תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
יש לי איזה מטלה להכין כל מיני טבלאות וכו' בACCESS באמצעות SQL . יש איזה אתרים/מאמרים שיכולים לעזור לי בנושא? תודה..
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם מישהו יוכל להסביר לי כמה דברים 1.מהו הקוד של הצגת התמונה ממצלמת אינטרנט ב VC++ 2.איך אני ניגש לתמונה כלומר אני רוצה לדעת את הצבע שי בפיקסל מסוים איך אני עושה זאת. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
<script language="JavaScript"> <!-- window.open('start.html','_self',"location=no, status=no, menubar=no") //--> </script> החלון שנפתח לי מופיע עם הסרגלים ועם שורת הכתובות, מה הבעיה פה???
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני צריך קוד לא משנה באיזה שפה של לוח מודעות לאתר שלי .הרעיון אמור להיות שהגולשים יוכלו לכתוב בלוח הזה מה שיש להם להציעה
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה לבנות תוכנית שכרגע יש לה שני חבילות gui ו logic ב- logic יש לי מחלקה בשם person שיש user ו admin יורשים ממחלקת person מה שאני מנסה לעשות ולא מצליח זה בחבילה של ה gui לעשות כזה דבר: logic.Person myPerson = new logic.Person(_userName,_password person=system.log_in(myPerson כאשר system זו מחלקה סטטית שנמצאת בתוך חבילת ה-logic שבודקת דרך SQL את היוזר והסיסמה ומעדכנת עוד כמה פרטים לאחר שני השורות האלה אני מנסה לגשת למשתנים בתוך person והא פשוט לא נותן לי לדוגמה: person.name .... מישהו יודע למה ואיך כן אני יכול לעשות את זה .. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לכתיבת UML רשיונל רווז אני צריך את השם באנגלית תודה[br]פורסם בתאריך: 12.06.2007 בשעה 13:44:00 קבלו ביטול הסתדרתי תודה
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
-
בהנחה שאני משתמש בפרויקט של .NET 2 האם יש אפשרות של תאימות לאחור בפרוייקטים של ויזואל סטודיו 2008 ל 2005 ?
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני משחק טיפה עם האקסס לאיזה פרויקט קטן שאני מכין ואני מקווה שתוכלו לעזור לי עם הבעיה הבאה: יש לי טבלה המכילה זמני פעילות של מישהו (work)... השדות בטבלה הם:שם (Name), תאריך (work_date), זמן התחלה (start_date), זמן סיום (end_date). למשל: חיים עבד ב-05/05/2009 בין 10:00 ל-11:00. דוד עבד ב-06/05/2009 בין 08:00 ל-15:00. חיים עבד ב-07/05/2009 בין 09:00 ל-12:00. לבנות שאילתה שקולטת תאריך, זמן התחלה, וזמן סיום ופולטת את השמות של מי שעבד באותו זמן זה לא בעיה(ב-05/05/2009 בין 08:00 ל-17:00 לדוגמא) אבל איך אני בונה שאילתה שבודקת מי היה פנוי בשעות האלה? מקווה לתשובה מהירה (או שלפחות תגידו לי מה לחפש בגוגל)... תודה אנשים
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
איך הלך לכם? דווקא לא היה קשה יחסית קצת הסתבכתי עם השאלה של האוטומט מחסנית בתורת המחשב. עריכה: אופס לא ראיתי שכבר נפתח אשכול בכללי...אפשר לסגור תודה.
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
ואם לא למישהו יש רעיון איך אני עושה את ההזחות בצורה הכי קלה?
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
איך אני יכול להוציא את ההוסט ניימ של מחשב הלקוח בPHP? כמו שבASP יש את environ.. אבל איך עושים את זה בPHP?
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
MODX יש לי כמה שאלות לגבי מערכת ניהול זו, האם יש מישהו כאן שמכיר? תודה!!!!!!
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
מעוניין בקובץ bat לרשימת ה-boot
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
כאני בונה DB חדש הוא כותב לי שהוא READ ONLY איך אני משנה את זה? האם אני יכול להשתמש ב PHP עם טבלאות שיהיו לא מ MYSQL?
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יש לי עבודה לחופש אין לי כח ליצור משהו מ אפס, אודה לכם חברים אם תוכלו לשלוח לי תכנה ב C++ עם פולימורפיזם ו MFC משהו לא מסובך (או שכן) רק כדי לרצות את המורה..
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
2 בעיות - 1. עשיתי דף עם 2 פריימים, אחד מהם נכנס אוטומטית לפייסבוק - אבל כתוב לי שאני צריך לאפשר cookies! כשאני נכנס לדף ישירות (לא דרך הframe) זה עובד... מה עושים? 2. אשמח לקוד לדוגמה בJavaScript שכל 10 שניות מעביר את הפריים הראשון לקישור כלשהו (אני לא מבקש שתעשו לי את העבודה, אני רק רוצה קוד שממנו אני אוכל ללמוד ולעשות את מה שאני באמת רוצה שזה יעשה...) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
-
שלום, אני בונה פורום ואני צריך סקריפטים לעיצוב וכאלה. בעיקר אני צריך את מדריך איך לעשות מסגרת לפורום זה הכי דחוף לי בבקשה עזררה.....
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
שלום יש לי VISTA HOME PREMIUM, עכשיו אין לי מושגג איך אני מפעיל את הIIS הזה! * מה שכן- כבר עשיתי את השלב של הגדרת הIIS דרך הלוח בקרה [כולל ASP וכל הפונקציות האחרות שקיימות]* עכשיו כשאני רושם localhost בשורת כתובת הוא מעביר אותי באופן אוטומטי לאתר שיש בו רק תמונה שכתוב בה בענק IIS7 וברוכים הבאים בכמה שפות, וזה מעביר אות לאתר www.iis.net, ואין לי מושג איך אני עוקף את זה ומגיע לקבצים שלי. וגם אין לי מושג איפה לשים את התיקיות עם הקבצים כדי שהסרבר יזהה אותן, שמעתי שבwwwroot אבל עדיין אם אני רושם localhost/wwwroot/.. הוא לא מצליח למצוא ומעביר אותי לדף שגיאה שכותב שאין אפשרות למצוא את המקום המבוקש. אני ממש חיייב את העזרה כמה שיותר מהר בבקשה. תודה מראש! :]]
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
מה הבעיה בביטוי הבא: while((x=find(&s1[0],&s1[19+1],z)!=(&s1[20])) && ((y=find(&s2[0],&s2[19+1],z)!=(&s2[20]))) שימו לב שהמערכים s1 ו-s2 בפועל בעלי 20 מקומות ו-z הוא בעצם define.
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום התקנתי .net וברגע שאני מנסה ליצור פרויקט הוא יוצר לי את הדבר הבא.... VISUAL STUDIO .NET CANNOT CREATE or open because no web server was detected at this url 'http://localhost/wevapplication1'. make sure the web server is installed and running
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
יצרתי Service ב CSharp ואני רוצה לרשום את אותו התהליך בכמה שמות. אם אני משתמש בכלי InstallUtil.exe ולאחריו שם את הקובץ שיצרתי, הוא רושם לי את התהליך שנקבע הבתוכנית עצמה ע"י: serviceInstaller.ServiceName = "Test CSharp Service"; ניסיתי לשים שם משנה שמקבל פרמטר חיצוני ואז לרשום אותו עם הכלי הזה ולאחריו להוסיף את הפרמטר אבל ההרשמה נכשלה. מה שאני רוצה לעשות בגדול זה: קובץ ה Serviec יקרא TestService.exe הוא ירשם בשם TestService 1 שהוא יריץ TestService.exe /s הוא ירשם בשם TestService 2 שהוא יריץ TestService.exe /c וכן הלאה כך שכל התהליכים האלו יוכלו לעובד במקביל. יש למישהו מושג מה ניתן לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום. קודם אני רוצה להבהיר שאין לי מושג בזה ואני לא יודע אם הנושא חוקי או לא, אז אם הנושא לא חוקי תנעלו בבקשה את האשכול. אחי סיים קורס של .net משהו עם C# וVS קיצר הוא רצה לתרגל והוא הבין שיש פרויקט תרגול MOC 2543 שמגיע עם LABIM מוכנים, אבל באינטרנט מצאתי רק את הPDFים ולא את הלאבים. אם מישהו יכול להפנות אותו למקום שבו יש את הלאבים האלו להורדה אני אשמח. תודה
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני בזמן האחרון לומד C++ ואני רוצה לעשות תוכנה שמקבלת קובץ MP3 , נקודת התחלה ונקודת סיום ושתיצור קובץ חדש מהחלקים שנתתי לו אני כבר כמה ימים מחפש קוד שקרוב לזה אבל כל מה שאני מוצא זה SOURCE של השמעת MP3ים שינוי TAGים וכדומה איפה אני יכול למצוא קוד שמתאים למה שאני מחפש? ואם אין - מישהו יכול להדריך אותי איך אני כותב קוד כזה לבד? תודה רועי
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-