג רק את התמונה הראשונה... השאלה שלי היא איך אפשר לשמור את זה בתור קובץ gif זז.. תודה לכל העונים...!!! (אני משתמש בפלאש MX אם זה משנה)
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
יש לי קוד פייתון תקול: 1. למה לאחר שאני עושה הרשמה או כניסה- מוחזרת לי שגיאה 500? 2. למה קובץ ה-JSON לא נוצר ולא שומר את המשתמש הנוכחי? ואם הוא כן שומר- שומר לי כל פעם רק על השחקן הנוכחי ודורס את כל השחקנים? 3. למה כשנשמרים שחקנים חדשים בקובץ ה-JSON הם נשמרים ללא הפרמטר של COUNT_WIN, וכתוצאה מכך נוצר לי אובייקט לא שלם? (אני חושבת שזה גורם להרבה שגיאות) 4. למה כשאני רוצה שחק לאחר הרשמה או כניסה עדיין מופיעה לי ההודעה שאני צריכה לעשות log_in? 5. מיד כשאני מריצה את הלקוח מופיעה לי השגיאה הבאה: הקובץ לא נמצא או שהוא ריק — ניסיתי להכניס את הקובץ שלי מספר פעמים לבינה מלאכותית בשביל שתפתור לי את הבעיות, אך זה לא עזר. — אני מאד אשמח אם תוכלו לעזור לי. תודה מראש! להלן הקוד שלי: …
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה עזרה בכתיבת קוד המאפשר למשתמש לציר צורות )gdi) ישר בתוך picturebox אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
-
אהלן! ברצוני להכניס לאתר שלי מין חלון שבו יש חדשות ש"רצות" ברגע שהמשתמש מסמן עם העכבר את התוכן החלון עוצר ומפסיק לרוץ וכאשר הוא לוחץ על אותו התוכן זה מעביר אותו לדף אחר איך אני עושה את זה? האם זה סקריפט מסוים? תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לתכנת תוסף ל mce חיפשתי חומר ברשת אבל העסק די דל, ואין כמעט דוגמאות כיצד לתכנת mcml גם ה sdk של מיקרוסופט לא עזר לי במיוחד אודה לכל אחד שיוכל להפנות אותי לקישורים רלוונטים או יכול לעזור תודה
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
בקוד המצ"ב אני מקבל הודעת שגיאה: Run-time error 424 מישהו יכול לעזור? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
בס"ד שלום, אני משתמש במירק 6.35 איך אני עושה שברשימת שמות במירק מי ששלחתי לו הודעה פרטית אז יהיה בצבע שונה? תודה, תזכו למצוות
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
יש לי פונקציה שמקבלת 3 משתנים והיא קוראת לפונקציה בעלת אותה שם בתוספת של עוד משתנה (פונקציה רקורסיבית) אם לפונקציה יש שם שונה אז אין בעיה אבל אם יש את אותו שם אז הקומפיילר רושם לי שקיימים יותר מדיי איברים בקריאה לפונקציה השניה שאני מקמפל בוויזואל סטודיו בווינדוס אין בעיה כזאת.. אבל שאני מקמפל באובונטו ב gcc הוא נותן לי את השגיאה הזאת. למה זה קורה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
האם קובץ אקסל יכול לשמש בתור טבלה של מסד נתונים? מבחינת השאליתא עצמה אין לי בעיה אני יודע sql אבל עד עכשיו השתמשתי בזה רק לאפליקציות שקשורות באתרי אינטרנט בקיצור תנו לי קצה חוט/מדריך/מאמר וכו בבקשה תודה אה ואין בעיה לשלב c/c#/java/VB אם צריך
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
יצרתי פקד asp.net משלי וכדי לאפשר למשתמש בפקד להוסיף url (לimage לדוג') הוספתי attribute [Editor(typeof(UrlEditor), typeof(UITypeEditor))] וזה עדין לא עובד. לא נוצר הכפתור הקטן של ... שפותח חלון בחירת קובץ. יש למשהוא מושג מה הבעיה? דחוף!!!!!!!!!!!!!!!! ??? ??? ??? אם לא כתבתי ברור את הבעיה אז תגידו לי, פליז דחוף ביותר!!!
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני משתמש במהדר dev c++ אני לא מצליח להשתמש בפונקציית sleep אני עושה ככה sleep(5000); פשוט לא מצליח מישהו יכול לעזור לי אולי צריך להכניס סיפרייה לקוד? משהו?
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת איך אני בודק אם מחלקה מסויימת היא אב קדמון של אובייקט מסויים. לדוגמא: ברצוני להתייחס רק לULים שהם בנים כלשהם של MENU. אני צרךי משהו דומה ל>, רק עבור יותר מרמה אחת. תודה. <ul class="menu"> <li>קובץ <ul> <li>שמור</li> <li>פתח</li> </ul> </li> <li>עריכה <ul> <li>העתק</li> <li>הדבק</li> <li>גזור</li> </ul> </li> <li>תצוגה <ul> <li>רגילה</li> <li>מיוחדת</li> <li>סרגלי כלים <ul> <li>צייר</li> <li>תמונה</li> </ul> </li> <…
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם 3 קבצים , אני לא מצליח להעלות אותם , גם דרך מנהל הקבצים באתר ( ושם רשום "not allowed") וגם דרך קליינט FTP הקבצים הם במערכת PHPBB 2 ונקראים : .htacces נמצא בתיקיית הCHACHE formIE.css subsilver.css ושני אלה נמצאים בתיקיית הTEMPLATES ניסיתי להתקין בלי הקבצים האלה אבל יש כמה שגיאות ... מקווה שתעזרו
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני עובדת עם ב-C# WINFORM. יש לי list_box ואני רוצה לחפש בו מילה מסוימת ואז לצבוע את המילה שנמצאה ב-list_box בצבע ייחודי. כיצד עושים זאת? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
- 2 followers
-
-
אני חייב עזרה להתחלה של כיוון להתחלת כתיבת התוכנית.... התוכנית מצורפת בקובץ וורד.... תודה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום, יצרתי טבלה בעלת עמודה אחת ושלוש שורות לפי החלוקה הזו שורה ראשונה - תפריט שורה שניה - דף התוכן שורה שלישית - תמונה את השורה השניה תכננתי כ Div כדי לקבל תיבה בתוך ה Div שמתי iFrame כדי שאני אוכל לשנות את הדפים בדף התוכן לפי הבחירה בתפריט הבעיה היא שמשום מה ה iFrame מוחק לי את התמונה שבשורה השלישית ולא רואים אותה מצורף קוד: </head> <body> <div align="center"> <table width="757" height="427" border="0"> <tr> <td width="751"><script type="text/javascript"> AC_FL_RunContent( 'codebase','[url]http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,28,0','width','751','height','41','title','menu','sr…
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-