עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by Bh,

שלום. אני בונה טופס של הזמנת פריטים. כאשר לקוח מעוניין להזמין פריט נוסף אני יוצר שורה נוספת בטבלה להזמנת הפריט. האובייקטים בטבלה משוכפלים ע"י שימוש ב-CloneNode והוספתם ל-Tbody ע"י appendChild. אני מנסה לוודא שהערכים שהוקלדו בטופס נכונים, הדבר מתבצע יפה מאוד כאשר עדיין לא שכפלתי שורה. אך לאחר שאני מפעיל את הפונקציה ומשכפל את האובייקטים הגישה לשדות לא אפשרית עוד ע"י ציון שם השדה. בדקתי גם אולי השמות של השדות זהים, אבל השמות לא זהים. הנה הפונקציה שאני משתמש(לקוחה מהאינטרנט): nameNum = 1; function addRow2(){ var t = document.getElementById('test2'); var tb = t.getElementsByTagName('tbody')[0]; var tr0 = tb.childNodes[0]; var myClone = tr0.cloneNode(true); va…

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  2. Started by skywalker13,

האם זה נכון? function changesize(); { document.menu.size = "5"; } </script>

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  3. יש לי בבסיס הנתונים תאריך כולל שעה מדוייקת בשניות שבו אני רוצה לבצע פעולה מסויימת. מהידע שיש לי, הדרך היחידה שאני מכיר היא להריץ בשרת דף\קוד כל דקה (לוחות זמנים) שבודק אם הדקה הגיעה, אם כן, להריץ את הדף הרצוי. הבעיה היא שאני מעוניין שהפעולה תתבצע בשניה המדוייקת. ראיתי אתרים שמבצעים את זה ואין לי מושג איך. אולי זה שילוב של לוח זמנים וTIMER של JS? האם יש אפשרות להריץ TIMER בשרת?

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  4. Started by ranran,

שלום אני רוצה שעת קליטת מקש מסוים לדוגמא התו W lable1 לדוגמא יזוז פיקסל אחד למעלה כלומר Y-1 ניסיתי בתוכנה lable1.location.Y--; ולא עבד הוא רושם שאי אפשר לשנות את זה כי זה לא משתנה להלן הקוד אם אתם רוצים לראות בבקשה תעזרו לי string key; key = e.KeyChar.ToString(); label1.Text = key.ToString(); if (key.IndexOf("w") != -1) { label1.Location.y--; }

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  5. Started by zuk666,

שלום. כתבתי תוכנה ונתקעתי בבעיה שאני מקווה שתוכלו לעזור לי בה. אני מעוניינת למלא פקד Combo box ברשימת קבצים הנמצאים בתיקיה מסויימת שנקבעה מראש, בעלי סיומת שנקבעה מראש גם כן. כמו כן, בעזרת איזו פונקצייה אני יכולה למלא Combo Box? אשמח אם תוכלו לעזור לי. תודה רבה. :s05:

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  6. Started by the kon,

שלום למדתי לפני כמה ימים מצביעים ויש משהו שאני מנסה לעשות וזה לא בדיוק עובד.. אני מנסה לשלוח מצביע של מערך לפונקציה אבל זה עושה לי שגיעה וכו'.. איך אני יכול לשלוח מצביע של מערך? תודה

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  7. Started by TheSlayer,

שלום לכולם, אני אמור ליצור די הרבה טבלאות (ואחר כך גם שאילתות) ב-mySQL שיושב על שרת. אני יכול לכתוב את כל הקוד ב-notepad ואז ליבא את הקובץ כשאני אהיה מחובר לשרת, אבל אני מחפש כלי ידידותי שמכיר את השפה ויסמן לי מילים שמורות, יעיר לי על טעויות סינטקס וכו'. אמרו לי להשתמש ב-notepad++ אבל אני מחפש משהו יותר ידידותי וטוב. אשמח לקבל המלצות.

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  8. מחפש פורום חינמי פשוט שיהיו לו 3 דברים : 1.ממשק פשוט כמו באתר תפוז ( בלי נושאים ותתי נושאים כמו כאן למשל, שכל התגובות יהיו מרוכזות בדף אחד). 2.שיתמוך עברית באופן מלא. 3.שתיהיה אפשרות למנהל להוסיף עוד מנהל. מצאתי הרבה פורומים חינמיים ברשת אבל לכל אחד מהם יש תכונה אחת או 2 רק מ3 האפשרויות שאני מחפש. כמו כן,אשמח לקבל הצעת מחיר ממתכנת מאזור פ"ת והסביבה לבניית פורום. אפשר לפנות אלי כאן בהודעה פרטית. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  9. מה הדרך הכי טובה לשים שיר ברקע באתר? בצורה המהירה ביותר? שיקח לו הכי קצת זמן להיטען. ומה האיכות הנורמאלית שאפשר להוציא משיר , איזו סיומת? אני רוצה לעשות משהו בסגנון כזה: לקחת שיר מסויים ולחתוך מתוכו בערך 30 שניות ולשים באתר. תוכנה להמרת קבצים יש לי וכל מה שצריך, רק מה הסיומת העדיפה? והאם יש קוד שיכול לעזור לי. תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  10. כמה שאני שונא את INTERNET EXPLORER.... יש לי בעיה עם הINPUTS שבתוך הטבלה , האקספלורר נותן לכל אינפוט PADDING של כמה שורות טובות , וגם מעביר את הפס גלילה לשמאל, מה שמחריב את כל הטבלה.. לעומת זאת בפיירפוקס הכל עובד כמו שצריך: http://aspspider.info/NuclearEnergy/test/ והCSS http://aspspider.info/NuclearEnergy/test/styleglobal.css אשמח מאוד לעזרה .. תודה אגב אני מניח שהבעיה נגרמת רק בIE6 או 7 אבל אני לא בטוח כי יש לי IE8 BETA וזה עובד דיי בסדר (חוץ מהפס גלילה המכוער שמופיע בצד שמאל במקום ימין)

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  11. Started by bm1125,

האם יש משהו לא תקין עם השורה הזו: include($location); זה קוד של טופס בשני עמודים שהעמוד השני משתנה לפי הנתונים שהוזנו בעמוד הראשון. הנה הקוד המלא: switch ($purpose) { case "Home_Improvement": case "Consolidation": $location="secured_application.php"; break; case "Remortgage": case "Mortgage": $location="remortgage.php"; break; case "Holiday": case "Furniture": case "Electrical": case "Medical_Fees": case "Car": case "Christmas": $location="picture_form.php"; break; } ob_end_flush (); include($location); השגיאה: Warning: main(secured_application…

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  12. Started by CB85,

שלום, אין לי מושג איך קוראים לזה, אבל ישנה אופציה כלשהי, המאפשרת ליצור קישור "עקיף" דרך האתר, כלומר ברגע שמציבים את העכבר מעל הקישור, בשסטטוס-בר יהיה רשום קישור לא אל האתר המקושר, אלא אחד מורכב מסימנים ואותיות, תחת הדומיין של האתר שלי... שמעתי שעושים דברים כאלו דרך JAVA... בעקרון לא משנה לי איך לעשות, העיקר לעשות את זה. תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  13. Started by barbol,

שלום יש לי VISTA HOME PREMIUM, עכשיו אין לי מושגג איך אני מפעיל את הIIS הזה! * מה שכן- כבר עשיתי את השלב של הגדרת הIIS דרך הלוח בקרה [כולל ASP וכל הפונקציות האחרות שקיימות]* עכשיו כשאני רושם localhost בשורת כתובת הוא מעביר אותי באופן אוטומטי לאתר שיש בו רק תמונה שכתוב בה בענק IIS7 וברוכים הבאים בכמה שפות, וזה מעביר אות לאתר www.iis.net, ואין לי מושג איך אני עוקף את זה ומגיע לקבצים שלי. וגם אין לי מושג איפה לשים את התיקיות עם הקבצים כדי שהסרבר יזהה אותן, שמעתי שבwwwroot אבל עדיין אם אני רושם localhost/wwwroot/.. הוא לא מצליח למצוא ומעביר אותי לדף שגיאה שכותב שאין אפשרות למצוא את המקום המבוקש. אני ממש חיייב את העזרה כמה שיותר מהר בבקשה. תודה מראש! :]]

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  14. עבור פיתוח רוב האפליקציות. תכנות בעיקר C#

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  15. Started by ה*לה,

יש לי את התכנית המצורפת. מה אני צריכה לשנות כדי שה'קלינט' יוכל גם הוא לפתוח בשיחה? <שהתקשורת תהיה דו צדדית> [attachment deleted by admin]

16. Started by Burned,

אוקיי לא מזמן התחלתי ללמוד את השפה כתבתי משהו קטן ואני רוצה לעשות שכשזה מסיין לעשות הכל, שזה לא יישר ייצא, לדוגמא שהתנאי של היציאה יהיה ללחוץ על אחד הכפתורים לפי מה שהבנתי זה משהו עם לולאת WHILE אבל אין לי מושג מה לעשות תודה

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  17. Started by BneXt,

שלום לכולם... הכנתי תוכנה שיוצרת קובץ .dll מסויים... עכשיו אני רוצה קוד שישלח את הקובץ הזה או לאימייל\ל-FTP שלי. חיפשתי בכל האינטרנט, בגוגל הגעתי כבר לעמוד העשירי ופשוט לא מצאתי... השליחה יכולה להתבצע בכל דרך שהיא חוץ מ-OUTLOOK של WINDOWS. מקווה לתגובות ולעזרה... הקוד צריך להיות בתוכנה VB6. תודה, BneXt.

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  18. Started by genia,

.

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  19. אני קצת מסתבכת עם ההרצה, ניסיתי דרך המסוף וכתבתי nj serve כמו ש GPT אמר לי.. ניסיתי גם דרך הטרמינל של ה visual studio כמו שלמדנו הכל זה מביא לי קישור מקומי שאני מריצה בגוגל, זה מציג לי את קוד ה html אבל לא את העיצוב, וגם זה לא מתייחס ל alert שכתבתי לו כמה פעמים, רק עכשיו התחלנו ללמוד את הנושא ולכן אני ממש לא מתמצאת.. אין לי מושג איך אני יכולה לעלות את הקוד כי זה הרבה דפים... אשמח לעזרה.

20. שלום לכולם, אני למדתי HTML, אני עוד בתהליכי לימוד, אבל למדתי מספיק בכדי להקים אתרון קטן ולהבין קצת לעומק דברים.. הנה האתר.. http://www.gruzia1.com/khalvashi אם תוכלו להעיר לי על דברים שאני יכול לשפר שם או שעשיתי לא טוב אני אשמח. עכשיו לשאלתי - מישהו כמוני לומד HTML, עושה דפים וכל זה, ואז נגיד בדף הראשי של העמוד הוא עושה מקום של "חדשות" ונגיד, הוא צריך לעדכן את זה בתדירות גבוהה. אני אישית כרגע נכנס כל פעם לעמוד הראשי ומשם עורך את החלק הרצוי.. כמו שאתם יודעים זה דבר מסורבל. איך אפשר לערוך משהו ספציפי? האם צריך ללמוד שפה בשביל זה? אני מעדיף לא להשתמש בפריימים בעמוד. תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  21. Started by NIRAZULAY,

שלום האם אפשר ליצור תפריט של dropdown שברגע שהוא פותח מספר רב של תתי תפריטים ,התפריט הראשון שנפתח בעצם חוזר אחורה ובכך מאפשר לעוד אופציות להיפתח וככה הלאה בכול פעם שהוא מוגדר מראש למספר תתי תפריטים המערכת מזהה את זה וסוגרת את התפריטים שנפתחו לפני כן על מנת להישאר בגבולות המסך. במידה וישנו פיצ'ר כזה איך הוא נקרא? והאם מערכת כזו יכולה לעבוד בכול סוגי הדפדפנים הקיימים היום? בתודה מראש ניר

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  22. Started by kiki666,

שלום אני בעל אתר אשר רץ על מערכת ניהול תוכן ג'ומלה מי שמכיר מבוססת PHP.. האתר מקודד יוניקוד UTF8 אך הסקריפ דורש windows-1225 עברית רגילה.. מה עושים במקרה כזה?

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  23. Started by dingo,

שלום לכולם אני משתמש בתוכנת Dreamweaver 8 ויש לי בעיה אני לא מוצא איפה ההגדרות שמסדרות את הרקע של האתר בהתאם לגודל חלון האינטרנט אני מתכוון שהרקע ימתח או יתכווץ בהתאם לרזולוציה או לגודל החלון אשמח לקבל תשובה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  24. Started by aerosmith,

שלום לכולם, אני צריך את הקוד של מילות חיפוש למנועי חיפוש.. KEY WORDS תודה. גם תגידו לי בבקשה איפה לשים את הקוד. (ב HTML)

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  25. Started by Necessary_Evil,

איך עושים כזה דבר?

• 0 תגובות
    • 602 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.