עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by gman_il,

הי חברים. יש לי שני בלוגים מקצועיים , מוזמנים להיכנס ולהתרשם וגם לחוות דעה (פה או בבלוגים). http://blogs.microsoft.co.il/blogs/gadib (אנגלית) http://dotnet.blogix.co.il (עברית , יחסית חדש) תודה.

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  2. בס"ד שלום וברכה, יש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור אני מעוניין להעלות שרת IIS (בינתיים המחשב שלי בתור שרת) ובתור התחלה לקחתי אתר לדוגמא שכבר קיים שממומש בקבצי CGI ושפת PERL. קראתי קצת באינטרנט ועשיתי כמו ההדרכה (הורדת activeperl, וכל הקונפיגורציות בממשק הIIS) אך לבסוף כשאני מפעיל קובץ CGI כלשהו (נניח login.cgi) הדפדפן מחזיר לי שגיאה HTTP Error 502.2 - Bad Gateway והפירוט הוא : Can't locate ../global_defs.cgi in @INC (באמת בקובץ login.cgi יש require ל global_defs.cgi) כך: require "../global_defs.cgi"; אשמח לכיוון פתרון.... תודה רבה

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  3. http://img167.imageshack.us/img167/9468/78615642.jpg מישהו יודע מה הבעיה? זה אמור לעבוד, עם הוספה השמירה עובדת...

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  4. Started by eladh16,

שלום אני מחפש שרת איחסון בתשלום על דומין co.il שהרשת יביא לי גם דומיין שאני יבחר. אני צריך רק איחסון, לא בנייה שלא אתר או משהו בסיגנון. אשמח שתציעו לי חברת איחסון אתרים אמינה, זולה, ושרת טוב. אין צורך בשרת ממש מהיר. מדובר באתר של תיקוני רהיטים ששם יש דפי html פשוטים לצורך בירורים ומידע על החנות. על איזה שרת האתר הפורום הזה מוחזק? drp הם בסדר? ועוד שאלה. ראיתי בהרבה אתרים של איחסון שרתים שיש הבדל גדול במחירים בין שרת של לינוקס לבין שרת של ווינדאוס. מה ההבדל ביניהם? ומה כדי לי לקחת כדי להחזיק אתר פשוט? תודה

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  5. Started by RonCohen,

אני משתמש בVISUAL STUDIO לכתוב באסמבלי ויש לי בעיה כשאני עושה include \masm32\include\masm32rt.inc לדוגמא הוא מראה לי את השגיעה הבא: Error 1 error A1000: cannot open file : \masm32\include\masm32rt.inc זה פעם ראשונה שאני משתמש בויסואל סטודיו לאסמבלי אז אולי לא עשיתי משהו נכון בהגדרות או אין אפשרות בויסואל לייבא את הספריות?

• 0 תגובות
    • 4.9k צפיות
  6. Started by Osh3r,

אשמח לעזרה בסעיף ב. אני לא מבין איפה טעיתי. תודה D:

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by tdknight,

אני בונה תוכנית שמטרתה להעתיק קטעים מקבצים שונים ולרכז אותם ביחד בתוך קובץ אחד הבעיה היא שכל פעם שהתוכנית מעתיק שורה מהקבצים אל הקובץ הנ"ל, היא מוסיפה מרכאות ("") בקצות השורות, מה שלא רצוי במקרה הזה. איך אני מבטל את זה? דוגמא: אם זה הקטע שאני מעוניין להעתיק REG ADD %KEY%\003 /VE /D "switching to cd2" /f REG ADD %KEY%\003 /V 1 /D "cdswitch wincd2 %CDROM% /r: /t:255 /b" /f אז התוצאה היא כזו: "REG ADD %KEY%\003 /VE /D ""switching to cd2"" /f" "REG ADD %KEY%\003 /V 1 /D ""cdswitch wincd2 %CDROM% /r: /t:255 /b"" /f"

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  8. Started by The_Doom_Master,

אני משתמש ב DLL שלא קשור ל Framework אני יוצר משתנה לאחד מה Classes של ה DLL ומשתמש בפונקציות כלשהן של ה Class אני מקבל HRSULT E_ABORT Operation Failed. איך אני יכול לזהות מדוע זה זורק את ה ERROR ניסתי להשתמש ב COMExecption וללא תוצאות.. שפה : C# DLL : Interop.CT20kSpiLib.dll (בשימוש הכרטיס קול) תודה :jump1:

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  9. Started by MinesweeperKing,

ציתי לשתף אתכם בextension חדש שהכנתי לכרום. התוסף הוא משחק שולה המוקשים (Mineweeper | Demineur) בתוך הדפדפן. לתוסף קוראים MineBlown - Minesweeper והוא הגרסא של האתר שלי MineBlown - Online Minesweeper - Demineur en ligne לכרום. אחרי שמתקינים אותו כל פעם שפותחים טאב חדש במקום לראות את החיפוש של גוגל, נפתח משחק שולה המוקשים שלי. אשמח מאוד מכל מי שיוריד ויחווה דעה! זה הקישור לתוסף:MineBlown Chrome Extension לכל מי שמתעניין קצת מה הולך שם, כתבתי הכל בreactjs שזאת ספריה שפייסבוק פיתחו שאיתה אפשר ליצור UI בצורה ממש נוחה.יש לי גם 2 repositories בgithub עם חלק מהקוד(כל repo הוא npm package שהextension משתמש בו)MineBlown-LogicMineBlown-GameUI

10. Started by creative,

איך הלך לכם? דווקא לא היה קשה יחסית קצת הסתבכתי עם השאלה של האוטומט מחסנית בתורת המחשב. עריכה: אופס לא ראיתי שכבר נפתח אשכול בכללי...אפשר לסגור תודה.

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  11. Started by נגה,

1. יש לי תבנית של מסמך - איך ניתן לראות את ההגדרות שיש בה? (לפתוח את הקובץ של כל ההגדרות?)? 2. האם אפשר ליצור ש: אם אני פותחת מסמך חדש (ללא תבנית), ירוץ מאקרו שיקבע את כל המאפיינים של התבנית? (אם זה לא מתאים לפורום המתאים, אשמח שיועבר לאיפה שצריך)

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  12. Started by amit_amit,

שלום כולם, יש לי בעיה בפייטון, איך אני עושה פונקציה שמקבלת כלום ומחזירה מערך או לשם שינוי פונקציה שמקבלת מערך ריק וממלאת אותו המערך צריך להיות דינאמי כלומר מספר התאים לא ידוע מראש, תודה לעונים הסתדרתי תודה

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  13. Started by Orly Yekotiel,

לומדת שנה א בתעשייה וניהול קצת מתקשה לתכנת את זה אשמח להארות מאלה שמבינים הרבה יותר ממני , כבר אבודה. ( ללא החלק האחרון של הטבלה) EXE8 (1).docx

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by tg_Atom,

לתוכנית קטנה, בשפה כלשהי, שתדע לבצע מניפולציות מסוימות במסד נתונים בתבנית CSV. תמורה כספית, נא ליצור קשר בדוא"ל: tompacs.pc@gmail.com

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. התרגיל הוא עליך לממש תוכנית אסמבלי המקבל מספר 32 ביט ומוצא את המספרים העמיתים הכי קרובים לו משני הכיוונים את המספר זה מקבל כמו שצריך וממיר אותו מASCII למספר והלולאה הראשונה נראה שגם עובדת ; hw2.asm .MODEL SMALL .STACK 100h .DATA .386 FirstStr DB 'This program find amicable numbers',10,'Enter number: ',13,10,'$' strResult DB 13,10,'The result is: ',13,10,'$' TEN DD 10 temp DD 0 TWO DD 2 temp2 DD 0 dec1 DD 0 dec2 DD 0 num DD 0 numB DD 0 numA DD 0 numA1 DD 0 numB1 DD 0 sum DD 0 sum2 DD 0 divi DD 1 flag…

• 0 תגובות
    • 5.8k צפיות
  16. Started by bdoron,

קראתי על הפרופרטיס הזה ואני עדיין לא מבין מה הקטע שלו בדיוק? איך אני יודע לזהות אותו, אשמח להסבר פשוט עם דוגמאות תודה

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  17. Started by bdoron,

אני עובד מול datareader ואני רוצה להציג את הנתונים, לא בdatagrid אני רוצה להראות את זה בכמו פאנל פנימי כזה שיהיה לי בצד גלגלת כזאת שמבחינתי יהיה שם רק עמודה אחת מכל הטבלה, אני לא אוהב דברים מוכנים כי בדרך כלל המוכנים פחות גמישים לעבודה, אני רוצה כמה שיותר גמיש ושמבחינתי כל עמודה לבודד לפקד אחר

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום רב כתבתי פרויקט בגואי שבנוי משתי ישומים אחד בצד הסרוור ואחד בצד הקליינט אני רוצה ליצור קובץ או שתיים שניתן יהיה להריץ אותם מכל מחשב אשמח אם מישהו יוכל לומר לי איך לעשות זאת בתודה מראש נ.ב כשאני מנסה להריץ מCMD אני מקבל את השגיאה הבאה Exception in thread "main" java.lang.NoClassDefFoundError למרות ששינית את הנתיב לקלאס .

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by rotem1998,

אני חדש לגמרי בעולם הפייתון ובמסגרת הניסיון ללמוד קבלתי אתגר לבנות סוג של מיצר סיסמאות. צריך לכתוב פונקציה שתקבל כקלט String באורך של 4 תווים בלבד. לאחר מכן יש לכתוב קוד אשר ייצר סיסמא באורך של 10 תווים. הסיסמה צריכה לכלול את הString שהתקבל כקלט במיקום רנדומלי בתוך הסיסמא בכל פעם (בלי לשנות את הString) בכלל. שאר התווים בסיסמא צריכים להיות רנדומליים: - אותיות גדולות - אותיות קטנות - תווים מיוחדים: !@#$%^&* דוגמאות: עבור הקלט Whit ייתכנו התוצאות הבאות: Whit1aBd#& JeWhit1$&8 L#n@21Whit אחרי צפיה בהרבה סרטונים וקריאה באינטרנט עשיתי משהו אבל לא הצלחתי לחבר הכל ביחד זה מה שיש לי עד כה אשמח לעצות או פיתרון: import rand…

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  20. Started by KrustyTheKlown,

הי מישהו יודע אם אפשר להוסיף את הטולבאר הנ"ל לאתרי ASP ואיך ? (נוב טוטאלי בנושא) www.wibiya.com בתודה מראש

21. Started by Ghosthunter,

מישהו נתקל היום בבעיה בשרתים של BRINKSTER? חשבתי להמשיך היום משהו שהתחלתי לעשות פעם ולא סיימתי, ואני רואה שיש שם בעיה. באסה. עריכה: טוב הסתדר. כל היום זה היה כבוי.

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  22. Started by asihiz,

אני מנסה להעלות תמונות מסוג GIF לתכנית ה-java.אני עובד עם ה-forte. הבעיה היא שהתמונות צריכות להיות מועלות מתוך מחלקת Paintpanel,שיורשת מ-JPanel,כמו כן יש import ל-javax.swing.*; הבעיה היא שברגע שהתמונות מוכנסות כקובץ ב-paintpanel הקומפיילר לא מכיר את הפקודה--getDocumentBase().יש לי דוגמא שהקוד עובד במחלקה שיורשת מ-JApplet,ולכן הכיוון שלי אומר שהבעיה בשימוש ב-image,ב-paintpanel.עוד נקודה שראוי לציין זה שאני מגדיר משתנה מסוג image,לדוג..private image logo1,אין לקומפיילר שום בעיה לקבל זאת.אני חייב להעלות את התמונות מה-paintpanel.אנא עזרתכם הברוכה.אקבל כל רעיון...

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by captaincaveman,

אפליקציית winforms שכתבתי משתמשת בקובץ XML כדי לשמור הגדרות משתמש. אם windows קורס מסיבה כלשהי, הרבה פעמים קובץ ההגדרות נעשה מזובל או ריק. כדי לנסות להתגבר על זה הוספתי קובץ גיבוי. אחרי סיום הכתיבה לקובץ הראשי, אני מנסה לקרוא ממנו, אם הצלחתי אני שומר עותק נוסף שלו. בצורה זו, אם משהו קורה לקובץ הראשי, אמור להיות לי גיבוי משמירה אחת קודם. בפועל שני הקבצים נהרסים... XmlWriter writer = XmlWriter.Create(mSettingsFilePath); writer.WriteStartElement("Settings"); foreach (BaseProperty prop in mSettings.Values) { writer.WriteStartElement("Setting"); prop.Serialize(writer); writer.WriteEndElement(); } writer.WriteEndEle…

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  24. הי אני מנסה ליצור ולידאטור ל CheckBoxList שיקבל כפרמטר איזה סוג ואלידציאה, האם חובה לסמן n אופציות או לחילופין חובה לסמן עד n אופציות וכמובן פרמטר המציין כמה פריטים לסימון כלומר את ה n הבעיה שלי שהוא זורק הודעת שגיאה לגבי ה ControlToValidate שלא יכול לקבל את ה CheckBoxList אודה לעזרתכם בנידון כמו כן חשוב לי לציין שמדובר על קוד ב .NET גרסה 1.1 ולא 2 ואני חייב שזה ישאר כך. Imports System Imports System.Web.UI Imports System.Web.UI.WebControls Public Class CheckBoxListValidator Inherits BaseValidator Enum ValidationLogicOptions Exacty Upto End Enum Dim _ValidationLogic As ValidationLogicOptions Dim _ItemsToSelect As Integer Public Property ItemsT…

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  25. Started by kentaro,

אני מעוניין לקנות לחבר ספר לימוד שפת C,רציתי לדעת אם יש לכם המלצות לספר טוב למתחילים וגם ולמתקדמים. תודה.

• 0 תגובות
    • 818 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.