תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה ליצור קישו, אבל שהקישור לא יראה מגעיל... טקסט כחול עם קו אני רוצה שהטקסט יהיה שחור ושהעכבר עובר מעליו הוא יהיה צהוב (משהו דיי מוכר) א. איך קוראים לזה (כדיי שאני אחפש מדריך לעשות את זה ב golive) ב. מישהו יודע איך עושים את זה ב golive
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
יצרתי Service ב CSharp ואני רוצה לרשום את אותו התהליך בכמה שמות. אם אני משתמש בכלי InstallUtil.exe ולאחריו שם את הקובץ שיצרתי, הוא רושם לי את התהליך שנקבע הבתוכנית עצמה ע"י: serviceInstaller.ServiceName = "Test CSharp Service"; ניסיתי לשים שם משנה שמקבל פרמטר חיצוני ואז לרשום אותו עם הכלי הזה ולאחריו להוסיף את הפרמטר אבל ההרשמה נכשלה. מה שאני רוצה לעשות בגדול זה: קובץ ה Serviec יקרא TestService.exe הוא ירשם בשם TestService 1 שהוא יריץ TestService.exe /s הוא ירשם בשם TestService 2 שהוא יריץ TestService.exe /c וכן הלאה כך שכל התהליכים האלו יוכלו לעובד במקביל. יש למישהו מושג מה ניתן לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום. אני בונה טופס של הזמנת פריטים. כאשר לקוח מעוניין להזמין פריט נוסף אני יוצר שורה נוספת בטבלה להזמנת הפריט. האובייקטים בטבלה משוכפלים ע"י שימוש ב-CloneNode והוספתם ל-Tbody ע"י appendChild. אני מנסה לוודא שהערכים שהוקלדו בטופס נכונים, הדבר מתבצע יפה מאוד כאשר עדיין לא שכפלתי שורה. אך לאחר שאני מפעיל את הפונקציה ומשכפל את האובייקטים הגישה לשדות לא אפשרית עוד ע"י ציון שם השדה. בדקתי גם אולי השמות של השדות זהים, אבל השמות לא זהים. הנה הפונקציה שאני משתמש(לקוחה מהאינטרנט): nameNum = 1; function addRow2(){ var t = document.getElementById('test2'); var tb = t.getElementsByTagName('tbody')[0]; var tr0 = tb.childNodes[0]; var myClone = tr0.cloneNode(true); va…
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם, בקצרה: צריך למצוא ביטוי שמקבל ערך מסוג int, כאשר הערך שווה ל0 הביטוי כולו שווה 1. וכאשר הערך שווה יותר מ-0, הביטוי כולו שווה 0. בגדול: תוכנית שמורידה את המספרים מ-10 ל0 כל הפעלה של השיטה מורידה ב-1, אם מפעילים יותר מ10 פעמים את השיטה - אסור שיהיה מינוס אחד, מינוס שתיים, וכן הלאה... כלומר להישאר על 0. מגבלות: ניתן להשתמש אך ורק באופרטורים אריטמטיים בלבד. (לא תנאים, לא משתנים נוספים...) סטטוס נוכחי: הגעתי למצב שהתוכנית מורידה את הספרות מ10 ל1 ונשארת שם... לא מגיעה ל0 באמצעות הביטוי הבא:
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
- 1 follower
-
-
-
מעוניין בקובץ bat לרשימת ה-boot
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אם אפשר איזה הבהרה של הנושא הזה.. ממה שנראה שהבנתי זה כמו לעשות CASTING לכל העצמים של טיפוס מסויים(נגיד של ARREYLIST) מראש. אבל אם זה נכון אז איך בדיוק יש טיפוש שיכולים להיות מורכבים מכמה COLECTIONS?
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
איפה אני יכול לקחת קוד פתוח של דבר כזה אני צריך משהו טוב עדיף בC# משהו קטן שאנ ייכול להמשיך לפתח אותו שיתאים לי ל VOIP אפשרי JAVA
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום יש לי דף אינטרנט שהורדתי למחשב ואני לא יכול לעצב אותו מחדש לא מוצא תוכנה מתאימה שניתן לרשום או למחוק כמו בצייר של ווינדוס שניתן לעצב תמונות שצילמתי משהו מכיר ?
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
ואם לא למישהו יש רעיון איך אני עושה את ההזחות בצורה הכי קלה?
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
יש לי את התכנית המצורפת. מה אני צריכה לשנות כדי שה'קלינט' יוכל גם הוא לפתוח בשיחה? <שהתקשורת תהיה דו צדדית> [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום אני מנסה לציור ב vb.net בעזרת datagridview טבלה מרובת שורות דוגמא -------------------------- | a | b | c | | | | | -------------------------- | | | | | | | | | | --------- | | | | | א | | | | | --------- | | | | | | | | -------------------------- | | | | | | | | | | --------- | | | | | ב | | | | | --------- | | | | | | | | -------------------------- | | | | | | | | | | --------- | | | | | ג | | | | | --------- | …
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
מה המצב אנשים אני רוצה להתחיל ללמוד תיכנות ורציתי לגעת עם מה כדאי לי להתחיל וכול השאלות הצעירות האלה תודה
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
יש לי DATATABLE, ואני רוצה להגדיר את הDEAFULT של DATACOLUMN שיהיה תלוי בעמודה אחרת, לדוגמה ברירת המחדל של "INITIALS" היא האות הראשונה בעמודה "NAME", משהו יודע איך עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי דף web שמכיל בתוכו table של asp.net ואני רוצה להדפיס אותו איך עושים את זה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
האם זה נכון? function changesize(); { document.menu.size = "5"; } </script>
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
אחד הנושאים הכי לא מובנים לי זה לבנות טבלה פשוטה שאפשר לערוך אותה ב MFC במה משתמשים ? אם יש מקורות טובים שיעזרו לי אני ישמח תודה ...
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
כמה שאני שונא את INTERNET EXPLORER.... יש לי בעיה עם הINPUTS שבתוך הטבלה , האקספלורר נותן לכל אינפוט PADDING של כמה שורות טובות , וגם מעביר את הפס גלילה לשמאל, מה שמחריב את כל הטבלה.. לעומת זאת בפיירפוקס הכל עובד כמו שצריך: http://aspspider.info/NuclearEnergy/test/ והCSS http://aspspider.info/NuclearEnergy/test/styleglobal.css אשמח מאוד לעזרה .. תודה אגב אני מניח שהבעיה נגרמת רק בIE6 או 7 אבל אני לא בטוח כי יש לי IE8 BETA וזה עובד דיי בסדר (חוץ מהפס גלילה המכוער שמופיע בצד שמאל במקום ימין)
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
איך אני יכול לאמת פעולה כלשהי ב- ASP? לדוגמה, אני רוצה לשאול את הגולש אם הוא באמת רוצה למחוק את המשתמש שלו.
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
שלום אני רוצה שעת קליטת מקש מסוים לדוגמא התו W lable1 לדוגמא יזוז פיקסל אחד למעלה כלומר Y-1 ניסיתי בתוכנה lable1.location.Y--; ולא עבד הוא רושם שאי אפשר לשנות את זה כי זה לא משתנה להלן הקוד אם אתם רוצים לראות בבקשה תעזרו לי string key; key = e.KeyChar.ToString(); label1.Text = key.ToString(); if (key.IndexOf("w") != -1) { label1.Location.y--; }
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני עובד על בניית אתר ואני מתכוון להשתמש בIFRAME באתר. אז השאלה שלי היא אם יש דרך לעשות לינק ישיר שפותח את דף מסוים בתוך הכתובת. לדוגמה אם אני בדף הראשי אז זה פשוט site.com/index.html ואז אם אני רוצה לינק לדף מידע בנפתח בתוך הIFRAME אז זה יהיה משהו כמו site.com/index.html$#@iframe=info.html
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
היי, בנושא אחר שלי אני שאלתי איך לכתוב תוכנה בעברית, מה שלא כ"כ הצליח, ורוב הפתרונות שניתנו שם היו איך לגרום שבמחשב שלי יראו בDOS עברית. בכל מקרה, החלטתי לעשות את הפרוייקט שאני צריך לעשות בדרך אחרת, ולא בתכנות, אבל בזמן שחפשתי איך לעשות שבתוכנה שלי יהיה עברית, התקנתי את HEBDOS, וזה שינה לי את הפונט של הDOS. אני רוצה להחזיר את הפונט למה שהוא היה, הקטן והעבה הזה של XP, מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה? :'( תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום למדתי לפני כמה ימים מצביעים ויש משהו שאני מנסה לעשות וזה לא בדיוק עובד.. אני מנסה לשלוח מצביע של מערך לפונקציה אבל זה עושה לי שגיעה וכו'.. איך אני יכול לשלוח מצביע של מערך? תודה
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
<script language="JavaScript"> <!-- window.open('start.html','_self',"location=no, status=no, menubar=no") //--> </script> החלון שנפתח לי מופיע עם הסרגלים ועם שורת הכתובות, מה הבעיה פה???
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם, רשמתי מאקרו מותנה לפקד, אשר אמור לפתוח טופס בתנאי שיש התאמה בין 2 טבלאות במסד נתונים. התנאי נבנה בבונה הביטויים של אקסס. הטבלאות מקושרות לטופס. אני מקבל שגיאה בעת ריצת הטופס כאשר כתוב בשגיאה שאין גישה לטבלאות. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-