תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה שלאחר שהכניסו טקסט בפקד TextBox של asp.net תקרא פונק' JavaScript איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
הי, יש לי IFRAME שלתוכו אני טוענת קבצי PDF. לפעמים אין צורך שיראו את ה IFRAME אז רשמתי את הפונקציות האלה בג'אווה סקריפט. function hideIFrame(){ var divobj = document.getElementById("divframe"); divobj.style.display="none"; } function showIFrame(){ var divobj = document.getElementById("divframe"); divobj.style.display="block"; } function loseFocus(){ var divobj = document.getElementById("divframe"); if (divobj.style.display == 'block') { divobj.style.display="none"; divobj.style.display="block"; } } קבצי ה PDF מתחלפים רק כשהפעולה לא מתרחשת במקביל להצגה של הIFRAME אם אני צריכה להחליף PDF ובו זמנית להפוך את הIFRAME לנראה אז זה כבר לא…
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
הכנתי על המחשב שלי פרויקט, המשכתי את העבודה במחשב אחר והוא רץ שם יופי, שאני מריץ על המחשב שלי (בתוכנה Microsoft Visual Studio .NET 2003) עכשיו זה נותן לי את השגיאה הבאה : Microsoft Development Environment --------------------------- Error while trying to run project: Unable to start debugging on the web server. Server side-error occurred on sending debug HTTP request. Make sure the server is operating correctly. Verify there are no syntax errors in web.config by doing a Debug.Start Without Debugging. You may also want to refer to the ASP.NET and ATL Server debugging topic in the online documentation. --------------------------- OK Help ---------------------------…
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום התקנתי .net וברגע שאני מנסה ליצור פרויקט הוא יוצר לי את הדבר הבא.... VISUAL STUDIO .NET CANNOT CREATE or open because no web server was detected at this url 'http://localhost/wevapplication1'. make sure the web server is installed and running
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות form לשליחת אימייל אבל לא דרך . outlook ניסיתי כמה אבל זה תמיד פותח את הoutlook מישהו יכול לעזור לי. תודה על כל עזרה
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
השלמתי את מה שצריך אבל אני רק רוצה להיות בטוח אם זה נכון. במשתנה AsciiChar נתון תו. התכנית הרשומה למטה פותרת את הבעיה הבאה: אם AsciiChar מכיל ספרה (כלומר, תו בין '0' ל-'9') אזי נשים במשתנה Digit את הספרה הזו אם לא - נשים במשתנה Digit את התו '?' השלימו את המקומות הריקים: .MODEL SMALL .STACK 100h .DATA asciiChar DB '7' digit DB '?' .CODE mov ax, @data mov ds, ax mov dl, AsciiChar cmp dl, '0' ______________ cmp '9', dl js END sub dl, '0' ______________ END: mov ah, 4ch int 21h END תודה לעוזרים =))
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להוסיף checkbox עם כיתוב בעברית ולכן הטקסט נפרש ממקום קבוע מימין לכיוון שמאל ולא להיפך כמקובל. איך אני קובע את מיקום הchkBox שיהיה מיושר לפי ערך מסויים משמאל לחלון? כל הנסיונות שלי להתחשב איכשהו באורך הטקסט בטוויפסים נכשלו. תודה
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני צריך להוריד מידע מטבלה לאקסל. אני מעתיק את המידע לגיליון אקסל, חוזר לאתר לוחץ על "הבא". המידע בטבלה מתעדכן בנתונים חדשים שאותם אני מעתיק שוב לגיליון אקסל. השאלה היא האם ניתן לעשות זאת בצורה אוטומטית?
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
טוב אני רוצה להתקין מערכת PHP IB או SMF או כל דבר אחר שתמליצו עליו.. רציתי לדעת מאיפה אני מוריד אותם ואיך אני מתקין אותם על שרת שתומך PHP ודאטאבהייס יש לי תסיסמה של השרת ותסיסמה של הדיירקט אדמין..
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף פרטים לWIZARD הזה.. ראיתי שאני יכול להוסיף עוד שלב לתהליך ההרשמה או לערוך את הדף הנוכחי. אבל שני האפשרות האלה לא באמת מוסיפים לי אותו לDB.. בנוסף אני מעוניין לבצע בדיקת אימות לאימייל(UNIQUE) ולשנות את התנאים של הסיסמא (למשל שזה יהיה 7 תווים ומעלה אבל לא משהו אחר..). חשבתי על ליצור בעצמי אבל אני לא רואה איך אני יכול לקשר את שאר הכלים לDB שלי(כמו ה LOGINVIEW עם שני המצבים שלו).
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום למדתי לפני כמה ימים מצביעים ויש משהו שאני מנסה לעשות וזה לא בדיוק עובד.. אני מנסה לשלוח מצביע של מערך לפונקציה אבל זה עושה לי שגיעה וכו'.. איך אני יכול לשלוח מצביע של מערך? תודה
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני צריך עזרה במציאת מערכת פורומים חינמית. וגם למצוא שרת לשם עליו את המערכת.
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יש לי DATATABLE, ואני רוצה להגדיר את הDEAFULT של DATACOLUMN שיהיה תלוי בעמודה אחרת, לדוגמה ברירת המחדל של "INITIALS" היא האות הראשונה בעמודה "NAME", משהו יודע איך עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני צריך קוד לא משנה באיזה שפה של לוח מודעות לאתר שלי .הרעיון אמור להיות שהגולשים יוכלו לכתוב בלוח הזה מה שיש להם להציעה
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
צהריים טובים. ממש לא מזמן הצלחתי להריץ תוכנית ב GTK+, ולכן גם התחלתי ללמוד להשתמש בספרייה זו. מהר מאוד גיליתי דבר מעניין: תמיכה בעברית יש בטקסט, אבל רק בטקסט שהמשתמש הכניס (מקום בו המשתמש מכניס נתונים). אם אני מעוניין להכניס טקסט בעברית (בלי לאפשר למשתמש לשנות אותו), אני לא יכול. גם את כותרת החלונות ואת כותרות התפריטים אני לא יכול לכתוב בעברית. אני אשמח מאוד לעזרה בהוספת תמיכה בעברית. אני מנחש שלא קשה במיוחד להכניס תמיכה לתווי יוניקוד ב GTK+... למשל לשנות את התוכנית הבאה מ: #include <gtk/gtk.h> int main(int argc, char *argv[]) { GtkWidget *window; GtkWidget *vbox; GtkWidget *menubar; GtkWidget *filemenu; GtkWidget *file; GtkWidget *quit; gtk_init(&…
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום אני רוצה שעת קליטת מקש מסוים לדוגמא התו W lable1 לדוגמא יזוז פיקסל אחד למעלה כלומר Y-1 ניסיתי בתוכנה lable1.location.Y--; ולא עבד הוא רושם שאי אפשר לשנות את זה כי זה לא משתנה להלן הקוד אם אתם רוצים לראות בבקשה תעזרו לי string key; key = e.KeyChar.ToString(); label1.Text = key.ToString(); if (key.IndexOf("w") != -1) { label1.Location.y--; }
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
מה הדרך הכי טובה לשים שיר ברקע באתר? בצורה המהירה ביותר? שיקח לו הכי קצת זמן להיטען. ומה האיכות הנורמאלית שאפשר להוציא משיר , איזו סיומת? אני רוצה לעשות משהו בסגנון כזה: לקחת שיר מסויים ולחתוך מתוכו בערך 30 שניות ולשים באתר. תוכנה להמרת קבצים יש לי וכל מה שצריך, רק מה הסיומת העדיפה? והאם יש קוד שיכול לעזור לי. תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
-
האם זה נכון? function changesize(); { document.menu.size = "5"; } </script>
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
ביצעתי מספר חישובים ואני רוצה להדפיס את הערכים למסך. השתמשתי בפונ' disp להצגה שלהם. אני מקבל את המסך הבא: אני רוצה לקבל את מלוא המספר שהתקבל, ובלי החזקה 10*^3. איך ניתן לסדר את העניין בבקשה? ומה מבצעות הפונקציות floor() ו-rem() בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
היכן ניתן למצוא מהנדסי PHP, CSS וכיוצא באלו... שגם בקיאים בטכנולוגיות פלאש מתקדמות? והאם יש כאן כאלו?
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום, אין לי מושג איך קוראים לזה, אבל ישנה אופציה כלשהי, המאפשרת ליצור קישור "עקיף" דרך האתר, כלומר ברגע שמציבים את העכבר מעל הקישור, בשסטטוס-בר יהיה רשום קישור לא אל האתר המקושר, אלא אחד מורכב מסימנים ואותיות, תחת הדומיין של האתר שלי... שמעתי שעושים דברים כאלו דרך JAVA... בעקרון לא משנה לי איך לעשות, העיקר לעשות את זה. תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום. אני בונה טופס של הזמנת פריטים. כאשר לקוח מעוניין להזמין פריט נוסף אני יוצר שורה נוספת בטבלה להזמנת הפריט. האובייקטים בטבלה משוכפלים ע"י שימוש ב-CloneNode והוספתם ל-Tbody ע"י appendChild. אני מנסה לוודא שהערכים שהוקלדו בטופס נכונים, הדבר מתבצע יפה מאוד כאשר עדיין לא שכפלתי שורה. אך לאחר שאני מפעיל את הפונקציה ומשכפל את האובייקטים הגישה לשדות לא אפשרית עוד ע"י ציון שם השדה. בדקתי גם אולי השמות של השדות זהים, אבל השמות לא זהים. הנה הפונקציה שאני משתמש(לקוחה מהאינטרנט): nameNum = 1; function addRow2(){ var t = document.getElementById('test2'); var tb = t.getElementsByTagName('tbody')[0]; var tr0 = tb.childNodes[0]; var myClone = tr0.cloneNode(true); va…
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
יש לי בבסיס הנתונים תאריך כולל שעה מדוייקת בשניות שבו אני רוצה לבצע פעולה מסויימת. מהידע שיש לי, הדרך היחידה שאני מכיר היא להריץ בשרת דף\קוד כל דקה (לוחות זמנים) שבודק אם הדקה הגיעה, אם כן, להריץ את הדף הרצוי. הבעיה היא שאני מעוניין שהפעולה תתבצע בשניה המדוייקת. ראיתי אתרים שמבצעים את זה ואין לי מושג איך. אולי זה שילוב של לוח זמנים וTIMER של JS? האם יש אפשרות להריץ TIMER בשרת?
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
יש לי את התכנית המצורפת. מה אני צריכה לשנות כדי שה'קלינט' יוכל גם הוא לפתוח בשיחה? <שהתקשורת תהיה דו צדדית> [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-