עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by yehudaeitam,

אני בונה תוכנה לעריכת קבצי קול. בתוכנה יש מס' ערוצים. איך אני יכול לגרום לתוכנה לשלב ביניהם? חשבתי על השמעת הערוצים והקלטה מכרטיס הקול אבל אני לא מצליח. וגם אני צריך שזה לא יוסיף גם דברים אחרים שפועלים ברקע או דברים שנקלטים מהמיקרופון. אשמח לרעיונות (אפשר גם בשפות אחרות או DLLים) תודה רבה

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  2. Started by bagtoshop,

אחרי ששמרתי את הקבצים. לחצתי עליהם עכבר ימין פתח באמצעוות ושיניתי שיפתח תמיד עם BLUEJ. זה שינה את הלוגו ללוגו של BLUEJ . אחרי שלחצתי עוד פעם קיבלתי הודעת EROR מה אפשר לעשות ?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by erone,

למה שאני מריץ את הקוד הזה מ java app אני מקבל תגובה ב utf8 ושאני מריץ את זה מ servlet אני מקבל #$#*^&%^@#@# public class connection { public String getString() { URL url; HttpURLConnection conn; BufferedReader rd; String line; String result = ""; try { url=new URL("http://www.walla.co.il"); conn = (HttpURLConnection) url.openConnection(); conn.setRequestMethod("GET"); rd = new BufferedReader(new InputStreamReader(conn.getInputStream(),"UTF-8")); StringBuffer sb = new StringBuffer(""); String s1=""; String NL = System.getProperty("line.sep…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. היי חבר'ה יש לי שאלה הורדתי מאתר VB שיש ברשת תוכנית תוכנית שמישהו יצר ממש פשוטה אחרי שאני יוצר קובץ EXE פשוט אני מכסני לתוך התוכנית את הקובת שלי והיא יוצרת בשבילה קבצים מיוחדים שאחכ תתן לתוכנית מראה שונה אך אחרי שאני עושה את זה תהוכנית לא פועל כי לא הידרתי אותה!!! תיאור: תוכנית זו היא גרסה משופרת לתוכנית ליצירת קבצי Manifest לקבצי EXE בחלונות XP. גרסה זו כוללת שיפורי ממשק שונים בקיצור התוכנית נותנת לתכונית שאני יוצר מראה של WIN XP ולא כמו בתוניות רגילה שיוצרים מראה סטנדרט עכשיו זאת ההערה שכתובה שם: הערה: יש להדר את התוכנית לפני הפעלתה, מכיוון שהתוכנית מוסיפה את הרחבות הממשק (Shell extension) תוך התייחסות לקובץ ה-EXE (שלא קיים בסביבת הפיתוח). קבצי Manifest מאפשרים (בהקשר ה…

5. יש לי איזה הקדמה לאתר (intro) כזאת שעשיתי עם כמה אפקטים וסאונד וכמובן יצרתי שם כפתור עכשיו אני רוצה שבלחיצה עליו יפתח לי חלון חדש עם עמוד ASP. השאלה איך עושים זאת? האם אני יכול לרשום בלינק של הכפתור פקודה של JAVASCRIPT שתפתח לי את החלון כמו למלשל: <script language="JavaScript"> <!-- function openWin( windowURL, windowName, windowFeatures ) { return window.open( windowURL, windowName, windowFeatures ) ; } // --> </script> ובלינק עצמו יהיה רשום: "JavaScript: newWindow = openWin( 'website.asp', 'website', 'width=780,height=640,toolbar=1,location=0,directories=0,status=1,menuBar=1,scrollBars=1,resizable=0' ); newWindow.focus()" onMouseDo…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. יש לי בעיה בפורום שאני לא יודע איך לסדר אותה.. כשאני שולח הודעות לאנשים דרך הפורום אני מקבל מן הודעת שגיאה כזאת שאומרת לי שההודעה לא יכולה להישלח ועוד דבר כשאנשים נרשמים הם גם כן מקבלים הודעה כזאת...אבל הם בעצם כן נרשמים איך אפשר לסדר את זה?? ??? אני על שרת של ליקוס אם זה יעזור לכם או אם זה קשור בכלל.

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  7. אז ככה עם מישהו מכיר אתה שמסביר איך לעשות את זה... ואיזה תוכנה הכי מוממלצת לבניית סירטוני הפלאש?

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  8. Started by shirs1,

היי, האם מישהו פה עבד בפיתוח front end בחברת פרויקטים ? אם כן, אני אשמח לעזרה. אני לא בטוח איך לכתוב את תיאור המשרה האחרונה שלי. אם למישהו יש דוגמה לקורות חיים של מפתח front end, במיוחד מחברת פרויקטים אני אשמח לראות דוגמאות. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by ZuBi,

בדלפי.. בניתי יוניט מסויים שהגדרתי בו מערך ב interface מערך פשוט של סטרינג עד 10 עכשיו ב implemtain של אותו יוניט הכנסתי במערך נתונים יעני מילתי אותו.. עכשיו כשאני מנסה לקרוא את המערך מהתוכנית הראשית לא עובד ... יעני המערך ריק..

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  10. היי, אני עובד עם מערכת ששולחת ללקוחות מייל עם קבצים מצורפים (הצעת מחיר וכו'). כדי לעצב את המייל כפי שאני רוצה ולא להשתמש בעיצוב ברירת המחדל של המערכת הייתי צריך להכין קוד HTML (למערכת הזו אין עורך וויזואלי - רק חלונית להזין בה קוד. עז בעזרת חבר שקצת מבין בזה הכנו קוד מתאים שעונה בדיוק על הבקשות שלי והכל נראה טוב. היום שמתי לב שאם מי שמקבל את המייל שנשלח מהמערכת קורא אותו בoutlook כל הטקסט מיושר לשמאל (בצפייה בדפדפן הכל מיושר לימין). מישהו כאן יכול בבקשה לעזור לי בשינוי הקוד כך שיוצג כמו שצריך גם בדפדפן וגם באווטלוק? מדובר בקוד קצר מאוד ולא מסובך....(נראה לי). תודה רבה! רם

11. Started by Yossi1981,

איך אני יכול לגרום לאתר שלי להראות את הIP של הלקוח ( הגולש) כלומר אם נגיד ומישהו גולד באתר שלי , והאתר יגיד לו מה הIP שלו.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by POD,

שלום לכם, פעם ראשונה שלי בפורום תיכנות ... כמו שהבנתם יש לי בעיה ב-VB6. אני צריך לעשות FIT לתמונה גדולה שתתאים לכפתור פקודה מסויים. הנה הקוד: Private Sub chgpic_Click() Dim picture1 As StdPicture explorer.ShowOpen picture1.Picture = LoadPicture(explorer.FileName) button1.Picture = PaintPicture(picture1.Picture, 0, 0, button1.Width, button1.Height) ה-explorer הוא ה-COMMONDIALOG שבעזרתו אני פותח את הקובץ. button1 הוא הכפתור עליו אני צריך להתאים את התמונה. יש לי כנראה בעיה עם ה- PaintPicture... או שאני בכלל לא צריך להשתמש בפונק' הזו . תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  13. Started by efod26,

בוקר טוב, מישו יוכל להגיד לי איך לשנות את הקוד הבא: הבעיה בו שאני מבקש קלט ראשוני תקין ז"א מס חיובי ושלם הוא מחכה לעוד הזנה ורק אז נותן את התשובה המבוקשת ורק אם אני אכניס קלט שגוי ראשוני הוא יכנס ללולאה ויבקש קלט תקין ורק אח"כ קלט תקין יראה תשובה נכונה #include <stdio.h> int i,n,check=0; //משתנים גלובליים void input(); void loop(); int main() //הפונקציה הראשית { input(); do { if (scanf("%d",&n)<1 || (n<0)) { check=1; printf("Error Enter Only Numbers And Above 0\n"); } else { printf("The Uneven Numbers Until %d Are:\n",n); loop(); check=0; } fflush(stdin); }while(check==1); } void input() //פונקציית קלט { …

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  14. שלום לכולם, סיימתי לאחרונה לכתוב מדריך מפורט ל-UML אשר ניתן להוריד אותו בחינם באתר www.umlbook.co.il. האתר כולל גם וידאו קליפים אשר מסבירים נושאים שונים ב-UML. הכל בחינם לשימוש אישי ואקדמי. אשמח לתגובות, הערות והארות. בהצלחה, חיים.

• 0 תגובות
    • 5.3k צפיות
  15. תודה.[br]פורסם בתאריך: 30.12.2006 בשעה 17:41:31 מצאתי :]TheArrayListName.Count מתחיל מ0[פריט אחד = 1. שני פריטים = 2 וכו']

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  16. Started by chook_rl,

היי - האם היה פה איזה שרשור שאלות מראיונות עבודה בעבר? האם למישהו יש טיפים בנושא? על איזה חומר לחזור וטיפים כלליים? האם כדאי לפתור את השאלה כמה שיותר מהר, או לקחת את הזמן לחשוב (וככה לא יחשבו, אולי אני מכיר את השאלה) חן

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  17. Started by ~שירה,

עשיתי את התכנית הבאה: .data iInt: .word 0 jInt: .word 0 kArray: .space 10 str: .asciiz " " .text main: li $s0, 3 lw $s1, iInt lw $s2, jInt la $s5, kArray li $s6, 1 li $s7, 10 Loop: slt $s6, $s1, $s7 beq $s6, $zero, print mult $s1, $s0 mflo $t1 add $s2, $s2, $t1 li $v0, 1 move $a0, $s2 syscall add $t2, $s1, $s1 add $t2, $t2, $t2 add $t3, $t2, $s5 sw $s2, 0($t3) li $v0,4 la $a0,str syscall addi $s1, $s1, 1 j Loop print: li $s1, 0 LoopPrint: slt $s6, $s1, $s7 beq $s6, $zero, Exit add $t2, $s1, $s1 add $t2, $t2, $t2 add $t3, $t2, $s5 lw $t0,0($t3) li $v0, 1 move $a0, $t0 syscall li $v0,4 la $a0,str syscall addi $s1, $s1, 1 j L…

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  18. Started by a04,

שלום, אני משתמש ב-IE, וגם בפיירפוקס. אני רוצה להוסיף מועדף/סימניה ל-IE שתפעיל סקריפט לפתוח את הדף הנוכחי ב-IE בפיירפוקס. חיפשתי וזה הדבר הכי קרוב שמצאתי (אמנם זה מדריך איך להוסיף לתפריט, אך אולי ניתן להיעזר בו) http://www.webproworld.com/webmaster-forum/threads/107728-Hack-for-IE-Right-click-context-menu-addition-quot-Open-in-FireFox-quot-or-Chrome-or-other אם יש משהו שכבר מוכן, גם כן אשמח לשמוע... תודה.

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  19. Started by asmon,

אל תשימו לב שהשמות כימעט אותו הדבר כי זה אתרים שונים. מדריך למתחילים ל C http://clang.eitan.ac.il מדריך למתחילים ל C (יהיה קצת קשה לילמוד מהאתר למי שאין ידע בשפת תיכנות כמו פסקל) ומדריך למתחילים זריז ל C++ http://vlib.eitan.ac.il/cplusplus1/guide1-1.html אתר למתחילים ב C++ http://vlib.eitan.ac.il/cplusplus/index1.htm מדריך ל C++ http://vlib.eitan.ac.il/cplusplus2/guide2-1.html C++ למיתקדמים. http://vlib.eitan.ac.il/cplusplus4/index1.htm

• 0 תגובות
    • 6.9k צפיות
  20. Started by barp12,

ואיך משתמשים בה בC++

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  21. Started by idanon,

שבוע טוב לכולם, יצרתי קבוצת תכנות המיועדת לכלל מתכנתי ישראל קצת על עצמי, בן 21 מתכנת ב php,c# ומפתח web כעת בצבא עובד בזמן הפנוי... מי שמעוניין הינה קישור לקבוצה/יכולצלשלוח לי בפרטי מספר טלפון ושם פרטי https://chat.whatsapp.com/GXmTxFcxW6g5LHmRIrnK1A

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by IlanF,

מצאתי בחיפוש בגוגל את הפוסט http://adavidchan.com/how-to-javascript-animated-rotating-headline-links/ וניסיתי להוסיף את זה לאתר שלי, אבל נראה שזה לא עובד... הורדתי את mootools, עשיתי כל מה שרשום שם, אבל זה לא עובד. למישהו יש רעיון למה זה לא עובד? או איזה תחליף ראוי שכן עובד?

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  23. Started by Little_AKA_Or,

שלום הייתה לי איזו עבודה קטנה ב-JS, להגיש כמה תרגילים, והכל הלך לי חלק חוץ מהתרגיל הבא: צור את לוח הכפל. צבע את האלכסון הראשי (התאים המחברים את הקצה העליון השמאלי עם הקצה התחתון הימני) בצבע כחול ואת האלכסון המשני (התאים המחברים את הקצה העליון הימני עם הקצה התחתון השמאלי) בצבע ירוק. הבעיה שלי היא שאני אמור להגיש את זה למחר, ואני צריך את העזרה באופן די דחוף, אז אם תוכלו זה יהיה נהדר. אני אבדוק גם את הת'ראד בבוקר בתקווה לקבל תשובה. תודה רבה!!

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  24. אני רוצה להריץ באתר שלי WAP (אפשרות להכנס לאתר דרך מכשיר הסלולרי). השרת שלי הוא במערכת Linux (כתובת: ipowerweb.com), ולא כתוב על אפשרות כזו בפרטי האחסון. האם יש משהו מיוחד שאני צריך לעשות כדי שתהיה לי תמיכה ב-WAP או שכבר יש לי תמיכה ב-WAP או שנגזר גורלי ללא WAP? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by 12jonathan12,

שלום, פיתחתי שרת ולקוח ב-wcf (השתמשתי בduplex). כאשר השרת והלקוח הם על אותו מחשב, התוכנה עובדת מצויין, אך בשני מחשבים שונים (על אותה רשת), מופיעה בעת התחברות הלקוח השגיאה: השרת דחה את אישורי הלקוח,ניסיון הכניסה כשל או באנגלית: server has rejected client credentials. אני מניח שהבעיה היא ב-app.config אם מישהו יודע משהו שיכול לעזור, אשמח מאוד לעזרה! תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.