תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
איך אני יכול להתאים את הערך של תיבה נפתחת למשתנה ASP? אני מתכוון שבמקום הערך הראשון שתמיד מופיע שתיבות נפתחות אני רוצה שיהיה נגיד הערך השני אבל מותאם למשתנה ASP. למישהו יש מושג איך אני עושה את זה?
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
בקוד המצ"ב אני מקבל הודעת שגיאה: Run-time error 424 מישהו יכול לעזור? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
-
-
בס"ד שלום, אני משתמש במירק 6.35 איך אני עושה שברשימת שמות במירק מי ששלחתי לו הודעה פרטית אז יהיה בצבע שונה? תודה, תזכו למצוות
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אהלן! ברצוני להכניס לאתר שלי מין חלון שבו יש חדשות ש"רצות" ברגע שהמשתמש מסמן עם העכבר את התוכן החלון עוצר ומפסיק לרוץ וכאשר הוא לוחץ על אותו התוכן זה מעביר אותו לדף אחר איך אני עושה את זה? האם זה סקריפט מסוים? תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN"> הוא מצורף לי בראש הדף... שמתי לב שבסופו רשום EN האם אני צריך לשנות כשאני עושה דפים בעברית?, וכיצד.? תודה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
האם קובץ אקסל יכול לשמש בתור טבלה של מסד נתונים? מבחינת השאליתא עצמה אין לי בעיה אני יודע sql אבל עד עכשיו השתמשתי בזה רק לאפליקציות שקשורות באתרי אינטרנט בקיצור תנו לי קצה חוט/מדריך/מאמר וכו בבקשה תודה אה ואין בעיה לשלב c/c#/java/VB אם צריך
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
יש לי פונקציה שמקבלת 3 משתנים והיא קוראת לפונקציה בעלת אותה שם בתוספת של עוד משתנה (פונקציה רקורסיבית) אם לפונקציה יש שם שונה אז אין בעיה אבל אם יש את אותו שם אז הקומפיילר רושם לי שקיימים יותר מדיי איברים בקריאה לפונקציה השניה שאני מקמפל בוויזואל סטודיו בווינדוס אין בעיה כזאת.. אבל שאני מקמפל באובונטו ב gcc הוא נותן לי את השגיאה הזאת. למה זה קורה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום, יצרתי טבלה בעלת עמודה אחת ושלוש שורות לפי החלוקה הזו שורה ראשונה - תפריט שורה שניה - דף התוכן שורה שלישית - תמונה את השורה השניה תכננתי כ Div כדי לקבל תיבה בתוך ה Div שמתי iFrame כדי שאני אוכל לשנות את הדפים בדף התוכן לפי הבחירה בתפריט הבעיה היא שמשום מה ה iFrame מוחק לי את התמונה שבשורה השלישית ולא רואים אותה מצורף קוד: </head> <body> <div align="center"> <table width="757" height="427" border="0"> <tr> <td width="751"><script type="text/javascript"> AC_FL_RunContent( 'codebase','[url]http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,28,0','width','751','height','41','title','menu','sr…
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
אני משתמש במהדר dev c++ אני לא מצליח להשתמש בפונקציית sleep אני עושה ככה sleep(5000); פשוט לא מצליח מישהו יכול לעזור לי אולי צריך להכניס סיפרייה לקוד? משהו?
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת איך אני בודק אם מחלקה מסויימת היא אב קדמון של אובייקט מסויים. לדוגמא: ברצוני להתייחס רק לULים שהם בנים כלשהם של MENU. אני צרךי משהו דומה ל>, רק עבור יותר מרמה אחת. תודה. <ul class="menu"> <li>קובץ <ul> <li>שמור</li> <li>פתח</li> </ul> </li> <li>עריכה <ul> <li>העתק</li> <li>הדבק</li> <li>גזור</li> </ul> </li> <li>תצוגה <ul> <li>רגילה</li> <li>מיוחדת</li> <li>סרגלי כלים <ul> <li>צייר</li> <li>תמונה</li> </ul> </li> <…
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני רוצה עזרה בכתיבת קוד המאפשר למשתמש לציר צורות )gdi) ישר בתוך picturebox אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
היי יש לי קובץ בו אני יוצר משתנה $a כשאני עושה אקו למשתנה הוא מדפיס 5 אז אני עושה include לקובץ אחר, ובו אני גם עושה אקו ל-a$ הדף לא מדפיס לי את $a במקרה השני מישהו יודע למה?
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
אני חייב עזרה להתחלה של כיוון להתחלת כתיבת התוכנית.... התוכנית מצורפת בקובץ וורד.... תודה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני מעוניין שבחלון אחד של טופס אחד יוצגו לי טפסים אחרים כמו חלונות איך אני מבצע את זה ? עדיף תשובה דרך קוד אם אין אז גם דרך הממשק הגרפי יעזור תודה
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם 3 קבצים , אני לא מצליח להעלות אותם , גם דרך מנהל הקבצים באתר ( ושם רשום "not allowed") וגם דרך קליינט FTP הקבצים הם במערכת PHPBB 2 ונקראים : .htacces נמצא בתיקיית הCHACHE formIE.css subsilver.css ושני אלה נמצאים בתיקיית הTEMPLATES ניסיתי להתקין בלי הקבצים האלה אבל יש כמה שגיאות ... מקווה שתעזרו
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
הורדתי והתקנתי את הקומפיילר, כאשר בסוף ההורדה וההתקנה עקבתי אחרי קובץ הreadme, ויצרתי 2 קבצי cfg. כעת, איך אני מריץ את הקומפיילר ? ניסיתי כל מיני קבצי exe, אבל הם בסך הכל פותחים חלון דוס שנסגר מיד. יש לציין שאני חדש בתחום התכנות, ולא מזמן התחלתי ללמוד C++
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אהלן יש פה בעייה מאוד מוזרה..אולי אני פשוט לא מבין איך עובד ה repaint,זה נראה כאילו יש לו רצונות משלו.. הבעייה היא כזאת: יש לוח משחק, השחקן מבצע מהלך, ואז מגיע תפקידו של הrepaint לעדכן את התמונה, ואחריה יש מת'ודה לביצוע מהלך של מחשב שלוקח לה זמן להתבצע...ואז שוב יש repaint כדיי לעדכן את הלוח..וחוזר חלילה. -- הבעייה היא שהוא קודם מבצע את הפונקציה לביצוע מהלך של מחשב, לפני הרענון תמונה, למרות שלמראית עין אין זה הגיוני, ואז נוצר מצב שהתמונה קופאת להרבה זמן וזה מציק ולא נעים לעין, כי לפתע רואים 2 שינויים בבת אחת. יכול להיות איכשהו שזה קשור לthread-ים? או שסתם עולות לי בראש כל מיני קונספירציות על הrepaint הזה.. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
שלום אני בעל אתר אשר רץ על מערכת ניהול תוכן ג'ומלה מי שמכיר מבוססת PHP.. האתר מקודד יוניקוד UTF8 אך הסקריפ דורש windows-1225 עברית רגילה.. מה עושים במקרה כזה?
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום לאחר שאני עושה fork התוכנה שלי מחכה בפקודת ה-pselect עד אשר ה-child מפסיק לחיות. אולי מישהו יודע למה? עדכון - מצאתי תא הבעיה, עשיתי טעות עם הsigchild ולכן הוא נתקע שם. לסגור.
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
חברים שלום, שאלה קטנה בנוגע לגישה במופע של CLASS. יש לי 3 CLASS-ים.. class Main - class Bהמכיל 2 משתנים (int, string) שניהם private וכמובן יש getters ו setters לשני המשתנים. class A + מתודה כלשהי מה main מייצרים מופע של B בשם b עושים פעולה כלשהי ומכניסים שם ל string של b. לאחר מכן מייצרים מופע של A בשם a ונכנסים למתודה כלשהי ב a שעושה חישוב מתמטי, את תוצאת החישוב אני מעוניין להכניס למופע של b בתור ה int. האם הדבר אפשרי? ואם כן אז אשמח לדעת איך.. תודה מראש לעוזרים![br]פורסם בתאריך: 12.05.2009 בשעה 18:40:20 נראה לי שפתרתי את הבעיה.. (עדיין לא הרצתי את הקוד אבל eclipse לא רושם error)פשוט לשלוח למתודה את B b.. האם זאת הדרך לפתור?
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום! שמעתי שיש מוד לPHPBBHeb שהופך אותו למעיין ''פורטל'',אך כל המודים שמצאתי היו באנגלית. קיים מוד כזה בעברית? גם אם לא תגידו לי שלא כי זה נורא לחוץ לי לדעת,אם כן תביאו קישור...
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום! השאלה ה-1: איך אני עושה שאירוע מסוים יקרה כשהעכבר לא מעל הטופס? לדוג' שטימר יפסיק לעבוד. 2. בפרויקט שלי מבית הספר אני צריך לעשות חיפוש. אני עובד עם פקד ADODC שאליה קישרתי את הטבלה שלי. אז ככה, החיפוש מחפש לפי שם פרטי והוא מתחיל לפעול באירוע change של פקד ה-textbox. לדוגמא נלחץ את האות "נ" אז הוא יעבור על כל השמות הפרטיים בטבלה וימצא את אלו ששמותיהם מתחיל ב-"נ" אם נוסיף עוד אות לדוגמא "י" הוא יביא את אלו ששמותיהם מתחילים ב-"ני" (למשל ניר). אבל משום מה יש לי בעיה ואני לא מבין מה היא. זה פועל רק עבור אחד מן הרשומות כמו שצריך ואת השאר הוא לא מוצא או משהו. צירפתי לכם את הטבלה ואת הטופס בקובץ rar. תודה מראש,ניר!! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות קובץ DLL אשר בו יהיה DB ולעשות WEBSITE שאפליקציה אחרת תיגש אליו ודרכו תוכל לגשת ל DB אשר נמצא ב ב DLL צירפתי את ה DB אל ה DLL ואני מתקשה להבין מה בעצם אני צריך לממש ב CLASS של ה DLL כדי לגשת מין ה WEBSITE אל ה DB תודה
-
- 5 תגובות
- 580 צפיות
-