תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
איך אני יכול לאמת פעולה כלשהי ב- ASP? לדוגמה, אני רוצה לשאול את הגולש אם הוא באמת רוצה למחוק את המשתמש שלו.
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
אני רוצה לטעון יותר מ בפר אחד ...יש לי בפר ל כניסה ובפר ליציאה (התוצאה ..) שאלתי היא אין אני בונה את זה ב OPENGL דוגמה .. glGenBuffers( 2, vbo); glBindBuffer( GL_ARRAY_BUFFER, *vbo); // initialize buffer object unsigned int size = mesh_width * mesh_height * 4 * sizeof( float); glBufferData( GL_ARRAY_BUFFER, size, 0, GL_DYNAMIC_DRAW); glBindBuffer( GL_ARRAY_BUFFER, 0); // register buffer object with CUDA CUDA_SAFE_CALL(cudaGLRegisterBufferObject(*vbo)); CUT_CHECK_ERROR_GL(); כאן אתה טעון את ה בפר הראשון ומגדיר את הגודל שלו ... מה אני עושה עם הבפר השני ?שאותו אני גם רוצה לטעון ...
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני בזמן האחרון לומד C++ ואני רוצה לעשות תוכנה שמקבלת קובץ MP3 , נקודת התחלה ונקודת סיום ושתיצור קובץ חדש מהחלקים שנתתי לו אני כבר כמה ימים מחפש קוד שקרוב לזה אבל כל מה שאני מוצא זה SOURCE של השמעת MP3ים שינוי TAGים וכדומה איפה אני יכול למצוא קוד שמתאים למה שאני מחפש? ואם אין - מישהו יכול להדריך אותי איך אני כותב קוד כזה לבד? תודה רועי
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
איפה אני יכול לקחת קוד פתוח של דבר כזה אני צריך משהו טוב עדיף בC# משהו קטן שאנ ייכול להמשיך לפתח אותו שיתאים לי ל VOIP אפשרי JAVA
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום יש לי דף אינטרנט שהורדתי למחשב ואני לא יכול לעצב אותו מחדש לא מוצא תוכנה מתאימה שניתן לרשום או למחוק כמו בצייר של ווינדוס שניתן לעצב תמונות שצילמתי משהו מכיר ?
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום אני מנסה לציור ב vb.net בעזרת datagridview טבלה מרובת שורות דוגמא -------------------------- | a | b | c | | | | | -------------------------- | | | | | | | | | | --------- | | | | | א | | | | | --------- | | | | | | | | -------------------------- | | | | | | | | | | --------- | | | | | ב | | | | | --------- | | | | | | | | -------------------------- | | | | | | | | | | --------- | | | | | ג | | | | | --------- | …
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
2 בעיות - 1. עשיתי דף עם 2 פריימים, אחד מהם נכנס אוטומטית לפייסבוק - אבל כתוב לי שאני צריך לאפשר cookies! כשאני נכנס לדף ישירות (לא דרך הframe) זה עובד... מה עושים? 2. אשמח לקוד לדוגמה בJavaScript שכל 10 שניות מעביר את הפריים הראשון לקישור כלשהו (אני לא מבקש שתעשו לי את העבודה, אני רק רוצה קוד שממנו אני אוכל ללמוד ולעשות את מה שאני באמת רוצה שזה יעשה...) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום, אני בונה פורום ואני צריך סקריפטים לעיצוב וכאלה. בעיקר אני צריך את מדריך איך לעשות מסגרת לפורום זה הכי דחוף לי בבקשה עזררה.....
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
היי קבלתי כזאת שאלה אני אשמח אם משהו יוכל לעזור לי בזה תרגיל 12 נתון תור בגודל N איברים. לתור הוכנסו N ערכים, כתוב אלגוריתם המשתמש בתור הזה בלבד, ופעולות המותרות על התור אשר ימיין את האיברים בתוך התור. א. כתבי את הפתרון תוך שימוש בשני משתני עזר לכל היותר. ב. כתבי את הפתרון תוך שימוש במחסנית עזר.
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
מה המצב אנשים אני רוצה להתחיל ללמוד תיכנות ורציתי לגעת עם מה כדאי לי להתחיל וכול השאלות הצעירות האלה תודה
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות form לשליחת אימייל אבל לא דרך . outlook ניסיתי כמה אבל זה תמיד פותח את הoutlook מישהו יכול לעזור לי. תודה על כל עזרה
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
השלמתי את מה שצריך אבל אני רק רוצה להיות בטוח אם זה נכון. במשתנה AsciiChar נתון תו. התכנית הרשומה למטה פותרת את הבעיה הבאה: אם AsciiChar מכיל ספרה (כלומר, תו בין '0' ל-'9') אזי נשים במשתנה Digit את הספרה הזו אם לא - נשים במשתנה Digit את התו '?' השלימו את המקומות הריקים: .MODEL SMALL .STACK 100h .DATA asciiChar DB '7' digit DB '?' .CODE mov ax, @data mov ds, ax mov dl, AsciiChar cmp dl, '0' ______________ cmp '9', dl js END sub dl, '0' ______________ END: mov ah, 4ch int 21h END תודה לעוזרים =))
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום התקנתי .net וברגע שאני מנסה ליצור פרויקט הוא יוצר לי את הדבר הבא.... VISUAL STUDIO .NET CANNOT CREATE or open because no web server was detected at this url 'http://localhost/wevapplication1'. make sure the web server is installed and running
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
אני רוצה שלאחר שהכניסו טקסט בפקד TextBox של asp.net תקרא פונק' JavaScript איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף פרטים לWIZARD הזה.. ראיתי שאני יכול להוסיף עוד שלב לתהליך ההרשמה או לערוך את הדף הנוכחי. אבל שני האפשרות האלה לא באמת מוסיפים לי אותו לDB.. בנוסף אני מעוניין לבצע בדיקת אימות לאימייל(UNIQUE) ולשנות את התנאים של הסיסמא (למשל שזה יהיה 7 תווים ומעלה אבל לא משהו אחר..). חשבתי על ליצור בעצמי אבל אני לא רואה איך אני יכול לקשר את שאר הכלים לDB שלי(כמו ה LOGINVIEW עם שני המצבים שלו).
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להוסיף checkbox עם כיתוב בעברית ולכן הטקסט נפרש ממקום קבוע מימין לכיוון שמאל ולא להיפך כמקובל. איך אני קובע את מיקום הchkBox שיהיה מיושר לפי ערך מסויים משמאל לחלון? כל הנסיונות שלי להתחשב איכשהו באורך הטקסט בטוויפסים נכשלו. תודה
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני צריך עזרה במציאת מערכת פורומים חינמית. וגם למצוא שרת לשם עליו את המערכת.
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני צריך להוריד מידע מטבלה לאקסל. אני מעתיק את המידע לגיליון אקסל, חוזר לאתר לוחץ על "הבא". המידע בטבלה מתעדכן בנתונים חדשים שאותם אני מעתיק שוב לגיליון אקסל. השאלה היא האם ניתן לעשות זאת בצורה אוטומטית?
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
אני צריך קוד לא משנה באיזה שפה של לוח מודעות לאתר שלי .הרעיון אמור להיות שהגולשים יוכלו לכתוב בלוח הזה מה שיש להם להציעה
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
ביצעתי מספר חישובים ואני רוצה להדפיס את הערכים למסך. השתמשתי בפונ' disp להצגה שלהם. אני מקבל את המסך הבא: אני רוצה לקבל את מלוא המספר שהתקבל, ובלי החזקה 10*^3. איך ניתן לסדר את העניין בבקשה? ומה מבצעות הפונקציות floor() ו-rem() בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
טוב אני רוצה להתקין מערכת PHP IB או SMF או כל דבר אחר שתמליצו עליו.. רציתי לדעת מאיפה אני מוריד אותם ואיך אני מתקין אותם על שרת שתומך PHP ודאטאבהייס יש לי תסיסמה של השרת ותסיסמה של הדיירקט אדמין..
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
-
השתמשתי בפונקציה AnimateWindow: הצהרה: Private Declare Function AnimateWindow Lib "user32" (ByVal hwnd As Long, ByVal dwTime As Long, ByVal dwFlags As Long) As Boolean Const AW_BLEND = &H80000 Const AWF_Hide = &H10000 Const AWF_Center = &H10 וב-form load: Private Sub Form_Load() AnimateWindow Me.hwnd, 1500, AWF_Center End Sub כשהפורם נפתח הוא נפתח בצבע שחור. לא משנה מה צבע הרקע. איך אני יכול לעשות שהוא יפתח בצבע הרקע או לחילופין בצבע אחר שאקבע מראש. תודה!
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
<script language="JavaScript"> <!-- window.open('start.html','_self',"location=no, status=no, menubar=no") //--> </script> החלון שנפתח לי מופיע עם הסרגלים ועם שורת הכתובות, מה הבעיה פה???
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
יש לי DATATABLE, ואני רוצה להגדיר את הDEAFULT של DATACOLUMN שיהיה תלוי בעמודה אחרת, לדוגמה ברירת המחדל של "INITIALS" היא האות הראשונה בעמודה "NAME", משהו יודע איך עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-