תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
הי, יש לי IFRAME שלתוכו אני טוענת קבצי PDF. לפעמים אין צורך שיראו את ה IFRAME אז רשמתי את הפונקציות האלה בג'אווה סקריפט. function hideIFrame(){ var divobj = document.getElementById("divframe"); divobj.style.display="none"; } function showIFrame(){ var divobj = document.getElementById("divframe"); divobj.style.display="block"; } function loseFocus(){ var divobj = document.getElementById("divframe"); if (divobj.style.display == 'block') { divobj.style.display="none"; divobj.style.display="block"; } } קבצי ה PDF מתחלפים רק כשהפעולה לא מתרחשת במקביל להצגה של הIFRAME אם אני צריכה להחליף PDF ובו זמנית להפוך את הIFRAME לנראה אז זה כבר לא…
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
כתבתי תכנית שצריכה כל פעם להדפיס את התו הבא במחרוזת, אבל זה מדפיס לי רק את התו הראשון ואח"כ מדפיס לי 0 למה???? (השורה lb שמה בתוך רגיסטר 6 0) התכנית: .data str: .asciiz "abcd" s: .asciiz "\n" .text main: la $s2, str li $s5, 0 li $s1, 4 li $s4, 0 #אתחול רגיסטרים li, $t1, 0 Loop: slt $t0, $s5, $s1 beq $t0, $zero, Exit add $t1, $s4, $s4 # הכפלת המונה ב- 4 add $t1, $t1, $t1 add $t1, $t1, $s2 # כתובת של המערך+ מונה lb $s6, 0($t1) # קריאת המקום במערך li $v0, 1 move $a0, $s6 syscall # הדפסה li $v0, 4 la $a0, s syscall # הדפסת רווח addi $s4, $s4, 1 # קידום המונה addi $s5, $s5, 1 j Loop Exit: li $v0, 10 syscall # יציאה מהתוכנית
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
מה המצב אנשים אני רוצה להתחיל ללמוד תיכנות ורציתי לגעת עם מה כדאי לי להתחיל וכול השאלות הצעירות האלה תודה
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם שליפת מידע מקובץ gz גדול במיוחד (5MB). כל פעם שאני מריץ את הדף עם השליפה הדפדפן טוען את הדף במשך דקה וקצת ואז נותן לי את השגיאה הזאת: HTTP 500 שגיאת שרת פנימית הקוד הבעייתי הוא: $villages_url = "[url]http://en3l1.ds.innogames.net/map/village.txt.gz";[/url] $url = sprintf($villages_url); $lines = gzfile($url); מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
איפה אני יכול לקחת קוד פתוח של דבר כזה אני צריך משהו טוב עדיף בC# משהו קטן שאנ ייכול להמשיך לפתח אותו שיתאים לי ל VOIP אפשרי JAVA
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
איך אני יכול לאמת פעולה כלשהי ב- ASP? לדוגמה, אני רוצה לשאול את הגולש אם הוא באמת רוצה למחוק את המשתמש שלו.
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
יש לי את התכנית המצורפת. מה אני צריכה לשנות כדי שה'קלינט' יוכל גם הוא לפתוח בשיחה? <שהתקשורת תהיה דו צדדית> [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום אני מנסה לציור ב vb.net בעזרת datagridview טבלה מרובת שורות דוגמא -------------------------- | a | b | c | | | | | -------------------------- | | | | | | | | | | --------- | | | | | א | | | | | --------- | | | | | | | | -------------------------- | | | | | | | | | | --------- | | | | | ב | | | | | --------- | | | | | | | | -------------------------- | | | | | | | | | | --------- | | | | | ג | | | | | --------- | …
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אחד הנושאים הכי לא מובנים לי זה לבנות טבלה פשוטה שאפשר לערוך אותה ב MFC במה משתמשים ? אם יש מקורות טובים שיעזרו לי אני ישמח תודה ...
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
עבור פיתוח רוב האפליקציות. תכנות בעיקר C#
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יצרתי פקד asp.net משלי וכדי לאפשר למשתמש בפקד להוסיף url (לimage לדוג') הוספתי attribute [Editor(typeof(UrlEditor), typeof(UITypeEditor))] וזה עדין לא עובד. לא נוצר הכפתור הקטן של ... שפותח חלון בחירת קובץ. יש למשהוא מושג מה הבעיה? דחוף!!!!!!!!!!!!!!!! ??? ??? ??? אם לא כתבתי ברור את הבעיה אז תגידו לי, פליז דחוף ביותר!!!
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
<script language="JavaScript"> <!-- window.open('start.html','_self',"location=no, status=no, menubar=no") //--> </script> החלון שנפתח לי מופיע עם הסרגלים ועם שורת הכתובות, מה הבעיה פה???
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי דף web שמכיל בתוכו table של asp.net ואני רוצה להדפיס אותו איך עושים את זה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות form לשליחת אימייל אבל לא דרך . outlook ניסיתי כמה אבל זה תמיד פותח את הoutlook מישהו יכול לעזור לי. תודה על כל עזרה
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
אני עובד על בניית אתר ואני מתכוון להשתמש בIFRAME באתר. אז השאלה שלי היא אם יש דרך לעשות לינק ישיר שפותח את דף מסוים בתוך הכתובת. לדוגמה אם אני בדף הראשי אז זה פשוט site.com/index.html ואז אם אני רוצה לינק לדף מידע בנפתח בתוך הIFRAME אז זה יהיה משהו כמו site.com/index.html$#@iframe=info.html
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי DATATABLE, ואני רוצה להגדיר את הDEAFULT של DATACOLUMN שיהיה תלוי בעמודה אחרת, לדוגמה ברירת המחדל של "INITIALS" היא האות הראשונה בעמודה "NAME", משהו יודע איך עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
האם זה נכון? function changesize(); { document.menu.size = "5"; } </script>
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם, בקצרה: צריך למצוא ביטוי שמקבל ערך מסוג int, כאשר הערך שווה ל0 הביטוי כולו שווה 1. וכאשר הערך שווה יותר מ-0, הביטוי כולו שווה 0. בגדול: תוכנית שמורידה את המספרים מ-10 ל0 כל הפעלה של השיטה מורידה ב-1, אם מפעילים יותר מ10 פעמים את השיטה - אסור שיהיה מינוס אחד, מינוס שתיים, וכן הלאה... כלומר להישאר על 0. מגבלות: ניתן להשתמש אך ורק באופרטורים אריטמטיים בלבד. (לא תנאים, לא משתנים נוספים...) סטטוס נוכחי: הגעתי למצב שהתוכנית מורידה את הספרות מ10 ל1 ונשארת שם... לא מגיעה ל0 באמצעות הביטוי הבא:
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
- 1 follower
-
-
כמה שאני שונא את INTERNET EXPLORER.... יש לי בעיה עם הINPUTS שבתוך הטבלה , האקספלורר נותן לכל אינפוט PADDING של כמה שורות טובות , וגם מעביר את הפס גלילה לשמאל, מה שמחריב את כל הטבלה.. לעומת זאת בפיירפוקס הכל עובד כמו שצריך: http://aspspider.info/NuclearEnergy/test/ והCSS http://aspspider.info/NuclearEnergy/test/styleglobal.css אשמח מאוד לעזרה .. תודה אגב אני מניח שהבעיה נגרמת רק בIE6 או 7 אבל אני לא בטוח כי יש לי IE8 BETA וזה עובד דיי בסדר (חוץ מהפס גלילה המכוער שמופיע בצד שמאל במקום ימין)
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
בס"ד שלום רב לכולם ! כתבתי כמה מאקרו באקסל, תחת Modules. כמו כן כתבתי מאקרו אחד תחת Worksheet_SelectionChange. אני רוצה לקרוא ממנו לSUB שכתבתי במודולים, אבל הוא לא מכיר אותו. היכן אני צריכה לכתוב SUB, כדי שהמאקרו שנמצא תחת Worksheet יכיר אותו ? (ניסיתי להגדירו כ-public - אך ללא הועיל) תודה רבה, אסתר
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
-
שלום למדתי לפני כמה ימים מצביעים ויש משהו שאני מנסה לעשות וזה לא בדיוק עובד.. אני מנסה לשלוח מצביע של מערך לפונקציה אבל זה עושה לי שגיעה וכו'.. איך אני יכול לשלוח מצביע של מערך? תודה
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אמור ליצור די הרבה טבלאות (ואחר כך גם שאילתות) ב-mySQL שיושב על שרת. אני יכול לכתוב את כל הקוד ב-notepad ואז ליבא את הקובץ כשאני אהיה מחובר לשרת, אבל אני מחפש כלי ידידותי שמכיר את השפה ויסמן לי מילים שמורות, יעיר לי על טעויות סינטקס וכו'. אמרו לי להשתמש ב-notepad++ אבל אני מחפש משהו יותר ידידותי וטוב. אשמח לקבל המלצות.
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום. אני בונה טופס של הזמנת פריטים. כאשר לקוח מעוניין להזמין פריט נוסף אני יוצר שורה נוספת בטבלה להזמנת הפריט. האובייקטים בטבלה משוכפלים ע"י שימוש ב-CloneNode והוספתם ל-Tbody ע"י appendChild. אני מנסה לוודא שהערכים שהוקלדו בטופס נכונים, הדבר מתבצע יפה מאוד כאשר עדיין לא שכפלתי שורה. אך לאחר שאני מפעיל את הפונקציה ומשכפל את האובייקטים הגישה לשדות לא אפשרית עוד ע"י ציון שם השדה. בדקתי גם אולי השמות של השדות זהים, אבל השמות לא זהים. הנה הפונקציה שאני משתמש(לקוחה מהאינטרנט): nameNum = 1; function addRow2(){ var t = document.getElementById('test2'); var tb = t.getElementsByTagName('tbody')[0]; var tr0 = tb.childNodes[0]; var myClone = tr0.cloneNode(true); va…
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
זה הקוד: Procedure TForm2.DBGrid1TitleClick(Column: TColumn); {$J+} const PreviousColumnIndex : integer = 1; {$J-} begin if DBGrid1.DataSource.DataSet is TCustomADODataSet then with TCustomADODataSet(DBGrid1.DataSource.DataSet) do begin try DBGrid1.Columns[PreviousColumnIndex].title.Font.Style := DBGrid1.Columns[PreviousColumnIndex].title.Font.Style - [fsBold]; except end; Column.title.Font.Style := Column.title.Font.Style + [fsBold]; PreviousColumnIndex := Column.Index; if (Pos(Column.Field.FieldName, Sort) = 1) and (Pos(' DESC', Sort)= 0) then Sort := Column.Field.FieldName + ' DESC' else Sort := Column.Field.FieldName + ' ASC'; end; end; הפרוצדו…
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-